Gratis online Masterclass: Liefdevol Leiderschap: Pioniers van de Nieuwe Aarde.

Voel je dat je hier op aarde bent met een reden? 
Voel je dat je hier bent om de frequentie van de aarde te verhogen?
Voel je dat je hier bent om te helpen de collectieve shift te faciliteren die gaande is?
Voel je dat je hier bent om te helpen de Nieuwe Aarde geboren te laten worden? 
Dan ben je op de juiste plek aangekomen! 

globe, earth, america

Ontvang toegang tot de gratis Masterclass: Liefdevol Leiderschap - Pioniers van de Nieuwe Aarde.

Liefdevol Leiderschap 18 januari 2024

Als Pionier van de Nieuwe Aarde, loop je waarschijnlijk tegen een groot aantal uitdagingen aan waaronder:

Maar diep in je hart voel je dat je niet gek bent. Je voelt op een diep niveau dat je gevoelens en gedachten en je visie kloppen en dat het NU de tijd is om je volste potentie in de wereld te zetten. En je bent er ook helemaal klaar voor om de uitdagingen die je in je leven hebt ervaren niet meer als een excuus te gebruiken. 
Ondanks alles wat je hebt ervaren en overwonnen, voel je een DIEP commitment om op te komen dagen voor wat je in je hart voelt dat er mag ontstaan. 

Als je dit herkent, dan is dit DE gratis Masterclass voor jou!

In deze Masterclass leer je:

Praktische details

Deze Masterclass vindt plaats op donderdag 18 januari om 20.00.

Hij wordt opgenomen als je er niet live bij kunt zijn, dan ontvang je achteraf de replay. 
Ik heb echter een mooi cadeau voor iedereen die er live bij is, dus zet de tijd alvast in je agenda, zodat je er live kunt zijn. 

Ik kijk er naar uit om deze waardevolle informatie met je te delen zodat je de doorbraak ervaart waar je naar verlangt.

Ontvang toegang tot de gratis Masterclass: Liefdevol Leiderschap - Pioniers van de Nieuwe Aarde.

Liefdevol Leiderschap 18 januari 2024

Wie ben ik om jou te helpen met het in de wereld zetten van je missie?

Ik ben sinds 2002 gefascineerd door alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft. Nadat ik in 2002 het boek van Louise Hay had gelezen ‘Je kunt je leven helen” raakte ik gefascineerd door Louise haar boodschap. Haar boodschap was dat we met onze gedachten en overtuigingen onze realiteit vormgeven. Ik voelde in heel mijn hart dat dit mijn Missie is: alles leren over hoe we met ons bewustzijn (onze gedachten en onze overtuigingen) onze realiteit creëren. Nadat ik deze materie 10 jaar heb bestudeerd en vele mooie zaken voor mezelf had gemanifesteerd, ben ik in 2012 met een blog begonnen. In 2014 heb ik ontslag genomen van haar baan in loondienst om me full time op mijn Missie te kunnen richten om deze kennis door te leren aan andere mensen. Ik heb me totaal gecommitteerd aan wat ik hier te doen heb en ik heb nooit meer omgekeken. Ik doe niets lievers dan andere mensen alles leren over hoe Bewuste Creatie werkt en dan om mensen specifiek te helpen om vreugde en succes te creëeren in hun (zielsliefde)relaties en missie business.

Sinds 2014 heb ik tientallen online programma’s gecreëerd, grote events gegeven en tienduizenden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun eigen realiteit te worden. Daarnaast ben ik mijn bedrijf Internationaal op aan het zetten en ben ik samen met Conrad het online platform ‘Your Site, Our Business’ aan het opzetten.

Sinds 2002 heb ik maar EEN vraag in mijn hoofd: “Wat voor overeenkomsten kan ik zien tussen wat mensen denken en geloven en hoe de fysieke realiteit zich vormgeeft?” Mijn expertise ligt dan ook in het aan het licht kunnen brengen van beperkende overtuigingen EN daarin een nieuw verhaal vertellen. Daarnaast heb ik een hele sterke intuïtie en ben ik op een heel diep niveau verbonden met het grotere geheel, waardoor ik moeiteloos zaken waarneem die je zelf nog niet had gezien waardoor doorbraken heel snel kunnen komen.

Ontvang toegang tot de gratis Masterclass: Liefdevol Leiderschap - Pioniers van de Nieuwe Aarde.

Liefdevol Leiderschap 18 januari 2024