Gratis Online Training: Het Bewustzijn achter Geld

Omarm Je Levensenergie: Ontdek de Diepte van je Relatie met Geld, Leer de Energie ervan Begrijpen en Vind Vrede door Emotionele Afstemming.

Het Bewustzijn achter geld
woman in white and red floral long sleeve shirt
people, group, friends

Geld…. een van de zaken waar de meeste mensen (inclusief ikzelf van tijd tot tijd!) de grootste moeite mee hebben.

Sommige mensen jagen achter geld aan.
Sommige mensen willen niets met geld te maken hebben en zouden willen dat het niet bestond.

En veel mensen wisselen beide af. Ze hebben een zogeheten “push – pull” relatie met geld.

Maar, volgens de theorie van Bewuste Creatie, helpen beide wegen helpen je helaas niet om een vredevolle relatie met geld te kunnen creëren.

Je KUNT niet achter geld aanjagen. Want als je er achter aan jaagt, dan zeg je eigenlijk dat het er niet is en omdat de fysieke wereld een spiegel is van onze binnenwereld KAN het ook niet opdagen.

En het heeft totaal geen zin om geld te ontkennen of te wensen dat het er niet is. 
Hoe dan ook is het nu een deel van onze realiteit EN ik denk persoonlijk dat het altijd een deel van onze realiteit zal blijven. 
Want alles in ons bewustzijn MOET een fysieke vorm aannemen. De basis van Creatie is namelijk: zo binnen, zo buiten. 

En ik denk dat geld in de kern niets meer dan de materialisatie van energie.

“Money is Spirit in action” — zoals Rudolph Steiner ook zo mooi zegt.

Mensen hebben dus geen geld probleem, maar een ENERGIE probleem.
Mensen hebben geen ruzie met geld, maar ze hebben een gevecht met hun EIGEN levensenergie, ofwel hun eigen gevoelens en emoties.

Mensen zijn bang voor hun meest duistere gevoelens EN ze zijn bang voor hun eigen grootsheid.
En dat projecteren mensen op elkaar en op geld en zo creëren we dus veel zaken die we eigenlijk niet willen omdat we niet weten hoe Bewuste Creatie echt werkt.

Ik ga je dus in deze GRATIS online workshop leren wat het bewustzijn achter geld is. 

EN ik ga je nog veel meer leren zoals: 

♥ Waarom dat het zo uitdagend kan zijn om een vreugdevolle relatie met geld te creëren.
♥ Waarom je soms denkt dat je “er” bent en een heel positieve tijd hebt met geld en waarom het dan toch weer kan gebeuren dat je 2 stappen achteruit doet.
Hoe geld energie is en hoe je de relatie met jezelf beter kan maken om je relatie met geld beter te maken.
Wat de niveaus van Bewustzijn zijn en hoe je die toe kunt passen op je relatie met geld.
♥ Hoe het komt dat sommige mensen die niet heel bewust lijken TOCH veel geld hebben en waarom “bewuste” mensen vaak heel weinig geld hebben. 
♥ Waarom het belangrijk is om je gevoelens over geld aan te kijken (en je gevoelens in het algemeen) en hoe dat een positief effect kan hebben op je relatie met geld.
Wat je kunt doen om je push – pull relatie met geld te overstijgen en vrede te vinden met geld. 
En nog veel en veel meer.

Direct na aanmelding, ontvang je deze gratis training in je inbox.

Ik kijk er heel erg naar uit om samen dieper te gaan in het bewustzijn van geld; met andere woorden: onze eigen levensenergie in ACTIE.

Het Bewustzijn achter geld

Meer over mij!

Wie ben ik om je meer te leren over bewustzijn en creatie?

Wie is Maartje?

Maartje is sinds 2002 gefascineerd door alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft. Nadat ze in 2002 het boek van Louise Hay had gelezen ‘Je kunt je leven helen” raakte ze gefascineerd door Louise haar boodschap. Haar boodschap was dat we met onze overtuigingen onze realiteit vormgeven. Maartje voelde in haar hart dat dit haar Missie was: alles leren over hoe we met ons bewustzijn (onze geestelijke realiteit) onze materiële realiteit vormgeven. Nadat ze deze materie 10 jaar heeft bestudeerd en vele mooie zaken voor zichzelf had gemanifesteerd, is ze in 2012 met een blog begonnen. In 2014 heeft ze ontslag genomen van haar baan in loondienst om zichzelf full time op haar Missie te kunnen richten om deze kennis door te leren aan andere mensen. Ze heeft zich totaal gecommitteerd aan wat ze hier te doen heeft en ze heeft nooit meer omgekeken. Ze doet niets lievers dan andere mensen alles leren over hoe Bewuste Creatie werkt en dan om mensen specifiek te helpen om hun ZielsMissie te ontdekken en te leven en Zielsvervullende relaties te creëren.

Sinds 2014 heeft Maartje tientallen online programma’s gecreëerd, grote events gegeven en tienduizenden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun eigen realiteit te worden. Daarnaast is ze Internationaal 2 bedrijven op aan het zetten, waaronder het online platform ‘Your Site, Our Business,’ dat ze samen met haar partner Conrad opzet.

Sinds 2002 heeft Maartje maar EEN vraag in haar hoofd: “Wat voor overeenkomsten kan zij zien tussen wat mensen denken en geloven en hoe de fysieke realiteit zich vormt?” Haar expertise ligt dan ook in het aan het licht kunnen brengen van beperkende overtuigingen EN daarin een nieuw verhaal vertellen. Daarnaast heeft Maartje een hele sterke intuïtie en is ze op een heel diep niveau verbonden met het grotere geheel, waardoor ze moeiteloos zaken waarneemt die je zelf nog niet had gezien waardoor doorbraken heel snel kunnen komen.

Wat zeggen anderen over werken met mij?

Welke resultaten hebben mensen behaald als ze gaan toepassen wat ik ze leer over de energie en het bewustzijn van geld? Kijk op de testimonial pagina voor nog meer testimonials!

Ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed.

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”
Teersa van Weezel

Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie!

Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad, ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen. De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil. Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!!
Marit Ladenius

Wat nu gaaf is.

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”
Jacqueline

Maartje heeft gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf.

Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.
Frances

Jouw content is verslavend.

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!
Sylvia Bouwer

Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen.

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent
Josje Feller

Dat betekent dat ik eigenlijk mijn investering van geldisliefde voor een JAAR er al uit gehaald heb!!!!!

Ik wil met jullie delen wat ik de eerste maand van mijn lidmaatschap al bereikt heb met het geldisliefde programma! Ten eerste had ik een gelddoel gesteld van €4400,- deze maand. Heb net de balans opgemaakt en heb deze maand €5677,50 gemanifesteerd waarvan €195,50 in vorm van kadootjes. Dat betekent dat ik eigenlijk mijn investering van geldisliefde voor een JAAR er al uit gehaald heb!!!!! Ik ben nu in loondienst. – doordat ik WEET hoe ik moet afstemmen heb ik super toffe mensen op mijn pad en vooral mogelijkheden en kansen gecreëerd! Hierdoor heb ik zo iets tofs in de wereld mogen zetten en hier heb ik in maart op een symposium als gastspreker over mogen pitchen. – in maart heb ik mogen pitchen op een landelijk podium voor zo’n 400 mensen (veelal jeugdartsen, verpleegkundigen, pedagogen, jeugdzorgwerkers, mediators, advocaten) over een innovatieve creatie rondom ouderschap. Deze maand is de lancering en guess what: Er komt LANDElIJKE publiciteit op!!!!! Ik word binnenkort geïnterviewd…… en dat wordt gepubliceerd in een landelijk dagblad!!! WHAAHOEIII! En hoe wordt het NOG beter dan dit?! Ik ga nu afstemmen op televisie want ik wil heel graag mijn boodschap verspreiden en tv lijkt mij gewoon TOF! Dank voor al jullie positive vibes want ik vind t super cool hoe we met z’n allen al in de ochtend aan het afstemmen zijn en onze wekkers eeder zetten om onze VIBES zo hoog mogelijk te houden!! BIG HUG!
Anoniem
Het Bewustzijn achter geld