Doe mee aan het online programma 'Succesvol Zichtbaar door Jezelf te ZIJN!'

Dit programma is speciaal voor Missie gedreven ondernemers, creatievelingen, spirituele ondernemers, leiders van deze nieuwe tijd, pioniers en vernieuwers. 
Heb je het gevoel dat je alleen op social media kunt zijn als je stukjes van jezelf opgeeft of jezelf op een bepaalde manier laat zien? Voel je je soms overspoeld door social media? Mis je creativiteit, FUN en flow? Dat is ZO zonde, want social media is een super krachtige manier om zichtbaar te zijn en te verbinden met de mensen die jij kunt helpen! En d
e wereld heeft nodig wat jij te brengen hebt! EN jij hebt het nodig om je hart te volgen en te doen in jouw leven waar je echt heel blij van wordt.
Maar om daarmee te voorzien in je levensonderhoud,  is het belangrijk dat mensen weten wie je bent en wat je doet. Dit programma gaat je helpen op een liefdevolle manier de juiste woorden en beelden te vinden en zichtbaar te worden op een manier die helemaal bij jou past en waarmee je helemaal je authentieke zelf kan zijn. 

Dinsdag 16 januari starten we officieel met dit programma!

Als je 2024 met een kwantumsprong wil starten, nodigen we je uit om je vandaag nog aan te melden voor dit programma. Zodra je je aanmeldt, krijg je al toegang tot de telegram groep en de bonussen, zodat je alvast heerlijk aan de slag kan gaan! Je hebt nog zo lang om je aan te melden voordat we gaan starten: 

Dagen
Uren
Minuten

Lieve Creator, je weet dat het belangrijk is om zichtbaar te zijn zodat jouw ideale klant je kan vinden. Maar je loopt hierbij tegen een aantal uitdagingen aan.

We begrijpen precies hoe je je voelt.

Het allereerste webinar dat Maartje 10 jaar geleden gaf, was voor 3 mensen en deed ze zonder beeld en achteraf moest ze 3 kwartier huilen om alle spanning die ze voelde te ontladen. 
Inmiddels geeft ze webinars voor honderden mensen. MET beeld en MET gemak. Niet dat ze nooit meer zenuwachtig is, maar het is een beetje gezonde spanning. Ze vind het nu vooral leuk.
Zichtbaarheid kan FUN zijn. 
En een van de zaken die het FUN maakt, is als je het gewoon allemaal niet te ingewikkeld maakt. 
Gewoon heerlijk jezelf zijn en op komen dagen als die versie van jou, dat werkt het beste.

En dat is PRECIES waar we ons de 'Succesvol Zichtbaar ZIJN.'

Natuurlijk zijn er andere manieren om zichtbaar te zijn, waarvan SEO, video’s (hoewel youtube ook social media is,) netwerken, e-mail marketing en webinars de belangrijkste zijn. 

Maar hoe je het ook went of keert: je (toekomstige) klanten moeten je ergens kunnen vinden. Als ze niet weten wie je bent en wat je doet, dan wordt het extreem lastig voor ze om gebruik te maken van je diensten of producten. Maar NOG belangrijker: om de resultaten te halen waar ze naar verlangen: ze verlangen naar liefde, naar die prachtige relatie, naar dat gezonde lichaam, naar die ontspanning, naar die mooie website, naar dat strategische marketingplan, naar die droombaan… kortom….naar datgene waar alleen JIJ ze mee kan helpen. 

En in ruil daarvoor helpen zij jou door hun financiële bijdrage weer om jouw mooiste leven te leven: een win-win situatie dus.

Maar nogmaals… je moet wel even een manier vinden om met ze in contact te komen en zichtbaar te zijn voor ze.

Jenny en ik helpen je er super graag mee in ons programma Succesvol Zichtbaar ZIJN!

Daarom gaan we samen 3 maanden op reis... Nadat je dit programma 3 maanden met toewijding en inzet hebt gevolgd, ziet je relatie met zichtbaarheid en social media en de resultaten die je haalt met je business er heel anders uit:

Wat krijg je als je JA zegt tegen dit waardevolle en transformerende programma?

Het programma Liefdevol Zichtbaar ZIJN is rijk gevuld met alles wat jij nodig hebt om bovenstaande resultaten te behalen. We gaan 3 maanden lang actief met elkaar aan de slag. De basis van het programma zijn 6 modules waarin we stap voor stap de Succesvol Zichtbaar ZIJN Formule met je delen. Als je deze formule toepast, dan zul je merken dat het makkelijk wordt om Zichtbaar jezelf te ZIJN en je business te laten groeien op de manier die helemaal is afgestemd op jouw unieke behoeftes, en verlangens en uiteraard wat werkt voor jouw klanten. Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt: 

three people sitting in front of table laughing together

Module 1: Ontdek Jouw Kracht - Zie jezelf

In deze module ligt de focus op zelfbewustzijn en zelferkenning. Ontdek wie je bent, wat je uniek maakt, en hoe je jouw talenten en vaardigheden kunt benutten. Deze stap legt de basis voor een sterke mindset, essentieel voor zichtbaarheid en succes.

Module 2: Verbind met Jouw Ideale Klant - Zie je klant en ze zien jou

Leer je ideale klant diepgaand kennen. Deze module helpt je te begrijpen wie je wilt aantrekken en hoe je een boodschap kunt creëren die resoneert. Door je klant te zien, zullen zij jou ook zien, wat leidt tot een sterkere en betekenisvollere verbinding.

Laughing businesswoman working in office with laptop
woman in gray and white striped long sleeve shirt using silver macbook

Module 3: Content Creatie met Gemak - Easy Peasy Content

In deze module ontwikkel je de vaardigheid om moeiteloos aantrekkelijke content te creëren. Leer in te spelen op de behoeften en verlangens van je klanten met content die antwoord geeft op hun vragen en behoeften.

Module 4: Authentiek Online Schitteren - Maak jezelf zichtbaar op een manier die bij je past

Ontdek hoe je jouw unieke zelf kunt laten zien voor meer bereik, volgers, en klanten. Deze module benadrukt het belang van persoonlijke verbinding en authentieke zelfexpressie door middel van diverse media, zoals video’s en foto’s.

Woman in Blue Suit Jacket
women's black and pink floral top

Module 5: Uniek en Onderscheidend - Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen

Leer hoe je opvalt in de massa door je authenticiteit. Deze stap moedigt je aan je eigen pad te volgen, je eigen wijsheid te gebruiken, en je ware zelf uit te drukken, wat essentieel is voor het creëren van een onderscheidend en herkenbaar merk.

Module 6: Samen Groeien - Laat jezelf supporten

Ervaar de kracht van gelijkgestemden om je heen en ondersteuning. In deze module werk je samen met anderen, deel je kennis, en ontvang je positieve feedback. Dit onderdeel benadrukt het belang van een support systeem en de kracht van samenwerking.

people laughing and talking outside during daytime

Daarnaast krijg je toegang tot een krachtig support systeem, dat ontstaat uit de volgende onderdelen:

Succesvol Zichtbaar ZIJN kun je niet alleen. Dat is ook de laatste stap van de Succesvol Zichtbaarheid Formule. Daarom krijg je toegang tot een aantal krachtige elementen waardoor je je gesupport voelt. De energie die je hiervan ervaart zal je helpen om op een krachtige manier vooruit te kunnen bewegen, in de richting van de visie die je hebt voor jouw bedrijf. 

1. Wekelijkse Content Ideeën & Creatie Call.

3 maanden lang kom je Iedere week bij elkaar en ga je onder leiding van Jenny met elkaar brainstormen en elkaar tips geven over hoe je de tofste content voor social media kunt creëeren. 
Je gaat eerst samen met Jenny aan de slag en daarna ga je in break-out rooms uit elkaar om elkaar te helpen, inspireren en supporten. 
De eerste call is op dinsdag 16 januari. De ene week zijn de calls op dinsdag van 10.00 tot 11.00 en de andere week op woensdag van 10.00 tot 11.00. De exacte date komen in de mail. Alle calls worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn. 

man using smartphone smiling
white and green remote control

2. Dagelijkse support & Co-Creatie in een besloten Telegram groep.

Tijdens het programma staan Jenny, Maartje en de overige deelnemers iedere dag voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te supporten en te helpen om op te komen dagen. Zodra je je aanmeldt, krijg je direct toegang tot de Telegram groep waar je de overige deelnemers kunt ontmoeten en elkaar al kunt inspireren. 

3. Social Media Boost Club

Daarnaast kun je (optioneel, dus niet verplicht, maar wel extreem waardevol) 3 maanden lang deelnemen aan de Social Media Boost club. We helpen elkaar hier volgens het BOOSTEN model. Door elkaar te supporten, zorg je er voor dat je meer bereik krijgt en help je het algoritme een handje waardoor je meer interactie op je posts krijgt. Want wat jij te bieden hebt is mega waardevol en dit mag gezien worden. Dit kan voelen als “valsspelen” maar dat is niet zo. Uiteraard helpen we je om oprechte waarde te bieden en je zult merken dat je je gesupport voelt en dat je met meer zelfvertrouwen je posts deelt.

person using both laptop and smartphone
three men sitting while using laptops and watching man beside whiteboard

4. Buddy Content Creatie Systeem.

Voor iedereen die dit fijn vindt laten wij je zien hoe je makkelijk in een middagje, mooie foto’s kunt maken (gewoon met je smartphone) en hoe je deze met simpele berichtjes kunt plaatsen. Daarnaast delen wij met je hoe je elkaar hierbij kunt helpen met een buddy systeem. Zoals alles wat we je leren in deze cursus maken we ook dit toegankelijk, makkelijk en vooral FUN. 

Daarnaast krijg je toegang tot een aantal krachtige Bonussen.

Bij het samenstellen van de inhoud van dit programma hebben we onszelf de vraag gesteld: wat heb jij nodig om de kans zo groot mogelijk te maken om het resultaat te krijgen waar je naar verlangt. Daarom krijg je ook toegang tot deze bonussen.

Bonussen!

macbook pro on brown wooden table

Reels Workshop

Zie je wel eens van die toffe Reels voorbij komen en denk je: “Dat wil ik OOK wel?” In deze waardevolle workshop leert Jenny je hoe je snel en makkelijk prachtige reels maakt.

a person taking a picture with a cell phone

Online programma: maak professionele video's met je telefoon

De meeste mensen denken dat ze allemaal ingewikkelde apparatuur nodig hebben om hun bedrijf te draaien. Niets is minder waar. Je kunt alles wat we je leren in dit programma gewoon met je telefoon doen. We leren je EXACT hoe je dat moet doen. 

woman in white and red floral long sleeve shirt

Online workshop: Ontdek, Leef en Claim jouw Waarde!

EEN van de aller allergrootste redenen dat mensen niet op komen dagen op social media, of met hun bedrijf in het algemeen is dat ze twijfelen aan hun waarde. In deze workshop helpt Maartje je voor eens en voor altijd je waarde te zien. Ten eerste jouw inherente waarde als mens, jouw eigenwaarde en de waarde van jouw diensten en producten. 

man in black blazer sitting by the table with laptop

Zielsmissie Modules

Als ULTIEME bonus krijg je toegang tot alle modules van Maartje haar programma ‘Zielsgelukkig in je missie’. Dit worden 40 modules waarin je van A tot Z alles leert over ondernemen vanuit liefde en eenheid. Geen quick fixes maar een stabiele fundering. Geen “gedoe,” maar simpel en tot de kern. Geen strategieën waar je je “icky” bij voelt, je hoeft alleen maar het pad van liefde te volgen! 

"When you realise there is nothing lacking, the whole world belongs to you." -- Lao Tzu

Wat is je investering voor dit krachtige programma?

De waarde van dit programma is onovertroffen. Maar de investering is slechts 20% van de WAARDE van dit programma. 
Je krijgt letterlijk alles van ons om de komende maanden naar het next level te gaan met jouw business. Want als je op kunt komen dagen en makkelijker met jouw ideale klant kunt verbinden, dan zal dat een zeer positief effect hebben op je omzet en de impact die je maakt EN uiteraard ook over hoe je je voelt. Je ervaart meer zelfvertrouwen en je bent blij met jezelf omdat je weet dat je de zaken doet die dienstbaar zijn aan jou, je gezin en je klanten. 
De groep zal niet heel groot zijn, zodat we voor iedereen persoonlijke tijd en aandacht willen hebben.

Pay in Full

Investering excl. BTW
997,-
 • 6 transformerende online modules twv €1500,00
 • Wekelijkse Content Ideeën & Creatie Calls (12 totaal) twv €3000,00
 • Dagelijkse support & Co-Creatie in een besloten Telegram groep - Onbetaalbaar.
 • Social Media Boost Club - Onbetaalbaar
 • Buddy Content Creatie Systeem - onbetaalbaar.
 • BONUS: Reels Workshop twv €250,00
 • BONUS: Online workshop: Maak professionele video's met je telefoon twv €250,00
 • BONUS: Zielsmissie Modules twv €2000,00
 • PAY In FULL BONUS: Online workshop: Winst met Reels.
 • PAY In FULL BONUS: Online workshop: Magnetische Marketing vanuit Bewustzijn.
 • PAY In FULL BONUS: €185,00 ex BTW korting
Populair

6 termijnen

Investering excl. BTW
197,-
 • 6 transformerende online modules twv €1500,00
 • Wekelijkse Content Ideeën & Creatie Calls (12 totaal) twv €3000,00
 • Dagelijkse support & Co-Creatie in een besloten Telegram groep - Onbetaalbaar.
 • Social Media Boost Club - Onbetaalbaar
 • Buddy Content Creatie Systeem - onbetaalbaar.
 • BONUS: Reels Workshop twv €250,00
 • BONUS: Online workshop: Maak professionele video's met je telefoon twv €250,00
 • BONUS: Zielsmissie Modules twv €2000,00
Populair

OF Kies voor de VIP Versie

Bij de VIP versie, ontvang je alles wat je bij de normale versie ook ontvangt EN krijg je toegang tot de volgende exclusieve VIP extra’s. Met deze extra’s krijg je next level toegang tot onze persoonlijke expertise en helpen wij je op een persoonlijk niveau met de contentcreatie. Je ontvangt Done for You services en hebt ons 3 maanden lang onder de ‘Telegram Speeddial’ om jou te helpen om jouw doelen te bereiken. 

4 Persoonlijke VIP sessies

Tijdens dit traject krijg je toegang tot enkele persoonlijke sessies. We starten het traject met een Intentie sessie. Samen met jou kijken we welke doelen je wilt behalen en we maken een afgestemd plan hoe je deze kunt behalen. 
Daarnaast heeft Maartje een Elevate your Mindset Sessie met je. Maartje helpt je om jouw denken, voelen en handelen helemaal af te gaan stemmen op de persoon die jij wilt zijn. 
Daarnaast hebben we een Strategie sessie. We kijken naar je social media strategie, naar je copy, naar je website en alle andere plekken waar je zichtbaar bent. We laten je weten waar je jezelf kunt verbeteren en waar je door simpele aanpassingen jouw zichtbaarheid, impact, energieniveau en inkomen naar het volgende niveau kunt brengen. 
Tot slot heeft Jenny ter voorbereiding van de Content Creatie dag een Content Creatie sessie met je waarin jullie brainstormen over de content die jullie gaan maken samen.  

1 op 1 coaching via Telegram.

Tijdens het gehele traject zijn we via Telegram 1 op 1 beschikbaar voor jouw vragen. Je kunt snel een post voorleggen, feedback vragen op hoe je met iets omgaat of hulp vragen voor ideëen. Je voelt je de komende 3 maanden maximaal gesupport met jouw social media hulp. 

a blue button with a white arrow on it

Content Creatie Dag

Daarnaast krijg je toegang tot een extreem waardevolle content Creatie dag. Samen met Jenny bepaal je wat je uit deze dag gaat halen. Jullie spreken af wat voor foto’s en video’s je wilt en waar je ze voor wilt gebruiken. Je ontvangt hierdoor een schat aan aantrekkelijke content voor social media, waaronder foto’s en kant en klare reels. 

Een complete beeldbank met reels en visuals

Na de content creatiedag krijg je een beeldbank met ongeveer 50 foto’s en 10 reels die je kunt gebruiken voor social media. Je hebt geleerd van deze geweldige ervaring hoe je simpel en makkelijk toffe foto’s kunt maken en je kunt de komende maanden vooruit met foto’s en reels. Dit zal je business echt makkelijker maken en naar het volgende niveau tillen. 

woman and man sitting in front of monitor

Pay in Full

Investering excl. BTW
4997,-
 • 4 Persoonlijke VIP sessies twv €2000,00
 • 3 maanden 1 op 1 coaching via Telegram twv €1500,00
 • Content Creatiedag twv €1500,00
 • Online beeldbank met 50 video's en 10 reels twv €1500,00
 • 6 transformerende online modules twv €1500,00
 • Wekelijkse Content Ideeën & Creatie Calls (12 totaal) twv €3000,00
 • Dagelijkse support & Co-Creatie in een besloten Telegram groep - Onbetaalbaar.
 • Social Media Boost Club - Onbetaalbaar
 • Buddy Content Creatie Systeem - onbetaalbaar.
 • BONUS: Reels Workshop twv €250,00
 • BONUS: Online workshop: Maak professionele video's met je telefoon twv €250,00
 • BONUS: Zielsmissie Modules twv €2000,00
 • PAY In FULL BONUS: Online workshop: Winst met Reels.
 • PAY In FULL BONUS: Online workshop: Magnetische Marketing vanuit Bewustzijn.
 • PAY In FULL BONUS: €985,00 ex BTW korting
 • PAY In FULL BONUS: 1 maand extra 1 op 1 coaching na afloop van het traject twv €1000,00
 • PAY In FULL BONUS: Toegang tot het 3 daagse Thrive in your Mission Event in maart 2024 twv €1000,00
Populair

6 termijnen

Investering excl. BTW
997,-
 • 4 Persoonlijke VIP sessies twv €2000,00
 • 3 maanden 1 op 1 coaching via Telegram twv €1500,00
 • Content Creatiedag twv €1500,00
 • Online beeldbank met 50 video's en 10 reels twv €1500,00
 • 6 transformerende online modules twv €1500,00
 • Wekelijkse Content Ideeën & Creatie Calls (12 totaal) twv €3000,00
 • Dagelijkse support & Co-Creatie in een besloten Telegram groep - Onbetaalbaar.
 • Social Media Boost Club - Onbetaalbaar
 • Buddy Content Creatie Systeem - onbetaalbaar.
 • BONUS: Reels Workshop twv €250,00
 • BONUS: Online workshop: Maak professionele video's met je telefoon twv €250,00
 • BONUS: Zielsmissie Modules twv €2000,00
Populair

Meer over Jenny

Ik ben een ultra creatieveling.

Als klein meisje was ik altijd creatief bezig, ik hield van tekenen, schilderen, knutselen, zingen en acteren. De andere vakken op school konden mij gestolen worden 🙂

Ik ben nu 42 jaar en ben nog steeds gek op creativiteit en ik gebruik het dagelijks in mijn werk.
Ik ben afgestudeerd als 1e graads Theaterdocent en Regisseur en ik heb de Foto en Video Opleiding gevolgd. 
Ik denk in beelden/scenes en ik houd van spelen en creëren.

Nu combineer ik dit alles in mijn werk als Reels Creator en help ik ondernemers met het maken van Reels, zodat ze kunnen groeien en bloeien op Instagram.

Andere weetjes over mij: 
Ik hou van thee, ik drink de hele dag thee met honing.
Ik ben moeder van 2 geweldige lieve kids en ik woon met mijn gezin in Friesland. 
Ik ben gek op bloemen, 1 van mijn eerste bijbaantjes was werken bij een bloemenzaak. Dit heb ik jaren gedaan, ik maakte met veel plezier boeketten en bloemwerk. Thuis heb ik ook altijd verse bloemen in huis.

Met mijn ervaring als Content en Reels Creator weet ik precies wat er nodig is om jouw content naar een hoger niveau te tillen en jouw bedrijf te laten groeien op social media.

Ik geloof dat creëren leuk kan zijn, en dat is precies wat je zult ervaren tijdens dit programma.
Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw online succes verzekerd is en dan wel vanuit gemak en heel veel plezier!

Dus of je nu zelf aan de slag wilt gaan met het maken van Reels of liever alles aan mij overlaat, ik help je graag bij het creëren van een sprankelende online aanwezigheid op social media.
Laten we samen jouw Social Media naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat jouw merk straalt en jouw doelgroep wordt betoverd! 🚀🌈💃🎉💻

Wat zeggen mensen over co-creëren met Jenny?

Op deze pagina vind je een paar van de testimonials van mensen die eerder met ons samen hebben gewerkt op het gebied van zichtbaarheid, ondernemen en impact maken.

Jenny weet wat ik nodig heb, zonder dat ik het uitspreek

“Ik wilde graag foto’s en video’s van mij en mijn werk om het onzichtbare zichtbaar te maken. Daarom koos ik voor Jenny. Jenny’s spontaniteit, creativiteit en sensitiviteit maken dat ze anders kijkt. Ik vertrouw Jenny volledig omdat ze zonder dat de wens wordt uitgesproken, voelt wat nodig is om in beeld te brengen. Het was super fijn om met Jenny te werken. Ze begrijpt mij en het onzichtbare is nu zichtbaar geworden, ik heb nu waardevolle foto’s en video’s die ik gebruik voor mijn social media en website.”
Petra Vos

Jenny is opgewekt, positief en laagdrempelig.

“Onlangs heb ik een live dag samen met Jenny gehad voor het maken van reels en foto’s. Het was op een prachtige locatie met een fijne energie. Toen ik binnenkwam voelde ik me meteen op mijn gemak. Jenny is opgewekt, positief en laagdrempelig. Ze stelt je op je gemak en gaat ontspannen met je aan de slag. Ik kwam hierdoor helemaal in een fijne energie wat mij hielp om de fotos en video’s op te nemen want dit vind ik toch wel heel spannend.
Marielle

Jenny denkt in scenes en dat is echt heel waardevol

“Jenny heeft mij geholpen met een beeldbank voor mijn social media kanalen waarmee ik Reels, post en stories maak. Onze samenwerking verliep heel fijn, want Jenny denkt echt in scenes en heeft heel veel leuke ideeën voor sfeerbeelden en portretten. We proberen steeds verschillende settings uit en Jenny weet je als geen ander te laten stralen voor de camera. Op naar de volgende!”
Christel Verbiesen

Gegarandeerd fun, inspiratie én meer bereik.

“Jenny neemt je spelenderwijs, op een simpele Jip en Janneke manier mee in de wereld van Reels. Gegarandeerd fun, inspiratie én meer bereik.”
Angela

Ik leer zo veel in korte tijd.

“Fantastische cursus! Je leert zó veel in korte tijd. Helder, praktisch, fijn om te volgen. Ik kan de Reels Cursus aan iedereen aanbevelen!”
Tineke Bloemen

Samenwerken met Jenny heeft mijn verwachtingen overtroffen

“Ik voelde al een tijdje dat ik een volgende stap mocht zetten in mijn bedrijf door meer van mijzelf te laten zien. Als introverte en hoogsensitieve intuïtief schrijfster vond ik dit reuze spannend. Samen met Jenny durfde ik het aan en dus boekte ik bij haar een contentshoot. Ik kan je zeggen; het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Vanaf het eerste moment voelde de energie goed! In co-creatie, spelend met de elementen van de natuur, is een magische collectie met foto’s en korte video’s ontstaan. Deze kan ik gebruiken voor mijn website, social media posts, reels en stories én mailings. Ik ben zo blij dat ik deze sprong heb gewaagd en wens andere bezielde ondernemers dezelfde ervaring toe.”
Bianca

Jenny heeft mijn Creatieve deuren geopend

“De Reels Cursus heeft creatieve deuren geopend en het plezier gegeven om content te maken. Super bedankt Jenny voor jouw creativiteit en energieke energie.”
Petra Vos

Meer over Maartje

In 2002 ontdekte ik wat mijn passie is: Alles leren over hoe we onze realiteit creëeren en daar iedere dag over schrijven.

Maar het enige wat ik kon bedenken was: “Ja, leuk Maartje, maar wie gaat je DAAR nu voor betalen?”
Het heeft me ruim 10 jaar gekost om daar achter te komen. Tegenwoordig hoeft dat geen 10 jaar meer te duren, want er zijn nu heel veel mooie programma’s (zoals deze) die je kunnen helpen om een goede ondernemer te worden. 
Toen ik eindelijk genoeg lef en moed had gevonden om de sprong te wagen, liep ik tegen een heleboel uitdagingen aan. EEN van die uitdagingen was het onderwerp Zichtbaarheid.
Toen ik begon met mijn onderneming plaatste ik geen foto’s op social media. Ik durfde geen video’s te gebruiken. Sterker nog: ik durfde niet eens audio’s te gebruiken. Ik vond het VERSCHRIKKELIJK om mezelf te zien en te horen. Ik voelde me ZO ontzettend zelf bewust. 
Ik ben het dan ook een tijd uit de weg gegaan. Totdat ik mijn kop niet langer in het zand kon steken: Ik wist dat, als ik mijn bedrijf echt op wilde bouwen, dat ik relaties aan moest gaan met mensen, en om ECHT een relatie op te bouwen, moeten mensen de kans krijgen om je te leren kennen. Toen ben ik langzaam meer zichtbaar geworden. 
Inmiddels heb ik 6000+ volgers op Facebook. 
2000+ connecties op Linked-In en Instagram. 
3000+ volgers op youtube en duizenden mensen op mijn email lijst.

Ik voel me nu helemaal oké met mezelf, mijn zichtbaarheid EN voor het grootste deel met social media en ik kijk er naar uit om jou te helpen om hierin jouw eigen afstemming te vinden en 100% jezelf te zijn.

Soms hebben social media en ik nog wel eens een “dingetje” maar over het algemeen hebben we vrede met elkaar. Ik zie hoe FUN Social Media kan zijn. Ik heb vaak echt plezier met wat ik schrijf en post EN ik zie ook dat het effect heeft. Het is een laagdrempelige manier om mensen te ontmoeten en in verbinding met hen te komen en om zo de volgende stap te nemen in het opbouwen van die relatie. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met jou vanuit fun en flow te creëeren en hiervoor zeker principes van Bewuste Creatie te gebruiken om het zo makkelijk mogelijk te maken en samen met de Goddelijke ondersteuning jouw bedrijf helemaal op jouw manier vorm te geven. Ik HOU van deze Abraham Hicks quote en ik kijk er naar uit om op een nog dieper niveau te onderzoeken hoe we dat op social media toe kunnen passen: 

The basis of your life is Freedom. The purpose of your life is Joy.

Wat zeggen mensen over co-creëren met Maartje?

Op deze pagina vind je een paar van de testimonials van mensen die eerder met ons samen hebben gewerkt op het gebied van zichtbaarheid, ondernemen en impact maken.

Ik leer iedere keer zo veel van je!

“Ik weet nooit wat je me gaat leren. Ik heb zelden een vraag. Maar ik leer ELKE keer zo veel van je. ❤️”
Vivian

Sinds ik jouw programma volg heb ik zoveel meer energie.

“Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad, ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen. De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil. Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!!”
Marit

Sinds ik lid ben van de Community, heb ik een fijne baan gekregen voor 2 dagen in de week.

“Je bent een ontzettend grote bijdrage in mijn leven, sinds ik van de community lid ben heb ik een hele fijne baan voor twee dagen in de week gekregen bij een heel lief gezin met vier jonge kinderen, dit geeft voor mij een basisinkomen waardoor ik nu alle schulden af kan betalen en kan investeren in mijn bedrijf.”
Marianne

De content sluit altijd aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk.

"Me opgeven voor Maartje´s programma – terwijl ik haar nog niet kende – is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen …. Ik vind Maartje´s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten! Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet. Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!"
Mirjam

Er zijn al zo veel blokkades opgeruimd.​

“Lieve Maartje, je geeft zoveel content in je cursussen en blogs. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.”​
Miranda

Ik waardeer je eerlijkheid enorm.

“Dank je Maartje. Waar ik altijd veel aan heb is dat je jezelf laat zien met al je twijfels. Dat geeft me vaak net even dat duwtje om door te gaan. Ik waardeer je eerlijkheid enorm.”
Gerardina

Jij bent een levende legende.

"Holy fucking wow!! Jij bént een levende legende. Zo slim, echt, recht voor z’n raap.. groots in je diepgang én in het mensen daarin mee te nemen. No shit, no drama. En als ik mist ervaar, bezit jij de gave om mij helder te doen denken. Ook nu weer help je mij door te laten zien dat dit ècht voor blijft komen. Dat maakt het voor mij nét iets minder lastig om te vertrouwen. Dat is het…. jij maakt een pad en als ik daarop loop wéét ik dat het kan. Jij maakt dat mijn vertrouwen blijft groeien. Ik lief jou!"
Anouschka

Jouw werk is van mij van onschatbare waarde.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”
Femke

Jij spreekt de taboes uit.

“Jij spreekt de taboes uit. En ik heb er altijd heel veel in mijn hoofd gehad. Doordat jij ze uitspreekt, dingen anders belicht, iets omdraait in mijn hoofd, kan ik weer verder.”
Margot

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent."
Josje

Er zijn al zo veel blokkades opgeruimd.

"Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken."
Miranda

Wat je zegt voelt als thuiskomen.​

“Ik voel in je audio’s je energie die zo iets raakt en in beweging zet in mijn energie wereld. Jij gelooft in heel veel cellen van je lijf wat je zegt en dat is thuis komen om te voelen. Ik hou van je eerlijkheid en dat jij laat zien. Wie je bent en waar je door heen gaat. Daar leer ik van. Ik ben een megacreator en jij hebt mij mede weer op dat pad gekregen.”​
Deborah

Ik vind dat je heel veel waarde levert.

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny

Ik heb ‘s nachts goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen

"Dankzij jou heb ik mijn negatieve angstgevoelens van de laatste 2 jaar in een paar dagen kunnen ombuigen naar een diep vertrouwen. Mijn man en ik zaten in een financieel heel moeilijke positie al 2 jaar aan een stuk en de allermoeilijkste, spannendste maand met de hoogste rekeningen zou december 2017 worden; maar dank zij jouw mails (en mijn lezen en toepassen van jouw kennis) heb ik de switch kunnen maken van angst naar werkelijk diep vertrouwen. Ik heb ‘s nachts terug goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen. Door echt toe te passen wat jij zo bevattelijk verteld, was ik mijn angst op een tweetal dagen kwijt. Plots kon ik heel duidelijk zien hoe ik met mijn angstgevoelens voor tekort; ook tekort gecreëerd had de voorbije 2 jaar. We hadden met ons bedrijf en ook persoonlijk weliswaar grote stappen gezet, maar het was steeds moeilijk en heel vermoeiend. Tot jouw mails gekomen zijn en nu heb jij die grote, innerlijke scheppingskracht in mij wakker gemaakt. Dus lieve Maartje, heel erg bedankt voor jouw grote, ontzettend positieve liefdevolle bijdrage aan mijn leven vol overvoed en dit is nog maar het begin want ik heb nu nog heel veel supertoffe plannen die ik allemaal ga verwezenlijken!!"
Ann

Ik heb in 2 dagen net zo veel omgezet als normaal binnen 2 weken.

"Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren."
Jacqueline

Ik heb jou in 2 weken terug verdiend. Een record!

"Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!"
Wendy

Door jou zie ik dat ik mijn leven zelf kan creëren.

“Jij gebruikt de woorden die ik wil zeggen maar niet kon vinden. Door jou zie ik in dat ik zelf mijn leven kan creëren op een voor mij aansprekende en passende manier. Ik voel me opgeladen na het lezen van je teksten en deze resoneren enorm met me. Jij bent mijn ‘niet lullen maar poetsen’-voorbeeld. Een inspiratiebron. Dus dank je voor wat je doet. 🙏🏻”
Anja

30 Dagen Bewuste Creatie Garantie

Ik ben ervan overtuigd dat dit programma je alle kennis en steun biedt die je nodig hebt om op een hoger niveau op te komen dagen mbt je zichtbaarheid. Doordat je  je overtuigingen af te stemmen op liefde en eenheid. Hierdoor zul je meer innerlijke vrede en kracht gaan ervaren en minder zwaarte en negatieve energie. Dit zal een positief effect hebben op je leven, je relaties, je werk en/ of je business. Je zult merken dat je sneller zaken voor elkaar krijgt en meer energie hebt. Daarnaast leren klanten allerlei mooie zaken te manifesteren in hun leven. 

Het is normaal om twijfels te hebben voordat je een investering maakt. De woorden op deze pagina klinken mooi. Maar de vraag is of dit ook ECHT werkt. Ik ben ervan overtuigd dat wat ik leer werkt en daarom bied ik een 30 dagen 100% niet goed, geld terug garantie aan. 

Als je na 30 dagen deelname aan dit programma geen verandering in je leven en/of bedrijf opmerkt, laat het me gewoon weten en ik stort 100% van je investering terug – no hard feelings, dan wens ik je niets dan liefde toe. 

NATUURLIJK, als je het werk niet doet, zul je ook geen resultaten zien. Daarom vraag ik dat je het afstemdagboek hebt ingevuld gedurende die maand, minimaal iedere week een module hebt gevolgd, bij de Coach Calls aanwezig bent geweest en je vragen hebt gesteld en om begeleiding hebt gevraagd wanneer nodig. 
Als je echt tijd en energie hebt geïnvesteerd en toch geen positieve verandering in je leven of je bedrijf hebt ervaren, krijg je je investering terug. Ik sta volledig achter de kwaliteit van dit programma! Mijn doel is dat je volledig vertrouwen hebt in deze investering in jezelf en je toekomst. Mocht je ontdekken dat het toch niet bij je past, weet dan dat je niets te verliezen hebt.