Meld je nu aan voor de GRATIS online Masterclass: De 7 Stappen van de Bewuste Creatie Blauwdruk - Ontwaak je Diepste Verlangens en Realiseer je Volste Potentie.

Leer hoe simpel Creatie in essentie is: Jij bent de Creator van jouw realiteit en OF jij geeft richting aan jouw dromen of je gaat als het ware mee in de Creaties van andere mensen, maar dat is nog altijd JOUW Creatie.

Dus wordt het tijd om de regie te pakken over jouw eigen Creaties? Ik leer je precies hoe je de Creator van jouw realiteit wordt met de 7 stappen van de Bewuste Creatie Blauwdruk.

Ontvang de gratis Masterclass: de 7 stappen van de Bewuste Creatie Blauwdruk - Ontwaak je Diepste Verlangens en Realiseer je Volste Potentie.

Opt-in freebie or newsletter (top)

Lieve co-creator, heel vaak worden verlangens en behoeftes gezien als egoïstisch.

Maar laten we heel eerlijk zijn met elkaar, wat voor verhaal we er als mensen ook omheen hebben gecreëerd: we hebben allemaal behoeftes en verlangens.
We hebben fysieke, emotionele, mentale en spirituele behoeftes en verlangens.
Ik durf te wedden dat jij meerdere van deze verlangens in jezelf herkent:

Maar voor de meeste mensen is het niet vanzelfsprekend dat hun behoeftes en verlangens vervuld worden.

Sterker nog: de meeste mensen voelen zich niet gezien, gehoord en erkent in hun ware behoeftes en verlangens. 
En we kunnen er heel ingewikkeld over doen, maar dit is waar het op neer komt: onvervulde behoeftes en verlangens doen pijn. 
Ze geven een leeg gevoel van binnen.
Een gevoel van niet compleet zijn. 
Een diepe separatiepijn die gecreëerd wordt omdat we in essentie afgesneden zijn van de Bron van het leven.

Want lieve co-creator, het is niet hoe het leven bedoeld is.
En diep van binnen weten we dat. 
Diep van binnen weten we dat we die pijn niet hoeven te ervaren.

En dan kunnen er 2 dingen gebeuren:

1. OF je verstopt of ontkent je verlangens en behoeftes. Of je zegt dat verlangens niet belangrijk zijn, of zelfs dat verlangens egoïstisch zijn. Dat kan een tijdje helpen. Totdat de pijn van je onvervulde behoeftes te groot wordt en alsnog door je zelfgebouwde muurtje heen breekt.

2. OF je ontwikkelt onbewuste strategieën om via een omweg alsnog je verlangens en behoeftes vervuld te krijgen, zoals:

Ontvang de gratis Masterclass: de 7 stappen van de Bewuste Creatie Blauwdruk - Ontwaak je Diepste Verlangens en Realiseer je Volste Potentie.

Opt-in freebie or newsletter (top)

Maar lieve co-creator, deze strategieën gaan niet werken om je ware behoeftes en verlangens te vervullen.

Misschien geven ze je even een gevoel van valse hoop of valse macht, maar op een structureel niveau bieden ze niet waar je werkelijk naar verlangt.
Je zult merken dat deze strategieën niet de vervulling brengen waar je diep van binnen naar verlangt en dat ze je achterlaten met een gebrek aan energie, spanning, negatieve energie of een algeheel gevoel van leegheid.
Je kunt zelfs fysieke klachten ervaren. 

Maar waarom gebruiken we dan toch deze strategieën als ze niet helpen?

Het gevoel dat je je behoeftes niet kunt vervullen, of de ander niet kunt helpen in het vervullen van zijn of haar behoeftes geeft een extreem groot gevoel van onmacht. Dat is het zwaarste gevoel dat er is. 

Het is een diep gevoel van niet goed genoeg zijn, niet toereikend zijn en niet waardevol genoeg zijn. 

En dat gevoel willen we niet voelen en daarom ontwikkelen we deze strategieën. 

Maar om ECHT op een wezenlijk niveau je verlangens en behoeftes te erkennen en stap voor stap te vervullen, daarvoor is iets anders nodig.

Namelijk de kennis dat wij de Creator zijn van onze realiteit en de vaardigheden om de Creator die we zijn te belichamen.

Kortom: om alle beperkingen IN jezelf los te laten en te herkennen wie je werkelijk bent: de Creator van jouw realiteit.

En dat je gaat erkennen dat alles waar je naar verlangt al IN jezelf zit. In potentie is het in bewustzijn al aanwezig. Er is alleen een proces van Bewuste Creatie, een proces om iets van het geestelijke naar het fysieke te brengen.

woman wearing white T-shirt smiling

En als je de Bewuste Creatie Bauwdruk volgt, dan zul je merken dat je daadwerkelijk vorm kunt geven aan je verlangens en behoeftes.

Je hoeft alleen maar het Proces van Bewuste Creatie te volgen, dat ik deel met je in de Bewuste Creatie Blauwdruk.

Zoals deze mooie quote van Rumi ook zegt: 

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.” — Rumi

Liefde, en al het andere waar je naar verlangt is niet buiten jezelf. Het zit IN de Bron die we zijn. Het enige wat we hoeven te doen is dit te gaan zien en erkennen.

Als je gaat (h)erkennen dat je de Bron BENT in plaats van dat de Bron buiten jou is, dan gaan er zaken veranderen in je leven.

DAN ga je zien dat je behoeftes meer en meer vervuld gaan worden.
Zowel je fysieke, als je emotionele, als je mentale en als je spirituele behoeftes. 

In deze Masterclass leg ik je uit hoe het proces van Bewuste Creatie werkt.

Ik nog je met heel mijn hart uit om je aan te melden. 

Deze Masterclass vindt plaats op maandag 11 september om 20.00.

De Masterclass wordt opgenomen als je er niet live bij kunt zijn, maar meld je dan wel even aan.

Ontvang de gratis Masterclass: de 7 stappen van de Bewuste Creatie Blauwdruk - Ontwaak je Diepste Verlangens en Realiseer je Volste Potentie.

Opt-in freebie or newsletter (top)