Denk je dat je moet kiezen tussen geld verdienen of je hart volgen? Het 'Geld is liefde' programma leert je dat het samen kan gaan!
'Geld is Liefde' is HET gelddoorbaak programma voor Bewuste Creators, Missie Ondernemers, Creatievelingen, Coaches, healers, lichtwerkers en Kunstenaars.

300+ mensen zijn je voorgegaan in HET meest bekende en succesvolste  gelddoorbraak programma voor Missie gedreven Creators van Nederland.
In het ‘Geld is Liefde’ programma, leer je hoe je je leven, je bedrijf en je relaties af kunt stemmen op de energie van liefde en eenheid in plaats van vanuit de factor geld of geen geld.

Toen ik 23 jaar was leerde ik via het boek van Louise Hay dat wij de Creators van onze realiteit zijn.

Ik raakte compleet gefascineerd door wat ik nu ‘Bewuste Creatie’ noem. Die fascinatie was er niet in één keer. Want toen ik voor het eerst kennis maakte met de theorie van Bewuste Creatie had ik een burn-out en was ik depressief, chronisch ziek, verslaafd en had ik een angststoornis.
Ik zat vast in een toxische baan en ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik durfde met niemand te delen hoe ik me ECHT voelde en wat er ECHT in me omging. 
Ik schaamde me enorm. Want ik had toch geleerd wat er voor nodig was om mijn leven te leiden? Ik had een opvoeding gehad en ik had een opleiding. Ik “behoorde” het toch allemaal te weten? 
De eerste keer dat ik hoorde van Bewuste Creatie had ik enorm veel weerstand. Ik kon gewoon niet geloven dat ik deze chaos zelf had gecreëerd. Het was VEEL makkelijker om de mensen om me heen de schuld te geven van wat ik voelde en wat ik ervaren. ZIJ hadden mij toch immers geleerd dat dit “het recept” was voor een gelukkig leven waarin mijn behoeftes en verlangens vervuld zouden worden? 
Dus in de eerste instantie duwde ik de theorie van Bewuste Creatie weg en deed ik het af als “onzin.”

Maar als ik bloedeerlijk met mezelf was, dan had ik AL het andere al geprobeerd om een "uitweg" te vinden uit mijn problemen en om het geluk te vinden waar ik naar verlangde.

Maar wat ik ook probeerde, het werkte niet.

Hoe hard ik ook mijn best deed, ik leek mezelf alleen maar meer en meer kwijt te raken. Totdat ik op een gegeven moment helemaal leeg en op was. Ik KON gewoon niet meer. Op de jonge leeftijd van 23 kwam ik thuis te zitten met een burn-out.

De theorie van Bewuste Creatie gaf me de hoop en kracht die ik nodig had om te geloven dat er een “uit” was uit mijn omstandigheden.
De theorie van Bewuste Creatie leerde me dat ik alles kon doen en ervaren waar ik naar verlangde. En als ik mezelf de vraag stelde wat ik dan ECHT wilde, dan kwam in me op: “Dan wil ik alles leren over hoe we onze realiteit creëeren EN daar iedere dag over schrijven.” Want ik wist 2 dingen zeker: Bewuste Creatie fascineerde me mateloos EN schrijven is mijn grote passie. En de gedachte dat ik dat voor de rest van mijn leven kon doen, maakte me intens gelukkig. Maar tegelijkertijd kon ik alleen maar denken:

"Ja, leuk en aardig Maartje maar wie gaat je DAAR in Godsnaam voor betalen?"

Het duurde ruim 10 jaar voordat ik een antwoord had gevonden op die vraag en voor ik kon zien hoe ik in mijn levensonderhoud zou kunnen voorzien met mijn passie.

In 2014 had ik eindelijk genoeg lef en moed verzameld om mijn baan op te geven en mijn hart te gaan volgen. Ik had inmiddels enorm veel geleerd over Bewuste Creatie. Ik was enorm bang, want wat als het niet zou lukken? Wat als ik geen geld zou kunnen verdienen en we zouden ons huis kwijt raken?
Maar ik voelde diep in mijn hart: ‘Ik kan mezelf niet in de spiegel kijken als ik het niet op zijn minst mijn alles heb gegeven.’ Ik had het proces van Bewuste Creatie inmiddels toegepast om te helen en om gezond te worden. Ik had heel veel mooie zaken gecreëerd in mijn leven. Ik manifesteerde altijd de leukste baas, het mooiste kantoor en andere geweldige zaken. Zo maakten we ieder jaar een verre reis terwijl dat eigenlijk met ons salaris niet mogelijk was en ik kreeg een keer een gratis auto, op de exacte dag dat ik tegen mezelf zei dat het tijd werd voor een andere auto. Ik wist in alles dat ik genoeg wist van Bewuste Creatie om dit te kunnen laten slagen.
Dus ik stopte met mijn baan in loondienst om mijn hart te gaan volgen. 

En zo kwam ik er achter hoe uitdagend mijn relatie met geld werkelijk was.

Ik liep tegen ZO veel uitdagingen aan toen ik met mijn bedrijf begon om mijn hart te volgen:

Maar ik leerde stap voor stap om mijn hart en mijn passie te volgen EN geld te ontvangen. Binnen een jaar verdiende ik evenveel geld met mijn passie als ik met mijn baan in loondienst verdiende.

Ik vroeg me af hoe dat kwam. Want als ik om me heen keek, dan zag ik veel mooie mensen die er veel langer over deden. Ze waren soms jaren in de “opstartfase.” Of ze hadden jaren een baan naast wat ze werkelijk wilden doen of ze hadden al een paar keer geprobeerd hun hart te volgen, maar het lukte ze niet. Wat deed ik anders dan andere mensen die dezelfde business coach trajecten hadden gevolgd als ik en dezelfde kennis en informatie hadden over ondernemen? 

Ik kan me nog goed herinneren dat ik in de auto zat en er over na aan het denken was en opeens kwamen de woorden “Geld is Liefde” in me op. 
“Geld is Liefde” dacht ik? “Hoezo is geld Liefde?” Ik begreep het niet. Maar hoe meer ik er over nadacht, hoe logischer het voor me voelde. Ik had veel van mijn negatieve overtuigingen over geld losgelaten. Zo was ik geld steeds meer en meer als een tools gaan zien die me kon helpen om mijn hart te volgen en niet meer als iets “slechts.”

Mensen die genoeg geld hebben, zien geld gewoon niet als een groot ding. Ze zien het als een tool die ze kunnen gebruiken om hun leven te verbeteren. That’s it. Ze hebben er niet zo veel gevoelens bij. Maar veel spirituele mensen, bewuste creators, wereldverbeteraars en creatievelingen (zoals ikzelf) zijn veel gevoeliger. En waar veel mensen makkelijker denken “I don’t care” KUNNEN zij dat simpelweg niet denken. Zij hebben een groot hart en streven naar een eerlijke en rechtvaardige wereld. 

Maar jezelf opofferen en geld bij je vandaan houden gaat je daarin niet helpen! 
Het gaat je geen beter mens maken, net zo min als dat meer geld je geen slechter mens gaat maken. EN het houdt je weg van het leven van je dromen en dat is ZO zonde en je verdient VEEL beter dan dit. Deze fysieke wereld is niet gecreëerd dat we ons alleen maar op hoeven offeren. Nee, het is gecrëerd voor vreugdevolle creatie. 

“The basis of life is freedom; the purpose of life is joy; the result of life is growth.” — Abraham Hicks

Wat er is gebeurd, is dat we waarde aan geld zelf zijn gaan geven, in plaats van dat we geld zien voor wat het is: een stroom van energie die van mens naar mens stroomt. Mensen jagen geld na, in plaats van dat we focussen op liefde, vreugde en groei. 

En dat is PRECIES waar het Geld is Liefde programma om draait: je leert anders naar geld te kijken zodat je vrede met geld kunt creëeren. Als je geld kunt zien voor wat het ECHT is, kun je de gewoontes en de mindset gaan ontwikkelen waardoor je je hart kunt gaan volgen en geen “slaaf” meer bent van geld. 

Ben je er klaar voor?

Dan nodig ik je met HEEL mijn hart uit om mee te doen aan dit krachtige programma! 

Wat zeggen mensen die deel hebben genomen aan dit programma?

Ik heb mijn gelddoel gehaald en veel nieuwe kansen en mogelijkheden gecreëerd.

"Ik heb in de eerste maand al zo veel bereikt met het Geld is Liefde programma! Ik had een gelddoel gesteld van €4400,- deze maand. Ik heb net de balans opgemaakt en heb deze maand €5677,50 gemanifesteerd waarvan €195,50 in vorm van kadootjes. Dat betekent dat ik eigenlijk mijn investering voor dit programma er al uit gehaald heb! Doordat ik WEET hoe ik moet afstemmen heb ik super toffe mensen op mijn pad gemanifesteerd en vooral mogelijkheden en kansen gecreëerd! Hierdoor heb ik zo iets tofs in de wereld mogen zetten en hier heb ik in maart op een symposium als gastspreker over mogen pitchen op een landelijk podium voor zo’n 400 mensen (veelal jeugdartsen, verpleegkundigen, pedagogen, jeugdzorgwerkers, mediators, advocaten) over een innovatieve creatie rondom ouderschap. Deze maand is de lancering en guess what: Er komt LANDElIJKE publiciteit op! Ik word binnenkort geïnterviewd...... en dat wordt gepubliceerd in een landelijk dagblad! WHAAHOEIII! Dank voor al jullie positive vibes!
Anoniem

€10.000 euro omzet per maand voelt opeens heel haalbaar.

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat het Geld is Liefde programma in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”
Teersa

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”
Josje

De adviezen van Maartje zijn Universeel en zijn zelfs voor mij met mijn meer zakelijke insteek en mijn juridisch adviesbureau heel waardevol.

“Maartje heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”
Francis

Binnen 2 dagen had ik net zoveel omzet als normaal binnen 2 weken.

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik me aan heb gemeld voor het Geld is Liefde programma en enkele audio’s geluisterd heb, ik de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren. “investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten”. Op het moment dat ik je cursus zag en hier aan mee wilde doen boeide mij mijn minder gunstige financiële situatie totaal niet meer, en was er gewoon voor gaan de enige optie en een zeker weten dat de karige maanden van inkomsten binnen mijn bedrijf over waren! Gisteren ontving ik nog een keer vanuit het niets een erfenis waar ik totaal niet op gerekend had, het happy-de-pappy-gevoel was voor het eerst sinds een lange tijd weer voelbaar in elke cel van mijn systeem !”"
Jacqueline

Sinds ik het Geld is Liefde programma volg heb ik ineens zoveel meer energie!

“Sinds ik het Geld is Liefde programma volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Ik heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad. Ik ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen. De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil. Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!”
Marit

Het Geld is Liefde programma is een van de beste investeringen die ik ooit heb gedaan.

"Me opgeven voor Maartje´s Geld is Liefde programma - terwijl ik haar nog niet kende - is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Ik vind Maartje´s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten! Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet. Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!"
Mirjam

Wat ontvang je in het Online programma
'Geld is Liefde?'

Dit programma is zorgvuldig ontworpen om de kans zo groot mogelijk te maken dat je je vrede gaat ervaren met geld. Je ontvangt alle kennis, tools en support die je nodig hebt.

macbook pro on brown wooden table

12 zorgvuldig ontworpen modules

Je ontvangt toegang tot 12 zorgvuldig ontworpen video modules. Bij iedere module zitten aantekeningen die je nog eens rustig na kunt lezen. Deze modules zitten BOM vol waarde en we gaan super DIEP zodat jij alle kennis ontvangt die je nodig hebt om harmonie te brengen in jouw relatie met geld. Hieronder kun je lezen tot welke modules je toegang krijgt.

three people sitting in front of table laughing together

Wekelijks toegang tot een Q&A Call.

Iedere donderdag om 10.00 is er een Q&A Call. Je kunt al je vragen stellen over de modules, uitdagende situaties waar je in zit en verlangens die zich maar niet manifesteren. Ik help je er dolgraag mee. Ik kom snel tot de kern van wat er aan de hand is en soms hebben we maar een paar minuten nodig om ergens doorheen te breken.

person in red sweater holding babys hand

Toegang tot een besloten Telegram groep

Je hebt toegang tot een privé Telegram groep om te delen, vragen te stellen, mooie ervaringen te delen en om support te vragen. Ik ervaar de deelnemers van mijn programma's als open, compassievol, bereidwillig en liefdevol. Het zal voelen als een warm bad om omringt te zijn met mooie mensen die allemaal een commitment hebben gemaakt om hun relatie met geld te helen en hun leven vanuit Liefde en Eenheid vorm te geven.

Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt: ​

a woman in a sari sitting on a rock

Module 1: De Energie van Geld.

In deze eerste module, ga ik je leren wat de energie van geld werkelijk is. Geld zijn geen briefjes en munten. Geld is energie. Geld is Spirit (bewustzijn) in fysieke vorm. Maar HOE werkt dat precies? DAT ga ik in deze module aan je leren.

Na deze module zul je je vrij voelen en zul je eindelijk begrijpen waarom het soms zo lastig voelt met geld.

couple sitting on the field facing the city

Module 2: Jouw overvloedige zelf.

Hoe kijk je naar jezelf, het leven en de wereld om je heen als je naar de wereld zou kijken vanuit de overtuiging dat er overvloed is. We gaan samen het script schrijven voor jouw nieuwe leven en krachtige intenties zetten waar je de komende jaren aan wilt werken. 

Na deze module zul je je meer daadkrachtig voelen en gemotiveerd om andere keuzes voor jezelf te gaan maken. 

a person swimming in the water near a coral reef

Module 3: Wat is jouw geldverhaal en wat is de realiteit die je wilt veranderen?

Deze week gaan we kijken waar je NU staat met je geldverhaal. Ik ga je helpen met vast te stellen welk verhaal je jezelf precies verteld. Dit is belangrijk omdat we onze realiteit creëren met onze overtuigingen, dus het is belangrijk om te kijken WAT die die je hebt precies zijn.
In de modules en de ‘Doorbreek je Gledblokkade bonus’ kom je een TON met geldblokkades tegen, waarvan je aan de meeste niet eens eerder hebt gedacht, maar die waarschijnlijk een flinke stempel drukken op jouw geldmanifestatiekracht.

Na deze module heb je meer bewustzijn over wat je precies tegenhoudt en wat je achter je mag laten om een doorbraak te kunnen gaan ervaren. 

a woman is standing between two palm trees

Module 4: Heel jouw Geldblokkades.

In deze module ga ik je alles leren over 2 hele krachtige healingtechnieken die je kunt gebruiken om alle blokkades die je tegenkomt los te laten.
Daarna ga ik delen hoe belangrijk het omarmen en volledig laten stromen van je gevoelens en levensenergie is, als je vrede wilt vinden met geld. 

Na deze module voel je je vrijer in jezelf. Je voelt je meer verbonden omdat je weet dat het helemaal oké is om alles te voelen wat je gaat voelen op deze reis. Je gaat je krachtiger voelen omdat je weet hoe je met uitdagingen om kunt gaan.

closeup photo of yellow sunflowers

Module 5: Goede Gewoontes voor een overvloedig leven waarin je je welzijn voorop stelt.

In deze module gaan we over op actie. We hebben in de eerste modules een TON innerlijk werk gedaan en nu is het tijd om de shift te maken naar de ACTIES die je gaat nemen. Acties die komen vanuit afstemming en inspiratie. Geld roept van ALLES bij mensen op en als je je laat leiden door die gevoelens, dan volgt er vaak uitstelgedrag, zelfsabotage en ontwijkingsgedrag, wat er voor zorgt dat je TE lang in situaties blijft hangen die je welzijn niet bevorderen. Nu je de kennis hebt welke negatieve overtuigingen je negatieve emoties veroorzaken en HOE je met je emoties om kunt gaan, is het tijd voor nieuwe gewoontes die jouw welzijn bevorderen! 

Na deze module merk je dat je angsten langzaam weg glijden. Je begint je beter in je lichaam te voelen: krachtiger en rustiger. Je begint te merken dat je een fundament aan het bouwen bent voor jezelf.  

lavender field

Module 6: Geld creëeren is een keuze.

In deze module ga ik nogmaals aan je vragen om een harde keuze te nemen om je hart te volgen en dienstbaar te zijn aan jezelf en het leven en het geld vanuit DIE plek te laten komen EN ik ga met je delen wat daar voor nodig is. Daarnaast deel ik met je wat je kunt doen als je even geen vertrouwen hebt en ik deel de redenen met je om NIET te wachten met geld manifesteren. Daarnaast deel ik de mogelijkheden met je waarop geld jouw leven binnen kan komen om je te inspireren. EN ik deel met je wat een van de belangrijkste dingen is als het aankomt op VANDAAG meer geld in je leven aantrekken.

Na deze module, ga je meer regie en zelfleiderschap ervaren. Je vrouwelijke en je mannelijke kant komen dichter bij elkaar en je voelt je meer in balans en je ervaart meer daadkracht en zin om zaken te ondernemen en acties te gaan nemen. 

Woman in White Long Sleeve Shirt With Blue Towel on Head

Module 7: Geld , liefde en Waarde.

In deze module gaan we het hebben over jouw persoonlijke waarde en hoe dat gekoppeld is aan geld verdienen EN we gaan het hebben over de waarde van geld. Ik ga met je delen hoe je makkelijk je uurtarief opschroeft en wat er voor nodig is om op de meest simpele manieren je waarde te vergroten.

Na deze module zul je op een hoger niveau jouw waarde voelen en kunnen benoemen. Je zult gaan ervaren dat je jezelf makkelijker open kunt stellen voor geld en op een hoger nievau geld kunt vragen EN kunt ontvangen. 

an aerial view of a large wave in the ocean

Module 8: Vind je Money Flow.

In deze module gaan we kijken hoe je geld verdienen NOG makkelijker kunt maken. Geld verdienen heeft een flow en een ritme en ik ga je helpen om dat te vinden. De meeste mensen denken dat ze hun geldproblemen op kunnen lossen door meer geld te gaan verdienen en worden zo (onbedoeld) een slaaf van geld. Ze gaan allerlei acties nemen voor het geld in plaats van dat ze hun hart volgen. Ik ga je leren waarom “meer geld” niet per se de oplossing is, en wat je dan WEL kunt doen om de flow van geld te kunnen gaan ervaren. 

Na deze module zul je meer rust en vrede vinden. Je zult merken dat je het leven op een dieper niveau gaat vertrouwen en dat je makkelijker in overgave kunt gaan, ook in tijden dat je niet veel geld hebt. 

two person standing on gray tile paving

Module 9: Laat je geld drama los.

Dit kan misschien een triggerend onderwerp zijn. Zoals ik al zei: geld roept veel op bij mensen. En het is HEEL natuurlijk en helemaal oké om gevoelens te hebben over geld. Dat hebben we allemaal wel eens. Maar er is een HEEL groot verschil tussen gevoelens en drama. Met gevoelens kun je kunt de energie van gevoelens shiften, maar drama kun je niet oplossen. Als je drama creëert KUN je niet meer verbonden blijven met de werkelijkheid. Je kunt de zaken niet meer helder zien en zo maak je verhalen in je hoofd die je niet op kunt lossen. Dit geeft je een enorm groot gevoel van machteloosheid. 
In deze module help ik je om alle vormen van drama te ontdekken EN natuurlijk om ze los te laten. 

Na deze module, zul je je meer in balans voelen. Je zult je meer bewust zijn van de energie in je lichaam en wat je met deze energie kunt doen. Je zult je krachtiger voelen omdat je jouw diepe intuitie op een hoger niveau met logica kunt verbinden, om zo de weg vrij te maken voor echte wijsheid. 

woman in white and red floral long sleeve shirt

Module 10: Het Universum steunt jou in je grootsheid.

Het Universum staat altijd voor je klaar en je kunt het Universum altijd alles vragen wat je wilt. In deze module leer ik je welke vragen je kunt stellen en hoe dat werkt. Daarnaast deel ik een script dat je helpt om dagelijks leiding te vragen. En daarnaast deel ik een paar HELE bijzondere, totaal buiten de box geld manifestatie verhalen met je die je hele bewustzijn kunnen shiften over wat jij denkt dat er mogelijk is.

Na deze module ervaar je een dieper vertrouwen in het Universum. Je ziet “het Universum” niet meer als iets buiten jezelf maar als een constant bewegende stroom van bewustzijn waar jij een onderdeel van bent. Je leert wat het betekent dat het Universum VOOR jou werkt en dat gaat er voor zorgen dat je een vele betere relatie met het Universum ervaart. 

green grass field during sunset

Module 11: Wordt de overvloedige JIJ.

In deze module ga ik je helpen om die rijke jij nogmaals te bevestigen en ga ik samen met je kijken wat er nu (vanuit jouw afstemming) dagelijks voor nodig is om IN je nieuwe identiteit te stappen EN verbonden te blijven, OOK na dit programma. 
Ik ga je leren hoe je met uitdagingen om kunt gaan die na dit programma eventueel nog op je pad gaan komen en hoe je door kunt zetten, OOK als het uitdagend kan worden. 

Na deze module zul je merken dat je een dieper vertrouwen gaat krijgen dat je dit ook daadwerkelijk kunt gaan DOEN. Je zult meer vertrouwen hebben in je toekomst en je eigen creatiekracht. 

woman smiling near tree outdoor during daytime

Module 12: Uiteindelijk gaat geld niet over geld.

In deze module komt alles samen. Ik deel nogmaals met je waar het manifesteren van geld ECHT om gaat. En als je DAT snapt, dan zul je nooit meer tekort ervaren, zelfs niet in de periodes dat je (volgens je eigen ego en dat van anderen “te weinig geld” hebt.)

Na deze module voel je een diepe dankbaarheid. Je kijk op geld en op het leven is voorgoed verandert. Je hebt de tools gekregen die je de rest van je leven kunt gebruiken om vrede met geld te krijgen. 

BONUSSEN

Je krijgt bij het ‘Geld is Liefde’ programma  een aantal prachtige bonussen ter waarde van meer dan €1000,00! Deze bonussen helpen je met je mindset en een aantal praktische zaken om op een dieper niveau overvloed te gaan ervaren. 

woman in white long sleeve shirt holding white plastic bag

Wat is jouw Investering voor dit programma?

De waarde van dit programma is bijna €3000,00. Maar wat is het je waard om vrede te ervaren met geld voor de REST van je leven? Jouw investering is een fractie van de werkelijke waarde van dit programma.
Bedragen zijn exclusief BTW

Pay in Full

997,-
excl. BTW
 • Lifetime toegang tot 12 modules twv €1200,00
 • Wekelijkse een Q&A Call twv €600,00 per jaar
 • Toegang tot een besloten Community van Bewuste Creators - onbetaalbaar
 • BONUSSEN ter waarde van €1000,00
 • PAY IN FULL BONUS - €31,00 korting
 • PAY IN FULL BONUS - Gratis deelname aan de online workshop: Hoe Creëer en lanceer je jouw (online) programma, workshop of event binnen 48 uur? (Deze wordt opgenomen na afloop van dit programma) twv €497,00
Beste keuze

12 maandelijkse Termijnen

97,-
excl. BTW
 • Lifetime toegang tot 12 modules twv €1200,00
 • Wekelijkse een Q&A Call twv €600,00 per jaar
 • Toegang tot een besloten Community van Bewuste Creators - onbetaalbaar
 • BONUSSEN ter waarde van €1000,00

OF kies voor het VIP Pakket

Ik geloof 100% dat, als je de modules en calls volgt, dat je alles hebt om vrede met geld te gaan ervaren en je hart te volgen. Maar als je er sneller wilt komen en als je je tijd op een hoog niveau waardeert, nodig ik je uit om je aan te melden voor het VIP-pakket. 

In het VIP pakket ontvang je aan het begin van iedere maand een Intentie Sessie. We kijken samen wat jouw diepste verlangens zijn en we kijken welke overtuigingen er tussen jou en je verlangens in zitten en welk nieuwe verhaal je jezelf mag vertellen. Daarnaast stel je jezelf de vraag: wat heb ik nodig om mijn verlangens ook te realiseren en hoe kan ik mezelf dat geven? De rest van de maand heb je mij op speeddial en heb je ongelimiteerd toegang via Telegram. Dat betekent dat je me mag appen en bellen voor vragen wanneer je wil, zodat je een heerlijk momentum op kunt bouwen met het creëeren van jouw beste leven mogelijk.

Dit zijn de voordelen om gebruik te maken van het VIP pakket:  

➡️ We kunnen snel schakelen. Je hoeft niet te wachten op een volgende module of groepssessie om je uitdagingen in te brengen en om de doorbraken te ervaren waar je naar verlangt.

➡️ Het bespaart tijd en energie. En zoals je in het programma leert: geld = energie Als je meer geld wilt manifesteren, is een van de belangrijkste factoren om super zuinig op je energie te zijn en om er voor te zorgen dat je je energie efficient investeert. Ik ken deze materie en ik heb vaak aan een half woord genoeg. Een paar appjes heen en weer of een gesprekje van 5 minuten is vaak al weer voldoende voor je volgende doorbraak.
➡️ Het levert snel resultaat op. Doordat je vaak meerdere korte vragen kunt stellen, of kleinere vragen kunt stellen, krijg je sneller de doorbraken waar je naar verlangt. Je stelt een vraag, implementeert wat je leert en komt weer terug bij me. Je kunt dus veel meer positief momentum genereren dan in sessies die we een keer per zoveel weken hebben.

Kiezen voor deze optie vraagt om een grotere investering.
Maar denk eens na over wat het je tot nu toe heeft gekost door deze doorbraak NIET te bereiken. Hoeveel geld heb je uitgegeven aan dingen die je niet het resultaat brachten dat je verlangde? Hoe lang blijf je soms alleen met zaken rondlopen voordat je om hulp vraagt? Hoeveel tijd en energie ben je al verloren op deze manier? En wat zal het je in de toekomst nog kosten als je niet kiest voor wat het meest dienstbaar is aan jou als het gaat om het investeren van je tijd, geld en energie? Ik heb vertrouwen in deze aanpak en help mensen al meer dan 10 jaar om in contact te komen met de ware essentie van hun Ziel en resultaten te bereiken die op hun Ziel zijn afgestemd.
Daarnaast kunnen we door een aantal simpele stappen je omzet drastisch verhogen. Je kun je investering daardoor snel terugverdienen.

En als dit om de een of andere onwaarschijnlijke reden niet voor jou werkt terwijl je de stappen volgt die ik bied, geldt ook voor het VIP pakket de geld-terug-garantie.
Als je jouw tijd en energie hebt geïnvesteerd en binnen een maand van intensief samenwerken zien we geen resultaten, en concluderen we beide dat het proces van Bewuste Creatie niet bij JOU of je specifieke situatie past, zal ik je investering terugbetalen. Even ter verduidelijking: dit geldt ALLEEN als je het werk hebt gedaan. Als je niet de nodige inspanning levert, zal er niets veranderen en zal ik je investering niet terugbetalen.

Dus, ben je klaar om een quantum sprong te maken?Wil je profiteren van mijn persoonlijke coaching en ondersteuning? Dan nodig ik je uit om je aan te melden voor het VIP-pakket.Als je nog even van gedachten wilt wisselen, boek dan HIER een gratis Overvloed Sessie met me in.

VIP Pay in Full

3777
2777,-
Excl. BTW
 • 4 1 op 1 VIP Intentie Sessies twv €2000,00
 • 4 maanden lang mij op de speeddial en ongelimiteerd contact via Telegram twv €2000,00
 • Toegang tot het 3 daagse 'Thrive in Mission' Event op 9, 10 en 11 februari 2024 twv €497,00
 • Lifetime toegang tot 12 modules twv €1200,00
 • BONUSSEN ter waarde van €1000,00
 • 1 jaar toegang tot een besloten Community van Bewuste Creators - onbetaalbaar
 • BONUS: Lifetime toegang tot alle programma's in de Bewuste Creatie Community & Collectie twv €1997,00 ex BTW
 • PAY IN FULL BONUS - €311,00 korting
 • PAY IN FULL BONUS - Extra maand coaching twv €1000,00
 • PAY IN FULL BONUS - Een kopie van mijn boek 'De Kunst van Bewuste Creatie' Inclusief Afstemdagboek twv €32,00
 • PAY IN FULL BONUS - Gratis deelname aan de online workshop: Hoe Creëer en lanceer je jouw (online) programma, workshop of event binnen 48 uur? (Deze wordt opgenomen na afloop van dit programma) twv €497,00
Beste keuze

VIP 4 maandelijkse termijnen

997
777,-
Excl. BTW
 • 4 1 op 1 VIP Intentie Sessies twv €2000,00
 • 4 maanden lang mij op de speeddial en ongelimiteerd contact via Telegram twv €2000,00
 • Toegang tot het 3 daagse 'Thrive in Mission' Event op 9, 10 en 11 februari 2024 twv €497,00​
 • Lifetime toegang tot 12 modules twv €1200,00
 • BONUSSEN ter waarde van €1000,00
 • 1 jaar toegang tot een besloten Community van Bewuste Creators - onbetaalbaar
 • BONUS: Lifetime toegang tot alle programma's in de Bewuste Creatie Community & Collectie twv €1997,00 ex BTW

Meer mensen die met behulp van het Geld is Liefde programma prachtige resultaten hebben behaald!

Door jouw advies verkocht ik binnen een paar weken mijn bedrijf, terwijl ik al 2 jaar bezig was zonder succes.

"Ik ben al 2 jaar bezig om mijn bedrijf te verkopen. Maartje deelde met me dat ik er niet met afschuw maar juist met liefde naar moest kijken, dat ik moest terugdenken aan het begin. Dat was dat een soort eye-opener. Ik ben dat gaan integreren en recentelijk heb ik een afscheidsbrief geschreven aan mijn zaak waarin ik ook schreef dat ik wilde dat ze overgenomen zou worden door een lief iemand. 2 weken geleden ineens een geïnteresseerde en na een tweede gesprek hebben we de deal gesloten. Ik heb er ook nog een geldbedrag aan overgehouden. Ik keek erna en dacht "huh, dat ging snel.” Dank je wel!"
Liane

Sinds ik weet dat geld energie is, zijn er al magische dingen gebeurt.

"Je bent voor mij een MEGA inspiratie. Ik had echt een verschrikkelijk gelverhaal. Dankzij jou lukt het me eindelijk om een positievere mindset te creëeren en meer te leven in VERTROUWEN. Dat geld ENERGIE is, was mijn állergrootste eye opener. Er zijn sindsdien al meerdere magische dingen gebeurt. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, (volop leven in OVERVLOED waarbij ik gewoon alles kan doen wat ik wil) maar ben al wel ontzettend op de goede weg!!! Ik heb mijn baan opgezegt en heb mezelf 1,5 jaar geleden, net als jij, in het diepe gegooid. Ik heb een fantástisch bedrijf opgezet en ik heb een nieuwe parttimebaan ernaast. Ik heb mijn inkomen ver(drie)dubbeld en ik heb nog zóveeel ideeën en mogelijkheden. Ik heb nog wel tegenslagen gehad. Normaal werd ik dan altijd depressief, maar nu laat ik me daar inmiddels niet meer zo door uit het veld slaan. Ik voel me zoveel sterker en ook eindelijk zet ik mijzelf in de wereld met alles wat ik te bieden heb. Lieve Maartje, echt ontzettend bedankt voor alles wat je doet en wie je bent!"
Jessica

Ik volg veel Internationale manifestatie experts, maar Maartje blinkt uit!

“Ik ben net begonnen met het Geld is Liefde programma en ik heb in zo'n korte tijd al zoveel geleerd. Reeds lang volg ik veel Engelstalige experts op het gebied van manifestatie en aantrekkingskracht, zoals Bob Proctor, Jack Canfield en Mary Morrissey maar jij blinkt wel uit, Maartje. Je bent zo open, oprecht en eerlijk en dat vind ik zo fijn aan jou.”
Susanne

Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde.

"Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN. Ik ben laaiend enthousiast over je zielsscript, deze beschrijft precies mijn proces. Lieve mensen echt een aanrader…”
Femke

Ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk.

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor. Super bedankt dat je dit hebt gecreëerd.”
Jenny

Door jou hoef ik me niet meer schuldig te voelen om geld te willen EN te krijgen.

"Lieve Maartje, door jou hoef ik me niet meer schuldig te voelen om geld te willen (EN te krijgen), want geld is liefde. Jij gebruikt de woorden die ik wil zeggen maar niet kon vinden. Door jou zie ik in dat ik zelf mijn leven kan creëren op een voor mij aansprekende en passende manier. Ik voel me opgeladen na het lezen van je teksten en het bekijken van je video’s en deze resoneren enorm met me. Jij bent mijn ‘niet lullen maar poetsen’-voorbeeld. Een inspiratiebron. Dus dank je voor wat je doet."
Anja

Mijn leven is compleet veranderd in een paar maanden tijd.

Ik wil je graag laten weten wat voor waarde je me hebt gegeven met het Geld is Liefde programma, maar ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Ik heb er al zoveel uit gehaald. Ik wist nauwelijks iets van Bewuste Creatie, en nu manifesteer ik prachtige dingen. Ik leer van je hoe ik klanten kan aantrekken. Mijn angst voor tekort heb ik grotendeels kunnen omdraaien. Alleen al dat laatste is voor mij zo waardevol. In plaats van me zorgen te maken, ben ik nu bezig met wat ik wil creëeren. Mijn leven is compleet veranderd in een paar maanden tijd. En dat zonder dat ik je ooit persoonlijk heb gesproken. Allemaal door de fantastische content die je creëert en door jouw krachtige energie die ik voel als ik naar de video’s kijk. Dank dat jij er bent en een voorbeeld bent in hoe het leven echt werkt. Juist ook als er contrast is. Ik ben ontzettend dankbaar voor dit programma en alle content. ❤️🙏🏻”
Marlies

Ik heb zo veel geleerd over vertrouwen op mijn eigen missie, over overgave, over overvloed, over geld, over zelfliefde en vooral ook over in de actie gaan!

"Prachtig hoe je jezelf laat zien en opent, met al je kwetsbaarheid. Daar heb ik veel respect voor! Ik heb zoveel van je geleerd in het Geld is Liefde programma. Over vertrouwen op mijn eigen missie, over overgave, over overvloed, over geld, over zelfliefde. En vooral ook over in de actie gaan! Het hoeft niet perfect en doen geeft zulke mooie resultaten. Dat is waarin jij mijn grote voorbeeld bent; geïnspireerde actie nemen. En daar dankbaar voor zijn. Dus dank je wel dat jij er bent!"
Sas

Ik ben al 12.5 jaar zelfstandig ondernemer, maar dankzij het Geld is Liefde programma, ben ik dit jaar voor het eerst ECHT gaan 'ondernemen'.

"Ik ben al 12.5 jaar zelfstandig ondernemer, maar dankzij het Geld is Liefde programma, ben ik dit jaar voor het eerst ECHT gaan 'ondernemen'. Dat wil zeggen: vakkennis heb ik, maar verkopen is een andere tak van sport. Ik wil je zeggen dat jij absoluut het verschil maakt in levens!!! Het feit dat jij jouw processen deelt, vind ik zo sterk van jou! Dan denk ik..: "O ik moet doorgaan, want Maartje lukt het ook iedere keer, dus moet het mij met haar hulp, haar woorden, haar lessen ook lukken." Daardoor help je op deze manier anderen die er anders het bijltje bij neer zouden leggen.. (ik o.a. …) 8 januari heb ik mijn eerste 'lancering' met een gratis 5 daagse training. Dat ik dit nu doe en durf komt mede door het programma en doordat ik jou soms letterlijk dingen hoor zeggen die me aanmoedigen om dit te doen! DANK!!"
Sas

Jij bent een levende legende.

"Holy fucking wow!! Jij bént een levende legende. Zo slim, echt, recht voor z'n raap.. groots in je diepgang én in het mensen daarin mee te nemen. No shit, no drama. En als ik mist ervaar, bezit jij de gave om mij helder te doen denken. Ook nu weer help je mij door te laten zien dat dit ècht voor blijft komen. Dat maakt het voor mij nét iets minder lastig om te vertrouwen. Dat is het.... jij maakt een pad en als ik daarop loop wéét ik dat het kan. Jij maakt dat mijn vertrouwen blijft groeien."
Anouschka

Het Geld is Liefde programma is niet alleen voor mij waardevol maar werkt ook door op mijn klanten, mijn kinderen, mijn familie en iedereen om me heen.

"Ik heb voor mezelf hardop de dankbaarheid uitgesproken dat jij op mijn weg bent gekomen en je bedankt voor alles wat je in me losmaakt. Door het Geld is Liefde programma ben ik groter gegroeid, creatiever geworden, meer door gaan stromen, nog meer gaan vertrouwen op het universum en veel meer mezelf geworden. En dat legt me geen windeieren. Die waarde is zo enorm dat het op mij een enorme uitwerking heeft, maar ook op mijn klanten, mijn kinderen, mijn familie en alle mensen om mij heen. Ik heb een aantal prachtige leraren/coaches in mijn leven en daar ben jij er 1 van."
Irene

Ik heb mijn angst van de laatste 2 jaar in een paar dagen kunnen ombuigen naar een diep vertrouwen en we hebben al onze rekeningen kunnen betalen.

“Veel van wat je vertelt, had ik al eerder gehoord, aangezien ik "The Secret" de voorbije jaren in veel verschillende vormen heb gelezen. Ik paste het gedeeltelijk toe met veel vallen en opstaan, maar door jouw overbrengen van deze waarheid werd het voor de eerste keer mogelijk om dit echt te gaan voelen; diep in mijzelf. Het is de manier waarop je de dingen heel eenvoudig benoemt en steeds blijft herhalen op steeds weer iets andere manieren waardoor het nooit saai wordt, maar integendeel doet het de waarheid dieper in mijn cellen zinken. Dankzij jou heb ik mijn negatieve angstgevoelens van de laatste 2 jaar in een paar dagen kunnen ombuigen naar een diep vertrouwen. Mijn man en ik zaten in een financieel heel moeilijke positie al 2 jaar aan een stuk, De afgelopen maand zou de allermoeilijkste, spannendste maand met de hoogste rekeningen worden; maar dank zij het Geld is Liefde programma heb ik de switch kunnen maken van angst naar werkelijk diep vertrouwen. Ik heb 's nachts goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen. Door echt toe te passen wat jij zo bevattelijk verteld, was ik mijn angst op een tweetal dagen kwijt. Plots kon ik heel duidelijk zien hoe ik met mijn angstgevoelens voor tekort; ook tekort gecreëerd had de voorbije 2 jaar. We hadden met ons bedrijf en ook persoonlijk weliswaar grote stappen gezet, maar het was steeds moeilijk en heel vermoeiend. Jouw programma heeft een grote, innerlijke scheppingskracht in mij wakker gemaakt. Dus lieve Maartje, heel erg bedankt voor jouw grote, ontzettend positieve, liefdevolle bijdrage aan mijn leven vol overvoed en dit is nog maar het begin want ik heb nu nog heel veel supertoffe plannen die ik allemaal ga verwezenlijken!!!”
Ann

30 dagen Bewuste Creatie Garantie

Ik ben ervan overtuigd dat dit programma je alle kennis en steun biedt die je nodig hebt om je relatie met geld aanzienlijk te verbeteren. Hierdoor zul je meer innerlijke vrede en kracht gaan ervaren en minder zwaarte en negatieve energie. Jouw verhoogde frequentie zal ook een positief effect hebben op alle andere gebieden van je leven: je creativiteit, je werk en je gezondheid. Je zult merken dat je sneller zaken voor elkaar krijgt en meer energie hebt.

Het is normaal om twijfels te hebben voordat je een investering maakt. De woorden op deze pagina klinken mooi. Maar de vraag is of dit ook ECHT werkt. Ik ben ervan overtuigd dat wat ik leer werkt en daarom bied ik een 30 dagen 100% niet goed, geld terug garantie aan. Als je na 30 dagen deelname aan dit programma geen verandering in je relatie met geld ervaart, laat het me gewoon weten en ik stort 100% van je investering terug – no hard feelings, dan wens ik je niets dan liefde toe. 

NATUURLIJK, als je het werk niet doet, zul je ook geen resultaten zien.
Daarom vraag ik dat je het afstemdagboek hebt ingevuld gedurende die maand, minimaal iedere week een module hebt gevolgd, bij de Coach Calls aanwezig bent geweest en je vragen hebt gesteld en om begeleiding hebt gevraagd aan de Community Manager wanneer je merkt dat je de waarde niet uit het programma kunt halen, zodat we je kunnen helpen. 
Als je echt tijd en energie hebt geïnvesteerd en toch geen positieve verandering in je relatie met geld ervaart, krijg je je investering terug. Ik sta volledig achter de kwaliteit van dit programma! Mijn doel is dat je volledig vertrouwen hebt in deze investering in jezelf en je toekomst. Mocht je ontdekken dat het toch niet bij je past, weet dan dat je niets te verliezen hebt.

Wat gaat dit programma je opleveren?

Als je je tijd en je energie investeert, dan zijn dit de resultaten die je kunt krijgen

woman in white long sleeve shirt holding white plastic bag

FAQ

Hieronder vind je alle meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur me een mailtje via info@bewustecreatie.nl en we helpen je graag verder. 

Geld is Liefde gaat niet over meer geld manifesteren. Ik heb geleerd dat dit juist vaak vanuit tekort komt en dat als mensen zich op “meer” richten dat ze eigenlijk met de overtuiging leven dat er niet genoeg is en DUS kan er niet genoeg zijn. Het voelt dan voor ze alsof ze heel hard werken en het niet “goed” kunnen doen. Er komt ook vaak schaamte omdat ze “de regels” van het manifesteren toepassen en het komt NOG niet, wat het gevoel van tekort en niet goed genoeg zijn alleen maar benadrukt. Het is mijn visie dat we al goed genoeg zijn, precies zoals we zijn. En als we de overtuigingen weghalen die tussen ons en diepe zelfliefde staan, dat alles wat jij nodig hebt om jouw zielspad te volgen je leven binnen stroomt. Ik zie vaak dat mensen die controle niet los durven te laten omdat ze het leven niet vertrouwen. Maar het Universum “straft” je niet door tekort te creëeren. er zijn ook geen “lessen” van tekort die je moet leren. Je hoeft alleen maar alle barrières tussen jou en liefde weg te gaan halen. Daar ga ik je in dit programma mee helpen. 

Ik heb geleerd: verlangen is leidend voor Creatie. De vraag is: verlang je er naar om met dit programma mee te doen? Dan zul je vanzelf zien waar dat verlangen je heen brengt. Dit programma is er juist voor bedoelt om te gaan vertrouwen op je innerlijke weten. Voelen je diep van binnen dat dit programma een bijdrage gaat zijn? Vertrouw dan op dat gevoel! En bovendien…. je hebt niets te verliezen, wegens de niet goed – geld terug garantie. 

Ja zeker. Veel modules zijn gericht op het verbeteren van je relatie met geld in het algemeen. Als er een ding is wat ik heb mogen leren van mijn klanten de afgelopen 10 jaar is het dat geld letterlijk overal vandaan kan komen. Wat ik echter wel zie is dat veel van mijn klanten, als ze eenmaal weten dat ze de creator van hun realiteit zijn, dat ze “iets” voor zichzelf willen doen en vrijheid willen ervaren. En je hoeft ook nog niet eens te weten wat dat “iets” dan is, want het leven zal dat vanzelf aan je openbaren. 

Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. En het is OOK geschikt als je (nog) in loondienst werkt OF gewoon als de Wet van Aantrekkingskracht en mijn energie met je resoneert. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze dromen hebben, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Nee, als je lid bent van de Bewuste Creatie Community, kun je gewoon meedoen met dit programma. Je hoeft hier niet apart voor te betalen. Stuur een mailtje naar info@bewustecreatie.nl en we sturen je de kortingscode. 

Zeker! Als ik naar mijn eigen leven kijk, dan mag ik bij iedere uplevel weer aan mijn mindset werken. De theorie daarvan is hetzelfde en die heb je in een eerdere versie al gehad, maar het live bijwonen van de modules en het aanwezig zijn in de groep kan heel krachtig zijn en motiverend werken om veel sneller te gaan dan je alleen zou gaan.
Ik kan helaas geen korting geven als je het programma al eerder hebt gevolgd. Ik heb er enorm veel liefde en energie in gestopt om alle modules en bonussen opnieuw op te nemen en ik wil mezelf hierin naar behoren waarderen. 

De Modules deel ik live iedere maandag ochtend op 10.00. Je hebt daarna de kans om vragen te stellen.

De Coach Calls vinden plaats op donderdagochtend om 10.00 plaats

Alle calls worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn. 

Als je 1 op 1 coaching wilt ontvangen, stuur dan een mail naar info@maartjekoper.nl. We kijken graag wat de mogelijkheden zijn. We geven geen losse sessies.