Verlang je er naar om een Zielsvervullende relatie te ervaren met je ware Liefde? Dan is 'Zielsgelukkig in de Liefde' HET programma voor jou!

In het Online Programma “Zielsgelukkig in de Liefde” leer je wat er voor nodig is om onvoorwaardelijk van jezelf en het leven te gaan houden en om, vanuit de magnetische energie van complete zelfliefde, jouw Zielsliefde moeiteloos je leven in te manifesteren EN een prachtige relatie met hen op te bouwen. 

woman wearing white T-shirt smiling

Lieve co-creator, herken je een van de volgende situaties?

Dan is dit HET programma voor jou! 

Een Zielsliefde relatie kan magisch en vervullend zijn, maar als je niet goed weet hoe je deze verbinding moet navigeren, kan het ook een bron van contrast, pijn en zware emoties zijn.

Het is HEERLIJK om liefde te ervaren, maar de relaties om je heen spiegelen niet alleen liefde en je mooie kwaliteiten naar je terug, maar ook je grootste angsten, onzekerheden, beperkende overtuigingen en uitdagingen. En al helemaal jouw Zielsliefde relatie. En daarvoor hoeft jouw Zielsliefde niet eens in jouw leven te zijn, want ook met hun afwezigheid houden ze jou een spiegel voor.

Als ze de liefde die al in je zit naar je terug spiegelen, dan is dit HEMELS en magisch en geeft dat het beste gevoel van de wereld….
Eindelijk ervaar je die liefde en die eenheid waar je je hele leven al naar hebt verlangt.
Het voelt als een heerlijk thuiskomen.
Het voelt als een wonderlijke connectie.
Het voelt als iets bijzonders wat je alleen met deze persoon deelt.

man kissing and hugging woman during daytime

Maar als je Zielsliefde je angsten, wonden en beperkende overtuigingen naar je terugspiegelt, dan levert dat de grootste Zielenpijn op die je ooit in je leven hebt ervaren!

En dan wil je maar EEN ding en dat is weglopen van deze verbinding en alles wat je van binnen ervaart. Totdat je er achter komt dat weglopen geen optie is. 
Je KUNT letterlijk niet weglopen van JEZELF en van wat je van binnen ervaart. We zijn EEN en alles om ons heen spiegelt ons terug wie we ZIJN. Het heeft dus totaal geen zin om achter de relatie aan te jagen of om de relatie weg te duwen. Je neemt jezelf mee in iedere relatie die je ervaart.
Er is maar EEN oplossing en dat is proberen te leren hoe Bewuste Creatie werkt en jouw relaties op een BEWUSTE en liefdevolle manier vorm te gaan geven.

Ik weet uit ervaring hoe uitdagend dit kan zijn. Je moet namelijk op een hele nieuwe manier leren om vorm en richting te geven aan je leven en relaties....

Het was november 2017 toen ik in mijn hart voelde dat ik mijn verlangen om diepe en onvoorwaardelijke liefde in mijn leven te gaan ervaren niet meer kon ontkennen. Ik had dit verlangen heel lang weggedrukt omdat ik voelde dat mijn ex-man en de vader van onze dochter, niet die grote liefde was die ik altijd in mijn hart had gevoeld en dan betekende het dat ik van hem zou moeten scheiden. En dat raakte me want ik voelde een enorme loyaliteit naar hem toe. Hij was altijd goed voor me geweest en hij is een lieve man. Maar toch wist ik dat ik mezelf niet meer in de spiegel aan zou kunnen kijken als ik geen ruimte zou geven aan mijn diepe verlangen naar het ervaren van onvoorwaardelijke liefde.
En zo begon mijn Zielsliefde reis. Hoewel ik geen enkel idee had van de reis waar ik aan begon. 
Ik voelde diep in mijn hart dat er ergens die ene persoon rondliep die perfect bij mij zou passen. De Yang tot mijn Yin, mijn ultieme wederhelft….

Ik gebruikte de Bewuste Creatie Tools die ik had geleerd om deze persoon ook daadwerkelijk in de fysieke wereld te ontmoeten.

Ik herkende hem niet meteen toen ik hem ontmoette, maar maand na maand verdiepte onze verbinding zich. Na een vriendschap van anderhalf jaar konden we beiden niet meer ontkennen wat er tussen ons was. We hadden alle 2 een love list gemaakt en van A tot Z leken we een perfecte match te zijn voor elkaar.
We hadden onze liefde en de intentie om samen verder te gaan ook naar elkaar uitgesproken. Het leek allemaal te kloppen, maar TOCH bleek het niet mogelijk om samen te komen in een fysieke relatie en van de ene op de andere dag was hij uit mijn leven verdwenen.

Ik bleef gebroken en in een staat van verwarring achter.

Ik WIST dat wat ik voelde echt was en ik wist dat het voor hem OOK echt was. Ik had het gevoeld en ik had het gezien in zijn ogen. De eerste paar dagen nadat hij weg was leek ik oké te zijn. Maar toen ik een paar dagen na zijn vertrek in mijn eentje ergens was waar we eigenlijk samen heen zouden gaan, brak er iets in me. Ik voelde een diep verdriet en de meest intense pijn die ik ooit gevoeld heb kwam omhoog. Ik was in een dark night of the Soul terecht gekomen.
Waar het me normaal nadat een relatie eindigde lukte om door te gaan, was het dit keer anders. Ik voelde zijn aanwezigheid 24/7 in mijn energieveld en ik moest constant aan hem denken. Het was een van de vreemdste ervaringen van mijn hele leven. Ik las boek na boek over onveilige hechting en verlatingsangst om te proberen om door te kunnen gaan, maar niets leek te werken.

Ik voelde diep in mijn hart dat het geen verlatingsangst of een weggestopt trauma was, hoewel ik zeker nog wonden had om te helen. Ik voelde voorbij al mijn twijfels en angsten gewoon een hele diepe verbinding met hem.

Uiteindelijk kwam ik op mijn zoektocht de term Twin Flame tegen. Toen begonnen de kwartjes langzaam te vallen. Dit was geen “gewone” relatie. Dit was een Zielsverbinding.
En ik leerde dat ik er niet van kon weglopen, maar dat het enige wat ik kon doen was om me over te geven aan de reis en te leren hoe ik deze reis kon navigeren.

Ik heb verschillende online programma’s en coachprogramma’s gevolgd over het Zielsliefde topic, en hoewel het me handvaten gaf, lukt het me niet om de doorbraak te creëren waar ik ECHT naar verlangde.

Uiteindelijk heb ik alle informatie losgelaten en ben ik mijn eigen intuïtie en kennis van Bewuste Creatie gaan gebruiken om richting te geven aan mijn proces. EN met succes.

Ik dacht: als ik iets in mijn leven wil manifesteren, dan weet ik dat ik op energetisch niveau een match moet worden met waar ik naar verlang. Waar moet ik dan in dit geval op afgestemd raken om een fysieke relatie met hem te ervaren?

Dan moet ik dus gaan leven vanuit mijn EIGEN Zielsenergie en dat is dus de energie van Liefde.

En die reis ben ik aangegaan, iedere maand dieper en dieper.

Sinds ik 22 was, was ik gefascineerd door de Wet van Aantrekkingskracht. De Wet van Aantrekkingskracht leert ons dat we onze realiteit creëren met onze gedachten en overtuigingen. Het is mijn Missie in het leven om te leren hoe het bewust creëren van onze realiteit werkt.
Dag in, dag uit observeer ik de wereld om me heen met EEN vraag in mijn hoofd: “Wat zie ik dat mensen denken en geloven en welke realiteit zie ik dat ze ervaren in hun leven en welke patronen kan ik daarin ontdekken?”

En zo ben ik dat ook gaan doen met het onderwerp van Zielsliefdes. Ik keek naar Zielsliefdes die samen waren of apart waren. Ik luisterde naar de verhalen die zij zichzelf vertelden en ik nam waar wat zij ervaren in hun fysieke leven.
Ik ging toepassen in mijn eigen leven wat ik dacht dat werkte en ook hierin begon ik een patronen te herkennen.

Als ik in mijn leven keuzes maakte vanuit Liefde, dus vanuit mijn ware Zielsenergie, dan kwam hij fysiek ook dichter bij.
Als ik in mijn eigen leven keuzes maakte vanuit ego, dan deed hij dat op bepaalde gebieden in zijn leven ook en dan ervaarde ik meer separatie in onze verbinding.

Ik merkte dat ik NIETS kon forceren in onze connectie.
Ik kon hem niet “overhalen.”
Ik kon hem niet “laten zien” hoe geweldig, lief of aardig ik was en hoe goed we bij elkaar zouden passen.
Ik kon niet doen alsof en geen enkel “trucje” werkte.
Met verstand en logica kwam ik nergens.

Als ik oprecht voor liefde koos, dan zag ik dat hij die liefde aan mij terug spiegelde en dat ik ook op alle andere gebieden in mijn leven meer liefde ging ervaren. Maar ik merkte ook dat het nog niet zo makkelijk was om ECHT en OPRECHT voor Liefde te kiezen…

Maar stap voor stap leerde ik hoe ik echt voor liefde kon kiezen in iedere situatie.

En hoe dieper ik voor liefde koos, hoe meer ik zag dat de verbinding tussen mij en mijn Zielsliefde sterker en sterker werd en uiteindelijk bouwden we een mooie, liefdevolle en harmonieuze relatie op.

Al snel kreeg ik super veel vragen van mensen over hun eigen zielsliefde verbinding en ging ik hen helpen, met succes. Mensen gingen zich snel beter voelen door wat ik met hen deelden, ze konden beter omgaan met de verbinding en zagen super snel mooie resultaten in hun Liefdesleven. Ik begon een diepe drive te voelen om mijn kennis door te leren aan anderen.

Ik doe niets lievers dan jou ook helpen om een Zielsvervullende relatie in jouw leven te manifesteren.

“Lovers don’t finally meet somewhere. They’re in each other all along.” — Rumi

Wanneer jij zelf de weg terugvindt naar liefde, eenheid, en volledige zelfacceptatie staat er niks meer tussen jou en je Zielsliefde relatie in en kun je eindelijk gaan genieten van die unieke band en magische energie waarvan je diep in je hart weet en voelt dat het mogelijk is.

Ik heb veel mooie tools ontvangen en ik heb al veel overtuigingen geschift waardoor ik veel meer zelfliefde en veiligheid ervaar.

“Voordat ik begon met het Zielsliefde programma had ik een zorg of het alleen over zielsliefde zou gaan, want ik wilde vooral ook over zelfliefde leren. Ik heb nu gemerkt dat Zielsliefde vooral over zelfliefde en verbinding met de Bron gaat. Dus dat is helemaal goed gekomen. Ik heb veel mooie tools gekregen zoals de Shift oefening, Intenties zetten, Scripts schrijven en spiegelen waardoor ik veel meer durf te voelen en mijn ego beter doorheb. Ik heb al vrij veel overtuigingen geshift. Vooral mijn buik voelt meer ontspannen, doordat ik minder bang ben in mijn pijn te worden geraakt. Ik voel meer zelfliefde en ik voel me daardoor veiliger in mijzelf. Ik oordeel minder snel naar mezelf en anderen toe. En als ik oordeel, dan kan ik achteraf zien wat dat over mezelf zei. Soms verlies ik mezelf nog wel in ego. Vooral als iets nog een pijnlijke overtuiging raakt. Dan heb ik meer tijd nodig om weer even het juiste perspectief te zien. Ik ben dankbaar dat ik al veel pijn nav mijn scheiding heb kunnen shiften. Ik ben er nog niet, maar dit voelt al veel beter. Ik heb het gevoel dat ik zelf krachtige tools in handen heb om meer zelfliefde en veiligheid te ervaren. Meer regie vanuit liefde dan controle vanuit angst. Toen ik Maartje op you tube ontdekte had ik meteen het gevoel… ja hier ga ik voor. Dit is het. Een soort weten. En je verheldering rondom het verschijnsel zielsliefde. Deze info had ik ergens anders nog niet gelezen of gehoord”
Esther

Ik begin het eindelijk allemaal te begrijpen.

“Ik ben super enthousiast over het Zielsliefde jaarprogramma en de inhoud van de modules, de coachcalls en de aanvullingen. Het ware doel van de twinflame connectie – het resoneert zo 💝! Ik begin het nu eindelijk te begrijpen, wat er allemaal aan de hand is. Dank je wel!! Dit helpt mij 🙏”
Danielle.

Dit programma geeft me de tools en de inzichten over wat ik echt nodig heb.

"Voordat ik met dit programma begon, worstelde ik met het begrijpen van de dynamiek in mijn relaties. Ik wilde leren hoe ik vanuit liefde kon handelen, zelfs als ik emotioneel geraakt werd. Dit programma heeft me diepgaande inzichten gegeven over hoe mijn ego reageert en hoe ik op een andere manier naar mijn realiteit kan kijken. Vooral als het moeilijk wordt en ik pijn ervaar. Ik volg Maartje al een tijdje en heb daarom al eerder de shift-oefening in mijn leven gebracht, maar dit programma heeft me extra tools en opdrachten gegeven die me nog meer inzicht hebben gegeven in wat ik echt nodig heb. Het is een dagelijks proces van leren en groeien, maar ik heb al belangrijke stappen gezet. Zo heb ik recentelijk een knoop doorgehakt om echt te voelen wat goed voor mij is, en daar actie op te ondernemen. Het is een proces van vallen en opstaan, maar ik zit er middenin en blijf leren. Wat ik vooral waardeer, is de steun die ik voel en de herkenning die het me oplevert. Ik heb geleerd om nog meer vanuit liefde naar mezelf en naar alles om me heen te kijken. Voor dat alles ben ik enorm dankbaar."
Maaike

Ik leer in dit programma wat de waarheid is.

"Het Zielsliefde programma is het nu al meer dan waard.Wat ik graag met jullie wil delen is dat wat ik van jouw Maartje leer en daardoor ook van jullie allemaal is dat het echt voor mij de waarheid is; Het is een perceptieprobleem. Het zijn allemaal overtuigingen vanbinnen die je shift naar de waarheid. De waarheid van ons bestaan die jij uitlegt. Bewuste creatie. Het begrijpen stuk, het voelen stuk en het zo ervaren. En daardoor steeds verder naar de bron. Naar liefde. Ik ben zo dankbaar voor deze lessen van en jouw Maartje en via jullie allemaal ❤️”
Leontine

Ik voel me nu gedragen door het leven, verbonden en geliefd. Ik vind dat ik echt waar voor mijn geld krijg in dit programma.

"Voordat ik het het Zielsliefde programma begon, liep ik verloren mijn hoofd. Het vroeg zich steeds af of ik moest kiezen voor mijn partner of voor een man waarmee ik vier jaren geleden een hele bijzondere ontmoeting had. Ik kreeg geen rust in mijn zoektocht naar ware, intense, alles vervullende liefde. Nu ik bezig ben met het Zielsliefde programma, vind ik eindelijk rust in mijn hoofd. Mijn lijf wijst me veel meer de weg. Ik leer achteruit te leunen en me te laten dragen door het leven. Ik leer ook te verbinden en in verbinding te blijven. Ik leer te vertrouwen op mijn lichaam en daar de antwoorden te vinden. Mijn hoofd krijgt geen kans meer in verhalen te gaan (of toch veel minder). Ik leer op een liefdevolle manier te communiceren met mensen. Ik leer om alles bij mezelf te leggen. Ik leer dat ik liefde ben en dat alles vanuit mij vertrekt. Dat al mijn oordelen en overtuigingen iets over mij zeggen en dat ze een kans zijn om te groeien in bewustzijn. Ik voel me zoveel rustiger en kan me veel meer overgeven aan het leven. Ik kan ontvangen wat het leven me brengt, veel meer dan dat ik eindeloos op zoek naar wat ik zou willen dat het zou zijn. Ik ben dankbaar dat ik me nu goed voel en dat ik liefde voel. Dat mijn hart zich opent en vaak vreugde voelt. Dat ik liefde kan ontvangen. Dat ik me verwonder over de magie van het leven. Concreet voel ik liefde voor mezelf en vertrouwen dat ik die diepe allesvervuilende verbinding zal ervaren in mijn leven. Ik weet nog niet wanneer, met wie of hoe maar dat doet er eigenlijk niet toe . Mijn leven met mezelf is heel fijn de laatste tijd. Mijn relatie met mijn huidige partner ook. Ik ben dankbaar voor je gedrevenheid. Ik vind dat ik echt waar voor mijn geld krijg. Ik vind het fijn dat er elke week een call is en dat er altijd tijd is voor iedereen. Ik vind ook dat de modules je sowieso elke keer weer doen groeien.”
Hanne Matthys

Wat ontvang je in het Online programma 'Zielsgelukkig in de Liefde.'

Dit programma is zorgvuldig ontworpen om de kans zo groot mogelijk te maken dat je de liefde gaat ervaren waar je naar verlangt. Je ontvangt alle kennis, tools en support die je nodig hebt.

macbook pro on brown wooden table

28 zorgvuldig ontworpen modules.

Je ontvangt toegang tot 28 zorgvuldig ontworpen video modules. Bij iedere module zitten aantekeningen die je nog eens rustig na kunt lezen. Deze modules zitten BOM vol waarde en we gaan super DIEP zodat jij alle kennis ontvangt die je nodig hebt om jouw zielsliefde relatie te manifesteren. Hieronder kun je lezen tot welke modules je toegang krijgt. Je ontvangt lifetime toegang tot deze modules.

three people sitting in front of table laughing together

Wekelijkse Doorbraak Coach Calls.

Je krijgt 6 maanden lang toegang tot wekelijkse groeps Coaching Calls via Zoom waarin jij, en de andere deelnemers van het programma, me al je vragen kunt stellen en waarin we samen het innerlijke werk kunnen doen. In de zomervakantie en tussen oud en nieuw zijn er geen calls. De Coach Calls zijn iedere donderdag om 16.00. Alle coach calls worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn.

person in red sweater holding babys hand

Toegang tot een besloten Community.

Je hebt 6 maanden lang toegang tot de Telegram groep van de Bewuste Creatie Community om te delen, vragen te stellen, mooie ervaringen te delen en om support te vragen. Ik ervaar de deelnemers van mijn programma's als open, compassievol, bereidwillig en liefdevol. Het zal voelen als een warm bad om omringt te zijn met mooie mensen die allemaal een commitment hebben gemaakt om de Bewuste Creator van hun realiteit te worden en hun leven vanuit Liefde en Eenheid vorm te geven.

Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt: ​

iPhone on book beside gold-colored earrings

Module 1: Wat is de fundering om succes te creëren op deze magische reis?
Module 2: Het ENIGE dat je hoeft te doen om jouw Zielsrelatie te kunnen manifesteren.
Module 3: Wat is het verschil tussen creatie vanuit het Zielsbewustzijn en creatie vanuit het egobewustzijn?
Module 4: Wat is het startpunt van jouw unieke liefdes verhaal?
Module 5: Wat is het doel van Zielsliefde relaties?
Module 6: Wat is de push – pull dynamiek die achter iedere relatie zit en hoe overstijg je deze?
Module 7: Hoe werkt het spiegelen en wat spiegelt jouw Zielsliefde aan jou met zijn of haar gedrag?
Module 8: De belangrijkste relatie is deze relatie.
Module 9: Het belang van gevoelens in jouw Zielsliefde connectie. 
Module 10: Wat zijn de grootste blokkades die Liefde tegenhouden?
Module 11: Hoe kun je omgaan met de blokkades die je tegenkomt?
Module 12: Heling van de vader en de moeder wond.
Module 13: Hoe kun je het oude loslaten om het nieuwe te kunnen ontvangen?
Module 14: Hoe kun je voor liefde gaan kiezen in een wereld die gebaseerd is op angst?
Module 15: Wat is jouw dagelijkse afstemritueel om in harmonie te komen met Liefde en Eenheid?
Module 16: De balans tussen de vrouwelijke en de mannelijke energie.
Module 17: Hoe communiceer je vanuit Liefde en Eenheid?
Module 18: Hoe zet je goede grenzen en waarom Liefde en “Lief zijn” niet hetzelfde zijn.
Module 19: Wat als het niet gaat zoals je wilt dat het gaat?
Module 20: Wat als jouw Zielsliefde een andere relatie heeft (of jullie beide?)
Module 21: Hoe shift je in de energie van onvoorwaardelijke Liefde en acceptatie?
Module 22: Wat als je gedoe en contrast ervaart in de relatie met je Zielsliefde?
Module 23: Waarom is het belangrijk om je Zielsmissie te leven als het gaat om het manifesteren van een relatie met jouw Zielsliefde?
Module 24: Kijk door de ogen van de ander. 
Module 25: Wat zijn de signalen dat je weet dat je op het punt staat jouw relatie te manifesteren?
Module 26: Co-dependancy en de zielsliefde reis.
Module 27: Zielsliefdes en intimiteit.
Module 28: Hoe hou je je relatie sterk als je jouw relatie gemanifesteerd hebt?

BONUSSEN

Je krijgt bij het programma ‘Zielsgelukkig in de Liefde’ een aantal prachtige bonussen!

macbook pro displaying group of people

Bonus: Lifetime toegang tot een aantal krachtige online programma's twv ruim €500,00

Je ontvangt ook nog toegang tot deze ondersteunende online programma’s:

1. Leven vanuit Zelfliefde twv €197,00 ex BTW – Leer in 6 modules hoe je intens veel van jezelf kunt gaan houden en je perceptie van jezelf kunt veranderen. 
2. Bouw Bloeiende en Bewuste Relaties twv €297,00 ex BTW – Leer in 8 modules hoe je liefdevolle relaties creëert met  je familie, collega’s, vrienden, buren en iedereen om je heen. 
3. 8 Onmisbare tools om harmonie te creëeren in je Zielsliefde relatie twv €97,00 – In deze krachtige online workshop leer je de 8 meest onmisbare tools om harmonie te creëeren in je Zielsliefde relatie.

Bonus: Mijn Zielsliefde beantwoord jouw vragen!

Je krijgt toegang tot een speciale opname waarin mijn Zielsliefde alle meest brandende vragen heeft beantwoord die de deelnemers graag wilden weten. Heb je altijd al een kijkje willen krijgen in het hoofd van jouw andere helft? DIT is jouw kans!

Wat is jouw Investering voor dit programma?

De waarde van dit programma is onovertroffen. Jouw investering is een fractie van de werkelijke waarde van dit programma. De komende 3 dagen krijg je €1000,00 korting op jouw investering! 
Bedragen zijn exclusief BTW

Pay in Full

1497
997,-
 • Lifetime toegang tot 29 modules twv €1997,00
 • 1 jaar lang Toegang tot wekelijkse Groeps Coach sessies twv €400,00 per maand
 • Toegang tot bonus online programma's ter waarde van ruim €500,00
 • 1 jaar lang lang Toegang tot een besloten Community van Bewuste Creators - onbetaalbaar
 • BONUS: Jouw vragen beantwoord door mijn Zielsliefde - onbetaalbaar
 • PAY IN FULL BONUS - €167,00 korting
 • PAY IN FULL BONUS - 1 op 1 Doorbraak sessie twv €500,00
 • PAY IN FULL BONUS - 1 maand 1 op 1 Telegram Coaching twv €500,00
Beste keuze

12 Termijnen

197
97,-
Per maand
 • Lifetime toegang tot 29 modules twv €1997,00
 • 1 jaar lang Toegang tot wekelijkse Groeps Coach sessies twv €400,00 per maand
 • Toegang tot bonus online programma's ter waarde van ruim €500,00
 • 1 jaar lang lang Toegang tot een besloten Community van Bewuste Creators - onbetaalbaar
 • BONUS: Jouw vragen beantwoord door mijn Zielsliefde - onbetaalbaar​

OF kies voor het Inner Being VIP Mentoring Programma

Dit Mentoring programma, bieden we aan bij alle losse programma’s EN bij het programma ‘The House of Divine Creation – Nederland.’ Of je nu je Zielsliefde relatie aan het manifesteren bent, overvloed of je missie wilt leven, de reis is altijd hetzelfde: totale overgave aan het wat leven vanuit eenheid met jouw Inner Being wilt laten ontstaan. Ben je klaar om ALL IN te gaan op deze bijzondere reis? Dan is het Inner Being VIP Mentoring programma HET programma voor jou! 

Zoals ik al aangaf: ik geloof 100% dat, als je de modules en calls volgt, dat je alles hebt om jouw Zielsvervullende relatie te manifesteren. Maar als je er sneller wilt komen en als je je tijd op een hoog niveau waardeert, nodig ik je uit om je aan te melden voor de VIP Inner Being Mentoring.

Samen met een groep gelijkgestemden die allemaal de intentie hebben om in eenheid met Liefde en in complete afstemming met hun Inner Being (God) te creëeren, kunnen er mooie en magische zaken tot leven komen. Als je in concepten, theorieën, systemen, strategieën en stappenplannen gaat denken, dan kun je jezelf snel kwijt raken. En wat gebeurt er als je jezelf kwijt raakt? Juist, dan kan jouw Zielsliefde jou niet vinden in zijn of haar hart. In deze calls gaan we iedere week aan de slag met de vraag: wat mag er vanuit jouw hart ontstaan? Wat voel je dat jouw Inner Being (God) ALS jou wil laten ontstaan? En hoe kun je het zelfvertrouwen vinden om jouw innerlijke stem te volgen? 
Welke plek geef je dat in je van dag tot dag leven in een samenleving die vooral nog vanuit zijn hoofd leeft? Om dat soort vragen te beantwoorden, is het Inner Being VIP Mentoring Pakket extreem waardevol. 

In het VIP pakket ontvang je aan het begin van je traject een Intentie Sessie.
We kijken samen wat jouw diepste verlangens zijn en we kijken welke overtuigingen er tussen jou en je verlangens in zitten en welk nieuwe verhaal je jezelf mag vertellen. Daarnaast stel je jezelf de vraag: wat heb ik nodig om mijn verlangens ook te realiseren en hoe kan ik mezelf dat geven?
Na de 1 op 1 sessie, stap je in op de wekelijkse sessies waarin je iedere week dieper gaat in je verlangen en wat je voelt dat jouw Inner Being ALS jou wilt laten ontstaan. 
De rest van de maand heb je mij op “speeddial” en ontvang je ongelimiteerde mentoring via Telegram. Dat betekent dat je me mag appen en spraakberichtjes mag sturen om te vragen wat je wilt, wanneer je wilt,  zodat je een heerlijk momentum op kunt bouwen met het creëeren van jouw meest afgestemde leven. 

Dit zijn de voordelen om gebruik te maken van het VIP pakket:  

➡️ We kunnen snel schakelen. Je hoeft niet te wachten op een volgende module of groepssessie om je uitdagingen in te brengen en om de doorbraken te ervaren waar je naar verlangt.

➡️ Het bespaart tijd en energie. En zoals je in het programma leert: geld = energie Als je meer geld wilt manifesteren, is een van de belangrijkste factoren om super zuinig op je energie te zijn en om er voor te zorgen dat je je energie efficient investeert. Ik ken deze materie en ik heb vaak aan een half woord genoeg. Een paar appjes heen en weer of een gesprekje van 5 minuten is vaak al weer voldoende voor je volgende doorbraak.

➡️ Het levert snel resultaat op.
Doordat je vaak meerdere korte vragen kunt stellen, of kleinere vragen kunt stellen, krijg je sneller de doorbraken waar je naar verlangt. Je stelt een vraag, implementeert wat je leert en komt weer terug bij me. Je kunt dus veel meer positief momentum genereren dan in sessies die we een keer per zoveel weken hebben.

➡️ Het is enorm krachtig om met een groep gelijkgestemden te ervaren hoe het is om in afstemming met je Inner Being te creëeren. Je zult je geliefd en begrepen voelen. Je zult kunnen zien hoe andere mensen keuzes maken in afstemming met wat ze in hun hart voelen en dat zal het makkelijker maken om zelf de keuzes te maken 

Kiezen voor deze optie vraagt om een grotere investering.
Maar wat je ontvangt en de resultaten die je kunt halen gaan VER voorbij de investering die je doet. Dat komt omdat ik mijn prijzen niet baseer op hoeveel ik kan krijgen, maar op wat ik nodig heb om in mijn levensonderhoud te voorzien. 
En daarnaast….denk eens na over wat het je tot nu toe heeft gekost door deze doorbraak NIET te bereiken. Hoeveel geld heb je uitgegeven aan dingen die je niet het resultaat brachten dat je verlangde? Hoe lang blijf je soms alleen met zaken rondlopen voordat je om hulp vraagt? Hoeveel tijd en energie ben je al verloren op deze manier? En wat zal het je in de toekomst nog kosten als je niet kiest voor wat het meest dienstbaar is aan jou als het gaat om het investeren van je tijd, geld en energie? Ik heb vertrouwen in deze aanpak en help mensen al meer dan 10 jaar om in contact te komen met de ware essentie van hun Ziel en vanuit daar hun leven, relaties en bedrijf te laten ontstaan. EERST komt er innerlijke rust en meer vertrouwen en ruimte en daarna ga je langzaam maar zeker de resultaten zien. 

En als dit om de een of andere onwaarschijnlijke reden niet voor jou werkt terwijl je de stappen volgt die ik bied, geldt ook voor het VIP pakket de geld-terug-garantie.
Als je jouw tijd en energie hebt geïnvesteerd en binnen een maand van intensief samenwerken zien we geen resultaten, en concluderen we beide dat het proces van Bewuste Creatie niet bij JOU of je specifieke situatie past, zal ik je investering terugbetalen. Even ter verduidelijking: dit geldt ALLEEN als je het werk hebt gedaan. Als je niet de nodige inspanning levert, zal er niets veranderen en zal ik je investering niet terugbetalen.

Dus, ben je klaar om een quantum sprong te maken?Wil je profiteren van mijn persoonlijke coaching en ondersteuning? Dan nodig ik je uit om je aan te melden voor het VIP-pakket.Als je nog even van gedachten wilt wisselen, boek dan HIER een gratis Overvloed Sessie met me in.

De 1 op 1 sessie kan de komende weken plaatsvinden. De Telegram Coaching start direct en de groepssessies starten vanaf maandag 8 januari om 16.00.

VIP Pay In FULL

2997
1777,-
 • Een 1 op 1 VIP Intentie Sessies twv €500,00
 • 6 maanden lang ongelimiteerde mentoring via Telegram twv €3000,00
 • Lifetime toegang tot 29 modules twv €1997,00
 • 6 maanden lang Toegang tot wekelijkse Groeps Coach sessies twv €2400
 • BONUS: Jouw vragen beantwoord door mijn Zielsliefde - onbetaalbaar
 • BONUS: Lifetime toegang tot 'The House of Divine Creation' met meer dan 40 online programma's, wekelijkse calls en een community van gelijkgestmde Bewuste Creators twv €1997,00
 • PAY IN FULL BONUS - €305,00 korting
 • PAY IN FULL BONUS - 1 uur extra coaching twv €500,00
Beste keuze

VIP 6 Termijnen

547
347,-
Per maand
 • Een 1 op 1 VIP Intentie Sessies twv €500,00
 • 6 maanden lang ongelimiteerde mentoring via Telegram twv €3000,00
 • Lifetime toegang tot 29 modules twv €1997,00
 • 6 maanden lang Toegang tot wekelijkse Groeps Coach sessies twv €2400
 • BONUS: Jouw vragen beantwoord door mijn Zielsliefde - onbetaalbaar​
 • BONUS: Lifetime toegang tot 'The House of Divine Creation' met meer dan 40 online programma's, wekelijkse calls en een community van gelijkgestmde Bewuste Creators twv €1997,00

Meer mensen die met behulp van het Zielsliefde programma prachtige resultaten hebben behaald!

Dit programma geeft me rust

“Ik merk dat ik zoveel angst heb en dat ik deze angst allemaal op mijn Zielsliefde projecteer en zelfs dingen in mijn hoofd creëer die er niet eens zijn. Die angst is soms zo heftig om te voelen. Ik zie nu ook steeds duidelijker hoe ik met mijn energie in de push pull zit. Ik ben heel blij met dit programma want het geeft me rust! Zelfs als ik in de angst zit kan ik weer ontspannen als ik een stukje lees uit een module. Dan resoneert alles weer en weet ik, ik ben niet gek! Heel dankbaar voor alles! Ik leer zoveel! ❤️”
Liane

Ik heb een awaking gehad en opeens kon ik helder denken.

“Afgelopen zomer ben ik actief geweest in de Bewuste Creatie Telegram groep. Vanaf september ben ik even offline gegaan om me te richten op m’n werk waarin ik zoveel heb gemanifesteerd (inkomen naar 400%). Op 1 januari, wat ook mijn verjaardag is, heb ik een awakening gehad. Ik voelde hem in december al aankomen. M’n gedachten veranderden, m’n aandacht, m’n gevoel, m’n zicht. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt. Het was alsof iets “openpopte” en ik ineens helder kon zien en denken. Ik heb vorig jaar alle modules van Maartje gekeken en het huiswerk gemaakt, maar ik kon het geloven tot op een bepaalde hoogte. Als ik nu modules bekijk en m’n aantekeningen lees denk ik "Jaaaa, jeetje ik VOEL het." Wat Maartje en alle andere personen erover zeggen klopt écht! Lieve lieve dames, geef het niet op! Dit gevoel is alle moeite, alle diepe dalen meer dan waard. Alle stress, alle frustratie en alle angst valt weg.”
Liane

Ik voel nu onvoorwaardelijk vertrouwen in het Universum.

Voordat ik aan het Zielsliefde programma begon, had ik geen vertrouwen in het universum. Ik moest echt leren dat het universum de bron is van alles; van geld, mijn business of het manifesteren van mijn zielsliefde. Daar heeft Maartje me continu scherp op gehouden. Ze bracht me elke keer terug bij de waarheid. Ik voel dat ik nu echt belichaam dat wij / het universum de bron zijn. Ik reageer niet meer op de 3D fysieke realiteit maar ik creëer echt vanuit afstemming. Ik voel nu onvoorwaardelijk vertrouwen in het universum. Ik kan goed onthechten en loslaten en goed onderscheiden wat liefde en ego is. Ik ben dankbaar voor alle hulp en tijd en dat je altijd eerlijk bent en dat je echt alles doet vanuit liefde.”
Florine

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”
Josje

Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”
Femke

Ik heb nu een nieuwe liefde waarmee ik een hele toegewijde en authentieke relatie aan het opbouwen ben

“Voordat ik aan het programma van Maartje begon had ik vrij recentelijk een hele pijnlijke relatiebreuk achter de rug die ik toen nog niet kon bevatten en accepteren. Ik wilde aan mezelf werken om in ieder geval weer op een goede plek te komen en om mezelf weer liefde en een relatie te kunnen gunnen, hoe dat er ook uit zou zien. Het programma van Maartje heeft me heel erg bewust gemaakt in wat er precies gebeurd is en waarom. Daar heb ik mijn leringen uit kunnen trekken en daardoor kan ik het nu anders zien en anders aanpakken. Voor de relatiebreuk dacht ik dat ik klaar was voor “onvoorwaardelijke liefde”, maar die situatie en relatie heeft me doen beseffen dat ik absoluut nog niet onvoorwaardelijk van mezelf hield en dat daarom de relatie ook niet stand kon houden. Ik was er nog niet op een diep niveau voor mezelf. Het programma van Maartje heeft me dit alles geleerd en nog veel meer waardevolle inzichten gegevens die belangrijk zijn om een goede relatie met jezelf en met anderen te kunnen hebben. Deze reis heeft me echt dichter bij mezelf gebracht. Maartje heeft me met haar content en coaching elke keer uitgenodigd om eerlijk en transparant te zijn en alles aan te kijken wat er nog aangekeken moest worden. Ik ben weer op een goede plek met mezelf en dat weerspiegeld mijn liefdesleven ook; ik heb een nieuwe fijne liefde in mijn leven waarmee ik veel meer op één lijn zit en waarmee ik een hele toegewijde, open en authentieke relatie aan het opbouwen ben. Soms val ik nog eens terug in oude stukken en kies ik nog wel eens voor angst in plaats van liefde, maar ik heb door dit programma in ieder geval de tools en kennis in handen waardoor ik hier liefdevol doorheen kan werken en weer kan genieten van de liefde.”
Jorien

30 dagen Bewuste Creatie Garantie

Ik ben ervan overtuigd dat dit programma je alle kennis en steun biedt die je nodig hebt om je overtuigingen af te stemmen op liefde en eenheid. Hierdoor zul je meer innerlijke vrede en kracht gaan ervaren en minder zwaarte en negatieve energie. Uiteindelijk zal je energie zo magnetisch zijn dat je jouw relatie jouw leven in manifesteert. Jouw verhoogde frequentie zal ook een positief effect hebben op je geldstroom, je werk en je gezondheid. Je zult merken dat je sneller zaken voor elkaar krijgt en meer energie hebt.

Het is normaal om twijfels te hebben voordat je een investering maakt. De woorden op deze pagina klinken mooi. Maar de vraag is of dit ook ECHT werkt. Ik ben ervan overtuigd dat wat ik leer werkt en daarom bied ik een 30 dagen 100% niet goed, geld terug garantie aan. Als je na 30 dagen deelname aan dit programma geen verandering in je relatie, leven en/of bedrijf opmerkt, laat het me gewoon weten en ik stort 100% van je investering terug – no hard feelings, dan wens ik je niets dan liefde toe. 

NATUURLIJK, als je het werk niet doet, zul je ook geen resultaten zien.
Daarom vraag ik dat je het afstemdagboek hebt ingevuld gedurende die maand, minimaal iedere week een module hebt gevolgd, bij de Coach Calls aanwezig bent geweest en je vragen hebt gesteld en om begeleiding hebt gevraagd aan de Community Manager wanneer je merkt dat je de waarde niet uit het programma kunt halen, zodat we je kunnen helpen. 
Als je echt tijd en energie hebt geïnvesteerd en toch geen positieve verandering in je relaties, leven of je bedrijf hebt ervaren, krijg je je investering terug. Ik sta volledig achter de kwaliteit van dit programma! Mijn doel is dat je volledig vertrouwen hebt in deze investering in jezelf en je toekomst. Mocht je ontdekken dat het toch niet bij je past, weet dan dat je niets te verliezen hebt.

FAQ

Hieronder vind je alle meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur me een mailtje via info@bewustecreatie.nl en we helpen je graag verder. 

Nee, totdat je totale harmonie in je connectie hebt gecreëerd met onvoorwaardelijke liefde en compassie, zijn er nog stappen die je kunt nemen.
Het maakt ook niets uit of je wel of niet weet of je Zielsliefde is want de reis is altijd hetzelfde. Ik zal daarnaast ook aan je leren hoe je kan zien hoe je je ware Zielsliefde kunt herkennen.

Ons ego ziet alleen “ik” en “de ander.” De waarheid is dat er al eenheid IS. Op energetisch niveau ben je al “samen” want de relatie waar je naar verlangt zit al IN je. Als je je hier bewust van gaat worden en je zult deze waarheid gaan belichamen, dan zal de partner naast je komen die daar behoort te zijn en die aan jouw lovelist voldoet.
In het programma leer je te kijken wat er voor nodig is om die connectie met jezelf IN jezelf te vinden, je zult dan de juiste persoon naar je toe magnetiseren. 
Als je een specifiek persoon op het oog hebt en jij kiest voor liefde IN jezelf, dan zal jouw zielsliefde dezelfde keuzes maken. Als zij kiezen voor afstand, dan zul je zien dat je je aantrekkingskracht naar hen toe verliest en dat er iemand anders geweldigs op je pad komt. 

Ja zeker. Wat ik persoonlijk heb gemerkt is dat ik ook niet bij mijn ex weg KON om naar mijn Zielsliefde te zijn vanuit onvrede of pijn of weerstand of contrast. Dat moest ik allemaal eerst oplossen in mezelf. Ik heb vaak gedacht om toch bij mijn ex man te blijven, want onze band werd zo goed van het innerlijke werk dat ik deed. Maar als ik eerlijk was naar mezelf dan was er meer een diepe vriendschap tussen ons en niet wat ik zie als het partnerschap waar ik naar verlang. Ik voelde dat mijn bewustzijn en heel sterk naar mijn Zielsliefde werd toegetrokken. Maar ik zie ook wel dat mensen na deze heling juist een diepere relatie met hun partner krijgen OF dat ze er voor kiezen om “alleen” te blijven omdat ze het gewoon zo fijn hebben met zichzelf. Dus alles is mogelijk. Er is geen goede of foute weg, er is alleen de weg die het beste bij JOU past en daar gaan we in dit programma op afstemmen.

Ik zie zeker dat er veel gehechtheid is in de Zielsliefde wereld en in de wereld in het algemeen. En dat is zeker geen basis voor een gezonde relatie. Daar gaan we dan ook mee aan de slag. Wat deze reis uitdagend maakt is dat je de VOLLE verantwoordelijkheid voor jouw overtuigingen, gedachten en gevoelens moet gaan nemen en dat zijn we niet gewend. Er wordt namelijk vanaf dat we klein zijn namelijk aan ons geleerd dat anderen de regie hebben over ons: onze ouders, de overheid, leraren, onze werkgever en ga zo maar door. Dus om die volle regie en verantwoordelijkheid terug te pakken, dat is geen klein klusje. Maar als je eenmaal een beetje doorhebt hoe dat werkt, dan is er AB-SO-LUUT ruimte voor romantiek. Ik ben altijd al SUPER romantisch geweest. Ik HOU van de Liefde. Ik HOU er van om avonturen te beleven. Ik HOU van nieuwe ervaringen. En laten dat nou NET zaken zijn die mijn Zielsliefde OOK allemaal heel fijn vindt om te doen, hij plant dan ook regelmatig leuke dates voor ons, wat ik super waardeer 🙂Als jij jezelf toestemming gaat geven om alles van jezelf er te laten zijn, inclusief die magische en romantische kant, dan zul je zien dat je Zielsliefde dat OOK terug spiegelt.

We hebben een prachtige gelegenheid om in termijnen te betalen. Je zou er ook voor kunnen kiezen om eerst het Geld is Liefde programma te volgen of het Zielsmissie programma. Beide programma’s kun je volgen in the House of Divine Creation (en daar krijg je ook toegang tot dit programma) In dit programma leer je alles over de energie van geld en hoe je jouw waarde kunt vergroten en vanuit liefde jouw geld kunt verdienen. Dit is hoe dan ook belangrijk als je ECHT een Zielsliefde relatie wilt manifesteren. Als je vanuit ego komt kun je relaties aangaan om een tekort in jezelf op te lossen en dan kun je leven en creëeren vanuit voorwaardelijkheid. Het zal je nooit de liefde en vervulling geven waar je werkelijk naar verlangt, maar het KAN wel. 
Maar als je een zielsliefde relatie wilt manifesteren, dan KAN dat niet. Deze relaties kunnen alleen maar floreren vanuit 100% gelijkwaardigheid. Het is dus belangrijk dat jij gaat leren om maximaal in te gaan tappen op jouw waarde genererende krachten, een gezonde relatie met geld gaat krijgen en jouw volste potentie te realiseren. Ik bied je alle kennis en tools in de online omgeving om dit te leren. Ik zeg niet dat het makkelijk is, maar wat ik wel weet is dat er geen een programma is, waarin je ZO veel waarde ontvangt voor de investering die je krijgt als in dit programma. EN ik heb bewezen resultaten. Ik heb honderden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun realiteit te worden en ik heb het NOG NOOIT ervaren dat mensen het proces van Bewuste Creatie gaan toepassen en NIET de resultaten krijgen. Het duurt soms iets langer als er veel naar boven komt om los te laten, maar vroeg of laat shift de fysieke realiteit mee met het innerlijke werk dat je doet. Wat ik WEL vaak heb meegemaakt is dat mensen het proces van Bewuste Creatie in de steek laten. Ze lopen weg van hun eigen gevoelens en verlangens en ze belanden in de slachtoffer houding. Dan gaat waar je naar verlangt ook NIET komen. Maar dan is IEDERE investering zonde van je geld. Ik weet dat in de wereld van persoonlijke en spirituele ontwikkeling vaak een soort “magische pil” wordt voorgehouden. Dat doe ik niet. Ik ben HEEL eerlijk over wat er voor nodig is om resultaat te krijgen. Bewuste Creatie IS magisch en je hoeft het NOOIT alleen te doen, want het hele Universum staat voor je klaar en ik en de andere leden van de Community OOK, maar je moet het wel ZELF doen. JIJ moet jouw gedachten sturen, JIJ moet richting geven aan jouw handelen, JIJ moet de keuzes maken en dan support het Universum jou in welke keuze je ook maakt, of dat nu een keuze is om dit programma te volgen en de Bewuste Creator te worden en die relatie waar je naar verlangt te creëeren OF dat het de keuze is om bij het oude te blijven. 

In The House of Divine Creation krijg je ook toegang tot het Zielsliefde programma en hier zit een VIP optie bij met onbeperkt 1 op 1 coaching via Telegram. Daar kun je gebruik van maken. HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.