Wat super tof dat je je hebt aangemeld voor het gratis programma: Wordt gezegend in je door God Geïnspireerde Business.

Je ontvangt een welkomstmail met alle details in je inbox. Als je niets hebt ontvangen, stuur dan een mail naar info@bewustecreatie.nl

In de tussentijd heb ik een speciale uitnodiging voor je om andere mensen ook uit te nodigen om deel te nemen aan dit gratis online programma. Lees op deze pagina hoe dat in zijn werk gaat …

Ik voel me geroepen....

Om dit werk met iedereen te delen die ook graag God in het centrum van zijn onderneming wil zetten. 
Ik heb in mijn eigen leven gezien hoeveel wonderen God kan verrichten en hoe groots Hij werkelijk is. Ik zie ook dat we bepaalde dingen niet kunnen doen en ervaren zonder God en zonder de verbinding met de Heilige Geest. 

Ik ben je heel dankbaar als je andere mensen waarvan je weet dat ze een roeping hebben en bereid zijn om God in het midden te gaan zetten, uit te nodigen voor het gratis programma ‘Wordt gezegend in jouw door God Geleide Business’
Als dank-je-wel kun je een prachtig cadeautje ontvangen: 

Toegang tot mijn Engelse programma: The Divine Reconnection Immersion twv €37,00 ex BTW.  
In dit programma leer je in 9 modules dieper te verbinden met jouw eigen Goddelijke oorspong.
Als bonus krijg je ook toegang tot the Divine Alignment Journal.
HIER kun je lezen waar dit programma over gaat.

Hoe kun je dit cadeau ontvangen?

Je kunt dit cadeau ontvangen door andere mensen uit te nodigen om deel te nemen aan het gratis online programma ‘Wordt gezegend in jouw door God Geleide Business.

Dit zijn de stappen om te volgen: 

Stap 1: Vind je deel link in het formulier hieronder. 
Je kunt je deel link ook vinden in de welkomstmail die we je gestuurd hebben. 

Bewaar je persoonlijke deellink goed. Je vindt hem op deze pagina nadat je je hebt aangemeld en in de welkomstmail die je hebt ontvangen.
Soms moet je de link een keertje extra doorsturen om mensen te helpen herinneren. De dagen gaan snel voorbij en het leven komt vaak tussendoor. 

Stap 2: Deze deellink kun je delen met iedereen waarvan je weet dat ze ook een roeping hebben en God in het midden van hun leven, relaties en business willen zetten.
Je kunt de link naar ze appen of e-mailen. Of je kunt de link delen op social media of in fora of Telegramgroepen waarin mensen met een roeping zich verzamelen. 

Stap 3: Het systeem houdt bij wie zich aanmeldt via jouw deellink. 
Als 3 mensen zich via jouw deel link aanmelden ontvang je toegang tot het cadeau. 

Stap 4: Je ontvangt dan automatisch een mail met een couponcode zodat je het programma  in onze webshop kunt bestellen. Helemaal gratis. 

Ik voel dat de Heilige Geest zich echt wil verspreiden. Ik weet dat cadeaus niet nodig zijn als je die zelfde roep ook voelt omdat het verspreiden van de Heilige Geest het cadeau IS, maar ik denk dat dankbaarheid en waardering altijd heel gepast zijn. 

Heb je vragen? Stuur gerust een mail naar info@maartjekoper.nl