Ontvang de gratis Masterclass: de 7 stappen van de Bewuste Creatie Blauwdruk - Ontwaak je Diepste Verlangens en Realiseer je Volste Potentie.

Opt-in freebie or newsletter (top)
Woman in White Long Sleeve Shirt With Blue Towel on Head
Author picture

Is het je Twin Flame of ben je gek?

Als je jouw Zielsliefde hebt ontmoet, dan kun je vaak het gevoel hebben dat je gek bent.
Je kunt het zelf denken, maar vrienden of familieleden kunnen het ook regelmatig tegen je zeggen.

Je voelt in je hele hart dat deze persoon jouw ware liefde is, jouw Zielsliefde, maar in de fysieke wereld kan het er totaal anders uitzien.
Ze kunnen je negeren, ghosten, blokkeren, kortaf tegen je zijn of ze blijven in een andere relatie ook al zijn ze daar niet echt gelukkig.
Ze komen in en uit je leven of kunnen heel koud en afstandelijk tegen je zijn.
Het kan op bepaalde manieren lijken op een relatie tussen een narcist en een codependent.

Ik weet niet hoe vaak ik heb gegoogled en hoeveel boeken ik heb gelezen over codependency sinds ik mijn Zielsliefde heb ontmoet.
En ik herkende misschien wel kleine stukjes, maar zeker niet alles.
Ik zag mezelf juist als iemand die heel zelfstandig en ondernemend was en prima voor zichzelf kon zorgen.
En als ik dan bepaalde patronen heelde, dan was daar nog altijd die diepe, allesoverheersende liefde voor mijn Zielsliefde en voelde ik nog steeds in alles: we zijn voor elkaar gemaakt.

Alles aan deze reis voelt als een taboe om over te praten.
Omdat, als je het niet ervaren hebt hoe het is om je Zielsliefde te ontmoeten, je het eigenlijk niet kunt weten.
Ik kon ook altijd redelijk goed doorgaan als het niets werd met een man: een paar tranen, even shoppen en hop … weer verder. Hij was het niet waard, jammer dan. Punt er achter, zand er over en door.
Maar dit keer lukte me dat niet.
Ik kon niet verder. Hij zat 24/7 in mijn energieveld en in mijn hoofd. Het was een van de meest bizarre ervaringen van mijn leven.
Het was op een bepaalde manier een obsessie of een verslaving. Maar ik was vaker verslaafd geweest, en ook dat was het niet. Want mijn verslavingen waren langzaam gegroeid om ergens van weg te lopen of om iets te onderdrukken. Dit voelde heel anders, alsof ik er geen enkele controle over had alsof hij een deel van mij was en ik kon er gewoon niet voor weglopen.

Eigenlijk wil ik hier niet openbaar over praten. Ik heb geen persoonlijke behoefte om hierover te delen. Ik weet dat de meeste mensen het niet snappen en me voor gek verklaren.
Ik weet dat zelfs mijn Zielsliefde dit niet begrijpt, alhoewel hij niet minder van me gaat houden. Zijn ervaring in onze verbinding was alleen anders.
En mijn Zielsliefde en ik zijn nu op een super goede plek.
Ik heb geleerd wat deze verbinding inhoudt en we hebben onze energie kunnen balanceren, zodat we nu heerlijk samen zijn.
Ik voel me over het algemeen helemaal prima nu.

Maar ik voel me geroepen om dit te schrijven voor de persoon die hier doorheen gaat en die nog op die plek van angst en twijfel is. Die nog aan wordt gekeken door haar vrienden en familie en “wijze” adviezen krijgt als:

“Ga toch door.”
“Laat hem toch met rust.”
“Wat moet je überhaupt met die man?”

En ergens denk je dat ook. Je WILT dit niet. Je wilt deze pijn niet voelen.
Je voelt diep van binnen HEUS wel dat je meer waard bent dan dit en dit helemaal niet verdient.
Je weet wel dat dit gedrag niet gezond is en dat deze situatie niet goed voor je is. Maar ALLES in je zegt tegen je: “Maar we horen bij elkaar.”
Op een diep niveau weet en voel je: Ik KAN gewoon niet weg. Ik kan nergens heen.

Want hij is jij. Jij bent hem. Hoe kun je in Godsnaam weglopen van jezelf?

Als je jezelf hierin herkent, dan wil ik vandaag wat met je delen.
Iets wat ik ook heb gedeeld met een van mijn Amerikaanse coach klant afgelopen week.
Zij had afgelopen jaar mijn Zielsliefde programma gevolgd en heeft echt serieus toegepast wat ik haar heb geleerd en woont nu samen met haar Zielsliefde.
Toen ze aan mijn Zielsliefde programma begon, woonden ze alle 2 op een ander continent en nu wonen ze samen in een huis. Hoe heerlijk is dat voor hen?
Maar goed, er waren wat uitdagingen, dus ze had even wat hulp nodig. En ze liep ook tegen allerlei oordelen aan van familie en vrienden.
En wat ik met haar deelde, deel ik vandaag ook met jou:

1. De Zielsliefde reis gaat er om dat jij leert te luisteren naar jouw eigen innerlijke weten.

Je hebt een diep innerlijk weten.
Er is een diepe intelligentie in het leven waar je mee verbonden bent. Wij komen allemaal voort uit die ene Bron.
En diep van binnen WEET je wat jouw pad is.
Als ik terugkijk op mijn Zielsliefde reis, dan wist ik wel ongeveer hoe het zou gaan lopen. Ik voelde het aan. Ik had alleen nooit geleerd om te vertrouwen op dat innerlijke weten.
Ik had mijn hele leven alleen maar geleerd om te luisteren naar mijn ouders, mijn leraren, mijn werkgever en de overheid, maar NOOIT naar mijn eigen innerlijke weten.
Maar alleen jij kunt weten en voelen wat jouw Zielspad is. Mensen kunnen nog zo slim zijn en nog zoveel autoriteit hebben, maar niemand kan voelen wat jouw pad is.
Het enige wat jij kan doen is je eigen autoriteit worden. Dus echt de regie nemen over jouw leven en jouw pad en vervolgens vol liefde en overgave dat pad gaan lopen.

Nee, lieve co-creator, je bent ECHT niet gek, ik beloof het je.
​​Maar de meeste mensen weten gewoon niets over onze Zielsreis en kijken naar jouw verbinding door de ogen van het mens-bewustzijn in plaats van het zielsbewustzijn en dan werkt het inderdaad gewoon niet. ​​

2. Er zijn meer mensen die door deze reis gaan.

Je bent niet de enige die zijn of haar zielsliefde heeft ontmoet!
Ik heb met mijn programma’s de afgelopen jaren meer dan honderd mooie zielen mogen helpen op hun zielsreis en overal komen mensen hun Zielsliefde tegen.
En ze voelen zich allemaal hetzelfde als jij.
In je Zielsliefde verbinding kun je de diepste vervulling ooit ervaren, maar als je contrast ervaart, dan kun je de grootste pijn ervaren die je ooit ervaren hebt.
Het grootste doel van de Zielsliefde reis is om te leren leven in afstemming met Liefde, en alles wat geen liefde is zal naar de oppervlakte komen om gezien en geshift te worden OOK de zaken die verstopt zitten in je bewustzijn waar je geen idee van hebt. En je zult daar allemaal liefdevol doorheen moeten gaan.
Er is geen ontsnappen aan. Ik vergelijk het wel eens met bevallen. Bevallen is ook mega intens, maar er is geen “stopknop.” Als de bevalling eenmaal in gang is gezet, dan moet je er doorheen. En zo is dat ook als je jouw Zielsliefde hebt ontmoet: er is geen weg terug meer. De verbinding is voor eeuwig en het enige wat je kunt doen is harmonie in jezelf en dus in je verbinding creëren.

Ieder gevoel wordt in deze verbinding uitvergroot en dat is ook de reden dat de meeste mensen niet samen zijn met hun Zielsliefde: omdat ze niet kunnen omgaan met de intensiteit van deze gevoelens.
Ik heb dat ook echt moeten leren, maar dat was het grootste geschenk wat ik aan mezelf kon geven. Nu kunnen mijn Zielsliefde en ik er heel goed mee om gaan als er iets geraakt wordt in ons en leren omgaan met je gevoelens is ook een van de belangrijkste onderwerpen in mijn Zielsliefde programma.

3. Hou vol, het gaat makkelijker worden!

Ik weet dat het uitdagend kan zijn wat ik hier schrijf.
Met je hele wezen verlang je er naar om samen te zijn met je Zielsliefde. Ik weet er alles van.
Het is onbegrijpelijk hoe je zo veel van iemand kunt houden en je weet dat zij ook van jou houden en TOCH kun je niet samen zijn.
Het kan enorm frustrerend en pijnlijk zijn.
Maar lieve co-creator, het GAAT makkelijker worden. Als je leert waar deze Zielsliefde reis werkelijk om draait en je gaat je daar op richten, dan zul je zien dat je je heel snel beter zult gaan voelen en dat er op termijn ook absoluut van alles zal veranderen in jullie fysieke verbinding.
De valkuil die je moet vermijden is om je Zielsliefde relatie als een “gewone” relatie te zien, want DAN kun je inderdaad geloven in de uitspraken die je familie en vrienden delen over waar jullie doorheen gaan.
In mijn Zielsliefde programma leer ik je waar deze reis werkelijk over gaat.

4. Het doel is niet om samen te komen, want je BENT al samen.

Ok, dan nog even dit punt, want ik weet dat dat de grootste vraag in je hoofd is: maar gaan mijn Zielsliefde en ik dan samen komen?
Dit is een beetje “tricky” want om samen te kunnen komen met je Zielsliefde moet je eigenlijk loslaten om de relatie te willen. Je BENT op Zielsniveau namelijk al samen, zoals deze quote van Rumi ook laat zien:

Lovers don’t finally meet somewhere. They’re in each other all along. ― Rumi

De hele Zielsliefde reis gaat er om dat je ziet dat er echt geen separatie is.
Je BENT Liefde.
Je BENT een onderdeel van die ene Bron.
Je BENT gecreëerd om alles te ervaren waar je ten diepste naar verlangt, inclusief die liefdevolle relatie met jouw Zielsliefde.
Maar op spiritueel niveau ben je al verbonden, want daar ben je altijd verbonden met liefde.
Daarna verbind je op mentaal en emotioneel niveau met liefde, en dus met je Zielsliefde en daarna op fysiek niveau.

Je kunt je Zielsliefde dus niet “krijgen.”
Zij komen vanzelf jouw leven in, hoe meer je in eenheid met Liefde gaat leven.
Want Liefde voelt ZO goed. Dan voelt jouw Zielsliefde zich aangetrokken tot jou en dan willen zij nergens anders meer zijn.
Maar dat kan geen spelletje zijn. Je kunt niet doen alsof. Je moet ECHT en OPRECHT met heel je geest, hart, ziel en doen voor Liefde gaan kiezen.
Hoe dat werkt leer ik je dolgraag.

Als je de roep van liefde voelt, kun je je HIER aanmelden voor de gratis online training: 7 Sleutels om samen te komen met je Zielsliefde.

Ik wens je een magisch mooie dag toe.

Liefs Maartje

Deel deze blog