Ontvang de gratis Masterclass: de 7 stappen van de Bewuste Creatie Blauwdruk - Ontwaak je Diepste Verlangens en Realiseer je Volste Potentie.

Opt-in freebie or newsletter (top)
WhatsApp Image 2023 10 03 At 01.16.42
Author picture

Het ware doel van de Twin Flame Connectie

In deze blog wil ik iets dieper induiken op het ware doel van de Twin Flame relatie of connectie. Die ik liever een Zielsliefde connectie noem.
Voordat ik hier dieper induik. Heb je je al aangemeld voor de gratis online training: 7 doorbraken om samen te komen met je Twin Flame? HIER kun je je aanmelden.
Ik heb tientallen mails gehad van mensen die zich identificeren als een Twin Flame dat hij mega waardevol was en iets raakte wat ze van binnen al voelen, maar wat nauwelijks gezegd wordt in de Twin Flame wereld.

Er zijn namelijk veel “labels” en rigide opvattingen over wat exact wel of niet een Twin Flame connectie is in de Twin Flame wereld en wat het ware doel is van de Twin Flame relatie. En dat wordt soms zo ver doorgetrokken als dat je een Twin Flame connectie alleen maar mag zien als een “moeilijke” connectie die veel van je vraagt. En daarmee gaan deze mensen mijns inziens totaal voorbij aan het werkelijke doel van de Twin Flame connectie: het overstijgen van het ego, dus van de energie van angst.
Op deze manier kom je namelijk terecht in een spiritueel ego die een energie draagt die iets zegt in de trant van:
“Kijk mij eens goed zijn omdat ik een Twin Flame ben. Niet iedereen kan dit. Alleen hele speciale en bijzondere mensen kunnen dit. Want het vraagt om opoffering. En je mag jezelf alleen maar een Twin Flame noemen als je onvoorwaardelijke liefde kunt dragen voor iemand die je tot in het einde van dagen gaat negeren en doet alsof je niet bestaat.”
Ik overdrijf hier een beetje, maar ik weet dat mensen die zich verdiept hebben in de Twin Flame wereld dit herkennen.

Er zijn veel verschillende “visies” en invalshoeken van de Twin Flame connectie omdat het een reis van de ziel is, een reis van Bewustzijn.
Zoals ik het zie is deze hele ervaring een reis van de Ziel, de Twin Flame reis is hierop geen uitzondering.
We hebben een lichaam en creëren deze fysieke wereld zodat bewustzijn zichzelf kan ervaren.
Er is ZO veel meer dan we kunnen zien. Creatie is oneindig.
En woorden zijn per definitie eindig. Woorden zijn vorm. En vorm geven aan het vormloze, dus woorden geven aan de ervaring van bewustzijn, maakt het per definitie beperkt.
Dus mijns inziens is het altijd belangrijk als het gaat om het delen van spirituele principes of dit nu over het onderwerp van Twin Flames gaat of iets anders, om ons bewust te blijven van het feit dat we niet kunnen zeggen: dit is het en niet anders.
Want Creatie is altijd in beweging.
Er zijn altijd dingen die we (nog) niet kunnen zien.
Creatie is een oneindige reis van bewustzijn. En het komt vanuit ego om in oneindigheid in te zoomen op een enkel aspect van Creatie en er dan een definitie aan te plakken.
En daar mogen we ons wat mij betreft bewust van zijn.
Onze geest heeft dat nu misschien nodig om dit principe te “snappen.” Maar we moeten voorzichtig zijn om er een rigide betekenis aan te geven, want dat streeft mijn inziens het doel van de Twin Flame Connectie voorbij.
Daarom zie je ook dat ieder Twin Flame koppel hun connectie op een unieke manier beleefd en hun eigen waarheid er in heeft.

Dus wat zie ik als het doel van de Twin Flame connectie?

Voor mij is een Twin Flame connectie een Intense, onverklaarbare connectie waar je niet van lijkt te kunnen weglopen.
In een Twin Flame connectie kunnen een scala van aardse en fysieke redenen zijn waarom dat de connectie eigenlijk niet “kan” zoals: een groot leeftijdsverschil, cultuurverschil, verschillende sociale klassen, de omgeving is het er niet mee eens, beiden zijn getrouwd en hebben een gezin, beiden wonen op een ander continent, ze zijn TE verschillend, ze zijn hetzelfde geslacht terwijl een in feite heterosexueel is en ga zo maar door.

De Ziel (Bewustzijn) is echter de werkelijke Creator van onze realiteit, en de liefde in de ziel is sterker dan de aardse redenen (angst) dus de Twin Flames worden op een bijna magnetische manier naar elkaar toegetrokken.
Ze beginnen aan hun “lovestory” en dat is een hele bijzondere ervaring.
Als ze samen zijn lijkt niets anders er meer toe te doen.
Ze herkennen zichzelf in elkaar.
Ze hebben het gevoel dat ze helemaal zichzelf kunnen zijn.
Het is een gevoel van thuiskomen zoals ze nog nooit in hun leven hebben meegemaakt.

Daar zijn verschillende verklaringen voor: Er wordt gezegd dat Twin Flames dezelfde ziel in een lichaam zijn of de helft van een ziel of de ziel heeft de exact dezelfde zielsblauwdruk. Dat doet er eigenlijk niet toe. Waar dat allemaal op neerkomt is dat je voelt wie je ECHT bent: een ziel (hoewel dat meestal niet bewust gaat, maar onbewust.)
De ander ziet jou voor wie je werkelijk bent en er is een ervaring van complete eenheid.

Het ego, die zichzelf als separaat ziet en zich ziet als een individu en als een mens, legt nu het verband dat dit gevoel van complete eenheid aan de andere persoon ligt en trekt de conclusie: “Deze persoon geeft mij dit gevoel.”
Echter kan een ander persoon je nooit een bepaald gevoel geven. Het gevoel komt omdat de liefde naar boven komt die al IN je zit.

Maar die liefde die we ZIJN raken we als mensen vaak kwijt als we ons gaan identificeren met het feit dat we alleen een mens zijn en niets meer. Want het ego opereert vanuit angst en wil alleen maar beschermen wat het heeft en zichzelf (en dus separatie) in stand houden.
En de connectie met de Twin Flame haalt dat omhoog omdat het voorbij gaat aan het aardse. Het is een Zielsconnectie. En nu is iedere connectie feitelijk een zielsconnectie, omdat we in essentie allemaal zielen zijn, maar zoals gezegd: deze ziel resoneert op exact dezelfde frequentie, dus er is een extreem groot magnetisme aanwezig.

Het doel van de Twin Flame connectie is het transmuteren van angst in liefde.
Dus de relatie brengt ook alle angsten bij de Twin Flames omhoog.
Wat je ziet is dat de Twin Flames precies voor elkaar gemaakt lijken te zijn om iedere angst naar de oppervlakte te kunnen brengen.
Iedere onzekerheid, iedere pijn, iedere wond wordt omhoog gebracht om te kunnen helen.

Het is zelden dat de Twin Flames zich bewust zijn van het feit dat dit gebeurt. Meestal zien ze het op dit moment misschien als een bijzondere of intense connectie, maar nog steeds als een “normale” connectie.
De eerste weken van de relatie lijken de Twin Flames in een “love bubble” te zitten, die geweldig en intens is. Ze lijken de enige 2 mensen op aarde te zijn.
Maar om ECHT samen te kunnen komen zullen ze terug moeten keren naar hun “echte” leven om daar te doen wat er voor nodig is om ECHT de keuze te maken.

En daar gaat het vaak mis.
Het is zelden het geval dat de geliefden op dit moment hier samen doorheen kunnen werken. Ze hebben vaak nog niet de kennis en de tools voor wat er ECHT aan de hand is.
En de energie is ZO intens geworden dat de connectie vaak klapt.

In de fysieke vorm “lijkt” het alsof een van de Twin Flames “wegrent,” dit is de Twin Flame met de “mannelijke” polariteit (De pull energie.)
De Twin met de vrouwelijke polariteit (De push energie) LIJKT open te staan voor de connectie en voor de connectie te willen kiezen, maar rent eigenlijk ook weg. Hoewel dit zich op een fysieke manier anders uit.
Wat ze nu namelijk alle 2 doen is wegrennen voor Liefde.

BEIDEN zitten ze op dit moment in hun ego, echter uit het zich op een andere manier.

De vrouwelijke polariteit LIJKT de connectie te willen, maar ze komt nu in een energie van afhankelijkheid en verwachting terecht naar de Twin Flame toe.
En dit is geen liefde.
Ego energie is een push energie die de andere Twin als het ware “wegjaagt.”

In plaats van dat ze nu alleen maar zielsliefde op elkaar projecteren, projecteren ze ook de angst en ego energie naar elkaar toe.
De vrouwelijke polariteit heeft verwachtingen en komt in oordeel dat hij “schijnbaar” niet kan doen wat er voor nodig is om bij haar te zijn.
Er komt vaak veel pijn en verdriet naar boven dat ze niet “compleet” is zonder haar andere helft.
Zij komt in haar hoofd en probeert te begrijpen wat er aan de hand is.
Ze probeert vanuit het ego de andere Twin “over te halen” om terug te komen naar de connectie.

Maar de andere Twin schiet ook in het ego.
Waar de vrouwelijke polariteit pusht, komt de mannelijke polariteit in een pull energie terecht.
Zij zijn zich er niet bewust van waarom ze zich terugtrekken maar er voelt gewoon iets “off” voor hen of hun aandacht wordt in beslag genomen door andere zaken. Het is niets meer dan een automatische reactie op de push energie. Bij mijn ex man en ik waren de polariteiten omgedraaid. Hij had de vrouwelijk en push polariteit en ik de mannelijke pull polariteit. Als hij met zijn energie naar mij toekwam op een hele sterke manier, dan voelt dat als “veel” en dat overspoelde me. Het voelde alsof hij allerlei verwachtingen had die ik niet waar kon maken. Ik werd boos dat ik niet de ruimte kreeg die ik wilde hebben en duwde hem weg. Wat hij zag als “liefde” die hij aan mij wilde geven, zag en ervaarde ik niet als liefde.
En achteraf WAS dat ook zo, want op dat moment zat hij ook in verwachting en projectie naar mij toe.
De mannelijke polariteit sluit zich dus helemaal af van de connectie op dit moment. Maar hier achter ligt liefde aan de basis. Want dit is de enige manier waarop de vrouwelijke polariteit weer kan gaan verbinden met de liefde die IN haar zit.

Vanuit het ego willen de twins nu vaak de beslissing nemen om de ander te vergeten en door te gaan met hun leven.
Echter lukt dit niet. Zoals ik al eerder zei: omdat het leven eigenlijk een reis is van de Ziel en niet van het ego en de Ziel staat feitelijk aan het roer.
Dus vanuit hun ego kunnen de Twin Flames een beslissing nemen dat het niet “werkt” en dat ze elkaar moeten vergeten, maar de ziel heeft een ander plan en de ziel “wint” altijd.

Er volgt dus een tijd van opnieuw afstemmen op de energie van liefde en op het balanceren van de energieën.
Dit doen de twins meestal afzonderlijk van elkaar, hoewel ik soms zie dat ze er met de juiste tools samen doorheen kunnen komen. Maar nogmaals: het ligt er een beetje aan wat de reis van de ziel is.

Het werkelijke doel van de Twin Flame connectie heeft mi een paar componenten:

1. Het transformeren van angst naar liefde.

Ja, liefde is de grootste creërende kracht die er is, maar angsten kunnen extreem sterk en overheersend zijn.
Het verlangen naar het ervaren van onvoorwaardelijke liefde en het partnerschap waar ze altijd naar hebben verlangt, zal de Twins echter voortdrijven om stap voor stap iedere angst die ze tegen te komen te overwinnen en te transformeren naar liefde.

2. Het kiezen voor relaties gebaseerd op Liefde.

Er zijn ZO veel relaties waarin mensen niet ECHT van elkaar houden maar bij elkaar blijven voor de kinderen, voor het geld, omdat de ander niet alleen kan zijn, omdat ze bang zijn om zelf alleen te zijn of wat de reden dan ook is. Die dus gebaseerd zijn op afhankelijkheid en wederzijdse verwachtingen.
Er zijn veel mensen die liefde BLIJVEN uitstellen om aardse redenen. En er is altijd een aardse reden om echte liefde uit te stellen. En bij ieder uitstel zal er een volgende reden komen.
Zielsliefdes zijn connecties die TE sterk zijn om te blijven ontkennen. Je wordt als vanzelf steeds dieper en dieper in liefde geleid. Er is geen ontsnappen mogelijk! Je MOET dus wel leren kiezen voor liefde. Je kunt de ander gewoon niet loslaten en je zult er op de een of andere manier altijd mee bezig zijn en je kunt je pas goed voelen als je ECHT in harmonie met liefde gaat leren leven.

3. Het balanceren van Liefde en licht/wijsheid en zien waar Creatie werkelijk om draait.

Creatie bestaat uit een aantal componenten, waaronder licht en liefde.
De vrouwelijke component is meer liefde en de mannelijke component is meer licht, wat ook wel wijsheid is. (Hierover kun je meer lezen in de Teachings of Ra, the Law of One.)
Dit is vaak uit balans.
De vrouwelijke component is meer liefde. Het is de Creatieve energie. Het is zich gewaar van de connectie maar is daarmee vaak all over the place. Het is niet gegrond in de wijsheid die die mannelijke component nodig heeft om zich gewaar te worden van de connectie, dus om zijn licht op de connectie te laten schijnen zodat de connectie echt en zichtbaar wordt en DUS gemanifesteerd wordt in fysieke vorm.

Dit zie je ook terug op de vele, vele, VELE video’s op youtube van vrouwelijke Twin Flames die praten over de Twin Flame connectie en de vele kaartreadings die er te vinden zijn.
Ik weet uit ervaring het is om te praten over deze connectie en UIT verwachting en projectie te blijven. Om te blijven zien dat dit een reis van bewustzijn is en niet alleen van de menselijke zelf, van het Ego die heel graag weer bij de andere helft wil zijn.
En dat verlangen naar samensmelten is legitiem, echter moet je die eenheid eerst IN jezelf vinden, IN je bewustzijn en dan manifesteert het zich in fysieke vorm.
Wat Creatie werkelijk is, is je verlangen IN je bewustzijn tot leven te laten komen, er mee te blijven connecten en de geïnspireerde acties nemen om het fysiek vorm te geven.
Het is een delicate balans van Liefde en Wijsheid, van Creatie vanuit het vrouwelijke en het mannelijke om het onzichtbare zichtbaar te maken.
En de Zielsliefde relatie leert je als geen ander hoe Creatie ECHT werkt.

En zolang er hordes vrouwelijke polariteiten zijn die het hun mannelijke polariteit kwalijk nemen dat ze niet voor de connectie kiezen of niet kunnen doen wat er voor nodig is, BLIJVEN ze voor separatie kiezen en gaat hun Twin Flame NIET terug in hun leven komen.
Ik ga zo iets meer delen over de keuze voor eenheid en de shift terug naar eenheid en liefde, maar eerst de verantwoordelijkheid hier voor de mannelijke polariteit.

De mannelijke polariteit neemt het “gevoel” van de vrouwelijke polariteit vaak niet serieus.
Het is iets meer verbonden met het “aardse” en is meer logisch en beredeneerd en kan niet zo veel met wat de vrouw “voelt.”
Maar dat gevoel leidt de connectie.
De vrouwelijke polariteit voorziet vaak waar het heen kan gaan en hoe het zich kan ontwikkelen.
Hier mag een groter wederzijds vertrouwen komen en een gelijkwaardig partnerschap ontstaan.
Zij voelt het in haar hart, want ze heeft een betere connectie met haar hart.
Liefde en wijsheid zijn alle 2 EVEN belangrijk.
De niet geziene wereld en de ongeziene wereld zijn alle 2 EVEN belangrijk.
Licht en liefde creëren SAMEN en kunnen alleen hun volste potentie vervullen als deze balans wordt gevonden.
Een balans als het ware tussen gevoel en verstand en tussen liefde en licht en tussen afstemmen en actie en tussen het mannelijke en het vrouwelijke.
Het vult elkaar aan en maakt samen een eenheid.

Ik wil er bij zeggen dat dit 100% een wisselwerking is, want dan kom ik bij het volgende punt:

4. De terugkeer naar eenheid.

En dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste dingen van de Twin Flame reis:
Wat de een doet, doet de ander ook.
Wat de een wil, wil de ander ook.

De vrouwelijke polariteit kan NOOIT zeggen:

IK wil wel, maar mijn twin is er niet klaar voor of moet nog dit doen of dat doen.

Wat ik in mijn hart geloof is dit:

Iedereen wil liefde. Mannen en vrouwen willen hetzelfde. Ieder mens wil liefde.

We willen allemaal gesupport worden.
We willen ons allemaal vervuld voelen.
We willen allemaal het gevoel van “thuiskomen” ervaren dat je kunt ervaren in de Twin Flame connectie. Als je denkt dat je partner dat niet wilt, dan is dat een van de redenen dat het er nu niet IS.
In de kern ZIJN we namelijk liefde.
Want in de kern zijn we namelijk geen mens, maar bewustzijn en bewustzijn heeft geen geslacht. Bewustzijn is alles omvattend.

In de kern ben je dus al HEEL.
Je hebt alles al IN je.
En als je het IN jezelf vindt, dan ga je het waarnemen IN de ander en dan keer je terug naar de eenheid van de connectie.
En ja, meestal vormt er dan een fysiek partnerschap. Maar dat is niet het eindpunt van de reis. Dat is alleen maar zodat de energieën nog verder kunnen balanceren en er steeds meer eenheid bereikt kan worden.

In de separatiefase hebben de Twins elkaars fysieke lichaam namelijk niet nodig om te balanceren.
De energie die er hangt van de ander en de polariteit die op gang is gebracht is meestal genoeg om mee “vooruit te kunnen” op het gebied van heling.
Alleen het horen van de ander zijn naam of een gedachte kan in het begin van de separatie al een scala aan angstige gevoelens en gedachten omhoog brengen.
Deze angst kan de Twin stap voor stap transmuteren in liefde.

Ze merken dat ze niet weg kunnen lopen van de connectie.
Maar ze merken ook dat ze vanuit ego en verwachting niets af kunnen dwingen. Het werkt alleen als ze ECHT en oprecht kiezen voor liefde.
Bij de vrouwelijke polariteit ziet dat er meestal uit in de vorm dat ze de liefde en heelheid IN zichzelf vinden. Dat ze zich helemaal oké gaan voelen IN zichzelf.
Ze erkennen in zichzelf de connectie en ze geven in bewustzijn richting aan de connectie, maar worden er compleet en volledig van bewust dat het een zielsconnectie is en dat haar twin Flame zijn weg alleen naar haar terug kan vinden als ze werkelijk in onvoorwaardelijke liefde shift en daarbij laat ze dus de fysieke vorm van haar Twin Flame compleet en volledig los. Keer op keer. Iedere keer als hij in haar leven komt, laat ze meer angsten los en kiest ze keer op keer voor liefde. Het is een delicate balans van afstemmen en de Creator zijn werk laten doen. Om te gaan voelen en ervaren dat ze liefde niet hoeft af te dwingen, maar dat ze de liefde in de 3D terug gespiegeld krijgt die ze IN zichzelf vindt.

Ze laat alle verwachting en projectie vanuit angst los. Liefde IS en liefde ziet alles wat er mogelijk is met een compleet vertrouwen dat het allemaal samen zal vallen zoals het samen moet vallen. Ze houdt op met “trekken” aan de connectie en ze shift in Creatie vanuit liefde en vertrouwt haar twin Flame volledig dat hij het in zich heeft om te doen wat er voor nodig is. Om de Goddelijke spiegel van haar onvoorwaardelijke liefde te gaan worden.

Hiermee houdt ze op met rennen van de Zielsconnectie en met het rennen van liefde omdat ze de liefde IN zichzelf vindt.
Dit geeft de mannelijke component de ruimte om uit zijn hoofd te komen en in zijn hart te komen. Hij hoeft nu niet meer te vechten tegen haar ego (haar push energie.)
Hij kan nu de liefde in zijn hart vinden en daar vindt hij ook haar weer terug en vindt de kracht om zich uit de fysieke omstandigheden los te trekken waarin hij zich bevindt.

Hij zal merken dat hij weer naar haar toe gemagnetiseerd wordt.
En het verlangen naar de connectie en de eenheid die hij toen ervaart heeft, komt weer terug.
Zijn energie komt dus weer terug in de fysieke realiteit van de vrouwelijke polariteit.
Het is nu aan haar om UIT verwachting en projectie te blijven en in onvoorwaardelijke liefde. Zodra ze in verwachting en projectie komt en OP de connectie springt en UIT onvoorwaardelijke liefde, dan zal ze haar Twin Flame weer wegduwen.
Onvoorwaardelijke liefde is helemaal open en het heeft de tijd nodig die het nodig heeft om die staat van Zijn te bereiken. Maar de ziel kent geen tijd en heeft in die zin ook geen “haast.”

Ik denk dat dit de voornaamste reden is dat veel Twin Flames niet samen zijn. Onvoorwaardelijke liefde is iets wat we nauwelijks kennen.
Fysieke relaties zitten vol met verwachtingen en verplichtingen en projecties en daar kan in een Twin Flame relatie geen sprake van zijn want iedere angst houdt de liefde tegen om helemaal tot bloei te komen.

Je kunt hierin ook helemaal niets afdwingen. Het ego wil afdwingen wat het wil hebben, maar dit is absoluut niet mogelijk in de Twin Flame connectie.
Als je HEEL goed connected bent met je Ziel dan kun je relatief goed aanvoelen waar de connectie zich heen ontwikkelt en dan kun je je daar aan overgeven, maar dat kan zeker niet als je vol in het ego zit.
Je kan jezelf nooit vergelijken met andere Twin Flames of hoe snel iemand anders gaat of wat de dynamiek is bij iemand anders, want dan kom je direct weer in verwachting en projectie terecht en dus IN het ego.
En je kan een twin Flame relatie zeker niet met een “normale” relatie vergelijken. Je zult ook merken daardoor dat je vrienden en familie moeite hebben om de aard van de relatie te snappen als je het er over hebt. Het vraagt veel van je om over de connectie te kunnen praten en in de connectie te kunnen blijven geloven. Daarom wordt normaal ook afgeraden om over de connectie te praten met niet Twin Flames, want je kunt deze connectie alleen maar snappen als je er in zit en dan nog is het vaak onverklaarbaar als je het ECHT probeert te snappen. Maar goed, ik ben eigenwijs en ik voel vanuit mijn ziel dat hier een “taak” voor mij ligt, en ik weet dat de connectie vooral draait om het volgen van mijn ziel, dus dat is wat ik doe 😉

Maar uiteindelijk draait het dus om een constant BLIJVEN kiezen voor liefde, eenheid, connectie en volwaardig partnerschap.
Hoe meer het bewustzijn EEN wordt, hoe meer zich dit manifesteert in het fysieke leven doordat de Twins eenheid in hun leven vinden. En meestal in dit met elkaar en in een enkel geval vinden de Twin Flames andere partners om mee te creëren. Maar dat is altijd een wederzijdse keuze.
Want dit is belangrijk: wat de een wil, wil de ander ook.
Er is namelijk EEN bewustzijn en verlangens komen altijd van de Creator.
Dus als jij er naar verlangt om bij je Twin Flame te zijn en de Creator leid je keer op keer terug naar dat verlangen, dan verlangt je Twin Flame er OOK naar.
OOK al kun je dat in de fysieke wereld niet zien. Die fysieke wereld is alleen een manifestatie van het feit dat beide partners op een bepaald moment voor separatie kiezen.
Dat kan veel redenen hebben:

Ze zijn nog met hun eigen ontwikkeling bezig.
Ze zijn er nog niet klaar voor om hun angsten achter te laten.
Ze projecteren nog verwachtingen en ego op de ander.
Ze zien niet hoe het in Godsnaam mogelijk kan zijn dat bepaalde blokkades overwonnen kunnen worden (ze kunnen het HOE niet uit handen geven)
Ze zien zichzelf nog als apart van de Creator en van het al-dat-is.
Ze voelen dat ze een andere weg hebben die nu niet met hun Twin Flame is maar zonder hun Twin Flame.
Ze hebben nog karma “af te handelen.”
Etc.

WAT het ook is, het is altijd in BEIDE Twins aanwezig.
Het kan NOOIT zo zijn dat jij de connectie wilt en de ander niet.

En nogmaals: het afdwingen van een fysieke relatie omdat de ander je iets kan geven dat je in jezelf mist, is NIET wat ik bedoel hier met “kiezen.”
Ik bedoel een keuze van de ziel. Iets wat je DIEP in je hart voelt als waarheid.
Als je voorbij alle bullshit van het ego kijkt en ALLE troep die de 3D wereld nu op je stoep heeft gelegd, wat VOEL je dan diep in je hart? En dat is waar je je Twin Flame vindt.
En als je DAT in iedere cel van je wezen en je zijn kan brengen, dan zal de connectie zich manifesteren in de 3D.

5. Bijdrage aan een nieuwe maatschappij/ een nieuwe aarde.

En dat is een grotere doel van de Zielsliefde connectie. Als de Twin Flames hun persoonlijke angsten hebben overwonnen en ze hebben gedaan wat er voor nodig is om hun weg naar elkaar en naar liefde terug te vinden, dan hebben ze al een GROTE bijdrage gemaakt aan het creëren van een nieuwe aarde.
De twins hebben namelijk op dit punt vaak relaties achter zich gelaten die gebaseerd zijn vanuit verwachting en projectie.
Ze hebben op zoveel manieren voor liefde moeten kiezen om samen te kunnen zijn.
Ze hebben op een diep niveau voor zichzelf, elkaar en voor liefde gekozen.
En ze hebben een TON aan andere blokkades, weerstanden en pijn overwonnen en achter zich gelaten.

En de liefde die ze in zichzelf en elkaar hebben gevonden gaat een fantastische katalysator zijn voor de nieuwe aarde. Hoe meer liefde en wijsheid in balans komt, hoe meer we op ieder vlak van de maatschappij grote transformaties door kunnen voeren.

Echter een kleine kanttekening bij “de Missie.”
Want dit hoeft niet iets groots en meeslepends te zijn. Het kan, maar dat is persoonlijk.
Je ziet vaak dat Twins in essentie echt hetzelfde zijn en hetzelfde willen. Je ziet de overeenkomsten tussen hen, hoewel het er in de 3D totaal anders uit kan zien omdat ze elkaar juist aanvullen.
Maar de missie kan ook gaan om het stichten van een gezin of het runnen van een yurt in de natuur of wat dan ook. Alleen jij kunt het zien en voelen in je hart.
De Missie is ook iets dat zich stap voor stap ontvouwt EN je hoeft ook niet “samen” te zijn om aan je missie te werken. Je missie heb je al als je geboren bent want je Missie BEN je.
Dus ook al ben je nog in de separatiefase, blijf kiezen voor jezelf, voor liefde en voor eenheid. Hoe meer je kiest en hoe dieper je in liefde gaat, hoe meer alles samen zal vallen en het zich zal manifesteren in de fysieke realiteit.

Het was een lange blog (hoe kan het ook anders 😉 ) maar ik hoop dat ook deze blog weer een waardevolle bijdrage is voor op je Twin Flame reis.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Ik nodig je uit om je aan te melden voor mijn gratis Online Training: 7 Doorbraken om samen te komen met je Twin Flame. HIER kun je je aanmelden. 

Liefs Maartje

Deel deze blog