GRATIS e-boek: Volg je hart en het geld volgt vanzelf.

Vul je gegevens hier onder in en ontvang het gratis e-boek direct in je inbox.

Geld verdienen door jezelf te zijn e-boek
woman in white and red floral long sleeve shirt
people, group, friends

Kun je echt geld verdienen om in je levensonderhoud te voorzien door je hart te volgen, of is dat slechts een mooie droom?

Ikzelf heb me ooit ook afgevraagd of dit mogelijk was. Ik heb vaak in de valkuil getrapt te denken dat succes enkel bereikt kon worden door persoonlijke opofferingen. 
Maar weet je wat er gebeurt wanneer ik op deze manier leef? 
Het maakt me ongelukkig en creëert een enorm energielek in mijn leven en omdat geld energie is, stroomt geld alsnog niet mijn leven in. Er IS gelukkig een andere manier en dat deel ik graag met je in dit e-boek. 

Jarenlang droeg ik een masker en verloochende ik mijn ware ik, omdat ik een diep en onvervuld verlangen had naar goedkeuring.

Dit leidde ertoe dat ik me constant aan paste aan de verwachtingen van anderen. 
Maar elke keer dat ik deze valkuil in stapte, was het resultaat hetzelfde: een gevoel van falen en een gevoel van “niet goed genoeg zijn.” En omdat geld een spiegel is van ons bewustzijn KON geld simpelweg niet mijn leven binnen komen.

Het was pas toen ik begon te luisteren naar mijn ware ik en stopte met het geloven van de leugen dat ik niet goed genoeg was, dat ik de waarheid ontdekte. De waarheid dat mijn enige taak is om mezelf te zijn, om mijn innerlijk weten te volgen en vanuit die plaats ECHTE waarde te bieden aan mijn klanten. Want mijn klanten willen precies hetzelfde als ik: een leven creëren vanuit Liefde, vrijheid, eenheid en afstemming.

In mijn gratis e-boek, “Volg je hart en het geld volgt vanzelf” deel ik de stappen die ik heb genomen om in mijn levensonderhoud te voorzien door mijn hart te volgen.
 Ik deel mijn reis, de uitdagingen die ik tegenkwam en hoe ik die overwonnen heb. 

Laat dit boek je inspireren om zelf actie te ondernemen, je creativiteit te ontketenen en geld te verdienen met je Missie ZONDER te focussen op geld, maar door de focus op liefde en het bieden van waarde.

Vraag nu jouw GRATIS exemplaar van “Volg je hart en het geld volgt vanzelf” aan door je gegevens hieronder in te vullen en begin vandaag nog met het creëren van jouw mooiste en meest liefdevolle leven en business!”

Liefs Maartje

Geld verdienen door jezelf te zijn e-boek

Meer over mij

Wie ben ik om je te helpen met het in de wereld zetten van je Missie?

Wie is Maartje?

Maartje is sinds 2002 gefascineerd door alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft. Nadat ze in 2002 het boek van Louise Hay had gelezen ‘Je kunt je leven helen” raakte ze gefascineerd door Louise haar boodschap. Haar boodschap was dat we met onze overtuigingen onze realiteit vormgeven. Maartje voelde in haar hart dat dit haar Missie was: alles leren over hoe we met ons bewustzijn (onze geestelijke realiteit) onze materiële realiteit vormgeven. Nadat ze deze materie 10 jaar heeft bestudeerd en vele mooie zaken voor zichzelf had gemanifesteerd, is ze in 2012 met een blog begonnen. In 2014 heeft ze ontslag genomen van haar baan in loondienst om zichzelf full time op haar Missie te kunnen richten om deze kennis door te leren aan andere mensen. Ze heeft zich totaal gecommitteerd aan wat ze hier te doen heeft en ze heeft nooit meer omgekeken. Ze doet niets lievers dan andere mensen alles leren over hoe Bewuste Creatie werkt en dan om mensen specifiek te helpen om hun ZielsMissie te ontdekken en te leven en Zielsvervullende relaties te creëren.

Sinds 2014 heeft Maartje tientallen online programma’s gecreëerd, grote events gegeven en tienduizenden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun eigen realiteit te worden. Daarnaast is ze Internationaal 2 bedrijven op aan het zetten, waaronder het online platform ‘Your Site, Our Business,’ dat ze samen met haar partner Conrad opzet.

Sinds 2002 heeft Maartje maar EEN vraag in haar hoofd: “Wat voor overeenkomsten kan zij zien tussen wat mensen denken en geloven en hoe de fysieke realiteit zich vormt?” Haar expertise ligt dan ook in het aan het licht kunnen brengen van beperkende overtuigingen EN daarin een nieuw verhaal vertellen. Daarnaast heeft Maartje een hele sterke intuïtie en is ze op een heel diep niveau verbonden met het grotere geheel, waardoor ze moeiteloos zaken waarneemt die je zelf nog niet had gezien waardoor doorbraken heel snel kunnen komen.

Geld verdienen door jezelf te zijn e-boek