Gratis Online training: Geld verdienen in de Nieuwe Wereld. - Speciaal ontwikkeld voor Society 4.0 en iedereen die mee bouwt aan de Nieuwe Wereld -

Lieve co-creator…

Je zou zo graag willen zien dat de wereld anders is dan dat hij is. 
Je verlangt diep van binnen naar een wereld waarin je meer liefde, vrijheid en gelijkwaardigheid ervaart.
Je wilt ook meebouwen aan deze nieuwe wereld want je wilt niets liever dan deze nieuwe wereld tot leven te laten komen. Voor jezelf, je gezin en de volgende generaties….

Meld je hier aan voor de gratis online training: 'Geld verdienen in de Nieuwe Wereld.'

Society 4.0 webinar: geld verdienen in de nieuwe wereld.

Maar je loopt hierin tegen een aantal uitdagingen aan en één van die uitdagingen is geld.

Het huidige geldsysteem vind je niet fijn, dat voel je in ieder geval in alles. 
Je vindt dat de zaken oneerlijk verdeeld zijn in de wereld. 
Er zijn prachtige, nieuwe initiatieven in de wereld om hier verandering in aan te brengen maar dat heeft nog wat tijd nodig om tot ontwikkeling te komen. 

Wat doe je in de tussentijd? 

Je weet dat je sneller zou kunnen groeien met je initiatief, project, bedrijf of droom als er meer geld zou zijn of als het makkelijker zou zijn met geld of als er gewoon helemaal geen geld meer zou zijn!

Als je jezelf hierin herkent, dan kan ik je helpen! 

Toen ik 23 jaar was, ontstond er namelijk een droom in mijn hart, zoals jij nu ook een droom hebt.

Als ik mezelf de vraag stelde wat ik zou willen doen met mijn leven, dan wist ik diep van binnen:

“Dan wil ik alles leren over hoe we onze realiteit creëren en dat met zo veel mogelijk mensen willen delen.” 

Maar tegelijkertijd dacht ik

“Ja leuk Maartje, wie gaat je daar nu voor betalen?”

Mijn hele leven had ik geleerd dat je alleen maar geld kon verdienen door jezelf op te offeren. 
Ik had geleerd dat geld “slecht” was en dat het de wortel was van al het kwaad. 
Ik had ook geleerd dat mensen die geld hebben slecht zijn en ik wilde gewoonweg een goed mens zijn, dus ik wilde niet veel met geld te maken hebben. 

Ik vond geld bovenal maar lastig en ingewikkeld.

Het heeft me meer dan 10 jaar tijd gekost, maar uiteindelijk leerde ik dat er manieren waren om mijn hart te volgen EN geld te verdienen.

E
n die kennis wil ik in deze gratis training met jou gaan delen!

Meld je hier aan voor de gratis online training: 'Geld verdienen in de Nieuwe Wereld.'

Society 4.0 webinar: geld verdienen in de nieuwe wereld.

Je gaat in deze gratis training leren:

Ben jij er bij? Meld je dan hieronder aan!

Praktische details

Deze gratis training heeft al plaatsgevonden. Je kunt je nog steeds aanmelden en je ontvangt dan de replay in je inbox. 

Direct na aanmelding ontvang je een mail met de Replay.

Heb je deze niet ontvangen? Mail dan naar info@bewustecreatie.nl en dan maakt mijn team het in orde voor je. 

Meld je hier aan voor de gratis online training: 'Geld verdienen in de Nieuwe Wereld.'

Society 4.0 webinar: geld verdienen in de nieuwe wereld.

Hieronder vind je een greep van wat mensen zeggen die deel hebben genomen aan onze programma's. Op onze Testimonials pagina vind je nog tientallen andere testimonials.

Ik heb mijn gelddoel gehaald en veel nieuwe kansen en mogelijkheden gecreëerd.

"Ik heb in de eerste maand al zo veel bereikt met Maartje haar programma! Ik had een gelddoel gesteld van €4400,- deze maand. Ik heb net de balans opgemaakt en heb deze maand €5677,50 gemanifesteerd waarvan €195,50 in vorm van kadootjes. Dat betekent dat ik eigenlijk mijn investering voor dit programma er al uit gehaald heb! Doordat ik WEET hoe ik moet afstemmen heb ik super toffe mensen op mijn pad gemanifesteerd en vooral mogelijkheden en kansen gecreëerd! Hierdoor heb ik zo iets tofs in de wereld mogen zetten en hier heb ik in maart op een symposium als gastspreker over mogen pitchen op een landelijk podium voor zo’n 400 mensen (veelal jeugdartsen, verpleegkundigen, pedagogen, jeugdzorgwerkers, mediators, advocaten) over een innovatieve creatie rondom ouderschap. Deze maand is de lancering en guess what: Er komt LANDElIJKE publiciteit op! Ik word binnenkort geïnterviewd...... en dat wordt gepubliceerd in een landelijk dagblad! WHAAHOEIII! Dank voor al jullie positive vibes!
Anoniem

€10.000 euro omzet per maand voelt opeens heel haalbaar.

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat het Geld is Liefde programma in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”
Teersa

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”
Josje

De adviezen van Maartje zijn Universeel en zijn zelfs voor mij met mijn meer zakelijke insteek en mijn juridisch adviesbureau heel waardevol.

“Maartje heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”
Francis

Binnen 2 dagen had ik net zoveel omzet als normaal binnen 2 weken.

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik me aan heb gemeld voor het Geld is Liefde programma en enkele audio’s geluisterd heb, ik de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren. “investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten”. Op het moment dat ik je cursus zag en hier aan mee wilde doen boeide mij mijn minder gunstige financiële situatie totaal niet meer, en was er gewoon voor gaan de enige optie en een zeker weten dat de karige maanden van inkomsten binnen mijn bedrijf over waren! Gisteren ontving ik nog een keer vanuit het niets een erfenis waar ik totaal niet op gerekend had, het happy-de-pappy-gevoel was voor het eerst sinds een lange tijd weer voelbaar in elke cel van mijn systeem !”"
Jacqueline

Sinds ik het Geld is Liefde programma volg heb ik ineens zoveel meer energie!

“Sinds ik het Geld is Liefde programma volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Ik heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad. Ik ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen. De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil. Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!”
Marit

Het Geld is Liefde programma is een van de beste investeringen die ik ooit heb gedaan.

"Me opgeven voor Maartje´s Geld is Liefde programma - terwijl ik haar nog niet kende - is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Ik vind Maartje´s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten! Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet. Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!"
Mirjam

Wie ben ik en waarom voel ik een diepe drive om deze kennis met jou te delen?

Al op jonge leeftijd ervaarde ik relatief veel uitdagingen in het leven. Ik voelde me op de middelbare school al nooit echt happy en ik kon moeilijk mijn plek vinden.

Maar ik kon het nog ergens “volhouden” omdat ik dacht dat het allemaal anders zou worden zodra ik het huis uit was. Dan had ik mijn eigen leven en kon ik mijn eigen keuzes maken, zo dacht ik.
Een week voordat ik 18 was pakte ik mijn spullen en verliet ik mijn ouderlijk huis om van Tilburg naar Den Haag te verhuizen. Ik dacht dat, als ik mijn eigen keuzes kon maken, dat het allemaal beter zou worden, maar ik vond ook in Den Haag niet de vervulling waar ik naar op zoek was.

Toen ik 23 jaar was bevond ik me op een dieptepunt in mijn leven.
Ik zat vast in een toxische baan waar ik voelde dat ik niet thuis hoorde. Ik moest echt mijn best doen om de dagen door te komen en ik deed er alles aan om maar niet te hoeven voelen hoe ongelukkig ik werkelijk was.

Ik voelde dat mijn leven niet klopte, maar ik had GEEN idee wat ik daar aan kon doen.

Ik had de tools om met mijn pijn, emoties en verlangen om te gaan simpelweg niet meegekregen. Ik gebruikte iedere dag drugs om mijn pijn en de leegte van mijn bestaan niet te hoeven voelen.

Ik was niet gewend om me af te vragen waar IK naar verlangde.

Wat ik had meegekregen was dat anderen voor mij bepaalde wat ik behoorde te doen en mij vertelden of ik dingen “goed” deed ja of nee. Ik was alleen maar bezig met mijn best doen om goed genoeg gevonden te worden en om erkenning en bevestiging te krijgen.
Maar het werkte niet.
Ik was doodongelukkig en ik raakte mezelf volledig kwijt.
Dat leidde tot een depressie, een angststoornis en uiteindelijk een flinke burn-out.

Op een ochtend kwam ik op mijn werk en een collega vroeg me hoe het met me ging omdat ik er niet goed uitzag en ik kon alleen nog maar huilen. Nee het ging niet goed met me. En het was tijd dat ik dat eindelijk eens toe ging geven.
Omdat ik met mijn rug tegen de muur stond en letterlijk geen kant meer op kon, had ik eindelijk genoeg moed om toe te geven dat het niet goed met me ging en dat er iets moest veranderen.
EINDELIJK begon ik de vragen te stellen die ik al die tijd uit de weg ben gegaan.

“Is dit hoe het leven behoort te zijn? Is dit ECHT hoe mijn realiteit er de rest van mijn leven uit gaat zien?”

Iets in mij weigerde om te accepteren dat het leven ECHT zo moeilijk was.
Ergens diep van binnen fluisterde een stemmetje dat ik geboren was voor iets groters en iets mooiers en dat er iets was wat ik nog niet kon zien, waardoor mijn leven anders zou kunnen zijn. Dat er ook voor mij een manier was om ECHT iets moois te doen met mijn leven.

Het Universum bracht me in aanraking met het boek van Louise Hay “Je kunt je leven helen.”
Toen ik het boek een half jaar eerder voor de eerste keer in mijn handen had gehad, moest ik helemaal NIETS hebben van wat zij deelde in haar boek. Ik was totaal niet spiritueel opgevoed en ik geloofde echt alleen maar in wat ik met mijn eigen ogen kon zien. En deze vrouw zei dat ze zichzelf van kanker had genezen alleen maar door haar bewustzijn en haar gedachten te veranderen? Ik vond het kwakzalverij.
Maar toen ik thuis zat, gebroken, depressief en verslaafd, toen dacht ik “Hmmm. Misschien zit er een kern van waarheid in. Wat ik nu doe leidt me in ieder geval niet naar waar ik naar verlang.”
Ik besloot dus om mijn weerstand opzij te zetten en het boek nogmaals te lezen. Maar dit keer las ik het met andere ogen. Ik voelde een diepe, diepe shift in mezelf ontstaan. Ik voelde en ervaarde op dat moment met mijn hele wezen: “Wat Louise deelt in haar boek is de werkelijke waarheid: Ik ben de creator van mijn realiteit. En ik heb deze puinhoop gecreëerd en nu is het tijd om iets nieuws te creëren.”

En toen ik mezelf de vraag stelde wat ik dan ECHT wilde, kwam het volgende antwoord: “Ik wil iedere dag alles leren over hoe we onze realiteit creëren en schrijven.”
Want ik HOU van schrijven en ik voelde diep van binnen dat er, ondanks alle problemen een Krachtige Creator in me zat.

En mijn leven is in ZO veel opzichten prachtige geworden en ik heb geweldige dingen gecreëerd de afgelopen jaren door het toepassen van mijn kennis over Bewuste Creatie:
Ik verdien nu iedere dag geld met datgene waar ik het meeste van hou.
Ik kan mijn agenda precies zo indelen zoals ik wil.
Ik kan het leven leiden dat ik wil.
Ik heb geweldige Soulmate vrienden en Soulmate klanten en een geweldige dochter en een prachtige bonus dochter en ik ben samen met mijn grote liefde.
Ik schrijf en creëer iedere dag, precies zoals ik altijd droomde.
Ik mag iedere dag duizenden mensen inspireren met de dagelijkse emails en blogs die ik schrijf.
Ik mag iedere dag met de tofste mensen co-creëren en ik heb geleerd van hele mooie mensen.
Ik heb mooie avonturen ervaren.
Ik heb tientallen online programma’s gemaakt de afgelopen jaren en geweldige events gegeven waar honderden mensen naar toe zijn gekomen.
Ik voel dat ik echt een verschil mag maken in mensen hun leven.

En die materiële dingen zijn leuk, maar vergankelijk. Het mooiste wat ik heb gecreëerd is dat ik een diep vertrouwen heb dat alles me ergens heen leidt, ook al zie ik dat in de eerste instantie vaak niet.
Ik heb een diep vertrouwen dat Creatie altijd voor me zorgt en altijd het beste met me voorheeft.

En ik heb duizenden mensen mogen helpen de laatste jaren om datzelfde te realiseren. Kijk naar de vele testimonials op de testimonial pagina.

Dat klinkt waarschijnlijk prachtig en tegelijkertijd ben ik er ook heel eerlijk over dat er iets voor nodig is.

Er was geen knop die ik in EEN keer om kon zetten en waardoor ik “opeens” dit andere leven had gecreëerd.
Ik heb er ruim 10 jaar over gedaan om echt op een diep niveau te helen, gezond te worden en de moed te vinden om ECHT mijn werk te maken van mijn zielsmissie.
In 2012 ben ik een blog gestart om mijn ervaringen te delen en in 2014 begonnen mensen me op te zoeken met hun vragen en ben ik mijn bedrijf gestart.
En zelfs nu ben ik nog iedere dag bij aan het leren.
De waarheid is dat Bewuste Creatie een oneindig proces is, een spel of een dans van creatie.

Het is als het ware een reis waarin er iedere keer weer nieuwe verlangens komen en waarin iedere keer weer nieuwe ervaringen gecreëerd worden.
Creatie is nooit “af.”
Het is nooit “klaar.”
Sterker nog: ik voel dat we nu naar een hele nieuwe fase van creatie gaan. Van jezelf krachtig maken naar elkaar bekrachtigen en versterken.
Vanuit de steeds completer wordende “ik” naar het verbindende “wij.”

Ik merk keer op keer dat, waar er Bewuste Creators aanwezig zijn, dat er iets magisch gebeurt.

Er ontstaat een energie die ik op andere plekken nog niet eerder heb ervaren.
Zij stralen een energie uit die anderen uitnodigt om ook helemaal zichzelf te zijn en keuzes te maken vanuit liefde en eenheid. Er is een mate van transparantie en authenticiteit die nieuwe velden opent. Alles mag gezien en gehoord worden en mag naar het licht komen om getransformeerd te worden. 
Door die diepe heling waarbij alle pijn aangekeken wordt en getransformeerd wordt in liefde, ontstaat er een krachtige en verbindende energie waarbinnen mensen zich veilig voelen om helemaal zichzelf te zijn.
Doordat zware energieën bevrijd worden, komt er een prachtige creatieve energie op gang waarbinnen mensen geïnspireerd worden. Hierdoor ontstaan er allerlei nieuwe Creaties:

Nieuwe initiatieven en bedrijven worden geboren.
Er worden namen bedacht voor boeken, programma’s, bedrijven en diensten.
Mensen ontdekken hun missie en stappen er VOL in.
Nieuwe relaties worden gevormd of oude relaties worden nieuw leven ingeblazen.
Nieuwe banen worden gevonden en nieuwe kansen worden gecreëerd.

Er is openheid, liefde, heling, verbinding en bovenal heel veel creatiekracht.

Dit is wat op mijn Vision Board hangt en hier resoneer ik heel sterk mee:

“Er is maar een land : de aarde
Er is maar een volk: de mensheid
Er is maar een geloof: de Liefde.”

Ik nodig je met heel mijn hart uit om deze magische reis aan te gaan die we het leven noemen. En de BESTE manier om dat te gaan doen is door de programma’s te gaan volgen in the House of Divine Creation.

 “We’re all just walking each other home.” ― Ram Dass

Meld je hier aan voor de gratis online training: 'Geld verdienen in de Nieuwe Wereld.'

Society 4.0 webinar: geld verdienen in de nieuwe wereld.

Nog meer testimonials!

Door jouw advies verkocht ik binnen een paar weken mijn bedrijf, terwijl ik al 2 jaar bezig was zonder succes.

"Ik ben al 2 jaar bezig om mijn bedrijf te verkopen. Maartje deelde met me dat ik er niet met afschuw maar juist met liefde naar moest kijken, dat ik moest terugdenken aan het begin. Dat was dat een soort eye-opener. Ik ben dat gaan integreren en recentelijk heb ik een afscheidsbrief geschreven aan mijn zaak waarin ik ook schreef dat ik wilde dat ze overgenomen zou worden door een lief iemand. 2 weken geleden ineens een geïnteresseerde en na een tweede gesprek hebben we de deal gesloten. Ik heb er ook nog een geldbedrag aan overgehouden. Ik keek erna en dacht "huh, dat ging snel.” Dank je wel!"
Liane

Sinds ik weet dat geld energie is, zijn er al magische dingen gebeurt.

"Je bent voor mij een MEGA inspiratie. Ik had echt een verschrikkelijk gelverhaal. Dankzij jou lukt het me eindelijk om een positievere mindset te creëeren en meer te leven in VERTROUWEN. Dat geld ENERGIE is, was mijn állergrootste eye opener. Er zijn sindsdien al meerdere magische dingen gebeurt. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, (volop leven in OVERVLOED waarbij ik gewoon alles kan doen wat ik wil) maar ben al wel ontzettend op de goede weg!!! Ik heb mijn baan opgezegt en heb mezelf 1,5 jaar geleden, net als jij, in het diepe gegooid. Ik heb een fantástisch bedrijf opgezet en ik heb een nieuwe parttimebaan ernaast. Ik heb mijn inkomen ver(drie)dubbeld en ik heb nog zóveeel ideeën en mogelijkheden. Ik heb nog wel tegenslagen gehad. Normaal werd ik dan altijd depressief, maar nu laat ik me daar inmiddels niet meer zo door uit het veld slaan. Ik voel me zoveel sterker en ook eindelijk zet ik mijzelf in de wereld met alles wat ik te bieden heb. Lieve Maartje, echt ontzettend bedankt voor alles wat je doet en wie je bent!"
Jessica

Ik volg veel Internationale manifestatie experts, maar Maartje blinkt uit!

“Ik ben net begonnen met het Geld is Liefde programma en ik heb in zo'n korte tijd al zoveel geleerd. Reeds lang volg ik veel Engelstalige experts op het gebied van manifestatie en aantrekkingskracht, zoals Bob Proctor, Jack Canfield en Mary Morrissey maar jij blinkt wel uit, Maartje. Je bent zo open, oprecht en eerlijk en dat vind ik zo fijn aan jou.”
Susanne

Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde.

"Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN. Ik ben laaiend enthousiast over je zielsscript, deze beschrijft precies mijn proces. Lieve mensen echt een aanrader…”
Femke

Ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk.

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor. Super bedankt dat je dit hebt gecreëerd.”
Jenny

Door jou hoef ik me niet meer schuldig te voelen om geld te willen EN te krijgen.

"Lieve Maartje, door jou hoef ik me niet meer schuldig te voelen om geld te willen (EN te krijgen), want geld is liefde. Jij gebruikt de woorden die ik wil zeggen maar niet kon vinden. Door jou zie ik in dat ik zelf mijn leven kan creëren op een voor mij aansprekende en passende manier. Ik voel me opgeladen na het lezen van je teksten en het bekijken van je video’s en deze resoneren enorm met me. Jij bent mijn ‘niet lullen maar poetsen’-voorbeeld. Een inspiratiebron. Dus dank je voor wat je doet."
Anja

Mijn leven is compleet veranderd in een paar maanden tijd.

Ik wil je graag laten weten wat voor waarde je me hebt gegeven met het Geld is Liefde programma, maar ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Ik heb er al zoveel uit gehaald. Ik wist nauwelijks iets van Bewuste Creatie, en nu manifesteer ik prachtige dingen. Ik leer van je hoe ik klanten kan aantrekken. Mijn angst voor tekort heb ik grotendeels kunnen omdraaien. Alleen al dat laatste is voor mij zo waardevol. In plaats van me zorgen te maken, ben ik nu bezig met wat ik wil creëeren. Mijn leven is compleet veranderd in een paar maanden tijd. En dat zonder dat ik je ooit persoonlijk heb gesproken. Allemaal door de fantastische content die je creëert en door jouw krachtige energie die ik voel als ik naar de video’s kijk. Dank dat jij er bent en een voorbeeld bent in hoe het leven echt werkt. Juist ook als er contrast is. Ik ben ontzettend dankbaar voor dit programma en alle content. ❤️🙏🏻”
Marlies

Ik heb zo veel geleerd over vertrouwen op mijn eigen missie, over overgave, over overvloed, over geld, over zelfliefde en vooral ook over in de actie gaan!

"Prachtig hoe je jezelf laat zien en opent, met al je kwetsbaarheid. Daar heb ik veel respect voor! Ik heb zoveel van je geleerd in het Geld is Liefde programma. Over vertrouwen op mijn eigen missie, over overgave, over overvloed, over geld, over zelfliefde. En vooral ook over in de actie gaan! Het hoeft niet perfect en doen geeft zulke mooie resultaten. Dat is waarin jij mijn grote voorbeeld bent; geïnspireerde actie nemen. En daar dankbaar voor zijn. Dus dank je wel dat jij er bent!"
Sas

Ik ben al 12.5 jaar zelfstandig ondernemer, maar dankzij het Geld is Liefde programma, ben ik dit jaar voor het eerst ECHT gaan 'ondernemen'.

"Ik ben al 12.5 jaar zelfstandig ondernemer, maar dankzij het Geld is Liefde programma, ben ik dit jaar voor het eerst ECHT gaan 'ondernemen'. Dat wil zeggen: vakkennis heb ik, maar verkopen is een andere tak van sport. Ik wil je zeggen dat jij absoluut het verschil maakt in levens!!! Het feit dat jij jouw processen deelt, vind ik zo sterk van jou! Dan denk ik..: "O ik moet doorgaan, want Maartje lukt het ook iedere keer, dus moet het mij met haar hulp, haar woorden, haar lessen ook lukken." Daardoor help je op deze manier anderen die er anders het bijltje bij neer zouden leggen.. (ik o.a. …) 8 januari heb ik mijn eerste 'lancering' met een gratis 5 daagse training. Dat ik dit nu doe en durf komt mede door het programma en doordat ik jou soms letterlijk dingen hoor zeggen die me aanmoedigen om dit te doen! DANK!!"
Sas

Jij bent een levende legende.

"Holy fucking wow!! Jij bént een levende legende. Zo slim, echt, recht voor z'n raap.. groots in je diepgang én in het mensen daarin mee te nemen. No shit, no drama. En als ik mist ervaar, bezit jij de gave om mij helder te doen denken. Ook nu weer help je mij door te laten zien dat dit ècht voor blijft komen. Dat maakt het voor mij nét iets minder lastig om te vertrouwen. Dat is het.... jij maakt een pad en als ik daarop loop wéét ik dat het kan. Jij maakt dat mijn vertrouwen blijft groeien."
Anouschka

Het Geld is Liefde programma is niet alleen voor mij waardevol maar werkt ook door op mijn klanten, mijn kinderen, mijn familie en iedereen om me heen.

"Ik heb voor mezelf hardop de dankbaarheid uitgesproken dat jij op mijn weg bent gekomen en je bedankt voor alles wat je in me losmaakt. Door het Geld is Liefde programma ben ik groter gegroeid, creatiever geworden, meer door gaan stromen, nog meer gaan vertrouwen op het universum en veel meer mezelf geworden. En dat legt me geen windeieren. Die waarde is zo enorm dat het op mij een enorme uitwerking heeft, maar ook op mijn klanten, mijn kinderen, mijn familie en alle mensen om mij heen. Ik heb een aantal prachtige leraren/coaches in mijn leven en daar ben jij er 1 van."
Irene

Ik heb mijn angst van de laatste 2 jaar in een paar dagen kunnen ombuigen naar een diep vertrouwen en we hebben al onze rekeningen kunnen betalen.

“Veel van wat je vertelt, had ik al eerder gehoord, aangezien ik "The Secret" de voorbije jaren in veel verschillende vormen heb gelezen. Ik paste het gedeeltelijk toe met veel vallen en opstaan, maar door jouw overbrengen van deze waarheid werd het voor de eerste keer mogelijk om dit echt te gaan voelen; diep in mijzelf. Het is de manier waarop je de dingen heel eenvoudig benoemt en steeds blijft herhalen op steeds weer iets andere manieren waardoor het nooit saai wordt, maar integendeel doet het de waarheid dieper in mijn cellen zinken. Dankzij jou heb ik mijn negatieve angstgevoelens van de laatste 2 jaar in een paar dagen kunnen ombuigen naar een diep vertrouwen. Mijn man en ik zaten in een financieel heel moeilijke positie al 2 jaar aan een stuk, De afgelopen maand zou de allermoeilijkste, spannendste maand met de hoogste rekeningen worden; maar dank zij het Geld is Liefde programma heb ik de switch kunnen maken van angst naar werkelijk diep vertrouwen. Ik heb 's nachts goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen. Door echt toe te passen wat jij zo bevattelijk verteld, was ik mijn angst op een tweetal dagen kwijt. Plots kon ik heel duidelijk zien hoe ik met mijn angstgevoelens voor tekort; ook tekort gecreëerd had de voorbije 2 jaar. We hadden met ons bedrijf en ook persoonlijk weliswaar grote stappen gezet, maar het was steeds moeilijk en heel vermoeiend. Jouw programma heeft een grote, innerlijke scheppingskracht in mij wakker gemaakt. Dus lieve Maartje, heel erg bedankt voor jouw grote, ontzettend positieve, liefdevolle bijdrage aan mijn leven vol overvoed en dit is nog maar het begin want ik heb nu nog heel veel supertoffe plannen die ik allemaal ga verwezenlijken!!!”
Ann

Meld je hier aan voor de gratis online training: 'Geld verdienen in de Nieuwe Wereld.'

Society 4.0 webinar: geld verdienen in de nieuwe wereld.