sunset, dawn, nature

Ontvang de gratis online training: 'Wordt gezegend in jouw door God Geleide Business.'

Wordt gezegend in je door God Geleide Business

Hoe is Bewuste Creatie ontstaan?

Bewuste Creatie is in 2014 opgericht door mij; Maartje Koper. De afgelopen 10 jaar heb ik tienduizenden mensen geholpen hoe ze de Bewuste Creator van hun realiteit kunnen zijn. En met geweldige resultaten, zie ook de testimonial pagina.
Mijn boodschap is hierin over de tijd gegroeid en God krijgt hierin een steeds belangrijkere plaats voor mij. Ik merk dat hoe meer ik het samen met God doe en God in het midden zet van mijn leven, relaties en bedrijven, hoe meer liefde, verbinding, compassie en overgave ik ervaar. Op dit moment voel ik me geroepen door God om andere mensen die Gods roeping voelen te helpen om God centraal te zetten in hun leven, relaties en business. 

“Jezus keek hen aan en zei: ‘Bij mensen is dat onmogelijk, maar bij God is alles mogelijk.” — (Matteüs 19:26):

Al vroeg in mijn leven ervaarde ik dat ik moeite had om mijn plek te vinden...

Ik had nooit het gevoel dat ik ECHT ergens bij hoorde.
Op mijn 17e heb ik mijn ouderlijk huis verlaten. Ik dacht dat als ik eenmaal zelf kon bepalen wat ik wel en niet zou doen, dat het beter zou gaan. Maar dat bleek helaas niet het geval. Als volwassen persoon weet ik nu dat je jezelf altijd over mee naar toe neemt, maar dat wist ik toen nog niet. 
Het gevoel van me “verloren” voelen, ging niet weg toen ik eenmaal mijn eigen keuzes kon maken. Het ging ook niet weg toen ik ging samenwonen of ging werken. Sterker nog: ik leek mezelf steeds meer en meer kwijt te raken. 

Ik ervaarde een heel dubbel gevoel, want aan de ene kant voelde ik dat er MEER was en ervaarde ik zelfs een bepaalde “grootsheid” in mezelf, maar mijn fysieke leven zag er heel anders uit.

Toen ik 23 jaar was, liep ik tegen een muur op.

Ik kwam op een ochtend op mijn werk en kon letterlijk alleen nog maar huilen. Was dit het nu? Vroeg ik me af, was dit nu het leven dat ik moest leiden? Ik voelde me depressief en om de leegte van mijn bestaan niet te hoeven voelen, gebruikte ik iedere dag drugs om de dag een beetje door te komen. Ik at bijna niet meer en woog op een gegeven moment nog maar 52 kilo. Ik kon het niet meer volhouden en er brak iets in me.

Een half jaar daarvoor had iemand me het boek van Louise Hay gegeven: “Je kunt je leven helen.”

In dat boek deelt Louise hoe we de Creators van onze eigen realiteit zijn. Ze deelt hoe ze zichzelf had genezen van haar ziekte. Toen ik het voor de eerste keer las, moest ik er helemaal niets van weten. Ik kon niet geloven dat ik mijn burn-out, mijn depressie, mijn verslaving, mijn angstaanvallen, mijn reuma en alle andere fysieke klachten die ik had zelf had gecreëerd. Ik vond het “kwakzalverij” en het maakte me verschrikkelijk boos. Maar toen het een half jaar later alleen maar slechter met me ging, pakte ik het boek weer uit de kast. Ik opende het weer en dit keer las ik het met hele andere ogen. Iets in me zei “Dit is de waarheid. Dit is de reden dat het zo slecht met me gaat.”

Ik raakte gefascineerd door de materie van Bewuste Creatie. Ik voelde een diep verlangen in mezelf ontstaan om alles te leren over hoe we onze realiteit op een liefdevolle en vreugdevolle manier kunnen creëren. 

Langzaam maar zeker vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats.

Ik leerde 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik leerde hoe ik de creator was van mijn leven, in co-creatie met het ene Goddelijke bewustzijn waar we allemaal mee verbonden zijn en ik leerde hoe ik mijn leven op een positieve manier kon creëren, in plaats van op de destructieve manier waarop ik tot op dat moment mijn leven creëerde. EN ik leerde wat mijn passies waren: schrijven en alles leren over de hoe we met ons Bewustzijn onze realiteit creëren. Door het leren creëren vanuit mijn bewustzijn, vonden er ware transformaties plaats in mijn leven en leerde ik hoe ik een leven voor mezelf kon creëren waarin ik me ECHT thuis voelde.

In de jaren die volgden heb ik een zelf gecreëerde Masteropleiding Bewuste Creatie gevolgd.

Als er een Universitaire opleiding rond dit gebied was geweest, had ik die gevolgd, maar helaas was die er niet, dus ik heb mijn eigen Masteropleiding gecreëerd. Ik heb veel tijd, geld en energie geïnvesteerd in mijn reis en nog steeds ben ik iedere dag alles aan het leren over hoe Bewuste Creatie werkt. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd over manifestatie en honderden boeken gelezen en duizenden youtube video’s gekeken.

Ik dacht: als we met onze overtuigingen onze realiteit creëren, dan kan ik dus verbanden leren leggen tussen wat ik geloof en wat ik ervaar. En keer op keer zag ik dat ik inderdaad tussen wat ik voelde en mijn ervaringen een corresponderende overtuiging kon vinden. Ik ben toen gaan onderzoeken of ik dat bij andere mensen ook kon zien. Ik heb gesprekken gehad met duizenden mensen en heb zelfs ontelbaar veel reality shows en documentaires gezien om een kijkje te krijgen in mensen hun innerlijke wereld waar ik normaal gesproken geen contact mee zou hebben, en keer op keer kon ik inderdaad patronen zien tussen mensen hun innerlijke wereld en wat ze ervaarden in de fysieke wereld.

Sinds mijn 23e ben ik een toegewijde student van deze materie en nog steeds leer ik iedere dag meer en meer over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om de meest krachtige en bewuste creator van onze realiteit te zijn.

In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst om deze kennis door te gaan leren aan andere mensen.
Ik kreeg steeds meer en meer vragen van mensen over hoe ze hun verlangens tot leven konden laten komen en ik merkte dat ik niets lievers deed dan ze daarbij te helpen. 

We hebben allemaal onze eigen Zielsverlangens en we zijn hier op aarde gekomen om die verlangens te volgen en in de wereld te zetten. We zijn op aarde om te mogen ervaren en creëren en onszelf te leren kennen.

Ik ben gaan zien op welke manieren mensen zich tegen laten houden als het gaat om het creëren van hun realiteit. En ik merkte dat hoe meer ik leer over hoe wij onze realiteit creëren, hoe vrijer ik me voel en hoe beter het me afgaat om het leven te creëren dat ECHT bij me past. En die reis ben ik nog steeds aan het maken. Want het is mijn ZielsMissie om ALLES te leren over we onze realiteit creëren en dat blijf ik doen voor de rest van mijn leven. Ik kan niet anders. Het is wie ik BEN.

En zo is mijn commitment voor dit bedrijf EN voor mijn Missie geboren. Ik zie ZO veel mensen die vast zitten in hun leven, relaties en/of hun business omdat ze gewoonweg niet weten hoe ze hun realiteit creëren en hoe ze ZELF vorm en richting kunnen geven aan hun realiteit.
En daar wil ik DOL graag verandering in brengen! Ik heb de afgelopen jaren (tien)duizenden mensen mogen helpen om te leren hoe deze bewustzijns reis werkt en hoe we onze realiteit creëren en hoe ze die kennis kunnen gebruiken om hun business om hun Missie heen bouwen.
Ik wil jou ook graag helpen om deze doorbraak te ervaren!
Ik wil laten zien dat je jouw verlangens kan realiseren, dat het leven je altijd support en dat er ALTIJD weer een manier is om afstemming te vinden en om nieuwe keuzes te maken, WAT er ook gebeurt. Ik wil je graag leren dat het mogelijk is om helemaal jezelf te worden EN die diepe zielsvervulling te gaan ervaren waar je naar verlangt.

Ik wil je heel graag laten zien dat het leven ECHT beter, makkelijker en leuker wordt als je steeds minder vanuit je hoofd creëert en steeds meer vanuit je hart, je ziel en je BEWUSTZIJN.

Inmiddels doe ik dat niet meer alleen, maar heeft deze Missie een team van mooie mensen om zich heen verzameld, die ook 100% geloven in de kracht van Bewuste Creatie. Ik stel ze later op deze pagina graag aan je voor.

Daarnaast doen we de zaken anders dan anders. Wat onze Missie is en hoe we werken staat beschreven in DIT Brondocument. 

Wil je meer leren over Bewuste Creatie? De BESTE stap is om HIER ons boek te bestellen: De Kunst van Bewuste Creatie.
En/of om boven of onder aan de pagina het gratis e-boek: ‘Geld verdienen door jezelf te zijn’ aan te vragen.