Dank je wel voor je aanmelding voor de gratis online training: Liefdevol Leiderschap: Pioniers van de Nieuwe Aarde.

Ik kijk er naar uit om 18 januari met je door te brengen. Hier vind je de Zoom link. Zet de datum alvast in je agenda en zet de Zoom link in je agenda er bij zodat je niet hoeft te zoeken de 18e. Je ontvangt een replay als je er niet live bij kunt zijn, maar ik heb een super mooi cadeau voor iedereen die er live bij is, dus block de tijd en datum in je agenda.

Maar voordat de training plaatsvindt, heb ik alvast een hele speciale uitnodiging voor je 😍

Lieve co-creator, 18 januari gaat extreem krachtig worden en ik kijk er naar uit om een uur lang mijn kennis, expertise en energie met je te delen! Maar misschien weet jij al heel lang dat je ALL IN bent met je Missie en weet je dat je met de juiste support jouw stappen kunt gaan maken. Als dat zo is, heb ik een video voor je opgenomen!