Ontvang de gratis Masterclass: de 7 stappen van de Bewuste Creatie Blauwdruk - Ontwaak je Diepste Verlangens en Realiseer je Volste Potentie.

Opt-in freebie or newsletter (top)
man and woman dancing at center of trees
Author picture

“Ik moet het alleen doen.” Wat manifesteert die overtuiging in je Zielsliefde relatie?

Het hele leven is een spiegel van wat er zich afspeelt in ons bewustzijn, de overtuigingen, gedachten, verhalen die zich in ons hoofd afspelen.
Alles in de fysieke wereld is vervolgens een fysieke manifestatie van onze eigen perceptie.
Dus alles in de fysieke wereld spiegelt naar je terug wat er in jouw bewustzijn zit.
En de allergrootste en duidelijkste spiegel die er is, is je zielsliefde.

Ik weet niet of iedereen op de wereld een zielsliefde heeft, maar een ding weet ik zeker: als je in je hart voelt dat er iemand op deze aarde rondloopt bij wie jij perfect past en die jouw perfect aanvult, dan weet ik 100% zeker dat dat zo is. Want de Wet van Aantrekkingskracht zegt: “Waar jij naar verlangt, verlangt naar jou.”

Ik heb gemerkt dat toegeven dat je voelt dat er een zielsliefde voor jou is, of verlangen naar zo’n soort relatie een beetje een taboe is.
Vrouwen behoren “sterk” en “onafhankelijk” te zijn. We hebben toch geen man (of partner) NODIG om gelukkig te zijn? Dat kunnen we toch zeker allemaal “zelf” wel?
De meeste van ons ontwikkelen het verdedigingsmechanisme dat we het “alleen” moeten doen, omdat we vroeger de boodschap hebben meegekregen dat we niet konden rekenen op de mensen om ons heen.
Er was structureel geen ruimte voor onze behoeftes, onze gevoelens, onze wensen en verlangens.
Wat wij wilden deed er niet toe. Je had maar te luisteren en je had je maar aan te passen en als je dat niet deed, werd je als “lastig” gezien.
En als beschermingsmechanisme hebben we een muurtje om ons heen gebouwd. En dat muurtje zegt: “Wij zijn sterke, onafhankelijke wezens die het allemaal “zelf” kunnen doen.”
Maar weet je wat het is: we zijn helemaal niet bedoeld om het “zelf” te doen.
We hoeven het niet “alleen” te doen.
En als je op wat voor soort niveau dat soort overtuigingen hebt, dan zal je zielsliefde die spiegelen door niet aanwezig te zijn voor je, soms zelfs op de momenten dat je de ander ECHT nodig hebt.

Waar het op neer komt is dat verlangen leidend is in creatie.
En tuurlijk, soms is het best heerlijk om alleen te zijn en je kunt ZEKER niet samenkomen met je zielsliefde om een gat te vullen, maar daaronder zit een verlangen naar verbinding, naar partnerschap, naar intimiteit en om samen te smelten.
Alles “alleen” doen, alles “zelf” doen, altijd maar sterk willen zijn voor iedereen en andermans behoeftes voor die van jou zetten is geen verlangen, dat is een beschermingsmechanisme om maar niet de pijn te hoeven vullen van je eigen onvervulende verlangens, behoeftes en wensen.

De waarheid van creatie is dat we samen gecreëerd zijn omdat we elkaar nodig hebben. Niet vanuit afhankelijkheid, maar omdat we elkaar aanvullen en kunnen versterken.
Niet omdat we alleen niet goed genoeg zijn, maar omdat we samen sterker zijn.

Op spiritueel niveau zijn we allemaal, perfecte, hele, Goddelijke wezens die alles kunnen creëren waar we naar verlangen.
We hoeven niets te fixen of te helen of te veranderen aan onszelf.
We zijn door het leven perfect creëert.

Het ENIGE wat er mag veranderen is onze overtuiging dat er iets “mis” is met ons of dat er iets “verkeerd” is aan Creatie.

Er was nooit iets mis met jouw verlangens, gevoelens en behoeftes.
Alleen de mensen om jou heen wisten niet hoe ze deze moesten vervullen of jou moesten begeleiden naar het vervullen er van.
En daardoor ben jij onbewust gaan denken: als ik nu maar iets aan mezelf kan veranderen, DAN komt alles goed, DAN krijg ik eindelijk de liefde, de aandacht, het geluk waar ik werkelijk naar verlang.

Maar je hebt de verkeerde conclusie getrokken: het lag niet aan JOU, maar aan hoe de mensen naar de wereld kijken en naar hun vaardigheden om voor liefde te kiezen DAT mogen we veranderen.
Jij was altijd al goed genoeg.

Je Zielsliefde zal iedere negatieve overtuiging die je hebt over het leven spiegelen.
En het enige wat je eigenlijk hoeft te doen om samen met komen, is om je overtuigingen af te stemmen op de waarheid van Creatie.

Dat klinkt nog een beetje “Vaagjes” misschien, maar in de online training: 7 Sleutels om samen te komen met je Zielsliefde, ga ik er meer over delen.
HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.

Waar het op neerkomt is dit: We hebben een spirituele, mentale, emotionele en fysieke verbinding met het leven, onszelf en dus met onze zielsliefde.
We zijn niet gemaakt om het “alleen” te doen. Als dat zo was, waren we wel alleen gecreëerd.
Sterker nog: je BENT al samen met je Zielsliefde, want we ZIJN al een. Het enige wat er voor nodig is, is om dat te gaan zien.

Die spirituele verbinding met je zielsliefde heb je hoe dan ook. Want we ZIJN ‘spirit.’ We zijn pure energie.
Ik zeg altijd tegen mijn klanten die hun zielsliefde hebben ontmoet: “Op spiritueel niveau BEN je al samen.” Nu mag je alleen op ieder ander niveau OOK samen gaan komen met Liefde, met wie je werkelijk bent: een Goddelijke Creator.
En het enige wat jouw zielsliefde doet, is aan jouw terugspiegelen in hoeverre je voor liefde kiest op ieder vlak van je leven.

Dus laten we eerst eens kijken naar jouw spirituele verbinding.

Als je niet geloofd dat er een God is, zal je zielsliefde waarschijnlijk nergens in jouw leven aanwezig zijn. Je ontkent liefde en eenheid, dus je Zielsliefde kan niet in jouw leven zijn.
Als je overtuiging is dat er een straffende God is, dan zal jouw Zielsliefde er ook niet zijn. Dat zal zich terugspiegelen in ingewikkelde relaties met mannen en veel dominante en narcistisch ogende mannen in je omgeving.
Als je wel geloofd dat er een God is en je hebt ook een bepaalde relatie met deze God, dan zal je Zielsliefde hoogstwaarschijnlijk ergens in je leven zijn. Maar als je God als BUITEN jou ziet, als een entiteit die los van je staat, dan zullen zij ook buiten jou zijn. Je zult hun fysieke lichaam niet vaak zien in jouw leven.
Je zult veel boodschappen tegenkomen van mensen die zeggen dat zielsliefde relaties ingewikkelt zijn of dat zielsliefdes nooit samen gaan komen.
Als je jezelf als EEN ziet met God en je voelt je compleet en volledig ÉÉN met God, dan zal je zielsliefde dit spiegelen doordat er een sterke spirituele verbinding tussen jullie is.
Deze spirituele verbinding vormt zich vaak voordat de fysieke verbinding zich kan vormen. En een fysieke verbinding met je Zielsliefde is ook niet mogelijk voordat de spirituele verbinding zich heeft gevormd.
De spirituele verbinding met jezelf, de Bron en zielsliefde staat altijd voorop, AL-TIJD.

Daarna heb je een mentale verbinding.

De vraag is: hoe liefdevol denk jij over het leven en over jezelf en over je zielsliefde?
Kun je de liefde en de eenheid zien in het leven of zie je vooral angst en tekort, dus separatie?
Hoe meer je de wereld kunt zien vanuit liefde en eenheid met God, hoe meer je zult zien dat je Zielsliefde dit spiegelt door positief over je te spreken, je op te zoeken etc.
Je zielsliefde houdt altijd van je want liefde is de enige waarheid, maar als je over jezelf oordeelt, dan zeg je eigenlijk dat je apart bent van God en Liefde, en zij zullen dat spiegelen door apart te zijn van liefde, dus van jou. Ze hebben misschien een andere relatie, of hebben het druk op hun werk of hun aandacht wordt in beslag genomen door verslavingen etc.

Het is niet jouw om je zielsliefde over te halen om weg te gaan bij hun partner. Het is ook niet jouw taak om je zielsliefde te “redden” of “fixen” in hun verslaving of andere problemen.
En het is OOK niet jouw taak om hen te laten zien dat jullie zielsliefdes zijn of hoe geweldig jullie samen zouden zijn.

Het is in deze fase jouw taak om al jouw gedachten en overtuigingen af te gaan stemmen op liefde en om iedere barrière tussen jou en liefde weg te halen.
Als jij dit doet, zal jouw zielsliefde dat ook doen, helemaal zelfstandig.
Zij zullen hun verslaving helen, weg gaan bij hun partner en tijd voor jou maken.

Dat kan lastig zijn, dat hoor ik ook vaak van de vrouwen in mijn zielsliefde programma.
Ze voelen zich alleen. En dan zeg ik ook tegen hen: Je BENT niet alleen. Je hebt mij en de andere vrouwen in dit programma en iedereen die op deze reis is EN je hebt jezelf en je hebt God. Je moet juist gaan zien dat je NOOIT alleen bent, maar dat het hele leven klaar staat om van jou te houden. Je kunt alleen niet afdwingen dat jouw zielsliefde dat doet, voordat jij het zelf kan doen.
Dat kan je willen, wensen en heel oneerlijk vinden dat het leven zo werkt. En dat levert je EN geen vervulling op EN geen relatie met je zielsliefde.
OF je kan het accepteren en in harmonie met deze Universele wetten gaan leven en dankbaar zijn voor de hulp die je al WEL geboden wordt en dat zal je EN support, EN liefde EN een relatie met je zielsliefde op gaan leveren.
Je Zielsliefde kan simpelweg niet komen om en gat te vullen. Zij komen als je gaat zien dat er geen gat te vullen is, maar dat het leven altijd voor je klaar staat om al je behoeftes te vervullen en dat je het nooit alleen hoefde te doen, dat dat niets meer dan een valse perceptie was, maar niet de waarheid.
Als je DAT ziet, zullen zij er zijn.

Daarna heb je je emotionele verbinding.

Als je negatieve overtuigingen hebt, die uit verbinding zijn met liefde, dan volgen en negatieve gevoelens.
Overtuigingen zoals deze leveren, pijn, angst, schuldgevoel en verdriet op.

Ik ben niet goed genoeg.
Ik ben geen liefde waard.
Ik blijf voor altijd alleen.
Ik word nooit gehoord en gezien
Etc etc etc

En deze gevoelens worden enorm versterkt in relatie met je Zielsliefde.
Als ik normaal verdriet zou hebben en ik zou er een cijfer 2 aan geven, kan ik er donder op zeggen, dat ik dat in relatie tot mijn zielsliefde ervaar als een allesoverspoelende oceaan van verdriet waar ik het gevoel van heb dat ik er in ga verdrinken.
Als ik normaal spanning of stress zou hebben waar ik een cijfer 3 aan zou geven, dan voelt het in relatie tot mijn zielsliefde alsof ik gevangen zit in een dwangbuis.
Aan die intensiteit van gevoelens moet je echt wennen. Het liefdevol kunnen dragen en accepteren van ieder gevoel, is ENORM belangrijk als je een fysieke relatie wilt manifesteren met je Zielsliefde.
Want als je oordeelt over je gevoelens en wegloopt van je eigen gevoelens, dan zullen zij dat spiegelen door iedere keer uit je leven te verdwijnen als jij door een proces gaat.
Want oordeel is niet de waarheid. Dit is een dunne lijn, want op zielsniveau zijn deze gevoelens er helemaal niet. Maar op menselijk niveau zijn deze gevoelens er nog, zolang we onze overtuigingen nog aan het afstemmen zijn op liefde en eenheid.
En als je dat liefdevol accepteert en leert om daar mee om te gaan, dan zal je zielsliefde niet weg lopen. Maar als jij uit verbinding gaat met liefde zodra je pijn of verdriet voelt, dan zullen zij dat spiegelen.
Dit is een van de meest moeilijke zaken om te leren. Want de meeste hoogbewuste vrouwen hebben de boodschap meegekregen dat hun gevoelens er niet mochten zijn.
Er werd tegen ze verteld dat ze zich niet zo aan moesten stellen of gewoon “normaal” moesten doen. Het is belangrijk om te gaan zien dat dat niet komt omdat jouw gevoel verkeerd is, maar omdat de meeste mensen totaal geen idee hebben hoe ze met gevoelens om kunnen gaan.
Dit was voor mij ook het uitdagendste om te leren. Ik ben net voor de eerste keer door een diep proces gegaan zonder dat mijn zielsliefde uit verbinding ging en dat hij fysiek ook bij me was en met me aanwezig was. Ik kon er in complete liefde doorheen gaan, zonder een enkel oordeel over mijn proces en dat spiegelde hij terug.
Je kunt ook NIET je gevoelens op je zielsliefde projecteren. Je kunt hen dus niet “schuldig” maken aan jouw gevoel.
Als je dit doet zullen zij een gevoel van enorme machteloosheid ervaren waardoor ze zich direct terugtrekken uit de relatie.
Hier komt vaak dat het dan gezien wordt als een narcistische relatie omdat de mening is: “Je laat een ander toch niet in de steek als die persoon zich zo rot voelt?”
En nee, een zielsliefde kan wel bij je aanwezig zijn als je pijn hebt, zoals ik net beschreef. Maar je kunt hen niet de veroorzaker van je pijn maken, want dat is niet de waarheid.
Jouw pijn zal getriggerd worden door je zielsliefde. IEDERE pijn, IEDERE wond zal naar boven gaan komen om gezien en geheeld te worden, maar ZIJ hebben dat niet gedaan.
Die wonden zijn ontstaan door onze negatieve conditionering in onze jeugd en via vorige generaties en het is onze taak om die te gaan helen door de waarheid van creatie te gaan zien.
Als je je overtuiging verandert, zal de pijn wegglijden als sneeuw voor de zon.

Dit is niet makkelijk lieve co-creator, daar ben ik me van bewust. Dit vraagt zo’n andere manier van kijken naar de wereld, dat je jezelf regelmatig afvraagt of je gek bent.
Nee, dat ben je niet. Echt niet. Maar je moet wel accepteren dat wat ik hier schrijf voor de meeste mensen een hoop bla bla is. waarschijnlijk zelfs voor je Zielsliefde. Dus dat je hier gewoon niet met iedereen over kunt praten.
Dat komt omdat de uitnodiging is om de waarheid te gaan voelen in je HART. Jouw ziel WEET de waarheid. En daar mag je op leren vertrouwen WAT andere mensen ook tegen je zeggen.

En dan als laatste komt de fysieke connectie.

Om een stabiele, fysieke verbinding te houden met je Zielsliefde is niet makkelijk.
Want het vraagt van je dat je je eigen lichaam en dat van je Zielsliefde en al het andere in de fysieke wereld vanuit liefde gaat zien.
En HOE doe je dat?
Het is ten eerste voor de meeste mensen al uitdagend om onvoorwaardelijke liefde te hebben voor hun eigen lichaam: voor ieder stukje striae, voor je buik, je borsten, je gewicht en alles erop en eraan.
Je zielsliefde zal ieder oordeel dat je hebt over je eigen lichaam terugspiegelen.
Is er schaamte over sex? is er sexueel trauma? Ook dat zullen ze terugspiegelen en mag je helen.

Het kan wat van je gaan vragen om het Goddelijke te gaan zien in de fysieke wereld, maar gelukkig is er goede begeleiding te vinden, onder meer in mijn programma’s. Ik zou je vooral aanraden om je te laten begeleiden door iemand die is waar jij bent, want daarmee geef je jezelf een stukje onmisbaar support.
Want hoe ga je liefde ervaren voor mensen die je pijn hebben gedaan?
Hoe kan de fysieke wereld liefde zijn als mensen elkaar doodmaken, uit laten hongeren, verkrachten en misbruiken?
Hoe kun je liefde ervaren voor mensen die andere mensen domineren, de natuur verwoesten en ga zo maar door?
Door te zien dat dat nooit de waarheid is. Dat dat alleen maar voortkomt vanuit andermans separatie pijn en dat die pijn ZO groot is, dat zij de meest verschrikkelijke dingen doen om die pijn maar niet te hoeven voelen.

Hoe meer je de fysieke wereld vanuit liefde kunt zien, hoe meer jouw zielsliefde zich fysiek met jou kan verbinden.

Nu kan ik me voorstellen dat dit klinkt als aardig wat. Daarom kiezen veel van mijn klanten er in het begin vaak voor om samen te zijn met een soulmate of bij de vader van hun kinderen te blijven, of ze gaan eerst wat andere relaties aan. En die keuze is helemaal ok.
Maar toch zal er vaak een moment komen dat je moet leren om deze reis te navigeren. Want wat ik zie is dat je Zielsliefde eigenlijk nooit uit je hoofd gaat. Er blijft altijd die bepaalde “roep.” Dat is eigenlijk de roep van je ziel om helemaal in afstemming met liefde en eenheid te gaan leven.
Je bent je er altijd bewust van dat zij ergens zijn. En afhankelijk van hoe groot je verlangen is om te kijken wat die verbinding te kan brengen, zul je bereid zijn om wel of niet het spirituele werk te doen.

lieve co-creator. Het klinkt als “veel” maar de beloning is ook enorm groot.
Het is fijn om het gevoel te hebben dat je altijd gesteund en gesupport wordt door het leven en dat het leven je ware zielsliefde is.
En als kers op de taart wordt dat gespiegelt doordat jouw zielsliefde in de fysieke wereld voor je komt opdagen, en jou helpt om al je verlangens en behoeftes te vervullen.

Lieve co-creator, wil je meer begrijpen over de Zielsliefde reis? Dan nodig ik je uit om je HIER aan te melden voor de gratis training: 7 Sleutels om samen te komen met je Zielsliefde.

Ik wens je een magisch mooie dag toe.

Liefs Maartje

Deel deze blog