Gratis Online programma's en trainingen

Op een laagdrempelige manier kennis maken met de kracht van Bewuste Creatie? Op deze pagina kun je onze gratis diensten en programma’s vinden.

person holding present box
lavender field

Gratis online programma: Wordt Gezegend in je door God Geleide Business.

Voel je je geroepen door iets dat groter is dan jij? Veel mensen ervaren een roeping. Maar om echt Gods pad te gaan volgen en om God in het midden van je leven, relaties en business te zetten, daar is iets voor nodig. In dit gratis online programma leer ik je in 5 modules de basis over wat een keuze voor God in je onderneming inhoudt.

Gratis Masterclass: De 7 Stappen van de Bewuste Creatie Blauwdruk - Ontwaak je Diepste Verlangens en Realiseer je Volste Potentie.

Leer hoe simpel Creatie in essentie is: Jij bent de Creator van jouw realiteit en OF jij geeft richting aan jouw dromen of je gaat als het ware mee in de Creaties van andere mensen, maar dat is nog altijd JOUW Creatie.

Dus wordt het tijd om de regie te pakken over jouw eigen Creaties? Ik leer je precies hoe je de Creator van jouw realiteiot wordt met de 7 stappen van de Bewuste Creatie Blauwdruk.

Woman in White Long Sleeve Shirt With Blue Towel on Head
woman smiling near tree outdoor during daytime

Gratis E-Boek: Volg je hart en het geld volgt vanzelf.

Kun je echt geld verdienen door je hart te volgen? Of is er altijd een vorm van opoffering nodig om geld te verdienen? Ik geloof met heel mijn hart dat het mogelijk is om geld te verdienen door je hart te volgen en in dit korte E-Boekje leer ik je precies wat daar voor nodig is.
Ik deel mijn reis met je en 12 Sleutels die onmisbaar zijn als je in jouw levensonderhoud wilt voorzien door je hart te volgen.

Gratis online training: De energie van geld

Ontdek hoe geld werkelijk energie is en hoe je jouw relatie met geld voorgoed kunt transformeren om op een hele andere manier naar geld te gaan kijken!

you are worthy of love sign beside tree and road

Gratis online training: Succesvol Zichtbaar ZIJN.

Deze gratis online training is speciaal voor Missie gedreven ondernemers, creatievelingen, spirituele ondernemers, leiders van deze nieuwe tijd, pioniers en vernieuwers. 
Het is jouw tijd om een grote impact te maken. De wereld heeft nodig wat jij te brengen hebt! Maar daarvoor is het belangrijk dat mensen weten wie je bent en wat je doet. In deze gratis online training, gaan we je helpen op een liefdevolle manier te leren hoe je next level in jouw zichtbaarheid kan stappen en te verbinden met jouw ideale klant en hoe je de juiste energie kan krijgen om ze moeiteloos naar je toe te trekken.

Gratis Masterclass: 7 stappen om een Zielsvervullende relatie te creëeren.

Verlang jij er naar om een Zielsvervullende relatie te ervaren? Ontvang gedurende deze 90 minuten durende Masterclass DE stappen om de harmonieuze en liefdevolle relatie te manifesteren waarvan je in je hart weet dat hij bestaat, maar die je in je van dag tot dag leven (nog) niet ervaart. 

three people sitting in front of table laughing together

Gratis online Masterclass: Liefdevol Leiderschap: Pioniers van de Nieuwe Aarde.

Als je met heel je hart voelt dat je hier iets te doen hebt, dan is dit DE training voor jou!
Je leert in deze training hoe je om kunt gaan met tegenkrachten en hoe je VOL in je missie kunt staan en je visie voor ogen kunt houden en vanuit daar liefdevol vooruit kunt gaan. 

Gratis Afstem Sessie

Heb je een diepe behoefte aan MEER? MEER verbinding, MEER afstemming, MEER Kracht?
Ervaar je een diep verlangen om je volste potentie te realiseren en volledig in jouw volledige Creatiekracht aan te wenden? 
Wil je weten wat er voor nodig is om dit te realiseren voor jezelf? 
Daar help ik je graag mee! Mijn unieke aanpak van Afstemmen & Actie helpt jou om een ware doorbraak te ervaren in jouw Creatie kracht. 
Vraag vandaag nog een gratis helderheid sessie aan om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

woman in gray and white striped long sleeve shirt using silver macbook