Geld, Relaties & Business in afstemming met de 4 Niveaus van Bewustzijn

Laat de illusie los dat er iets “mis” is met jou (of de ander of de wereld in het algemeen.) Bespaar een TON energie door op te houden zaken te fixen die niet stuk zijn. En stop die energie in zaken die je ECHT wilt Creëeren, helemaal in afstemming met de Bron!

Ontvang toegang tot 3 krachtige modules voor slechts €37,00 ex BTW.

Herken je een of meerdere van deze kenmerken?

De kans is groot dat je deze zaken ervaart omdat je geen helder zicht hebt op de fases van bewustzijnsontwikkeling EN hoe je daar met liefde, compassie en ruimte doorheen kunt shiften.

Iedereen weet dat we een fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling hebben. Dat is heel normaal. En we stemmen onze verwachtingen van elkaar af op ons niveau van ontwikkeling. 

We verwachten niet van een baby van 3 maanden dat ze lopen, want daar hebben ze niet de fysieke ontwikkeling voor. 
We verwachten niet van een kind van 8 dat hij hogere wiskunde kan, want daar hebben ze de mentale ontwikkeling niet voor. 
We verwachten niet dat een kind van 12 verantwoordelijk is voor de huur want daar hebben ze niet de emotionele volwassenheid voor. 

Maar weet je dat we niet alleen een fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling hebben, maar ook een BEWUSTZIJNS ontwikkeling? 
Er is een bepaalde spirituele ontwikkelweg die een mens doorloopt die in fases gaat, namelijk het Slachtofferbewustzijn (To Me), het Manifestatie Bewustzijn, het Overgave Bewustzijn (Through Me) en het Eenheidsbewustzijn (As Me)

En hier houdt bijna niemand rekening mee.
Daardoor verwachten we constant zaken van onszelf en van anderen, die helemaal niet passend zijn bij waar we zijn en dan kun je dus een of meerdere zaken ervaren die ik hierboven noem en DAN is dit online programma DE perfecte keuze voor jou! 

Direct na aanmelding ontvang je de replays van de 3 modules in je mailbox. 

Dit zijn de thema’s van de modules: 

a woman in a sari sitting on a rock

Module 1: Wat zijn de 4 niveaus van Bewustzijn?

In deze eerste module gaan we een basis leggen. Ik deel met je wat de 4 niveaus van bewustzijn zijn en wat de kenmerken zijn, zodat je kunt ontdekken en begrijpen waar je zelf bent en waar de mensen om je heen zich bevinden. 
Deze kennis gaat er voor zorgen dat je meer in je kracht kunt komen en ook beter kunt begrijpen waarom relaties soms zijn zoals ze zijn. 

a woman is standing between two palm trees

Module 2: Hoe shift je door de verschillende niveaus heen vanuit rust, ruimte en compassie?

In deze module deel ik hoe je door de verschillende niveaus van bewustzijn kunt shiften vanuit rust en ruimte. Ik geef een antwoord op de vraag of een kwantumsprong mogelijk is en of je “sneller” ergens kunt komen. 
Deze module gaat je helpen om daadwerkelijk IN je grootste potentie te stappen en de maximale groei door te maken die je door kunt maken. 

lavender field

Module 3: Hoe pas je de niveaus van Bewustzijn toe in je Dagelijks Leven en Werk?

Je bent nu eenmaal een deel van deze aarde. En ik durf te wedden dat er een diep verlangen in je zit om jezelf dan ook helemaal te geven en je volste potentie te realiseren (WAT die dan ook is.) En dat gaat nu eenmaal niet met een voet op de rem en een voet op het gaspedaal. In deze afsluitende module deel ik met je wat je van dag tot dag kunt doen om in je kracht te blijven staan en om te kunnen gaan met de golven die de stroom van het leven soms met zich mee brengt. Daarnaast deel ik praktische tools met je die je helpen met moeilijke momenten, in moeilijke gesprekken en uitdagende situaties. 

a person swimming in the water near a coral reef

EN je krijgt toegang tot deze bonus:

BONUS : De online training: Het Bewustzijn achter geld. In deze bonus deel ik de niveaus van bewustzijn met je in relatie tot het onderwerp geld.

Wat is je investering voor dit programma?

Jouw investering voor dit krachtige online programma is slechts 37,00 ex BTW

Voor minder dan een diner voor 2 personen, geef je jezelf een prachtig cadeau, waarmee je een kwantumsprong kunt maken als het gaat om jouw innerlijke vrede en het realiseren van de potentie die in je zit.

woman wearing white T-shirt smiling

Wat zeggen mensen over co-creëeren met mij?

Maartje heeft gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf.

Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.
Francis

Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen.

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent.
Josje Feller.

Dank dat jij er bent en een voorbeeld bent in hoe het leven echt werkt.

“Maartje, je laat je zien in je mens zijn en in je ziel, die ons allen iets kan leren wat we blijkbaar nog niet zo goed wisten. Daarin ga je mij voor en kan je mij tools aandragen die mij op een hoger level brengen. Er zijn ook andere die dat kunnen, maar je levenslessen, je voortvarende persoonlijkheid, je enthousiasme en je kleine mens zijn in je grote bezielende taak maken dat ik daar veel in herken en mij daar verbonden mee voel. Ik wil je graag laten weten wat voor waarde je me hebt gegeven, maar ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Ik ben nu een klein half jaar lid van de Community en ik heb er al zoveel uit gehaald. Ik wist nauwelijks iets van Bewuste Creatie, en nu manifesteer ik prachtige dingen. Ik leer van je hoe ik klanten kan aantrekken. Mijn angst voor tekort heb ik grotendeels kunnen omdraaien. Alleen al dat laatste is voor mij zo waardevol. In plaats van me zorgen te maken, ben ik nu bezig met wat ik wil creëeren. Mijn leven is compleet veranderd in een paar maanden tijd. En dat zonder dat ik je ooit persoonlijk heb gesproken. Allemaal door de fantastische content die je creëert en door jouw krachtige energie die ik voel als ik naar de audio’s luister. Dank dat jij er bent en een voorbeeld bent in hoe het leven echt werkt. Juist ook als er contrast is. Ik ben ontzettend dankbaar voor de community en alle content. ❤️🙏🏻”
Carla

Ik heb mijn angst overwonnen door me uit te spreken tegen mensen.

“Bewuste Creatie heeft me geholpen om te stoppen met het werk wat niet meer passend was en om mensen los te laten waarmee het niet meer stroomt. Ik heb mijn angst overwonnen door me uit te spreken tegen mensen. Ik ben dankbaar voor de oprechtheid en het enthousiame waarmee jij je werk doet. Ik voel dat het diep vanuit je hart komt."
Carla

Dankzij jouw programma leer ik nadenken over wat ik echt wil.

Lieve Maartje, wat jouw programma zo bijzonder maakt (zeker als ik kijk naar mijn ervaring met anderen), is dat jij duidelijk bent over wat je kunt verwachten. Je geeft aan dat het om de Wet van Aantrekkingskracht gaat, je noemt namen van anderen, inclusief websites, boeken en YouTube filmpjes. Maar alleen jij weet het zo concreet uit te leggen dat het tot een dieper inzicht leidt. Dankzij jouw programma begrijp ik nu veel beter wat Abraham Hicks te vertellen heeft. Dankzij jouw programma leer ik mijn ogen open te houden voor de minder leuke dingen die op me af komen en hiermee op een liefdevolle manier om te gaan. Dankzij jouw programma leer ik nadenken over wat ik echt wil, waarom ik dat wil en leer ik voelen waarom dat mijn liefste wens is.
Anoniem

Wat levert dit programma je op als je je tijd en energie investeert?

Voor minder dan een diner voor 2 personen, geef je jezelf een prachtig cadeau, waar je deze prachtige resultaten mee kunt halen, als je actief deelneemt aan de modules.