Gratis video: 7 Sleutels die je als Missie ondernemer MOET weten om de doorbraak te creëren waar je naar verlangt maar waar (bijna) niemand het over heeft.

Laat je beperkingen los en stap VOL in wat je voelt dat je hier te doen hebt!

7 Sleutels Missie Doorbraak
woman in white and red floral long sleeve shirt
people, group, friends

Als Missie gedreven ondernemer ben je hier met een reden.

Je bent een pionier.
En jij bent speciaal gecreëerd om een lans te breken. 
Om te gaan waar niemand ooit gegaan is.

Maar dat pad is soms ZO uitdagend.
Want hoe weet je zeker dat je op de juiste weg bent?
Hoe weet je dat wat je doet goed is, als je veel tegenkrachten ervaart en als je niet begrijpende blikken ervaart van je omgeving?

De kans is groot dat je vaak geprobeerd hebt om je Missie terug in de kast te zetten.

Je wuift het misschien weg met woorden als:

“Wie ben ik nu om dit te doen?”
“Er zijn toch al zo veel anderen? Wat heb ik nu toe te voegen?”
“Hier zit toch niemand op te wachten?”
“Willen mensen dit überhaupt wel horen? Iedereen lijkt wel oke met hoe mensen het hebben in hun leven en hoe het gaat met de wereld. Waarom zou ik überhaupt al die moeite doen?”

Maar dan merk je toch dat je het niet los kunt laten.
Je voelt aan alles dat je aan je missie vastzit met een onzichtbaar elastiek dat je keer op keer terugtrekt.

Je merkt dat je nergens heen kunt en dat er maar EEN weg is: de weg van totale en volledige overgave.

De dag dat je VOL in je missie gaat staan is de dag dat je er achter komt dat weglopen voor wat je hier te doen hebt MEER energie kost dan er VOL voor gaan.

De 7 Sleutels die ik in deze video met je deel gaan je 100% zeker helpen om je de motivatie te geven om die sprong te maken.

Wat ik deel in deze video gaat je helpen om een kwantumsprong te kunnen maken in je zelfvertrouwen en het vertrouwen dat je hebt in jouw boodschap, je missie en je mogelijkheden om het succes te creëren waar je naar verlangt. 

7 Sleutels Missie Doorbraak

Meer over mij!

Wie ben ik om je te helpen met het in de wereld zetten van je Missie?

Wie ben ik?

Maartje is sinds 2002 gefascineerd door alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft. Nadat ze in 2002 het boek van Louise Hay had gelezen ‘Je kunt je leven helen” raakte ze gefascineerd door Louise haar boodschap. Haar boodschap was dat we met onze gedachten en overtuigingen onze realiteit vormgeven. Maartje voelde in haar hart dat dit haar Missie was: alles leren over hoe we met ons bewustzijn (onze gedachten en onze overtuigingen) onze realiteit creëren. Nadat ze deze materie 10 jaar heeft bestudeerd en vele mooie zaken voor zichzelf had gemanifesteerd, is ze in 2012 met een blog begonnen. In 2014 heeft ze ontslag genomen van haar baan in loondienst om zichzelf full time op haar Missie te kunnen richten om deze kennis door te leren aan andere mensen. Ze heeft zich totaal gecommitteerd aan wat ze hier te doen heeft en ze heeft nooit meer omgekeken. Ze doet niets lievers dan andere mensen alles leren over hoe Bewuste Creatie werkt en dan om mensen specifiek te helpen om hun ZielsMissie te ontdekken en te leven en Zielsvervullende relaties te creëren.

Sinds 2014 heeft Maartje tientallen online programma’s gecreëerd, grote events gegeven en tienduizenden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun eigen realiteit te worden. Daarnaast is ze haar bedrijf Internationaal op aan het zetten en is ze samen met Conrad het online platform ‘Your Site, Our Business’ aan het opzetten.

Sinds 2002 heeft Maartje maar EEN vraag in haar hoofd: “Wat voor overeenkomsten kan zij zien tussen wat mensen denken en geloven en hoe de fysieke realiteit zich vormgeeft?” Haar expertise ligt dan ook in het aan het licht kunnen brengen van beperkende overtuigingen EN daarin een nieuw verhaal vertellen. Daarnaast heeft Maartje een hele sterke intuïtie en is ze op een heel diep niveau verbonden met het grotere geheel, waardoor ze moeiteloos zaken waarneemt die je zelf nog niet had gezien waardoor doorbraken heel snel kunnen komen.

7 Sleutels Missie Doorbraak