Vraag via deze pagina jouw bonussen aan bij het Bewuste Creatie boek

Als je het boek via mijn website hebt besteld, hoef je dat niet te doen. Je ontvangt de bonussen dan automatisch in je mailbox. Heb je dit boek cadeau gekregen of ergens anders besteld, dan kun je via deze pagina toegang krijgen tot deze bonussen:

  1. De online workshop: “Het Bewustzijn achter Geld” – Verken de diepe band tussen je gedachten over welvaart en de realiteit die je ervaart.

  2. De online workshop: “Instant Manifestatie Training” – Versnel je manifestatieproces en zie sneller resultaten in je leven.

  3. Blog: “De Manifestatie Mindfuck” – Een verhelderende blik op de verrassende waarheden en mythes van manifestatie.

 

Boekbonussen

EN .... ik nodig je ook met heel mijn hart uit om mee te doen met het Bewuste Creatie onderzoek!

Lieve Lezer,

Terwijl je deze bladzijdes hebt omgeslagen en de dieptes van ‘De Kunst van Bewuste Creatie’ hebt verkend, heb je waarschijnlijk de kracht van jouw scheppende potentieel gevoeld. Maar wat als ik je vertelde dat er een manier is om dat gevoel te versterken, te verdiepen en met de wereld te delen?

Ik nodig je uit om deel te nemen aan een bijzonder experiment dat bedoeld is om de kracht van Bewuste Creatie op een concreet en tastbaar niveau aan te tonen.
Ik nodig je uit om gedurende 30 dagen het Bewuste Creatie Afstemdagboek zo vaak mogelijk in te vullen en dan te meten of dat een positief effect heeft gehad in je leven. Je krijgt aan het begin van de 30 dagen een korte vragenlijst en aan het einde van de 30 dagen ook. Het kost je slechts een paar minuten van je tijd, maar deelname is heel belangrijk en waardevol? Voor een representatief en overtuigend resultaat heb ik een groep van minimaal 1000 mensen nodig. Jouw ervaring, samen met die van vele anderen, kan een golf van verandering teweegbrengen, waardoor sceptici misschien hun ogen openen en de magie van Bewuste Creatie omarmen.

Hoe kun je deelnemen?

Door op deze pagina je gegevens in te vullen (als je het boek via mijn site hebt aangeschaft, ontvang je de uitnodiging en boekbonussen hoe dan ook.)
Je ontvangt dan via e-mail alle informatie en hulpmiddelen die je nodig hebt om deel te nemen aan dit verrijkende onderzoek.

Dit is niet zomaar een verzoek. Het is een kans om deel uit te maken van een grotere beweging, een kans om samen te werken aan een wereld waarin Bewuste Creatie niet wordt gezien als ‘zweverig’, maar als een krachtig instrument voor verandering.

Dus, ben je er klaar voor om jouw unieke stem toe te voegen aan dit koor van bewuste creators? Laat ons samen het onmogelijke mogelijk maken!

Met diepste dankbaarheid en enthousiasme,

Liefs Maartje

Boekbonussen