Ontvang de gratis Masterclass: de 7 stappen van de Bewuste Creatie Blauwdruk - Ontwaak je Diepste Verlangens en Realiseer je Volste Potentie.

Opt-in freebie or newsletter (top)
environmental protection, natural reserve, ecology
Author picture

9 Bewuste Creatie Misverstanden waardoor je Creaties moeizaam tot leven komen

Ik zie nog iedere dag zoveel “misverstanden” over Bewuste Creatie.
In deze blog ga ik een aantal van de misverstanden delen. 

Hierbij de 9 grootste misverstanden over Bewuste Creatie waardoor jouw Creatie Processen langer kunnen duren dan nodig is.

1. Je moet positief denken om te krijgen waar je naar verlangt.

Dit is niet waar. Ja, je gedachten zijn belangrijk en voordat een verlangen komt moeten ze afgestemd zijn op de frequentie van je verlangen. Maar je kan een lange tijd negatief denken en je kan ook negatief denken over alle andere zaken in je leven en dan kan waar je naar verlangt nog steeds op komen dagen. 

2. Iemand anders kan voor jou bepalen of je manifestaties wel of niet komen.

Ook dit is onjuist. In de wereld van de Universele Wetten wordt er ook wel gezegd: “Everyone is you pushed out.”
Op het niveau van bewustzijn zijn we allemaal met elkaar verbonden en uiteindelijk zijn we allemaal EEN.
Iedereen in je leven komt opdagen als een spiegel van jouw bewustzijn. Dus niemand heeft de regie om te voorkomen dat jij kan manifesteren wat je wilt manifesteren.

3. “Het Universum” bepaalt of je manifestatie komt, of het kan je wel of niet lukken om iets te manifesteren.

Als je ergens naar verlangt, dan IS het al een feit. Energetisch gezien is het al aanwezig. Je verlangens komen namelijk niet van “jou,” als een separaat persoon, ze komen vanuit de Bron van alle Creatie. Er is iets groters dan jouw menselijke zelf wat de levensgevende energie heeft en zichzelf wil ervaren.
En er is zeker geen extern Universum die bepaalt of iets wel of niet “meant to be” is. Jij BENT het Universum. “Het Universum” doet maar EEN ding en dat is constant jouw vibratie naar je terug spiegelen aan de hand van de “werkelijkheid” die je met je fysieke zintuigen waarneemt.

4. Je moet opletten dat je niets “verkeerd” doet om je manifestatie te “verpesten.

Zie hierboven. Links om of recht om, zal het er komen. Het zijn namelijk de ervaringen die je ziel wil hebben op aarde. Het zijn niet “zomaar” willekeurige egoïstische verlangens die eigenlijk niet “nodig” zijn.

5. Het heeft veel tijd nodig voordat je manifestatie komt.

Nee, de Wet van Aantrekkingskracht is: Vraag en het wordt gegeven.
Dat kan onmiddelijk.
De enige tijd die er nodig zou zijn is om de weg te creëren die je verlangen nodig heeft om bij je te komen. Maar dat kan relatief snel gaan.
De tijd die wij als mensen nodig hebben is de tijd die we nodig hebben om de blokkades op te ruimen die tussen het “vraag en het wordt gegeven stuk” zitten. En er zijn vaak ervaringen nodig om die blokkades van het onbewustzijn in het bewustzijn te brengen.

6. Als je hebt waar ik naar verlang, dan kan je eindelijk gelukkig zijn.

Dit soort gehechtheid mag je helemaal loslaten. Het gaat namelijk om de ERVARING en de persoon die je wordt, en niet specifiek om de kers op de taart.
Ik noem het vaak de “Manifestatie Mindfuck.” Want je mag eerst afgestemd raken op je verlangen en als je een energetische match bent, dan valt je verlangen als je ware weg en DAN popt je verlangen op in je fysieke realiteit. HIER kun je de blog lezen die ik heb geschreven over de Manifestatie Mindfuck.

7. Je moet je verlangen loslaten.

Mensen zeggen vaak, als je te gehecht bent en zaken stroef gaan: “Laat het los.”
Maar dat is niet nodig en ook niet MOGELIJK. Als je iets graag wilt, dan ben je er nu eenmaal veel mee bezig en daar is NIETS mis mee.
Wat je wil loslaten is de GEHECHTHEID.
Maar die gehechtheid wordt vaak veroorzaakt doordat je overtuigingen hebt dat iets niet zou kunnen of lukken of dat je niet weet HOE. Als je zou weten dat je verlangen er hoe dan ook zou komen en het IS al onderweg, dan hoef je er nooit over te stressen toch?

8. Je moet hard werken om je verlangen tot leven te brengen.

Het ENIGE wat je hoeft te doen is je overtuigingen, gedachten, gevoelens en acties af te stemmen op de versie van jou die al heeft waar je naar verlangt.
En meestal is er een vorm van geïnspireerde acties die je dan neemt. Maar die voelen nooit geforceerd en vragen nooit energie van je.
Je vult als het ware je energetische kopje en vanuit de “overflow” neem je acties.
Geïnspireerde acties zullen altijd goed voelen.

9. Fake it till you make it.

Een hele bekende afspraak: “Fake it, till you make it.”
En dit kan zeker helpen om te oefenen met een nieuw deel van je of om in een nieuwe energie te shiften, maar je kunt het Universum NIET voor de gek houden.
Je kunt niet doen ALSOF je een energetische match bent.
Je kunt niet doen ALSOF je onthecht bent van het resultaat.
Je bent het of je bent het niet.
Er is geen quick fix, er is alleen de ware weg van de ware Bewuste Creator, die zichzelf ECHT leert kennen als Creator, niet voor wat het oplevert maar voor hoe het VOELT.

Wil je hier meer over weten vraag dan HIER de gratis training: Creëer Bloeiende en Bewuste Co-Creaties aan.

Deel deze blog