Ontvang de gratis Masterclass: de 7 stappen van de Bewuste Creatie Blauwdruk - Ontwaak je Diepste Verlangens en Realiseer je Volste Potentie.

Opt-in freebie or newsletter (top)
woman wearing red knit top
Author picture

De Manifestatie Mindfuck ????

Je kunt letterlijk ALLES creëren waar je naar verlangt! Dat doe je door intentie en door je overtuigingen, gedachten, gevoelens en acties af te stemmen op de versie van jou die al heeft waar hij of zij naar verlangt.

Weet je wat het is?
Je kunt alleen overvloed in je leven ervaren als je ZELF in bent getapt op de energie van overvloed.
Je kunt alleen een enorme creatiekracht ervaren als je ZELF intapt op die energie.
EN je kunt alleen onvoorwaardelijke liefde ervaren van een geweldige partner als je onvoorwaardelijke liefde gaat krijgen voor jezelf.

ALLES waar je naar verlangt zit al IN je. IN jouw bewustzijn. Als je dus iets wilt aantrekken in de fysieke wereld, zul je eerst IN jezelf met die energie moeten verbinden.
Dus als je liefde wilt, zul je eerst op een diepere laag van jezelf moeten gaan houden en die liefde IN jezelf moeten gaan voelen. DAN pas zul je het ook waarnemen in de fysieke wereld.

En iedere keer kom je daarin dan een laagje dieper omdat er altijd weer nieuwe verlangens ontstaan.

Weet je wat het is? We hebben vaak oordelen over de dingen die in ons leven gebeuren.
Maar wat is er voor nodig om er op te vertrouwen dat ALLES gebeurt om ons te HELPEN in plaats van dat er iets “fout” gaat.
Soms ervaren we contrast en dan voelen we pijn en verdriet. Maar uiteindelijk brengt het je dichter bij jezelf en dichter bij wie je werkelijk bent. Contrast heeft altijd de kans om meer helderheid te bieden.

Zelfliefde is uiteindelijk ZO belangrijk voor je Creatie proces. 

Als je van jezelf houdt, dan maakt het dus NIETS meer uit wat anderen doen of niet doen, want je weet dat je er voor jezelf bent en dat je jezelf kunt vertrouwen.
Dan kun je de pijn helen en op een diep niveau een commitment aan JEZELF maken.

Maar weet je wat er OOK gebeurt als je op dat punt van zelfliefde en zielsconnectie bent?

Dan vallen zaken op hun plek en lijken dingen steeds meer vanzelf te gaan.

Je fysieke wereld wordt dan een spiegel van de liefde die je voor jezelf hebt. 
Het leven is een directe spiegel van de liefde die je voor jezelf voelt.
Als je van jezelf houdt, dan stuurt het leven je zaken op je pad die toevoegen aan die liefde. En alle andere zaken zoals toffe klanten en goede ideeën en inspiratie stromen ook moeiteloos je leven binnen.

Dan voel je je ECHT gezegend.

En dat is dus het ding: alles waar je al die tijd al naar “op zoek” bent in de fysieke wereld zit gewoon al IN je. Het is allemaal al mogelijk.
Alles wat je WILT ervaren is in potentie al aanwezig. Het is ECHT zo!
Je bent er alleen nog niet op afgestemd, dus je kunt het niet ZIEN. Je kunt het gewoon nog niet waarnemen in je fysieke realiteit.

Het klinkt tegenstrijdig, want het is ZO tegengesteld aan wat we verwachten van ons leven. Want we denken normaal dat we een boel moeten veranderen in de fysieke wereld om te krijgen waar we naar verlangen.

Maar dit is dus hoe het werkt. Uiteindelijk vindt je het van BINNEN. Zoals de mooie quote van Rumi ook zegt:

“Lovers don’t finally meet somewhere. They’re in each other all along.”

En dat geldt niet alleen met geliefden, dus als je een relatie wilt manifesteren, maar dat geldt voor ALLES waar je naar verlangt. Het zit al IN je.

Maar om even bij het voorbeeld van het manifesteren van een relatie te blijven: die liefde vindt je eerst IN jezelf.

WARE Creatie vanuit zelfliefde.
Niemand en niets “nodig hebben” voor jou geluk, omdat je jezelf hoe dan ook op nummer 1 stelt.
Je stelt je EIGEN afstemming altijd voorop. Je wordt verliefd op jezelf en op je leven.
En vanuit die hoge energie ben je een bijdrage aan elkaar.

Weet je wat echte liefde is?
Niet iemand “nodig hebben.”
Niet “Ik doe wat voor jou en jij doet wat voor mij.”
Niet “Jij moet je zus en zo gedragen zodat ik gelukkig kan zijn.”

Nee, dat is: Als ik weet en voel dat ik niet meer de grootste bijdrage aan je leven kan zijn, dan laat ik je los. Maar eigenlijk is zelfs DAT al niet de juiste uitspraak, want je hebt elkaar gewoon niet vast. Er is verbinding vanuit vrijheid.
Er is een connectie en dat is een ZIELS connectie en niet een connectie omdat je wilt dat de 3D versie van de ander zich zo gedraagt zodat jij denkt dat je DAN goed genoeg bent.

ECHTE Liefde is complete acceptatie van de ander, geen verwachtingen, geen grenzen die je stelt aan de verlangens en persoonlijkheid en acties van de ander.
Omdat je weet dat iedereen toch niets meer dan een reflectie is van JOUW energie. En als je JOUW energie verandert, dan komt de ander op een COMPLEET nieuwe manier opdagen, omdat je hem of haar de ruimte geeft om alles te zijn wat diegene kan zijn.
DAT is liefde. Want het komt voort vanuit hoe Creatie ECHT werkt. Het komt voort vanuit het Goddelijke.

Hoe mooi is dat?

(Enne …. niet als voetveeg ofzo he? Als je liefde hebt voor jezelf, accepteer je geen mishandeling, disrepect, of wat dan ook voor negatiefs van anderen. Die mensen komen mijn leven niet eens meer binnen want dat kan niet bestaan binnen een realiteit waarin er alleen maar liefde en respect voor jezelf is.)

Hoe mooi zou het zijn als je ook die diepe vrede en liefde voor jezelf en het leven kan voelen?
Als je de angst los kunt laten dat je alles kwijt raakt, of dat je te weinig geld hebt of dat er niet van je gehouden wordt?
En wat nu als je dat helemaal IN jezelf kunt vinden?
En dat je het dan gewoon ziet oppoppen in je realiteit? Terwijl je het niet verwacht, want je had het eigenlijk losgelaten, want je hebt het niet NODIG, want het zit al in JOUW bewustzijn. Het IS er al.

Dat noem ik de Manifestatie Mindfuck.

Je rent achter dingen aan en als je de gehechtheid en het trekken er aan in de fysieke wereld loslaat, dan manifesteert het zich.

Je denkt dat je iets wilt dat je buiten jezelf vindt. Maar het zit al in jezelf en het zat AL die tijd al IN jezelf.

Het is niet moeilijk, maar je moet wel even weten hoe het precies werkt.

Daarom nodig ik je ook met heel mijn hart uit voor mijn nieuwste GRATIS online programma: Creëer Bloeiende en Bewuste Co-Creaties aan. Hierin deel ik ook de Bewuste Creatie Blauwdruk waarmee ik je exact leer wat er voor nodig is om op een Bewuste Manier jouw realiteit te creëeeren.

HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden

Deel deze blog