Gratis Online programma's en trainingen

Op deze pagina kun je onze gratis diensten en programma’s vinden.

person holding present box
lavender field

Gratis online programma: Wordt Gezegend in je door God Geleide Business.

Voel je je geroepen door iets dat groter is dan jij? Veel mensen ervaren een roeping. Maar om echt Gods pad te gaan volgen en om God in het midden van je leven, relaties en business te zetten, daar is iets voor nodig. In dit gratis online programma leer ik je in 5 modules de basis over wat een keuze voor God in je onderneming inhoudt.

Gratis online training: Succesvol Zichtbaar ZIJN.

Deze gratis online training is speciaal voor Missie gedreven ondernemers, creatievelingen, spirituele ondernemers, leiders van deze nieuwe tijd, pioniers en vernieuwers. 
Het is jouw tijd om een grote impact te maken. De wereld heeft nodig wat jij te brengen hebt! Maar daarvoor is het belangrijk dat mensen weten wie je bent en wat je doet. In deze gratis online training, gaan we je helpen op een liefdevolle manier te leren hoe je next level in jouw zichtbaarheid kan stappen en te verbinden met jouw ideale klant en hoe je de juiste energie kan krijgen om ze moeiteloos naar je toe te trekken.

woman smiling near tree outdoor during daytime

Gratis E-Boek: Volg je hart en het geld volgt vanzelf.

Kun je echt geld verdienen door je hart te volgen? Of is er altijd een vorm van opoffering nodig om geld te verdienen? Ik geloof met heel mijn hart dat het mogelijk is om geld te verdienen door je hart te volgen en in dit korte E-Boekje leer ik je precies wat daar voor nodig is.
Ik deel mijn reis met je en 12 Sleutels die onmisbaar zijn als je in jouw levensonderhoud wilt voorzien door je hart te volgen.