Boek vandaag jouw Social Media Soul Sessie en ontdek de sleutel tot authentieke, inspirerende en effectieve zichtbaarheid op social media!

Ben je moe van het gevoel dat je jezelf moet aanpassen om zichtbaar te zijn op social media? Verlang je naar meer creativiteit, FUN en flow in je online aanwezigheid? Als missiegedreven ondernemer, creatieveling, of spirituele pionier, nodigen we je uit voor onze unieke Social Media Soul Sessie. Dit is jouw kans om te leren hoe je authentiek en met plezier zichtbaar kunt zijn op social media.

Wat is een Social Media Soul Sessie?

In deze gratis sessies biedt Jenny, onze expert in creatieve content en social media, een persoonlijke ‘social media review’. Je krijgt gerichte feedback op je Instagram of Facebook kanaal. Jenny’s inzichten zullen je helpen begrijpen hoe je jouw kanalen kunt optimaliseren om je doelen te bereiken.

Wat Ga Je Leren Tijdens de Sessie?

Voor wie is deze sessie?

Deze sessie is voor jou als je een passie of een missie hebt die je dol graag in de wereld wilt zetten. Je hebt al een beeld van wat je wilt gaan doen OF timmert al lekker aan de weg. je bent bereid om tijd, energie en geld te investeren in je bedrijf of project en je bent bereid om verantwoordelijkheid en actie te nemen. 

Meer over Jenny

Ik ben een ultra creatieveling.

Als klein meisje was ik altijd creatief bezig, ik hield van tekenen, schilderen, knutselen, zingen en acteren. De andere vakken op school konden mij gestolen worden 🙂

Ik ben nu 42 jaar en ben nog steeds gek op creativiteit en ik gebruik het dagelijks in mijn werk.
Ik ben afgestudeerd als 1e graads Theaterdocent en Regisseur en ik heb de Foto en Video Opleiding gevolgd. 
Ik denk in beelden/scenes en ik houd van spelen en creëren.

Nu combineer ik dit alles in mijn werk als Reels Creator en help ik ondernemers met het maken van Reels, zodat ze kunnen groeien en bloeien op Instagram.

Andere weetjes over mij: 
Ik hou van thee, ik drink de hele dag thee met honing.
Ik ben moeder van 2 geweldige lieve kids en ik woon met mijn gezin in Friesland. 
Ik ben gek op bloemen, 1 van mijn eerste bijbaantjes was werken bij een bloemenzaak. Dit heb ik jaren gedaan, ik maakte met veel plezier boeketten en bloemwerk. Thuis heb ik ook altijd verse bloemen in huis.

Met mijn ervaring als Content en Reels Creator weet ik precies wat er nodig is om jouw content naar een hoger niveau te tillen en jouw bedrijf te laten groeien op social media.

Ik geloof dat creëren leuk kan zijn, en dat is precies wat je zult ervaren tijdens dit programma.
Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw online succes verzekerd is en dan wel vanuit gemak en heel veel plezier!

Dus of je nu zelf aan de slag wilt gaan met het maken van Reels of liever alles aan mij overlaat, ik help je graag bij het creëren van een sprankelende online aanwezigheid op social media.
Laten we samen jouw Social Media naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat jouw merk straalt en jouw doelgroep wordt betoverd! 🚀🌈💃🎉💻

Wat zeggen mensen over co-creëren met Jenny?

Op deze pagina vind je een paar van de testimonials van mensen die eerder met ons samen hebben gewerkt op het gebied van zichtbaarheid, ondernemen en impact maken.

Jenny weet wat ik nodig heb, zonder dat ik het uitspreek

“Ik wilde graag foto’s en video’s van mij en mijn werk om het onzichtbare zichtbaar te maken. Daarom koos ik voor Jenny. Jenny’s spontaniteit, creativiteit en sensitiviteit maken dat ze anders kijkt. Ik vertrouw Jenny volledig omdat ze zonder dat de wens wordt uitgesproken, voelt wat nodig is om in beeld te brengen. Het was super fijn om met Jenny te werken. Ze begrijpt mij en het onzichtbare is nu zichtbaar geworden, ik heb nu waardevolle foto’s en video’s die ik gebruik voor mijn social media en website.”
Petra Vos

Jenny is opgewekt, positief en laagdrempelig.

“Onlangs heb ik een live dag samen met Jenny gehad voor het maken van reels en foto’s. Het was op een prachtige locatie met een fijne energie. Toen ik binnenkwam voelde ik me meteen op mijn gemak. Jenny is opgewekt, positief en laagdrempelig. Ze stelt je op je gemak en gaat ontspannen met je aan de slag. Ik kwam hierdoor helemaal in een fijne energie wat mij hielp om de fotos en video’s op te nemen want dit vind ik toch wel heel spannend.
Marielle

Jenny denkt in scenes en dat is echt heel waardevol

“Jenny heeft mij geholpen met een beeldbank voor mijn social media kanalen waarmee ik Reels, post en stories maak. Onze samenwerking verliep heel fijn, want Jenny denkt echt in scenes en heeft heel veel leuke ideeën voor sfeerbeelden en portretten. We proberen steeds verschillende settings uit en Jenny weet je als geen ander te laten stralen voor de camera. Op naar de volgende!”
Christel Verbiesen

Gegarandeerd fun, inspiratie én meer bereik.

“Jenny neemt je spelenderwijs, op een simpele Jip en Janneke manier mee in de wereld van Reels. Gegarandeerd fun, inspiratie én meer bereik.”
Angela

Ik leer zo veel in korte tijd.

“Fantastische cursus! Je leert zó veel in korte tijd. Helder, praktisch, fijn om te volgen. Ik kan de Reels Cursus aan iedereen aanbevelen!”
Tineke Bloemen

Samenwerken met Jenny heeft mijn verwachtingen overtroffen

“Ik voelde al een tijdje dat ik een volgende stap mocht zetten in mijn bedrijf door meer van mijzelf te laten zien. Als introverte en hoogsensitieve intuïtief schrijfster vond ik dit reuze spannend. Samen met Jenny durfde ik het aan en dus boekte ik bij haar een contentshoot. Ik kan je zeggen; het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Vanaf het eerste moment voelde de energie goed! In co-creatie, spelend met de elementen van de natuur, is een magische collectie met foto’s en korte video’s ontstaan. Deze kan ik gebruiken voor mijn website, social media posts, reels en stories én mailings. Ik ben zo blij dat ik deze sprong heb gewaagd en wens andere bezielde ondernemers dezelfde ervaring toe.”
Bianca

Jenny heeft mijn Creatieve deuren geopend

“De Reels Cursus heeft creatieve deuren geopend en het plezier gegeven om content te maken. Super bedankt Jenny voor jouw creativiteit en energieke energie.”
Petra Vos