7.14 Channel je Business

Course Information

“Channelen” klinkt misschien wat vaag en zweverig. Maar zo zie ik dat zelf totaal niet.

Het heeft niets te maken met in een “trance” gaan of communicatie doorkrijgen van “andere planeten. Als je dat tof vindt, is dat uiteraard prima, maar het is niet wat ik bedoel met Business Channeling.
We channelen allemaal, de hele dag door. Channelen is in mijn ogen namelijk niets meer dan het omzetten van energie in woorden.
EN …. zoals ik al deelde. ALLES is energie.

Als je een kamer binnenloopt en je voelt dat mensen net ruzie hebben gehad, channel je de energie van de emotie die er hangt.
Als je aan iemand denkt en diegene belt je, dan channel je die energie.
Als je iemand zijn gedachten opvangt.
Als je inspiratie krijgt door iets wat je ziet of ervaart.
Als je een emotie hebt en je geeft daar woorden aan.

Het is ALLEMAAL een vorm van channelen.

Wat ik je ga leren in dit programma is om het BEWUST te doen.
Ik ga je leren hoe je de energie die je voelt kunt begrijpen en kunt vertalen in woorden om business success mee te creëren.
Je business IS er al en nu is het tijd om je business op de meest moeiteloze manier geboren te laten worden OF naar het volgende level te tillen. Helemaal vanuit vertrouwen en overgave.

Dit wat je nog meer gaat leren in dit programma:

* Hoe alles eigenlijk energie is en hoe we alles als het ware “channelen” en hoe je business daarbij geen uitzondering is.
* Hoe je de energie die je waarneemt vanuit je bewustzijn kunt vertalen in woorden. EN dus in een missie, een aanbod, een “ideale klant” en in je marketing.
* Hoe je jouw business kunt channelen en vanuit je hogere zelf kunt opbouwen IN een maatschappij die voor het grootste deel nog vanuit “logica” opereert?
* Hoe je kunt vertrouwen op wat je door krijgt? En kunt BLIJVEN vertrouwen op wat je door krijgt?
* Hoe je omgaat met “kritische” en oud-paradigma mensen.
* Hoe je er mee om gaat als je een tijdje niet zo afgestemd was op die hogere wijsheid en wat je kunt doen om daar terug te komen?
* En nog veel meer!

Course Instructor

Course Information