Gratis online training 'Succesvol Zichtbaar ZIJN.'

Deze gratis online training is speciaal voor Missie gedreven ondernemers, creatievelingen, spirituele ondernemers, leiders van deze nieuwe tijd, pioniers en vernieuwers. 
Het is jouw tijd om
een grote impact te maken. De wereld heeft nodig wat jij te brengen hebt! Maar daarvoor is het belangrijk dat mensen weten wie je bent en wat je doet. In deze gratis online training, gaan we je helpen op een liefdevolle manier te leren hoe je next level in jouw zichtbaarheid kan stappen en te verbinden met jouw ideale klant en hoe je de juiste energie kan krijgen om ze moeiteloos naar je toe te trekken. Meld je hieronder aan! 
J
e kunt er live bij zijn of je krijgt achteraf de replay!

Ontvang de gratis online training: Succesvol Zichtbaar ZIJN

Gratis online training: liefdevol Zichtbaar ZIJN

Lieve Creator, je weet dat het belangrijk is om zichtbaar te zijn zodat jouw ideale klant je kan vinden. Maar je loopt hierbij tegen een aantal uitdagingen aan.

We begrijpen precies hoe je je voelt.

Maar zichtbaarheid HOEFT niet moeilijk of ingewikkeld te zijn en je leeg te zuigen. In deze gratis training: ‘Liefdevol Zichtbaar ZIJN’ gaan we 7 Sleutels met je delen die je helpen om zichtbaar te zijn op een manier die helemaal bij JOU past.
In deze gratis online training delen we mindset tips met je om van moeilijk naar simpel te gaan en we geven je de technische en creatieve tools, kennis en vaardigheden om efficient en met vreugde aan de slag te gaan. 
Lees hieronder wat er precies aan bod gaat komen in deze gratis training. 

Dit is wat we in deze gratis online training met je gaan delen:

Ontvang de gratis online training: Succesvol Zichtbaar ZIJN

Gratis online training: liefdevol Zichtbaar ZIJN

Meer over Jenny

Ik ben een ultra creatieveling.

Als klein meisje was ik altijd creatief bezig, ik hield van tekenen, schilderen, knutselen, zingen en acteren. De andere vakken op school konden mij gestolen worden 🙂

Ik ben nu 42 jaar en ben nog steeds gek op creativiteit en ik gebruik het dagelijks in mijn werk.
Ik ben afgestudeerd als 1e graads Theaterdocent en Regisseur en ik heb de Foto en Video Opleiding gevolgd. 
Ik denk in beelden/scenes en ik houd van spelen en creëren.

Nu combineer ik dit alles in mijn werk als Reels Creator en help ik ondernemers met het maken van Reels, zodat ze kunnen groeien en bloeien op Instagram.

Andere weetjes over mij: 
Ik hou van thee, ik drink de hele dag thee met honing.
Ik ben moeder van 2 geweldige lieve kids en ik woon met mijn gezin in Friesland. 
Ik ben gek op bloemen, 1 van mijn eerste bijbaantjes was werken bij een bloemenzaak. Dit heb ik jaren gedaan, ik maakte met veel plezier boeketten en bloemwerk. Thuis heb ik ook altijd verse bloemen in huis.

Met mijn ervaring als Content en Reels Creator weet ik precies wat er nodig is om jouw content naar een hoger niveau te tillen en jouw bedrijf te laten groeien op social media.

Ik geloof dat creëren leuk kan zijn, en dat is precies wat je zult ervaren tijdens dit programma.
Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw online succes verzekerd is en dan wel vanuit gemak en heel veel plezier!

Dus of je nu zelf aan de slag wilt gaan met het maken van Reels of liever alles aan mij overlaat, ik help je graag bij het creëren van een sprankelende online aanwezigheid op social media.
Laten we samen jouw Social Media naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat jouw merk straalt en jouw doelgroep wordt betoverd! 🚀🌈💃🎉💻

Wat zeggen mensen over co-creëren met Jenny?

Op deze pagina vind je een paar van de testimonials van mensen die eerder met ons samen hebben gewerkt op het gebied van zichtbaarheid, ondernemen en impact maken.

Jenny weet wat ik nodig heb, zonder dat ik het uitspreek

“Ik wilde graag foto’s en video’s van mij en mijn werk om het onzichtbare zichtbaar te maken. Daarom koos ik voor Jenny. Jenny’s spontaniteit, creativiteit en sensitiviteit maken dat ze anders kijkt. Ik vertrouw Jenny volledig omdat ze zonder dat de wens wordt uitgesproken, voelt wat nodig is om in beeld te brengen. Het was super fijn om met Jenny te werken. Ze begrijpt mij en het onzichtbare is nu zichtbaar geworden, ik heb nu waardevolle foto’s en video’s die ik gebruik voor mijn social media en website.”
Petra Vos

Jenny is opgewekt, positief en laagdrempelig.

“Onlangs heb ik een live dag samen met Jenny gehad voor het maken van reels en foto’s. Het was op een prachtige locatie met een fijne energie. Toen ik binnenkwam voelde ik me meteen op mijn gemak. Jenny is opgewekt, positief en laagdrempelig. Ze stelt je op je gemak en gaat ontspannen met je aan de slag. Ik kwam hierdoor helemaal in een fijne energie wat mij hielp om de fotos en video’s op te nemen want dit vind ik toch wel heel spannend.
Marielle

Jenny denkt in scenes en dat is echt heel waardevol

“Jenny heeft mij geholpen met een beeldbank voor mijn social media kanalen waarmee ik Reels, post en stories maak. Onze samenwerking verliep heel fijn, want Jenny denkt echt in scenes en heeft heel veel leuke ideeën voor sfeerbeelden en portretten. We proberen steeds verschillende settings uit en Jenny weet je als geen ander te laten stralen voor de camera. Op naar de volgende!”
Christel Verbiesen

Gegarandeerd fun, inspiratie én meer bereik.

“Jenny neemt je spelenderwijs, op een simpele Jip en Janneke manier mee in de wereld van Reels. Gegarandeerd fun, inspiratie én meer bereik.”
Angela

Ik leer zo veel in korte tijd.

“Fantastische cursus! Je leert zó veel in korte tijd. Helder, praktisch, fijn om te volgen. Ik kan de Reels Cursus aan iedereen aanbevelen!”
Tineke Bloemen

Samenwerken met Jenny heeft mijn verwachtingen overtroffen

“Ik voelde al een tijdje dat ik een volgende stap mocht zetten in mijn bedrijf door meer van mijzelf te laten zien. Als introverte en hoogsensitieve intuïtief schrijfster vond ik dit reuze spannend. Samen met Jenny durfde ik het aan en dus boekte ik bij haar een contentshoot. Ik kan je zeggen; het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Vanaf het eerste moment voelde de energie goed! In co-creatie, spelend met de elementen van de natuur, is een magische collectie met foto’s en korte video’s ontstaan. Deze kan ik gebruiken voor mijn website, social media posts, reels en stories én mailings. Ik ben zo blij dat ik deze sprong heb gewaagd en wens andere bezielde ondernemers dezelfde ervaring toe.”
Bianca

Jenny heeft mijn Creatieve deuren geopend

“De Reels Cursus heeft creatieve deuren geopend en het plezier gegeven om content te maken. Super bedankt Jenny voor jouw creativiteit en energieke energie.”
Petra Vos

Meer over Maartje

In 2002 ontdekte ik wat mijn passie is: Alles leren over hoe we onze realiteit creëeren en daar iedere dag over schrijven.

Maar het enige wat ik kon bedenken was: “Ja, leuk Maartje, maar wie gaat je DAAR nu voor betalen?”
Het heeft me ruim 10 jaar gekost om daar achter te komen. Tegenwoordig hoeft dat geen 10 jaar meer te duren, want er zijn nu heel veel mooie programma’s (zoals deze) die je kunnen helpen om een goede ondernemer te worden. 
Toen ik eindelijk genoeg lef en moed had gevonden om de sprong te wagen, liep ik tegen een heleboel uitdagingen aan. EEN van die uitdagingen was het onderwerp Zichtbaarheid.
Toen ik begon met mijn onderneming plaatste ik geen foto’s op social media. Ik durfde geen video’s te gebruiken. Sterker nog: ik durfde niet eens audio’s te gebruiken. Ik vond het VERSCHRIKKELIJK om mezelf te zien en te horen. Ik voelde me ZO ontzettend zelf bewust. 
Ik ben het dan ook een tijd uit de weg gegaan. Totdat ik mijn kop niet langer in het zand kon steken: Ik wist dat, als ik mijn bedrijf echt op wilde bouwen, dat ik relaties aan moest gaan met mensen, en om ECHT een relatie op te bouwen, moeten mensen de kans krijgen om je te leren kennen. Toen ben ik langzaam meer zichtbaar geworden. 
Inmiddels heb ik 6000+ volgers op Facebook. 
2000+ connecties op Linked-In en Instagram. 
3000+ volgers op youtube en duizenden mensen op mijn email lijst.

Ik voel me nu helemaal oké met mezelf, mijn zichtbaarheid EN voor het grootste deel met social media.

Soms hebben social media en ik nog wel eens een “dingetje” maar over het algemeen hebben we vrede met elkaar. Ik zie hoe FUN Social Media kan zijn. Ik heb vaak echt plezier met wat ik schrijf en post EN ik zie ook dat het effect heeft. Het is een laagdrempelige manier om mensen te ontmoeten en in verbinding met hen te komen en om zo de volgende stap te nemen in het opbouwen van die relatie. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met jou vanuit fun en flow te creëeren en hiervoor zeker principes van Bewuste Creatie te gebruiken. Ik HOU van deze Abraham Hicks quote en ik kijk er naar uit om op een nog dieper niveau te onderzoeken hoe we dat op social media toe kunnen passen: 

The basis of your life is Freedom. The purpose of your life is Joy.

Wat zeggen mensen over co-creëren met Maartje?

Op deze pagina vind je een paar van de testimonials van mensen die eerder met ons samen hebben gewerkt op het gebied van zichtbaarheid, ondernemen en impact maken.

Ik leer iedere keer zo veel van je!

“Ik weet nooit wat je me gaat leren. Ik heb zelden een vraag. Maar ik leer ELKE keer zo veel van je. ❤️”
Vivian

Sinds ik jouw programma volg heb ik zoveel meer energie.

“Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad, ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen. De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil. Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!!”
Marit

Sinds ik lid ben van de Community, heb ik een fijne baan gekregen voor 2 dagen in de week.

“Je bent een ontzettend grote bijdrage in mijn leven, sinds ik van de community lid ben heb ik een hele fijne baan voor twee dagen in de week gekregen bij een heel lief gezin met vier jonge kinderen, dit geeft voor mij een basisinkomen waardoor ik nu alle schulden af kan betalen en kan investeren in mijn bedrijf.”
Marianne

De content sluit altijd aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk.

"Me opgeven voor Maartje´s programma – terwijl ik haar nog niet kende – is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen …. Ik vind Maartje´s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten! Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet. Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!"
Mirjam

Er zijn al zo veel blokkades opgeruimd.​

“Lieve Maartje, je geeft zoveel content in je cursussen en blogs. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.”​
Miranda

Ik waardeer je eerlijkheid enorm.

“Dank je Maartje. Waar ik altijd veel aan heb is dat je jezelf laat zien met al je twijfels. Dat geeft me vaak net even dat duwtje om door te gaan. Ik waardeer je eerlijkheid enorm.”
Gerardina

Jij bent een levende legende.

"Holy fucking wow!! Jij bént een levende legende. Zo slim, echt, recht voor z’n raap.. groots in je diepgang én in het mensen daarin mee te nemen. No shit, no drama. En als ik mist ervaar, bezit jij de gave om mij helder te doen denken. Ook nu weer help je mij door te laten zien dat dit ècht voor blijft komen. Dat maakt het voor mij nét iets minder lastig om te vertrouwen. Dat is het…. jij maakt een pad en als ik daarop loop wéét ik dat het kan. Jij maakt dat mijn vertrouwen blijft groeien. Ik lief jou!"
Anouschka

Jouw werk is van mij van onschatbare waarde.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”
Femke

Jij spreekt de taboes uit.

“Jij spreekt de taboes uit. En ik heb er altijd heel veel in mijn hoofd gehad. Doordat jij ze uitspreekt, dingen anders belicht, iets omdraait in mijn hoofd, kan ik weer verder.”
Margot

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent."
Josje

Er zijn al zo veel blokkades opgeruimd.

"Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken."
Miranda

Wat je zegt voelt als thuiskomen.​

“Ik voel in je audio’s je energie die zo iets raakt en in beweging zet in mijn energie wereld. Jij gelooft in heel veel cellen van je lijf wat je zegt en dat is thuis komen om te voelen. Ik hou van je eerlijkheid en dat jij laat zien. Wie je bent en waar je door heen gaat. Daar leer ik van. Ik ben een megacreator en jij hebt mij mede weer op dat pad gekregen.”​
Deborah

Ik vind dat je heel veel waarde levert.

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny

Ik heb ‘s nachts goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen

"Dankzij jou heb ik mijn negatieve angstgevoelens van de laatste 2 jaar in een paar dagen kunnen ombuigen naar een diep vertrouwen. Mijn man en ik zaten in een financieel heel moeilijke positie al 2 jaar aan een stuk en de allermoeilijkste, spannendste maand met de hoogste rekeningen zou december 2017 worden; maar dank zij jouw mails (en mijn lezen en toepassen van jouw kennis) heb ik de switch kunnen maken van angst naar werkelijk diep vertrouwen. Ik heb ‘s nachts terug goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen. Door echt toe te passen wat jij zo bevattelijk verteld, was ik mijn angst op een tweetal dagen kwijt. Plots kon ik heel duidelijk zien hoe ik met mijn angstgevoelens voor tekort; ook tekort gecreëerd had de voorbije 2 jaar. We hadden met ons bedrijf en ook persoonlijk weliswaar grote stappen gezet, maar het was steeds moeilijk en heel vermoeiend. Tot jouw mails gekomen zijn en nu heb jij die grote, innerlijke scheppingskracht in mij wakker gemaakt. Dus lieve Maartje, heel erg bedankt voor jouw grote, ontzettend positieve liefdevolle bijdrage aan mijn leven vol overvoed en dit is nog maar het begin want ik heb nu nog heel veel supertoffe plannen die ik allemaal ga verwezenlijken!!"
Ann

Ik heb in 2 dagen net zo veel omgezet als normaal binnen 2 weken.

"Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren."
Jacqueline

Ik heb jou in 2 weken terug verdiend. Een record!

"Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!"
Wendy

Door jou zie ik dat ik mijn leven zelf kan creëren.

“Jij gebruikt de woorden die ik wil zeggen maar niet kon vinden. Door jou zie ik in dat ik zelf mijn leven kan creëren op een voor mij aansprekende en passende manier. Ik voel me opgeladen na het lezen van je teksten en deze resoneren enorm met me. Jij bent mijn ‘niet lullen maar poetsen’-voorbeeld. Een inspiratiebron. Dus dank je voor wat je doet. 🙏🏻”
Anja

Ontvang de gratis online training: Succesvol Zichtbaar ZIJN

Gratis online training: liefdevol Zichtbaar ZIJN