Gratis Bewustzijn Shift Training voor Missie ondernemers

Leer hoe Creatie ECHT werkt en ervaar ten diepste jouw natuurlijke DAADkracht, zodat je ECHT vooruit kunt in je leven en je missie op de meest krachtige manier. 
Pak de regie over je leven en stap eindelijk volledig op de plek waarvan jij weet dat je hoort. Zodat je het leven en de business kunt creëren die je wilt ervaren. 

woman in white and red floral long sleeve shirt
people, group, friends

Lieve co-creator, herken je dit?

Je doet ZO je best en je bent ZO bereidwillig om te doen wat er voor nodig is maar TOCH kom je niet waar je wilt zijn in je missie.

Ja, je haalt resultaten. Je hebt zaken geïmplementeerd en het gaat best aardig, maar die ware doorbraak waar je naar verlangt, heb je nog niet ervaren.
En dat ligt niet aan jouw bereidheid om in jezelf te investeren. Want je hebt al behoorlijk wat programma’s en cursussen gevolgd, en je hebt er ook zeker veel van geleerd.

Je hebt ook vaak dat oorspronkelijke enthousiasme gevoeld en je haalde ook wel resultaten.

Soms wist je zelfs ook wel dat als je gewoon het werk was blijven doen en de strategie die zij je aan hebben geboden was blijven implementeren dat je de resultaten wel had kunnen blijven halen. Maar op de een of andere manier kon je je er niet toe zetten. Het voelde TE zwaar en TE stroperig. Alsof je jezelf moest dwingen of forceren om het voor elkaar te krijgen en dat voelt gewoon echt niet goed. 

Daardoor ervaar je inkomsten die up en down waren. 
Of heb je nog steeds andere bronnen van inkomsten nodig om in je levensonderhoud te voorzien
Af en toe als je echt geld nodig hebt, dan kun je er wel een slinger aan geven, maar dat voelt iedere keer weer zwaar.

En misschien heb je wel een manier gevonden om je ertoe te zetten. Misschien kom je opdagen en pas je de strategie toe en is je inkomen stabiel. Maar het voelt als “volhouden.” Je merkt dat je nog steeds op zoek bent naar een staat van verlichting of een bepaalde voldoening die je nog niet in jezelf kunt vinden.

Het maakt dat je bent gaan twijfelen aan jezelf of aan de wereld. 

“Kan ik dit wel?
Is dit wel meant to be?
Zie ik zaken die er niet zijn en die misschien helemaal niet mogelijk zijn?
Is de wereld wel klaar voor wat ik te bieden heb en de visie die ik heb?
Moet ik niet gewoon nog even volhouden of even doorzetten
Moet ik misschien gewoon niet zo zeuren?
Het lijkt andere mensen zo makkelijk af te gaan, doe ik iets verkeerd? Is er iets mis met mij?”

Maar nee lieve co-creator, er is niets mis met jou. 

Dit is waarschijnlijk wat er aan de hand is: Waarschijnlijk ben jij gevoeliger en bewuster dan andere mensen en daardoor heb jij iets anders nodig. Hoe de meeste mensen creëren is namelijk NIET afgestemd op hoe Creatie echt werkt. 
En als je nog niet heel erg verbonden bent met jezelf of De Bron, dan kun je prima op die manier creëren. Niemand zal daar ECHT vervulling in vinden, maar ze kunnen het volhouden. Ze kunnen genoeg energie genereren door hun “hoop” te vestigen op de verlossing die in de toekomst plaats gaat vinden. Daardoor kunnen ze door blijven gaan. 

En misschien komt er voor hen een moment dat ze zien dat ze nooit ECHT gaan ervaren waar ze diep van binnen naar verlangen als ze op deze manier doorgaan. Maar sommige mensen kunnen het hun hele leven volhouden om op deze manier te creëren. Je moet ophouden om je met andere mensen te vergelijken, gaan erkennen wat ECHT voor jou werkt en je plek gaan innemen, want anders ga je nooit ervaren waar je werkelijk naar verlangt.

Want voor jou werkt de oude manier van creëren niet (meer.)

Als jij probeert op de “oude” manier te creëren, dan komt je lichaam gelijk in opstand.
Je voelt je sneller emotioneel.
Je bent direct uit balans.
Je ervaart het als een enorm energielek.
Je ervaart sneller lichamelijke klachten en weerstand.

En dit wil je jezelf niet meer aandoen! 
Wat het gaat ten koste van je gezondheid, je relaties en je levensgeluk.

En dat is gewoonweg NIET meer wat je voor jezelf wilt kiezen.

EN je ziet daarin dat je ook niet de bijdrage kunt zijn voor de wereld die je WILT zijn. Aan het einde van de dag voel je nog steeds dat je hier een missie te vervullen hebt en dat je hier bent gekomen met een reden!
Je wilt je gewoon eindelijk goed gaan voelen en de flow gaan ervaren waar je werkelijk naar verlangt. 

Als je dit herkent, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor deze gratis workshop.

In deze gratis training leer je: 

→ Hoe Bewuste Creatie werkt. ←
→ Hoe je de “regels” van Bewuste Creatie kunt toepassen in je bedrijf en voor het behalen van je zakelijke doelen. ←
→ Hoe je de shift kunt maken van het mensbewustzijn naar het zielsbewustzijn. ←
→ Hoe je kunt creëren vanuit flow en overgave. ←
→ 
Wat er werkelijk voor nodig is om het ware zielsgeluk te ervaren waar je naar verlangt. ←
→ En nog veel meer. ←

Deze training bestaat uit 2 delen. Je ontvangt beide delen direct in je inbox na aanmelding.

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt de replay direct in je mailbox.
Heb je vragen? Stuur een mailtje naar info@maartjekoper.nl.

Registratie gratis training bewustzijn shift voor Missie ondernemers

Meer over mij

Wie ben ik om je te helpen met deze bewustzijnsshift en het in de wereld zetten van je missie?

Wie is Maartje?

Maartje is sinds 2002 gefascineerd door alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft. Nadat ze in 2002 het boek van Louise Hay had gelezen ‘Je kunt je leven helen” raakte ze gefascineerd door Louise haar boodschap. Haar boodschap was dat we met onze gedachten en overtuigingen onze realiteit vormgeven. Maartje voelde in haar hart dat dit haar Missie was: alles leren over hoe we met ons bewustzijn (onze gedachten en onze overtuigingen) onze realiteit creëren. Nadat ze deze materie 10 jaar heeft bestudeerd en vele mooie zaken voor zichzelf had gemanifesteerd, is ze in 2012 met een blog begonnen. In 2014 heeft ze ontslag genomen van haar baan in loondienst om zichzelf full time op haar Missie te kunnen richten om deze kennis door te leren aan andere mensen. Ze heeft zich totaal gecommitteerd aan wat ze hier te doen heeft en ze heeft nooit meer omgekeken. Ze doet niets lievers dan andere mensen alles leren over hoe Bewuste Creatie werkt en dan om mensen specifiek te helpen om hun ZielsMissie te ontdekken en te leven en Zielsvervullende relaties te creëren.

Sinds 2014 heeft Maartje tientallen online programma’s gecreëerd, grote events gegeven en tienduizenden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun eigen realiteit te worden. Daarnaast is ze haar bedrijf Internationaal op aan het zetten en is ze samen met haar partner Conrad het online platform ‘Your Site, Our Business’ aan het opzetten.

Sinds 2002 heeft Maartje maar EEN vraag in haar hoofd: “Wat voor overeenkomsten kan zij zien tussen wat mensen denken en geloven en hoe de fysieke realiteit zich vormgeeft?” Haar expertise ligt dan ook in het aan het licht kunnen brengen van beperkende overtuigingen EN daarin een nieuw verhaal vertellen. Daarnaast heeft Maartje een hele sterke intuïtie en is ze op een heel diep niveau verbonden met het grotere geheel, waardoor ze moeiteloos zaken waarneemt die je zelf nog niet had gezien waardoor doorbraken heel snel kunnen komen.

Registratie gratis training bewustzijn shift voor Missie ondernemers