Bonussen bij Afstemdagboek

Hier kun je de bonussen vinden bij het boek ‘De Kunst van Bewuste Creatie’ en het Afstemdagboek. Je kunt hier deze bonussen vinden:

‘Volg en Vervul je Verlangens.’ twv €197,00 ex BTW. Leer in 24 modules van A tot Z hoe we onze realiteit kunnen vormgeven. Leer hoe je er achter kunt komen wat je verlangens zijn en hoe je hier van dag tot dag op kunt afstemmen. Leer hoe je om kunt gaan met uitstelgedrag, zelfsabotage, perfectionisme en onzekerheid, zodat je de meest krachtige versie van jezelf kunt worden.

‘Relaties, Geld & Business in afstemming met de 4 niveaus van Bewustzijn.’ twv €97,00 ex BTW. Er zijn 4 niveaus van Bewustzijn: Het slachtoffer bewustzijn, het manifestatie bewustzijn, het overgave bewustzijn en het eenheidsbewustzijn. Het is essentiële informatie om te weten dat we niet alleen een fysieke, mentale en een emotionele ontwikkeling hebt, maar ook een ontwikkeling in bewustzijn. In deze modules deel ik met je hoe die ontwikkeling gaat en hoe je in afstemming met deze ontwikkeling kunt creëeren.

‘Afstemscript Pakket’ twv €97,00. In dit pakket krijg je tientallen afstemscripts om op ieder gebied van je leven je geest te openen voor de ongekende mogelijkheden die het leven je te bieden heeft.

Ik wens je veel inspiratie toe met deze bonussen!

Wordt de Bewuste Creator van jouw realiteit!

Course Instructor

Bewuste Creatie Dagboek E-Boek

Schrijf je in

Bewuste Creatie Dagboek

Schrijf je in

Bewuste Creatie Dagboek VIP

Schrijf je in

Geld, Relaties & Business in afstemming met de 4 Niveaus van Bewustzijn

Volg & Vervul je Verlangens

Bonus FAQ

Bonus: scrips

Geldscript

Droomleven

Ontvangen

It is DONE

Course Information