7.11 Creëer Passief Inkomen met Informatieproducten

Course Information

In deze training leer ik jou hoe je geld kunt verdienen en een passief inkomen kunt creëren met behulp van informatie producten.

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

*Waarom bied je informatieproducten aan? Wat kun je er mee doen?
*Op welke manieren kun je ze aanbieden?
*Hoe kun je jouw producten marketen?
*Hoe schrijf je een goede salespagina voor je informatieproduct die echt aanspreekt?
*Hoe prijs je jouw online programma’s en hoe zorg je er voor wat ze echt waardevol zijn?
*Hoe bepaal je jouw onderwerp en hoe weet je of het goed genoeg is? Hoe kun je ECHT iets bijzonders neerzetten dat resoneert met jouw klanten?
*Hoe kun je jouw product zo snel mogelijk creëren (niet door harder te werken, maar door het eerst te verkopen en dan te creëren.)

En natuurlijk werk ik zoals altijd met de Wet van Aantrekkingskracht. Want uiteindelijk is alles energie, OOK jouw informatieproduct. En OOK daar ga ik je alles over leren!
Mijn uitgangspunt is dat al je acties afgestemd moeten zijn op je hogere zelf. Dan flowt het en dan stroomt het op een ongekend mooie manier.

Wanneer is deze training geschikt voor jou?
*Als je er aan aan het denken bent om een online cursus of informatie product te creëren maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.
*Als je bezig bent met het creëren van een online cursus of een ander informatieproduct en je wil je op iedere manier mogelijk laten inspireren om er iets prachtigs van te maken.
*Als je een online cursus of informatieproduct hebt, maar het loopt niet en je hebt inspiratie nodig om er een succes van te maken.

Course Instructor

Course Information