Pak de regie terug over jouw leven en business! Ik leer je precies hoe je ontwaakt tot jouw innerlijke scheppingskracht in het boek ‘De Kracht van Bewuste Creatie.' Inclusief Afstem Dagboek.

Leer hoe simpel Creatie in essentie is: Jij bent de Creator van jouw realiteit en OF jij geeft richting aan jouw dromen of je gaat als het ware mee in de Creaties van andere mensen, maar dat is nog altijd JOUW Creatie.

Bestel nu jouw exemplaar van het Boek: ‘De Kracht van Bewuste Creatie – Ontwaak jouw Scheppende Kracht ’ Inclusief BONUS Afstem Dagboek! OF boek een VIP ticket en kom naar de boeklancering!
Dit is het grootste cadeau dat je aan jezelf kunt geven als jij ook de bewuste creator van jouw realiteit wil worden!

Wordt een van de tienduizenden mensen die we al hebben geholpen om de Bewuste Creator van hun realiteit te zijn.

Zo veel mensen hebben we al geleerd over Bewuste Creatie

0 +

Zo veel mensen hebben het Dagboek al gebruikt

0 +

Wat zeggen mensen over het gebruik van het Bewuste Creatie Dagboek?

“Mijn wereld is veranderd sinds ik het afstemdagboek dagelijks gebruik. Ik heb voor het eerst in 9 jaar plezier in mijn bedrijf bouwen, ben in flow en ervaar meer en meer aantrekkingskracht. lukt me steeds beter vragen te stellen aan het universum en ontvang snel antwoorden. Het opschrijven van geïnspireerde acties zorgen dat ik regie heb en ook daadwerkelijk moeiteloos acties onderneem. Dankbaarheid heb ik zelf uitgebreid naar 10 punten waar ik dankbaar voor ben en dat is erg fijn om de dag mee te beginnen.”
Petra
“Sinds 2 weken gebruik ik het afstemdagboek van Maartje en het effect is bijna ongelofelijk. Voor 't eerst in mijn leven houd ik mijn focus. Voor 't eerst in mijn leven houd ik overzicht. Voor 't eerst in mijn leven krijg ik echt dingen gedaan. Dit afstemdagboek voelt als mijn huis. Elke keer als ik even de weg kwijt ben, open ik het afstemdagboek en 'kom ik thuis'.”
Karin
“Het duurde even voordat ik er aan begon maar elke dag schrijven in mijn afstemdagboek heeft mij zoveel gebracht. Het elke ochtend bewust mijn energie verhogen voelt al heerlijk en je merkt meteen resultaat! Het schrijven helpt mij om gefocust te blijven op mijn doelen, blokkades te herkennen en te doorbreken, en het allerbelangrijkste, om uit mijn hoofd te gaan en in mijn hart te komen om van daaruit mooie dingen te laten ontstaan. Ik kan niet meer zonder. Dank je wel lieve Maartje.”
Manouschka
“Sinds ik het afstemdagboek van Maartje gebruik is er al heel veel geshift in mijn leven op magische wijze! Op het gebied van werk, geld en relaties. Door elke ochtend (of avond het afstemdagboek in te vullen, geef ik veel meer richting aan mijn leven. Ik weet steeds beter wat ik wil (en vooral ook: niet wil) in mijn leven. Ik heb meer focus en bereik sneller mijn doelen. Ik kan het echt iedereen aanraden!”
Nicoline

Lieve co-creator, heel vaak worden verlangens en behoeftes gezien als egoïstisch.

Maar laten we heel eerlijk zijn met elkaar, wat voor verhaal we er als mensen ook omheen hebben gecreëerd: we hebben allemaal behoeftes en verlangens.
We hebben fysieke, emotionele, mentale en spirituele behoeftes en verlangens.
Ik durf te wedden dat jij meerdere van deze verlangens in jezelf herkent:

Maar voor de meeste mensen is het niet vanzelfsprekend dat hun behoeftes en verlangens vervuld worden.

Sterker nog: de meeste mensen voelen zich niet gezien, gehoord en erkent in hun ware behoeftes en verlangens. 
En we kunnen er heel ingewikkeld over doen, maar dit is waar het op neer komt: onvervulde behoeftes en verlangens doen pijn. 
Ze geven een leeg gevoel van binnen.
Een gevoel van niet compleet zijn. 
Een diepe separatiepijn die gecreëerd wordt omdat we in essentie afgesneden zijn van de Bron van het leven.

Want lieve co-creator, het is niet hoe het leven bedoeld is.
En diep van binnen weten we dat. 
Diep van binnen weten we dat we die pijn niet hoeven te ervaren.

En dan kunnen er 2 dingen gebeuren:

1. OF je verstopt of ontkent je verlangens en behoeftes. Of je zegt dat verlangens niet belangrijk zijn, of zelfs dat verlangens egoïstisch zijn. Dat kan een tijdje helpen. Totdat de pijn van je onvervulde behoeftes te groot wordt en alsnog door je zelfgebouwde muurtje heen breekt.

2. OF je ontwikkelt onbewuste strategieën om via een omweg alsnog je verlangens en behoeftes vervuld te krijgen, zoals:

Maar lieve co-creator, deze strategieën gaan niet werken om je ware behoeftes en verlangens te vervullen.

Misschien geven ze je even een gevoel van valse hoop of valse macht, maar op een structureel niveau bieden ze niet waar je werkelijk naar verlangt.
Je zult merken dat deze strategieën niet de vervulling brengen waar je diep van binnen naar verlangt en dat ze je achterlaten met een gebrek aan energie, spanning, negatieve energie of een algeheel gevoel van leegheid.
Je kunt zelfs fysieke klachten ervaren. 

Maar waarom gebruiken we dan toch deze strategieën als ze niet helpen?

Het gevoel dat je je behoeftes niet kunt vervullen, of de ander niet kunt helpen in het vervullen van zijn of haar behoeftes geeft een extreem groot gevoel van onmacht. Dat is het zwaarste gevoel dat er is. 

Het is een diep gevoel van niet goed genoeg zijn, niet toereikend zijn en niet waardevol genoeg zijn. 

En dat gevoel willen we niet voelen en daarom ontwikkelen we deze strategieën. 

Maar om ECHT op een wezenlijk niveau je verlangens en behoeftes te erkennen en stap voor stap te vervullen, daarvoor is iets anders nodig.

Namelijk de kennis dat wij de Creator zijn van onze realiteit en de vaardigheden om de Creator die we zijn te belichamen.

Kortom: om alle beperkingen IN jezelf los te laten en te herkennen wie je werkelijk bent: de Creator van jouw realiteit.

En dat je gaat erkennen dat alles waar je naar verlangt al IN jezelf zit. In potentie is het in bewustzijn al aanwezig. Er is alleen een proces van Bewuste Creatie, een proces om iets van het geestelijke naar het fysieke te brengen.

En als je dat proces van Bewuste Creatie volgt, dan zul je merken dat je daadwerkelijk vorm kunt geven aan je verlangens en behoeftes.

Je hoeft alleen maar het Proces van Bewuste Creatie te volgen.

Zoals deze mooie quote van Rumi ook zegt: 

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.” — Rumi

Liefde, en al het andere waar je naar verlangt is niet buiten jezelf. Het zit IN de Bron die we zijn. Het enige wat we hoeven te doen is dit te gaan zien en erkennen.

Als je gaat (h)erkennen dat je de Bron BENT in plaats van dat de Bron buiten jou is, dan gaan er zaken veranderen in je leven.

DAN ga je zien dat je behoeftes meer en meer vervuld gaan worden.
Zowel je fysieke, als je emotionele, als je mentale en als je spirituele behoeftes. 

In het ‘De Kracht van Bewuste Creatie’ leg ik je precies uit hoe het proces van Bewuste Creatie werkt.

Daarnaast ontvang je oefeningen om iedere dag af te stemmen op de krachtige creator die je bent en ontvang je een apart dagboek om deze oefeningen iedere dag te doen.
Met heel mijn hart nodig ik je uit om een exemplaar van het Bewuste Creatie Boek en Dagboek aan te vragen.

Dit is het grootste cadeau dat je aan jezelf kunt geven als je de Bewuste Creator van jouw realiteit wilt worden.
Je kunt kiezen tussen het e-boek, de gedrukte versie OF de VIP versie. Bij de VIP versie krijg je een ticket voor de boeklancering op 5 november! De boeklancering vindt plaats op Landgoed Beukbergen van 14.00 tot 17.00 (inloop vanaf 13.30.)

Kies uit het e-boek of het fysieke boek 'De Kunst van Bewuste Creatie' inclusief BONUS Afstemdagboek en andere prachtige bonussen!

Het E-Boek

11,-
 • Een PDF van het Bewuste Creatie Boek.
 • Een Invulbare PDF van het Bewuste Creatie Dagboek.
 • BONUS: Toegang tot het online programma 'Volg en Vervul je Verlangens' twv €297,00
 • BONUS: Toegang tot tientallen scripts (Geschreven en audio) twv €197,00
 • Prijs exclusief verzendenkosten

Het fysieke Boek

22,-
 • Een fysiek exemplaar van het Bewuste Creatie Boek EN een kopie van het E-Boek
 • Een fysiek exemplaar van het Bewuste Creatie Dagboek EN een kopie van het invulbare Online AfstemdagBoek
 • BONUS: Toegang tot het online programma 'Volg en Vervul je Verlangens' twv €297,00
 • BONUS: Toegang tot tientallen scripts (Geschreven en audio) twv €197,00
 • Prijs exclusief BTW en verzendenkosten

VIP Boeklancering

50,-
 • Een fysiek exemplaar van het Bewuste Creatie Boek EN een kopie van het E-Boek
 • Een fysiek exemplaar van het Bewuste Creatie Dagboek EN een kopie van het invulbare Online AfstemdagBoek
 • BONUS: Toegang tot het online programma 'Volg en Vervul je Verlangens' twv €297,00
 • BONUS: Toegang tot tientallen scripts (Geschreven en audio) twv €197,00
 • Een ticket voor de boeklancering op 5 november interactieve inclusief transformerende verrassingsworkhop twv €97,00 en hapje en drankje na afloop.
 • Prijs exclusief BTW. Je ontvangt het fysieke boek op de boeklancering.
Meeste waarde

Bestel 'de Kracht van Bewuste Creatie' en het BONUS Bewuste Creatie Dagboek nu en ontvang hem in een paar weken in je brievenbus.

Je ontvangt de online variant direct in je inbox.  De fysieke versie zal in de week van 12 oktober worden bezorgd of je zult je boek op de boeklancering ontvangen. Dank je wel voor je geduld! 

Ben je er klaar voor om de Bewuste Creator van jouw realiteit te zijn?

Gun jezelf dan dit prachtige cadeau OF geef dit cadeau aan de ander.

Wat brengt het Boek 'De Kunst van Bewuste Creatie' je?

FAQ

Hier kun je de meest gestelde vragen vinden. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar info@maartjekoper.nl

Als je de Bewuste Creatie Legacy Collectie aanschaft, dan ontvang je als bonus iedere ochtend toegang tot dagelijkse afstemsessies.  Iedere ochtend ga ik om 08.30 live om samen met de deelnemers het afstemdagboek in te vullen.
Dit ga ik tot het einde van het jaar LIVE doen, dus als je hier gebruik van wilt maken om deze discipline te ontwikkelen, dan is NU je kans. 
HIER kun je je aanmelden voor de Legacy Collectie om mee te doen met de dagelijkse afstemsessies.

Ja, dat kan zeker. Je bestelling is exclusief verzendkosten. Als de verzendkosten te hoog worden, kun je er ook voor kiezen het E-Boek te bestellen. 

Bij het VIP ticket krijg je ook toegang tot de boeklancering. 

Locatie: Landgoed Beukbergen in Huis ter Heide.
Deze plek is heel speciaal voor ons geworden omdat we hier al een paar mooie events hebben gehouden. Het is voor mij een symbool dat het oude en het nieuwe bij elkaar komen en dat er maar EEN wereld is, waar we allemaal dienstbaar aan willen zijn.

⏰ Tijden:
13.30: Inloop
14.00: Start
17.00: einde, tijd voor een hapje en een drankje

Tijdens deze middag ontvang je uiteraard het boek en kun je verbinden met gelijkgestemden, maar we gaan ook actief samen aan de slag met een prachtige verrassingsworkshop waar we samen LIVE de Kracht van Bewuste Creatie gaan ervaren. 
Daarnaast sluiten we af met een hapje en een drankje. 

Je ontvangt de digitale versie direct in je inbox. 
Het fysieke boek wordt in de week na 12 oktober naar je toegestuurd OF je ontvangt het live op de boeklancering op 5 november.

Als je je boek al hebt gekocht, en je wilt het liever ontvangen op de boeklancering, dan kun je ons mailen om een kortingscode van 50% te ontvangen waarmee je je ticket kunt boeken. Je ontvangt je boek dan live op 5 november.
OF Je kunt je ticket voor de boeklancering kopen en het extra exemplaar van het boek als cadeau weggeven om de magie van Bewuste Creatie verder te verspreiden 🤗