YES, ik ben SUPER blij en dankbaar dat jij een versie van het boek 'De Kracht van Bewuste Creatie' hebt aangeschaft EN natuurlijk het bijbehorende BONUS Afstemdagboek.

Op deze pagina kun je de PDF en EPUB van het boek downloaden. Deel deze pagina niet met andere mensen. Ik waardeer het wel ENORM als je andere mensen ook uitnodigt om dit boek te bestellen. Je kunt DEZE link naar ze toesturen om hun exemplaar aan te schaffen. Hieronder lees je waarom me dit zo aan het hart gaat! 

Download hier de PDF van 'De Kracht van Bewuste Creatie.'

Download hier de EPUB versie van 'De Kracht van Bewuste Creatie.'

Download hier de invulbare PDF van het Afstem Dagboek.

Daarnaast wil ik je uitnodigen voor 'The House of Divine Creation - Nederland' - Creëer het leven, de relaties en de business waarin je je werkelijk thuis voelt als Bewuste Creator.

Leef in eenheid met jouw ware zelf en creëer een leven waarin je je thuis voelt; een leven waarin liefde, support, warmte, compassie, openheid, bereidheid en alle mooie zaken waar je naar verlangt, de norm is en waar jij helemaal jezelf mag zijn, precies zoals je bent en dat je keuzes leert maken die helemaal afgestemd zijn op jouw . 

Als je een diep verlangen voelt om je volste potentieel te ervaren en in eenheid met je ware essentie te leven, dan is ‘the House of Divine Creation’ DE plek voor jou.

Lieve co-creator, er is geen haast om een volgende stap te nemen op jouw reis van Bewuste Creatie. The House of Divine Creation is er voor je als jij er klaar voor bent. Maar omdat jij mijn boek hebt besteld, is die tijd misschien we NU. En als dat zo is, dan heb ik een super speciaal aanbod voor je.... Je kunt nu instappen voor slechts 40% van de normale investering! Je investering is nu slechts €37,00 ex BTW per maand in plaats van €97,00 ex BTW per maand.

Lieve co-creator, de wereld is aan het veranderen! Er wil een hele nieuwe wereld van Liefde en Eenheid geboren worden. Voel jij de roeping in je Hart en Ziel? Maar om die wereld geboren te laten worden, hebben we kennis, vaardigheden en support nodig. Deze wereld komt niet “zomaar” tot leven. We moeten tijd maken om iedere dag bewust intenties te zetten en onze aandacht en focus op het nieuwe te gaan richten, op datgene wat via ons geboren wil worden. De “bestaande wereld” heeft een aantrekkingskracht voor ons ego. Het oude systeem is stevig verankert in onze fysieke realiteit. Het kost tijd om onszelf opnieuw te programmeren en het oude af te leren en nieuwe vaardigheden geboren te laten worden. Daar gaan we je in ‘The House of Divine Creation’ mee helpen! Je krijgt de kennis, tools, vaardigheden en support die je nodig hebt om de Nieuwe Wereld vanuit je diepste Zelf tot leven te laten komen. 

Je kunt op deze pagina lezen wat je ontvangt als je “ja” zegt tegen ‘The House of Divine Creation.’ Je hebt nog zo lang om van dit aanbod gebruik te maken:

Dagen
Uren
Minuten

Toen ik 22 jaar was leerde ik door het boek van Louise Hay 'je kunt je leven helen' dat wij de Co-Creators van onze realiteit zijn en ging er een hele nieuwe wereld voor me open...

Maar die wereld kon ik pas goed gaan zien nadat ik mijn eerste weerstand had overwonnen. Ik had op dat moment namelijk allerminst een fijn leven. Ik was verslaafd, depressief, burned out en chronisch ziek. En ik kon gewoon in de eerste instantie niet geloven wat ze zei: Dat ik er zelf een aandeel in had gehad om dat te creëeren. Maar nadat ik mijn eerste weerstand los had gelaten, voelde ik op een diep en intuïtief niveau dat er een kern van waarheid zat in wat ze deelde: wij zijn geen slachtoffers van deze realiteit. Wij zijn de Co-Creators van onze realiteit en ik heb OOK alles in me wat er voor nodig is om een andere wereld te gaan ervaren.

Ik begon alles te lezen wat los en vast zat over wat ik nu Bewuste Creatie noem. En later ging ik naar events en retreats en volgde ik coaching en online programma’s. Ik zie veel mensen die er ook helemaal IN duiken, zoals ik zelf ook heb gedaan. Waarbij Abraham Hicks een van mijn favoriete teachers was. Ik resoneerde enorm met deze uitspraak: 

“Everything is a Reflection of my Relationship with my Inner Being” – Abraham Hicks

Er is EEN Bewustzijn. Sommige mensen noemen het de Bron of het Universum, ik noem het zelf graag God. En hoe mooi het ook klinkt om in eenheid te leven met die energie en hoe veel informatie er ook beschikbaar is over het in afstemming leven met je Hogere Zelf oftewel je Inner Being, oftewel God, het is nog niet eenvoudig om er ook naar te LEVEN. Ook al is deze kennis overal aanwezig, het is nog iets heel anders om het ook echt toe te gaan passen in je van dag tot dag leven. En dat is PRECIES waar dit programma om draait. 

Lieve co-creator, als je, net als ik, op het pad van Bewuste Creatie bent, dan weet je dat je iedere dag allerlei uitdagingen tegen komt die je afleiden bij het realiseren van je dromen en verlangens:  

Lieve co-creator! In 'the House of Divine Creation' ga ik je helpen om te leren omgaan met deze uitdagingen en om ze uiteindelijk te overwinnen zodat je het leven, de relaties, het werk of de business creëert waar je naar verlangt!

The House of Divine Creation is een rijk gevold en overvloedig programma waarin je alles kunt vinden om de Bewuste Creator van jouw realiteit te worden en jouw verlangens en intenties op ieder levensgebied tot leven te laten komen. 

Waar krijg je toegang tot in the House of Divine Creation?

In the House of Divine Creation (Voormalige Bewuste Creatie Community) ontvang je toegang tot een krachtige online omgeving gevuld met meer dan 40 online programma’s (en groeiende!) 
Daarnaast krijg je toegang tot wekelijkse coachingssessies, dagelijkse afstemsessies en een community met gelijkgestemden (Zolang we dit programma live blijven geven). Het is werkelijk een representatie van de overvloed van het Universum!  Hieronder vind je uitgebreid waar je toegang tot krijgt.

woman in white and red floral long sleeve shirt

Online programma’s rond het thema: Zielsgelukkig in je Leven

Hier begint jouw reis als Bewuste Creator. In deze programma’s kun je leren hoe Bewuste Creatie werkt, welke invloed je hebt over jouw realiteit (en welke niet) en ontvang je de tools om dagelijks af te stemmen op de realiteit waar je naar verlangt EN hoe je afgestemde acties kunt nemen. Hierin leer je hoe je met zelfsabotage, uitstelgedrag, weerstanden, perfectionisme etc om kunt gaan, intenties kunt zetten en kunt realiseren. 

Dit zijn de Online programma’s die beschikbaar zijn rond het thema: Zielsgelukkig in je Leven:

 • Online programma: Volg & Vervul je Verlangens – In dit belangrijke basis programma, leer je in 24 modules leer je van A tot Z alles over Bewuste Creatie.
 • Online programma: Next Level Creatie Zonder Excuses – Excuses en krachtig creëeren gaan niet samen. Je hoeft daarentegen ook niet streng te zijn voor jezelf. Het is juist een vorm van zelfliefde om slachtoffergedrag los te laten en de meest krachtige versie van jezelf te worden.
 • Online programma: Ultieme Magische Manifestatie Bootcamp – Op 6 levensgebieden leer je in modules wat er nodig is voor krachtige manifestaties. 
 • Online programma: Ik kies voor Magie – In dit programma heb ik mijn eigen versie van de 12 Universele wetten gecreëerd. Dit programma helpt je om de aard van het Universum op een dieper niveau te begrijpen. 
 • Online programma: Hardcore Creator Programma – Het leven kan je in allerlei subtiele manieren weer meetrekken in onbewustzijn, waardoor je je afstemming met het hogere weer verliest. Soms is het dan nodig dat je “Hardcore” leert kiezen voor wat het leven door jou wil laten ontstaan. Hoe je dat toch vanuit liefde en compassie doet, leer je in dit programma. 
 • Online programma: Oneindig Bewustzijn Programma – Bewustzijn is alles wat er is. Maar hoe werkt dat op een van dag tot dag niveau? Dat leer je in dit programma. 
 • Online programma: Hoe trek je al je Verlangens Magnetisch jouw Realiteit in? – We denken vaak dat we van alles moeten “doen” om te ervaren waar we naar verlangen. Maar wat als je de kracht van magnetisme kunt gebruiken om je verlangens moeiteloos aan te trekken? Daar gaat dit programma over!
 • Online programma: Creatie & Mindset Mastery Programma – Dit programma is voor als je meesterschap wilt bereiken in jouw denken. Alles ontstaat in de geest en het is ontzettend belangrijk om je geest te trainen om afgestemd te raken op de juiste energie. Dit programma helpt je naar het next level. 
 • Online programma: Grenzeloos Creëren – De ‘Grenzeloos’ programma’s heb ik samen gegeven met Merlijn Wolsink. Hoe kun je voorbij bestaande grenzen en dogma’s creëeren en je geest openen voor zaken die je tot op heden nog niet kon zien? Daar gaat dit programma over. 
 • Online programma: Grenzeloos Ontvangen – Ontvangen is vaak een van de moeilijke zaken die er is. Maar als je ontvangstkanaal dicht zit, kun je de geschenken die het leven voor je heeft niet kunnen ervaren. In dit programma praten Merlijn en ik over wat er voor nodig is om je ontvangstkanaal te openen.  
 • Online programma: Geld, Sex en oordelen, kun jij ze ontvangen? – En als we het hebben over ontvangen, dan willen we vaak WEL de mooie zaken ontvangen, maar niet de oordelen die daarmee gepaard gaan. In dit programma praten we over hoe je hiermee om kunt gaan. 
 • De online workshop: “Schrijf het Nieuwe Script voor je leven met Chat GPT – Chat GPT is een enorm krachtige tool die je voor allerlei zaken kunt inzetten, ook in het gebruik voor je klanten en in je eigen aanbod: scripts schrijven, meditaties en visualisaties schrijven en gebruiken als persoonlijke coach. In deze workhsop leer ik je hoe dit moet. 
 • Diverse online workshops – Een reeks workshops die je verdere inzichten en vaardigheden bieden om de bewuste creator van jouw realiteit te worden.
woman smiling near tree outdoor during daytime

Online programma’s rond het thema: Zielsgelukkig met geld.

In deze programma’s, leer je om je relatie met geld te onderzoeken en om een relatie met geld te ontwikkelen waar je je vredevol bij voelt. Vaak zien we de Bron buiten onszelf. Maar wat als God de Bron is van ons geld? Hoe zou je dan in het leven staan? Welke keuzes zou je dan maken? Wat zou er dan mogelijk zijn voor je? Dat komt allemaal aan bod in dit programma. 
Daarnaast leer je hoe je jouw unieke
waardescheppende kracht kunt aanwenden om werk te kunnen doen wat echt bij je past.
Je leert je overtuigingen en gedachten naar geld toe te onderzoeken en je leert hoe je de overtuigingen die niet dienstbaar zijn voor jouw relatie met geld los kunt laten. Daarnaast leer je diverse heling methodieken om met je negatieve gevoelens over geld om te kunnen gaan terwijl je deze reis aan het maken bent. 

Dit zijn de Online programma’s die beschikbaar zijn rond het thema: Zielsgelukkig met geld:

 • Online programma: Geld is Liefde – Geld is Liefde is HET gelddoorbaak programma voor Bewuste Creators en Ondernemers. Dit programma heeft al duizenden mensen geholpen om anders naar geld te gaan kijken. Ben jij de volgende? 
 • Het online programma: Ontspannen leren geld ontvangen. – In dit programma heb ik in een aantal modules het boek “Relax into Wealth” besproken, aangevuld met mijn eigen ideeën. 
 • De online workshop: Jouw Miljonair Mindset. – Als je je geest niet kunt openen voor overvloed, dan wordt het heel lastig om de mindset en de actie te gaan creëeren waarmee je een beter leven voor jezelf en je gezin kunt creëeren waarmee je het grotere geheel positief kunt beïnvloeden. Dit programma gaat niet per se over een miljoen euro krijgen, maar meer om je af te stemmen op de inherente overvloed van het leven. 
 • De online workshop: Het bewustzijn achter geld. – Vaak streven we meer geld na, maar een ieder die dit pad heeft bewandelt, ziet dat het niet naar meer geluk leidt. Dat komt omdat meer geld niet per se het antwoord is. Het is belangrijk om je bewustzijn over geld te veranderen. Dat komt aan bod in deze workshop, waarin we naar geld gaan kijken door de bril van de Levels of Consciousness van David Hawkins. 
 • De online workshop: De energie van schulden en hoe transformeer je die? – Alles is energie. Schuld is een bepaalde energie. Als je schulden op wilt lossen door simpelweg meer geld te verdienen en harder te werken, zul je zien dat je hierdoor geen ware bevrijding kunt creëeren. Dat komt omdat er in de kern iets anders nodig is. Wat er voor nodig is, leer ik je in deze workshop. 
 • De online workshop: Manifesteer Geld met behulp van je Gidsen met bonus geldhealing. – Vraag jij wel eens hulp aan spirituele krachten met het realiseren van een andere werkelijkheid als het aankomt op geld? Dat is mogelijk en in deze workshop leer ik je hoe.
 • De online workshop: Geld verdienen door jezelf te zijn. – Denk jij dat je geld kunt hebben alleen maar door jezelf te zijn of denk je dat er opoffering nodig is om geld te verdienen? In deze workshop leer ik je dat je helemaal jezelf kunt zijn EN dat het leven kan voorzien in je levensonderhoud. 
two woman taking a sideview selfie

Online programma’s rond het thema: Zielsgelukkig in de Liefde.

In deze programma’s leer je wat het verschil is tussen een Soulmate, een Twin Flame en een karmische relatie. Je leert wat voor partner het beste bij je past en je leert hoe je een harmonieuze relatie op kunt bouwen met iemand waarmee je compatibel bent.
Geen relatie triggert en spiegelt ons zo als onze romantische relaties en in deze programma’s leer je hoe je om kunt gaan met die triggers en hoe je TOCH bewuste keuzes kunt blijven maken vanuit liefde en eenheid. 
Door intern een staat van liefde en eenheid te bereiken, maak je de weg vrij om een zielsvervullende relatie in de fysieke wereld te manifesteren.

Dit zijn de Online programma’s die beschikbaar zijn rond het thema: Zielsgelukkig in de Liefde:

 • Online programma: Zielsgelukkig in de Liefde – In 26 modules leer je alles over de dynamiek van een zielsliefde relatie en leer je wat er voor nodig is om harmonie in jezelf en dus in de partnerrelatie te creëeren.
 • Online programma: Leef vanuit Zelfliefde – Je kunt nooit meer van een ander houden, dan je van jezelf houdt. In dit programma leer je op een andere manier naar jezelf te kijken en creëer je een totaal nieuw zelfconcept, zodat de buitenwereld een nieuwe realiteit aan jou kan terugspiegelen. 
 • Online programma: Creëer Bloeiende en Bewuste Relaties – In dit programma leer je de vaardigheden om bloeiende en bewuste relaties te creëeren met vrienden, familie, collega’s en iedereen in je leven. 
 • Online workshop: 8 onmisbare tools om samen te komen met jouw Zielsliefde – Er zijn 8 tools die onmisbaar zijn als je een harmonieuze relatie op wilt bouwen met je Zielsliefde. In deze workshop leer je wat die zijn. 
Laughing businesswoman working in office with laptop

Online programma’s rond het thema: Zielsgelukkig in je Missie Business.

De kennis en informatie om je missie business op te zetten is vrij rechttoe-rechtaan. Je leert over je ideale klant, aanbod, marketingstrategie en salesvaardigheden. Je zult dezelfde stappen in ieder businesscoach programma leren. Maar HOE doe je dat als je een diep verlangen hebt om je innerlijke stem te volgen? Hoe doe je dat als je juist UIT alle regels en boxjes wilt breken en je juist helemaal over wilt geven aan wat het leven door jou heen wilt laten ontstaan? Hoe doe je dat als je 100% je hart wilt volgen en in eenheid met God (dus Liefde) wilt leven en ondernemen en JUIST alle regels los wilt laten en je EIGEN regels wilt creëeren? Dat leer je in deze programma’s! 

Dit zijn de Online programma’s die beschikbaar zijn rond het thema: Zielsgelukkig in je Missie Business:

 • Online programma: Zielsgelukkig in je Missie – Leer van A tot Z hoe je je Missie Business kunt opbouwen. Je leert hoe je diep kunt verbinden met je missie en je ideale klant. Je leert een IJZER sterk aanbod creëeren en je leert marketing en sales doen op manieren die afgestemd zijn en waarmee je echt dienstbaar kunt zijn. 
 • Online Programma: Energetisch leiderschap – Leer in 5 modules om complete leiderschap te nemen over je energie, missie, jezelf, je boodschap en je business om je missie te katapulteren naar ongekend grote hoogtes. 
 • Online programma: Channel je Business – Weet je dat je niet hard hoeft te werken om succes te creëeren? Weet je dat het leven een plan heeft voor jou en je business? In dit programma leer je hoe je je daar helemaal aan over kunt geven en hoe je jouw business vanuit intuïtie, innerlijk weten en een diepe verbinding met God tot leven kunt laten komen.
 • Online Programma: Membership Mania – Een membership programma is een geweldige manier om terugkerende inkomsten te creëeren. Ik heb meerdere membership programma’s opgezet de afgelopen 10 jaar en ik leer je dolgraag wat er voor nodig is om jouw membership programma op te zetten en er een groot succes van te maken
 • Online programma: Ontwerp, creëer en lanceer je online programma binnen 48 uur – Weet je dat je niet lang hoeft te plannen of denken om een online programma te creëeren? Ik heb meerdere malen iets bedacht en minder dan 48 uur later gelanceerd. In dit programma leer ik je hoe je dit kunt doen. 
 • Online programma: High Level Life & Business Manifestatie programma – Wil je op een hoger niveau op komen dagen in je business? Zonder ingewikkelde strategieën en allerlei zaken die je “moet” doen? Dan is dit programma voor jou! “High Level” zit vooral in energie, actie en dienstbaarheid naar je klanten. Op ieder belangrijk deel van je business, van marketing tot aan het runnen van je team, leer ik je in 18 modules wat er voor nodig is.
 • Online programma: Hoe creëer je Geld & Business vanuit flow & intuïtie – Wil je je niet confirmeren naar “regels?” Voel je een diep verlangen om je over te geven aan de flow van het leven en vanuit die plek je business te creëeren? Dat kan! In dit programma leer ik je hoe.  
 • Online programma: Creëer jouw Coachingspraktijk – Heb je je coachdiploma gehaald? Kun je niet wachten om een flitsende start te maken met je praktijk? Ik leer je hierin de belangrijkste vaardigheden om vanuit hoge dienstbaarheid en intensiteit je praktijk op te zetten en snel succesvol te maken. 
 • Online programma: In 6 weken van Idee naar Lancering – Heb je een super goed idee voor een programma, boek, bedrijf of ander initiatief? In 6 modules leer ik je exact wat er voor nodig is om van idee naar lancering te gaan. 
 • Online programma: Ultieme Droomleven & Droombiz Intensive – Wil je geen concessies meer doen? Wil je je leven en business afstemmen op de meest krachtige versie van jou? Dan kun je in dit programma leren wat daar voor nodig is. 
 • Online programma: Creëer Passief Inkomen met Informatieproducten – Als je online programma’s creëert is dit een geweldige fundering om deze om te zetten in passieve inkomstenstromen. In dit programma leer ik je wat daar voor nodig is. 
 • De online workshop: Magnetische Marketing vanuit Bewustzijn – Heb je moeite met marketing? Wil je beslist niet aan klanten “trekken” of ze het gevoel geven dat ze iets wordt opgedrongen? Dat hoeft absoluut niet. In dit programma leer ik je wat er voor nodig is om vanuit compleet bewustzijn marketing te doen. 
 • De online workshop: Focus voor Multiondernemers – Wil je altijd 5 projecten en bedrijven of programma’s tegelijkertijd. Dat is herkenbaar. Zowel mijn partner en ik hebben meerdere bedrijven. In deze workshop leggen we uit wat er voor nodig is om je veelzijdigheid ruimte te geven en TOCH focus te hebben. 
 • Masterclass: Maak van je boek een bestseller met Bestseller Auteur Joseph Oubelkas – Leer de geheimen van het publiceren van een bestseller van een ervaren auteur.

Naast de ruim 40 online programma's waar je toegang tot krijgt, krijg je ook toegang tot wekelijkse Coach Calls en een krachtig support systeem!

Je krijgt toegang tot wekelijkse coachingssessies, dagelijkse afstemsessies en een community met gelijkgestemden (Zolang we dit programma live blijven geven) Hieronder vind je uitgebreid waar je toegang tot krijgt.

person holding present box

Wekelijkse Coach Calls

2 keer per week is een een coach call waarin je je vragen kunt stellen over alle programma’s en over alle zaken waar je tegenaan loopt op jouw reis van Bewuste Creatie. Ik bestudeer deze materie al bijna 25 jaar. Ik help mensen al meer dan 10 jaar op hun bewustzijnsreis, en met groot succes. Ik kan binnen een paar minuten zien welk verhaal iemand zichzelf verteld waarom ze ervaren wat ze ervaren en wat een verhaal is dat afgestemd is op de realiteit die je WILT ervaren. 
Daarnaast heb ik veel kennis van ondernemen en strategie die ik graag met je deel. Ook heb ik een scherpe creatieve geest en denk ik graag mee tijdens de calls met namen voor bedrijven, programma’s, concepten, salespagina’s en jouw meest afgestemde strategie. 

woman in white and red floral long sleeve shirt

Dagelijkse Afstemsessies.

Mijn afstemdagboek is een super handige, overzichtelijke tool om jouw realiteit vorm te geven. Maar we zien vaak dat het voor veel mensen uitdagend is om de discipline op te brengen om het afstemdagboek ook daadwerkelijk in te vullen. Daarom wordt er iedere ochtend een Zoom sessie gefasciliteerd waarin je samen met je co-creators het afstemdagboek invult. Je wordt door de vragen heen geleid door de communitymanager Bob.
Daarnaast start hij de sessie met het trekken van 2 kaarten voor de boodschap van de dag, die altijd afgestemd en treffend is. 

person in red sweater holding babys hand

Toegang tot een Community met gelijkgestemden.

Daarnaast krijg je toegang tot een Community met gelijkgestemden. Ik ervaar Bewuste Creators als mensen die open staan en bereidwillig om anderen te helpen. In de community kun je ook oproepjes doen voor co-creatie en om bijvoorbeeld samen af te stemmen of samen een shift oefening te doen. 
Je krijgt toegang tot een besloten Telegram groep waar je kunt verbinden, vragen kunt stellen en oproepjes kunt doen voor koffie en co-creatie. 

Jouw investering voor the House of Divine Creation!

De waarde die je voor dit programma ontvangt is onovertroffen. Als je de programma’s Zielsgelukkig in je Leven, Zielsgelukkig met geld (Geld is Liefde) en het Zielsliefde en Zielsmissie programma los aanschaft, is je investering meer dan €10.000,00. Daarnaast is de waarde voor de live begeleiding ruim honderden euro’s per maand. Maar jouw investering is slechts een fractie van de waarde. Waarbij de waarde vooral verwijst naar wat je kunt realiseren in je leven op ieder gebied: gezondheid, werk, relaties, geld, creativiteit en spiritualiteit als je ook maar een aantal van deze programma’s gaat volgen en de content er van gaat implementeren in je leven. Iets verder op deze pagina kun je leven wat voor verschil deelname aan the House of Divine Creation in je leven en je business kan maken. 

Je houdt toegang tot alle programma’s zolang je lid blijft. Jouw investering is nu slechts €37,00 ex BTW per maand of €347,00 ex BTW als je direct voor het hele jaar vooruit betaald.

Betaal €37,00 ex BTW per maand of bespaar in plaats van €97,00

Of bespaar 97,00 als je voor het hele jaar vooruit betaald.
97
37-
 • Toegang tot 14+ online programma's op het gebied van Bewuste Creatie (Afstemmen & Actie) twv €1000,00
 • Toegang tot 7+ online programma's en workshops om vrede te vinden in jouw relatie met geld twv €1000,00
 • Toegang tot 4 Online programma's om harmonieuze relaties te manifesteren met jezelf, het leven en je Zielsliefde twv €1000,00
 • Toegang tot 15+online programma's om je Zielsmissie te ontdekken en geld te verdienen met je passie twv €5000,00
 • Wekelijkse Coach Calls twv €500,00 per maand.
 • Dagelijkse afstemsessies twv €400,00 per maand.
 • Toegang tot een besloten Telegram groep met gelijkgestemden - onbetaalbaar

Dompel jezelf onder in de 40+ online cursussen waar je toegang tot krijgt in de online omgeving.

"When you realise there is nothing lacking, the whole world belongs to you." -- Lao Tzu

30 Dagen Bewuste Creatie Garantie

Ik ben ervan overtuigd dat dit programma je alle kennis en steun biedt die je nodig hebt om je overtuigingen af te stemmen op liefde en eenheid. Hierdoor zul je meer innerlijke vrede en kracht gaan ervaren en minder zwaarte en negatieve energie. Dit zal een positief effect hebben op je leven, je relaties, je werk en/ of je business. Je zult merken dat je sneller zaken voor elkaar krijgt en meer energie hebt. Daarnaast leren klanten allerlei mooie zaken te manifesteren in hun leven. 

Het is normaal om twijfels te hebben voordat je een investering maakt. De woorden op deze pagina klinken mooi. Maar de vraag is of dit ook ECHT werkt. Ik ben ervan overtuigd dat wat ik leer werkt en daarom bied ik een 30 dagen 100% niet goed, geld terug garantie aan. 

Als je na 30 dagen deelname aan dit programma geen verandering in je leven en/of bedrijf opmerkt, laat het me gewoon weten en ik stort 100% van je investering terug – no hard feelings, dan wens ik je niets dan liefde toe. 

NATUURLIJK, als je het werk niet doet, zul je ook geen resultaten zien. Daarom vraag ik dat je het afstemdagboek hebt ingevuld gedurende die maand, minimaal iedere week een module hebt gevolgd, bij de Coach Calls aanwezig bent geweest en je vragen hebt gesteld en om begeleiding hebt gevraagd wanneer nodig. 
Als je echt tijd en energie hebt geïnvesteerd en toch geen positieve verandering in je leven of je bedrijf hebt ervaren, krijg je je investering terug. Ik sta volledig achter de kwaliteit van dit programma! Mijn doel is dat je volledig vertrouwen hebt in deze investering in jezelf en je toekomst. Mocht je ontdekken dat het toch niet bij je past, weet dan dat je niets te verliezen hebt.

Wat zijn de resultaten die je met behulp van dit programma kunt halen?

“Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.” -- Napoleon Hill.

Wat zeggen mensen over co-creëren met ons?

Op deze pagina vind je een paar van de testimonials van mensen die eerder deel hebben genomen aan onze programma’s. HIER kom je op de testimonial pagina en kun je alle testimonials van tevreden klanten vinden.

Ik leer iedere keer zo veel van je!

“Ik weet nooit wat je me gaat leren. Ik heb zelden een vraag. Maar ik leer ELKE keer zo veel van je. ❤️”
Vivian

Sinds ik jouw programma volg heb ik zoveel meer energie.

“Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad, ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen. De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil. Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!!”
Marit

Sinds ik lid ben van de Community, heb ik een fijne baan gekregen voor 2 dagen in de week.

“Je bent een ontzettend grote bijdrage in mijn leven, sinds ik van de community lid ben heb ik een hele fijne baan voor twee dagen in de week gekregen bij een heel lief gezin met vier jonge kinderen, dit geeft voor mij een basisinkomen waardoor ik nu alle schulden af kan betalen en kan investeren in mijn bedrijf.”
Marianne

De content sluit altijd aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk.

"Me opgeven voor Maartje´s programma – terwijl ik haar nog niet kende – is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen …. Ik vind Maartje´s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten! Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet. Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!"
Mirjam

Er zijn al zo veel blokkades opgeruimd.​

“Lieve Maartje, je geeft zoveel content in je cursussen en blogs. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.”​
Miranda

Ik waardeer je eerlijkheid enorm.

“Dank je Maartje. Waar ik altijd veel aan heb is dat je jezelf laat zien met al je twijfels. Dat geeft me vaak net even dat duwtje om door te gaan. Ik waardeer je eerlijkheid enorm.”
Gerardina

Jij bent een levende legende.

"Holy fucking wow!! Jij bént een levende legende. Zo slim, echt, recht voor z’n raap.. groots in je diepgang én in het mensen daarin mee te nemen. No shit, no drama. En als ik mist ervaar, bezit jij de gave om mij helder te doen denken. Ook nu weer help je mij door te laten zien dat dit ècht voor blijft komen. Dat maakt het voor mij nét iets minder lastig om te vertrouwen. Dat is het…. jij maakt een pad en als ik daarop loop wéét ik dat het kan. Jij maakt dat mijn vertrouwen blijft groeien. Ik lief jou!"
Anouschka

Jouw werk is van mij van onschatbare waarde.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”
Femke

Jij spreekt de taboes uit.

“Jij spreekt de taboes uit. En ik heb er altijd heel veel in mijn hoofd gehad. Doordat jij ze uitspreekt, dingen anders belicht, iets omdraait in mijn hoofd, kan ik weer verder.”
Margot

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent."
Josje

Er zijn al zo veel blokkades opgeruimd.

"Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken."
Miranda

Wat je zegt voelt als thuiskomen.​

“Ik voel in je audio’s je energie die zo iets raakt en in beweging zet in mijn energie wereld. Jij gelooft in heel veel cellen van je lijf wat je zegt en dat is thuis komen om te voelen. Ik hou van je eerlijkheid en dat jij laat zien. Wie je bent en waar je door heen gaat. Daar leer ik van. Ik ben een megacreator en jij hebt mij mede weer op dat pad gekregen.”​
Deborah

Ik vind dat je heel veel waarde levert.

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny

Ik heb ‘s nachts goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen

"Dankzij jou heb ik mijn negatieve angstgevoelens van de laatste 2 jaar in een paar dagen kunnen ombuigen naar een diep vertrouwen. Mijn man en ik zaten in een financieel heel moeilijke positie al 2 jaar aan een stuk en de allermoeilijkste, spannendste maand met de hoogste rekeningen zou december 2017 worden; maar dank zij jouw mails (en mijn lezen en toepassen van jouw kennis) heb ik de switch kunnen maken van angst naar werkelijk diep vertrouwen. Ik heb ‘s nachts terug goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen. Door echt toe te passen wat jij zo bevattelijk verteld, was ik mijn angst op een tweetal dagen kwijt. Plots kon ik heel duidelijk zien hoe ik met mijn angstgevoelens voor tekort; ook tekort gecreëerd had de voorbije 2 jaar. We hadden met ons bedrijf en ook persoonlijk weliswaar grote stappen gezet, maar het was steeds moeilijk en heel vermoeiend. Tot jouw mails gekomen zijn en nu heb jij die grote, innerlijke scheppingskracht in mij wakker gemaakt. Dus lieve Maartje, heel erg bedankt voor jouw grote, ontzettend positieve liefdevolle bijdrage aan mijn leven vol overvoed en dit is nog maar het begin want ik heb nu nog heel veel supertoffe plannen die ik allemaal ga verwezenlijken!!"
Ann

Ik heb in 2 dagen net zo veel omgezet als normaal binnen 2 weken.

"Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren."
Jacqueline

Ik heb jou in 2 weken terug verdiend. Een record!

"Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!"
Wendy

Door jou zie ik dat ik mijn leven zelf kan creëren.

“Jij gebruikt de woorden die ik wil zeggen maar niet kon vinden. Door jou zie ik in dat ik zelf mijn leven kan creëren op een voor mij aansprekende en passende manier. Ik voel me opgeladen na het lezen van je teksten en deze resoneren enorm met me. Jij bent mijn ‘niet lullen maar poetsen’-voorbeeld. Een inspiratiebron. Dus dank je voor wat je doet. 🙏🏻”
Anja

Wie ben ik en waarom voel ik een diepe drive om deze kennis met jou te delen?

Al op jonge leeftijd ervaarde ik relatief veel uitdagingen in het leven.

Ik voelde me op de middelbare school al nooit echt happy en ik kon moeilijk mijn plek vinden.
Maar ik kon het nog ergens “volhouden” omdat ik dacht dat het allemaal anders zou worden zodra ik het huis uit was. Dan had ik mijn eigen leven en kon ik mijn eigen keuzes maken, zo dacht ik.
Een week voordat ik 18 was pakte ik mijn spullen en verliet ik mijn ouderlijk huis om van Tilburg naar Den Haag te verhuizen. Ik dacht dat, als ik mijn eigen keuzes kon maken, dat het allemaal beter zou worden, maar ik vond ook in Den Haag niet de vervulling waar ik naar op zoek was.

Toen ik 23 jaar was bevond ik me op een dieptepunt in mijn leven.
Ik zat vast in een toxische baan waar ik voelde dat ik niet thuis hoorde. Ik moest echt mijn best doen om de dagen door te komen en ik deed er alles aan om maar niet te hoeven voelen hoe ongelukkig ik werkelijk was.
Ik voelde dat mijn leven niet klopte, maar ik had GEEN idee wat ik daar aan kon doen. Ik had de tools om met mijn pijn, emoties en verlangen om te gaan simpelweg niet meegekregen. Ik gebruikte iedere dag drugs om mijn pijn en de leegte van mijn bestaan niet te hoeven voelen.

Ik was niet gewend om me af te vragen waar IK naar verlangde.

Wat ik had meegekregen was dat anderen voor mij bepaalde wat ik behoorde te doen en mij vertelden of ik dingen “goed” deed ja of nee. Ik was alleen maar bezig met mijn best doen om goed genoeg gevonden te worden en om erkenning en bevestiging te krijgen.
Maar het werkte niet.
Ik was doodongelukkig en ik raakte mezelf volledig kwijt.
Dat leidde tot een depressie, een angststoornis en uiteindelijk een flinke burn-out.

Op een ochtend kwam ik op mijn werk en een collega vroeg me hoe het met me ging omdat ik er niet goed uitzag en ik kon alleen nog maar huilen. Nee het ging niet goed met me. En het was tijd dat ik dat eindelijk eens toe ging geven.
Omdat ik met mijn rug tegen de muur stond en letterlijk geen kant meer op kon, had ik eindelijk genoeg moed om toe te geven dat het niet goed met me ging en dat er iets moest veranderen.
EINDELIJK begon ik de vragen te stellen die ik al die tijd uit de weg ben gegaan.

“Is dit hoe het leven behoort te zijn? Is dit ECHT hoe mijn realiteit er de rest van mijn leven uit gaat zien?”

Iets in mij weigerde om te accepteren dat het leven ECHT zo moeilijk was.
Ergens diep van binnen fluisterde een stemmetje dat ik geboren was voor iets groters en iets mooiers en dat er iets was wat ik nog niet kon zien, waardoor mijn leven anders zou kunnen zijn. Dat er ook voor mij een manier was om ECHT iets moois te doen met mijn leven.

Het Universum bracht me in aanraking met het boek van Louise Hay “Je kunt je leven helen.”
Toen ik het boek een half jaar eerder voor de eerste keer in mijn handen had gehad, moest ik helemaal NIETS hebben van wat zij deelde in haar boek. Ik was totaal niet spiritueel opgevoed en ik geloofde echt alleen maar in wat ik met mijn eigen ogen kon zien. En deze vrouw zei dat ze zichzelf van kanker had genezen alleen maar door haar bewustzijn en haar gedachten te veranderen? Ik vond het kwakzalverij.
Maar toen ik thuis zat, gebroken, depressief en verslaafd, toen dacht ik “Hmmm. Misschien zit er een kern van waarheid in. Wat ik nu doe leidt me in ieder geval niet naar waar ik naar verlang.”
Ik besloot dus om mijn weerstand opzij te zetten en het boek nogmaals te lezen. Maar dit keer las ik het met andere ogen. Ik voelde een diepe, diepe shift in mezelf ontstaan. Ik voelde en ervaarde op dat moment met mijn hele wezen: “Wat Louise deelt in haar boek is de werkelijke waarheid: Ik ben de creator van mijn realiteit. En ik heb deze puinhoop gecreëerd en nu is het tijd om iets nieuws te creëren.”

En toen ik mezelf de vraag stelde wat ik dan ECHT wilde, kwam het volgende antwoord: “Ik wil iedere dag alles leren over hoe we onze realiteit creëren en schrijven.”
Want ik HOU van schrijven en ik voelde diep van binnen dat er, ondanks alle problemen een Krachtige Creator in me zat.

En mijn leven is in ZO veel opzichten prachtige geworden en ik heb geweldige dingen gecreëerd de afgelopen jaren door het toepassen van mijn kennis over Bewuste Creatie:
Ik verdien nu iedere dag geld met datgene waar ik het meeste van hou.
Ik kan mijn agenda precies zo indelen zoals ik wil.
Ik kan het leven leiden dat ik wil.
Ik heb geweldige Soulmate vrienden en Soulmate klanten en een geweldige dochter en een prachtige bonus dochter en ik ben samen met mijn grote liefde.
Ik schrijf en creëer iedere dag, precies zoals ik altijd droomde.
Ik mag iedere dag duizenden mensen inspireren met de dagelijkse emails en blogs die ik schrijf.
Ik mag iedere dag met de tofste mensen co-creëren en ik heb geleerd van hele mooie mensen.
Ik heb mooie avonturen ervaren.
Ik heb tientallen online programma’s gemaakt de afgelopen jaren en geweldige events gegeven waar honderden mensen naar toe zijn gekomen.
Ik voel dat ik echt een verschil mag maken in mensen hun leven.

En die materiële dingen zijn leuk, maar vergankelijk. Het mooiste wat ik heb gecreëerd is dat ik een diep vertrouwen heb dat alles me ergens heen leidt, ook al zie ik dat in de eerste instantie vaak niet.
Ik heb een diep vertrouwen dat Creatie altijd voor me zorgt en altijd het beste met me voorheeft.

En ik heb duizenden mensen mogen helpen de laatste jaren om datzelfde te realiseren. Kijk naar de vele testimonials op de testimonial pagina.

Dat klinkt waarschijnlijk prachtig en tegelijkertijd ben ik er ook heel eerlijk over dat er iets voor nodig is.

Er was geen knop die ik in EEN keer om kon zetten en waardoor ik “opeens” dit andere leven had gecreëerd.
Ik heb er ruim 10 jaar over gedaan om echt op een diep niveau te helen, gezond te worden en de moed te vinden om ECHT mijn werk te maken van mijn zielsmissie.
In 2012 ben ik een blog gestart om mijn ervaringen te delen en in 2014 begonnen mensen me op te zoeken met hun vragen en ben ik mijn bedrijf gestart.
En zelfs nu ben ik nog iedere dag bij aan het leren.
De waarheid is dat Bewuste Creatie een oneindig proces is, een spel of een dans van creatie.

Het is als het ware een reis waarin er iedere keer weer nieuwe verlangens komen en waarin iedere keer weer nieuwe ervaringen gecreëerd worden.
Creatie is nooit “af.”
Het is nooit “klaar.”
Sterker nog: ik voel dat we nu naar een hele nieuwe fase van creatie gaan. Van jezelf krachtig maken naar elkaar bekrachtigen en versterken.
Vanuit de steeds completer wordende “ik” naar het verbindende “wij.”

Ik merk keer op keer dat, waar er Bewuste Creators aanwezig zijn, dat er iets magisch gebeurt.

Er ontstaat een energie die ik op andere plekken nog niet eerder heb ervaren.
Zij stralen een energie uit die anderen uitnodigt om ook helemaal zichzelf te zijn en keuzes te maken vanuit liefde en eenheid. Er is een mate van transparantie en authenticiteit die nieuwe velden opent. Alles mag gezien en gehoord worden en mag naar het licht komen om getransformeerd te worden. 
Door die diepe heling waarbij alle pijn aangekeken wordt en getransformeerd wordt in liefde, ontstaat er een krachtige en verbindende energie waarbinnen mensen zich veilig voelen om helemaal zichzelf te zijn.
Doordat zware energieën bevrijd worden, komt er een prachtige creatieve energie op gang waarbinnen mensen geïnspireerd worden. Hierdoor ontstaan er allerlei nieuwe Creaties:

Nieuwe initiatieven en bedrijven worden geboren.
Er worden namen bedacht voor boeken, programma’s, bedrijven en diensten.
Mensen ontdekken hun missie en stappen er VOL in.
Nieuwe relaties worden gevormd of oude relaties worden nieuw leven ingeblazen.
Nieuwe banen worden gevonden en nieuwe kansen worden gecreëerd.

Er is openheid, liefde, heling, verbinding en bovenal heel veel creatiekracht.

Dit is wat op mijn Vision Board hangt en hier resoneer ik heel sterk mee:

“Er is maar een land : de aarde
Er is maar een volk: de mensheid
Er is maar een geloof: de Liefde.”

Ik nodig je met heel mijn hart uit om deze magische reis aan te gaan die we het leven noemen. En de BESTE manier om dat te gaan doen is door de programma’s te gaan volgen in the House of Divine Creation.

 “We’re all just walking each other home.” ― Ram Dass