De Bewuste Creatie Community

De Bewuste Creatie Community biedt Missiegedreven Creators, die zich niet meer op hun plek voelen in de huidige maatschappij, een platform met behulp waarvan ze op een veilige manier hun volste potentie kunnen realiseren, zodat zij de grootst mogelijke waarde kunnen bieden in hun leven, gezin, werk en het creëren van de een maatschappij die is gebaseerd op vrijheid, liefde en eenheid.

De Bewuste Creatie Community is geen “gewoon” programma, maar een avontuurlijke reis waarin we vanuit gelijkwaardigheid gaan co-creëren.
Het is een speeltuin waar, zowel beginnende als ervaren Bewuste Creators kunnen leren, delen, experimenteren, ontmoeten, inspireren en initiatieven kunnen nemen.

Voel jij dat de zaken ANDERS kunnen? Voel jij een diep verlangen om uit de boxjes te stappen die door anderen voor jou bedacht zijn? Dan ben je hier op de juiste plek!

woman sitting on chair holding leaf

Verlang jij er naar om een Bewuste Creator te zijn?

Herken je jezelf in bovenstaande? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om te ontdekken wat de Bewuste Creatie Community jou kan bieden!

Zoals we al aangaven: in de Bewuste Creatie Community doen we de dingen anders dan anders!

Een van onze intenties is om als Bewuste Creatie helemaal aan te sluiten bij de volgende fase van bewustzijnsontwikkeling. We creëren vanuit Vrijheid, Liefde en Eenheid in plaats van vanuit dwang, angst en separatie. 

In de Bewuste Creatie Community ben je niet “zomaar” een deelnemer. Je bent een gelijkwaardige co-creator waar eigen verantwoordelijkheid in hoe je komt opdagen in relatie tot jezelf en het grotere geheel een belangrijke rol speelt. Hoewel we allemaal onze eigen rol hebben in het geheel. Ik heb daarin een andere rol dan jij en een volgende heeft weer een andere eigen unieke rol.

Je krijgt toegang tot alles wat deze overvloedige community je te bieden heeft. Jij bepaalt zelf welke van de onderstaande onderdelen je volgt en je beslist zelf wat de vereffening is, die je tegenover de waarde zet die je ontvangt.

Dit zijn de onderdelen die voor jou beschikbaar zijn in de Bewuste Creatie Community:

person in red sweater holding babys hand

Het Community Forum

Dit is een van de allerbelangrijkste onderdelen van de Bewuste Creatie Community. De reis om een Bewuste Creator te worden kan eenzaam zijn als je niet de juiste mensen om je heen hebt verzameld. Mensen die je begrijpen, supporten en jou willen aanmoedigen om jouw grootste potentieel te bereiken. Ik ervaar Bewuste Creators als open en extreem bereidwillig om elkaar te accepteren voor wie je bent en om elkaar ECHT te zien.

woman in white and red floral long sleeve shirt

Dagelijkse Afstemsessies

Iedere ochtend kun je om 08:30 uur een Afstemsessie volgen om afgestemd je dag te starten. Alle sessies worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn, je kunt ze dan later die dag of de volgende dag terug kijken of luisteren. Het doel van 'Afstemmen met Maartje' is te leren hoe je dagelijks komt opdagen voor jezelf en je dromen en leren hoe je iedere dag zo afgestemd mogelijk kunt leven.

woman forming heart with her both hands

Wekelijkse Shift Sessies

Iedere maandagavond (vanaf mei) is er de kans om met leden uit de Community shift sessies te doen. Als je pijn of zware emoties hebt, dan is de shift oefening DE oefening om negatieve energie te transformeren in positieve energie. Je kunt een shift sessie ondergaan, of de shift oefening toepassen op een van de andere leden die het nodig heeft, zo kun je geven en ontvangen. Het doel van deze shift sessies is het accepteren en shiften van pijn en zware emoties. Dus het transformeren van zware energie in lichte energie.

woman smiling near tree outdoor during daytime

Online programma’s rond het thema: Zielsgelukkig in je Leven

Het doel van deze programma's is om te leren hoe je de Bewuste Creator van jouw realiteit kunt worden. Je krijgt toegang tot een aantal online programma’s en workshops. Bij de FAQ's vind je welke programma's je in dit deel kunt vinden.

person holding present box

Online programma’s rond het thema: Zielsgelukkig met Geld

Het doel van 'Zielsgelukkig met geld' is om te leren hoe je je geldblokkades heelt en vrede creëert met geld. Je krijgt toegang tot een aantal online programma’s en workshops. Bij de FAQ's vind je welke programma's je in dit deel kunt vinden.

two woman taking a sideview selfie

Online programma's rond het thema: Zielsgelukkig in de Liefde

Het doel van 'Zielsgelukkig in de liefde' is leren hoe je een liefdevolle en harmonieuze relatie manifesteert met jouw Zielsliefde. Bij de FAQ's vind je welke modules en programma's je in dit deel kunt vinden.

Laughing businesswoman working in office with laptop

Online programma’s rond het thema: Zielsgelukkig in je Missie

Het doel van 'Zielsgelukkig in je Missie' is om te leren wat er voor nodig is om geld te verdienen met jouw Zielsmissie. Bij de FAQ's vind je welke modules en programma's je in dit deel kunt vinden.

men and women sitting and standing while staring at laptop

Masterclasses met andere Missie gedreven Creators

Creatie is altijd in ontwikkeling. Het is super tof om samen te leren en te groeien en vooral om van ELKAAR te leren. Regelmatig zal ik samen met krachtige gedreven Missie Creators Masterclasses of online workshops opnemen om kennis door te geven.

Close-Up Photo Of Notebook With Pen

Scripts, Afstemoefeningen en visualisaties

Je krijgt in dit onderdeel toegang tot tientallen scripts, afstemmingen, visualisaties en healingcalls. Op ieder denkbaar onderwerp, van zelfliefde tot gezondheid, tot je verbinding met de Bron, het ontdekken van je Zielsmissie tot iedere dag op komen dagen als de meest krachtige versie van jezelf.

woman sitting on brown wooden chair while using silver laptop computer in room

Wekelijkse Bewuste Creatie Coach Call

Iedere donderdag om 10:00 uur vindt er een coach call plaats waar je vragen kunt stellen over de thema's leven, geld, bewustzijn, bewuste creatie en spiritualiteit. Je kunt hier ook vragen stellen over de modules uit de thema's 'Zielsgelukkig in je leven' en 'Zielsgelukkig met geld.'

woman in gray and white striped long sleeve shirt using silver macbook

Wekelijkse Zielsliefde Coach Call

Iedere donderdag om 16:00 uur vindt er een coach call plaats waar je vragen kunt stellen over het thema liefde en relaties. Je kunt hier ook vragen stellen over de modules uit het thema 'Zielsgelukkig in de liefde.'

woman placing sticky notes on wall

Wekelijkse Zielsmissie Coach Call

Iedere maandag om 16:00 uur vindt er een coach call plaats waar je vragen kunt stellen over het thema Zielsmissie. Je kunt hier ook vragen stellen over de modules uit het thema 'Zielsgelukkig in je Missie.' Je kunt vragen stellen over je missie, je boodschap, je ideale klant, je aanbod, Salespagina's en alles wat jij moet weten om een succesvolle missie business op te bouwen.

Group of multiethnic people gathering around female speaker in studio

Toegang tot Bewuste Creatie Cirkels

Samen met een kleine groep Bewuste Creators kom je één of meerdere keren per maand (live of online) samen om samen af te stemmen op wat je wilt creëren en met elkaar het proces van Bewuste Creatie te oefenen. Je krijgt een handleiding hoe het proces van Bewuste Creatie werkt en hoe je als groep elkaar kunt steunen en supporten en de voorwaarden om dit groepsproces tot een succes te maken.

laughing people in party

Toegang tot Bewuste Creatie Netwerk Bijeenkomsten voor Missie Ondernemers

Als je de behoefte voelt om te netwerken met gelijkgestemde Bewuste Creators en Missie ondernemers, dan kun je naar de netwerk events komen die binnen de Community georganiseerd worden. Je betaalt hiervoor een meer-prijs voor de kosten van de locatie, hapjes, drankjes en de begeleiding.

man in black t-shirt using macbook pro

Toegang tot een Communitymanager

In jouw lidmaatschap kun je tegen zaken aanlopen. Dit kunnen praktische zaken zijn of zaken die te maken hebben met jouw eigen transformatieproces of het proces in de groep. Daarom staat de Community Manager voor je klaar om je hiermee te helpen. Er is onder meer iedere week een spreekuur. Ook voor vragen als "Welk programma kan ik het beste volgen?" of "Waar kan ik wat vinden?" staat de Community Manager voor je klaar.

Als deelnemer van de Bewuste Creatie Community krijg je toegang tot AL deze onderdelen, maar je kiest ZELF wat je gaat volgen en je kiest ZELF welke investering je gaat doen!

Zoals ik al aangaf doen we het bij Bewuste Creatie anders dan anders.

Je beslist zelf welke onderdelen jij nu nodig hebt om te volgen die passen bij jouw persoonlijke en zakelijke doelen en je bepaalt zelf wat voor jou een passende vereffening is.

Mijn partner Conrad zegt altijd: “Ik behandel iedereen gelijk, juist door iedereen ongelijk te behandelen.” en dat vind ik een mooie en wijze uitspraak. We zijn namelijk allemaal in een andere fase in ons proces. Deze manier van prijsbepaling geeft aan ieder individu de ruimte om de keuzes te maken die voor hem of haar helemaal afgestemd voelen. 

Waarom gaan we dit doen?

Laat ik starten met de reden waarom we dit NIET doen.

Ik doe het NIET om meer mogelijkheden te creëren voor mensen die geen geld hebben.
Ik geloof namelijk dat we allemaal extreem waardevolle schepsels zijn die toegang hebben tot een oneindige creatieve Bron en het is juist ons doel om jou te leren om die Bron aan te boren.

We creëren vanuit het geestelijke en vanuit het geestelijke is er niets dat we niet kunnen creëren. Zoals deze quote ook zo mooi weergeeft:

group of women in forest drinking

“Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.” — Napoleon Hill.

In het Engels vind ik Resourcefulness een prachtig woord. 
Dit wordt vertaald naar: vindingrijkheid, en we zijn allemaal vindingrijk genoeg om, als we iets ECHT willen, om er voor te gaan. Als je goed naar dit woord kijkt, dan zie je dat het woord Source (Bron) er in zit. En vanuit die oneindige Bron hebben wij als uitdrukking van de Creator en als de Creator zelf, toegang tot alle middelen die er gecreëerd kunnen worden.

Het gaat er echter om BEWUST gebruik te maken van deze creatiekracht en daar wil ik bewustwording in creëren op deze manier.
Dit is dus GEEN uitnodiging om “gratis” gebruik te maken van onze diensten en producten.  

Wat zijn alle redenen voor ons om er WEL voor te kiezen dat jij je eigen vereffening kunt bepalen?

Dus hoe werkt het aanmeldingsproces?

Als je een “ja” voelt bij deze nieuwe en vernieuwende manier van ondernemen en jij verlangt er naar om de meest krachtige creator van jouw realiteit te worden, dan kun je hieronder lezen hoe het aanmeldproces in zijn werk gaat.

Heb je hulp nodig om je vereffening (investering) te bepalen? Kijk dan naar deze video

man in blue button up shirt lying on white bed

Geen bonussen en geen schaarste!

We hebben nagedacht wat we zouden doen met de marketing. Gaan we de deuren op een bepaalde datum sluiten? Gaan we bonussen aanbieden? We weten dat verandering soms spannend kan zijn. Ik heb in het verleden vaak een vorm van schaarste marketing gebruikt als een manier om mensen te motiveren om NU het leven te creëren waar ze naar verlangen. Maar ik voel heel sterk dat ik dat dit keer niet wil doen. De waarheid is dat er helemaal geen schaarste IS. We hebben namelijk een oneindig creatieve geest. Er zit geen einde aan wat we kunnen bedenken en creëren. En ja, dat vraagt om wat toewijding om op die manier naar onze realiteit te kijken. We zeggen niet dat het makkelijk is, maar in essentie is het wel eenvoudig: alles begint met een keuze. Een keuze om je beste zelf te worden. Een keuze om het leven te creëren waar je naar verlangt en een keuze om je volste potentie te realiseren, in je eigen leven en in het leven van anderen. En daar biedt het leven je oneindig veel mogelijkheden voor, waaronder deze overvloedige Community waar we geen bonussen aan toe kunnen voegen omdat je alles al ontvangt!

"When you realise there is nothing lacking, the whole world belongs to you." -- Lao Tzu

Lieve co-creator, word je hier super blij van en vind je het tegelijkertijd een beetje spannend om hier vol vertrouwen in te stappen? Dat snap ik helemaal!

Ik begrijp dat dit vernieuwend is en ik weet als geen ander hoe de wereld van ego in elkaar zit waarin we leven. Er racen misschien allemaal vragen in je hoofd rond? 

“Wat als ik instap en ik moet toch opeens veel geld betalen?”
“Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat het meestal ook.”
“Wat als dit ook niet is waar ik naar op zoek ben?”

Maar lieve co-creator, we hebben oprechte intenties. We proberen oprecht te kijken hoe we vanuit liefde en eenheid kunnen co-creëren. En ja, daarin zijn we aan het leren, NET als de rest van de wereld. Bewuste Creatie is niet altijd makkelijk, maar ALTIJD liefdevol en eerlijk. 

Vanuit de “oude wereld” zijn we gewend dat we in een boxje gepropt worden of dat we van alles “moeten” wat we niet willen of dat mensen A zeggen en B doen. En dat doet soms pijn. En daarom hebben we onszelf onbewust aangeleerd om uit verbinding te gaan met onszelf en met elkaar. Maar dat is niet hoe Bewuste Creatie werkt. Bewuste Creatie kan ook pijn doen, omdat het soms pijnlijk is om geconfronteerd te worden met je eigen beperkende overtuigingen of als je een patroon in jezelf ontdekt waar je al jaren in vastzat zonder dat je het door had. En als je geen liefdevolle bedding voor jezelf creëert, dan kan het zijn dat je die zaken in jezelf niet aan wil kijken. En dat is wel echt iets om te leren. We zijn ZO gewend om over onszelf en elkaar te oordelen, dat het concept van onvoorwaardelijke liefde voor de meeste mensen vreemd is. 

Lieve Co-Creator, onvoorwaardelijke liefde betekent niet dat alles maar goed is of alles met de spreekwoordelijke mantel met liefde bedekt. Het betekent dat je heel eerlijk bent over wat je voelt, denkt, geloofd en waar je naar verlangt en TOCH voor liefde kiest. DAT is onvoorwaardelijke liefde. Want pas als je heel eerlijk met jezelf en de ander kunt zijn en weet dat liefde er altijd is, dan kun je ECHT de meest krachtige creator zijn die je maar kunt zijn. En dat is waar we naar streven in de Community: een eerlijk verhaal. Daarom is er plek voor je gevoelens en gedachten en ook voor je pijn en zware emoties, maar er is geen plek voor oordeel of slachtoffergedrag. Want daarvoor zijn we VEEL te krachtig.

En als jij er klaar voor bent om die kracht in jezelf te ontdekken, dan nodigen wij je van harte uit om lid te worden van de Community.

Wat zeggen mensen over co-creëren met ons?

Op deze pagina vind je een paar van de testimonials van mensen die eerder deel hebben genomen aan onze programma’s. Via het menu hierboven kom je op de testimonial pagina.

“We’re all just walking each other home.” ― Ram Dass

Ik leer iedere keer zo veel van je!

“Ik weet nooit wat je me gaat leren. Ik heb zelden een vraag. Maar ik leer ELKE keer zo veel van je. ❤️”
Vivian

Sinds ik jouw programma volg heb ik zoveel meer energie.

“Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad, ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen. De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil. Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!!”
Marit

Sinds ik lid ben van de Community, heb ik een fijne baan gekregen voor 2 dagen in de week.

“Je bent een ontzettend grote bijdrage in mijn leven, sinds ik van de community lid ben heb ik een hele fijne baan voor twee dagen in de week gekregen bij een heel lief gezin met vier jonge kinderen, dit geeft voor mij een basisinkomen waardoor ik nu alle schulden af kan betalen en kan investeren in mijn bedrijf.”
Marianne

De content sluit altijd aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk.

"Me opgeven voor Maartje´s programma – terwijl ik haar nog niet kende – is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen …. Ik vind Maartje´s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten! Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet. Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!"
Mirjam

Er zijn al zo veel blokkades opgeruimd.​

“Lieve Maartje, je geeft zoveel content in je cursussen en blogs. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.”​
Miranda

Ik waardeer je eerlijkheid enorm.

“Dank je Maartje. Waar ik altijd veel aan heb is dat je jezelf laat zien met al je twijfels. Dat geeft me vaak net even dat duwtje om door te gaan. Ik waardeer je eerlijkheid enorm.”
Gerardina

Jij bent een levende legende.

"Holy fucking wow!! Jij bént een levende legende. Zo slim, echt, recht voor z’n raap.. groots in je diepgang én in het mensen daarin mee te nemen. No shit, no drama. En als ik mist ervaar, bezit jij de gave om mij helder te doen denken. Ook nu weer help je mij door te laten zien dat dit ècht voor blijft komen. Dat maakt het voor mij nét iets minder lastig om te vertrouwen. Dat is het…. jij maakt een pad en als ik daarop loop wéét ik dat het kan. Jij maakt dat mijn vertrouwen blijft groeien. Ik lief jou!"
Anouschka

Jouw werk is van mij van onschatbare waarde.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”
Femke

Jij spreekt de taboes uit.

“Jij spreekt de taboes uit. En ik heb er altijd heel veel in mijn hoofd gehad. Doordat jij ze uitspreekt, dingen anders belicht, iets omdraait in mijn hoofd, kan ik weer verder.”
Margot

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent."
Josje

Er zijn al zo veel blokkades opgeruimd.

"Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken."
Miranda

Wat je zegt voelt als thuiskomen.​

“Ik voel in je audio’s je energie die zo iets raakt en in beweging zet in mijn energie wereld. Jij gelooft in heel veel cellen van je lijf wat je zegt en dat is thuis komen om te voelen. Ik hou van je eerlijkheid en dat jij laat zien. Wie je bent en waar je door heen gaat. Daar leer ik van. Ik ben een megacreator en jij hebt mij mede weer op dat pad gekregen.”​
Deborah

Ik vind dat je heel veel waarde levert.

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny

Ik heb ‘s nachts goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen

"Dankzij jou heb ik mijn negatieve angstgevoelens van de laatste 2 jaar in een paar dagen kunnen ombuigen naar een diep vertrouwen. Mijn man en ik zaten in een financieel heel moeilijke positie al 2 jaar aan een stuk en de allermoeilijkste, spannendste maand met de hoogste rekeningen zou december 2017 worden; maar dank zij jouw mails (en mijn lezen en toepassen van jouw kennis) heb ik de switch kunnen maken van angst naar werkelijk diep vertrouwen. Ik heb ‘s nachts terug goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen. Door echt toe te passen wat jij zo bevattelijk verteld, was ik mijn angst op een tweetal dagen kwijt. Plots kon ik heel duidelijk zien hoe ik met mijn angstgevoelens voor tekort; ook tekort gecreëerd had de voorbije 2 jaar. We hadden met ons bedrijf en ook persoonlijk weliswaar grote stappen gezet, maar het was steeds moeilijk en heel vermoeiend. Tot jouw mails gekomen zijn en nu heb jij die grote, innerlijke scheppingskracht in mij wakker gemaakt. Dus lieve Maartje, heel erg bedankt voor jouw grote, ontzettend positieve liefdevolle bijdrage aan mijn leven vol overvoed en dit is nog maar het begin want ik heb nu nog heel veel supertoffe plannen die ik allemaal ga verwezenlijken!!"
Ann

Ik heb in 2 dagen net zo veel omgezet als normaal binnen 2 weken.

"Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren."
Jacqueline

Ik heb jou in 2 weken terug verdiend. Een record!

"Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!"
Wendy

Door jou zie ik dat ik mijn leven zelf kan creëren.

“Jij gebruikt de woorden die ik wil zeggen maar niet kon vinden. Door jou zie ik in dat ik zelf mijn leven kan creëren op een voor mij aansprekende en passende manier. Ik voel me opgeladen na het lezen van je teksten en deze resoneren enorm met me. Jij bent mijn ‘niet lullen maar poetsen’-voorbeeld. Een inspiratiebron. Dus dank je voor wat je doet. 🙏🏻”
Anja

Wat kan het lidmaatschap van de Bewuste Creatie Community jou opleveren als je jouw tijd en energie gaat investeren?

FAQ

Hier beantwoorden we de veelgestelde vragen. Heb je vragen die hier niet bij staan? Stuur dan gerust een mail naar info@maartjekoper.nl

Zoals we al schreven: ‘het bepaal je waarde – systeem’ is geen vrijbrief om iets gratis te volgen, maar een uitnodiging om heel bewust te zijn waar je waarde aan toekent en waarom. We geven goede richtlijnen voor wat je kunt kiezen. Het zal er op neerkomen dat je voor een enkel basisonderdeel minimaal 11 euro per maand zal betalen. Wij denken dat dat voor iedereen te creëren moet zijn, als je snapt wat geld is en hoe geld werkt (en dat leggen wij je uit in een krachtige video.)

Je kunt jouw verbinding met ons per maand aangaan, per 6 maanden of per jaar. Als je jouw verbinding met ons per maand aan gaat, dan kun je iedere maand opzeggen. Als je jouw verbinding per 6 maanden aan gaat, dan kun je ook stoppen wanneer je wilt, maar we zullen geen geld teruggeven.

Je krijgt regelmatig de kans om je lidmaatschap aan te passen. Je kunt andere onderdelen volgen en daardoor meer of minder betalen. Ik zeg altijd: het enige wat we altijd hoeven te doen, is de energie kloppend maken. Ik leg je precies uit in de Community wat ik hiermee bedoel, maar ook met het onderwerp geld is dit belangrijk. Het is belangrijk om altijd aan de spreekwoordelijke knop te blijven draaien totdat je in je hart een “ja” voelt. We zullen altijd de space voor jou en iedereen houden om naar dat “ja” gevoel van binnen te shiften, want dat “ja” gevoel is de stroom van het leven, en dat is de beste energie waar je in kunt zijn. 

Ik ben er van overtuigd dat dit programma alles in zich heeft om jou de resultaten te laten behalen waar je naar verlangt, op ieder gebied van je leven. De online omgeving is gevuld met rijke content, je kunt met je vragen naar de coach calls komen, je kunt je vragen in het forum stellen en de community manager staat altijd voor je klaar. Het is me nog nooit gebeurd dat, als iemand met een vraagstuk bij me kwam, dat ik die persoon niet kon helpen om te zien wat er in hem of haar mag shiften. STEL we gaan in gesprek en we komen er achter dat dit ECHT niet het goed programma voor je is en wij kunnen je echt niet helpen met de kennis en de vaardigheden die we hebben, dan vinden we een oplossing die voor ons beide kloppend voelt waarin we liefdevol afscheid nemen en dan vinden we vast een oplossing die voor ons allemaal werkt. 

Deze co-creatie vindt plaats vanuit 100% vertrouwen. Als jij je aanmeldt om bepaalde onderdelen te volgen, dan heb je ook toegang tot alle andere onderdelen. Het staat je vrij om eens een kijkje te nemen bij een andere cursus of call ter oriëntatie. Als je echter een andere call of cursus actief gaat volgen, vinden we het fijn als je zelf de verantwoordelijkheid neemt om je waardebepaling dan aan te passen. Wij vertrouwen er in dat je trouw bent aan wat je van binnen voelt en we helpen je graag als je dat als uitdagend ervaart.

Ja, je kunt 1 op 1 coaching ontvangen van een van onze bewustzijnscoaches. Dit vraagt om een extra investering. Als je behoefte hebt aan 1 op 1 coaching, stuur dan gerust een mail naar info@maartjekoper.nl. Het team helpt je graag verder.

Nee de Bewuste Creatie Community is voor iedereen die op een Bewuste Manier zijn of haar realiteit wil creëren. Veel van de deelnemers aan de Bewuste Creatie Community zijn ondernemer of in ieder geval ondernemend, maar dit is zeker geen voorwaarde. Vooral de Zielsmissie programma’s zijn gericht op ondernemers, doordat daar de business programma’s in zitten.

Zoals ik al zei: onze deuren staan altijd open. Maar de vraag is: waarom wil je wachten? Wat ik uit ervaring weet is dat we allemaal wensen, dromen en verlangens hebben. Als je jouw pad hebt gevonden om jouw verlangens te realiseren, dan is dat perfect, maar de vraag is: heb je voldoende mensen om je heen die je supporten om jouw volste potentie te realiseren? Heb je een plek waarin je ontvangen wordt zoals je bent? Heb je een plek waar je altijd je vragen kunt stellen en waar er altijd iemand voor je klaar staat? Als het antwoord “nee” is, dan is dat minimaal de waarde die je in de Community kunt gaan vinden.

Ik heb zo vaak gezien dat, hoe graag mensen ook iets anders willen, ze vinden het lastig om te veranderen. Maar dat komt omdat ze denken vanuit de “oude” manier van creëren. Ze zijn gewend dat ze zich aan moeten passen, gedwongen worden en zichzelf kwijt raken en dat willen ze niet en daarom blijven ze waar ze zijn, OOK al is die situatie niet goed voor ze. Verandering vanuit het oogpunt van Bewuste Creatie is ZO simpel en ZO veilig als je eenmaal door hebt hoe dit werkt. Je zult denken: “Waar heb ik me OOIT druk om gemaakt?” En de content gaat je helpen om op die plek te komen en die knop in jezelf ook te vinden. 

Het Basisprogramma van ‘Zielsgelukkig in je Leven’ is het programma ‘Volg & Vervul je Verlangens.’ ‘Volg & Vervul je Verlangens. Dit is HET meest complete programma als het gaat om Bewuste Creatie. Je vindt hieronder welke modules er bij dit programma zitten. 

Daarnaast krijg je ook nog toegang tot deze programma’s:

 • Online programma: Next Level Creatie Zonder Excuses
 • Online programma: Ultieme Magische Manifestatie Bootcamp
 • Online programma: Ik kies voor Magie
 • Online programma: Hardcore Magische Manifestatie Bootcamp
 • Online programma: Afstemmen & Actie
 • Online programma: Oneindig Bewustzijn Programma
 • Online programma: Hardcore Creator Programma
 • Online programma: Hoe trek je al je Verlangens Magnetisch jouw Realiteit in?
 • Online programma: Creatie & Mindset Mastery Programma
 • Online programma: Grenzeloos Creëren
 • Online programma: Grenzeloos Ontvangen
 • Online programma: Geld, Sex en oordelen, kun jij ze ontvangen?
 • Diverse online workshops die jou helpen om de Bewuste Creator van jouw realiteit te worden. 

Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt bij Volg & Vervul je Verlangens:

Module 1: Hoe haal je het meeste uit dit programma?
Module 2: Hoe creëer je jouw realiteit met het Magische Manifestatie Model?
Module 3: Wat is de mindset van een Krachtige Creator? Hoe maak je een commitment om de meest krachtige creator te worden die je maar kan zijn?
Module 4: Waar draait manifestatie werkelijk om?
Module 5: De Kracht van Focus en Afstemmen
Module 6: De Shift van Creatie vanuit pijn, weerstand en contrast naar Creatie vanuit verlangen.
Module 7: Wat zijn je ware verlangens?
Module 8: Wat doe je als je niet weet wat je wil en als je vastloopt?
Module 9: Wat zijn de niveaus van Bewustzijn en hoe kunnen deze je helpen om jouw realiteit te creëren?
Module 10: Hoe verhoog je je niveau van Bewustzijn?
Module 11: Hoe kom je er achter wat je blokkades zijn en hoe shift je je blokkades?
Module 12: Wat zijn de grootste blokkades als het aankomt op het creëren van je realiteit?
Module 13: Hoe creëer je een dagelijks afstem ritueel?
Module 14: Hoe schrijf je het nieuwe script voor je leven?
Module 15: Wat zijn de meest krachtige Manifestatietools die je kunt gebruiken?
Module 16: Hoe ga je om met gehechtheid?
Module 17: Hoe ga je om met contrast?
Module 18: Hoe ga je om met het gevoel van overspoeld zijn en met perfectionisme?
Module 19: Wat zijn geïnspireerde acties? Hoe neem je iedere dag geïnspireerde acties?
Module 20: Hoe ga je om met “Ik heb geen zin om het werk te doen?” en andere vormen van uitstelgedrag en sabotage?
Module 21: Wat kan er aan de hand zijn als je verlangens niet vervuld lijken te worden?
Module 22: Wat zijn de signalen dat je manifestatie onderweg is?
Module 23: Hoe BLIJF je in je Manifestatie Kracht?

Het basisprogramma van ‘Zielsgelukkig met geld’ is het programma ‘Geld is Liefde.’

Dit zijn de 12 modules waar je toegang tot krijgt:

Module 1: De Energie van Geld.
Module 2: Jouw rijke zelf
Module 3: Wat is jouw geldverhaal en wat is de realiteit die je wilt veranderen?
Module 4: Heel jouw Geldblokkades
Module 5: Goede geldgewoontes voor een rijk leven
Module 6: Geld creëren is een keuze
Module 7: Geld , liefde en Waarde
Module 8: Vind je Money Flow
Module 9: Laat je geld drama los
Module 10: Het universum WIL dat je rijk wordt
Module 11: Wordt de rijke jij
Module 12: Uiteindelijk gaat geld niet over geld
EN tientallen bonussen waaronder:
Ik BEN statements
Hoe kun je NU geld verdienen?
Hoe kun je 250 euro per uur verdienen?

Daarnaast krijg je ook nog toegang tot deze programma’s:

 • Het online programma: Ontspannen leren geld ontvangen.
 • De online workshop: Jouw Miljonair Mindset
 • De online workshop: Het bewustzijn achter geld.
 • De online workshop: De energie van schulden en hoe transformeer je die?
 • De online workshop: Manifesteer Geld met behulp van je Gidsen met bonus geldhealing.
 • De online workshop: Geld verdienen door jezelf te zijn.

Het Basisprogramma van ‘Zielsgelukkig in de Liefde;’ is het programma ‘Zielsgelukkig in de Liefde.’

Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt:

Module 1: Wat is de fundering om succes te creëren op deze magische reis?
Module 2: Het ENIGE dat je hoeft te doen om jouw Zielsrelatie te kunnen manifesteren.
Module 3: Wat is het verschil tussen creatie vanuit het Zielsbewustzijn en creatie vanuit het egobewustzijn?
Module 4: Wat is het startpunt van jouw unieke liefdes verhaal?
Module 5: Wat is het doel van Zielsliefde relaties?
Module 6: Wat is de push – pull dynamiek die achter iedere relatie zit en hoe overstijg je deze?
Module 7: Hoe werkt het spiegelen en wat spiegelt jouw Zielsliefde aan jou met zijn of haar gedrag?
Module 8: De belangrijkste relatie is deze relatie.
Module 9: Het belang van gevoelens in jouw Zielsliefde connectie.
Module 10: Wat zijn de grootste blokkades die Liefde tegenhouden?
Module 11: Hoe kun je omgaan met de blokkades die je tegenkomt?
Module 12: Heling van de vader en de moeder wond.
Module 13: Hoe kun je het oude loslaten om het nieuwe te kunnen ontvangen?
Module 14: Hoe kun je voor liefde gaan kiezen in een wereld die gebaseerd is op angst?
Module 15: Wat is jouw dagelijkse afstemritueel om in harmonie te komen met Liefde en Eenheid?
Module 16: De balans tussen de vrouwelijke en de mannelijke energie.
Module 17: Hoe communiceer je vanuit Liefde en Eenheid?
Module 18: Hoe zet je goede grenzen en waarom Liefde en “Lief zijn” niet hetzelfde zijn.
Module 19: Wat als het niet gaat zoals je wilt dat het gaat?
Module 20: Wat als jouw Zielsliefde een andere relatie heeft (of jullie beide?)
Module 21: Hoe shift je in de energie van onvoorwaardelijke Liefde en acceptatie?
Module 22: Wat als je gedoe en contrast ervaart in de relatie met je Zielsliefde?
Module 23: Waarom is het belangrijk om je Zielsmissie te leven als het gaat om het manifesteren van een relatie met jouw Zielsliefde?
Module 24: Kijk door de ogen van de ander.
Module 25: Wat zijn de signalen dat je weet dat je op het punt staat jouw relatie te manifesteren?
Module 26: Co-dependancy en de zielsliefde reis.
Module 27: Zielsliefdes en intimiteit.
Module 28: Hoe hou je je relatie sterk als je jouw relatie gemanifesteerd hebt?
Bonus Module: Een bonus module waarin mijn Zielsliefde alle vragen heeft beantwoord van de toenmalige deelnemers over hoe hij de reis ervaren heeft en wanneer hij in zijn hart wist dat hij voor mij wilde kiezen. Dit kan je veel inzichten geven in waar jouw Zielsliefde doorheen gaat en wat er voor nodig is voor jouw andere helft om voor Liefde te gaan kiezen.

Daarnaast krijg je ook nog toegang tot deze programma’s:

Online programma: Leef vanuit Zelfliefde
Online programma: Creëer Bloeiende en Bewuste Relaties
Online workshop: 8 Sleutels om samen te komen met jouw Zielsliefde

Het Basisprogramma van ‘Zielsgelukkig in je Missie;’ is het programma ‘Zielsgelukkig in je Missie.’

Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt:

Zielsmissie Basis modules:
Module 1: Waar draait het neerzetten van je Missie werkelijk om?
Module 2: Hoe word je Zielsgelukkig in je Missie?
Module 3: Wat is je Persoonlijke Zielsmissie?
Module 4: Shift je focus van geld verdienen naar energie en impact (waarde) creëren.
Module 5: Wat heb je nodig om je Missie in de wereld te zetten? (Jouw persoonlijke Missie plan)
Module 6: Het belang van gevoelens (en hooggevoeligheid) als het gaat om je Missie?
Module 7: Hoe ga je om met de meningen en kritiek van anderen over jouw Missie?
Module 8: Hoe maak je ruimte in jouw leven en jouw gezin om jouw Missie te leven?
Module 9: Hoe laat je zelfsabotage en perfectionisme voorgoed los?
Module 10: Wat is jouw meest krachtige Missie Mindset?
Module 11: Wat zijn de manieren waarop je je Missie met de wereld kunt delen en wat is de juiste vorm voor jou?

Ondernemersmodules:
Module 12: Wat is je zakelijke Missie?
Module 13: Wie dien je met jouw Missie?
Module 14: Wat is jouw perfecte aanbod?
Module 15: Welke waarde koppel je aan jouw aanbod?
Module 16: Hoe lanceer je jouw aanbod?
Module 17: Wat is jouw meest afgestemde marketingstrategie?
Module 18: Hoe doe je sales vanuit je Ziel en vanuit verbinding?
Module 19: Hoe maak je een krachtige salespagina of hoe zet je jezelf in de etalage?
Module 20: Hoe voer je verbindende salesgesprekken?
Module 21: Hoe neem je iedere dag afgestemde acties?

BONUS Ondernemers Modules:
Module 22: Verschillende vormen van marketing: Content Marketing, email marketing, video marketing en social media marketing.
Module 23: Bouw een simpele automatische email funnel.
Module 24: Hoe word je met zelfvertrouwen zichtbaar?
Module 25: Het van low end naar High-end business model.
Module 26: De juiste balans vinden tussen creativiteit en Structuur en tussen de artiest, de manager en de ondernemer.

Zielsmissie verdiepingsmodules:
Module 27: Hoe deel je jouw boodschap op de meest krachtige manier?
Module 28: Wat zijn de grootste Zielsmissie blokkades en hoe shift je deze?
Module 29: Hoe vind je balans tussen de mannelijke en de vrouwelijke creatie energie?
Module 30: Wat is het verschil tussen creatie vanuit ego en creatie vanuit de Ziel?
Module 31: Hoe manifesteer je grote doelen en dromen met je Missie?
Module 32: Hoe bereik je energetisch meesterschap?
Module 33: Hoe stap je volledig in je (zelf)leiderschap?
Module 34: Hoe laat je je leiden door een grotere macht met het in de wereld zetten van je Zielsmissie?
Module 35: Hoe verbind je weer met je Missie als je het vuur even kwijt bent?
Module 36: Hoe creëer je focus en doorzettingsvermogen?
Module 37: Liefdevolle en verbindende communicatie.
Module 38: De “oude wereld” vs de “nieuwe wereld.”
Module 39: Hoe ga je om met “het systeem?”
Module 40: Het ontwakingsproces en andere mensen “wakker maken.”
Module 41: Hoe voorkom je dat je energie lekt en hoe hou je je energie hoog?

Daarnaast krijg je onder meer ook nog toegang tot deze programma’s:

 • Online programma: Channel je Business. Waarin je leert intuitief je business vorm te geven.
 • Online Programma: Membership Mania, waarin je leert je eigen membership programma vorm te geven.
 • Online programma: Ontwerp, creëer en lanceer je online programma binnen 48 uur
 • Online programma: High Level Life & Business Manifestatie programma
 • Online programma: Hoe creëer je Geld & Business vanuit flow & intuïtie.
 • Online programma: Creëer jouw Coachingspraktijk
 • Online programma: In 6 weken van Idee naar Lancering
 • Online programma: Ultieme Droomleven & Droombiz Intensive
 • Online programma: Hoe creëer, lanceer en verkoop je jouw programma in 48 uur?
 • Online programma: Creëer Passief Inkomen met Informatieproducten
 • De online workshop: Magnetische Marketing vanuit Bewustzijn.
 • De online workshop: Focus voor Multiondernemers.
 • De online workshop: Magnetische marketing
 • Masterclass: Maak van je boek een bestseller met Bestseller Auteur Joseph Oubelkas.

Wie ben ik en waarom voel ik een Missie om Missiegedreven Creators dit platform te bieden?

Al op jonge leeftijd ervaarde ik relatief veel uitdagingen in het leven.

Ik voelde me op de middelbare school al nooit echt happy en ik kon moeilijk mijn plek vinden.
Maar ik kon het nog ergens “volhouden” omdat ik dacht dat het allemaal anders zou worden zodra ik het huis uit was. Dan had ik mijn eigen leven en kon ik mijn eigen keuzes maken, zo dacht ik.
Een week voordat ik 18 was pakte ik mijn spullen en verliet ik mijn ouderlijk huis om van Tilburg naar Den Haag te verhuizen. Ik dacht dat, als ik mijn eigen keuzes kon maken, dat het allemaal beter zou worden, maar ik vond ook in Den Haag niet de vervulling waar ik naar op zoek was.

Toen ik 23 jaar was bevond ik me op een dieptepunt in mijn leven.
Ik zat vast in een toxische baan waar ik voelde dat ik niet thuis hoorde.
Ik moest echt mijn best doen om de dagen door te komen en ik deed er alles aan om maar niet te hoeven voelen hoe ongelukkig ik werkelijk was.
Ik voelde dat mijn leven niet klopte, maar ik had GEEN idee wat ik daar aan kon doen. Ik had de tools om met mijn pijn, emoties en verlangen om te gaan simpelweg niet meegekregen.
Ik gebruikte iedere dag drugs om mijn pijn en de leegte van mijn bestaan niet te hoeven voelen.

Ik was niet gewend om me af te vragen waar IK naar verlangde.

Wat ik had meegekregen was dat anderen voor mij bepaalde wat ik behoorde te doen en mij vertelden of ik dingen “goed” deed ja of nee. Ik was alleen maar bezig met mijn best doen om goed genoeg gevonden te worden en om erkenning en bevestiging te krijgen.
Maar het werkte niet.
Ik was doodongelukkig en ik raakte mezelf volledig kwijt.
Dat leidde tot een depressie, een angststoornis en uiteindelijk een flinke burn-out.

Op een ochtend kwam ik op mijn werk en een collega vroeg me hoe het met me ging omdat ik er niet goed uitzag en ik kon alleen nog maar huilen. Nee het ging niet goed met me. En het was tijd dat ik dat eindelijk eens toe ging geven.
Omdat ik met mijn rug tegen de muur stond en letterlijk geen kant meer op kon, had ik eindelijk genoeg moed om toe te geven dat het niet goed met me ging en dat er iets moest veranderen.
EINDELIJK begon ik de vragen te stellen die ik al die tijd uit de weg ben gegaan.

“Is dit hoe het leven behoort te zijn? Is dit ECHT hoe mijn realiteit er de rest van mijn leven uit gaat zien?”

Iets in mij weigerde om te accepteren dat het leven ECHT zo moeilijk was.
Ergens diep van binnen fluisterde een stemmetje dat ik geboren was voor iets groters en iets mooiers en dat er iets was wat ik nog niet kon zien, waardoor mijn leven anders zou kunnen zijn. Dat er ook voor mij een manier was om ECHT iets moois te doen met mijn leven.

Het Universum bracht me in aanraking met het boek van Louise Hay “Je kunt je leven helen.”
Toen ik het boek een half jaar eerder voor de eerste keer in mijn handen had gehad, moest ik helemaal NIETS hebben van wat zij deelde in haar boek. Ik was totaal niet spiritueel opgevoed en ik geloofde echt alleen maar in wat ik met mijn eigen ogen kon zien. En deze vrouw zei dat ze zichzelf van kanker had genezen alleen maar door haar bewustzijn en haar gedachten te veranderen? Ik vond het kwakzalverij.
Maar toen ik thuis zat, gebroken, depressief en verslaafd, toen dacht ik “Hmmm. Misschien zit er een kern van waarheid in. Wat ik nu doe leidt me in ieder geval niet naar waar ik naar verlang.”
Ik besloot dus om mijn weerstand opzij te zetten en het boek nogmaals te lezen. Maar dit keer las ik het met andere ogen. Ik voelde een diepe, diepe shift in mezelf ontstaan. Ik voelde en ervaarde op dat moment met mijn hele wezen: “Wat Louise deelt in haar boek is de werkelijke waarheid: Ik ben de creator van mijn realiteit. En ik heb deze puinhoop gecreëerd en nu is het tijd om iets nieuws te creëren.”

En toen ik mezelf de vraag stelde wat ik dan ECHT wilde, kwam het volgende antwoord: “Ik wil iedere dag alles leren over hoe we onze realiteit creëren en schrijven.”
Want ik HOU van schrijven en ik voelde diep van binnen dat er, ondanks alle problemen een Krachtige Creator in me zat.

En mijn leven is in ZO veel opzichten prachtige geworden en ik heb geweldige dingen gecreëerd de afgelopen jaren door het toepassen van mijn kennis over Bewuste Creatie:
Ik verdien nu iedere dag geld met datgene waar ik het meeste van hou.
Ik kan mijn agenda precies zo indelen zoals ik wil.
Ik kan het leven leiden dat ik wil.
Ik heb geweldige Soulmate vrienden en Soulmate klanten en een geweldige dochter en een prachtige bonus dochter en ik ben samen met mijn grote liefde.
Ik schrijf en creëer iedere dag, precies zoals ik altijd droomde.
Ik mag iedere dag duizenden mensen inspireren met de dagelijkse emails en blogs die ik schrijf.
Ik mag iedere dag met de tofste mensen co-creëren en ik heb geleerd van hele mooie mensen.
Ik heb mooie avonturen ervaren.
Ik heb tientallen online programma’s gemaakt de afgelopen jaren en geweldige events gegeven waar honderden mensen naar toe zijn gekomen.
Ik voel dat ik echt een verschil mag maken in mensen hun leven.

En die materiële dingen zijn leuk, maar vergankelijk. Het mooiste wat ik heb gecreëerd is dat ik een diep vertrouwen heb dat alles me ergens heen leidt, ook al zie ik dat in de eerste instantie vaak niet.
Ik heb een diep vertrouwen dat Creatie altijd voor me zorgt en altijd het beste met me voorheeft.

En ik heb duizenden mensen mogen helpen de laatste jaren om datzelfde te realiseren. Kijk naar de vele testimonials op de testimonial pagina.

Dat klinkt waarschijnlijk prachtig en tegelijkertijd ben ik er ook heel eerlijk over dat er iets voor nodig is.

Er was geen knop die ik in EEN keer om kon zetten en waardoor ik “opeens” dit andere leven had gecreëerd.
Ik heb er ruim 10 jaar over gedaan om echt op een diep niveau te helen, gezond te worden en de moed te vinden om ECHT mijn werk te maken van mijn zielsmissie.
In 2014 ben ik er voor gegaan om mijn hele leven om mijn Zielsmissie heen te bouwen en ben ik mijn bedrijf gestart.
En zelfs nu ben ik nog iedere dag bij aan het leren.
De waarheid is dat Bewuste Creatie een oneindig proces is, een spel of een dans van creatie.

Het is als het ware een reis waarin er iedere keer weer nieuwe verlangens komen en waarin iedere keer weer nieuwe ervaringen gecreëerd worden.
Creatie is nooit “af.”
Het is nooit “klaar.”
Sterker nog: ik voel dat we nu naar een hele nieuwe fase van creatie gaan. Van jezelf krachtig maken naar elkaar bekrachtigen en versterken.
Vanuit de steeds completer wordende “ik” naar het verbindende “wij.”

Ik merk keer op keer dat er in een groep met Bewuste Creators bij elkaar iets magisch gebeurt.

Er ontstaat een energie die ik op andere plekken nog niet eerder heb ervaren.
Er is een diepe bereidheid om alles bloot te geven en om echt tot de kern te gaan van wat er gezien en gehoord mag worden.
Door die diepe heling waarbij alle pijn aangekeken wordt en getransformeerd wordt in liefde, ontstaat er een krachtige en verbindende energie waarbinnen mensen zich veilig voelen om helemaal zichzelf te zijn.
Doordat we werken met gedragen besluitvorming voelen mensen zich gezien en gehoord.
Doordat zware energieën bevrijd worden, komt er een prachtige creatieve energie op gang waarbinnen mensen geïnspireerd worden. Hierdoor ontstaan er allerlei nieuwe Creaties:

Nieuwe initiatieven en bedrijven worden geboren.
Er worden namen bedacht voor boeken, programma’s, bedrijven en diensten.
Mensen ontdekken hun missie en stappen er VOL in.
Nieuwe relaties worden gevormd of oude relaties worden nieuw leven ingeblazen.
Nieuwe banen worden gevonden en nieuwe kansen worden gecreëerd.

Er is openheid, liefde, heling, verbinding en bovenal heel veel creatiekracht.

Dit is wat op mijn Vision Board hangt en hier resoneer ik heel sterk mee:

“Er is maar een land : de aarde
Er is maar een volk: de mensheid
Er is maar een geloof: de Liefde.”

Ik nodig je met heel mijn hart uit jezelf te verbinden met andere Bewuste Creators en om samen deze magische reis aan te gaan die we het leven noemen. En de BESTE plek om dat te gaan doen is de Bewuste Creatie Community.

“If you want to go fast, go alone; if you want to go far, go together!”

Lieve Co-Creator, als dit met je resoneert, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor de Bewuste Creatie Community.