Pak de regie terug over jouw leven en business! Ik leer je precies hoe je ontwaakt tot jouw innerlijke scheppingskracht in het boek ‘De Kracht van Bewuste Creatie.' Inclusief Afstem Dagboek.

Leer hoe simpel Creatie in essentie is: Jij bent de Creator van jouw realiteit en OF jij geeft richting aan jouw dromen of je gaat als het ware mee in de Creaties van andere mensen, maar dat is nog altijd JOUW Creatie.

Bestel nu jouw exemplaar van het Boek: ‘De Kracht van Bewuste Creatie – Ontwaak jouw Scheppende Kracht ’ Inclusief BONUS Afstem Dagboek! 
Dit is het grootste cadeau dat je aan jezelf kunt geven als jij ook de bewuste creator van jouw realiteit wil worden!

Maak nu gebruik van deze speciale Boek Aanbieding en ontvang deze krachtige Bonussen twv bijna €400,00!

Krijg nu tijdelijk deze krachtige Online Programma’s cadeau ter waarde van bijna €400,-

Dit speciale aanbod is nog zo lang geldig:

Dagen
Uren
Minuten

Wordt een van de tienduizenden mensen die we al hebben geholpen om de Bewuste Creator van hun realiteit te zijn.

Zo veel mensen hebben we al geleerd over Bewuste Creatie

0 +

Zo veel mensen hebben het Dagboek al gebruikt

0 +

Wat zeggen mensen over het gebruik van het Bewuste Creatie Dagboek?

Voor het eerst in 9 jaar heb ik weer plezier in het bouwen van mijn bedrijf.

“Mijn wereld is veranderd sinds ik het afstemdagboek dagelijks gebruik. Ik heb voor het eerst in 9 jaar plezier in mijn bedrijf bouwen, ben in flow en ervaar meer en meer aantrekkingskracht. lukt me steeds beter vragen te stellen aan het universum en ontvang snel antwoorden. Het opschrijven van geïnspireerde acties zorgen dat ik regie heb en ook daadwerkelijk moeiteloos acties onderneem. Dankbaarheid heb ik zelf uitgebreid naar 10 punten waar ik dankbaar voor ben en dat is erg fijn om de dag mee te beginnen.”
Petra

Het effect is ongelooflijk. Voor het eerst in mijn leven houd ik focus en krijg ik dingen gedaan.

“Sinds 2 weken gebruik ik het afstemdagboek van Maartje en het effect is bijna ongelofelijk. Voor 't eerst in mijn leven houd ik mijn focus. Voor 't eerst in mijn leven houd ik overzicht. Voor 't eerst in mijn leven krijg ik echt dingen gedaan. Dit afstemdagboek voelt als mijn huis. Elke keer als ik even de weg kwijt ben, open ik het afstemdagboek en 'kom ik thuis'.”
Karin

Het schrijven helpt mij om gefocust te blijven op mijn doelen, blokkades te herkennen en te doorbreken.

“Het duurde even voordat ik er aan begon maar elke dag schrijven in mijn afstemdagboek heeft mij zoveel gebracht. Het elke ochtend bewust mijn energie verhogen voelt al heerlijk en je merkt meteen resultaat! Het schrijven helpt mij om gefocust te blijven op mijn doelen, blokkades te herkennen en te doorbreken, en het allerbelangrijkste, om uit mijn hoofd te gaan en in mijn hart te komen om van daaruit mooie dingen te laten ontstaan. Ik kan niet meer zonder. Dank je wel lieve Maartje.”
Manouschka

Mijn hele leven is verandert door het gebruik van het Afstemdagboek.

Maartje is een paar jaar geleden op mijn pad gekomen, precies op het juiste moment toen ik financieel heel moeilijk zat door op mezelf te gaan wonen. Ik heb toen het dagelijkse Afstemdagboek gebruikt en daardoor is mijn hele leven veranderd! 🙏🏻 Nu ben ik zo lazend enthousiast over de wet van aantrekkingskracht en alle wetten die er nog meer zijn. Maar vooral het herinneren wie we zijn en wat we te doen hebben hier op aarde! Ik ben super benieuwd wat deze ontdekkingsreis mij/ons brengt! 🧡
Michelle

Er al heel veel geshift in mijn leven op magische wijze! Zowel op het gebied van werk, geld en relaties.

“Sinds ik het afstemdagboek van Maartje gebruik is er al heel veel geshift in mijn leven op magische wijze! Op het gebied van werk, geld en relaties. Door elke ochtend (of avond het afstemdagboek in te vullen, geef ik veel meer richting aan mijn leven. Ik weet steeds beter wat ik wil (en vooral ook: niet wil) in mijn leven. Ik heb meer focus en bereik sneller mijn doelen. Ik kan het echt iedereen aanraden!”
Nicoline

Voorheen haakte ik vrij snel af met dit soort zaken omdat ik vind dat het niet werkt, maar dit hou ik handig vol, mede doordat ik zo snel zo veel resultaat zie.

"Sinds 1,5e maand vul ik dagelijks het afstem dagboek van Maartje in. Ik was in het begin, ook al ben ik haar partner, erg sceptisch over het effect van het dagelijks afstemmen. Maar nadat ik haar nieuwe boek “de Kracht van Bewuste Creatie” heb gelezen, ben ik iedere dag het afstemdagboek gaan gebruiken. Ik merk een heel groot verschil in mijn eigen leven. Ik zit veel beter in mijn vel, ik voel veel meer verbinding met mijn eigen lichaam en mijn eigen zijn. Maar het belangrijkste verschil is dat ik veel meer afgestemde acties onderneem. Daarvoor deed ik nog heel veel op wilskracht en dat kost gewoon heel veel energie naast het feit dat je toch vaak zaken forceert. ik zou iedereen, zowel vrouwen als mannen, het gunnen om dagelijks af te stemmen. Wat ik wel merk is dat het samen afstemmen het beste werkt. Je kunt ook iedere dag meedoen met aftsemsessies die Maartje begeleid voor de Bewuste Creatie Community. Maartje. Het feit dat je hoort wat Maartje invult helpt heel erg om het nog beter en zorgvuldiger in te vullen en ook om dieper te gaan, waardoor je nog sneller de resultaten kunt behalen. Normaal gezien haak ik vaak al af na een paar dagen omdat ik dan vindt dat het niet werkt. Maar het afstemmen en het invullen van het afstem dagboek gaat me eigenlijk gemakkelijk af. Ik denk dat dit ook komt doordat ik al heel snel resultaten zag. En dat is wat ik zelf heel belangrijk vind dat, als ik ergens tijd in stop, dat het ook snel resultaat oplevert. Ik ga heerlijk ook door met dagelijks afstemmen omdat ik echt zie dat het mij nog veel meer gaat brengen dan wat ik nu al heb mogen ervaren. Ik gun iedereen zowel het boek ‘de Kracht van Bewuste Creatie’ als het dagelijks invullen van het afstem dagboek."
Conrad

Lieve co-creator, heel vaak worden verlangens en behoeftes gezien als egoïstisch.

Maar laten we heel eerlijk zijn met elkaar, wat voor verhaal we er als mensen ook omheen hebben gecreëerd: we hebben allemaal behoeftes en verlangens.
We hebben fysieke, emotionele, mentale en spirituele behoeftes en verlangens.
Ik durf te wedden dat jij meerdere van deze verlangens in jezelf herkent:

Maar voor de meeste mensen is het niet vanzelfsprekend dat hun behoeftes en verlangens vervuld worden.

Sterker nog: de meeste mensen voelen zich niet gezien, gehoord en erkent in hun ware behoeftes en verlangens. 
En we kunnen er heel ingewikkeld over doen, maar dit is waar het op neer komt: onvervulde behoeftes en verlangens doen pijn. 
Ze geven een leeg gevoel van binnen.
Een gevoel van niet compleet zijn. 
Een diepe separatiepijn die gecreëerd wordt omdat we in essentie afgesneden zijn van de Bron van het leven.

Want lieve co-creator, het is niet hoe het leven bedoeld is.
En diep van binnen weten we dat. 
Diep van binnen weten we dat we die pijn niet hoeven te ervaren.

En dan kunnen er 2 dingen gebeuren:

1. OF je verstopt of ontkent je verlangens en behoeftes. Of je zegt dat verlangens niet belangrijk zijn, of zelfs dat verlangens egoïstisch zijn. Dat kan een tijdje helpen. Totdat de pijn van je onvervulde behoeftes te groot wordt en alsnog door je zelfgebouwde muurtje heen breekt.

2. OF je ontwikkelt onbewuste strategieën om via een omweg alsnog je verlangens en behoeftes vervuld te krijgen, zoals:

Maar lieve co-creator, deze strategieën gaan niet werken om je ware behoeftes en verlangens te vervullen.

Misschien geven ze je even een gevoel van valse hoop of valse macht, maar op een structureel niveau bieden ze niet waar je werkelijk naar verlangt.
Je zult merken dat deze strategieën niet de vervulling brengen waar je diep van binnen naar verlangt en dat ze je achterlaten met een gebrek aan energie, spanning, negatieve energie of een algeheel gevoel van leegheid.
Je kunt zelfs fysieke klachten ervaren. 

Maar waarom gebruiken we dan toch deze strategieën als ze niet helpen?

Het gevoel dat je je behoeftes niet kunt vervullen, of de ander niet kunt helpen in het vervullen van zijn of haar behoeftes geeft een extreem groot gevoel van onmacht. Dat is het zwaarste gevoel dat er is. 

Het is een diep gevoel van niet goed genoeg zijn, niet toereikend zijn en niet waardevol genoeg zijn. 

En dat gevoel willen we niet voelen en daarom ontwikkelen we deze strategieën. 

Maar om ECHT op een wezenlijk niveau je verlangens en behoeftes te erkennen en stap voor stap te vervullen, daarvoor is iets anders nodig.

Namelijk de kennis dat wij de Creator zijn van onze realiteit en de vaardigheden om de Creator die we zijn te belichamen.

Kortom: om alle beperkingen IN jezelf los te laten en te herkennen wie je werkelijk bent: de Creator van jouw realiteit.

En dat je gaat erkennen dat alles waar je naar verlangt al IN jezelf zit. In potentie is het in bewustzijn al aanwezig. Er is alleen een proces van Bewuste Creatie, een proces om iets van het geestelijke naar het fysieke te brengen.

En als je dat proces van Bewuste Creatie volgt, dan zul je merken dat je daadwerkelijk vorm kunt geven aan je verlangens en behoeftes.

Je hoeft alleen maar het Proces van Bewuste Creatie te volgen.

Zoals deze mooie quote van Rumi ook zegt: 

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.” — Rumi

Liefde, en al het andere waar je naar verlangt is niet buiten jezelf. Het zit IN de Bron die we zijn. Het enige wat we hoeven te doen is dit te gaan zien en erkennen.

Als je gaat (h)erkennen dat je de Bron BENT in plaats van dat de Bron buiten jou is, dan gaan er zaken veranderen in je leven.

DAN ga je zien dat je behoeftes meer en meer vervuld gaan worden.
Zowel je fysieke, als je emotionele, als je mentale en als je spirituele behoeftes. 

In het ‘De Kracht van Bewuste Creatie’ leg ik je precies uit hoe het proces van Bewuste Creatie werkt.

Daarnaast ontvang je oefeningen om iedere dag af te stemmen op de krachtige creator die je bent en ontvang je een apart dagboek om deze oefeningen iedere dag te doen.
Met heel mijn hart nodig ik je uit om een exemplaar van het Bewuste Creatie Boek en Dagboek aan te vragen.

Dit is het grootste cadeau dat je aan jezelf kunt geven als je de Bewuste Creator van jouw realiteit wilt worden.
Je kunt kiezen tussen het e-boek, de gedrukte versie OF de VIP versie. Bij de VIP versie krijg je een ticket voor de boeklancering op 5 november! De boeklancering vindt plaats op Landgoed Beukbergen van 14.00 tot 17.00 (inloop vanaf 13.30.)

Kies uit het e-boek of het fysieke boek 'De Kunst van Bewuste Creatie' inclusief BONUS Afstemdagboek en andere prachtige bonussen!

Het E-Boek

11,-
  • Een PDF van het Bewuste Creatie Boek.
  • Een Invulbare PDF van het Bewuste Creatie Dagboek.
  • BONUS: Toegang tot het online programma 'Volg en Vervul je Verlangens' twv €297,00
  • BONUS: Toegang tot tientallen scripts (Geschreven en audio) twv €197,00
  • Prijs exclusief BTW

Het fysieke Boek

22,-
  • Een fysiek exemplaar van het Bewuste Creatie Boek EN een kopie van het E-Boek
  • Een fysiek exemplaar van het Bewuste Creatie Dagboek EN een kopie van het invulbare Online AfstemdagBoek
  • BONUS: Toegang tot het online programma 'Volg en Vervul je Verlangens' twv €297,00
  • BONUS: Toegang tot tientallen scripts (Geschreven en audio) twv €197,00
  • Prijs exclusief BTW en verzendenkosten

Bestel 'de Kracht van Bewuste Creatie' en het BONUS Bewuste Creatie Dagboek nu en ontvang hem over een paar dagen in je brievenbus.

Je ontvangt de online variant direct in je inbox.  De fysieke versie wordt een keer per week op dinsdag verzonden.

Ben je er klaar voor om de Bewuste Creator van jouw realiteit te zijn?

Gun jezelf dan dit prachtige cadeau OF geef dit cadeau aan de ander.

Wat brengt het Boek 'De Kunst van Bewuste Creatie' je?

FAQ

Hier kun je de meest gestelde vragen vinden. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar info@maartjekoper.nl

In The House of Divine Creation kun je iedere ochtend toegang krijgen tot dagelijkse afstemsessies. Community Manager Bob Leenen gaat iedere ochtend om 08.30 live om samen met de deelnemers het afstemdagboek in te vullen. Je krijgt hiervoor een speciale uitnodiging nadat je het boek hebt besteld.

Ja, dat kan zeker. Je bestelling is exclusief verzendkosten. Als de verzendkosten te hoog worden, kun je er ook voor kiezen het E-Boek te bestellen. 

Je ontvangt de digitale versie direct in je inbox. Je ontvangt ook direct toegang tot de bonussen.
De fysieke boeken versturen we een keer per week, op dinsdag.