YES, ik ben SUPER blij en dankbaar dat jij een versie van het boek 'De Kracht van Bewuste Creatie' hebt aangeschaft EN natuurlijk het bijbehorende BONUS Afstemdagboek.

Op deze pagina kun je de PDF en EPUB van het boek downloaden. Deel deze pagina niet met andere mensen. Ik waardeer het wel ENORM als je andere mensen ook uitnodigt om dit boek te bestellen. Je kunt DEZE link naar ze toesturen om hun exemplaar aan te schaffen. Hieronder lees je waarom me dit zo aan het hart gaat! 

Download hier de PDF van 'De Kracht van Bewuste Creatie.'

Download hier de EPUB versie van 'De Kracht van Bewuste Creatie.'

Download hier de invulbare PDF van het Afstem Dagboek.

Lieve co-creator, wil je mij helpen in mijn Missie?

Ik heb de afgelopen maanden een boek geschreven: ‘De Kunst van Bewuste Creatie – Ontwaak jouw Scheppende Kracht.’

Ik voel aan iedere vezel in mijn lichaam dat dit boek de wereld in moet.
Ik voel aan alles dat dit boek een enorm verschil kan gaan maken in de levens van heel veel mensen.
Ik maak het onbespreekbare bespreekbaar.
Ik geef woorden aan wat mensen diep van binnen voelen.
Ik weet dat dit boek hoop en kracht geeft.
Het is een ontsnapping van de wereld die we hebben gecreëerd. 
Een kans om onvervulde verlangens en behoeftes te vervullen. 
Een mogelijkheid om langgekoesterde dromen en wensen in vervulling te laten gaan.
Een hoop op een betere wereld waarin mensen zich geliefd, gezien, gehoord en vervuld kunnen worden.
Vooral dat laatste: vervuld van hun eigen Goddelijke Creatiekracht. 
Vervuld van de liefde die al aanwezig IS voor ons, maar die de meeste mensen (nog) niet kunnen zien.

Sinds mijn 22e weet ik in iedere vezel van mijn lichaam: het is mijn taak om Bewuste Creatie met de wereld te delen.

Ik ben nu ruim 2 keer zo oud. Meer dan 22 jaar heb ik deze materie intensief bestudeerd. 
Ik heb geëxperimenteerd. Ik ben gevallen (vaak!) en ik ben weer opgestaan om het geleerde op een dieper niveau toe te passen. 
Uiteindelijk is daar dit boek uitgekomen, wat voelt als mijn levenswerk, maar wat aan de andere kant voelt als een nieuw begin. Een nieuw energieveld dat geopend gaat worden. 

Het voelt alsof dit een enorme bijdrage aan heel veel mensen kan zijn. 
Met heel mijn hart wil ik aan jou vragen om mij te helpen om dit te delen met iedereen die je kent of om zelf een exemplaar te bestellen.
Of om cadeau te doen aan mensen waarvan je weet dat ze ook met meer bewustzijn hun leven vorm willen geven. 
Om er samen met mij voor te zorgen dat de materie van Bewuste Creatie bij zo veel mogelijk mensen in de kast komt te staan.

Ik ben je enorm dankbaar.

DIT is de link die je met mensen kunt delen.

Met je vrienden via what’s app of Telegram.
Op Social Media, met jouw eigen ervaringen over Bewuste Creatie. 
Door een video op te nemen en te delen.
In Telegram en Facebookgroepen waar mensen zitten die ook op een meer bewuste manier hun leven vorm willen geven. 
Via je email lijst.
Of nodig mij persoonlijk uit voor een interview over dit boek. 
Ik ben je enorm dankbaar! 

Liefs Maartje

PS: Als je andere manieren weet om dit boek onder de aandacht te brengen, laat het me dan weten.

Mijn hart stroomt over van dankbaarheid door de enorme hulp, support en positieve flow die ik ervaar en die om dit boek heen zit ❤️🙏🏻

Wat zeggen mensen over het gebruik van het Bewuste Creatie Dagboek?

“Mijn wereld is veranderd sinds ik het afstemdagboek dagelijks gebruik. Ik heb voor het eerst in 9 jaar plezier in mijn bedrijf bouwen, ben in flow en ervaar meer en meer aantrekkingskracht. lukt me steeds beter vragen te stellen aan het universum en ontvang snel antwoorden. Het opschrijven van geïnspireerde acties zorgen dat ik regie heb en ook daadwerkelijk moeiteloos acties onderneem. Dankbaarheid heb ik zelf uitgebreid naar 10 punten waar ik dankbaar voor ben en dat is erg fijn om de dag mee te beginnen.”
Petra
“Sinds 2 weken gebruik ik het afstemdagboek van Maartje en het effect is bijna ongelofelijk. Voor 't eerst in mijn leven houd ik mijn focus. Voor 't eerst in mijn leven houd ik overzicht. Voor 't eerst in mijn leven krijg ik echt dingen gedaan. Dit afstemdagboek voelt als mijn huis. Elke keer als ik even de weg kwijt ben, open ik het afstemdagboek en 'kom ik thuis'.”
Karin
“Het duurde even voordat ik er aan begon maar elke dag schrijven in mijn afstemdagboek heeft mij zoveel gebracht. Het elke ochtend bewust mijn energie verhogen voelt al heerlijk en je merkt meteen resultaat! Het schrijven helpt mij om gefocust te blijven op mijn doelen, blokkades te herkennen en te doorbreken, en het allerbelangrijkste, om uit mijn hoofd te gaan en in mijn hart te komen om van daaruit mooie dingen te laten ontstaan. Ik kan niet meer zonder. Dank je wel lieve Maartje.”
Manouschka
“Sinds ik het afstemdagboek van Maartje gebruik is er al heel veel geshift in mijn leven op magische wijze! Op het gebied van werk, geld en relaties. Door elke ochtend (of avond het afstemdagboek in te vullen, geef ik veel meer richting aan mijn leven. Ik weet steeds beter wat ik wil (en vooral ook: niet wil) in mijn leven. Ik heb meer focus en bereik sneller mijn doelen. Ik kan het echt iedereen aanraden!”
Nicoline