De Afstemmen & Actie Mastermind

De Afstemmen & Actie Mastermind is een UNIEKE Mastermind voor Missie-ondernemers die alles uit zichzelf willen halen en hun volste potentie willen realiseren, zodat zij het verschil in de wereld kunnen maken waarvoor zij hier gekomen zijn.

Woman in Blue Suit Jacket

Je gaat je thuis voelen in De Afstemmen & Actie Mastermind als je in iedere vezel van je lichaam voelt dat je iets te brengen hebt in deze wereld.

Je voelt dat je hier bent gekomen met een reden en dat het NU de tijd is om jouw Missie op de meest krachtige manier in de wereld te zetten.
Je weet dat het leven van je Missie een diepe vervulling met zich meebrengt en met iedere vezel in je lichaam verlang je er naar om deze vervulling te gaan ervaren. Je bent bereid om daarvoor aan te kijken wat er aangekeken moet worden en te doen wat er gedaan moet worden.
Daarnaast weet je in alles: “Ik kan dit niet alleen doen. Ik heb support nodig omdat ik samen veel harder en verder ga dan alleen.”

Lieve co-creator, ik weet hoe je je voelt, want ik was ooit waar jij nu bent

In 2002 ontdekte ik dat wij de creators zijn van onze realiteit. Ik was ZO gefascineerd door dit gegeven, en ik voelde in mijn hele hart en ziel: ik wil hier ALLES over leren en ik wil dit doorleren aan andere mensen. Alles in me zei tegen me dat dat was waarvoor ik hier op aarde was en dat dit mijn Missie was.
Het heeft echter meer dan 10 jaar geduurd voordat ik had ontdekt hoe ik in mijn levensonderhoud kon voorzien met mijn Missie.

Ik kwam namelijk allerlei uitdagingen tegen:

Ik heb 10 jaar lang in kringetjes rondgedraaid. Maar in 2014 nam ik de sprong om me full time op mijn Missie te richten. Het enige wat ik bij mezelf dacht was: "Ik weet genoeg van Bewuste Creatie om dit te realiseren. Ik kies de uitkomst die ik wil creëren en ik geef het mijn alles."

En deze toewijding heeft me alles gebracht!
Ik heb meer dan 100.000 euro geïnvesteerd om te leren van de beste coaches ter wereld. Ik heb in High Level Mastermind groepen gezeten met super succesvolle mensen. En ik heb ENORM veel van ze geleerd.
En ik heb geweldige business strategieën geleerd (die ik dolgraag aan jou doorleer in deze Mastermind) maar iedere keer merkte ik dit: 

Wat me ECHT vooruit helpt is mijn Mindset, dus waar ik op af ben gestemd.

Ik zie dit keer op keer op keer. Want het proces om business succes te creëren is relatief simpel: Je brengt je ideale klant helder in kaart. Je zorgt er voor dat je weet wat hun unieke behoeftes, verlangens en uitdagingen zijn. Je creëert een super waardevol aanbod waarmee je hun problemen oplost en hun verlangens realiseert, je kiest een marketingstrategie die voor je werkt (Wij gebruiken bij voorkeur een combinatie van email marketing en content marketing), je biedt je diensten of product aan (dus je doet sales) en je helpt je klant zo goed als dat je kan om het resultaat te halen, zonder dat je daarbij hun eigen verantwoordelijkheid wegneemt. 

Zo simpel is het. Natuurlijk kunnen de details verschillen en kun je dit proces opbreken in kleinere stappen, maar de kern is hetzelfde. 

Maar TOCH ervaren veel ondernemers (en vooral ondernemers met een Missie business) veel uitdagingen om hun business tot volle bloei te laten komen en het realiseren van hun volste potentie. En ALS ze financieel succes creëren is het vaak niet afgestemd. Dan ervaren ze veel druk en een gebrek aan vrijheid en flow en ervaren ze dat ze veel ballen in de lucht moeten houden om het succes dat ze hebben gecreëerd vast te houden. Het slipt dan vaak door bepaalde omstandigheden alsnog door hun vingers heen.

Maar als de theorie van business succes in de kern simpel is, wat maakt het dan TOCH zo uitdagend om dat succes daadwerkelijk te creëeren? Wat het uitdagend maakt, is het lawaai in ons hoofd van alle stemmen die onze ware zielsverlangens en intenties tegenspreken.

We creëren dus letterlijk contrast in onszelf door vast te houden aan onze negatieve conditionering. En dat houdt ons tegen om echt te gaan creëren vanuit de versie van ons die dat succes al HEEFT. Want DAT is de manier waarop je iets van het geestelijke in de materiële wereld brengt: door helemaal afgestemd te gaan zijn op die nieuwe versie van jou: en dat je gaat denken, handelen en voelen als de succesvolle jij.

En als je een huis manifesteert, of een nieuwe baan of relatie, dan is het nog relatief eenvoudig om afgestemd te raken op die nieuwe versie van jou. Maar dit gaat niet om een huis of baan, maar om het lopen van je ware ZIELSPAD. En wat is je Ziel?

Juist: LIEFDE. Dus IEDERE overtuiging die niet is afgestemd op Liefde, mag je loslaten op dit pad.

En dat is dus in theorie heel simpel: je hebt maar ÉÉN taak te doen om waar succes te bereiken met je Zielsmissie: je denken afstemmen op Liefde. Maar in een wereld die voor het grootste deel gebaseerd is op angst, dwang en separatie kan dat heel uitdagend zijn en dat KUN je simpelweg niet alleen doen. Je zult dan keer op keer terug worden gezogen in alle conditionering van de mensen om je heen.

En het is tijd om daar voor eens en voor altijd uit te breken!

En daarom gaat deze Mastermind intens waardevol zijn voor je. Conrad en ik weten, als Zielsliefdes en als ondernemers die al jaren lang hun Missie leven, hoe het is om keuzes te maken vanuit Liefde en eenheid en welke afstemming er voor nodig is om te leven en te creëren vanuit Liefde. En wij gaan jou daarbij helpen! Wij zijn voor het grootste deel uit deze conditionering gestapt om onze ware Zielsverlangens te realiseren en we kunnen jou helpen om hetzelfde te doen.

Als jouw geest af is gestemd op Liefde, dan zal al het andere samen gaan vallen zoals je van tevoren zelf niet kon bedenken!

Deze Mastermind gaat helend zijn en gaat voor ware doorbraken zorgen in hoe je naar de wereld kijkt. Dit is een container zoals je hem nog nooit hebt ervaren. Maar neem dat niet van mij aan, luister naar onze klanten die we hebben mogen bekrachtigen op hun Missie pad afgelopen jaar

Bijna allemaal zeggen onze deelnemers dat deze Mastermind voelde als Thuiskomen!

In deze video’s zijn Mieke, Jacqueline. Els, Jennifer, Wilhelmien, Jorien en Rita aan het woord over wat deelname aan de Mastermind voor hen, als Missie ondernemer, heeft opgeleverd.

Mieke over haar deelname aan de Mastermind

In deze video deelt Mieke hoe een stap naar achteren haar juist vooruit katapulteerde en hoe de Mastermind daar een rol in heeft gespeeld en waarom het een no-brainer is om “ja” te zeggen tegen deze Mastermind als Missie gedreven ondernemer of creator.

Jacqueline over haar deelname aan de Mastermind

In deze video deelt Jacqueline onder andere hoe ze heeft mogen zien dat geld komt als ze haar hart volgt en dat je juist meer resultaat behaald als je ophoudt met jezelf weg te cijferen.

Els over haar deelname aan de Mastermind

In deze video deelt Els dat ze door deze Mastermind haar grootste kwantumsprong ooit heeft kunnen maken. En dat ze al veel heeft geïnvesteerd, maar dat dit het beste programma is wat ze ooit heeft gevolgd, helemaal speciaal gericht op Mensen met een Missie.

Jennifer over haar deelname aan de Mastermind

In deze video deelt Jennifer haar ervaring met de Afstemmen & Actie Mastermind. Ze deelt dat ze super veel waarde ervaart in deze Mastermind maar dat er een ding is wat voor haar HET verschil heeft gemaakt in haar leven en wat ze iedereen gunt en dat is dat ze onvoorwaardelijke liefde ervaart. Want alleen in een energie van onvoorwaardelijke liefde is het mogelijk om jezelf volledig ten uitdrukking te brengen.

Wilhelmien over haar deelname aan de Mastermind

In deze video deelt Wilhelmien haar ervaring met de Afstemmen & Actie Mastermind. Ze deelt hoe de Mastermind haar op onverwachte manieren heeft geholpen om haar pad te volgen en hoe het event dat we samen hebben gecreëerd heeft geleid naar mooie co-creaties en meer zichtbaarheid.

Rita over haar deelname aan de Mastermind

In deze video deelt Rita hoe ze haar weerstand tegen actie en ondernemerschap heeft kunnen overwinnen door deelname aan de Mastermind. Daarnaast deelt ze hoe fijn het is dat er in de Mastermind ruimte is voor persoonlijke processen en voor afstemmen. 

Jorien over haar deelname aan de Mastermind

In deze video deelt Jorien hoe de Mastermind haar heeft geholpen om zichzelf iedere keer voorbij haar eigen obstakels en beperkingen te brengen en hoe ze makkelijker door weerstand heen kan bewegen. Waardoor ze veel meer vertrouwen en kracht ervaart in zichzelf en haar missie. 

Wat maakt deze Mastermind Uniek?

Je hebt hierboven prachtige testimonials mogen bekijken van eerdere deelnemers. Wat horen wij terug van hen wat deze Mastermind UNIEK maakt? 

Onvoorwaardelijke liefde is de basis en we gaan ECHT het proces aan.

We horen ZO vaak van onze deelnemers dat ze nog niet eerder een business container hebben ervaren waarin ze onvoorwaardelijke liefde ervaren. Hoe komt dit? In de meeste business coach programma’s is er geen ruimte voor eerlijke en open communicatie. Er is geen ruimte om echt zaken diep uit te zoeken en er op in te voelen. Vaak is er geen ruimte omdat er grote groepen zijn, alles is online, je kent elkaar niet persoonlijk OF er is geen expertise bij de specifieke coach. 
Conrad en ik zijn zeer bedreven in een principe wat we “Holding space” noemen. Als je bepaalde intenties voor jezelf zet, dan zal alles wat niet af is gestemd op jouw intenties naar de oppervlakte komen om gezien en gehoord te worden. Zolang je er voor kiest om in deze Mastermind te zijn, zullen wij je helpen de zaken aan te kijken en er stap voor stap doorheen te bewegen en echt vanuit liefde en ruimte je proces aan te gaan. Als er een ding is wat ik heb geleerd is het dit: Je kunt je persoonlijke proces niet afdwingen. Je kunt ook niet bepalen wat er wanneer gebeurt in je leven. Maar je kunt er wel voor kiezen HOE je op komt dagen in je proces. We leren je er alles over in deze Mastermind. 
Daarnaast gaan we ook zelf ons eigen proces aan en zijn we heel open en eerlijk in de groep over waar we tegenaan lopen en hoe we er doorheen bewegen. 

laughing people in party

We gaan praktisch samen aan de slag!

We scheppen in deze Mastermind alle voorwaarden om helemaal IN je missie te stappen en dat doen we door veel praktisch aan de slag te gaan.

We kunnen je vertellen wat er praktisch voor nodig is om je Zielsmissie met liefde en intensiteit in de wereld te zetten en dat doen we ook, maar het meest krachtige is om samen te gaan DOEN. Dat doen we door samen de Summit te organiseren, het ‘Thrive in your Life event’ te co-creëren en samen een boek te schrijven. deze onderdelen zijn uiteraard vrijblijvend, maar wat we hebben gezien is dit: 

“Words don’t teach. Only life experience teaches.” — Abraham Hicks

In het nemen van actie en het daadwerkelijk creëren komen al je beperkende overtuigingen boven en die kunnen we omdraaien en we helpen je om jezelf een nieuw verhaal te vertellen en leren om altijd weer je afstemming te vinden en om door te gaan en nooit af te haken. Daarnaast kun je van ons leren mbt het maken van een aanbod, het doen van lanceringen en het organiseren van zaken. 
Je krijgt daarnaast een podium en je wordt onder de aandacht gebracht bij honderden, misschien wel duizenden mensen die van jouw diensten gebruik kunnen maken. 

woman in gray and white striped long sleeve shirt using silver macbook

We creëeren vanuit balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke en tussen intuïtie en strategie.

Dit is iets wat we heel vaak terughoren van onze deelnemers. Om op de meest krachtige manier te kunnen creëeren, mag je mannelijke en vrouwelijke energie in balans zijn. Het vrouwelijk is de afstemming, het duister, het intuïtieve, het creatieve, het verzorgende, flow en verbinding. Het mannelijk is daadkracht, focus, het bouwen van een stevige fundering waarin het vrouwelijke kan rusten en kan stromen.

Wat ik heel vaak zie is dat missie ondernemers te weinig mannelijke energie hebben en dat hun vrouwelijke energie daardoor ook uit balans is. Er is duidelijk schade door de eeuwen die we hebben geleefd in een maatschappij waarbij zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie uit balans waren en waarin we werden gedomineerd door valse mannelijke energie. Hierdoor gaan veel missie ondernemers structuren, strategie en doelen uit de weg. We hebben namelijk een collectief trauma van de onderdrukking van systemen en processen. Maar als systemen en processen vanuit een Goddelijke mannelijke energie komen, dan onderdrukken ze niet, maar dan zijn ze dienstbaar. Als Goddelijke mannelijke structuren missen,  dan kan het vrouwelijke deel niet goed genoeg ingetapt zijn op “het hogere.” Ze kunnen hierdoor onvoldoende echt diep voelen wat er mag ontstaan en missie vertrouwen en overgave. Ze komen hierdoor in hard werken en overleven terecht, wat zich uit in onvoldoende omzet of te hoge werkdruk. 

In deze Mastermind focussen we er ons op om de balans te herstellen zodat je zowel valse vrouwelijke en mannelijke energie loslaat en Goddelijke mannelijke en vrouwelijke energie adopteert en integreert in je business. 

Waar krijg je toegang tot deze Liefdevolle container die de Afstemmen & Actie Mastermind heet?

Afstemmen gaat altijd hand in hand met actie.
Veel mensen maken het volgen van hun dromen VEEL te moeilijk en zien daarna door de bomen het bos niet meer.
Wij weten wat er voor nodig is om een grote droom op te knippen in kleine stappen, waar we iedere dag actie op gaan ondernemen, op een manier die compleet afgestemd is.

“Dreams don’t work unless you take action. The surest way to make your dreams come true is to live them.”  ― Roy T. Bennett

Jij bent de enige Creator van jouw realiteit en als je weet hoe dat werkt, dan gaan er deuren voor je open die eerst gesloten leken. Dan komt je hele Missie en leven in een stroomversnelling.

Woman in White Long Sleeve Shirt With Blue Towel on Head

We maken samen je missie helder.

We starten met het helder krijgen van je missie. Als je het vuur in je hart voelt, dan GA je. Dat mogen we keer op keer zien.
Als je jouw missie helder hebt, dan gaan we samen kijken waar je komend jaar aan wil werken. We kunnen het een “plan” noemen, maar dat is het niet. Want Creatie is constant in beweging en in deze Mastermind helpen we je helemaal af te stemmen op wat het leven door jou heen wil laten ontstaan. En daarin helpen we je om iedere dag als de meest krachtige versie van jezelf op te komen dagen. Creatie is constant in beweging en van dag tot dag leer je meer over jezelf en welke energie er voor jou nodig is om jouw doelen te zetten en te behalen. We leren je om iedere keer als het ware “aan de knop te blijven draaien” zodat je acties afgestemd voelen op wat je in je hart voelt dat er mag ontstaan. 

Colleagues having a Team Building

Dagelijkse Sessies om je dag afgestemd en vol energie te starten.

Iedere dag van maandag tot en met donderdag gaan we om 09.00 live via zoom. 
Maandag starten we met een week doel. 
Dinsdag hebben we de book club of een ander thema. 
Woensdag de strategie sessies. 
Donderdag kijken we wat je nog nodig hebt om je weekdoelen te behalen. 
En vrijdag zijn de coach sessies. 

De sessies duren ongeveer 20 a 30 minuten, alleen de coach call duurt een uur. Als je er op bepaalde dagen niet live bij kunt zijn, dan is dit niet erg, want alle sessies worden opgenomen zodat je ze later terug kunt kijken. Deze sessies hebben als doel om je “aan” te zetten en om je dag vol focus, afstemming, energie en inspiratie te starten.

 

sticky notes on paper document beside pens and box

Geen harde doelen, maar op komen dagen als de beste versie van jezelf.

We stellen geen harde doelen, maar jij bepaald samen waar je heen wilt. Je zet als het ware een stip op de horizon. Dan gaan we iedere dag aan de slag met de vraag: “Wat kun je vandaag doen om op de meest krachtige manier bij te dragen aan je missie?” 
Aan het einde van de dag, blik je terug op de dag en kijk je wat er de volgende dag mag ontstaan. 

Voor veel missie ondernemers is doelen stellen spannend. Maar zelfs de ondernemers in de mastermind die er tegen op zagen delen met ons hoe fijn dit systeem is en hoe erg het ze helpt om vooruit te komen. Ze ervaren geen druk maar juist flow en energie omdat de focus is op je afstemming, gedrag en acties in het moment en niet op het resultaat. Dit brengt veel positieve energie te weeg. 

Young cheerful female smiling and talking via laptop while sitting at wooden table in cozy kitchen

Wekelijkse Coach Calls met Maartje

Iedere vrijdag om 9.00 vindt er een coaching call plaats via Zoom. Deze calls worden begeleid door Maartje.
In deze calls is er ruimte voor lasercoaching. Maartje haar expertise ligt in de vraag: welk verhaal vertel jij jezelf die je huidige realiteit vorm geeft? Iedere verandering in je realiteit start met een shift in je overtuigingen. Maartje is een helder kanaal om te zien wat er in jouw bewustzijn zit waardoor je ervaart wat je ervaart EN wat er voor nodig is om dit te shiften. Hierdoor creëer je snelle doorbraken en kan je energie weer gaan stromen. 

woman in gray and white striped long sleeve shirt using silver macbook

Wekelijkse Strategie Calls met Conrad

Iedere woensdag om 09.00 kun je bij Conrad al je vragen kwijt over strategie, proces en actie. Als je afgestemd bent, dan ziet Conrad pijlsnel hoe iets vanuit de afstemming en het geestelijke de fysieke wereld in mag. Hij doorziet snel wat daarvoor het snelste en meest afgestemde proces is. Hij brengt het op een heldere en eenvoudig te begrijpen en uit te voeren manier. Hij maakt simpel wat jij moeilijk maakt zodat je vooruit kunt en de stroomversnelling in je leven en business kunt ervaren waar je naar verlangt. 

 

woman placing sticky notes on wall

Maandelijkse Live Mastermind Meetings

Je krijgt toegang tot een maandelijkse livedagen. Deze dagen zijn bedoeld om te netwerken, Te delen, te verbinden en om aan gezamenlijke doelen te werken.
Iedere maand nemen we de tijd om dieper in te gaan op een onderwerp wat jou en je Missie gaat helpen om vooruit te komen. Na een live dag ga je met inspiratie en concrete acties de deur weer uit.
Daarnaast krijgt een van de leden ook de kans om zijn of haar vaardigheden te delen met de overige leden met een oefening, miniworkshop of andere vorm. Zodat iedereen een goed beeld krijgt van elkaars krachten en dienstverlening, alles met als doel om elkaar op de meest krachtige manier vooruit te helpen en om jouw podium te pakken.

Laughing businesswoman working in office with laptop

Zielsmissie Business Modules met een stap voor stap proces

Daarnaast ontvang je toegang tot modules waarmee je stap voor stap je missie tot leven brengt. 

Je start met ontdekken hoe Bewuste Creatie werkt.
Je werkt aan je mindset.
Je brengt je ideale klant in kaart. 
Je creëert een prachtig aanbod voor hen.
Je ontwerpt een afgestemde marketingstrategie. 
Je leert waardegedreven verkopen. 
Je leert om acties te nemen op het hoogste niveau. 
Je leert om slim te werken en strategieën te implementeren die werken. 

Stap voor stap, laten we je zien hoe je het succes met jouw Missie business kunt creëren waar je naar verlangt. We maken geen gebruik van de meest flitsende en ingewikkelde marketing strategieën maar van bewezen, simpele en effectieve strategieën die er voor zorgen dat je je blijft bezig houden met de kern van wat je hier te doen hebt.

white and green remote control

Een besloten Telegram groep

Je krijgt ook toegang tot een besloten Telegram groep. Hierin kun je iedere dag je vragen stellen en co-creëren met de andere deelnemers. Als je vragen hebt, krijg je meestal direct antwoord en kun je weer verder. Dit helpt je enorm om flow te blijven ervaren en niet vast te zitten en te verdwalen in je eigen hoofd.

person in red sweater holding babys hand

Het best mogelijke support systeem

Wat we keer op keer horen van onze deelnemers is het hoge niveau van support waar ze toegang tot krijgen. We staan iedere dag klaar voor je in de livesessies en in de Telegram groep. We doen er alles aan wat we kunnen om jou te helpen om je doelen te behalen en we zijn altijd aan het kijken wat er voor nodig is om deze mastermind NOG krachtiger te maken. Door onze veelzijdige ervaring, grondige kennis, diverse achtergrond en ons grote netwerk hebben we alle tools in huis om jou te helpen. Daarnaast krijg je niet alleen onze expertise maar ook de expertise van alle krachtige Mastermind leden. Iedereen heeft op zijn beurt prachtige expertises die ze graag inzetten om jou verder te helpen. De Mastermindleden helpen elkaar met familieopstellingen, healingsessies, copywriting, hun netwerk en tijd en energie. Er staat altijd iemand klaar om jou verder te helpen. En dat geeft een krachtig gevoel. Je voelt je hierdoor gesteund, geliefd en gesupport. Je kunt hierdoor snel verder en er kunnen veel doorbraken volgen.

En je ontvangt OOK nog deze krachtige bonussen!

Zoals we al aangaven: het is ons doel met deze Mastermind om het best mogelijke support systeem voor jou te creëren, dat je maar kunt creëren. Daarom bieden we je deze bonussen aan waar je gebruik van kunt maken. 

Een jaar lang gratis toegang tot jouw YSOB Website

We hebben Your Site, Our Business (YSOB) ontwikkelt omdat we een behoefte zagen in de markt van mensen die zich bezig willen houden met hun Missie, maar zo min mogelijk tijd willen besteden aan de technische kant van het ondernemen. Als bonus kun je een jaar lang toegang krijgen tot een YSOB website. Je krijgt hiermee alles onder een dak: Je website, webshop, online leeromgeving, community, emailmarketing systeem, support systeem, event systeem etc.

Je hebt geen technische kennis nodig omdat we duidelijke instructie video’s hebben die je kunt volgen (of een VA die je inhuurt) en vanuit YSOB dragen we zorg voor al het onderhoud en alle updates en de verdere ontwikkeling van jouw website. Het enige wat je hoeft te doen is jouw content en plaatjes te plaatsen in jouw voorgecreëerde YSOB website, waarbij we gebruik maken van een uniek ontworpen YSOB template. Salespagina’s zijn zo ingericht dat je het simpele stappenplan kunt volgen en het voor zich spreekt wat je waar neer moet zetten.

Als je niet tevreden bent over je huidige website, je loopt tegen veel technische uitdagingen aan, je bent er zelf nog te veel tijd aan kwijt, je betaald te veel of je vindt het een heel aantrekkelijk idee om alles onder een dak te hebben, dan kun je een jaar lang gebruik maken van deze bonus. Na dit jaar is je investering €97,00 per maand of €997,00 per jaar.

laughing people in party

Een uitnodiging om het ‘Thrive in your Life’ event met ons te co-creëren.

Aan de 2022 groep hebben we een uitnodiging gedaan om samen met ons het ‘Thrive in your Life’ Event te co-creëren. Bijna alle deelnemers hebben hier volmondig “ja” op gezegd. Dit is een extreem waardevolle ervaring om te zien welke energie je in lanceringen kunt stoppen, hoe je een groot project neer kunt zetten, kunt samenwerking vanuit gelijkwaardigheid, om je netwerk uit te breiden en de kans krijgt om je aanbod bij een heel nieuw netwerk onder de aandacht te kunnen brengen. Deze uitnodiging zullen we ook aan jou geven, als onderdeel van de 2023 Mastermind en als groep zullen we gezamenlijk kijken wat hieruit mag ontstaan.

macbook pro displaying group of people

We organiseren samen een online Summit.

Met de 2022 groep hebben we samen het event gecreëerd en met de 2023 groep zijn we ook samen een Summit gaan organiseren omdat we merkten hoe krachtig het is om samen praktisch aan de slag te gaan. Daarnaast kun je heel goed zien met welke energie je aan de slag moet gaan om resultaten te halen. Je leert om je verkoop en marketingbezwaren te overwinnen. Je breidt je netwerk uit en je komt ook nog eens bij honderden, zo niet duizenden mensen onder de aandacht. Dit levert alleen maar voordelen op! 

woman in gray and white striped long sleeve shirt using silver macbook

We schrijven samen een boek!

Conrad en ik hebben beiden in relatief korte tijd een boek geschreven. Een boek is een prachtige manier om je kennis en expertise te delen EN voor mensen om jou als de expert te gaan zien.
We leggen je uit wat het proces is om je boek zelf te schrijven en uit te geven en helpen je stap voor hiermee. We kijk het niet na en redigeren het niet, we helpen je puur met het proces, ideeën voor de beste titel en opzet en we steunen je in het proces, maar we kunnen je wel helpen om de juiste mensen te vinden om je boek te redigeren en te laten drukken. 

Photo of Woman Taking Notes

Toegang tot Maartje haar complete product aanbod

Daarnaast kun je, als er behoefte is, toegang krijgen tot al Maartje haar online programma’s waaronder de programma’s ‘Zielsgelukkig in je Leven,’ ‘Zielsgelukkig met geld,’ ‘Zielsgelukkig in je Missie,’ ‘Zielsgelukkig in de Liefde,’ ‘Afstemmen met Maartje’ en het ‘Shift je Shit Membership.’ twv tienduizenden euro’s.

Jouw Investering

Wij geloven dat, als je volledig toegewijd bent aan het implementeren wat we je leren, dat je in staat moet zijn om in jouw levensonderhoud te voorzien met jouw missie. De meeste mensen kunnen in hun levensonderhoud voorzien door een bedrag van ongeveer 70.000 euro per jaar te verdienen. De waarde is dus de waarde die jij er aan geeft om met jouw missie in jouw levensonderhoud te voorzien in afstemming met de eenheid die we zijn en met wat jij werkelijk nodig hebt om jouw ware Zielspad hier op aarde te lopen. De investering voor deze Mastermind is echter nog geen 15% van de waarde die deze Mastermind vertegenwoordigd.

Daarnaast kun je momenteel nog voor een lagere investering instappen. Je investering is nu geen €997,00 ex BTW per maand maar €597,00 ex BTW. Je betaald in 12 termijnen die iedere periode automatisch af worden geschreven. Het is ook mogelijk om direct voor het hele jaar vooruit te betalen. Je ontvangt dan een pay in full korting van ruim €1200,00. Je investering is dan geen €9997,00 maar €5997,00 ex BTW.

Op dit moment is er nog geen nieuwe ronde van de Mastermind Gepland. Heb je interesse om volgende ronde mee te doen? Stuur dan een mail naar info@maartjekoper.nl

Ben je er klaar voor om met ons aan je Missie te gaan werken? Officieel starten we pas eind april. Maar je kunt NU al aan de slag. Je ontvangt dan2 hele speciale Bonussen!

De 2024 ronde van de Mastermind start officieel eind april. De livedagen zullen later worden gedeeld. Als je NU al instapt krijg je 2 TOP Bonussen twv bijna €3500,00 ex BTW

✅ Bonus 1 is toegang tot het Thrive in your Mission Event op 15, 16 en 17 maart twv €497,00 ex BTW. HIER kun je alles lezen over dit event. 

✅ Bonus 2 is het 3 maanden durende ‘Liefdevol Leiderschap’ Traject twv €3000,00. Je ontvangt toegang tot 5 krachtige modules over de volgende onderwerpen:

Leiderschap & De Shift van “Het Systeem” naar de “Nieuwe Wereld.”
Leiderschap & Visie 
Zelfleiderschap
Leiderschap & Communicatie
Leiderschap & Sales en Marketing

Daarnaast ontvang je 3 1 op 1 sessies om je uitwerkingen van de modules persoonlijk te bespreken. Ik kijk mee naar je Missie, je mindset, en help je om volledig in je zelfleiderschap te stappen. 

Je krijgt tussen deze sessies door onbeperkt coaching via Telegram of what’s app. Ik help je graag om de beperkende overtuigingen die opkomen om te draaien en er is ook ruimte voor al je business en strategie vragen. 

Eind april starten we officieel met de Mastermind en ben je voldoende verbonden met je Missie en je Zelfleiderschap om VOL in de actiestand te gaan.

Als je in alles een “JA” voelt, meld je dan direct aan. Als je eerst even persoonlijk wilt overleggen of dit DE stap is voor je, app me dan op 06-24515143 met je vragen.

“Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion.” ― Rumi

Meer over ons!

Wie zijn wij om je te helpen met het in de wereld zetten van je Missie?
Door onze begeleiding krijg je het beste van 2 werelden: De innerlijke afstemming en de uiterlijke actie. De creatiekracht en de Focus. De intuïtie en de strategie. Dit is wat we ook horen van de huidige deelnemers: dat de balans tussen beide werelden zo fijn en compleet is.

Wie is Maartje?

Maartje is sinds 2002 gefascineerd door alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft. Nadat ze in 2002 het boek van Louise Hay had gelezen ‘Je kunt je leven helen” raakte ze gefascineerd door Louise haar boodschap. Haar boodschap was dat we met onze gedachten en overtuigingen onze realiteit vormgeven. Maartje voelde in haar hart dat dit haar Missie was: alles leren over hoe we met ons bewustzijn (onze gedachten en onze overtuigingen) onze realiteit creëren. Nadat ze deze materie 10 jaar heeft bestudeerd en vele mooie zaken voor zichzelf had gemanifesteerd, is ze in 2012 met een blog begonnen. In 2014 heeft ze ontslag genomen van haar baan in loondienst om zichzelf full time op haar Missie te kunnen richten om deze kennis door te leren aan andere mensen. Ze heeft zich totaal gecommitteerd aan wat ze hier te doen heeft en ze heeft nooit meer omgekeken. Ze doet niets lievers dan andere mensen alles leren over hoe Bewuste Creatie werkt en dan om mensen specifiek te helpen om hun ZielsMissie te ontdekken en te leven en Zielsvervullende relaties te creëren.

Sinds 2014 heeft Maartje tientallen online programma’s gecreëerd, grote events gegeven en tienduizenden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun eigen realiteit te worden. Daarnaast is ze haar bedrijf Internationaal op aan het zetten en is ze samen met Conrad het online platform ‘Your Site, Our Business’ aan het opzetten.

Sinds 2002 heeft Maartje maar EEN vraag in haar hoofd: “Wat voor overeenkomsten kan zij zien tussen wat mensen denken en geloven en hoe de fysieke realiteit zich vormgeeft?” Haar expertise ligt dan ook in het aan het licht kunnen brengen van beperkende overtuigingen EN daarin een nieuw verhaal vertellen. Daarnaast heeft Maartje een hele sterke intuïtie en is ze op een heel diep niveau verbonden met het grotere geheel, waardoor ze moeiteloos zaken waarneemt die je zelf nog niet had gezien waardoor doorbraken heel snel kunnen komen.

Wie is Conrad?

Waar Maartje haar expertise ligt in de innerlijke processen, ligt Conrad zijn expertise in de strategische en praktische processen. BEIDE is onmisbaar voor krachtige creaties. En deze Mastermind helpt jou om beide in jezelf in balans te brengen en op de meest krachtige manier te ontwikkelen.

Conrad richt zich met zijn eigen Missie op Maatschappelijke projecten die de wereld een stukje mooier maken. Hij is bezig met het opzetten van het project Reinvent Society. Via dat platform deelt hij zijn visie over hoe de maatschappij er uit kan zien als deze wordt gecreëerd vanuit Liefde, Vrijheid, Gelijkheid een Eenheid, aan de hand van 11 maatschappelijke pijlers. Momenteel is hij vooral bezig met vernieuwende huisvesting via het project Ubuntu wonen en vernieuwend onderwijs met De Ondernemende School. Daarnaast is Conrad schrijver van het boek De Gelukkige Leerkracht.

Waar Conrad sterk in is, is grote problemen klein te maken en kleine problemen oplossen. Het is zijn grote kracht om zaken eenvouding en simpel te maken en terug naar de kern te brengen zodat plannen niet alleen plannen blijven maar ook echt uitgevoerd kunnen worden en de potentie kunnen bereiken die ze in zich hebben. Vooral voor creatievelingen is dit een fijne toevoeging om niet te verdwalen in plannen, gedachten en gevoelens, maar om ook echt vooruit te kunnen gaan. Conrad is sterk als het gaat om het aandragen van processen en structuren die de basis en het fundament bieden aan je Missiewerk. Daarnaast heeft hij een extreem creatieve geest en is hij als multi ondernemer een generalist die met name wat betreft de inhoud een grote bijdrage kan zijn.

FAQ

Hieronder vind je de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@maartjekoper.nl

De livedagen vinden plaats in Bilthoven en/ of Amsterdam.

Alle livedagen worden altijd opgenomen, voor als je er een keer niet bij kunt zijn.

Dat is geen probleem. Alle sessies worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn. Voor het groepsproces is het wel prettig als je er minimaal 2 tot 3 keer per week live bij kunt zijn. 

Veel klanten die in onze Mastermind komen hebben al veel verschillende trajecten geprobeerd, zonder ECHT het resultaat te halen waar ze naar verlangen. Dit zie je ook een aantal deelnemers in de video’s vertellen. Als dat voor jou ook het geval is, kan ik me voorstellen dat deze stap extra spannend kan zijn. Wat maakt deze Mastermind anders? We besteden niet alleen aandacht aan het praktische, strategische en business stuk, maar vooral ook aan het energetische stuk. Als de energie in jouzelf namelijk niet klopt, dan maakt het niets uit wat voor strategie je gebruikt, het zal niet gaan werken, ook al werk je nog zo hard. De negatieve energie die je van binnen ervaart zal er voor zorgen dat je je terugtrekt en afhaakt. 
Het is Maartje haar specialiteit om te onderzoeken wat deze negatieve energie veroorzaakt en om die te transformeren in positieve energie. Vervolgens helpt Conrad je om een passende strategie te creëren die super simpel en toepasbaar voelt. Het beste van beide werelden dus.

Daarnaast is deze Mastermind nog op een ander belangrijk punt anders:

We werken vanuit behoeftestelling in plaats, vanuit hele hoge bedragen die nergens op gebaseerd zijn. Want hoe goed dit ook als marketing gebruikt kan worden en hoe aantrekkelijk dat ook kan klinken, we zien dat het vaak voortkomt vanuit een vorm van tekort en schaarste. Heel vaak liggen er namelijk diepere verlangens die niet erkent worden onder de verlangens om veel geld te verdienen of “high-end” te ondernemen, of om miljoenen te verdienen. Er ligt juist soms een overtuiging van ‘niet goed genoeg zijn’ aan ten grondslag waardoor mensen (onbewust) in bewijsdrang terecht komen. Maar als je vanuit tekort gaat creëren, dan zul je zien dat je alleen maar meer tekort creëert. Hoe graag je ook overvloed wilt creëren, je zult zien dat het niet lukt. Daarom zien en spreken we heel veel mensen die veel geld hebben geïnvesteerd, maar niet het rendement krijgen waar ze naar verlangen. Daarom zijn wij het anders gaan doen! We kijken samen met jou naar wat je reële behoeftes zijn, dus wat jij nodig hebt om jouw ware zielspad te lopen en jouw Missie te vervullen. Daar gaan we je bedrijf en diensten omheen creëren. Daarbij nemen we de tijd om een stabiele en duurzame basis te bouwen. We nemen geen acties vanuit de energie “er MOET nu geld binnen komen.” Nee, we werken aan het creëren van energie, waarde en impact en vanuit DAAR volgt bijna als vanzelf een stabiele en duurzame geldflow, die passend en kloppend voelt voor jou en jouw leven. Helemaal vanuit jouw pure kern, en niet vanuit mooie marketingpraatjes of de “groter, beter – stroming” die eigenlijk een verkapte vorm van tekort is. Als je dan met je bedrijf overwinst creëert, dan is dit geweldig en dan zullen we je ook leren hoe je op slimme manieren met deze overwinst kunt omgaan.

Het gaat zeker gebeuren dat je zaken in jezelf tegen gaat komen het komende jaar, daar hoef je niet eens bang voor te zijn, dat zal ik je nu garanderen. Als er uitdagingen in jezelf ontstaan over het vinden van je plek of het tijdig voldoen van de investering, dan zullen we dit in de coaching gebruiken om van te leren en te groeien. Dit soort uitdagingen zijn juist extreem waardevol om negatieve energieën te transformeren. We creëren een space waarin het veilig voelt om alles aan te kijken en alles aan te gaan en dit werkt juist extreem transformerend. 

Dat gezegd: als het blijkt dat je echt niet op je plek bent omdat het niet DE container is om je doelen te bereiken, dan gaan we gezamenlijk in gesprek. We gebruiken gedragen besluitvorming om een vraagstuk dat speelt in de Mastermind op te lossen, waarbij we vanuit gelijkwaardigheid kijken wat de alternatieven zijn en daaruit op een gedragen manier het beste alternatief kiezen. Het is in het verleden nog nooit gebeurt dat we er ECHT niet uit kwamen en dat we niet een alternatief konden vinden waar geen overwegend bezwaar tegen was. En ook deze manier van creëren vanuit gelijkwaardigheid en communicatie is een van de zaken die de Mastermind uniek maakt. 

Er is op dit moment geen nieuwe ronde gepland. Stuur een mail naar info@maartjekoper.nl als je op de hoogte gehouden wil worden. 

Er is plek voor maximaal 20 mensen. Eerdere groepen waren kleiner, maar we hebben gezien dat je met deze groepsgrootte iedereen nog persoonlijk kunt leren kennen en dat hij groot genoeg is zodat je echt een goed netwerk op kunt bouwen en elkaar kunt supporten en zodat er voldoende diversiteit is.

Er zit geen standaard 1 op 1 coaching in de Mastermind. Het is wel een aantal keer voorgekomen afgelopen jaar dat bepaalde deelnemers uitdagingen  hadden die niet in de groep of tijdens een van de contactmomenten opgelost konden worden en dan plannen we 1 op 1 iets in.

Ik heb dit zelf ook een keer ervaren. Ik voelde met heel mijn hart dat ik ergens in wilde stappen, maar het geld stond niet op mijn bankrekening. Maar ik voelde in alles “Dit traject gaat mij enorm helpen en het is precies wat ik nodig heb.” Ik ben die avond met een blocnote op de bank gaan zitten en ben gaan brainstormen over waar het geld vandaan kon komen. Uiteindelijk heb ik een aanbod gemaakt van een paar programma’s die ik al had en de volgende dag ben ik dat aanbod gaan versturen naar mijn lijst en iedereen die ik kende waarvan ik dacht dat het waardevol voor ze was. Toen had ik de eerste termijn bij elkaar.
Misschien heb jij nog geen aanbod, maar wat ik heb geleerd is dit: als het echt meant to be is dat je deelneemt aan deze Mastermind, dan is het geld ergens en dan zal het leven je laten zien, op welke manieren het naar je toe kan stromen. 

En ja, het kan super spannend zijn om zo’n hoog bedrag te investeren. 
Maar het doel van je ondernemerschap is om omzet te gaan maken. En ja, sales en marketing kan spannend zijn, maar we gaan je de praktische kennis hiervoor geven, we maken een aanbod met je en we helpen je om je sales en marketingvaardigheden te ontwikkelen op een liefdevolle en verbindende manier. Je moet kijken naar je eigen bereidheid om op te komen dagen en je beperkende overtuigingen ten aanzien van marketing, sales en geld te overwinnen. Als je die bereidheid hebt en bereid bent om het werk te doen, dan zal dit een van de beste investeringen zijn die je je hele leven maakt in jezelf. 

Wat levert deelname aan deze Mastermind je op?

Hieronder delen we nog een keer een overzicht van wat deelname van deze Mastermind je oplevert!

Als dit als een “ja” voelt, dan nodigen we je met heel ons hart uit om je aan te melden of om een gratis kennismakingssessie in te boeken.