4.01 Afstemmen & Actie

Course Information

Welkom bij het online programma Afstemmen & Actie 2.0.

Verlang jij er ook naar om de meest krachtige creator te zijn die je kent?

Is het nu JOUW tijd om op een super hoog niveau te gaan creëren?
Wil je de grenzen van wat je nu denkt dat mogelijk is omver blazen?
Wil je eindelijk weer voelen dat je LEEFT en dat er inderdaad die grootsheid in je zit die je diep van binnen altijd al voelt?

Dan is dit online progamma perfect voor jou.

En OMG Dit is een van de meest toffe en meest populaire programma’s die ik in het verleden heb aangeboden. En als je hem nog niet gevolgd hebt, dan is NU de tijd (Yehhhhhh!!!!), want ik bied je nu versie 2.0 aan. Nog beter en nog meer afgestemd.

Het is niet alleen maar LEUK (en nuttig) om jezelf toestemming te geven de krachtige creator in jou naar voren te halen. Nee, er gaan werkelijk magische dingen gebeuren als je implementeert wat ik je in dit programma leer.
Je opent energetisch gezien de ruimte voor jou waarin er ECHT dingen kunnen gaan shiften.
Het wordt co-creatie en afstemmen op het hoogste niveau.

We creëren met dit programma een energie waarin je het gevoel hebt dat je niet te stoppen bent.
Dit programma helpt je om iedere dag af te stemmen op jouw droomleven en jouw droom onderneming, op de hoogste visie die jij hebt voor je leven en voor je missie-onderneming.

En vervolgens ga je IEDERE dag actie nemen.
We gaan met je delen hoe je een actie tornado kunt worden.
We gaan je leren hoe je de wet van Aantrekkingskracht en de andere Universele Wetten kan gebruiken om dit te bereiken en ik ga je alles leren over de Wet van Actie. In het woord Law of Attraction zit immers het woord ACTION. En dat is wat de meeste mensen niet goed weten over de Wet van Aantrekkingskracht. Vandaar dat er zo veel misverstanden over manifestatie zijn ontstaan over dat je alleen maar hoeft te zitten, positief te denken en dat alles je leven binnen stroomt. Dat is NIET hoe het werkt. Het zou HEEL fijn zijn, maar als je daarop wacht, dan kun je HEEL lang wachten. En ja, eerlijk is eerlijk, de meeste mensen vinden dit een heel ENG stuk omdat er allerlei blokkades aan vast zitten, en daar gaan we je doorheen helpen! We gaan je helpen om geïnspireerde actie te nemen. En dat is wat dit programma zo gaaf maakt. Je gaat leren hoe je als de allerbeste gaat manifesteren. Je gaat leren hoe je super sterk afstemt EN je gaat leren hoe je nu geïnspireerde actie gaat ondernemen, voorbij je blokkades die je tegenhouden, zodat je met je reet van je mediatiekussen komt en je dromen realiteit gaat maken. Sneller dan je je ooit voor mogelijk hield!

We gaan samen met jou een dagelijkse routine ontwerpen die werkt voor jou en waarin tijd een hele andere betekenis krijgt.
En we gaan je in de actiemodus zetten! We gaan je leren hoe je afkomt van dat eeuwige perfectionisme wat je dag in, dag uit in de weg zit.
Zodat je alles kan laten ontstaan wat er mag ontstaan!
Je gaat niet langer wachten op inspiratie of op toestemming. Het is GENOEG.
Alles wat je nodig hebt zit al in jou en het is tijd dat het er uit mag komen en dat je de wereld mag gaan bestormen met alles wat door jou heen geboren wil worden.

Daarnaast hebben we er 2 MEGA toffe en waardevolle bonussen bij gezet: 2 masterclasses. Deze kun je vinden helemaal onder aan deze pagina.

Start als allereerste met het afstemdagboek en GA DIT GEBRUIKEN. NIET iedere dag afstemmen is de NUMMER 1 reden dat jij je dromen niet waarmaakt op de manier waarop je ze wil waarmaken. Maak NU het commitment met jezelf dat je dit de komende 3 weken IEDERE dag in gaat vullen! En vervolgens de rest van je leven!

We wensen je heel veel plezier en inspiratie met het volgen van dit programma.

Liefs Maartje

Course Instructor

Samen Afstemmen

Schrijf je in

Course Information