Gratis online training: Ondernemen in de Nieuwe Wereld.

De 7 Sleutels die wij gebruiken om succesvol te ondernemen in de Nieuwe Wereld.

Ondernemen in de Nieuwe wereld
three people sitting in front of table laughing together

In ons bedrijf Your Site Our Business (YSOB) en onze andere bedrijven ondernemen wij op een vernieuwende wijze.

Wij zijn van mening dat de wereld op een andere wijze georganiseerd moet worden zodat dit leidt tot een wereld waar het gaat over vrijheid, liefde en eenheid en niet waar het gaat over tekorten die worden gecreëerd vanuit angst, wantrouwen en controle.

Aan de basis van het nieuwe ondernemen liggen een 7 tal Sleutels, die onder andere gaan over het werken vanuit de Bron, het aangaan van een verbintenis met de Bron en het horizontaal organiseren van je bedrijf. Tijdens onze gratis training zullen we YSOB als casus pakken om te laten zien hoe deze 7 sleutels zorgen voor het succes van YSOB. 

Het maakt niet uit hoe groot of klein je bedrijf is, of je alleen als ZZP’er werkt of dat je een team hebt, of je een grote of kleine missie hebt; deze nieuwe manier van werken zorgt ervoor dat je meer impact maakt met minder moeite en meer energie.

Je ontvangt de replay van deze gratis training direct in je inbox. Heb je geen email ontvangen? Stuur dan even een email naar info@maartjekoper.nl

Ken je andere Missie ondernemers voor wie je denkt dat deze training waardevol is, stuur de link voor deze gratis training dan naar ze door. Hoe meer mensen bijdragen aan de nieuwe maatschappij, hoe beter! 

We zien je graag dan! 

Liefs Maartje & Conrad

Ondernemen in de Nieuwe wereld

Meer over ons!

Wie zijn wij om je te helpen met het in de wereld zetten van je Missie?
Wij zijn 2 ervaren Missie Ondernemers en die met vallen en opstaan hebben geleerd wat er voor nodig is om succesvol te ondernemen in de nieuwe wereld.

Wie is Maartje?

Maartje is sinds 2002 gefascineerd door alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft. Nadat ze in 2002 het boek van Louise Hay had gelezen ‘Je kunt je leven helen” raakte ze gefascineerd door Louise haar boodschap. Haar boodschap was dat we met onze gedachten en overtuigingen onze realiteit vormgeven. Maartje voelde in haar hart dat dit haar Missie was: alles leren over hoe we met ons bewustzijn (onze gedachten en onze overtuigingen) onze realiteit creëren. Nadat ze deze materie 10 jaar heeft bestudeerd en vele mooie zaken voor zichzelf had gemanifesteerd, is ze in 2012 met een blog begonnen. In 2014 heeft ze ontslag genomen van haar baan in loondienst om zichzelf full time op haar Missie te kunnen richten om deze kennis door te leren aan andere mensen. Ze heeft zich totaal gecommitteerd aan wat ze hier te doen heeft en ze heeft nooit meer omgekeken. Ze doet niets lievers dan andere mensen alles leren over hoe Bewuste Creatie werkt en dan om mensen specifiek te helpen om hun ZielsMissie te ontdekken en te leven en Zielsvervullende relaties te creëren.

Sinds 2014 heeft Maartje tientallen online programma’s gecreëerd, grote events gegeven en tienduizenden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun eigen realiteit te worden. Daarnaast is ze haar bedrijf Internationaal op aan het zetten en is ze samen met Conrad het online platform ‘Your Site, Our Business’ aan het opzetten.

Sinds 2002 heeft Maartje maar EEN vraag in haar hoofd: “Wat voor overeenkomsten kan zij zien tussen wat mensen denken en geloven en hoe de fysieke realiteit zich vormgeeft?” Haar expertise ligt dan ook in het aan het licht kunnen brengen van beperkende overtuigingen EN daarin een nieuw verhaal vertellen. Daarnaast heeft Maartje een hele sterke intuïtie en is ze op een heel diep niveau verbonden met het grotere geheel, waardoor ze moeiteloos zaken waarneemt die je zelf nog niet had gezien waardoor doorbraken heel snel kunnen komen.

Wie is Conrad?

Waar Maartje haar expertise ligt in de innerlijke processen, ligt Conrad zijn expertise in de strategische en praktische processen. BEIDE is onmisbaar voor krachtige creaties. En deze Mastermind helpt jou om beide in jezelf in balans te brengen en op de meest krachtige manier te ontwikkelen.

Conrad richt zich met zijn eigen Missie op Maatschappelijke projecten die de wereld een stukje mooier maken. Hij is bezig met het opzetten van het project Reinvent Society. Via dat platform deelt hij zijn visie over hoe de maatschappij er uit kan zien als deze wordt gecreëerd vanuit Liefde, Vrijheid, Gelijkheid een Eenheid, aan de hand van 11 maatschappelijke pijlers. Momenteel is hij vooral bezig met vernieuwende huisvesting via het project Ubuntu wonen en vernieuwend onderwijs met De Ondernemende School. Daarnaast is Conrad schrijver van het boek De Gelukkige Leerkracht.

Waar Conrad sterk in is, is grote problemen klein te maken en kleine problemen oplossen. Het is zijn grote kracht om zaken eenvouding en simpel te maken en terug naar de kern te brengen zodat plannen niet alleen plannen blijven maar ook echt uitgevoerd kunnen worden en de potentie kunnen bereiken die ze in zich hebben. Vooral voor creatievelingen is dit een fijne toevoeging om niet te verdwalen in plannen, gedachten en gevoelens, maar om ook echt vooruit te kunnen gaan. Conrad is sterk als het gaat om het aandragen van processen en structuren die de basis en het fundament bieden aan je Missiewerk. Daarnaast heeft hij een extreem creatieve geest en is hij als multi ondernemer een generalist die met name wat betreft de inhoud een grote bijdrage kan zijn.

Ondernemen in de Nieuwe wereld