Ervaar je een roeping diep in je hart? Dan ben je in 'Het God-Led Business Collectief - Nederland' aan het juiste adres!

Het God-Led Business Collectief is een krachtig netwerk en een  ontmoetingsplek voor voor ondernemende mensen die een roeping voelen in hun hart en die roeping willen volgen. Vanuit mijn visie komt de roeping die we voelen van God en is het belangrijk om naar Zijn regels en wetten te leven in plaats van de wetten van deze wereld. Dit Collectief is een plek om dat in gezamenlijkheid te doen en elkaar hierin te supporten en samen te onderzoeken hoe dit werkt en hoe we kunnen leven, relateren, werken en ondernemen vanuit een visie die nog tot leven moet komen.

“Do not be conformed to this world, but be transformed by the renewing of your mind, that you may prove what is the good and acceptable and perfect will of God.” — Romeinen 12:2

Als jij een roeping voelt in je hart en de roep van Gods stem en Liefde centraal wil zetten in je leven, relaties en je business dan is dit HET programma voor jou!

Keer op keer laat God mij zien dat met Hem alles mogelijk is. 

Als je God om hulp vraagt, dan is hij er altijd voor je. 
God is eindeloos genadig en geduldig.
God is het begin en het einde en alles er tussenin. 
God is almachtig en overal aanwezig. 
God is in ons, buiten ons en verbindt ons. 

But Jesus looked at them and said, ‘With man this is impossible, but with God all things are possible.” — Matteüs 19:26

Maar je weet ook dat het niet altijd eenvoudig is om je geest te richten op God en je niet mee te laten nemen door twijfels, angsten en onzekerheden.

“Do not be conformed to this world, but be transformed by the renewing of your mind, that you may prove what is the good and acceptable and perfect will of God.” — Romeinen 12:2 

Als je er voor wil gaan kiezen om je roeping te volgen, dan zal heel je leven veranderen!

We zijn namelijk niet gewend om deze roep te volgen. We zijn geconditioneerd om de autoriteit te zoeken in onze ouders, leraren, werkgevers, partner of de overheid. Maar zelden geven mensen zich helemaal over om Gods roeping te gaan volgen.

Op het moment dat je dat wilt doen, dan komen er allerlei angsten, twijfels en onzekerheden naar boven. 
Lieve co-creator, het is echt aan jou om te kiezen of je je roeping gaat volgen, of de stemmen van de buitenwereld. Niemand anders kan die keuze voor jou maken! 

Onze vrije wil is een prachtig geschenk van God. Zonder onze vrije wil zouden onze keuzes geen waarde hebben, maar dat betekent wel dat je de oude wereld stap voor stap moet overwinnen.
Onze oude mens (ons ego) die alles “zelf” en “alleen” wil doen en af is gestemd op zelfbehoud en bescherming, mag afsterven en plaatsmaken voor onze nieuwe mens die een is met God en die zijn roeping volgt en zodoende in eenheid met Hem leeft en creëert in het Paradijs op aarde.

Maar de verleidingen van de oude wereld zijn groot en overal aanwezig terwijl de Nieuwe Wereld, in de vorm van het paradijs op aarde waar we allemaal zo diep naar verlangen, voor het grootste deel alleen nog aanwezig is in het Geestelijke.
En de verleidingen van de oude wereld roepen hard, terwijl Gods stem nooit dwingend is. God heeft zijn armen wagenwijd open, maar wij moeten er zelf inlopen. Wij moeten gehoor geven aan Zijn roep, en dat doen we door de roeping die een ieder van ons diep van binnen voelt. 

Niet alleen op sommige momenten, of als het zo uitkomt, maar iedere dag en ieder moment. 
Niet alleen als je pijn hebt, maar ook als alles goed gaat. 
Niet alleen op een gebied van je leven, maar op alle gebieden van je leven. 
Niet om te krijgen, maar vanuit een diepe dienstbaarheid naar God en je medemens. 
Niet alleen als het makkelijk is, maar ook als je uitdagingen tegenkomt. 

Maar wat ik ook weet is dat, als je je roeping gaat volgen, dat God je ook alle kennis, mogelijkheden en middelen gaat geven die je nodig hebt.

“Behold, I am the LORD, the God of all flesh. Is anything too hard for me?” — Jeremia 32:27

En dat is precies waarom ik Het God-Led Business Collectief op aan creëren.

Ik voel een roep van God om een (online) plek te creëren waar je als ondernemend persoon kunt leren: 

En vooral om een plek te creëren waarin we het samen doen. 
En waar we samen kunnen ontmoeten, groeien en leren in Gods onvoorwaardelijke liefde. 
Waarin er liefde is voor jouw persoonlijke weg en waarin je keer op keer wordt uitgenodigd om op je pad voor God, en dus voor liefde, te kiezen.
Waarin er ruimte is voor open gesprekken, eerlijkheid en echtheid voorbij wie we “behoren” te zijn en voorbij wat de wereld van ons verwacht, maar vooral wie we ECHT zijn en wat we ECHT voelen en ervaren, als kinderen van God. 

Voel jij je geroepen om lid te worden van Het Gods Koninkrijk Ondernemers Collectief? Dit is wat je ontvangt als je lid wordt:

man using smartphone smiling

2-wekelijkse modules

Iedere 2 weken ontvang je een module over een onderwerp dat draait om het volgen van jouw roeping. Verder op de pagina kun je vinden welke thema’s er aan bod gaan komen.

woman in gray and white striped long sleeve shirt using silver macbook

3 Coach Calls per week!

Maar liefst 3 keer per week, vindt er een Coach Call plaats, waarin de volgende 3 onderwerpen aan bod komen: Faith, Relaties & Business.

FAITH CALL
Iedere maandag om 16.00 is er een Coach Call waarin ik vragen beantwoord en laser coaching biedt over het onderwerp Faith. In deze calls hebben we het over de rol van God in je leven, over vragen en twijfels die omhoog komen over het geloof in God. Ook is er ruimte voor gebed als daar behoefte aan is.

BUSINESS CALL
Iedere donderdag ochtend om 10.00 is er een business call. Tijdens deze call kun je al je vragen stellen over een business heen creëeren om je roeping heen. Je kunt hier vragen stellen over ideale klant, aanbod, marketing, sales etc. Ik kijk graag naar je website, funnels, salespagina’s, social media strategie en alles waar je hulp bij nodig hebt. Ook kijk ik graag mee welke business kansen God zegent en hoe je God in je business op de eerste plaats zet en hoe God en geld samen gaan in je business. 

RELATIE CALL
Iedere donderdag om 16.00 vindt er een relatie call plaats. God is een God van relaties en gevoel. En wij zijn gecreëerd in Zijn evenbeeld. Het verlangen om te verbinden,  relaties aan te gaan en het verlangen naar gemeenschap is heel normaal. In deze Call kun je vragen stellen over relaties en wat er voor nodig is om harmonieuze relaties te creëeren in eenheid met God. 

Alle calls worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn.

Woman in White Long Sleeve Shirt With Blue Towel on Head

Dagelijks samen de dag starten

Als bonus ontvang je het Divine Alignment Journal. Vanaf 1 mei ga ik iedere ochtend (maandag tot en met vrijdag) om 08.30 live via Zoom om samen met God de dag te starten. We vullen samen het dagboek in en we sluiten de sessie af met gebed. Dat kan een algemeen gebed zijn of voor een specifiek onderwerp. Het kan een gebed zijn voor iets wat er in de wereld gebeurt of voor iemand uit het Collectief die onze hulp nodig heeft. 
Als je er niet live bij kunt zijn, kun je later op de dag het gebed nog terugluisteren. 

person using both laptop and smartphone

Een netwerk van gelijkgestemden via een besloten Telegram groep

Je krijgt toegang tot een besloten Telegram Groep waar je elkaar kunt ontmoeten en waarin je kunt verbinden.
Je kunt hier ook vragen stellen en successen delen. Als God aan je deur klopt en jij doet open, dan zal je leven voorgoed veranderen. Je zult als het ware je oude leven achter je moeten laten en op een hele andere manier moeten leren leven. Niet iedereen zal dit begrijpen. Niet iedereen voelt wat jij voelt en ervaart wat je ervaart. Daarom is het belangrijk dat je een tribe van gelijkgestemden om je heen verzameld die open staan voor je en die je supporten op jouw reis. Maar ook een tribe van mensen die je eerlijk aanspreken en steeds liefdevol uit te nodigen om je eigen Heiligheid te gaan zien. 

Live netwerk bijeenkomsten

Daarnaast gaan we in de nabije toekomst kennis en netwerkbijeenkomsten organiseren voor iedereen die lid is het Collectief. 
Er zit zo veel kracht in online ontmoeten, maar er zit ook enorm veel kracht in live samen komen. 
Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte voor verschillende onderwerpen, inspiratie, delen, verbinden en netwerken. Het is ook echt mijn intentie dat we als groep elkaars leven verrijken. Ik weet nog niet precies hoe dat vorm gaat krijgen, maar ook daarin laten we ons leiden door God. 
Voor deze bijeenkomsten zal een kleine bijdrage worden gevraagd voor eventuele zaalhuur en consumpties. 

Jouw investering

Direct nadat je je hebt aangemeld krijg je toegang tot de Telegramgroep en de modules (en eventuele bonussen als je in een keer betaald.) 

De investering om deel te nemen aan God-Led Business Collectief is €37,00 ex BTW per maand. 
Als je een jaar vooruit betaald is je investering €347,00 ex BTW.
Omdat een investering vooruit ons zekerheid en gemak geeft, ontvang je, als dank-je-wel een Pay in Full korting en een aantal mooie bonussen:

PAY IN FULL BONUS 1: Online programma: in 6 weken van idee naar Lancering twv €497,00
In 6 modules leer ik je van A tot Z hoe je een goed idee voor een programma, product of dienst, omzet in realiteit. Hierbij komt aan bod: Wat is je roeping? Wie is je ideale klant? Hoe kun je van idee naar vorm gaan? Hoe schrijf je een magnetische salespagina en hoe maak je een marketing en lanceringsplan en hoe voer je het uit op een liefdevolle en afgestemde manier? 

PAY IN FULL BONUS 2: Online Workshop: Soulful Sales twv €97,00
In deze workshop leer je hoe je jouw dienst of product verkoopt vanuit een dienstbare en liefdevolle energie, op een manier waarbij je niet het gevoel hebt dat je je opdringt, maar dat je echt verbind en waarde levert aan jouw klant. 

PAY IN FULL BONUS 3: Online programma: Liefdevol Leiderschap twv €497,00
Als je voelt dat je een leider bent en God nodigt je uit om op een bepaalde manier op te komen dagen in de wereld, dan heb je handvaten nodig. In dit programma leer je in 5 modules onder meer over zelfleiderschap, communicatie en strategie. 

Wat zijn de modules waar je toegang tot gaat krijgen?

De modules waar je toegang krijgt tijdens je lidmaatschap, zijn onderverdeeld in een aantal categorieën. Je roeping komt van iets dat groter is dan jijzelf, het komt van God, de Schepper van deze realiteit.
De exacte titel, opzet en volgorde van de modules zal in afstemming met God bepaald worden en ook afgestemd op hoe het programma zich ontvouwt. Maar in ieder geval komen deze onderwerpen aan bod:

Woman in White Long Sleeve Shirt With Blue Towel on Head

God, Je roeping & Jij

In deze modules gaan we het hebben over wie wat je roeping is, waar je roeping vandaan komt. Maar we gaan het ook hebben over wie God werkelijk is. Ik geloof dat onze diepste roeping van God komt en als je God in het midden wilt zetten van je leven, relaties en werk, dan zul je Hem moeten kunnen vertrouwen. En als je iemand wil vertrouwen, dan moet je Hem kennen. 

Daarnaast zul je moeten onderzoeken wie jij bent in relatie tot God en jouw roeping.
Wat is jouw identiteit als kind van God in plaats van als mens, afgesneden van God en van andere mensen? 
Welke andere keuzes zou je maken? Wat zou je anders doen of denken, zowel in je leven, als in je relaties als in je werk of business? Dat en meer gaan we in deze modules bespreken. 

God heeft een doel voor jou in het leven.
En hij heeft voor ons allemaal een uniek doel. Hoe ontdek je het doel wat God voor je heeft? Wanneer is het tijd om je helemaal aan dit doel over te geven?
Hoe creëer je het lef en de moed in jezelf om zichtbaar te zijn, om te gaan staan waarvan je weet in je hart dat het klopt en om in het licht te gaan staan? Dat en meer komt aan bod in deze modules. 

men and women sitting and standing while staring at laptop

God & Dienstbaarheid

Het hele leven bestaat uit relaties. Niets wat we doen kan zonder de ander. Met sommige mensen voel je veel verbinding en met andere mensen zit je totaal niet op een lijn. Hoe ga je daar op een liefdevolle manier mee om? Hoe zet je God centraal in je relaties? En dan niet alleen in de relaties die “makkelijk” en “vanzelf” gaan, maar ook in de uitdagingen die je tegenkomt.
Hoe kun je eerlijk, oprecht en authentiek zijn, in alle situaties? 
Hoe kun je zowel ophouden met pleasegedrag als ontwijkingsgedrag?
Dat en veel meer komt aan bod in deze modules. 

woman and man sitting in front of monitor

God & Wijsheid

Als je jouw roeping in het midden gaat zetten, dan gaat je roeping leidend zijn in de keuzes die je maakt. Maar hoe doe je dat? Hoe zet je Gods roeping in het midden? 
Hoe kun je Gods wijsheid krijgen bij het nemen van beslissingen in zowel je business, als je relaties en je persoonlijke leven?
Hoe kun je het woord van God hierin gebruiken en hoe kun je Zijn leiding ontvangen?

woman in white and red floral long sleeve shirt

God & Balans

Hoe kun je balans vinden tussen je werk, familie, spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling, terwijl Gods roeping centraal staat in al onze activiteiten?
Hoe stellen we prioriteiten en hoe besteden we tijd aan wat echt belangrijk is volgens Gods wil?
Dat en meer komt aan bod in deze modules. 

people laughing and talking outside during daytime

God & Communicatie

Het allerbelangrijkste van iedere relatie is communicatie. Dus hoe hoor je Gods roeping? Als je je roeping gaat volgen, dan wordt de energie veel zachter. er kan geen moeten en dwang zijn. Hoe weet je hoe God communiceert en wanneer Hij je roept of wanneer het andere stemmen zijn?
Hoe communiceer je zelf naar de buitenwereld als het gaat om je roeping? Dat en meer komt in dit deel aan bod.

People Taking Group Picture

God & Relaties

Het hele leven bestaat uit relaties. Niets wat we doen kan zonder de ander. Met sommige mensen voel je veel verbinding en met andere mensen zit je totaal niet op een lijn. Hoe ga je daar op een liefdevolle manier mee om? Hoe zet je Gods roep centraal in je relaties? En dan niet alleen in de relaties die “makkelijk” en “vanzelf” gaan, maar ook in de uitdagingen die je tegenkomt.
Hoe kun je eerlijk, oprecht en authentiek zijn, in alle situaties? 
Hoe kun je zowel ophouden met pleasegedrag als ontwijkingsgedrag?
Dat en veel meer komt aan bod in deze modules. 

you are worthy of love sign beside tree and road

God & Geld

Gaan geld en God samen? Dat komt er in deze module aan bod. Wat staat er in de Bijbel over geld? Hoe kunnen we omgaan met geld op een manier die dienstbaar is?
God is onze Bron, maar wat betekent dat en hoe werkt dat precies? Dat en nog veel meer komt aan bod in deze modules. 

woman and man sitting in front of monitor

God & Ondernemen

Veel van mijn klanten zijn ondernemers. Hoewel het God-Led Business Collectief niet speciaal bedoeld is voor ondernemers. Ook als je God in het midden wilt zetten in je baan, je gezin, je vrijwilligerswerk of andere prachtig initiatief, is dit programma waardevol. Het maakt ook niet uit of je collega’s of gezin ook een verbinding met God ervaart, het gaat altijd in de eerste instantie over je eigen lijntje met God. 

In deze modules komen belangrijke ondernemersvaardigheden aan bod. 
In de Pay in Full bonus kun je enkele strategische modules vinden over lanceren en verkopen, die extreem waardevol voor je kunnen zijn. Ook tijdens de call kun je vragen stellen over het ondernemen en ik kijk met liefde mee naar je aanbod, salespagina en marketingstrategie. In deze modules zal ik me vooral richten op hoe je business kunt doen in afstemming met liefde, compassie, eerlijkheid en gelijkwaardigheid en hoe je God in het midden kunt zetten met het ondernemen en de initiatieven die je neemt. 

two person standing on gray tile paving

God & (Zelf)Leiderschap

Als je God in het midden van je leven, relaties en onderneming wilt zetten, dan is het belangrijk dat je leiderschap neemt over je gedachten, gevoelens en acties. 
En ook in situaties met anderen is het belangrijk om jezelf constant te vragen: “Wat zou God willen in deze situatie?” Wat zou Hij van ons vragen? En dat je hierin leiderschap neemt om Zijn stem te zijn en Zijn woord spreekt. Hierin hoef je uiteraard niet te evangeliseren op plekken waarbij dit niet kan of gepast is. Je kunt dit vertalen naar hele menselijke waardes als eerlijkheid, oprechtheid, authenticiteit, gelijkwaardigheid en compassie.
In deze modules hoe je daar leiderschap in neemt en wat daarin belangrijk is. 

God & Stewardship

In deze modules staat de volgende vraag centraal: Hoe we onze tijd, talenten, middelen en bedrijven kunnen beheren en gebruiken op een manier die in afstemming is met God en Zijn koninkrijk dient?
Goed stewardship is een van de belangrijkste dingen die er is. Als je een goede steward kunt zijn over wat je ontvangt, geeft God je meer om “hoeder” over te zijn.
Maar dit gaat verder dan dat. Want we zijn ook “hoeders” van de aarde. Welk bewustzijn hebben we hier over? Hoe gaan we om met de middelen die de natuur ons schenkt? Dat en meer soortgelijke vraagstukken komen in dit onderdeel aan bod.

Wat zijn de resultaten die je kunt gaan verwachten als je je aanmeldt voor dit programma?

Ik vind het heel uitdagend om de resultaten te delen met je, want de waarheid is: ik weet het niet. Ik weet niet wat jouw pad is en ik weet niet wat God van je vraagt. Maar wat ik wel weet is dat ik je kan helpen om daarnaar te gaan luisteren. Wat ik wel weet is dat, als je jouw wil overgeeft aan God dat je gaat zien dat God echt het beste voor je wil en dat Zijn kracht je gaat helpen om dat ook echt te gaan ervaren. Het is niet altijd makkelijk om de controle los te laten, maar het gaat je ZO veel brengen en dit programma kan je hierin helpen, inspireren, uitnodigen en ondersteunen.

Hieronder, en op de testimonial pagina hierboven, kun je zien welke resultaten klanten halen met het volgen van mijn programma’s. Deels nog met God aan de zijlijn, dus ik ben benieuwd wat voor geweldige zaken er mogen gaan ontstaan met God in het midden 🤗

Ik voel nu een diep innerlijk weten over mijn Zielsmissie. Ik heb een jaarprogramma gelanceerd en meerdere cursussen uitgebracht en verkocht.

“Toen ik aan het programma begon voelde ik een diepe angst om in mijn grootsheid te gaan staan. Dit voelde onveilig terwijl ik een diep verlangen voelde om mijn zielsmissie te gaan leven en deze te belichamen. Onze coach calls heb ik als super fijn ervaren. Ze dragen er elke keer weer aan bij om iedere dag te komen opdagen en te doen wat nodig is om mijn hart te volgen Het afgelopen jaar heb je mij op een hele fijne en voor mij passende manier geholpen om meer en meer die online ondernemer te worden. Waar ik begon met onzekerheid over wat ik te bieden heb, voel ik nu een diep innerlijk weten over wat mijn zielsmissie is en wat ik daarmee de wereld te brengen heb. Ik heb mijn 1e jaarprogramma gelanceerd, 2e staat gepland voor december Ik heb meerdere cursussen uitgebracht en verkocht en breng deze week mijn project Release and Elevate de wereld in. Het is voor mij een supermooi, inzichtgevend en bekrachtigend jaar geweest waarin jij en de rest van de coach groep een steady rol in hebben gespeeld. Ik kijk hier echt met heel veel liefde, plezier en dankbaarheid op terug en zal het missen! Dankjewel lieve Maartje!!!”
Chantal Danko

De adviezen van Maartje zijn Universeel en zijn zelfs voor mij met mijn meer zakelijke insteek en mijn juridisch adviesbureau heel waardevol.

“Maartje heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”
Francis

Op dit moment draait mijn allereerste online programma en mede door haar mindsetcoaching heb ik een mooi aantal deelnemers gekregen die ik mag helpen!

“De reden dat ik het VIP traject bij Maartje ben gaan volgen is omdat zij je heel veel over mindsetwerk leert. De strategiestappen voor mijn bedrijf die weet ik wel. Ik kom echt voor het mindsetgedeelte. Elke keer weer weet Maartje mij ontzettend te inspireren. Ik ben op dit moment nog maar halverwege het traject, maar ik kan nu al merken dat ik grote sprongen maak in mijn bewustzijnsontwikkeling. Wat daar ook aan meehelpt is het onderlinge contact met de andere deelnemers van de coachgroep en de lessen die Maartje aanbiedt in de online omgeving. Maartje is super eerlijk en biedt een veilige omgeving waarin je in al je kwetsbaarheid helemaal jezelf kunt zijn. Op dit moment draait mijn allereerste online programma en mede door haar mindsetcoaching heb ik een mooi aantal deelnemers gekregen die ik mag helpen!”
Sylvia

Ik heb een ontzettend grote uplevel kunnen maken.

“Ik heb een ontzettend grote uplevel kunnen maken. Uplevel is zelfs een te klein woord. Mijn intuïtie zei al een tijdje dat mijn grootste visie tot dan toe op papier nog niet groots genoeg was. Dit gevoel is nu voor eens en voor altijd overboord gegooid met mijn nieuwe wereldveranderende visie! Ik ben er écht in gestapt en dit is zo voelbaar! Heb al 2 nachten bijna niet geslapen van de stromende energie. Ik ben jou heel erg dankbaar voor alles wat je me nu toe gegeven hebt en alles wat je 'aan' gezet heb in mij. Diepe Namasté.”
Kisten

Mijn leven is compleet veranderd in een paar maanden tijd.

"Ik wil je graag laten weten wat voor waarde je me hebt gegeven met jouw programma, maar ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Ik heb er al zoveel uit gehaald. Ik wist nauwelijks iets van wat je leert, en nu ervaar ik prachtige dingen. Ik leer van je hoe ik klanten kan ontmoeten. Mijn angst voor tekort heb ik grotendeels kunnen omdraaien. Alleen al dat laatste is voor mij zo waardevol. In plaats van me zorgen te maken, ben ik nu bezig met wat het leven van me wil. Mijn leven is compleet veranderd in een paar maanden tijd. En dat zonder dat ik je ooit persoonlijk heb gesproken. Allemaal door de fantastische content die je creëert en door jouw krachtige energie die ik voel als ik naar de video’s kijk. Dank dat jij er bent en een voorbeeld bent in hoe het leven echt werkt. Juist ook als er contrast is. Ik ben ontzettend dankbaar voor dit programma en alle content. ❤️🙏🏻
Marlies

FAQ

Hieronder kun je de meest gestelde vragen vinden. Als jouw vraag er niet bij staat, mail dan naar info@bewustecreatie.nl

In de Bijbel kun je dit vers vinden:

“Jesus answered, ‘I am the way and the truth and the life. No one comes to the Father except through me.'” — Johannes 14:6

En hoewel dit is wat ik diep van binnen geloof, is iedereen welkom in dit programma. 
Dit programma is niet om je te bekeren maar om jezelf als persoon met een roeping te ontwikkelen en te groeien en impact te maken. 

Iedereen heeft een andere reis en een ander pad om hier te komen en daarin ligt geen oordeel. 

Sinds 20 jaar ben ik me open gaan stellen voor God. Sinds 10 jaar ben ik God echt gaan volgen en een relatie met Hem op gaan bouwen. 
Ik voel dat ik Hem pas echt kan leren kennen voor wie Hij werkelijk is, sinds ik Jezus ben gaan erkennen als mijn verlosser en Koning. Maar daar is ook een heel pad aan vooraf gegaan. En in deze reis heb ik mogen leren dat God geduldig en genadig is.

Het mooie aan de kerk waarin ik kom is dat ze altijd zeggen dat iedereen welkom is, wie je ook bent en waar je ook bent op jouw pad en zo voel ik het in dit programma ook: wees welkom. Voel je vrij om lid te worden om te kijken hoe de energie en de sfeer voor je is. 
Ik hoop dat je je thuis gaat voelen.

Ik gebruik God voor een reden. Als ik met God verbind dan ervaar ik dat Hij een wil heeft, een persoonlijkheid en een karakter. We zijn immers ook gecreëerd vanuit zijn evenbeeld. 

Ik merk vaak dat als mensen God niet benoemen vanuit een weerstand of een angst en daarom Universum of de Bron gebruiken, dat er iets niet helemaal stevig en gegrond voelt. En om succes te hebben in je roeping is dat deel denk ik belangrijk. Maar ik zou zeggen: wordt gewoon lid en kijk wat het met je doet. Kijk wat voor positiefs een relatie met God je kan brengen en maak nieuwe keuzes op het moment dat het kloppend voelt voor jou. 

Waar het in mijn ogen om gaat is dat je Gods roep leert te volgen. God roept mij al 20 jaar, maar pas het afgelopen jaar riep Hij mij om naar de kerk te gaan en kon ik ook de roep van Jezus pas echt gaan horen. 

Ik denk dat er heel veel trauma in ons collectieve veld zit. Niet alleen door de kerk, maar vooral doordat we afgesneden zijn geraakt van God en van onze ware natuur. 

We hebben allemaal zo veel pijn ervaren in ons leven, allemaal op onze eigen manier. En die pijn is altijd gekomen in relatie tot andere mensen. Dus het is niet raar dat je de behoefte voelt om jezelf te beschermen en veilig te houden. 

Het is gewoon heel uitdagend om zuiver te zien en om God echt voorop te stellen. Ik weet van mezelf dat ik een goed persoon ben en toch heb ik mezelf een tijdje verloren in alle aardse verleidingen. En het vraagt nog steeds om dagelijkse toewijding en compassie om mezelf niet te verliezen. Ik heb er dus compassie voor dat het niet eenvoudig is om God voorop te blijven stellen en om je eigen wil helemaal over te geven aan God.

Ik denk dat ik echt zelf pas naar de kerk kon, dus mezelf kon begeven in een gemeenschap, toen ik God stevig op de eerste plaats had gezet en ik ook een kerk had gevonden waarin ik het gevoel heb dat ze me helpen om Gods stem te volgen en niet de rigide regels die georganiseerde religie soms met zich mee kan brengen. 

Voel dus vooral heel goed waar God je toe roept en wees vooral nederig en vol vertrouwen. God is goed en God is groots. God weet de weg. God laat je zien wat de weg is, als je Hem gaat volgen. 

God kan soms zaken van je vragen die ongemakkelijk voelen, maar hij geeft je altijd wat je nodig hebt om hier doorheen te bewegen. De support van een programma als dit, kan maar net zijn wat je nodig hebt.

Ik heb vooral expertise in het opbouwen van een online onderneming. Mijn kracht ligt er in om snel zaken te bedenken en op te zetten, gebruik makend van de tools van online ondernemen. Dus veel van de modules zullen daarop gericht zijn. 

Maar ik voel ook dat God van me vraagt om dit programma toegankelijk te maken voor iedereen die ondernemend is. Je hebt veel van dezelfde vaardigheden nodig als je initiatief neemt in je gezin, op je werk of in een vrijwilligersorganisatie en uiteindelijk is alles nodig om Gods Koninkrijk te bouwen.

Dus als je je geroepen voelt door God en als je geraakt wordt door wat ik op deze pagina zet en je verlangt er vooral naar om het samen te doen, voel je welkom om je aan te melden. 

Als er speciale wensen en verlangens zijn voor kennis die ik zelf niet heb, dan vertrouw ik God er op dat hij de mensen op ons pad brengt die die kennis wel hebben, zodat we hier modules over kunnen maken. Geef ook vooral je leer- en ontwikkelbehoefte aan zodat we kunnen kijken of we dit in het programma kunnen integreren. 

Ik kan natuurlijk niet voelen waar God je toe roept. Dat je het vraagt, betekent voor mij dat er enige twijfel in je zit, die je misschien naar God toe wil brengen om vooral aan Hem te vragen waar jij dienstbaar kan zijn aan Zijn Koninkrijk. 

Vraagt God je om dienstbaar te zijn aan Zijn Koninkrijk via dit programma? 

Kun je waarde toevoegen? Kun je je licht laten schijnen? Kun je je netwerk uitbreiden? Kun je andere ondernemers inspireren om te ondernemen als Jezus? 

Ik vertrouw erop dat God jou laat zien waar jouw pad is en wat er van jou gevraagd wordt. 

“Serve wholeheartedly, as if you were serving the Lord, not people.” — Efeziërs 6:7

Toegang tot God behoort geen geld te kosten. Vandaar dat je ook geen lidmaatschap betaalt om naar de kerk te gaan en dat de gemeenschap zorg draagt voor de kosten die nodig zijn om de kerk in stand te houden als ontmoetingsplaats en huis van God. Er wordt vertrouwt dat God je laat weten wat jouw bijdrage aan het geheel is en dat je daarin trouw bent aan zijn uitnodiging. 

Dit programma is echter geen kerk. Het doel van dit programma is om jouw ondernemers- en initiatiefkracht te vergroten en zodoende jouw economische waarde. Hiervoor vraag ik een eerlijke prijs die afgestemd is op wat ik nodig heb om te voorzien in mijn levensonderhoud en om mijn pad met God te kunnen blijven lopen en dienstbaar te kunnen blijven aan God. 

In relatie tot dienen en dienstbaar zijn, benadrukt de Bijbel het belang van nederigheid en het gebruik van geld en materiële middelen om anderen te dienen. Jezus sprak bijvoorbeeld over het belang van dienstbaarheid in Matteüs 20:26-28:

 “Maar zo is het bij jullie niet. Wie van jullie de belangrijkste wil zijn, zal de anderen moeten dienen, en wie van jullie de eerste wil zijn, zal jullie dienaar moeten zijn – zoals de Mensenzoon niet gekomen is om gediend te worden, maar om te dienen en zijn leven te geven als losgeld voor velen.”

Dit leert ons dat het ware doel van rijkdom niet is om ons ego te strelen of status te verwerven, maar om anderen te dienen en bij te dragen aan het welzijn van de gemeenschap. Geld verdienen wordt gezien als een middel om deze dienstbaarheid mogelijk te maken, maar het is de manier waarop we dat geld gebruiken en delen dat de kern vormt van onze spirituele groei en onze relatie met anderen en met God.

Ik heb een beperkt aantal 1 op 1 sessies beschikbaar voor leden van Het God-Led Business Collectief, tegen een extra investering. Je kunt de link vragen om een sessie in te boeken nadat je je hebt aangemeld voor het collectief. 

Wil je meer persoonlijke en intensieve begeleiding, dan kan het programma THRIVE! iets voor je zijn. HIER kun je er alles over lezen. 

Als je per maand betaald, kun je opzeggen wanneer je wilt. Als je het hele jaar vooruit betaald, dan ontvang je een Pay in Full korting van €77,00 ex BTW.
Als je direct aan jaarlidmaatschap neemt, dan kun je uiteraard ook stoppen wanneer je wilt, maar je ontvangt geen restitutie van je investering.
We hebben geprobeerd de investering voor iedereen toegankelijk te maken en hiervoor willen we onze tijd en energie zo veel mogelijk richten op waarde leveren door het delen van kennis en mensen met elkaar in verbinding brengen, niet door extra administratieve handelingen die geen waarde toevoegen aan het geheel. Dank je voor je begrip hierin 🙏🏻

Je houdt toegang tot de online omgeving, de calls en de Telegramgroep zolang je lid bent. Als je je lidmaatschap stopt, dan stopt ook de toegang. 

Wie ben ik en waarom kan ik je helpen met het volgen van jouw roeping?

Al op jonge leeftijd ervaarde ik relatief veel uitdagingen in het leven.
Ik voelde me op de middelbare school al nooit echt happy en ik kon moeilijk mijn plek vinden.
Maar ik kon het nog ergens “volhouden” omdat ik dacht dat het allemaal anders zou worden zodra ik het huis uit was. Dan had ik mijn eigen leven en kon ik mijn eigen keuzes maken, zo dacht ik.

Een week voordat ik 18 was pakte ik mijn spullen en verliet ik mijn ouderlijk huis om van Tilburg naar Den Haag te verhuizen. Ik dacht dat, als ik mijn eigen keuzes kon maken, dat het allemaal beter zou worden, maar ik vond ook in Den Haag niet de vervulling waar ik naar op zoek was.

Toen ik 23 jaar was bevond ik me op een dieptepunt in mijn leven.
Ik zat vast in een toxische baan waar ik voelde dat ik niet thuis hoorde. Ik moest echt mijn best doen om de dagen door te komen en ik deed er alles aan om maar niet te hoeven voelen hoe ongelukkig ik werkelijk was.
Ik voelde dat mijn leven niet klopte, maar ik had GEEN idee wat ik daar aan kon doen. Ik had de tools om met mijn pijn, emoties en verlangen om te gaan simpelweg niet meegekregen. Ik gebruikte iedere dag drugs om mijn pijn en de leegte van mijn bestaan niet te hoeven voelen.

Ik was niet gewend om te verbinden met mijn gevoelens en verlangens.

Wat ik had meegekregen was dat anderen voor mij bepaalde wat ik behoorde te doen en mij vertelden of ik dingen “goed” deed ja of nee. Ik was alleen maar bezig met mijn best doen om goed genoeg gevonden te worden en om erkenning en bevestiging te krijgen.
Maar het werkte niet.
Ik was doodongelukkig en ik raakte mezelf volledig kwijt.
Dat leidde tot een depressie, een angststoornis en uiteindelijk een flinke burn-out.

Op een ochtend kwam ik op mijn werk en een collega vroeg me hoe het met me ging omdat ik er niet goed uitzag en ik kon alleen nog maar huilen. Nee het ging niet goed met me. En het was tijd dat ik dat eindelijk eens toe ging geven.
Omdat ik met mijn rug tegen de muur stond en letterlijk geen kant meer op kon, had ik eindelijk genoeg moed om toe te geven dat het niet goed met me ging en dat er iets moest veranderen.
EINDELIJK begon ik de vragen te stellen die ik al die tijd uit de weg ben gegaan.

“Is dit hoe het leven behoort te zijn? Is dit ECHT hoe mijn realiteit er de rest van mijn leven uit gaat zien?”

Iets in mij weigerde om te accepteren dat het leven ECHT zo moeilijk was.
Ergens diep van binnen fluisterde een stemmetje dat het leven wel mooi kon zijn en dat er iets was wat ik nog niet kon zien, waardoor mijn leven anders zou kunnen zijn. Dat er ook voor mij een manier was om ECHT iets moois te doen met mijn leven.

Het leven bracht me in aanraking met het boek van Louise Hay “Je kunt je leven helen.”
Toen ik het boek een half jaar eerder voor de eerste keer in mijn handen had gehad, moest ik helemaal NIETS hebben van wat zij deelde in haar boek. Ik was totaal niet spiritueel opgevoed en ik geloofde echt alleen maar in wat ik met mijn eigen ogen kon zien. En deze vrouw zei dat ze heling had ervaren van haar kanker alleen maar door haar denken te veranderen. Ik vond het kwakzalverij.
Maar toen ik thuis zat, gebroken, depressief en verslaafd, toen dacht ik “Hmmm. Misschien zit er een kern van waarheid in. Wat ik nu doe leidt me in ieder geval niet naar waar ik naar verlang.”
Ik besloot dus om mijn weerstand opzij te zetten en het boek nogmaals te lezen. Maar dit keer las ik het met andere ogen. Ik voelde een diepe, diepe shift in mezelf ontstaan. Ik voelde en ervaarde op dat moment met mijn hele wezen: “Misschien zit er een kern van waarheid in wat ze schrijft. Misschien zijn we zelf de Creators van onze realiteit.” En ik kon het boek met andere ogen gaan lezen. Het gaf me hoop, kracht en moed.
Op dat moment voelde ik een diep verlangen ontstaan in mezelf om er achter te komen hoe het leven nu precies werkt en hoe we onze realiteit creëeren.

Ik merkte dat ik prachtige dingen kon manifesteren door de overtuiging dat ik de Creator ben. Mijn leven was in ZO veel opzichten beter geworden. 
Ik werd gezond, kon mijn verslavingen en depressie loslaten en een plek vinden in de maatschappij. Uiteindelijk heeft het me ook geholpen om mijn bedrijf te starten. 
Ik heb dingen ervaren waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. 

Maar TOCH ervaarde ik niet de verlossing waar ik werkelijk naar verlangde. 
Ik had in materieel opzicht alles, maar ik voelde dat er iets miste. Ik gaf me dus weer opnieuw over aan het leven. Zoals ik ook in mijn boek beschrijf zei ik altijd tegen God: “Ik wil alleen maar jouw waarheid God. Ik wil niets anders. Als het niet van jou is, dan wil ik het niet.” 

Uiteindelijk voelde ik dat God me vroeg om mezelf helemaal over te geven aan Jezus. Ik had oorspronkelijk weerstand. Ik begreep Jezus niet en ik begreep de Kruisiging niet. Daarnaast had ik beelden in mijn hoofd van Jehova’s getuigen die hun voet tussen de deur zetten, “Jezus red je” doeken langs de kant van de weg die ik niet snapte, de verhalen over het misbruik in de kerk, en de rigide regels van georganiseerd geloof. Ik wilde er eigenlijk niets mee te maken hebben. Maar TOCH deed ik het. TOCH sprak ik de woorden uit dat ik Jezus erkende als mijn Koning en Verlosser. Ik vertrouwde God en ik kon ook wel zien dat er bepaalde problemen in mijn leven waren die ik niet op leek te kunnen lossen, wat ik ook probeerde. 

Sindsdien kan ik oprecht zeggen dat ik me anders voel. Mijn problemen zijn niet in een keer weg, maar ik voel dat er op het allerdiepste niveau iets in mij is verandert. Ik voel me werkelijk gezegend door God. Ik zie nu ook wat God, door Jezus voor ons gedaan heeft en hoe groot en diepgaand dat cadeau werkelijk is. En iedere dag leer ik meer en meer om dat cadeau ook daadwerkelijk in mijn leven te ontvangen. 

Ik heb een diep verlangen om God te eren en daarom heb ik er voor gekozen om Hem in het midden van mijn bedrijven te zetten en andere ondernemers hier ook mee te helpen. Ik heb de afgelopen maanden al mogen zien wat God doet in de levens van mijn klanten en ik kan niet wachten om te zien welke wonderen Hij nog meer gaat verrichten.
Als dit met je resoneert, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden.