Gratis online programma: Creëer Bloeiende en Bewuste Co-Creaties

Wil je GRATIS toegang krijgen tot dit gloednieuw online programma? 8 dagen lang ontvang je alle tools, vaardigheden en kennis om Bloeiende en Bewuste Co-Creaties te creëren met de mensen in je leven: je gezin, vrienden, collega’s, buren en de mensen in je gemeenschap. Meld jij je ook aan? 

people laughing and talking outside during daytime
woman sitting on chair holding leaf

Lieve co-creator: er is een ding wat ik zeker weet: Creëren kunnen we niet alleen...

Iedere dag hebben we allerlei mensen om ons heen: onze partner, kinderen, vrienden, buren, collega’s, de gemeenschap, dienstverleners en ga zo maar door.

En laten we eerlijk zijn …. relaties kunnen heel uitdagend zijn. 

Met de mensen om je heen die je zelf uitkiest kan het al uitdagend zijn, laat staan met de mensen die je niet uitkiest.

Ik hoorde een spirituele leraar (ik kan me even niet herinneren wie het was) eens iets zeggen als: “Als je denkt dat je verlicht bent, ga dan eens een week bij je familie wonen en kijk daarna eens of je nog steeds iedere dag helemaal zen bent.”

Daar moest iedereen hard om lachen… want iedereen begrijpt denk ik wel de betekenis van deze uitspraak.

Ik had persoonlijk altijd grote uitdagingen met het aangaan van relaties...

Ik durfde mezelf nooit helemaal te laten zien zoals ik werkelijk was omdat ik allerlei angsten had in relatie tot andere mensen.

Ik was vooral bang dat ik niet goed genoeg voor hen zou zijn.
Ik was bang dat ik afgewezen zou worden. 
Ik was bang dat mensen me in de steek zouden laten.
Ik was bang dat ik niet aan mensen hun verwachtingen kon voldoen.
Ik was bang dat als mensen me ECHT leerden kennen, dat ze me niet meer leuk zouden vinden.

Vroeger dacht ik altijd dat ik de enige was die dat soort angsten had. Maar nu weet ik beter. Veel mensen hebben deze angsten, maar ze laten ze gewoon niet makkelijk zien. 
Veel van ons hebben niet geleerd hoe we met onze gevoelens om moeten gaan en gaan daarom die gevoelens vaak uit de weg, of we gaan situaties uit de weg waarin we uitdagende gevoelens kunnen krijgen. 

Ik probeerde mensen vaak uit de weg te gaan. Maar langzaam leerde ik dat dit niet mogelijk was. Want mensen waren letterlijk overal. En voor alles wat ik doe in mijn leven heb ik andere mensen nodig.

En eerlijk gezegd? Ik wilde mensen ook niet meer uit de weg gaan. Diep in mijn hart wil ik namelijk niets lievers dan verbinden met mensen.

Ik verlangde naar gemeenschap en naar samen zijn en samen creëren. 
Samen delen.
Samen leren.
Samen groeien.
Elkaar versterken.
Elkaar vasthouden, zoals mijn partner Conrad het altijd noemt.
Doen waar iedereen goed in is, zodat je samen meer bent dan de som der delen.

De afgelopen jaren zie ik dat dat verlangen bij heel veel mensen. Maar ik heb ook gezien dat het nog niet zo eenvoudig is om relaties vanuit liefde, vertrouwen en gelijkwaardigheid te creëren. Kortom: Bewuste Relaties.

Pas als je bewuste relaties creëert, dan kun je ECHT bloeien en groeien en op een krachtige manier co-creëren.

En dat is precies wat ik met dit programma wil bereiken:

Ik wil je de kennis, tools en handvatten bieden om Bloeiende en Bewuste Relaties en Co-Creaties aan te gaan, op ieder vlak van je leven.
Ik heb dit in mijn eigen leven vorm kunnen geven en ik wil dit ook graag met jou delen.

Ik heb mensen om me heen verzameld op wie ik kan bouwen en die er altijd voor de relatie zijn, no matter what.

En ik heb een aantal uitdagende relaties waarin ik fouten heb gemaakt, mogen helen. En dat gun ik jou ook!

man in red t-shirt and gray pants holding hands with boy in blue t-shirt

Lieve co-creator, dit gratis programma is waardevol voor je als jij:

En het mooie is, dit programma, ter waarde van €97,00 kun je helemaal GRATIS volgen.

Direct na aanmelding ontvang je toegang tot de eerste module

Iedere dag ontvang je een module in je inbox. Lieve co-creator, Als dit als een “ja” voelt, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden. 

Direct na aanmelding ontvang je een welkomstmail met alle details. Lees die mail even goed door. Als je geen mail hebt ontvangen, is er iets mis gegaan. Stuur dan even een mailtje naar info@maartjekoper.nl

Wat zeggen mensen die dit programma al hebben gevolgd?

Het is heel anders dan de Amerikaanse programma's die ik heb gevolgd.

Ik ben dankbaar voor alles wat ik in dit programma heb geleerd” en dat ik stapje voor stapje de juiste richting inga. Ik ben dankbaar dat ik stapje voor stapje oude patronen loslaat. En dat ik mezelf doelen (leer) stel(len). Ik heb altijd overleefd (het leven overkwam me met alle negativiteit van dien) en nu leer ik dat het leven mooi is. Als ik dit laatste schrijf word ik ook emotioneel. Het mooie vind ik dat het ook vanuit een zielsmissie wordt gebracht. Dit is heel anders dan de (Amerikaanse) programma’s die ik eerder heb gevolgd. Wat ze daar laten zien is dat als je juist afstemt, je de wereld kan kopen en laten zien wat je hebt. Terwijl je met al je materie diep ongelukkig kunt zijn. Ik vind het in jullie programma fijn, dat het om het gevoel en de ziel gaat, maar dat je het wel zelf moet doen.”
Claudine

Na de module over zelfconcept, kreeg ik opeens opvallend veel complimenten

In dit programma heb ik geleerd om mijn beperkende overtuigingen serieus onder de loep nemen en voelde ik veel enthousiasme om mezelf een ander verhaal te gaan vertellen. Grappig genoeg kreeg ik nadat ik mijn zelfconcept had verandert opvallend veel complimenten. Ik ben je dankbaar voor de manier waarop je deze inzichten deelt: met humor, nuchterheid, intelligentie, gevoel en wijsheid. Ik kan het van je aan nemen omdat ik voel dat je het zelf hebt door leeft in plaats van alleen ‘boeken wijsheid’ te delen.
Maartje

Mijn uitgever kwam met een voorstel voor het uitgeven van mijn boek.

Door dit programma heb ik geleerd de eerstvolgende logische stappen te zetten en me gewoon over te geven aan mijn missie. Als ik ergens tegenaan loop in het contact met andere mensen, eerst zelf de gevoelens oplossen en dan aangeven wat ik nodig heb. Na aanleiding van mijn nieuwsbrief, kwam mijn uitgever met een voorstel voor het uitgeven van mijn boek ‘Afwijkend en toch zo gewoon,’ welke nu wordt geredigeerd. Een ander resultaat is dat ik mijn eerste eigen video heb opgenomen. Ik ben je dankbaar voor de liefdevolle sfeer die je neerzet.
Zora

Dit programma heeft me geholpen om te stoppen met het werk wat niet meer passend was.

Dit programma heeft me geholpen om te stoppen met het werk wat niet meer passend was en om mensen los te laten waarmee het niet meer stroomt. Ik heb mijn angst overwonnen door me uit te spreken tegen mensen. Ik ben dankbaar voor de oprechtheid en het enthousiame waarmee jij je werk doet. Ik voel dat het diep vanuit je hart komt.
Anoniem

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent
Josje Feller

Bij de laatste module, merkte ik dat ik niet eens meer aan mijn problemen dacht.

Ik had een terugval moment mbt mijn eetprobleem uit het verleden toen ik met dit programma begon. Ik wist dat ik weer iets aan het onderdrukken was hiermee, maar de vinger er niet op kon leggen wat het was, waarom ik mij druk maakte over eten en niet willen eten, terwijl ik wist dat dit een afleider was om niet tot de kern te komen van wat mij dwars zat, of waar ik doorheen moest om verder te komen. Door het volgen van de modules, heb ik weer geleerd om bij mezelf te blijven, het niet een probleem te maken dat het mijn leven weer zou overheersen en heb er rust in kunnen vinden, alleen al door het luisteren naar de replays. Bij de laatste replay merkte ik op dat ik helemaal niet meer aan mijn ‘probleem’ dacht. Ik voelde rust in mijn lichaam en schreef weer veel meer in mijn afstemdagboek, maar niet over mijn zogenaamde eetprobleem, maar over wat ik nodig had en graag wilde ontvangen in mijn leven. Het ging als vanzelf, alsof ik me heb geopend voor een compleet nieuwe ik. Ik kan het niet zo goed omschrijven, maar wat er gebeurde is ook niet te omschrijven. Ik ben je heel dankbaar voor je helende woorden, je eerlijkheid en hoe je alles overbrengt, niet alleen in woorden, maar ook op schrift. Ik ben al heel lang bezig met de stof, maar pas sinds ik jou volg, sinds 2016, begon ik de inzichten te krijgen die ik nodig had om te kunnen zien dat ik echt de creator ben van mijn leven en werd het duidelijk zichtbaar hoe ik mijn leven had gecreëerd en welke wonderen ik had binnengebracht in mezelf en mijn leven. Dit programma heeft me nog meer doen beseffen hoe belangrijk het is welke woorden je uitspreekt en wat je daarmee vraagt aan het Universum.
Marlene

Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt:

silhouette photography of person

Module 1: de Bewuste Creatie Blauwdruk: Hoe creëren we onze realiteit?

In deze module deel ik de stappen met je van de Bewuste Creatie Blauwdruk. Met deze Blauwdruk leer je op een nieuwe manier naar je realiteit te kijken en leer je de stappen waarmee we onze realiteit co-creëren.
Door deze module ontvang je nieuwe perspectieven en een nieuwe basis om een meer liefdevolle relatie met jezelf, het leven en de mensen om je heen op te bouwen.

you are worthy of love sign beside tree and road

Module 2: Krijg zicht op je saboterende patronen en strategieën.

In Module 2 gaan we aan de slag om inzicht te krijgen in alle manieren dat jij hebt besloten of bent gaan geloven dat je niet goed genoeg bent en dat jouw verlangens en behoeftes niet vervuld kunnen worden. Je krijgt inzicht in de saboterende patronen en strategieën die je in je leven hebt geïmplementeerd EN ik ga met je delen waarom deze NOOIT gaan werken en wat WEL gaat werken.

women's black and pink floral top

Module 3: Creëer een liefdevolle en onbreekbare relatie met jezelf.

In module 3 gaan we kijken wat er voor nodig is om een liefdevolle relatie met jezelf te creëren. De relatie met jezelf en jouw Bron is de allerbelangrijkste relatie die er is. En de meeste mensen weten dit wel, maar LEVEN dit nog niet echt. Iedere dag geven ze stukjes van zichzelf weg in de hoop dat ze uiteindelijk krijgen waar ze naar verlangen.
In deze module deel ik met je waarom dat averechts werkt en wat er ECHT voor nodig is om de meest liefdevolle verbinding met jezelf aan te gaan die mogelijk is.

woman forming heart with her both hands

Module 4: Creëer jouw nieuwe en magisch mooie zelfconcept.

Deze module gaat helemaal om de vraag: hoe kijk jij naar jezelf?
Hoe je naar jezelf kijkt, heeft een grote invloed op wat je toestaat in je leven.
Tijd dus om de waarheid van je bestaan te gaan zien en om te gaan zien hoe liefdevol en puur je bent en om jouw ware talenten en speciale gaven te gaan (h)erkennen. Kortom: om een nieuw zelfconcept te creëren. 
Als je dit nieuwe zelfconcept gaat leven dan zul je zien dat het leven totaal anders op je gaat reageren en nog belangrijker: dat jij jezelf een ander mens gaat voelen.

man carrying daughter in black sleeveless top

Module 5: Word meester over je emoties.

De meeste mensen hebben onvoldoende geleerd om met hun verlangens, behoeftes, gevoelens en emoties om te gaan. 
De meeste mensen zijn opgevoed met de overtuiging dat bepaalde emoties “slecht” zijn en proberen koste wat kost emoties te voorkomen, te negeren, weg te drukken, op anderen te projecteren of te “fixen.”
Maar onze gevoelens zijn ons kompas. Een emotie ontstaat als een gevolg van een onvervuld verlangen. En als je leert hoe je jezelf ECHT kunt geven waar je naar verlangt en hoe je als de meest liefdevolle oermoeder en oervader (die je als kind waarschijnlijk moest missen) voor jezelf leert zorgen, dan zullen je heftige emoties een plek kunnen krijgen en dan komt er ruimte voor liefde, vreugde en vervulling.

two woman taking a sideview selfie

Module 6: Waar ben je niet meer beschikbaar voor?

Om te voorzien in je verlangen naar liefde, goedkeuring en validatie en om het gevoel te krijgen dat je een goed mens bent en er mag zijn en alles waard bent waar je naar verlangt, ben je waarschijnlijk HEEL vaak over je eigen grenzen heen gegaan. Dit deed je niet expres. De kans is groot dat je het juist deed uit liefde voor de ander, of om een negatief gevoel te voorkomen in jezelf en de ander.
Maar het werkte averechts. Je gaf en je gaf en achteraf voelde je je leeg, moe, afgewezen en/of onbegrepen. Je hebt toch zulke goede intenties? Waarom kunnen mensen dat niet zien? Waarom voelt het zo moeilijk?
In deze module ga ik je leren hoe dat komt EN ga ik je helpen om te bepalen waar je niet meer beschikbaar voor wilt zijn en wat je niet meer wilt accepteren in je leven en hoe je dat JUIST gaat helpen om alles te ontvangen waar je naar verlangt.

man wearing black cap with love your neighbour print during daytime

Module 7: Vergeef jezelf en anderen.

Het kan zijn dat je veel pijn hebt ervaren in je leven. De kans is groot dat je een van deze dingen hebt meegemaakt in je leven:
Er is tegen je gelogen, geschreeuwd of over je geoordeeld. Je bent misbruikt, gemanipuleerd en soms zelfs mishandeld en aangerand.
Je bent voor lief genomen, niet gewaardeerd, genegeerd en respectloos behandeld. Je bent afgewezen en veroordeeld om zaken die je helemaal niet kunt veranderen. Je bent afgerekend op zaken waar je vanuit een gebrek aan kennis, vaardigheden en bewustzijn geen andere uitkomst in had kunnen creëren, ook al had je nog zo graag gewild.
Je bent misschien gepest, teleurgesteld en in de steek gelaten.

En voor de meeste mensen is dit niet eenmalig gebeurt. Nee, het is keer op keer op keer gebeurt. En vaak zelfs door de mensen van wie je afhankelijk was voor het vervullen van jouw behoeftes.

De meeste mensen hebben hierdoor veel moeite om anderen te vertrouwen en leven vanuit een constante angst dat dit ze weer gaat overkomen. Om zichzelf te beschermen duwen ze andere mensen weg OF ze geven zichzelf niet echt in relatie tot de ander OF ze geven juist te veel van zichzelf in de hoop dat ze eindelijk die liefde krijgen waar ze zo diep naar verlangen.
Maar dat gaat niet werken. Wat wel gaat werken, deel ik me je in deze module.

woman in black jacket sitting beside woman in white blazer

Module 8: Leer Liefdevol Communiceren

In deze module ga ik je leren hoe je op een liefdevolle en gebalanceerde manier je gevoelens en je grenzen kunt communiceren en wat er voor nodig is om niet weg te lopen voor moeilijke gesprekken OF in pleasegedrag of oordeel te belanden en zo weer stukjes van jezelf kwijt te raken.
Ik ga je leren hoe je de liefdevolle space voor jezelf en de ander kunt houden om te groeien en hoe je vanuit compassie kunt kijken naar jezelf en de ander, zonder jezelf te verliezen in relatie tot de ander.

man in black t-shirt using macbook pro

Bonus: Q&A - Stel al je brandende vragen

In de dagen na de laatste module zal er een Q&A worden ingepland waarin je al je vragen kunt stellen die omhoog zijn gekomen aan de hand van de modules. 

Doe je mee?

Lieve co-creator, Als dit als een “ja” voelt, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden. 

Direct na aanmelding ontvang je een welkomstmail met alle details. Lees die mail even goed door.