Online programma: In 6 weken van idee naar lancering.

Ik heb het super vaak gedaan: Ik kreeg een creatieve ingeving en een paar dagen tot een paar weken later had ik het gelanceerd.

Zo gaat dat ook met dit online programma. Ik schrijf op wat iemand moet weten en kunnen om van idee naar lancering te komen, ik schrijf de salespagina en vanaf 25 maart gaan we samen aan de slag.
Ik probeer de zaken zo simpel mogelijk te maken om altijd vooruit te kunnen blijven bewegen en mensen te kunnen helpen op hun pad.

Ik heb op deze manier audioseries gemaakt en verkocht, meditatie pakketten, online programma’s, online workshops, masterclasses en membership programma’s. 
Er zijn talloze manieren om je kennis en expertise te verpakken en daarmee te voorzien in jouw levensonderhoud EN een positieve impact te maken op de wereld.

Ben jij er klaar voor om ook op deze creatieve reis te gaan? 

Wat ik de afgelopen 10 jaar, sinds ik online ondernemer ben, keer op keer op keer heb gezien is dit:

Mensen maken creëren, lanceren en verkopen VEEL te ingewikkeld. 

Maar dan kost het veel tijd terwijl je je roeping wel blijft voelen diep van binnen en zonder het volgen van je levensroeping kun je niet echt de vervulling vinden waar je naar verlangt.

Je gaat wel langzaam vooruit, maar je ervaart niet de vervulling en de resultaten waar je diep van binnen naar verlangt. 

Het laatste wat je wilt is dat er door middel van druk van buitenaf een “reden” gecreëerd wordt waardoor je geen keuze meer hebt dan je roeping te gaan volgen. Dat is niet de meest ideale situatie. 

Het is altijd beter om “gewoon” je roeping te gaan volgen , dan te wachten totdat je door de druk van buitenaf wel MOET. 

Die druk van buiten komt namelijk vaak in de vorm van uitdagingen zoals verlies van een baan, financiële problemen, relatieproblemen, gezondheidsproblemen etc.
En dan heb je minder energie om je roeping te volgen. Dan moet je eerst herstellen van die omstandigheden voordat je nieuwe keuzes kunt gaan maken. 

Ik heb dit zelf ook meerdere keren ervaren. Mensen hebben altijd bewondering voor hoe ik kom opdagen in mijn business. Maar laat me je eens een plaatje schetsen van hoe het er voor mij 11 jaar geleden uitzag…

Over de eerste online programma’s die ik creëerde heb ik MAANDEN gedaan om het te creëren en tijdens het lanceren deed ik dat zo onzichtbaar mogelijk. Want wat zouden mensen wel niet van me gaan denken als ik om geld ging vragen? (IEKS!!!!)
Alleen al de gedachte maakte me nerveus. 

Mijn hele “lancering” bestond uit een post die ik op Facebook plaatste. 

 Het resultaat????

2 aanmeldingen die beide €25,00 betaalden. 
Daarmee maakte ik geen impact en het was zeker
niet genoeg om ontslag te kunnen nemen en om mensen full-time te helpen met mijn kennis en daarmee in mijn levensonderhoud te kunnen voorzien. 

Sterker nog: het was niet eens genoeg om een week boodschappen van te kunnen betalen. 

Nee, dat moest ECHT anders. 

Maar ik wist niet waar het aan lag. Of ten minste: ik wilde niet nadenken over het feit dat het weleens aan mijn verkoop- en ondernemersvaardigheden kon liggen, want dat was TE confronterend. 

Ik dacht dat als ik iets zou doen wat mensen echt aan zou spreken, dat ze dan “vanzelf” wel zouden komen. 

Ik probeerde dus te bedenken wat iedereen zou willen. Ik dacht: “Zelfliefde, dat is wat iedereen wil.” En ik maakte daar een online programma omheen. 

Weer had ik er maanden voor nodig om het programma af te maken. 

En toen ik het lanceerde?

Had ik exact hetzelfde resultaat. Weer 2 mensen die het programma kochten en ik verdiende 50 euro.

Ik moet denken aan deze uitspraak:

‘Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.’

Ik wist dus dat ik andere keuzes moest maken.

En ik keek van binnen een waarheid aan die ik had verdrukt omdat hij van me zou vragen dat ik uit mijn comfortzone zou moeten gaan:

“Ik moet leren hoe ik een goede ondernemer moet worden.”

Het was confronterend omdat schrijven en content creëren fijn voelde. Als ik in mijn eentje achter mijn laptop zat, dan was het veilig.
Maar als ik naar buiten zou treden en mijn boodschap in het openbaar zou delen en sales en marketing zou doen en ECHT in mijn kracht zou staan, dat voelde ONVEILIG. 

Maar ik deed het toch, want mijn roeping om vrij te zijn en mensen ECHT te helpen op een diep niveau, was groter dan mijn verlangen om in mijn comfortzone te blijven. 

En ja, ik heb heel wat uitdagingen te verduren gehad de afgelopen 10 jaar, maar ik heb er geen dag spijt van gehad. 

Ik vind altijd weer een diepere laag van liefde en een diepere verbinding met mijn roeping in mezelf die me vooruit trekt. 

In 10 jaar tijd heb ik ongeveer 150 tot 200 Online workshops, programma’s, events, workshops, Masterminds, Membership programma’s gecreëerd. Ik heb tienduizenden mensen mogen helpen en omdat mensen resultaten halen, investeren ze met liefde in mijn programma's, zodat ik kan blijven doen waartoe ik me geroepen voel.

Veel van mijn kennis deel ik gratis en voor sommige programma’s vraag ik een investering. Voor de meeste zaken die ik lanceer betalen mensen een paar tientjes tot (zoals dit programma 200 euro.)  Voor sommige producten, waarin ik mensen op een intensief niveau en gedurende een langere tijd help met het in de wereld zetten van hun roeping, investeren mensen wat meer geld.

Ik heb positieve impact mogen maken in de levens van tienduizenden mensen die ik heb mogen helpen met hun persoonlijke, spirituele en zakelijke groei. 

Ik heb dus een manier gevonden om dit MAKKELIJK te maken en dat is PRECIES wat ik met je ga delen in deze online workshop. 

Dus is het nu jouw tijd om je roeping te volgen en de komende weken een kwantumsprong te nemen in jouw online ondernemerschap?

Dan is dit programma voor jou!

Ik laat je zien hoe je in een paar weken van idee naar lancering kunt gaan.

Zonder ingewikkelde strategieën en techniek, maar door het iedere keer zo simpel mogelijk te maken. 
Zonder jezelf te moeten forceren of druk op jezelf uit te oefenen, maar helemaal in verbinding met God. 

Geen uitstelgedrag meer. 
Geen zelfsabotage meer. 
Maar door middel van op God afgestemde actie, in liefde vooruit bewegen! 

Wat zeggen mensen die samen met mij hun roeping in de wereld zetten?

Ik voel nu een diep innerlijk weten over mijn Zielsmissie. Ik heb een jaarprogramma gelanceerd en meerdere cursussen uitgebracht en verkocht.

“Toen ik aan het programma begon voelde ik een diepe angst om in mijn grootsheid te gaan staan. Dit voelde onveilig terwijl ik een diep verlangen voelde om mijn zielsmissie te gaan leven en deze te belichamen. Onze coach calls heb ik als super fijn ervaren. Ze dragen er elke keer weer aan bij om iedere dag te komen opdagen en te doen wat nodig is om mijn hart te volgen Het afgelopen jaar heb je mij op een hele fijne en voor mij passende manier geholpen om meer en meer die online ondernemer te worden. Waar ik begon met onzekerheid over wat ik te bieden heb, voel ik nu een diep innerlijk weten over wat mijn zielsmissie is en wat ik daarmee de wereld te brengen heb. Ik heb mijn 1e jaarprogramma gelanceerd, 2e staat gepland voor december Ik heb meerdere cursussen uitgebracht en verkocht en breng deze week mijn project Release and Elevate de wereld in. Het is voor mij een supermooi, inzichtgevend en bekrachtigend jaar geweest waarin jij en de rest van de coach groep een steady rol in hebben gespeeld. Ik kijk hier echt met heel veel liefde, plezier en dankbaarheid op terug en zal het missen! Dankjewel lieve Maartje!!!”
Chantal Danko

De adviezen van Maartje zijn Universeel en zijn zelfs voor mij met mijn meer zakelijke insteek en mijn juridisch adviesbureau heel waardevol.

“Maartje heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”
Francis

Op dit moment draait mijn allereerste online programma en mede door haar mindsetcoaching heb ik een mooi aantal deelnemers gekregen die ik mag helpen!

“De reden dat ik het VIP traject bij Maartje ben gaan volgen is omdat zij je heel veel over mindsetwerk leert. De strategiestappen voor mijn bedrijf die weet ik wel. Ik kom echt voor het mindsetgedeelte. Elke keer weer weet Maartje mij ontzettend te inspireren. Ik ben op dit moment nog maar halverwege het traject, maar ik kan nu al merken dat ik grote sprongen maak in mijn bewustzijnsontwikkeling. Wat daar ook aan meehelpt is het onderlinge contact met de andere deelnemers van de coachgroep en de lessen die Maartje aanbiedt in de online omgeving. Maartje is super eerlijk en biedt een veilige omgeving waarin je in al je kwetsbaarheid helemaal jezelf kunt zijn. Op dit moment draait mijn allereerste online programma en mede door haar mindsetcoaching heb ik een mooi aantal deelnemers gekregen die ik mag helpen!”
Sylvia

Ik heb een ontzettend grote uplevel kunnen maken.

“Ik heb een ontzettend grote uplevel kunnen maken. Uplevel is zelfs een te klein woord. Mijn intuïtie zei al een tijdje dat mijn grootste visie tot dan toe op papier nog niet groots genoeg was. Dit gevoel is nu voor eens en voor altijd overboord gegooid met mijn nieuwe wereldveranderende visie! Ik ben er écht in gestapt en dit is zo voelbaar! Heb al 2 nachten bijna niet geslapen van de stromende energie. Ik ben jou heel erg dankbaar voor alles wat je me nu toe gegeven hebt en alles wat je 'aan' gezet heb in mij. Diepe Namasté.”
Kirsten

Binnen 2 dagen had ik net zoveel omzet als normaal binnen 2 weken.

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik me aan heb gemeld voor het Geld is Liefde programma en enkele audio’s geluisterd heb, ik de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren. “investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten”. Op het moment dat ik je cursus zag en hier aan mee wilde doen boeide mij mijn minder gunstige financiële situatie totaal niet meer, en was er gewoon voor gaan de enige optie en een zeker weten dat de karige maanden van inkomsten binnen mijn bedrijf over waren! Gisteren ontving ik nog een keer vanuit het niets een erfenis waar ik totaal niet op gerekend had, het happy-de-pappy-gevoel was voor het eerst sinds een lange tijd weer voelbaar in elke cel van mijn systeem !”"
Jacqueline

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”
Josje

Wat gaan we doen de komende 6 weken?

Woman in White Long Sleeve Shirt With Blue Towel on Head

Module 1: Wat is de mindset waarin je onoverwinnelijk wordt en wat voel je diep in je hart wat door jou heen tot leven mag komen?

Alles wat je creëert start in het Geestelijke. Er is de roeping die je in je hart volgt en deze wordt realiteit als je je gedachten, gevoelens en acties afstemt op je roeping. 

Als je blokkerende overtuigingen hebt, dan is het ZO uitdagend om naar je innerlijke stem te luisteren. Het grootste deel van ons leven zijn we bezig geweest met het luisteren naar anderen en de regie buiten onszelf zoeken. Dus HOE laat je die stemmen los en keer je naar binnen toe om daar het vertrouwen te vinden dat je nodig hebt om succes te hebben met je roeping? 

Ik deel met je de mindset en daarna help ik je om je roeping op te schrijven als startpunt voor deze week en om te integreren in je aanbod. 

two person standing on gray tile paving

Module 2: Voor wie is jouw roeping waardevol?

Een van de zaken die doorslaggevend zijn voor het succes van jouw product, is of je de juiste persoon aanspreekt.
Ik ga je helpen om dit te doen. Ik ga je laten zien hoe je in het hoofd van je klant kunt kruipen en hoe je hun verlangens, behoeftes en uitdagingen te weten kunt komen, zodat je met ze kunt verbinden in de kern. 

woman smiling near tree outdoor during daytime

Module 3: Hoe verpak je jouw idee in een product?

Op dag 3 gaan we ideeën brainstormen. Je gaat beslissen welke vorm past bij je idee, hoe het past binnen een product piramide en wat de investering ongeveer gaat zijn. 

Daarna help ik je om een goede titel en subtitel te vinden en ik laat je zien hoe je Chat GPT kunt gebruiken als creatieve ideeën generator. 

person holding ballpoint pen writing on notebook

Module 4: Schrijf een magnetische salespagina.

Op dag 4 deel ik met je hoe je een salespagina schrijft voor je product. Je ontvangt een checklist van me waarin ik je stap voor stap laat zien hoe je een salespagina schrijft en je ontvangt een aantal voorbeelden die je kunt gebruiken. 

Daarnaast hou ik een salespagina review om feedback te geven en tips om een salespagina neer te zetten die werkt. 

Colleagues having a Team Building

Module 5: Maak een krachtig actie en lanceringsplan.

De volgende stap is om een lanceringsplan te maken. Wat ga je precies doen om je product te lanceren en wanneer? Ik deel met je hoe een goed lanceringsplan er uit ziet. Je ontvangt een checklist van me en je gaat zelf aan de slag om jouw plan te maken. 

Uiteraard is er ook hier weer feedback mogelijk. 

Module 6: Hoe maak je de kans op succes zo groot mogelijk?

Een van de belangrijkste zaken om succes te ervaren in je leven is om super zuinig en vooral efficiënt om te gaan met je tijd en je energie. Als je hier dus mee aan de slag gaat, dan wil je ook de kans op resultaat zo groot mogelijk maken. In module 6 help ik je hiermee. 

BONUSSEN

Je ontvangt ook een aantal bonussen, zodat je van A tot Z alles goed kunt neerzetten. Deze bonussen hebben een waarde van meer

Praktische details

Dit programma is al gestart, maar aanmelden is nog mogelijk.

Iedere week ontvang je een van de modules.
Je ontvangt lifetime toegang tot de replays, je kunt ze dus helemaal op je eigen tijd volgen en op je eigen tempo. 

Daarnaast krijg je als bonus toegang tot de Q&A Calls van the House of Divine Creation, zodat je vragen kunt stellen en coaching kunt ontvangen. 

Tussen de calls door kun je verbinden en vragen stellen in een besloten Telegramgroep. 

Jouw Investering

Jouw investering voor dit online programma is slechts €197,00 ex BTW of 6 termijnen van €37,00 ex BTW.

Het is letterlijk een no-brainer om “ja” te zeggen

Stel, je creëert een online Masterclass van €97,00, dan moet je deze 2 keer verkopen om je investering voor dit programma er uit te halen. Dat gaat je 100% zeker lukken als je de stappen volgt die ik je ga geven! En alles wat daarna komt is winst.
Heb je even een gebrek aan cashflow? Dan heb ik een super ruime betalingsregeling zodat je jouw product kunt lanceren en de stroom op gang kunt brengen. 

Meer mensen die met behulp onze programma's hun roeping zijn gaan volgen.

Door jouw advies verkocht ik binnen een paar weken mijn bedrijf, terwijl ik al 2 jaar bezig was zonder succes.

"Ik ben al 2 jaar bezig om mijn bedrijf te verkopen. Maartje deelde met me dat ik er niet met afschuw maar juist met liefde naar moest kijken, dat ik moest terugdenken aan het begin. Dat was dat een soort eye-opener. Ik ben dat gaan integreren en recentelijk heb ik een afscheidsbrief geschreven aan mijn zaak waarin ik ook schreef dat ik wilde dat ze overgenomen zou worden door een lief iemand. 2 weken geleden ineens een geïnteresseerde en na een tweede gesprek hebben we de deal gesloten. Ik heb er ook nog een geldbedrag aan overgehouden. Ik keek erna en dacht "huh, dat ging snel.” Dank je wel!"
Anoniem

Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde.

"Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN. Ik ben laaiend enthousiast over je zielsscript, deze beschrijft precies mijn proces. Lieve mensen echt een aanrader…”
Femke

Mijn leven is compleet veranderd in een paar maanden tijd.

Ik wil je graag laten weten wat voor waarde je me hebt gegeven met jouw programma, maar ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Ik heb er al zoveel uit gehaald. Ik wist nauwelijks iets van Bewuste Creatie, en nu manifesteer ik prachtige dingen. Ik leer van je hoe ik klanten kan aantrekken. Mijn angst voor tekort heb ik grotendeels kunnen omdraaien. Alleen al dat laatste is voor mij zo waardevol. In plaats van me zorgen te maken, ben ik nu bezig met wat ik wil creëeren. Mijn leven is compleet veranderd in een paar maanden tijd. En dat zonder dat ik je ooit persoonlijk heb gesproken. Allemaal door de fantastische content die je creëert en door jouw krachtige energie die ik voel als ik naar de video’s kijk. Dank dat jij er bent en een voorbeeld bent in hoe het leven echt werkt. Juist ook als er contrast is. Ik ben ontzettend dankbaar voor dit programma en alle content. ❤️🙏🏻
Marlies

Ik heb zo veel geleerd over vertrouwen op mijn eigen missie, over overgave, over overvloed, over geld, over zelfliefde en vooral ook over in de actie gaan!

"Prachtig hoe je jezelf laat zien en opent, met al je kwetsbaarheid. Daar heb ik veel respect voor! Ik heb zoveel van je geleerd. Over vertrouwen op mijn eigen missie, over overgave, over overvloed, over geld, over zelfliefde. En vooral ook over in de actie gaan! Het hoeft niet perfect en doen geeft zulke mooie resultaten. Dat is waarin jij mijn grote voorbeeld bent; geïnspireerde actie nemen. En daar dankbaar voor zijn. Dus dank je wel dat jij er bent!"
Sas

Ik ben al 12.5 jaar zelfstandig ondernemer, maar dankzij Maartje, ben ik dit jaar voor het eerst ECHT gaan 'ondernemen'.

"Ik ben al 12.5 jaar zelfstandig ondernemer, maar dankzij Maartje, ben ik dit jaar voor het eerst ECHT gaan 'ondernemen'. Dat wil zeggen: vakkennis heb ik, maar verkopen is een andere tak van sport. Ik wil je zeggen dat jij absoluut het verschil maakt in levens!!! Het feit dat jij jouw processen deelt, vind ik zo sterk van jou! Dan denk ik..: "O ik moet doorgaan, want Maartje lukt het ook iedere keer, dus moet het mij met haar hulp, haar woorden, haar lessen ook lukken." Daardoor help je op deze manier anderen die er anders het bijltje bij neer zouden leggen.. (ik o.a. …) 8 januari heb ik mijn eerste 'lancering' met een gratis 5 daagse training. Dat ik dit nu doe en durf komt mede door het programma en doordat ik jou soms letterlijk dingen hoor zeggen die me aanmoedigen om dit te doen! DANK!!"
Anoniem

Jij bent een levende legende.

"Holy fucking wow!! Jij bént een levende legende. Zo slim, echt, recht voor z'n raap.. groots in je diepgang én in het mensen daarin mee te nemen. No shit, no drama. En als ik mist ervaar, bezit jij de gave om mij helder te doen denken. Ook nu weer help je mij door te laten zien dat dit ècht voor blijft komen. Dat maakt het voor mij nét iets minder lastig om te vertrouwen. Dat is het.... jij maakt een pad en als ik daarop loop wéét ik dat het kan. Jij maakt dat mijn vertrouwen blijft groeien."
Anouschka

30 dagen Bewuste Creatie Garantie

Ik ben ervan overtuigd dat dit programma je alle kennis en steun biedt die je nodig hebt om te weten of online ondernemen geschikt voor je is en een prachtig product te creëeren als je je daartoe geroepen voelt.

Het is normaal om twijfels te hebben voordat je een investering maakt. De woorden op deze pagina klinken mooi. Maar de vraag is of dit ook ECHT werkt. Ik ben ervan overtuigd dat wat ik leer werkt en daarom bied ik een 30 dagen 100% niet goed, geld terug garantie aan. Als je binnen 30 dagen na deelname aan dit programma geen helderheid hebt over of online ondernemen voor jou is en/of stappen hebt genomen om jouw online product te creëeren, laat het me gewoon weten en ik stort 100% van je investering terug – no hard feelings, dan wens ik je niets dan liefde toe. 

NATUURLIJK, als je het werk niet doet, zul je ook geen resultaten zien.
Daarom vraag ik dat je de modules hebt gevolgd, bij de call bent geweest, en vragen hebt gesteld in de Telegram groep en de opdrachten hebt gedaan die ik tijdens de calls met je deel. Daarnaast heb je begeleiding gevraagd aan de Community Manager wanneer je merkt dat je de waarde niet uit het programma kunt halen, zodat we je kunnen helpen. 
Als je echt tijd en energie hebt geïnvesteerd en toch geen positieve verandering in je ondernemingsvaardigheden. met geld ervaart, krijg je je investering terug. Ik sta volledig achter de kwaliteit van dit programma! Mijn doel is dat je volledig vertrouwen hebt in deze investering in jezelf en je toekomst. Mocht je ontdekken dat het toch niet bij je past, weet dan dat je niets te verliezen hebt.

Wat gaat dit programma je opleveren?

Wat zijn de resultaten die je kunt halen als je je tijd en energie in dit programma investeert? 

a person using a laptop

FAQ

Hieronder vind je alle meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur me een mailtje via info@bewustecreatie.nl en we helpen je graag verder. 

Dat ligt er aan. Als je er goed in bent om je creativiteit te laten stromen, je bent super verbonden met je ideale klant, je komt iedere dag opdagen in je business en het verkopen gaat je makkelijk af, dan heeft dit programma weinig waarde voor je.
Maar als een van deze zaken niet op orde zijn, dan kan dit programma waardevol voor je zijn. Ook als je op een dieper niveau je roeping wilt gaan volgen of je hebt behoefte aan inspiratie, dan kan dit waardevol voor je zijn. 

Als je actief mee wil doen, dan moet je rekenen op 2 a 3 uur per week.
Een uur om de module te bekijken en 1 a 2 uur om het “huiswerk” te doen. Afhankelijk van de module. Voor het maken van je salespagina, zul je wellicht wat meer uren nodig hebben, vooral als het de eerste keer is dat je dat doet. 

Dan kun je je gerust aanmelden. Je ontvangt namelijk lifetime toegang tot alle opnames. Je kunt ze dan helemaal op je eigen tempo volgen, op een moment dat het jou uitkomt.

Ik denk dat je ten eerste jezelf de vraag moet stellen wat je ware roeping is. Online ondernemen moet echt iets zijn dat je leuk vindt en waar je plezier in hebt. En je moet het vooral niet doen omdat je passief inkomen wilt verdienen, want er is veel actie, toewijding en kennis nodig om “passief” inkomen op te bouwen. De term is een beetje misleidend. Ik geloof dat ons geld van God komt en dat God een ieder van ons laat zien wat ons unieke pad is en dat hij voor ons zorgt. Check dus even je ware motieven van binnen. Hou het puur en zuiver. Doe niets voor het geld, maar echt omdat je een roeping voelt om iets te doen, dan geloof ik dat God altijd voor je zorgt. Zo ervaar ik dat ook in mijn eigen leven. Ik denk dat het nog steeds waardevol voor je kan zijn om mee te doen aan dit programma, om te leren hoe je je roeping kunt volgen in plaats van de stemmen van buitenaf. 

Nee, je krijgt geen gratis toegang als je lid bent van de Community (House of Divine Creation.) gezien de intensieve aard van het programma en de waarde die ik bied en de live begeleiding.
Mogelijk komt dit programma later in de online omgeving, maar hier kan ik geen garanties over geven.