Realiseer vandaag nog een doorbraak in jouw Creatiekracht en vraag een Bewuste Creatie Helderheid Sessie aan!

Je voelt aan alles dat je hier bent met een reden. Je voelt dat je hier bent om grootsheid te creëren.
Je hebt een diep verlangen naar MEER. MEER verbinding, MEER diepgang en vooral MEER Creatiekracht.
Je wilt dwars door alle barrières heen breken waar je ooit in bent gaan geloven. Je voelt in alles dat de tijd NU aangebroken is om jouw ware plek in te nemen en het leven (en het bedrijf) te creëren dat je in je hart en ziel voelt dat mogelijk is.
Je weet dat het veel sneller gaat als je het samen doet. 
Ik weet exact wat er voor nodig is om jezelf te overwinnen om je volste potentieel te realiseren en ik geef mijn kennis graag aan jou door! 

In 2002 leerde ik, via het boek van Louise Hay, dat wij de Creators van onze realiteit zijn en dat we in complete eenheid en verbondenheid, via onze Geestelijke wereld onze materiële wereld scheppen.

Ik resoneerde ZO diep met deze materie en ik raakte hier zo gefascineerd door, dat ik diep in mijn hart voelde dat het mijn missie was om hier alles over te leren en dit door te leren aan anderen. 

Ik had grote dromen voor mezelf. Ik voelde diep van binnen dat ik geboren was voor grootsheid en dat er een bepaald leven voor mij mogelijk was. 

Maar tegelijkertijd dacht ik: “Ja leuk Maartje, maar HOE dan?”
Als ik keek naar mijn omstandigheden, dan zag ik iets totaal anders dan wat ik in mijn hart voelde dat realiteit kon worden.
De theorie van Bewuste Creatie zegt dat je alles kunt doen, ervaren en manifesteren waar je naar verlangt, maar ik kon niet zien hoe ik van mijn passie ooit meer dan een hobby zou kunnen maken en hoe ik mijn dromen tot leven kon brengen.

Het koste me 10 jaar tijd om de theorie van Bewuste Creatie echt goed te leren en om voldoende kennis en positieve energie op te doen om mijn dromen in werkelijkheid om te zetten.

Inmiddels heb ik mijn droom gerealiseerd: Alles leren over hoe we onze realiteit creëren en daar iedere dag over schrijven. Ik heb een mooi bedrijf om mijn Missie heen gebouwd dat al 10 jaar bestaat en inmiddels zijn er nog veel meer mooie dromen tot leven gekomen:

Ik heb meer dan 50 online programma’s gelanceerd, waar ik tienduizenden mensen mee heb mogen helpen.
Ik heb een membership programma gerund waar 400 mensen lid van waren.
Ik heb grote events gegeven waar meer dan 100 mensen bij waren.
Ik heb mijn eerste boek geschreven en zelf uitgegeven.
Ik heb samen gewerkt en geco-creëert met andere krachtige Creators zoals Benthino Massaro, Frederick Dodson, Katrina Ruth, Veronique Prins en vele, vele anderen,
En ben ik ben, samen met mijn grote liefde Conrad, gestart met een tweede Internationale bedrijf: Your Site, Our Business, waarbij we een All IN Online Website Solution bieden voor Missie gedreven Creators, wat we op een hele vernieuwende manier vormgeven, wat ook een grote droom van me is.

Lieve co-creator, als jij grote dromen hebt die je tot leven wilt laten komen…
♥ Als je er naar verlangt om op de meest krachtige manier op te komen dagen in je Missie en je leven…
♥ Als jij iedere dag het beste uit jezelf wilt halen…
♥ Als je uitstelgedrag en zelfsabotage voorgoed achter je wilt laten…
♥ Als je vanuit flow, liefde en eenheid wilt creëren…
Als je zowel jezelf het beste gunt als de wereld om je heen.
♥ Als je impact wilt maken en resultaten wilt halen, zonder jezelf weg te geven of op te offeren….

Dan nodig ik je uit om vandaag nog uit om een gratis Bewuste Creatie Helderheid Sessie aan te vragen!

Als NU niet de tijd is, wanneer dan wel?

Ik weet als geen ander dat het uitdagend kan zijn om je dromen tot leven te laten komen. Ik heb alle gevoelens van de regenboog gevoeld, meerdere malen. De angst voor afwijzing, falen en de angst dat je het helemaal verkeerd ziet kunnen soms verlammend zijn. Het is ZO verleidelijk om weg te lopen van gevoelens van angst, onmacht, schuldgevoel en minderwaardigheid.

Maar wat ik keer op keer zie is dit: je kunt niet weglopen van je diepste verlangens en je dromen. De Ziel is hier nu eenmaal gekomen met een reden en daar kun je niets aan veranderen…
Conrad beschreef het ooit heel mooi: je droom is als een elastiek dat je constant terugtrekt. Wat ik zie is dat mensen vaak weg proberen te lopen van wat ze hier te doen hebben totdat ze er achterkomen dat overgave minder energie kost dan er tegen blijven vechten.

We kunnen er heel ingewikkeld over doen, maar dit is waar het op neer komt: het niet leven van je dromen geeft je een onvervuld gevoel en dit is niet prettig en in de meeste gevallen doet het zelfs fysiek pijn om je ware Zielspad te ontkennen of er constant van af te gaan. En dat is OOK niet fijn.

Heel soms, als je heel erg je best doet om die pijn te ontkennen of te onderdrukken, dan voel je je gewoon alleen wat oncomfortabel of heb je een onbestemd, misplaatst gevoel.

Misschien probeer je jezelf voor te houden dat je nu eenmaal niet alles kunt krijgen waar je naar verlangt en probeer je daar oke mee te zijn of dat je “verantwoordelijk” moet zijn.
Of je blijft in een coping strategie hangen, zoals heel veel van jezelf weggeven in de hoop dat op een dag jouw behoeftes en verlangens vervuld gaan worden.
Of je blijft jouw ware verlangens lang voor je uitschuiven en je “sust” je knagende geweten met de woorden dat je eerst nog even dit moet doen of dat doel moet bereiken of die opleiding moet volgen.

En weer gaat er een week voorbij, een maand, een jaar.

En voordat je het weet kruipt het leven langzaam voorbij en word je gevoel van “Is dit het nu?” groter. En voordat je het weet, ervaar je een diepe teleurstelling in jezelf en het leven.
Maar het hoeft niet zo te zijn lieve co-creator.

Ik weet dat je diep van binnen een innerlijke stem tegen je zegt dat er ECHT meer voor je is weggelegd en dat er ook voor jou iets bijzonders in het verschiet ligt roept luider.

En weet je wat? Die stem heeft gelijk.
Daarom nodig ik je met hee; mijn hart uit om vandaag nog een Bewuste Creatie Doobraak Sessie met mij aan te vragen.

Jij bent het waard om jouw Dromen te leven en de vervulling en waardering te gaan ervaren waar je naar verlangt.

De vervulling waar je naar verlangt is niet buiten jou en is niet ergens in de toekomst. Het is beschikbaar IN jezelf en zal tot volle bloei komen als je de barrières weg hebt gehaald die tussen jou en de beste versie van jezelf in staan.

Bewuste Creatie leert ons: “Zo binnen, zo buiten.”

Iedere verandering waar je naar verlangt, start IN jezelf. Het start in je eigen overtuigingen en in je eigen denken.

Alles is Creatie is er om ons te supporten in wat we willen ervaren. 
Creatie is in essentie neutraal en manifesteert in de materiële wereld, waar wij ons op focussen.

Ik resoneer enorm met deze Rumi Quote:

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.”

Dit is waar Bewuste Creatie volgens ons om draait: We zijn oneindige creatieve wezens en in ons potentieel is alles al aanwezig, je hoeft alleen maar te leren om te gaan zien welke barrières er tussen jou en je verlangens in staan EN leren wat er voor nodig is om die barrières weg te halen.

Want wat zijn die barrières? Dat zijn beperkende overtuigingen.
Op het moment dat je jouw overtuigingen afstemt op wat je wilt ervaren, dan manifesteert het zich in de materiële wereld.

Dat klinkt makkelijk, maar daar komen een aantal uitdagingen bij kijken waar ik je DOL graag bij help.

Lieve co-creator, daar help ik je DOL graag mee. Ik help je met de Mindset EN met de praktische en strategische kant van het ondernemen in de Nieuwe wereld. 

Vraag vandaag nog een gratis Bewuste Creatie Helderheid Sessie aan en ik kijk graag waarmee ik jou, als missie ondernemer, kan helpen! 

Tot snel.

Liefs Maartje