Gratis online training: Online Succes: 5 Onmisbare Sleutels voor Ondernemers met Een Roeping

Ben jij een ondernemer die zijn of haar roeping wil volgen en daarmee een positieve impact wil leveren in jouw wereld en in de wereld in zijn algemeen?

Wil je al een tijdje een online programma of product creëeren maar lukt het je niet om actie te nemen? 
Of ben je wel al bezig maar gaat het niet snel genoeg?
Loop je vast op het creatieve of praktische proces? 
Voel je dat je jezelf in de weg zit qua beperkende overtuigingen, of het level van commitment dat je in jezelf ervaart?
Of twijfel je of online ondernemen wel of niet iets voor jou is en of het wel bij je doelgroep zou passen en wil je dat uitzoeken?

In al deze gevallen is deze gratis training super waardevol voor jou! 

Ontvang de gratis Training: Online Succes: 5 Onmisbare Sleutels voor Ondernemers met een Roeping.

5 Onmisbare Sleutels voor Ondernemers met een Roeping

Wat zeggen mensen die samen met mij hun Missie Business hebben gebouwd?

Ook met mijn juridisch adviesbureau, waarin ik een wat meer zakelijke manier van communiceren heb, kon Maartje me helpen om een enorme boost in mijn bedrijf en inkomsten te realiseren.

"Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone."
Frances

Ik voel nu een diep innerlijk weten over mijn Zielsmissie. Ik heb een jaarprogramma gelanceerd en meerdere cursussen uitgebracht en verkocht.

“Toen ik aan het programma begon voelde ik een diepe angst om in mijn grootsheid te gaan staan. Dit voelde onveilig terwijl ik een diep verlangen voelde om mijn zielsmissie te gaan leven en deze te belichamen. Onze coach calls heb ik als super fijn ervaren. Ze dragen er elke keer weer aan bij om iedere dag te komen opdagen en te doen wat nodig is om mijn hart te volgen Het afgelopen jaar heb je mij op een hele fijne en voor mij passende manier geholpen om meer en meer die online ondernemer te worden. Waar ik begon met onzekerheid over wat ik te bieden heb, voel ik nu een diep innerlijk weten over wat mijn zielsmissie is en wat ik daarmee de wereld te brengen heb. Ik heb mijn 1e jaarprogramma gelanceerd, 2e staat gepland voor december Ik heb meerdere cursussen uitgebracht en verkocht en breng deze week mijn project Release and Elevate de wereld in. Het is voor mij een supermooi, inzichtgevend en bekrachtigend jaar geweest waarin jij en de rest van de coach groep een steady rol in hebben gespeeld. Ik kijk hier echt met heel veel liefde, plezier en dankbaarheid op terug en zal het missen! Dankjewel lieve Maartje!!!”
Chantal Danko

Op dit moment draait mijn allereerste online programma en mede door haar mindsetcoaching heb ik een mooi aantal deelnemers gekregen die ik mag helpen!

“De reden dat ik het VIP traject bij Maartje ben gaan volgen is omdat zij je heel veel over mindsetwerk leert. De strategiestappen voor mijn bedrijf die weet ik wel. Ik kom echt voor het mindsetgedeelte. Elke keer weer weet Maartje mij ontzettend te inspireren. Ik ben op dit moment nog maar halverwege het traject, maar ik kan nu al merken dat ik grote sprongen maak in mijn bewustzijnsontwikkeling. Wat daar ook aan meehelpt is het onderlinge contact met de andere deelnemers van de coachgroep en de lessen die Maartje aanbiedt in de online omgeving. Maartje is super eerlijk en biedt een veilige omgeving waarin je in al je kwetsbaarheid helemaal jezelf kunt zijn. Op dit moment draait mijn allereerste online programma en mede door haar mindsetcoaching heb ik een mooi aantal deelnemers gekregen die ik mag helpen!”
Sylvia

Ik ben in een paar maanden tijd verandert van iemand die nooit iets alleen durfde te doen naar een zelfstandige persoon en ondernemer.

“Bij Maartje vind je altijd het lef om buiten je comfort zone te gaan. Doordat ze je laat meevaren op haar energie ga je dingen doen en zien die je nooit had verwacht. En omdat zij zelf ook altijd in ontwikkeling is kan zij jou verder laten groeien dan je ooit had durven dromen. Ik krijg zo ontzettend veel inspiratie en kennis van haar aangereikt dat ik meestal geen idee heb wat ik wil inbrengen of vragen tijdens een gesprek. En zelfs dán weet ze precies wat op dat moment voor mij nodig is en weet ze me te raken waardoor ik ineens weer een flinke stap kan nemen. Ze ziet waar jóúw behoeftes liggen, dat is waar je met haar mee aan de slag gaat. Ik ben in een paar maanden tijd verandert van iemand die nooit iets alleen durfde te doen naar een zelfstandige persoon en ondernemer die precies het pad volgt dat haar intuïtie en inspiratie haar ingeeft. Ik sta nu volledig in mijn kracht en wéét dat ik alles kan doen wat ik wil doen en alles kan bereiken wat ik wil bereiken. En allemaal op een manier die helemaal bij mij past, zodat het altijd heel moeiteloos aanvoelt.”
Wendy

Ik heb diverse diensten gecreëerd, ik ben meer zichtbaar en ik heb duidelijk gekregen waar mijn kracht als coach ligt.

"Ik ben met Maartje haar programma gestart omdat ik het niet alleen bij dromen wilde houden, maar omdat ik concreet aan de slag wilde gaan. Ik wilde zichtbaar worden en actie ondernemen. Ik heb geleerd hoe ik mijn enthousiasme kan volgen, ook al is het spannend. Ik heb geleerd om door te gaan, ook als ik nog niet direct de resultaten zie in de fysieke wereld. 
Ik heb een workshop, een samenkomst met zielsmissie vrouwen, een stilteavond en een Energetisch Warm Bad gecreeerd. Mijn tekst op mijn website verbeterd. Ik ben meer zichtbaar geworden op social media. En ik heb duidelijker gekregen waar mijn kracht ligt als coach. Ik denk met name voor de andere, aanvullende kijk die je hebt op ondernemen en op het tegenkomen van contrast.”
Esther

Binnen 2 dagen had ik net zo veel omzet als ik normaal binnen 2 weken maakte.

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren. Grappig dat je in het 1e interview-audio hier ook over sprak, “investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten”. Op het moment dat ik je cursus zag en hier aan mee wilde doen boeide mij mijn minder gunstige financiële situatie totaal niet meer, en was er gewoon voor gaan de enige optie en een zeker weten dat de karige maanden van inkomsten binnen mijn bedrijf over waren! Gisteren ontving ik nog een keer vanuit het niets een erfenis waar ik totaal niet op gerekend had, het happy-de-pappy-gevoel was voor het eerst sinds een lange tijd weer voelbaar in elke cel van mijn systeem !”
Jacqueline

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”
Josje

Ontvang de gratis Training: Online Succes: 5 Onmisbare Sleutels voor Ondernemers met een Roeping.

5 Onmisbare Sleutels voor Ondernemers met een Roeping