Gratis Online Masterclass: 7 Sleutels om een Zielsvervullende relatie te manifesteren op 11 oktober om 20.00 OF ontvang achteraf de replay!

Ontvang gedurende deze 90 minuten durende Masterclass DE stappen om de harmonieuze en liefdevolle relatie te manifesteren waarvan je in je hart weet dat hij bestaat, maar die je in je van dag tot dag leven (nog) niet ervaart. 

Gratis Online Masterclass: 7 Sleutels om een Zielsvervullende relatie te manifesteren.

Zielsliefde Training 2

Step 2b: Sales Video / Picture

Verlang je er ten diepste naar om een partnerschap te ervaren waarin je je geliefd en gesteund voelt en waarin je helemaal jezelf kunt zijn?

Is er een speciaal persoon die je maar niet uit je hoofd kunt krijgen?
Is er iemand waar je een onverklaarbare connectie mee hebt?
Had je een geweldige connectie met iemand die plotseling uit je leven verdween en verlang je er naar om te kijken waar dit heen kan leiden?
Heb je het gevoel dat er ergens die ene speciale persoon voor je is?
Of zit je misschien al in een relatie met iemand maar ervaar je weerstand of contrast waar je niet voorbij lijkt te komen, of twijfel je of deze persoon wel DE persoon is waar je je leven mee wil leven?
OF verlang je er gewoon op het aller, aller diepste niveau naar om thuis te komen bij jezelf en vanuit de energie van liefde en eenheid te gaan leven?

Dan is deze gratis training voor jou!

Veel mensen verlangen naar een relatie met een ware liefde, maar dat is niet wat ze ervaren.

Dat komt omdat er veel misverstanden zijn over relaties en eigenlijk vanuit een verkeerde perceptie kijken naar hoe we relateren met elkaar.
Veel mensen geloven zelfs dat de ware liefde niet eens bestaat en sluiten zichzelf daarom (onbewust) af om dit te ervaren. 
Maar ware, onvoorwaardelijke liefde bestaat zeker. Sterker nog: het is wie we ZIJN en in deze gratis training ga ik je precies leren hoe dit werkt. 

Ik ga in dit programma de 7 stappen met je delen die je kunnen helpen om samen te komen met jouw ware liefde ALS dat iets is waar je naar verlangt.
Als dat geen verlangen is, zullen deze doorbraken je helpen om je HEEL goed te gaan voelen in de relatie met jezelf en om vanuit daar te kijken wat jouw verlangens zijn als het gaat om een relatie en jouw Zielsliefde reis.

In deze 90 minuten durende Masterclass gaan deze onderwerpen aan bod komen:

Deze training vindt plaats op woensdag 11 oktober om 20.00 via ZOOM. Als je er niet live bij kunt zijn, ontvang je achteraf de replay, maar de energie live meemaken is uiteraard altijd krachtiger! 
Direct nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een welkomstmail met de Zoom link. Heb je die niet ontvangen, stuur dan even een mail naar info@bewustecreatie.nl

Gratis Online Masterclass: 7 Sleutels om een Zielsvervullende relatie te manifesteren.

Zielsliefde Training 2

Wie ben ik om jou te leren over de Zielsliefde reis? ​

Ik heb mijn eerste spirituele ontwaking gehad toen ik 23 jaar was. Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven. Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.
Ik durfde niet naar mezelf te kijken. Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.

Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen? Waarom had ik AL die dromen en verlangens maar kreeg ik het maar niet voor elkaar om die dromen in realiteit om te zetten?
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.
Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd.

Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen. Ik kon opeens voor het eerst zien hoe ik mijn eigen realiteit creëerde.
In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend als het ging om hoe we onze realiteit creëeren. Steeds meer ging ik toepassen wat ik leerde en ik heb daar hele mooie successen mee bereikt.
Ik heb eerst mijn verslaving en depressie geheeld en toen ik krachtiger was geworden, heb ik mega veel mooie zaken gemanifesteerd zoals mijn Missie Business, een fijne plek om te wonen, afgestemd onderwijs voor mijn dochter, eindeloos veel creativiteit, geweldige Soulmate vrienden en ik ben 18 jaar getrouwd geweest met een super lieve Soulmate.

Ik dacht dat ik al HEEL veel wist over Creatie. TOTDAT ik mijn Zielsliefde tegenkwam. Toen volgde er nog een laag ZO veel dieper dan waar ik al was. Als je letterlijk aan je andere zelf kunt zien HOE je jouw realiteit creëert is dat ZO leerzaam. Echter zien veel mensen het niet zo. Toen ik me ging verdiepen in de Zielsliefde wereld zag ik hoeveel drama, pijn, tekort , misverstanden en seperatie er is in die wereld. Net als vele andere mensen die op de Zielsliefde reis zijn, heb ik ook een paar behoorlijk stevige Dark Nights of the Soul gehad (die ik liever Dark Nights of the Ego noem) en ik heb iedere pijn ervaren die jij waarschijnlijk ook hebt ervaren op je Zielsliefde reis. Maar uiteindelijk kon ik snel overal doorheen shiften, met name door mijn bereidheid om de waarheid te zien en om het innerlijke werk te doen en om de verantwoordelijkheid voor mijn gevoelens en ervaringen niet bij mijn partner neer te leggen. Ik wil niets lievers doen dan wat ik heb geleerd nu aan jou doorleren zodat jij ook vrede, vertrouwen, liefde en eenheid kunt vinden in jezelf EN dus met de persoon in wie jij jouw Ziesliefde herkent.
Ben je er klaar voor om deze magisch mooie reis aan te gaan? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor deze gratis Masterclass.

Liefs Maartje

Gratis Online Masterclass: 7 Sleutels om een Zielsvervullende relatie te manifesteren.

Zielsliefde Training 2

Testimonials

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”
Josje Feller
“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”
Femke van Kuijk
“Ik wil even zeggen dat ik je informatie over twin flames magisch vond. Ik herkende er zoveel in, maar ik wist niet dat het een naam had, laat staan dat ik wist dat ik niet de enige ben die dit soort zaken ervaar. Het heeft me heel veel inzichten gegeven.”
Anoniem
“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny
"Dank je wel Maartje. De training gisteren was fijn. Het is alsof er na twee jaar, waarin ik dag en nacht aan mijn tweelingziel dacht, eindelijk het kwartje is gevallen. Hij heeft slechts gespiegeld hoe mooi ik zelf ben en waar ik aan mag werken.”
Anoniem
“Wow wat een mooie en verhelderende kijk op Twin Flames kreeg ik van jouw training! Ik heb ook heel veel pijn gehad afgelopen 2 jaar. De zielsliefde was nodig om weer bij mezelf te komen! En nu kan en mag ik weer stappen gaan zetten! Maar wat een mooie kijk op dit proces, wat een mooie bewustwording zeg; dit heeft me zo de ogen geopend. Mijn dank is groot.”
Anoniem

Gratis Online Masterclass: 7 Sleutels om een Zielsvervullende relatie te manifesteren.

Zielsliefde Training 2