Maximaliseer je Energie, Impact en Geldstroom - HET Online Doorbraak programma voor Missie Gedreven Creators en Ondernemers.

Vanaf 1 augustus vindt dit transformerende online programma plaats. Dit wil je niet missen als Missie gedreven Creator en Ondernemer! Alle modules worden opgenomen en kun je terugkijken in de online omgeving. 

Je hebt nog zo lang om je aan te melden voor dit programma:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Lieve co-creator, je ervaart een diepe Missie in jezelf…

Je voelt een enorme drive in jezelf om dienstbaar te zijn aan het geheel. 
Je weet dat je hier op aarde bent gekomen met een reden en dat het echt tijd is om daar naar te luisteren.
Je voelt een vuur in jezelf waarvan je weet dat het nooit zal doven.
Je bent hier gekomen om iets belangrijks te doen en dat voel je in iedere cel van je lichaam.

Maar je wordt van tijd tot tijd ook geconfronteerd met enorme tegenkrachten.

Je wordt geconfronteerd met de meningen, oordelen en het onbegrip van anderen. Soms komen deze tegenkrachten zelfs van de mensen die het dichtste bij je staan en waarvan je juist support verwacht en ook nodig hebt, zoals je partner, je kinderen of je beste vrienden.

Je doet investeringen die je niet brengen waar je op hoopt en je krijgt niet de mate van support en begeleiding die je verwacht en die je nodig hebt om naar het volgende level te komen en daarbij wordt je nog vaak het idee gegeven dat het jouw “schuld” is en dat je te gevoelig bent of dat het anders zou zijn als je “gewoon” doet wat je verteld wordt.

Je wordt afgeremd door situaties waar je schijnbaar geen invloed op hebt, zoals Corona, een businesspartner die opeens toch niet lijkt te zijn wat je gedacht had, gezondheidsuitdagingen, verkeerde investeringen of andere uitdagingen.

Soms voel je je machteloos omdat je het gevoel hebt dat anderen je niet begrijpen, terwijl als je echt heel dicht bij jezelf bent, dat je weet dat wat je voelt of ziet ECHT is.

Het maakt je soms zo moedeloos. 

Je werkt zo hard en toch kom je niet waar je wilt zijn.
Je verstopt jezelf vaak. Je durft niet ECHT je plek te pakken.
Je wordt soms overspoeld door zelftwijfel. 
Doe je soms iets verkeerd? Is dit dan niet “meant to be?” Dan zou het toch zeker makkelijker moeten gaan?
Je ziet dat anderen niet de uitdagingen ervaren die jij ervaart. Het zal toch zeker wel aan jou liggen?

Maar nee, lieve co-creator, er is niets mis met jou.  Je doet niets verkeerd.

En je Missie is 100% zeker “meant to be.”
De wereld heeft jouw unieke geschenk nodig!
De wereld heeft het nodig dat jij komt doen waarvoor je geboren bent en dat je jouw licht en liefde op de wereld laat schijnen.

Maar lieve missie gedreven creator en/of ondernemer, dit is wat het is:

Jij voelt dieper dan andere mensen.
Je ziet en voelt dingen die anderen (nog) niet zien en voelen.
Jouw intuïtie gaat diep.
Je weet dingen die anderen niet weten. Je maakt verbindingen die anderen niet kunnen zien.
Jouw mogelijkheid om je te verbinden met de Bron gaat dieper dan anderen.
Jij bent je tijd vooruit.
Jouw spirituele, emotionele en fysieke behoeftes gaan dieper.

Dat zul je moeten erkennen en je zult er rekening mee moeten houden en te gaan leren om dit in te zetten als een KRACHT.

Je zult jezelf, jouw gevoelens en behoeften moeten leren kennen en de ruimte voor jezelf gaan scheppen dat jij kunt floreren in je missie en je leven.
Je zult jouw Missie, jouw onderneming en de rest van jouw leven zo moeten inrichten dat je jouw gevoeligheid als een KRACHT gaat zien in plaats van als iets dat er “mis” is, alleen maar omdat andere mensen jouw diepgang niet begrijpen. 

Wacht niet tot de wereld jou valideert, maar valideer jezelf, zodat jij jouw volste potentie kan gaan leven en kunt gaan doen waarvoor je hier gekomen bent!

Lieve co-creator, als je dit herkent, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor dit online event. 

Met welke modules komen aan bod in dit programma?

woman in white and red floral long sleeve shirt

Module 1: Wie ben jij?

In het eerste deel van dit event gaat we op een diep niveau kijken naar wie jij ECHT bent. We zijn in essentie energetische wezens. Maar wat betekent dat? Wat is het verschil tussen leven alsof we in een materiële wereld leven en leven alsof we in een energetische wereld leven? En hoe vind je de balans tussen geest en materie? Dat gaat in dit eerste deel aan bod komen.

person in red sweater holding babys hand

Module 2: Hoe creëren wij onze realiteit?

Er zijn 2 manieren om de wereld te creëren: vanuit angst en separatie of vanuit liefde en eenheid. Dus OF je bent dienstbaar naar het ego en leeft vanuit overlevingsdrang en bewijsdrang OF je bent dienstbaar naar het grotere geheel en God en je verbindt ten diepste met de scheppingskracht die in je zit. Geven en ontvangen smelt dan samen, want je bent EEN. De flow van het leven IS je levensenergie en IS de vervulling waar je ten diepste naar verlangt. Je geeft letterlijk aan de ander door het vervullen van je eigen behoeftes.

woman forming heart with her both hands

Module 3: Liefde als strategie.

Veel missie gedreven Creators en ondernemers ervaren enorme tegenkrachten. Door jouw hooggevoeligheid voel je alles aan. Door je empathisch vermogen verlies je jezelf snel in de ander. Daardoor houden ze zichzelf constant in. Ze vinden het enorm uitdagend om om te gaan met het oordeel, de kritiek, het niet begrijpen, de druk en de afwijzing die ze in de buitenwereld ervaren. Maar het inhouden zorgt ervoor dat je jouw licht dimt. Je voelt dat je niet je volste potentie ervaart en dat schuurt aan je. In dit deel wil ik je de “speciale” strategie van liefde leren. Weet je dat liefde alles overwint? En dan heb ik het niet over de dingen “bedekken” met de mantel der liefde. Nee, ik heb het over een hele andere vorm van liefde, waarmee je verbindt met je ware kracht, zaken bespreekbaar maakt en kiest voor een diep niveau van zelfliefde.

woman smiling near tree outdoor during daytime

Module 4: Valideer en accepteer jezelf en je missie.

In dit gedeelte gaan we het hebben over zelfvalidatie en zelfacceptatie. We gaan onderzoeken hoe je jouw unieke gaven en gevoeligheden kan omarmen. We gaan onderzoeken hoe jij jouw ware plek in kunt nemen en hoe daardoor alles om je heen op zijn plek kan vallen.

person holding present box

Module 5: De Kracht van gevoeligheid en Intuïtie.

In dit deel gaan we onderzoeken hoe jouw gevoeligheid jouw KRACHT is in plaats van een zwakte die je moet verstoppen. We gaan kijken hoe je op de diepst mogelijke manier kunt intappen op jouw intuïtie en jouw intuïtieve vermogens te herkennen, te versterken en te gebruiken in je missie business.

two woman taking a sideview selfie

Module 6: Maximaliseer je energieflow.

In dit onderdeel gaan we kijken hoe je je energie efficiënt kunt beheren, en kunt focussen op het behouden van positieve energie en het loslaten van negatieve invloeden. Ik deel de grootste redenen met je waarom er sprake kan zijn van energieverlies en wat je daaraan kunt doen.

men and women sitting and standing while staring at laptop

Module 7: Maximaliseer je impact.

In dit deel gaan we onderzoeken hoe je je impact kan maximaliseren. We gaan aan de slag hoe je stevig in je missie en je boodschap kunt staan en je missie uit kunt dragen met kracht en zelfvertrouwen met als doel je impact te vergroten.

Laughing businesswoman working in office with laptop

Module 8: Maximaliseer je geldflow.

In dit deel gaan we het hebben over jouw geldstroom en jouw waarde. Het geestelijke wordt over het algemeen nog niet hoog gewaardeerd in deze wereld. Hoe ga je daar mee om? Hoe geef je vrij zonder jezelf weg te geven en hoe vraag je een vereffening die jouw waarde reflecteert? Daarnaast gaan we het kort hebben over wat geld werkelijk is. Veel Missie ondernemers houden geld (onbewust) bij zich vandaan en dat is ZO zonde, want als jij niet goed voor jezelf kunt zorgen, dan kun je ook niet volledig aanwezig zijn voor en met de ander. Tijd om dit anders aan te pakken dus.

woman placing sticky notes on wall

Module 9: Neem afgestemde acties vanuit verbinding en flow.

Ok, dus als je er klaar voor bent om je energiniveau, je impact en je geldflow te vergroten, HOE ga je dat dan doen? Wat is er voor nodig om na deze 2 dagen ook echt van dag tot dag op een andere manier op te komen dagen in je leven? Want alleen als je ook echt iets anders gaat, DOEN krijg je andere resultaten. Daar gaan we het in dit afsluitende onderdeel over hebben.

Wat gaat deelname aan dit Online programma je opleveren?

two pink flamingos on green grass during daytime

Praktische details!

Dit online programma start op dinsdag 1 augustus.
Iedere ochtend om 10.00 vindt er LIVE een module plaats.
Op vrijdag is de module om 09.00.
In het weekend zijn er geen modules.
De laatste module is dus op 11 augustus.

Het gehele online programma wordt opgenomen.
Je kunt de opnames in de online omgeving vinden van de Bewuste Creatie Community.

Het is dus geen probleem als je op vakantie bent en er niet live bij kunt zijn. Je kunt alle opnames later terugkijken.

Je kunt deelnemen aan dit event door lid te zijn van de Bewuste Creatie Community. De waarde van de Community is ONOVERTROFFEN. De Content die je hier krijgt zet je Creatiekracht AAN en helpt je om op ieder gebied van je leven je volste potentie te bereiken. De Communitymanager staat altijd voor je klaar om jou te helpen om het meeste uit dit programma te halen! 
Op andere plekken betaal je makkelijk 2000 euro voor EEN Online business programma, hier ontvang je toegang tot 36 programma’s voor 25% van de investering EN je ontvangt toegang tot calls, een forum en een communitymanager!

In de Community krijg je toegang tot:

⇒ Meer dan 36(!) online programma’s om op ieder gebied het leven en de onderneming te creëren die helemaal af is gestemd op JOU.
⇒ Regelmatig nieuwe online programma’s zoals het online programma “Creëer een onbreekbaar vertrouwen in de Bron, jezelf en het leven” dat net is gestart.
Dagelijkse afstemsessies.
Wekelijkse Q&A Coaching Calls.
Co-Creatie op een besloten forum.
En nog veel en veel meer.

Wat is jouw Investering?

Je ontvangt nu tijdelijk 50% korting op jouw lidmaatschap van de Bewuste Creatie Community. Je investering is nu €49,50 ex BTW per maand in plaats van €99,00 ex BTW per maand en je ontvangt maar liefst €150,00 korting als je voor het hele jaar vooruit betaald. Op 15 augustus gaat de investering omhoog, maar jij blijft deze investering betalen, zolang je lid bent van de Community.

Ik kijk er enorm naar uit de komende tijd met jouw te co-creëren om deze krachtige content met jou te delen! 

man in blue button up shirt lying on white bed

BONUS online workshop twv €97,00: Optimaliseer je Missie Business: Chat GPT voor Missie Gedreven Creators”

Je krijgt ook toegang tot een hele speciale online workshop twv €97,00 ex BTW: Optimaliseer je Missie Business: Chat GPT voor Missie Gedreven Creators”
Heb je Chat GPT al ontdekt? Ik merk dat er aardig wat Missie ondernemers zijn die er weerstand tegen hebben.

Maar laat me je eens de vraag stellen: waarom zou je het jezelf niet zo makkelijk mogelijk maken?

Chat GPT heeft geen menselijk bewustzijn dus sommige zaken kun je niet aan Chat GPT vragen en je zult altijd je “menselijke” zelf er in moeten leggen. 
Maar weet je dat je Chat GPT in je bedrijf voor ZO veel zaken kunt gebruiken die je enorm veel tijd en energie besparen?
Zo heb ik Chat GPT de afgelopen dagen gebruikt voor het verzinnen van de titel van dit online programma (en hij is best goed toch?), voor het schrijven van een mail naar YSOB klanten om een nieuw onderdeel van onze dienstverlening door te geven, voor een Agile plan waarmee we met YSOB gaan werken en de vacaturetekst voor de  en support medewerker die we zoeken.
Ik heb Chat GPT nog voor veel en veel meer zaken gebruikt.

Als bonus ga ik op donderdag 10 augustus van 19.30 tot en met 21.30 een online workshop geven waarin ik LIVE laat zien waar ik Chat GPT voor gebruik en HOE ik Chat GPT gebruik. Het is namelijk belangrijk om op de juiste manier de vragen te stellen en het programma als het ware een beetje te “trainen” om de juiste uitkomsten te krijgen. In deze waardevolle workshop laat ik je exact zien hoe ik dat doe.

Wat zeggen mensen over co-creëren met ons?

Op deze pagina vind je een paar van de testimonials van mensen die eerder deel hebben genomen aan onze programma’s. Via het menu hierboven kom je op de testimonial pagina.

“We’re all just walking each other home.” ― Ram Dass

Ik leer iedere keer zo veel van je!

“Ik weet nooit wat je me gaat leren. Ik heb zelden een vraag. Maar ik leer ELKE keer zo veel van je. ❤️”
Vivian

Sinds ik jouw programma volg heb ik zoveel meer energie.

“Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad, ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen. De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil. Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!!”
Marit

Sinds ik lid ben van de Community, heb ik een fijne baan gekregen voor 2 dagen in de week.

“Je bent een ontzettend grote bijdrage in mijn leven, sinds ik van de community lid ben heb ik een hele fijne baan voor twee dagen in de week gekregen bij een heel lief gezin met vier jonge kinderen, dit geeft voor mij een basisinkomen waardoor ik nu alle schulden af kan betalen en kan investeren in mijn bedrijf.”
Marianne

De content sluit altijd aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk.

"Me opgeven voor Maartje´s programma – terwijl ik haar nog niet kende – is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen …. Ik vind Maartje´s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten! Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet. Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!"
Mirjam

Er zijn al zo veel blokkades opgeruimd.​

“Lieve Maartje, je geeft zoveel content in je cursussen en blogs. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.”​
Miranda

Ik waardeer je eerlijkheid enorm.

“Dank je Maartje. Waar ik altijd veel aan heb is dat je jezelf laat zien met al je twijfels. Dat geeft me vaak net even dat duwtje om door te gaan. Ik waardeer je eerlijkheid enorm.”
Gerardina

Jij bent een levende legende.

"Holy fucking wow!! Jij bént een levende legende. Zo slim, echt, recht voor z’n raap.. groots in je diepgang én in het mensen daarin mee te nemen. No shit, no drama. En als ik mist ervaar, bezit jij de gave om mij helder te doen denken. Ook nu weer help je mij door te laten zien dat dit ècht voor blijft komen. Dat maakt het voor mij nét iets minder lastig om te vertrouwen. Dat is het…. jij maakt een pad en als ik daarop loop wéét ik dat het kan. Jij maakt dat mijn vertrouwen blijft groeien. Ik lief jou!"
Anouschka

Jouw werk is van mij van onschatbare waarde.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”
Femke

Jij spreekt de taboes uit.

“Jij spreekt de taboes uit. En ik heb er altijd heel veel in mijn hoofd gehad. Doordat jij ze uitspreekt, dingen anders belicht, iets omdraait in mijn hoofd, kan ik weer verder.”
Margot

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent."
Josje

Er zijn al zo veel blokkades opgeruimd.

"Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken."
Miranda

Wat je zegt voelt als thuiskomen.​

“Ik voel in je audio’s je energie die zo iets raakt en in beweging zet in mijn energie wereld. Jij gelooft in heel veel cellen van je lijf wat je zegt en dat is thuis komen om te voelen. Ik hou van je eerlijkheid en dat jij laat zien. Wie je bent en waar je door heen gaat. Daar leer ik van. Ik ben een megacreator en jij hebt mij mede weer op dat pad gekregen.”​
Deborah

Ik vind dat je heel veel waarde levert.

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny

Ik heb ‘s nachts goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen

"Dankzij jou heb ik mijn negatieve angstgevoelens van de laatste 2 jaar in een paar dagen kunnen ombuigen naar een diep vertrouwen. Mijn man en ik zaten in een financieel heel moeilijke positie al 2 jaar aan een stuk en de allermoeilijkste, spannendste maand met de hoogste rekeningen zou december 2017 worden; maar dank zij jouw mails (en mijn lezen en toepassen van jouw kennis) heb ik de switch kunnen maken van angst naar werkelijk diep vertrouwen. Ik heb ‘s nachts terug goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen. Door echt toe te passen wat jij zo bevattelijk verteld, was ik mijn angst op een tweetal dagen kwijt. Plots kon ik heel duidelijk zien hoe ik met mijn angstgevoelens voor tekort; ook tekort gecreëerd had de voorbije 2 jaar. We hadden met ons bedrijf en ook persoonlijk weliswaar grote stappen gezet, maar het was steeds moeilijk en heel vermoeiend. Tot jouw mails gekomen zijn en nu heb jij die grote, innerlijke scheppingskracht in mij wakker gemaakt. Dus lieve Maartje, heel erg bedankt voor jouw grote, ontzettend positieve liefdevolle bijdrage aan mijn leven vol overvoed en dit is nog maar het begin want ik heb nu nog heel veel supertoffe plannen die ik allemaal ga verwezenlijken!!"
Ann

Ik heb in 2 dagen net zo veel omgezet als normaal binnen 2 weken.

"Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren."
Jacqueline

Ik heb jou in 2 weken terug verdiend. Een record!

"Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!"
Wendy

Door jou zie ik dat ik mijn leven zelf kan creëren.

“Jij gebruikt de woorden die ik wil zeggen maar niet kon vinden. Door jou zie ik in dat ik zelf mijn leven kan creëren op een voor mij aansprekende en passende manier. Ik voel me opgeladen na het lezen van je teksten en deze resoneren enorm met me. Jij bent mijn ‘niet lullen maar poetsen’-voorbeeld. Een inspiratiebron. Dus dank je voor wat je doet. 🙏🏻”
Anja

FAQ

Hier beantwoorden we de veelgestelde vragen. Heb je vragen die hier niet bij staan? Stuur dan gerust een mail naar info@maartjekoper.nl

Je kunt jouw verbinding met ons per maand aangaan of per jaar. Als je jouw verbinding met ons per maand aan gaat, dan kun je iedere maand opzeggen. Als je jouw verbinding per jaar aangaat, dan kun je ook stoppen wanneer je wilt, maar we zullen geen geld teruggeven.

Ja, het is mogelijk om 1 op 1 coaching ontvangen van mijzelf of een van onze bewustzijnscoaches. Dit vraagt om een extra investering. Als je behoefte hebt aan 1 op 1 coaching, stuur dan gerust een mail naar info@maartjekoper.nl. Het team helpt je graag verder.

Nee de Bewuste Creatie Community is voor iedereen die op een Bewuste Manier zijn of haar realiteit wil creëren. Veel van de deelnemers aan de Bewuste Creatie Community zijn ondernemer of in ieder geval ondernemend, maar dit is zeker geen voorwaarde. Vooral de Zielsmissie programma’s zijn gericht op ondernemers, doordat daar de business programma’s in zitten.

De deuren zullen later weer open gaan, maar de vraag is: waarom wil je wachten? Wat ik uit ervaring weet is dat we allemaal wensen, dromen en verlangens hebben. Als je jouw pad hebt gevonden om jouw verlangens te realiseren, dan is dat perfect, maar de vraag is: heb je voldoende mensen om je heen die je supporten om jouw volste potentie te realiseren? Heb je een plek waarin je ontvangen wordt zoals je bent? Heb je een plek waar je altijd je vragen kunt stellen en waar er altijd iemand voor je klaar staat? Als het antwoord “nee” is, dan is dat minimaal de waarde die je in de Community kunt gaan vinden.

Ik heb zo vaak gezien dat, hoe graag mensen ook iets anders willen, ze vinden het lastig om te veranderen. Maar dat komt omdat ze denken vanuit de “oude” manier van creëren. Ze zijn gewend dat ze zich aan moeten passen, gedwongen worden en zichzelf kwijt raken en dat willen ze niet en daarom blijven ze waar ze zijn, OOK al is die situatie niet goed voor ze. Verandering vanuit het oogpunt van Bewuste Creatie is ZO simpel en ZO veilig als je eenmaal door hebt hoe dit werkt. Je zult denken: “Waar heb ik me OOIT druk om gemaakt?” En de content gaat je helpen om op die plek te komen en die knop in jezelf ook te vinden. 

Wie ben ik en waarom voel ik een Missie om Missiegedreven Creators en ondernemers te helpen om succesvol te worden?

Al op jonge leeftijd ervaarde ik relatief veel uitdagingen in het leven.

Ik voelde me op de middelbare school al nooit echt happy en ik kon moeilijk mijn plek vinden.
Maar ik kon het nog ergens “volhouden” omdat ik dacht dat het allemaal anders zou worden zodra ik het huis uit was. Dan had ik mijn eigen leven en kon ik mijn eigen keuzes maken, zo dacht ik.
Een week voordat ik 18 was pakte ik mijn spullen en verliet ik mijn ouderlijk huis om van Tilburg naar Den Haag te verhuizen. Ik dacht dat, als ik mijn eigen keuzes kon maken, dat het allemaal beter zou worden, maar ik vond ook in Den Haag niet de vervulling waar ik naar op zoek was.

Toen ik 23 jaar was bevond ik me op een dieptepunt in mijn leven.
Ik zat vast in een toxische baan waar ik voelde dat ik niet thuis hoorde. Ik moest echt mijn best doen om de dagen door te komen en ik deed er alles aan om maar niet te hoeven voelen hoe ongelukkig ik werkelijk was.
Ik voelde dat mijn leven niet klopte, maar ik had GEEN idee wat ik daar aan kon doen. Ik had de tools om met mijn pijn, emoties en verlangen om te gaan simpelweg niet meegekregen. Ik gebruikte iedere dag drugs om mijn pijn en de leegte van mijn bestaan niet te hoeven voelen.

Ik was niet gewend om me af te vragen waar IK naar verlangde.

Wat ik had meegekregen was dat anderen voor mij bepaalde wat ik behoorde te doen en mij vertelden of ik dingen “goed” deed ja of nee. Ik was alleen maar bezig met mijn best doen om goed genoeg gevonden te worden en om erkenning en bevestiging te krijgen.
Maar het werkte niet.
Ik was doodongelukkig en ik raakte mezelf volledig kwijt.
Dat leidde tot een depressie, een angststoornis en uiteindelijk een flinke burn-out.

Op een ochtend kwam ik op mijn werk en een collega vroeg me hoe het met me ging omdat ik er niet goed uitzag en ik kon alleen nog maar huilen. Nee het ging niet goed met me. En het was tijd dat ik dat eindelijk eens toe ging geven.
Omdat ik met mijn rug tegen de muur stond en letterlijk geen kant meer op kon, had ik eindelijk genoeg moed om toe te geven dat het niet goed met me ging en dat er iets moest veranderen.
EINDELIJK begon ik de vragen te stellen die ik al die tijd uit de weg ben gegaan.

“Is dit hoe het leven behoort te zijn? Is dit ECHT hoe mijn realiteit er de rest van mijn leven uit gaat zien?”

Iets in mij weigerde om te accepteren dat het leven ECHT zo moeilijk was.
Ergens diep van binnen fluisterde een stemmetje dat ik geboren was voor iets groters en iets mooiers en dat er iets was wat ik nog niet kon zien, waardoor mijn leven anders zou kunnen zijn. Dat er ook voor mij een manier was om ECHT iets moois te doen met mijn leven.

Het Universum bracht me in aanraking met het boek van Louise Hay “Je kunt je leven helen.”
Toen ik het boek een half jaar eerder voor de eerste keer in mijn handen had gehad, moest ik helemaal NIETS hebben van wat zij deelde in haar boek. Ik was totaal niet spiritueel opgevoed en ik geloofde echt alleen maar in wat ik met mijn eigen ogen kon zien. En deze vrouw zei dat ze zichzelf van kanker had genezen alleen maar door haar bewustzijn en haar gedachten te veranderen? Ik vond het kwakzalverij.
Maar toen ik thuis zat, gebroken, depressief en verslaafd, toen dacht ik “Hmmm. Misschien zit er een kern van waarheid in. Wat ik nu doe leidt me in ieder geval niet naar waar ik naar verlang.”
Ik besloot dus om mijn weerstand opzij te zetten en het boek nogmaals te lezen. Maar dit keer las ik het met andere ogen. Ik voelde een diepe, diepe shift in mezelf ontstaan. Ik voelde en ervaarde op dat moment met mijn hele wezen: “Wat Louise deelt in haar boek is de werkelijke waarheid: Ik ben de creator van mijn realiteit. En ik heb deze puinhoop gecreëerd en nu is het tijd om iets nieuws te creëren.”

En toen ik mezelf de vraag stelde wat ik dan ECHT wilde, kwam het volgende antwoord: “Ik wil iedere dag alles leren over hoe we onze realiteit creëren en schrijven.”
Want ik HOU van schrijven en ik voelde diep van binnen dat er, ondanks alle problemen een Krachtige Creator in me zat.

En mijn leven is in ZO veel opzichten prachtige geworden en ik heb geweldige dingen gecreëerd de afgelopen jaren door het toepassen van mijn kennis over Bewuste Creatie:
Ik verdien nu iedere dag geld met datgene waar ik het meeste van hou.
Ik kan mijn agenda precies zo indelen zoals ik wil.
Ik kan het leven leiden dat ik wil.
Ik heb geweldige Soulmate vrienden en Soulmate klanten en een geweldige dochter en een prachtige bonus dochter en ik ben samen met mijn grote liefde.
Ik schrijf en creëer iedere dag, precies zoals ik altijd droomde.
Ik mag iedere dag duizenden mensen inspireren met de dagelijkse emails en blogs die ik schrijf.
Ik mag iedere dag met de tofste mensen co-creëren en ik heb geleerd van hele mooie mensen.
Ik heb mooie avonturen ervaren.
Ik heb tientallen online programma’s gemaakt de afgelopen jaren en geweldige events gegeven waar honderden mensen naar toe zijn gekomen.
Ik voel dat ik echt een verschil mag maken in mensen hun leven.

En die materiële dingen zijn leuk, maar vergankelijk. Het mooiste wat ik heb gecreëerd is dat ik een diep vertrouwen heb dat alles me ergens heen leidt, ook al zie ik dat in de eerste instantie vaak niet.
Ik heb een diep vertrouwen dat Creatie altijd voor me zorgt en altijd het beste met me voorheeft.

En ik heb duizenden mensen mogen helpen de laatste jaren om datzelfde te realiseren. Kijk naar de vele testimonials op de testimonial pagina.

Dat klinkt waarschijnlijk prachtig en tegelijkertijd ben ik er ook heel eerlijk over dat er iets voor nodig is.

Er was geen knop die ik in EEN keer om kon zetten en waardoor ik “opeens” dit andere leven had gecreëerd.
Ik heb er ruim 10 jaar over gedaan om echt op een diep niveau te helen, gezond te worden en de moed te vinden om ECHT mijn werk te maken van mijn zielsmissie.
In 2012 ben ik een blog gestart om mijn ervaringen te delen en in 2014 begonnen mensen me op te zoeken met hun vragen en ben ik mijn bedrijf gestart.
En zelfs nu ben ik nog iedere dag bij aan het leren.
De waarheid is dat Bewuste Creatie een oneindig proces is, een spel of een dans van creatie.

Het is als het ware een reis waarin er iedere keer weer nieuwe verlangens komen en waarin iedere keer weer nieuwe ervaringen gecreëerd worden.
Creatie is nooit “af.”
Het is nooit “klaar.”
Sterker nog: ik voel dat we nu naar een hele nieuwe fase van creatie gaan. Van jezelf krachtig maken naar elkaar bekrachtigen en versterken.
Vanuit de steeds completer wordende “ik” naar het verbindende “wij.”

Ik merk keer op keer dat er in een groep met Bewuste Creators bij elkaar iets magisch gebeurt.

Er ontstaat een energie die ik op andere plekken nog niet eerder heb ervaren.
Er is een diepe bereidheid om alles bloot te geven en om echt tot de kern te gaan van wat er gezien en gehoord mag worden.
Door die diepe heling waarbij alle pijn aangekeken wordt en getransformeerd wordt in liefde, ontstaat er een krachtige en verbindende energie waarbinnen mensen zich veilig voelen om helemaal zichzelf te zijn.
Doordat we werken met gedragen besluitvorming voelen mensen zich gezien en gehoord.
Doordat zware energieën bevrijd worden, komt er een prachtige creatieve energie op gang waarbinnen mensen geïnspireerd worden. Hierdoor ontstaan er allerlei nieuwe Creaties:

Nieuwe initiatieven en bedrijven worden geboren.
Er worden namen bedacht voor boeken, programma’s, bedrijven en diensten.
Mensen ontdekken hun missie en stappen er VOL in.
Nieuwe relaties worden gevormd of oude relaties worden nieuw leven ingeblazen.
Nieuwe banen worden gevonden en nieuwe kansen worden gecreëerd.

Er is openheid, liefde, heling, verbinding en bovenal heel veel creatiekracht.

Dit is wat op mijn Vision Board hangt en hier resoneer ik heel sterk mee:

“Er is maar een land : de aarde
Er is maar een volk: de mensheid
Er is maar een geloof: de Liefde.”

Ik nodig je met heel mijn hart uit jezelf te verbinden met andere Bewuste Creators en om samen deze magische reis aan te gaan die we het leven noemen. En de BESTE plek om dat te gaan doen is de Bewuste Creatie Community.

“If you want to go fast, go alone; if you want to go far, go together!”

Lieve Co-Creator, als dit met je resoneert, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om bij dit online programma aanwezig te zijn en je aan te melden voor de Bewuste Creatie Community.