Online programma: Eenheid met God: Leven in Harmonie met het Christusbewustzijn.

Deze quote is de essentie van dit programma: 

“But seek ye first the kingdom of God, and his righteousness; and all these things shall be added unto you.” — Matthew 6:33

Als jij verlangt naar een diepe spirituele verbinding, als je zoekt naar heelheid, liefde en compassie op het meest wezenlijke niveau… dan is ‘Eenheid met God: Leven in harmonie met het Christusbewustzijn’ HET programma voor jou.

In dit programma ontdek je hoe een persoonlijke relatie met God (buiten georganiseerde religie) je leven kan transformeren. Vind rust in Zijn eeuwige aanwezigheid, leer liefde en vergeving omarmen, en ervaar wat voor verschil het in je leven kan maken als God je de weg wijst.

Al vanaf dat ik 22 ben, bestudeer ik alles wat ik kan over Bewuste Creatie.

Ik ben iedere dag op zoek naar een antwoord op de vraag: hoe creëren we onze realiteit op een meer liefdevolle en bewuste manier? Hoe vinden we vrede en vervulling in ons werk of ons bedrijf, met onze creatieve gaven, onze relaties, met geld en op een breder niveau binnen de maatschappij.

En sinds 10 jaar leer ik dit door aan anderen via mijn blogs, boek, events en online programma’s.

En keer op keer zie ik dit: mensen kunnen alles creëren wat ze willen. Ik zie mensen van alles neerzetten. 
Je hoeft alleen maar te kiezen wat je wilt en de acties te nemen in die richting en vroeg of laat manifesteert het zich. Als je simpelweg niet opgeeft, komen je verlangens tot leven. 

Er is een grootschalig besef gekomen van de “maakbaarheid” van het leven. Als ik google hoeveel geld er omgaat in de persoonlijke ontwikkelingsindustrie vind ik dit: 

“The global personal development market size was estimated at USD 43.77 billion in 2022 and is anticipated to grow at a compound annual growth rate (CAGR) of 5.5% from 2023 to 2030.”

Maar je kunt het huis hebben, het succes, het podia, de lifestyle, de relatie, het gezin en het geld en alles waar je naar verlangt en NOG steeds het gevoel hebben:

“Er mist iets” Of de gedachte: “is dit het nu?”

Dus daarmee ervaren mensen nog steeds niet per se de eenheid, voldoening en vervulling waar ze werkelijk naar verlangen. En aan de andere kant is dat besef er ook gekomen: “Materie gaat het gat niet vullen dat we voelen.” 

Ik heb dit persoonlijk ervaren en keer op keer is dit wat ik ook waarneem bij mijn klanten en de mensen om me heen. 

Dus ook al hebben we het in de Westerse wereld beter dan ooit, TOCH ervaren de meeste mensen niet het geluk en de vervulling waar ze diep van binnen naar verlangen.

Als ik kijk naar de mensen om me heen kijk, dan zie ik weleens waar een grote bereidwilligheid en een hang naar persoonlijke ontwikkeling en een toegenomen persoonlijke kracht, maar ik zie ook nog ZO veel uitdagingen.
Ik zie dat er veel mensen verslaafd zijn aan social media, eten, drank of juist aan fysieke zaken.
Ik zie veel mensen die twijfelen aan zichzelf en die minderwaardigheidsgevoelens, onzekerheid en angsten ervaren.
Ik zie veel mensen die zichzelf vergelijken met anderen en twijfelen aan zichzelf omdat het hen niet lijkt te lukken. 
Ik zie veel welvaartsziekten en ziektes zoals depressie en burn-out.
Ik zie veel relatieproblemen, veel gebroken gezinnen en mensen die geen contact meer hebben met hun familie. 
Ik zie veel mensen die het gevoel hebben dat ze moeten leven met een masker voor omdat ze anders bang zijn dat ze afgewezen worden. 
Ik zie veel mensen die een chronisch gevoel van “niet goed genoeg” hebben. 
Ik zie veel mooie mensen het financieel heel zwaar hebben.
Ik zie veel mooie mensen met een prachtig hart die mooie initiatieven starten en niet de resultaten halen waar ze naar verlangen, terwijl ze in alles voelen dat dit exact is wat de wereld nodig heeft. 
Ik zie dat veel kinderen het ook al extreem uitdagend hebben in hun leven.

En dan heb ik het nog niet eens over de grote wereldproblemen zoals honger, armoede, oorlog en ongelijkheid….

Hoe is dit toch mogelijk? Met 8 miljard mensen op de aarde en alle kwaliteiten die mensen hebben, de technologie en al het geld wat er is, zou je denken dat alles er is om op een betere plek te zijn?

Wat ik zelf ben gaan geloven, is dat mensen de oplossing zoeken op de verkeerde plek.

Mensen denken dat ze het “zelf” moeten doen. Maar ik ben gaan geloven dat dit niet waar is. Ik denk dat de overtuiging om het “zelf” te willen doen, los van God, voortkomt omdat mensen bang zijn om de controle en de regie te verliezen. 

We hebben allemaal situaties ervaren dat we intens veel pijn hebben gehad in het leven. En die pijn is gekomen in relatie tot andere mensen. En om onszelf te beschermen zijn we gaan denken dat we het “zelf” kunnen. We zijn onszelf letterlijk af gaan scheiden van onze Bron en van elkaar, en we doen dit om onszelf te beschermen, niet wetende dat dit JUIST onze pijn veroorzaakt. 
Maar wat we tot nu toe doen, dat werkt niet. Alle beschermingsmechanismes die we hebben ingebouwd om ons veilig te houden en om de liefde te ervaren waar we ZO diep naar verlangen, die werken helemaal niet! 

Wat ik ben gaan geloven is dat we het helemaal niet "zelf" hoeven doen en zelfs niet eens zelf KUNNEN doen, maar dat we de verlossing ligt in onze relatie met God.

En niet in de God die aan ons is gepresenteerd in de vorm van georganiseerde religie, maar in onze eigen persoonlijke relatie met God. Wat als de vervulling waar mensen werkelijk naar verlangen en de Hemel op Aarde er gewoon al IS, en wat als het ENIGE wat we hoeven te doen, onze ogen hiervoor te openen en in afstemming met God te gaan leven? En dat AL het andere daar uit voortkomt? 

“But seek ye first the kingdom of God, and his righteousness; and all these things shall be added unto you.” — Matthew 6:33

Wat ik over de jaren heb gezien is dat God een uitdagend woord voor mensen is geworden. 

God wordt geassocieerd met een straffende en veroordelende God. 
In Gods naam zijn misdrijven gepleegd. 
In georganiseerde religie is regelmatig sprake van misbruik en God wordt vaak “gebruikt” om mensen dingen te laten doen die ze niet per se zelf willen doen omdat ze anders niet in de hemel komen. 
Waar grote groepen mensen (en dus grote geldbedragen samen komen) verliezen mensen zichzelf alsnog in hun eigen ego. 
Als mensen het idee hebben dat ze niet in “dezelfde” God geloven, kan dat een reden zijn voor oorlog, moord en allerlei slechte zaken. 
Mensen die hun “geloof” verlaten, worden soms buitengesloten en raken alles kwijt. 
En ga zo maar door. 

Maar de vraag is: ligt dit aan God of ligt dit aan de mens? 
Ik denk dat het aan de mens ligt. 
Niet dat mensen slecht zijn, helemaal niet; ik geloof dat iedere mens van nature puur en onschuldig is. We hebben gewoon heel lang in separatie van God en onze ware natuur geleefd waardoor we veel pijn hebben ervaren en een wereld hebben gecreëerd, waarin we als zielen niet kunnen floreren. Er is juist heel veel compassie nodig, want het is gewoon uitdagend om God te leren kennen voor wie Hij ECHT is door onze conditionering en de perceptie die we hebben. 

Maar ondanks dat ik ook bovenstaande zaken over God meekreeg, ben ik de afgelopen jaren TOCH een persoonlijke relatie met God aangegaan en ik leerde een hele andere God kennen, dan die de wereld mij voor had gespiegeld. 
Ik leerde een God kennen die ECHT van me houdt en die altijd voor me klaar staat. 
Ik leerde God kennen als warm en zacht en uitermate compassievol. 
God is nooit boos op me. God straft me nooit. Zijn armen zijn altijd open en Hij wil altijd het beste voor me.
Ik zou de energie die ik voel bij God beschrijven als een eeuwige Goddelijke glimlach.
Ik ben God gaan zien als het begin, het einde en alles ertussenin.

En ik ben gaan zien dat de verlossing er niet in ligt om mijn persoonlijke wil door te drukken op mijn omgeving, maar om te gaan leren in eenheid te leven met God, door het Christusbewustzijn, dus door te gaan leren wie Jezus was: de persoon die in eenheid leefde met God en in harmonie met Hem te gaan leven. 

Ik zie het bij ZO veel mensen om me heen: We WILLEN goede mensen zijn. En we hebben allemaal een plaatje in ons hoofd wat dan “goed” en “slecht” is en we denken dat, als we eenmaal aan dat plaatje voldoen, dat we DAN eindelijk de vervulling en verlichting ervaren waar we naar verlangen. Maar dat lukt niet. Vroeg of laat kom je problemen of situaties in je leven tegen die je afhouden van dat “plaatje” en die je niet kunt veranderen. En wat doe je dan?

Dan weet je dat er maar EEN weg is: de weg van God. Om te gaan zien dat IN het Christusbewustzijn (dus het bewustzijn van eenheid en liefde) we al vergeven ZIJN en dat er juist diepe compassie mag zijn voor ons eigen onbewustzijn en dat we alleen maar vanuit die onvoorwaardelijke zelfliefde de keuzes kunnen gaan maken die ECHT dienstbaar zijn aan ons.

“There is a God-shaped vacuum in the heart of every person which cannot be filled by any created thing, but only by God the Creator, made known through Jesus Christ.” — Blaise Pascal


Sinds ik zo leef is mijn hele wereld aan het veranderen. De uitdagende situaties die ik ervaar zijn niet opeens weg. Ik denk juist dat dit ook nooit een doel kan zijn. Maar er is ZO’N diep vertrouwen dat, als ik God volg en in afstemming met het Christusbewustzijn leer leven, dat alles zich ontvouwt zoals het zich ontvouwt. Lagen van angst en oordeel vallen van me af. Iedere dag voel ik me meer en meer ontspannen in mijn eenheid met God. 

Ik zie en ervaar God ook niet als een persoon buiten ons, maar als onze essentie, als de bron van al het leven, of liever gezegd: als het leven ZELF.

Maar omdat wij wel mensen zijn en we leven in de illusie van separatie, vind ik het fijn om het over een een persoonlijke relatie met God te hebben. Ik geloof dat dit een van de redenen is dat God de mens gecreëerd heeft: om relaties en verbinding aan te gaan met zichzelf, wat niet mogelijk is zonder de illusie van separatie.

God heeft ons gecreëerd met een vrije wil. En wij kunnen zelf kiezen OF we onze eenheid met God erkennen of niet. 

Wij kunnen ZELF kiezen of we in eenheid leven met God of met wat mensen de Duivel noemen en alles daartussenin. 
En wat we ook kiezen, God houdt onvoorwaardelijk van ons, hoewel het 100% gevolgen heeft voor hoe ze onszelf voelen als mensen in ons fysieke leven. 

Wat ik merk, is dat leven in eenheid met God me ZO veel brengt en dat gun ik jou OOK!

Wat brengt het me om een persoonlijke relatie met God op te bouwen en stap voor stap te leren leven in harmonie met het Christusbewustzijn?

En nogmaals: dat gun ik jou OOK. Daarom wil ik je DOL graag uitnodigen om samen met mij de reis aan te gaan om een diepere relatie met God te creëren. 

"For God did not send his Son into the world to condemn the world, but to save the world through him" -- Johannes 3:17

Dit programma is uniek, er is geen programma zoals dit.

Dit is een ontdekkingstocht, waarbij we op een hele persoonlijke manier op reis gaan, om samen onze relatie met God te ontdekken en te verdiepen en samen te onderzoeken wat er voor nodig is om in harmonie te leven met het Christusbewustzijn.

We gaan zo lang samen op reis als goed voor ons voelt.
Jouw “lidmaatschap” voor dit programma is maandelijks opzegbaar, maar wordt stilzwijgend verlengt zolang je niet opzegt. 

Dit programma is reeds gestart, maar je kunt alle calls terugkijken.

Iedere vrijdagochtend om 10.00 komen we via Zoom samen. Als je er niet live bij kunt zijn, dan kun je de opname bekijken. 

Ik zal eerst een stukje “teaching” doen en daarna zal ik vragen beantwoorden en kunnen we de dialoog aangaan om gevoelens, gedachten en beelden te delen en samen te groeien, te leren en aan onze relatie met God te werken. 

Je ontvangt toegang tot de Telegramgroep van ‘The House of Divine Creation’ Hier kun je vragen stellen, ervaringen delen en met andere deelnemers verbinden tussen de calls door. 

Dit zijn de onderwerpen die aan bod komen tijdens de wekelijkse Calls:

Wat is je investering voor dit programma?

Ik voel dat een relatie met God voor iedereen mogelijk moet zijn, ongeacht wat je financiële situatie is. Geld is een een uitwisseling van liefde en waardering en je geeft ook aan aan God waar je in investeert waar je MEER van wilt in je leven. Dus ik nodig je uit om het level van investering te kiezen dat jij in je hart voelt dat helemaal oké is voor hoe jij op wil komen dagen in je leven. 
Je kunt kiezen tussen Fundering, Bloei of Groei OF je kunt kiezen voor de VIP versie, iets verder hier onder op de pagina. 

Dit zijn de flexibele investeringslevels waar je uit kunt kiezen: 

Als je inkomen minimaal is, dan kies je voor een investering van €17,00 ex BTW per maand (Fundering)
Als je iets meer kunt missen, dan kies je voor een investering van €37,00 ex BTW per maand (Bloei.)
Als je meer besteedbaar inkomen hebt, dan kun je kiezen voor een investering van €77,00 ex BTW per maand (Groei.)

Mocht je in een situatie zitten dat zelfs 17 euro per maand niet mogelijk is, maar je bent wel bereid om je tijd en positieve energie te investeren en op andere manier “vooruit” te betalen, mail dan naar
info@maartjekoper.nl We kijken graag met je wat de mogelijkheden zijn.

Waarom wil je dit programma niet missen? Zelfs als je weinig met het woord God hebt?

Uiteraard om alles wat ik heb gedeeld dat mijn relatie met God me oplevert met als doel dat jij hetzelfde gaat ervaren, maar ik denk dat het vooral belangrijk is om mee te doen voor je eigen heling en voor onze collectieve heling.

Veel hedendaagse leraren die actief zijn op het vlak van bewustzijnsontwikkeling zoals Eckhart Tolle en Abraham Hicks en vele anderen zijn er open over dat ze het woord “God” uit de weg gaan omdat het heel veel weerstand bij mensen op kan roepen. Ze gebruiken dan liever woorden als Bron of Universum zodat mensen hun boodschap kunnen horen. En ik begrijp dat heel goed, maar ik heb besloten om hierin een andere keuze te maken, en wel om deze reden:

Dit is in mijn ogen wat het is: Voor mij is God wie we ZIJN. Het is onze eigen puurste essentie, onze levensenergie. God is het leven ZELF. En ja, je kunt het woord vervangen als je weerstand hebt. Maar de vraag is: WAAROM? Wat is de reden?

Ik gok dat mensen dit doen om hun eigen weerstand, weerstand, pijn en ongemakkelijke gevoelens uit de weg te gaan OF om geen weerstand en oordelen van anderen los te maken. Als er een andere reden is, dan deel het gerust met me. En ik snap, als mensen anders compleet afhaken dat mensen denken: “Dan liever over de Bron of het Universum praten, zodat we mensen nog IETS mee willen geven.” En die keuze kan heel valide zijn. Maar ik voel in alles dat dat voor mij niet (meer) klopt. Want aan het einde van de dag wil ik niet “ergens” komen, ik wil bij God zijn. Ik wil me totaal vervuld voelen en EEN voelen met mezelf en God en als jij op deze pagina bent, dan is dat waarschijnlijk wat jij ook wilt. 

Door zaken uit de weg te gaan, geven mensen LETTERLIJK hun regie en kracht weg en ik denk dat dit juist een van de problemen is van deze maatschappij: dat mensen hun eigen regie TE gemakkelijk weggeven aan mensen die NIET het beste met hen voor hebben.

Overal waar je geen licht durft te laten schijnen, daar kan het duister de macht grijpen. 

Het is VEEL beter om deze weerstand aan te kijken en oprecht voor liefde te kiezen.
Als je geen weerstand meer hebt tegen het woord God, dan kun je er vanuit volledig bewustzijn voor gaan kiezen om het wel of niet te gebruiken. Maar mijn gevoel zegt, dat, als je je weerstand voor het woord God geheeld hebt, dat jij dan dezelfde allesoverheersende liefde gaat voelen die ik nu ervaar als ik aan het woord God denk. 

Ik vroeg even aan Chat GPT of hij kon vinden hoe hoog het woord God vibreert op de schaal van Bewustzijn van Hawkins.
Dat kon hij niet vinden, maar wat hij wel aangaf was dit: 

“Volgens de schaal van bewustzijn van David Hawkins varieert de hoogste staat van bewustzijn, genaamd ‘verlichting’, van 700 tot 1000. Deze staat is slechts bereikt door enkele individuen zoals Boeddha, Jezus en Krishna. Het is interessant om op te merken dat gewoon aan deze individuen denken, al kan leiden tot een verhoging van iemands eigen bewustzijn, gezien de enorme impact die zij hebben gehad op het collectieve bewustzijn van de samenleving.”

En dan was Jezus de fysieke manifestatie van God, moet je nagaan wat het woord God in potentie met je kan doen? 

Ik ben 100% klaar voor deze reis en met HEEL mijn hart nodig ik je uit om ook niets dan liefde voor jezelf en AL het andere in je leven te gaan ervaren.

OF KIES voor de VIP Versie!

Ik heb er voor gekozen om ook een VIP versie te introduceren. Je kiest voor de VIP versie per 3 maanden. Na iedere 3 maanden besluiten we samen om te verlengen of dat je op de plek bent waar je wilt zijn en zelf verder kunt. Naast de wekelijkse Calls op vrijdag en toegang tot de Telegram groep krijg je ook: 

❤️ Een 1 op 1 sessie aan het begin van het traject. In deze sessie leer ik je energie kennen en help ik je om te voelen en ontdekken wat God door je heen wil laten ontstaan en hoe je jouw persoonlijke wil op Hem af kunt stemmen qua denken en handelen zodat je dromen tot realisatie kunnen komen. Ik help je om de space te creëeren EN te houden voor waar je heen wilt zodat het tot leven kan komen. 

❤️ Als het dienstbaar aan je proces is om toegang te krijgen tot bepaalde van mijn online programma’s, dan krijg je deze toegang, zodat niets jouw groei in de weg staat.

❤️ Tot slot ontvang je onbeperkt coaching via Telegram of what’s app. Omdat ik je energie en je hart ken en ook je energie kan voelen via het eenheidsveld, is deze manier van coaching ideaal. Je zult zien dat je vaak al antwoorden krijgt als je er alleen al aan denkt om me een berichtje te sturen of om advies te vragen. Meestal WEET je wel wat er mag ontstaan en dan is het puur die bevestiging die je nodig hebt. En soms is het echt nodig om samen iets uit te diepen. Meestal zijn een paar appjes en spraakberichtjes heen en weer voldoende voor jouw doorbraak. Mocht dat niet zo zijn, dan kunnen we altijd even bellen om jouw volgende doorbraak teweeg te brengen.

Waarom kies je voor de VIP Versie?

Je kunt nu tijdelijk kiezen voor de VIP voor een 50% lagere investering. Dit bied in eenmalig aan om meer testimonials te krijgen om de kracht van in eenheid met God meer zichtbaar te maken en om te laten zien hoeveel het mensen kan brengen door in afstemming met het Christus bewustzijn te gaan leven en hun vrije wil helemaal af te stemmen op Gods wil.
Deze investering gaat omhoog als ik voel dat ik voldoende testimonials heb. 

De investering voor de VIP versie is nu tijdelijk geen €1997,00 maar €977,00 ex BTW per 3 maanden of €397,00 ex BTW per maand.

Het maakt niets uit of je voelt dat er zaken mogen ontstaan op het gebied van werk, ondernemen, relaties of welke uitdagingen je ervaart, leren leven vanuit overgave aan God en in eenheid met het Christusbewustzijn werkt altijd op dezelfde manier. Als je een behoefte voelt aan meer persoonlijke begeleiding en een mentor op de ‘speeddial” dan is dit DE keuze voor je. Wil je toch nog even wat vragen of overleggen over dit VIP traject? Boek dan HIER een vrijblijvende Afstemmingssessie aan, dan kijk ik even met je mee of ik degene ben die jou kan helpen of dat er toch een andere weg voor je is. 

Wat zeggen mensen over samen met mij werken in mijn eerdere programma's?

Op deze pagina vind je een paar van de testimonials van mensen die eerder deel hebben genomen aan onze programma’s. Via het menu hierboven kom je op de testimonial pagina.

Ik leer iedere keer zo veel van je!

“Ik weet nooit wat je me gaat leren. Ik heb zelden een vraag. Maar ik leer ELKE keer zo veel van je. ❤️”
Vivian

Sinds ik jouw programma volg heb ik zoveel meer energie.

“Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad, ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen. De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil. Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!!”
Marit

De content sluit altijd aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk.

"Me opgeven voor Maartje´s programma – terwijl ik haar nog niet kende – is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen …. Ik vind Maartje´s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten! Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet. Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!"
Mirjam

Wat je zegt voelt als thuiskomen.​

“Ik voel in je audio’s je energie die zo iets raakt en in beweging zet in mijn energie wereld. Jij gelooft in heel veel cellen van je lijf wat je zegt en dat is thuis komen om te voelen. Ik hou van je eerlijkheid en dat jij laat zien. Wie je bent en waar je door heen gaat. Daar leer ik van. Ik ben een megacreator en jij hebt mij mede weer op dat pad gekregen.”​
Deborah

Ik waardeer je eerlijkheid enorm.

“Dank je Maartje. Waar ik altijd veel aan heb is dat je jezelf laat zien met al je twijfels. Dat geeft me vaak net even dat duwtje om door te gaan. Ik waardeer je eerlijkheid enorm.”
Gerardina

Jij bent een levende legende.

"Holy fucking wow!! Jij bént een levende legende. Zo slim, echt, recht voor z’n raap.. groots in je diepgang én in het mensen daarin mee te nemen. No shit, no drama. En als ik mist ervaar, bezit jij de gave om mij helder te doen denken. Ook nu weer help je mij door te laten zien dat dit ècht voor blijft komen. Dat maakt het voor mij nét iets minder lastig om te vertrouwen. Dat is het…. jij maakt een pad en als ik daarop loop wéét ik dat het kan. Jij maakt dat mijn vertrouwen blijft groeien. Ik lief jou!"
Anouschka

Jouw werk is van mij van onschatbare waarde.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”
Femke

Jij spreekt de taboes uit.

“Jij spreekt de taboes uit. En ik heb er altijd heel veel in mijn hoofd gehad. Doordat jij ze uitspreekt, dingen anders belicht, iets omdraait in mijn hoofd, kan ik weer verder.”
Margot

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent."
Josje

Er zijn al zo veel blokkades opgeruimd.

"Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken."
Miranda

Ik vind dat je heel veel waarde levert.

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny

Ik heb ‘s nachts goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen

"Dankzij jou heb ik mijn negatieve angstgevoelens van de laatste 2 jaar in een paar dagen kunnen ombuigen naar een diep vertrouwen. Mijn man en ik zaten in een financieel heel moeilijke positie al 2 jaar aan een stuk en de allermoeilijkste, spannendste maand met de hoogste rekeningen zou december 2017 worden; maar dank zij jouw mails (en mijn lezen en toepassen van jouw kennis) heb ik de switch kunnen maken van angst naar werkelijk diep vertrouwen. Ik heb ‘s nachts terug goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen. Door echt toe te passen wat jij zo bevattelijk verteld, was ik mijn angst op een tweetal dagen kwijt. Plots kon ik heel duidelijk zien hoe ik met mijn angstgevoelens voor tekort; ook tekort gecreëerd had de voorbije 2 jaar. We hadden met ons bedrijf en ook persoonlijk weliswaar grote stappen gezet, maar het was steeds moeilijk en heel vermoeiend. Tot jouw mails gekomen zijn en nu heb jij die grote, innerlijke scheppingskracht in mij wakker gemaakt. Dus lieve Maartje, heel erg bedankt voor jouw grote, ontzettend positieve liefdevolle bijdrage aan mijn leven vol overvoed en dit is nog maar het begin want ik heb nu nog heel veel supertoffe plannen die ik allemaal ga verwezenlijken!!"
Ann

Door jou zie ik dat ik mijn leven zelf kan creëren.

“Jij gebruikt de woorden die ik wil zeggen maar niet kon vinden. Door jou zie ik in dat ik zelf mijn leven kan creëren op een voor mij aansprekende en passende manier. Ik voel me opgeladen na het lezen van je teksten en deze resoneren enorm met me. Jij bent mijn ‘niet lullen maar poetsen’-voorbeeld. Een inspiratiebron. Dus dank je voor wat je doet. 🙏🏻”
Anja

Wie ben ik en waarom voel ik een diepe drive om deze kennis met jou te delen?

Al op jonge leeftijd ervaarde ik relatief veel uitdagingen in het leven.

Ik voelde me op de middelbare school al nooit echt happy en ik kon moeilijk mijn plek vinden.
Maar ik kon het nog ergens “volhouden” omdat ik dacht dat het allemaal anders zou worden zodra ik het huis uit was. Dan had ik mijn eigen leven en kon ik mijn eigen keuzes maken, zo dacht ik.
Een week voordat ik 18 was pakte ik mijn spullen en verliet ik mijn ouderlijk huis om van Tilburg naar Den Haag te verhuizen. Ik dacht dat, als ik mijn eigen keuzes kon maken, dat het allemaal beter zou worden, maar ik vond ook in Den Haag niet de vervulling waar ik naar op zoek was.

Toen ik 23 jaar was bevond ik me op een dieptepunt in mijn leven.
Ik zat vast in een toxische baan waar ik voelde dat ik niet thuis hoorde. Ik moest echt mijn best doen om de dagen door te komen en ik deed er alles aan om maar niet te hoeven voelen hoe ongelukkig ik werkelijk was.
Ik voelde dat mijn leven niet klopte, maar ik had GEEN idee wat ik daar aan kon doen. Ik had de tools om met mijn pijn, emoties en verlangen om te gaan simpelweg niet meegekregen. Ik gebruikte iedere dag drugs om mijn pijn en de leegte van mijn bestaan niet te hoeven voelen.

Ik was niet gewend om me af te vragen waar IK naar verlangde en te delen wat ik werkelijk voelde.

Wat ik had meegekregen was dat anderen voor mij bepaalde wat ik behoorde te doen en mij vertelden of ik dingen “goed” deed ja of nee. Ik was alleen maar bezig met mijn best doen om goed genoeg gevonden te worden en om erkenning en bevestiging te krijgen.
Maar het werkte niet.
Ik was doodongelukkig en ik raakte mezelf volledig kwijt.
Dat leidde tot een depressie, een angststoornis en uiteindelijk een flinke burn-out.

Op een ochtend kwam ik op mijn werk en een collega vroeg me hoe het met me ging omdat ik er niet goed uitzag en ik kon alleen nog maar huilen. Nee het ging niet goed met me. En het was tijd dat ik dat eindelijk eens toe ging geven.
Omdat ik met mijn rug tegen de muur stond en letterlijk geen kant meer op kon, had ik eindelijk genoeg moed om toe te geven dat het niet goed met me ging en dat er iets moest veranderen.
EINDELIJK begon ik de vragen te stellen die ik al die tijd uit de weg ben gegaan.

“Is dit hoe het leven behoort te zijn? Is dit ECHT hoe mijn realiteit er de rest van mijn leven uit gaat zien?”

Iets in mij weigerde om te accepteren dat het leven ECHT zo moeilijk was.
Ergens diep van binnen fluisterde een stemmetje dat ik geboren was voor iets groters en iets mooiers en dat er iets was wat ik nog niet kon zien, waardoor mijn leven anders zou kunnen zijn. Dat er ook voor mij een manier was om ECHT iets moois te doen met mijn leven.

Het Universum bracht me in aanraking met het boek van Louise Hay “Je kunt je leven helen.”
Toen ik het boek een half jaar eerder voor de eerste keer in mijn handen had gehad, moest ik helemaal NIETS hebben van wat zij deelde in haar boek. Ik was totaal niet spiritueel opgevoed en ik geloofde echt alleen maar in wat ik met mijn eigen ogen kon zien. En deze vrouw zei dat ze zichzelf van kanker had genezen alleen maar door haar bewustzijn en haar gedachten te veranderen? Ik vond het kwakzalverij.
Maar toen ik thuis zat, gebroken, depressief en verslaafd, toen dacht ik “Hmmm. Misschien zit er een kern van waarheid in. Wat ik nu doe leidt me in ieder geval niet naar waar ik naar verlang.”
Ik besloot dus om mijn weerstand opzij te zetten en het boek nogmaals te lezen. Maar dit keer las ik het met andere ogen. Ik voelde een diepe, diepe shift in mezelf ontstaan. Ik voelde en ervaarde op dat moment met mijn hele wezen: “Wat Louise deelt in haar boek is de werkelijke waarheid: Ik ben de creator van mijn realiteit. En ik heb deze puinhoop gecreëerd en nu is het tijd om iets nieuws te creëren.”

En toen ik mezelf de vraag stelde wat ik dan ECHT wilde, kwam het volgende antwoord: “Ik wil iedere dag alles leren over hoe we onze realiteit creëren en schrijven.”
Want ik HOU van schrijven en ik voelde diep van binnen dat er, ondanks alle problemen een Krachtige Creator in me zat.

Toen ik mijn kennis van de Wet van Aantrekkingskracht ging toepassen in mijn leven, manifesteerde ik geweldige dingen: 
Ik manifesteerde een succesvol bedrijf, een mooi huis, een mooie lifestyle en ik maakte verre reizen. En dat was geweldig en ik heb ben dankbaar dat ik dat allemaal heb mogen ervaren, maar toch voelde ik op een diep niveau dat er iets miste. Ik ervaarde alle gemakken van de materiële wereld, maar ik ervaarde nog niet de vervulling waar ik werkelijk naar op zoek was. Het voelde nog een beetje “leeg” alsof ik nog niet op het goede pad was. 

Ik heb uiteindelijk alles losgelaten: het succes, het geld, het huis, de lifestyle, de verre reizen en zelfs mijn huwelijk om opnieuw op zoek te gaan naar die vervulling waar ik zo naar verlang. 

Ik leef nu een veel bescheidener leven, maar iedere dag ervaar ik door mijn relatie met God die vervulling waar ik ECHT naar op zoek was. Met God aan mijn zijde voelt alles mooier en lichter. Ik voel zoveel blijdschap om dit gevoel met anderen te kunnen gaan delen!

 “We’re all just walking each other home.” ― Ram Dass

FAQ

Hier vind je een aantal van de meest gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Stuur een mail naar info@maartjekoper.nl

Ik denk dat het eigenlijk heel simpel is: je voelt de roep in je hart. Je voelt letterlijk Gods roeping. Je ervaart een nieuwsgierigheid, een diep verlangen naar heelheid, een “missen” of wat voor pull dan ook. En laten we eerlijk zijn: je hebt NIETS te verliezen. Je kunt opzeggen wanneer je wilt, dus als het toch niets voor jou is, dan kun je na een paar weken je lidmaatschap beëindigen. 

Ja dat kan. Je kunt zo lang meedoen als afgestemd voelt voor jou. Als je voelt dat dit niet de plek is voor jou om te zijn, dan vraag aan God, of Hij je leidt naar de plek die de grootste bijdrage is voor jouw persoonlijke, spirituele en mentale groei. Hij zal je altijd de weg wijzen. 
Stuur simpelweg een mailtje naar info@maartjekoper.nl en we beeïndigen je lidmaatschap.

Wellicht open ik de deuren later weer, ik heb geen idee. Maar de eerste 10 sessies gaan echt een “basis” vormen. Alle calls worden opgenomen, dus de eerste 2 sessies, kun je prima in januari op je gemakje inhalen als je er niet live bij kunt zijn. Maar het is ZO veel krachtiger om dit programma, zo veel mogelijk, met de groep te volgen, op het moment dat we het doen, in plaats van over een paar maanden alleen maar replays te volgen. Deze zullen vast ook mega waardevol zijn, maar er gaat niets boven live energie! 

Nee, het “weg willen hebben” van gevoelens is een hele ongezonde ontwikkeling. Dit wordt ook wel spiritual bypassing genoemd. Het is een hele onnatuurlijke en onmogelijke manier om verlichting te bereiken. Verlichting bereik je niet door negatieve gevoelens of pijn te ontkennen of te doen of wensen dat het er niet is. Verlichting bereik je door een diep niveau van compassie en liefde VOOR de pijn te creëren en de delen van jou en andere mensen die pijn hebben. 

Dit is een van de aller lastigste zaken die er is, ik kan niet zeggen dat ik hier ben of verlicht ben, maar ik heb momenten van verlichting en ik vertrouw er op dat het zich ontwikkelt, zoals het zich behoort te ontwikkelen. 

Stel, je hebt ECHT hele negatieve ervaringen met georganiseerde religie of het woord God en het is TE uitdagend om die pijn aan te kijken, dan is dit programma misschien niet HET beste programma voor jou. Want als er verdrukt trauma getriggert wordt, dan kan ik je niet persoonlijk opvangen en er voor je zijn. Het gevolg is dan dat je je verloren of eenzaam zult voelen en dat gaat het niet beter maken. Maar ik raad je wel aan om een goede therapeut te zoeken om dat trauma aan te kijken en te verwerken want niet verwerkt trauma remt de stroom van levensenergie en die blokkades kunnen veel problemen veroorzaken.