Gratis Online programma's en trainingen

Op een laagdrempelige manier kennis maken met de kracht van Bewuste Creatie? Op deze pagina kun je onze gratis diensten en programma’s vinden.

person holding present box

Gratis Dagelijkse Afstem Mails

Ontvang iedere dag een mail om je dag afgestemd en met positieve energie te starten. 

woman smiling near tree outdoor during daytime
woman in white and red floral long sleeve shirt

Gratis Bewustzijn Shift Training voor Missie Ondernemers

Voor Mensen met een Missie die willen leven en creëren vanuit liefde en eenheid en die hun beperkende overtuigingen los willen laten om volledig in hun kracht te komen en hun ware potentie willen realiseren.

Gratis online programma: Creëer Bloeiende en Bewuste Relaties

8 dagen lang ontvang je alle tools, vaardigheden en kennis om Bloeiende en Bewuste Co-Creaties te creëren met de mensen in je leven: je gezin, vrienden, collega’s, buren en de mensen in je gemeenschap.

person in red sweater holding babys hand
woman in gray and white striped long sleeve shirt using silver macbook

Gratis Bewuste Creatie Doorbraak Sessie

Loop je tegen uitdagingen aan met het Bewust Creëeren van je realiteit? Of dit nu je relatie, je Missie of je creatieve project is, of waar je dan ook maar mee zit, we helpen je graag verder! Wij zijn gespecialiseerd in de vraag: welke overtuigingen houden jou tegen om je verlangens te realiseren EN wat is het nieuwe verhaal dat je jezelf kunt vertellen dat af is gestemd op de versie van jou die al heeft waar je naar verlangt? Ben je bereid om aan te kijken wat je aan moet kijken en te doen wat er gedaan moet worden? Plan gerust een gratis sessie in met een van de coaches.