Ontvang iedere dag gratis een Afstemming om je dag vol inspiratie, positieve energie en kracht te beginnen!

Dagelijkse afstemmingen
group of women in forest drinking

In 2002 hoorde ik voor het eerst dat wij de creators van onze realiteit zijn.

In het begin kon ik het niet geloven. Want ik was op ZO’N slechte plek in mijn leven dat mijn geest simpelweg niet kon bevatten dat ik dat zelf had gecreeerd met mijn eigen overtuigingen. Maar ik moest ook toegeven: ik had AL het andere geprobeerd om vorm en richting te geven aan mijn realiteit en dat bracht me niet waar ik moest zijn.

Ik werkte hard, ik probeerde een goed mens te zijn, ik probeerde goed te luisteren naar wat mijn ouders, leraren, bazen en “de maatschappij” me had geleerd. Maar hoe hard ik ook mijn best deed, ik kon het geluk dat me voorgehouden werd als ik “de regels” zou volgen niet vinden.

Sterker nog: ik raakte mezelf helemaal kwijt. Ik kon niet (meer) verbinden met wie ik was en met mijn gevoelens, verlangens en behoeftes. Ik was verslaafd en depressief en had een burn-out en een angststoornis. 

Dus ook al was de gedachte dat wij de creators zijn van onze realiteit lastig te bevatten, het voelde aan de andere kant ook als logisch. Intuïtief voelde het als waarheid.  

Sindsdien ben ik iedere dag bezig met leren hoe wij onze realiteit creëren.

En ook al is de essentie van Bewuste Creatie niet ingewikkeld, de uitvoering er van is wat lastiger. Mensen zitten namelijk zo vast in hun denken en hoe we naar de wereld kijken is ZO normaal voor mensen dat het behoorlijk wat vraagt van mensen om hun aandacht te verleggen van wat gecreerd IS naar wat ze WILLEN creëren. 

Daarom heb ik deze dagelijkse Afstemmingen voor jou geschreven. Iedere dag ontvang je een korte afstemming in je mailbox die je helpen om:

Wil je deze krachtige Afstemmingen iedere dag in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt de eerste afstemming morgen in je mailbox.

Dagelijkse afstemmingen

Wat zeggen mensen over deze dagelijkse mails?

Ik krijg altijd bij 'toeval' net het antwoord op mijn vragen in deze mails.

“Ik haal veel inspiratie uit jouw mails. Het is ook zo mooi synchroon: als ik zelf met een bepaald thema bezig ben in mijn hoofd of mezelf een bepaalde vraag stel over iets dan krijg ik van jou hier de dag erna als ' bij toeval ' een mail over met het antwoord op mijn vraag! Hiervoor wil ik jou - en het universum - erg bedanken!”

Ik start mijn dag vol inspiratie.

“Dank voor je mails, ik lees ze iedere ochtend en start mijn dag vol inspiratie!”

Ik kijk iedere dag uit naar je mailtjes.

“Maartje, wat heb jij mij al veel gebracht. Ik zie altijd uit naar je mailtjes!! Ik vind het zo de moeite waard wat je allemaal deelt!!”

Jouw dagelijkse mails zijn een magisch cadeautje.

“Lieve Maartje, ik vind je dagelijkse mails een magisch kadootje en kijk er iedere ochtend weer naar uit. Het resoneert geweldig. Dank je wel! ❤”

Jouw mails helpen mij om mijn perspectief scherp te krijgen.

“Lieve Maartje. Het is tijd dat ik de behoefte zo sterk voel om jou te vertellen wat jouw dagelijkse mail met mij doet. Ik volg jou dagelijks nu zo'n 2 jaar voor mijn gevoel. Jouw mail inspireert me, helpt mijn perspectief scherp te krijgen wanneer nodig, geeft mij bevestiging naar mezelf toe dat ik heel goed bezig ben en nog veel meer! Het laat mij zien, als ik steeds terugkijk, dat ik enorme stappen heb gezet. In bewustwording, de wet vd aantekkingskracht, het ego en het houden van mijzelf. Ik bewonder jou en waardeer jou enorm omdat je naast alle mensen die jou volgen, ook in jou privé leven steeds weer die kracht vindt om jou verlangens neer te zetten. Daar moet je een groot hart voor hebben om offers te brengen voor het grote geheel. Ik zou, net als jou, deze mail kunnen laten overlopen van enthousiasme in alle inspiratie die in mij leef.. Hahaha, Maar ik hou het hierbij voor nu. We make this place a betther place.. Together ❣ Zo dankbaar..

Deze mails zijn een lichtpuntje.

“Jouw mails zijn voor mij zeker een lichtpuntje in deze moeilijke tijden. Je geeft me telkens weer inspiratie, kracht en energie om positief te blijven en verder te groeien naar een hoger bewustzijn.”

Hoe meer ik van je lees, hoe beter het me lukt om te manifesteren.

“Dank je wel weer Maartje, voor dit waardevolle bericht. Ik ontleen zoveel kracht, inspiratie en motivatie uit je berichten. Hoe meer ik hoor en lees van jou, en ook van anderen, hoe beter het me lukt om zelf te manifesteren, hoe meer ik zelf ook leer te vertrouwen op het Universum en hoe beter ik me ga voelen 🙏”

Jouw woorden getuigen van pure wijsheid.

“Jouw woorden getuigen van pure wijsheid en ik neem ze op om de woorden met mijn eigen stem weer terug te luisteren. Ik zit in een heel moeilijke fase en jouw woorden bieden mij troost, dank je wel daarvoor.”

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent."

Er zijn al zo veel blokkades opgeruimd.

"Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken."
Miranda

Wat je zegt voelt als thuiskomen.​

“Ik voel in je audio’s je energie die zo iets raakt en in beweging zet in mijn energie wereld. Jij gelooft in heel veel cellen van je lijf wat je zegt en dat is thuis komen om te voelen. Ik hou van je eerlijkheid en dat jij laat zien. Wie je bent en waar je door heen gaat. Daar leer ik van. Ik ben een megacreator en jij hebt mij mede weer op dat pad gekregen.”​
Deborah

Ieder mailtje is een een opener.

“Wat stuur je toch iedere dag prachtige mailtjes die steeds weer een eye opener voor me zijn. Het klopt zo wat je verteld. Dank je wel hiervoor.”

Iedere dag word ik er aan herinnerd dat het Universum aan onze kant staat.

“Ook ik ben blij met de dagelijkse mails. In hapklare brokken elke dag even er aan her-innerd worden dat het universum aan onze kant staat.”

Deze korte mails zijn ideaal om even snel door te kunnen lezen.

“Ik ben heel blij met je dagelijkse korte mails, ideaal om toch snel even door te kunnen lezen en goede inspiratie voor de dag mee in of mee verder te gaan.”

Ondanks mijn drukke agenda, kijk ik iedere dag uit naar jouw mail.

“Ondanks mijn drukke agenda kijk ik toch altijd uit naar je dagelijkse mail. Bij deze dus: dankjewel 🙏”

Jouw mails komen over met zo veel liefde.

“Het komt over met zoveel liefde voor je mensen en zoveel inzichten die je zomaar deelt dat is echte daadkracht.”

Als ik een mindere dag heb, dan helpen jouw mails me er doorheen.

“Sinds dat ik op je mailinglist sta, kijk ik er iedere ochtend weer naar uit om je dagelijkse mail te lezen. Ik ben glazenwasser van beroep en begin mijn dag daarom al heel vroeg. Rond half 10 heb ik dan mijn eerste pauze en dat is meestal ook het tijdstip dat ik jouw mail binnen krijg op mijn mobiele telefoon. Ik haal enorm veel inspiratie en kracht uit je mails en als ik even een mindere dag heb, dan helpen jouw mails mij daar doorheen. Wat ik eigenlijk wil zeggen is, dat ik mij geen dag meer voor zou kunnen stellen zonder jouw dagelijkse inspiratie mails. Ik hoop daarom dat je de motivatie en inspiratie nog lang kunt opbrengen, zodat ik nog lang van je mails kan blijven genieten. Ga vooral zo door!”
Dagelijkse afstemmingen

Meer over mij!

Wie ben ik om jou te helpen met het Bewust Creëren van jouw realiteit? 

Wie ben ik?

Ik ben sinds 2002 gefascineerd door alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft. Nadat ik in 2002 het boek van Louise Hay had gelezen ‘Je kunt je leven helen” raakte ik gefascineerd door Louise haar boodschap. Haar boodschap was dat we met onze gedachten en overtuigingen onze realiteit vormgeven. Ik voelde in mijn hart dat dit mijn Missie was: alles leren over hoe we met ons bewustzijn (onze gedachten en onze overtuigingen) onze realiteit creëren. Nadat ik deze materie 10 jaar lang heb bestudeerd en vele mooie zaken voor mezelf heb gemanifesteerd, ben ik in 2012 met een blog begonnen. In 2014 heb ik ontslag genomen van mijn baan in loondienst om mezelf full time op mijn Missie te kunnen richten om deze kennis door te leren aan andere mensen. Ik heeft mezelf totaal gecommitteerd aan wat ik hier te doen heb en ik heb nooit meer omgekeken. Ik doe niets lievers dan andere mensen alles leren over hoe Bewuste Creatie werkt.

Sinds 2014 heb ik tientallen online programma’s gecreëerd, grote events gegeven en tienduizenden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun eigen realiteit te worden. Daarnaast heb ik samen met mijn partner Conrad het online platform ‘Your Site, Our Business’ opgezet. Hiermee helpen we missie ondernemers met de technische kant van hun business.

Sinds 2002 heb ik maar EEN vraag in mijn hoofd: “Wat voor overeenkomsten kan ik zien tussen wat mensen denken en geloven en hoe hun fysieke realiteit zich vormgeeft?” Mijn expertise ligt dan ook in het aan het licht kunnen brengen van beperkende overtuigingen EN daarin een nieuw verhaal vertellen. Daarnaast heb ik een hele sterke intuïtie en ben ik op een heel diep niveau verbonden met het grotere geheel, waardoor ik moeiteloos zaken waarneem die je zelf nog niet kunt gezien waardoor doorbraken heel snel kunnen komen.

Dagelijkse afstemmingen