De Afstemmen & Actie Mastermind

De Afstemmen & Actie Mastermind is een UNIEKE Mastermind voor Missie-ondernemers die een ongeëvenaard niveau van spirituele, mentale, emotionele en praktische support willen ontvangen, zodat zij de missie en visie die zij in hun hart en ziel voelen in de fysieke wereld kunnen realiseren.

Woman in Blue Suit Jacket

Je gaat je thuis voelen in De Afstemmen & Actie Mastermind als je in iedere vezel van je lichaam voelt dat je iets te brengen hebt in deze wereld.

Je voelt dat je hier bent gekomen met een reden en dat het NU de tijd is om jouw Missie op de meest krachtige manier in de wereld te zetten.
Je weet dat het leven van je Missie een diepe vervulling met zich meebrengt, maar je bent ook eerlijk over wat er voor nodig is om je Missie in de wereld te zetten.
EN j
e hebt een diepe bereidheid om aan te kijken wat er aangekeken moet worden en te doen wat er gedaan moet worden.
En als aller belangrijkste: je bent op zoek naar een support systeem wat ECHT bij jou past om dit waar te gaan maken!

Lieve co-creator, ik weet hoe je je voelt, want ik was ooit waar jij nu bent

In 2002 ontdekte ik dat wij de creators zijn van onze realiteit. Ik was ZO gefascineerd door dit gegeven, en ik voelde in mijn hele hart en ziel: ik wil hier ALLES over leren en ik wil dit doorleren aan andere mensen. Alles in me zei tegen me dat dat was waarvoor ik hier op aarde was en dat dit mijn Missie was.
Het heeft echter meer dan 10 jaar geduurd voordat ik had ontdekt hoe ik in mijn levensonderhoud kon voorzien met mijn Missie.

Ik kwam namelijk allerlei uitdagingen tegen:

Maar ik voelde in mijn hart dat ik vastbesloten was om die blokkades te overwinnen en om mijn missie te leven! Dus ik ging op zoek naar antwoorden.

Ik heb meer dan 100.000 euro geïnvesteerd om te leren van de beste coaches ter wereld. Ik heb in High Level Mastermind groepen gezeten met super succesvolle mensen. En ik heb ENORM veel van ze geleerd.
Maar ik miste ook altijd NET iets. 
Ik was NET niet op mijn plek.
Ik kon NET geen aansluiting vinden. 
Ik had het gevoel dat ik NET niet werd begrepen met wat ik voelde en nodig had om echt door te kunnen breken. 
Hoe goed alle intenties ook waren van de business coaches die ik ontmoette en hoe goed hun resultaten ook waren, het leek wel alsof er iets voor mij NET iets anders werkte. 

En ik zag dit bij collega Missie ondernemers ook. 
Ik kwam bijvoorbeeld een mooie missie-ondernemer tegen die 7000 euro had geïnvesteerd in een programma, maar toen ze tegen zaken in zichzelf aanliep, werd er tegen haar gezegd dat ze iets moest veranderen aan haar Mindset en dat ze haar daar niet mee konden helpen.

En dat soort voorbeelden ben ik niet een keer tegengekomen, maar heb ik veel vaker gezien.
Het lijkt wel alsof Missie-Ondernemers sterkere emotionele en spirituele behoeftes hebben die niet altijd begrepen worden, maar die 100% zeker invloed hebben op hoe ze op komen dagen en op wat ze nodig hebben om goed te kunnen functioneren in hun Missie.
En doordat dat niet altijd geboden wordt voelen ze zich niet gezien, gehoord of halen ze niet de resultaten, hoe bereidwillig ze ook zijn om te doen wat er voor nodig is.

En als je niet door je blokkades heen kunt breken en de energie in jezelf kloppend kunt krijgen, dan kun je niet de sprong nemen waar je naar verlangt en kun je niet je volste potentie realiseren. 

En dat is ZO zonde, want je WEET diep in je hart dat je hier iets waardevols te bieden hebt en je weet dat je de bereidwilligheid hebt om het neer te zetten als je maar gewoon weet WAT je precies moet doen en HOE je dat moet doen, maar wel afgestemd op wat JIJ nodig hebt. Wat ik waarneem is dat, als mensen in hun hart echt voor hun ware zielspad hebben gekozen, dat ze niet meer in staat zijn om te creëren vanuit druk. Ware Creatie komt echt van binnenuit. Je volgt je verlangens en neemt vervolgens keer op keer actie op de eerstvolgende logische, geïnspireerde actie.

EN het is helemaal zonde als je denkt dat het en aan ligt dat je niet hard genoeg werkt, goed genoeg je best doet of dat je missie niet “meant to be” is. Terwijl er eigenlijk gewoon iets anders nodig is voor jou om te kunnen floreren in je Missie.

Daarom hebben wij deze Mastermind op gericht.

Met het creëren van deze Mastermind, hebben we onszelf de vraag gesteld: “Wat heeft een Missie ondernemer ECHT nodig om er zeker van te zijn dat ze zijn of haar Missie in de wereld VOL in de wereld kunnen zetten en wat hebben wij minimaal nodig om daar onze tijd en energie in te kunnen stoppen?”

En daar is deze Mastermind uit gekomen. 

En met waanzinnige resultaten!

Maar dat kunnen de leden van onze Mastermind je beter zelf vertellen. In deze video’s zijn Els, Jennifer, Wilhelmien, Jorien en Rita aan het woord over wat deelname aan de Mastermind voor hen, als Missie ondernemer, heeft opgeleverd.

Els over haar deelname aan de Mastermind

In deze video deelt Els dat ze door deze Mastermind haar grootste kwantumsprong ooit heeft kunnen maken. En dat ze al veel heeft geïnvesteerd, maar dat dit het beste programma is wat ze ooit heeft gevolgd, helemaal speciaal gericht op Mensen met een Missie.

Jennifer over haar deelname aan de Mastermind

In deze video deelt Jennifer haar ervaring met de Afstemmen & Actie Mastermind. Ze deelt dat ze super veel waarde ervaart in deze Mastermind maar dat er een ding is wat voor haar HET verschil heeft gemaakt in haar leven en wat ze iedereen gunt en dat is dat ze onvoorwaardelijke liefde ervaart. Want alleen in een energie van onvoorwaardelijke liefde is het mogelijk om jezelf volledig ten uitdrukking te brengen.

Wilhelmien over haar deelname aan de Mastermind

In deze video deelt Wilhelmien haar ervaring met de Afstemmen & Actie Mastermind. Ze deelt hoe de Mastermind haar op onverwachte manieren heeft geholpen om haar pad te volgen en hoe het event dat we samen hebben gecreëerd heeft geleid naar mooie co-creaties en meer zichtbaarheid.

Rita over haar deelname aan de Mastermind

In deze video deelt Rita hoe ze haar weerstand tegen actie en ondernemerschap heeft kunnen overwinnen door deelname aan de Mastermind. Daarnaast deelt ze hoe fijn het is dat er in de Mastermind ruimte is voor persoonlijke processen en voor afstemmen. 

Jorien over haar deelname aan de Mastermind

In deze video deelt Jorien hoe de Mastermind haar heeft geholpen om zichzelf iedere keer voorbij haar eigen obstakels en beperkingen te brengen en hoe ze makkelijker door weerstand heen kan bewegen. Waardoor ze veel meer vertrouwen en kracht ervaart in zichzelf en haar missie. 

Waar krijg je toegang tot in dit exclusieve support systeem dat de Afstemmen & Actie Mastermind is?

Afstemmen gaat altijd hand in hand met actie.
Veel mensen maken het volgen van hun dromen VEEL te moeilijk en zien daarna door de bomen het bos niet meer.
Wij weten wat er voor nodig is om een grote droom op te knippen in kleine stappen, waar we iedere dag actie op gaan ondernemen, op een manier die compleet afgestemd is.

“Dreams don’t work unless you take action. The surest way to make your dreams come true is to live them.”  ― Roy T. Bennett

Jij bent de enige Creator van jouw realiteit en als je weet hoe dat werkt, dan gaan er deuren voor je open die eerst gesloten leken. Dan komt je hele Missie en leven in een stroomversnelling.

sticky notes on paper document beside pens and box

Je start het jaar met het maken van een Afgestemd jaarplan

Aan het begin van het jaar zorgen we er voor dat je Missie helder is en dat jij exact weet wat je komend jaar moet doen om jouw Missie vooruit te bewegen. 

We starten met het maken van een jaarplan. Dat plan knip je op om te kijken wat er per kwartaal en per maand mag ontstaan. Dit is geen “vaststaand” plan. Creatie is constant in beweging en van dag tot dag leer je meer over jezelf en welke energie er voor jou nodig is om jouw doelen te zetten en te behalen. We draaien net zo lang aan de knop totdat alles wat je doet compleet afgestemd en in harmonie voelt.

We stellen geen strakke doelen die beperkend voelen, maar we werken op een hele wendbare en afgestemde manier. Je hebt je stip op de horizon en iedere keer blijf je goed voelen of het goed en kloppend voelt. Als het niet afgestemd voelt dan helpen we je in de wekelijkse coachsessies om helpen om de energie weer kloppend te krijgen zodat je weer vooruit kunt. 

Crop young positive female smiling and taking notes in organizer while cat watching on netbook at table at home

Dagelijkse Sessie om je dag afgestemd en vol energie te starten

Iedere dag van maandag tot en met donderdag gaan we om 09.30 live via zoom. Deze sessies worden begeleid door Maartje.
Later zal de tijd van deze sessies 09.00 worden. De sessies duren ongeveer 20 a 30 minuten.
Alle sessies worden opgenomen. Als je er op bepaalde dagen niet live bij kunt zijn, dan is dit niet erg, want alle sessies worden opgenomen zodat je ze later terug kunt kijken. 

Deze sessies hebben als doen om je “aan” te zetten en om je dag vol focus, afstemming, energie en inspiratie te starten.

Er is ook ruimte om eigen onderwerpen in te brengen, als er thema’s zijn die relevant zijn voor meerdere mensen in de groep.

 

two person standing on gray tile paving

Dagelijks stel je een niet onderhandelbaar, afgestemd doel.

Iedere dag gaan we aan de slag met de vraag: “Wat is vandaag dat ene ding dat je gaat doen om je missie vooruit te bewegen?” 
Aan het einde van de dag kijken we vervolgens of je je doel behaald hebt. 

Voor veel missie ondernemers is doelen stellen spannend. Ik zie vaak dat mensen doelen proberen te vermijden, omdat ze in het verleden niet altijd hun doelen behaald hebben of omdat het gevoelens van angst, onzekerheid, niet goed genoeg, druk of spanning oproept. Maar zelfs de ondernemers in de mastermind die er tegen op zagen delen met ons hoe fijn dit systeem is en hoe erg het ze helpt om vooruit te komen. Ze ervaren geen druk maar juist flow en energie. Ze zijn trots op zichzelf omdat ze zaken echt aan gaan en komen als gevolg daarvan vooruit. Dit komt omdat wij geen doelen stellen op de “oude” manier, vanuit druk en forceren, maar vanuit liefde en verbinding met de bron. En we hebben daarnaast een andere kijk of wat er voor nodig is om die doelen te behalen EN we laten je niet hangen. Door onze uitgebreide kennis en ons uitgebreide netwerk, kunnen we je altijd helpen met de kennis, de mensen en de middelen die er nodig zijn om je doelen te behalen.

Young cheerful female smiling and talking via laptop while sitting at wooden table in cozy kitchen

Wekelijkse Coach Calls met Maartje

Iedere vrijdag van 9.00 tot 10.00 vindt er een coaching call plaats via Zoom. Deze calls worden begeleid door Maartje.
In deze calls is er ruimte voor lasercoaching. Maartje haar expertise ligt in de vraag: welk verhaal vertel jij jezelf die je huidige realiteit vorm geeft? Iedere verandering in je realiteit start met een shift in je overtuigingen. Maartje is een helder kanaal om te zien wat er in jouw bewustzijn zit waardoor je ervaart wat je ervaart EN wat er voor nodig is om dit te shiften. Hierdoor creëer je snelle doorbraken en kan je energie weer gaan stromen. 

woman in gray and white striped long sleeve shirt using silver macbook

Wekelijkse Strategie Calls met Conrad

Iedere woensdag van 09.00 tot 10.00 kun je bij Conrad al je vragen kwijt over strategie, proces en actie. Als je afgestemd bent, dan ziet Conrad pijlsnel hoe iets vanuit de afstemming en het geestelijke de fysieke wereld in mag. Hij doorziet snel wat daarvoor het snelste en meest afgestemde proces is. Hij brengt het op een heldere en eenvoudig te begrijpen en uit te voeren manier. Hij maakt simpel wat jij moeilijk maakt zodat je vooruit kunt en de stroomversnelling in je leven en business kunt ervaren waar je naar verlangt. 

 

woman placing sticky notes on wall

Maandelijkse Live Mastermind Meetings

Je krijgt toegang tot een maandelijkse livedagen. Deze dagen zijn bedoeld om te netwerken, Te delen, te verbinden en om aan gezamenlijke doelen te werken.
Iedere maand nemen we de tijd om dieper in te gaan op een onderwerp wat jou en je Missie gaat helpen om vooruit te komen. Na een live dag ga je met inspiratie en concrete acties de deur weer uit.
Daarnaast krijgt een van de leden ook de kans om zijn of haar vaardigheden te delen met de overige leden met een oefening, miniworkshop of andere vorm. Zodat iedereen een goed beeld krijgt van elkaars krachten en dienstverlening, alles met als doel om elkaar op de meest krachtige manier vooruit te helpen en om jouw podium te pakken.

Laughing businesswoman working in office with laptop

100+ Modules met een stap voor stap proces

Daarnaast ontvang je toegang tot 100+ (Engelse) modules aan de hand van deze categorieën:

Discovering Your Mission, Aligning with Your Mission, Living Your Mission, Becoming an entrepreneur, Finding your ideal client, Creating your offer, Building a strong foundation, Selling your offer, Showing up in your business, Growing Your Business, Getting your business to the next level

Stap voor stap, met duidelijke stappenplannen en checklists, laten we je zien hoe je het succes met jouw Missie business kunt creëren waar je naar verlangt. We maken geen gebruik van de meest flitsende en ingewikkelde marketing strategieën maar van bewezen, simpele en effectieve strategieën die er voor zorgen dat je je blijft bezig houden met de kern van wat je hier te doen hebt.

application, telegram, message

Een besloten Telegram groep

Je krijgt ook toegang tot een besloten Telegram groep. Hierin kun je iedere dag je vragen stellen en co-creëren met de andere deelnemers. Als je vragen hebt, krijg je meestal direct antwoord en kun je weer verder. Dit helpt je enorm om flow te blijven ervaren en niet vast te zitten en te verdwalen in je eigen hoofd.

person in red sweater holding babys hand

Het best mogelijke support systeem

Wat we keer op keer horen van onze deelnemers is het hoge niveau van support waar ze toegang tot krijgen. We staan iedere dag klaar voor je in de livesessies en in de Telegram groep. We doen er alles aan wat we kunnen om jou te helpen om je doelen te behalen en we zijn altijd aan het kijken wat er voor nodig is om deze mastermind NOG krachtiger te maken. Door onze veelzijdige ervaring, grondige kennis, diverse achtergrond en ons grote netwerk hebben we alle tools in huis om jou te helpen. Daarnaast krijg je niet alleen onze expertise maar ook de expertise van alle krachtige Mastermind leden. Iedereen heeft op zijn beurt prachtige expertises die ze graag inzetten om jou verder te helpen. De Mastermindleden helpen elkaar met familieopstellingen, healingsessies, copywriting, hun netwerk en tijd en energie. Er staat altijd iemand klaar om jou verder te helpen. En dat geeft een krachtig gevoel. Je voelt je hierdoor gesteund, geliefd en gesupport. Je kunt hierdoor snel verder en er kunnen veel doorbraken volgen.

En je ontvangt OOK nog deze krachtige bonussen!

Zoals we al aangaven: het is ons doel met deze Mastermind om het best mogelijke support systeem voor jou te creëren, dat je maar kunt creëren. Daarom bieden we je deze bonussen aan waar je gebruik van kunt maken. 

Een jaar lang gratis toegang tot jouw YSOB Website

We hebben Your Site, Our Business (YSOB) ontwikkelt omdat we een behoefte zagen in de markt van mensen die zich bezig willen houden met hun Missie, maar zo min mogelijk tijd willen besteden aan de technische kant van het ondernemen. Als bonus kun je een jaar lang toegang krijgen tot een YSOB website. Je krijgt hiermee alles onder een dak: Je website, webshop, online leeromgeving, community, emailmarketing systeem, support systeem, event systeem etc.

Je hebt 0,0 technische kennis nodig en vanuit YSOB dragen we zorg voor al het onderhoud en alle updates en de verdere ontwikkeling van jouw website. Het enige wat je hoeft te doen is jouw content en plaatjes te plaatsen in jouw voorgecreëerde YSOB website, waarbij we gebruik maken van een uniek ontworpen YSOB template. Salespagina’s zijn zo ingericht dat je het simpele stappenplan kunt volgen en het voor zich spreekt wat je waar neer moet zetten.

Als je niet tevreden bent over je huidige website, je loopt tegen veel technische uitdagingen aan, je bent er zelf nog te veel tijd aan kwijt, je betaald te veel of je vindt het een heel aantrekkelijk idee om alles onder een dak te hebben, dan kun je een jaar lang gebruik maken van deze bonus. Na dit jaar is je investering €97,00 per maand of €997,00 per jaar.

laughing people in party

Een uitnodiging om het ‘Thrive in your Life’ event met ons te co-creëren.

Aan de 2022 groep hebben we een uitnodiging gedaan om samen met ons het ‘Thrive in your Life’ Event te co-creëren. Bijna alle deelnemers hebben hier volmondig “ja” op gezegd. Dit is een extreem waardevolle ervaring om te zien welke energie je in lanceringen kunt stoppen, hoe je een groot project neer kunt zetten, kunt samenwerking vanuit gelijkwaardigheid, om je netwerk uit te breiden en de kans krijgt om je aanbod bij een heel nieuw netwerk onder de aandacht te kunnen brengen. Deze uitnodiging zullen we ook aan jou geven, als onderdeel van de 2023 Mastermind en als groep zullen we gezamenlijk kijken wat hieruit mag ontstaan.

woman in gray and white striped long sleeve shirt using silver macbook

Een Platform om jouw Missie en expertise te delen in de Bewuste Creatie Community

We scheppen in deze Mastermind alle voorwaarden om helemaal IN je missie te stappen en dat doen we door veel praktisch aan de slag te gaan

We kunnen je de woorden aanreiken over hoe je jouw Zielsmissie met liefde en intensiteit in de wereld zet, maar het meest krachtige is om samen te gaan DOEN. Dat doen we door het ‘Thrive in your Life event’ te co-creëren, maar je krijgt ook een platform in Maartje haar Bewuste Creatie Community. 

“Words don’t teach. Only life experience teaches.” — Abraham Hicks

In het nemen van actie en het daadwerkelijk creëren komen al je beperkende overtuigingen boven en die kunnen we omdraaien en we helpen je om jezelf een nieuw verhaal te vertellen en leren om altijd weer je afstemming te vinden en om door te gaan en nooit af te haken.

Je gaat zien en ervaren hoe heerlijk Creatie kan zijn.
Daarom gaan je tijdens het jaarlidmaatschap van de Mastermind samen een Masterclass of online workshop creëren voor de Bewuste Creatie Community. Jij kan deze Masterclass of online workshop ook aanbieden voor jouw eigen doelgroep en hier een investering voor vragen of gebruiken om jouw maillijst op te bouwen, zo betaald je investering voor de Mastermind zich bijna vanzelf terug. EN je komt met jouw missie onder de aandacht bij honderden andere Bewuste Creators die jij mogelijk verder kunt helpen met jouw expertise.

Ik begeleid je met het hele proces van het bedenken van een onderwerp, titel, inhoud, aankondiging van de workshop of Masterclass en als je dat fijn vindt, co-host of presenteer ik de Masterclass of workshop.
Een versie van deze Masterclass kun je vervolgens ook geven op het Thrive in your Life Event.

We helpen je met het bepalen van je vervolgaanbod voor mensen die verder met je willen werken na jouw training. Als je jouw Masterclass of workshop voor je eigen publiek aanbiedt, helpen we je ook met het schrijven van een verkooppagina voor op je eigen website.

Een van onze expertises ligt er in om jouw GOUD te ontdekken. We denken met je mee over de juiste woorden en hoe je naadloos aan kan sluiten bij de behoefte van je klant. Samen gaan we de Masterclass of online workshop zo inrichten dat je een heel helder inzicht krijgt over wat jouw waarde is en hoe je die tot uitdrukking kunt brengen, zodat je een “wow” gevoel bij de deelnemers kunt gaan creëren.

Photo of Woman Taking Notes

Toegang tot Maartje haar complete product aanbod

Daarnaast kun je, als er behoefte is, toegang krijgen tot al Maartje haar online programma’s waaronder de programma’s ‘Zielsgelukkig in je Leven,’ ‘Zielsgelukkig met geld,’ ‘Zielsgelukkig in je Missie,’ ‘Zielsgelukkig in de Liefde,’ ‘Afstemmen met Maartje’ en het ‘Shift je Shit Membership.’

Jouw Investering

De waarde van de Mastermind is vastgesteld op €19.497,00. Dat is de waarde van alle afzonderlijke onderdelen en bonussen en dat is het bedrag dat je minimaal meer moet gaan genereren nadat je de Mastermind hebt gevolgd, maar wij denken dat als je volledig toegewijd bent aan het implementeren wat we je leren, dat je in staat moet zijn om minimaal 100.000 euro extra te genereren met je missie in de jaren na de Mastermind, allemaal op een zeer afgestemde manier. EN uiteraard krijge je toegang tot het Mastermind supportsysteem waar we geen geldelijke waarde op kunnen plakken.

De investering voor deze Mastermind is nu tijdelijk slechts 497,00 ex BTW per maand in plaats van €697,00 ex BTW per maand, voor een periode van 12 maanden. Dit is de laatste rond dat we de Mastermind voor deze investering aanbieden, gezien de waanzinnige resultaten die we het afgelopen jaar behaald hebben en de waarde die we bieden. Deze betaling wordt iedere periode automatisch afgeschreven. Het is ook mogelijk om direct voor het hele jaar vooruit te betalen. Je ontvangt dan een pay in full korting van ruim €1000,00. Je investering is dan €4997,00 ex BTW in plaats van €6997,00 ex BTW.

We vragen een commitment aan deze Mastermind voor een jaar. Keer op keer zien we in onze eigen levens en bij onze klanten dat je minimaal een jaar nodig hebt voor een grote verandering in je leven. En dat is wat we met deze Intensieve Mastermind met dagelijkse sessies willen bereiken: een grote shift op ieder gebied van je leven en je business.

Dagelijks op komen dagen voor je beste leven op het hoogste niveau moet namelijk 100% uit je zelf komen en vanuit het diepste van je Zijn. Je voelt dat je mee moet doen omdat je niet meer vanuit excuses wilt leven maar gewoon wilt DOEN. Je weet dat je bereid bent om alles aan te gaan. Je bent er klaar voor om het commitment te maken om dagelijks voor je Missie op te komen dagen. Je weet dat je deze keuze de rest van je leven iedere dag maakt, en je ziet deze Mastermind als een geweldige kans om dat een onderdeel te laten worden van wie je BENT en waar je in je hart voor kiest.

Ben je er klaar voor om met ons een jaar lang intensief aan je Missie te werken?

In augustus is instroom in de Mastermind weer mogelijk. Zodra je je aanmeldt, hebben we contact zodat we met je delen hoe het instroomproces werkt.

Wij vertrouwen helemaal op het Universum als jij een diepe “Ja” voelt in jouw hart. Ik leef volgens het principe: “Waar jij naar verlangt, verlangt naar jou.” Dus, als jij naar dit diepe niveau van support verlangt en er naar verlangt om deel uit te maken van deze krachtige groep mensen, meld je dus gerust aan. Wil je  graag eerst even persoonlijk met ons kennismaken om vanuit gelijkwaardigheid te onderzoeken of we de juiste match zijn? Dan nodigen we je uit om het formulier in te vullen als je interesse hebt in deelname en een kennismakingssessie aan te vragen. We kijken er enorm naar uit om met jouw te co-creëren en jou te dienen in het bereiken van je Missie.

“Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion.” ― Rumi

Meer over ons!

Wie zijn wij om je te helpen met het in de wereld zetten van je Missie?
Door onze begeleiding krijg je het beste van 2 werelden: De innerlijke afstemming en de uiterlijke actie. De creatiekracht en de Focus. De intuïtie en de strategie. Dit is wat we ook horen van de huidige deelnemers: dat de balans tussen beide werelden zo fijn en compleet is.

Wie is Maartje?

Maartje is sinds 2002 gefascineerd door alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft. Nadat ze in 2002 het boek van Louise Hay had gelezen ‘Je kunt je leven helen” raakte ze gefascineerd door Louise haar boodschap. Haar boodschap was dat we met onze gedachten en overtuigingen onze realiteit vormgeven. Maartje voelde in haar hart dat dit haar Missie was: alles leren over hoe we met ons bewustzijn (onze gedachten en onze overtuigingen) onze realiteit creëren. Nadat ze deze materie 10 jaar heeft bestudeerd en vele mooie zaken voor zichzelf had gemanifesteerd, is ze in 2012 met een blog begonnen. In 2014 heeft ze ontslag genomen van haar baan in loondienst om zichzelf full time op haar Missie te kunnen richten om deze kennis door te leren aan andere mensen. Ze heeft zich totaal gecommitteerd aan wat ze hier te doen heeft en ze heeft nooit meer omgekeken. Ze doet niets lievers dan andere mensen alles leren over hoe Bewuste Creatie werkt en dan om mensen specifiek te helpen om hun ZielsMissie te ontdekken en te leven en Zielsvervullende relaties te creëren.

Sinds 2014 heeft Maartje tientallen online programma’s gecreëerd, grote events gegeven en tienduizenden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun eigen realiteit te worden. Daarnaast is ze haar bedrijf Internationaal op aan het zetten en is ze samen met Conrad het online platform ‘Your Site, Our Business’ aan het opzetten.

Sinds 2002 heeft Maartje maar EEN vraag in haar hoofd: “Wat voor overeenkomsten kan zij zien tussen wat mensen denken en geloven en hoe de fysieke realiteit zich vormgeeft?” Haar expertise ligt dan ook in het aan het licht kunnen brengen van beperkende overtuigingen EN daarin een nieuw verhaal vertellen. Daarnaast heeft Maartje een hele sterke intuïtie en is ze op een heel diep niveau verbonden met het grotere geheel, waardoor ze moeiteloos zaken waarneemt die je zelf nog niet had gezien waardoor doorbraken heel snel kunnen komen.

Wie is Conrad?

Waar Maartje haar expertise ligt in de innerlijke processen, ligt Conrad zijn expertise in de strategische en praktische processen. BEIDE is onmisbaar voor krachtige creaties. En deze Mastermind helpt jou om beide in jezelf in balans te brengen en op de meest krachtige manier te ontwikkelen.

Conrad richt zich met zijn eigen Missie op Maatschappelijke projecten die de wereld een stukje mooier maken. Hij is bezig met het opzetten van het project Reinvent Society. Via dat platform deelt hij zijn visie over hoe de maatschappij er uit kan zien als deze wordt gecreëerd vanuit Liefde, Vrijheid, Gelijkheid een Eenheid, aan de hand van 11 maatschappelijke pijlers. Momenteel is hij vooral bezig met vernieuwende huisvesting via het project Ubuntu wonen en vernieuwend onderwijs met De Ondernemende School. Daarnaast is Conrad schrijver van het boek De Gelukkige Leerkracht.

Waar Conrad sterk in is, is grote problemen klein te maken en kleine problemen oplossen. Het is zijn grote kracht om zaken eenvouding en simpel te maken en terug naar de kern te brengen zodat plannen niet alleen plannen blijven maar ook echt uitgevoerd kunnen worden en de potentie kunnen bereiken die ze in zich hebben. Vooral voor creatievelingen is dit een fijne toevoeging om niet te verdwalen in plannen, gedachten en gevoelens, maar om ook echt vooruit te kunnen gaan. Conrad is sterk als het gaat om het aandragen van processen en structuren die de basis en het fundament bieden aan je Missiewerk. Daarnaast heeft hij een extreem creatieve geest en is hij als multi ondernemer een generalist die met name wat betreft de inhoud een grote bijdrage kan zijn.

FAQ

Hieronder vind je de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@maartjekoper.nl

De livedagen vinden plaats in Bilthoven en/ of Amsterdam.

Dit zijn de data voor 2023:

27 augustus, 17 september, 29 oktober, 26 november (Dit is de datum voor het Thrive in your Life event) en 17 december.

De dagen voor 2024 worden later ingepland. 

Dat is geen probleem. Alle sessies worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn. Voor het groepsproces is het wel prettig als je er minimaal 2 tot 3 keer per week live bij kunt zijn. 

Veel klanten die in onze Mastermind komen hebben al veel verschillende trajecten geprobeerd, zonder ECHT het resultaat te halen waar ze naar verlangen. Dit zie je ook een aantal deelnemers in de video’s vertellen. Als dat voor jou ook het geval is, kan ik me voorstellen dat deze stap extra spannend kan zijn. Wat maakt deze Mastermind anders? We besteden niet alleen aandacht aan het praktische, strategische en business stuk, maar vooral ook aan het energetische stuk. Als de energie in jouzelf namelijk niet klopt, dan maakt het niets uit wat voor strategie je gebruikt, het zal niet gaan werken, ook al werk je nog zo hard. De negatieve energie die je van binnen ervaart zal er voor zorgen dat je je terugtrekt en afhaakt. 
Het is Maartje haar specialiteit om te onderzoeken wat deze negatieve energie veroorzaakt en om die te transformeren in positieve energie. Vervolgens helpt Conrad je om een passende strategie te creëren die super simpel en toepasbaar voelt. Het beste van beide werelden dus.

Daarnaast is deze Mastermind nog op een ander belangrijk punt anders:

We werken vanuit behoeftestelling in plaats, vanuit hele hoge bedragen die nergens op gebaseerd zijn. Want hoe goed dit ook als marketing gebruikt kan worden en hoe aantrekkelijk dat ook kan klinken, we zien dat het vaak voortkomt vanuit een vorm van tekort en schaarste. Heel vaak liggen er namelijk diepere verlangens die niet erkent worden onder de verlangens om veel geld te verdienen of “high-end” te ondernemen, of om miljoenen te verdienen. Of er ligt een overtuiging van ‘niet goed genoeg zijn’ aan ten grondslag waardoor mensen (onbewust) in bewijsdrang terecht komen. Maar als je vanuit tekort gaat creëren, dan zul je zien dat je alleen maar meer tekort creëert. Hoe graag je ook overvloed wilt creëren, je zult zien dat het niet lukt. Daarom zien en spreken we heel veel mensen die een TON hebben geinvesteerd, maar niet het rendement krijgen waar ze naar verlangen. Daarom zijn wij het anders gaan doen! We kijken samen met jou naar wat je reële behoeftes zijn, dus wat jij nodig hebt om jouw ware zielspad te lopen en jouw Missie te vervullen. Daar gaan we je bedrijf en diensten omheen creëren. Daarbij nemen we de tijd om een stabiele en duurzame basis te bouwen. We nemen geen acties vanuit de energie “er MOET nu geld binnen komen.” Nee, we werken aan het creëren van energie, waarde en impact en vanuit DAAR volgt bijna als vanzelf een stabiele en duurzame geldflow, die passend en kloppend voelt voor jou en jouw leven. Helemaal vanuit jouw pure kern, en niet vanuit mooie marketingpraatjes of de “groter, beter – stroming” die eigenlijk een verkapte vorm van tekort is. Als je dan met je bedrijf overwinst creëert, dan is dit geweldig en dan zullen we je ook leren hoe je op slimme manieren met deze overwinst kunt omgaan.

Het gaat zeker gebeuren dat je zaken in jezelf tegen gaat komen het komende jaar, daar hoef je niet eens bang voor te zijn, dat zal ik je nu garanderen. Als er uitdagingen in jezelf ontstaan over het vinden van je plek of het tijdig voldoen van de investering, dan zullen we dit in de coaching gebruiken om van te leren en te groeien. Dit soort uitdagingen zijn juist extreem waardevol om negatieve energieën te transformeren. We creëren een space waarin het veilig voelt om alles aan te kijken en alles aan te gaan en dit werkt juist extreem transformerend. 

Dat gezegd: als het blijkt dat je echt niet op je plek bent omdat het niet DE container is om je doelen te bereiken, dan gaan we gezamenlijk in gesprek. We gebruiken gedragen besluitvorming om een vraagstuk dat speelt in de Mastermind op te lossen, waarbij we vanuit gelijkwaardigheid kijken wat de alternatieven zijn en daaruit op een gedragen manier het beste alternatief kiezen. Het is in het verleden nog nooit gebeurt dat we er ECHT niet uit kwamen en dat we niet een alternatief konden vinden waar geen overwegend bezwaar tegen was. En ook deze manier van creëren vanuit gelijkwaardigheid en communicatie is een van de zaken die de Mastermind uniek maakt. 

In augustus is de volgende mogelijkheid om in te stromen in de Mastermind. 

Creatie is feitelijk heel simpel, het is de energie van “ja” volgen. Veel mensen creëren vanuit weerstand en twijfels en dit is een hele uitdagende energie om vanuit te creëren. Je hebt als het ware constant het gevoel dat je met een voet op het gas staat en met een voet op de rem. Wij leren je om vanuit verlangen te werken en vanuit het eerstvolgende logische stap model. Wat voel je in je hart op dit moment? Verlang je naar dit supportsysteem? En wat voelt als de eerstvolgende logische stap? Misschien voelt aanmelden een stap te ver, maar misschien voelt het afgestemd om eerst even met me te praten of om eerst een mail te sturen. Mijn ervaring is ook dat de investering vaak pas goed voelt om te doen als je echt die “ja” hebt geuit aan jezelf. Als je in je hooft excuses of twijfels maakt, dan zal niets goed voelen. Het mentale is ook de wereld van de dualiteit. Je zult dus altijd voors- en tegens kunnen verzinnen. In je hart vind je altijd de waarheid. Daar ligt de ware bevrijding. Daar gaan we in de Mastermind ook veel aandacht aan besteden. Luister dus vooral naar wat je hart zegt. 

Direct nadat je je hebt aangemeld, gaan we alvast jouw stroom versnellen en energie in beweging zetten. We gaan aan de slag om een passend plan voor je te maken en je kunt alvast aan de slag met het bouwen van een fundering. Je hoeft dus zeker niet te “wachten” totdat de Mastermind gaat starten. 

Er is plek voor maximaal 20 mensen. We hebben een 3 daagse bijeenkomst gegeven waar 20 mensen waren en we zagen ook dat dit een perfecte groepsgrootte was. De groep is klein genoeg dat je iedereen persoonlijk kunt leren kennen en groot genoeg zodat je echt een goed netwerk op kunt bouwen en elkaar kunt supporten en zodat er voldoende diversiteit is.

Er zit geen standaard 1 op 1 coaching in de Mastermind. Het is wel een aantal keer voorgekomen afgelopen jaar dat bepaalde deelnemers uitdagingen  hadden die niet in de groep of tijdens een van de contactmomenten opgelost konden worden en dan plannen we 1 op 1 iets in.

Wat levert deelname aan deze Mastermind je op?

Hieronder delen we nog een keer een overzicht van wat deelname van deze Mastermind je oplevert!

Als dit als een “ja” voelt, dan nodigen we je met heel ons hart uit om je aan te melden of om een gratis kennismakingssessie in te boeken.