Meld je vandaag aan om mee te doen met de Samen Afstemmen Sessies en ontwikkel de toewijding om iedere dag af te stemmen op het leven waar je naar verlangt zodat jouw dromen stap voor stap tot leven kunnen komen.

Leer hoe simpel Creatie in essentie is: Jij bent de Creator van jouw realiteit en OF jij geeft richting aan jouw dromen of je gaat als het ware mee in de Creaties van andere mensen, maar dat is nog altijd JOUW Creatie. Het afstemdagboek helpt je hiermee op een ontzettend krachtige manier! 
Het Afstemdagboek geeft je een eenvoudige, overzichtelijke en gestructureerde tool om vorm te geven aan jouw leven. 

De resultaten van mensen die iedere dag het Afstemdagboek invullen zijn echt magisch, zoals je hieronder kunt lezen.
Hun mooiste en diepste verlangens komen stap voor stap tot leven! 

Wat zeggen mensen over het gebruik van het Bewuste Creatie Dagboek?

Voor het eerst in 9 jaar heb ik weer plezier in het bouwen van mijn bedrijf.

“Mijn wereld is veranderd sinds ik het afstemdagboek dagelijks gebruik. Ik heb voor het eerst in 9 jaar plezier in mijn bedrijf bouwen, ben in flow en ervaar meer en meer aantrekkingskracht. lukt me steeds beter vragen te stellen aan het universum en ontvang snel antwoorden. Het opschrijven van geïnspireerde acties zorgen dat ik regie heb en ook daadwerkelijk moeiteloos acties onderneem. Dankbaarheid heb ik zelf uitgebreid naar 10 punten waar ik dankbaar voor ben en dat is erg fijn om de dag mee te beginnen.”
Petra

Het effect is ongelooflijk. Voor het eerst in mijn leven houd ik focus en krijg ik dingen gedaan.

“Sinds 2 weken gebruik ik het afstemdagboek van Maartje en het effect is bijna ongelofelijk. Voor 't eerst in mijn leven houd ik mijn focus. Voor 't eerst in mijn leven houd ik overzicht. Voor 't eerst in mijn leven krijg ik echt dingen gedaan. Dit afstemdagboek voelt als mijn huis. Elke keer als ik even de weg kwijt ben, open ik het afstemdagboek en 'kom ik thuis'.”
Karin

Het schrijven helpt mij om gefocust te blijven op mijn doelen, blokkades te herkennen en te doorbreken.

“Het duurde even voordat ik er aan begon maar elke dag schrijven in mijn afstemdagboek heeft mij zoveel gebracht. Het elke ochtend bewust mijn energie verhogen voelt al heerlijk en je merkt meteen resultaat! Het schrijven helpt mij om gefocust te blijven op mijn doelen, blokkades te herkennen en te doorbreken, en het allerbelangrijkste, om uit mijn hoofd te gaan en in mijn hart te komen om van daaruit mooie dingen te laten ontstaan. Ik kan niet meer zonder. Dank je wel lieve Maartje.”
Manouschka

Mijn hele leven is verandert door het gebruik van het Afstemdagboek.

Maartje is een paar jaar geleden op mijn pad gekomen, precies op het juiste moment toen ik financieel heel moeilijk zat door op mezelf te gaan wonen. Ik heb toen het dagelijkse Afstemdagboek gebruikt en daardoor is mijn hele leven veranderd! 🙏🏻 Nu ben ik zo lazend enthousiast over de wet van aantrekkingskracht en alle wetten die er nog meer zijn. Maar vooral het herinneren wie we zijn en wat we te doen hebben hier op aarde! Ik ben super benieuwd wat deze ontdekkingsreis mij/ons brengt! 🧡
Michelle

Er al heel veel geshift in mijn leven op magische wijze! Zowel op het gebied van werk, geld en relaties.

“Sinds ik het afstemdagboek van Maartje gebruik is er al heel veel geshift in mijn leven op magische wijze! Op het gebied van werk, geld en relaties. Door elke ochtend (of avond het afstemdagboek in te vullen, geef ik veel meer richting aan mijn leven. Ik weet steeds beter wat ik wil (en vooral ook: niet wil) in mijn leven. Ik heb meer focus en bereik sneller mijn doelen. Ik kan het echt iedereen aanraden!”
Nicoline

Voorheen haakte ik vrij snel af met dit soort zaken omdat ik vind dat het niet werkt, maar dit hou ik handig vol, mede doordat ik zo snel zo veel resultaat zie.

"Sinds 1,5e maand vul ik dagelijks het afstem dagboek van Maartje in. Ik was in het begin, ook al ben ik haar partner, erg sceptisch over het effect van het dagelijks afstemmen. Maar nadat ik haar nieuwe boek “de Kracht van Bewuste Creatie” heb gelezen, ben ik iedere dag het afstemdagboek gaan gebruiken. Ik merk een heel groot verschil in mijn eigen leven. Ik zit veel beter in mijn vel, ik voel veel meer verbinding met mijn eigen lichaam en mijn eigen zijn. Maar het belangrijkste verschil is dat ik veel meer afgestemde acties onderneem. Daarvoor deed ik nog heel veel op wilskracht en dat kost gewoon heel veel energie naast het feit dat je toch vaak zaken forceert. ik zou iedereen, zowel vrouwen als mannen, het gunnen om dagelijks af te stemmen. Wat ik wel merk is dat het samen afstemmen het beste werkt. Je kunt ook iedere dag meedoen met aftsemsessies die Maartje begeleid. Het feit dat je hoort wat Maartje invult helpt heel erg om het nog beter en zorgvuldiger in te vullen en ook om dieper te gaan, waardoor je nog sneller de resultaten kunt behalen. Normaal gezien haak ik vaak al af na een paar dagen omdat ik dan vindt dat het niet werkt. Maar het afstemmen en het invullen van het afstem dagboek gaat me eigenlijk gemakkelijk af. Ik denk dat dit ook komt doordat ik al heel snel resultaten zag. En dat is wat ik zelf heel belangrijk vind dat, als ik ergens tijd in stop, dat het ook snel resultaat oplevert. Ik ga heerlijk ook door met dagelijks afstemmen omdat ik echt zie dat het mij nog veel meer gaat brengen dan wat ik nu al heb mogen ervaren. Ik gun iedereen zowel het boek ‘de Kracht van Bewuste Creatie’ als het dagelijks invullen van het afstem dagboek."
Conrad

Maar wat ik vaak zie is dat het nog niet zo makkelijk is voor mensen om de toewijding te vinden om het afstemdagboek iedere dag in te vullen.

Mensen zijn vaak niet gewend om de vraag te stellen: “waar verlang ik nu ECHT naar?”
Ze zijn niet gewend om te luisteren naar hun diepste gevoelens. 
Ze vinden het uitdagend om te ontdekken welke beperkende overtuigingen nu precies hun negatieve energie veroorzaken. 
En als je geconfronteerd wordt met gevoelens van onzekerheid of verwarring, dan zul je eerder afhaken met het dagelijks afstemmen EN dan duurt het dus langer voordat je dromen tot leven komen. 

Deze dagelijkse Afstemsessies helpen je hierbij om sneller op de plek te komen waar je wilt zijn en om focus, daadkracht en flow te creëren.

Je wilt ZO graag consequent op komen dagen voor jezelf en je dromen maar dat is nog niet altijd wat je ervaart…

De ene keer voel je van top tot teen helderheid over wat je hier te doen hebt en voel je het enthousiasme door je lichaam stromen en een andere keer voel je het niet meer en twijfel je weer over wat je hier te doen hebt.
De ene keer zit je hoog in je energie en een andere keer hang je het liefste op de bank naar Netflix te kijken.
De ene keer zit je vol zelfvertrouwen en een andere keer verstop je het liefste weer je hoofd onder de dekens.
De ene keer ervaar je harmonie in je relaties en de andere keer voel je weer ongeduld, irritatie en frustratie.
De ene keer neem je acties en voel je de juiste energie en de andere keer word je geconfronteerd met je uitstelgedrag en saboterende patronen.

Soms lijkt het wel alsof je ergens op “wacht” of dat je nog op zoek bent naar iets van buitenaf.
Misschien “wacht” je onbewust op validatie, of een bepaald moment dat je denkt dat alles samenvalt, of dat ene inzicht of een stapel geld. Je wacht op “iets” waardoor opeens alles “goed” is en dat je gewoon stabiel iedere dag vol enthousiasme en energie op komt dagen voor je Missie en jouw mooiste leven.

Maar langzaam begin je te beseffen dat dat niet gebeurt en dat het zo niet werkt….

Hoe veel kennis je ook vergaart….
Hoe veel nieuwe strategieën je ook leert (en waarvan je er een hoop nooit implementeert)…
Hoe veel “aha” momenten je ook krijgt…
Hoe vaak je jezelf ook voorneemt dat je het nu ECHT gaat doen…
Hoe veel innerlijk werk je ook doet…
Hoe hard je ook je best doet…
Hoe “goed” je het ook probeert te doen…
Hoe veel heling je ook doet…

Dat moment dat alles magischerwijs samen lijkt te vallen, lijkt niet te komen…

Maar in de tussentijd tikt de tijd voorbij.
En het begint te kriebelen en te schuren.
Want je weet een ding zeker en dat is dat je hier iets te doen hebt.
Je hebt een Missie en een leven om te creëren.
Je hebt een diepe potentie die je aan wilt boren.
Je hebt verlangens die je wilt realiseren…

En je voelt dat je ECHT niet meer in die “wachtstand” wilt zitten.

Je wilt ervaren en leven en creëren!
Je wilt trots zijn op jezelf.
Je wilt je volledige potentie ervaren!
Je wilt aan het einde van de dag meer en meer het gevoel hebben dat je gedaan hebt waar je in je hart naar verlangde.
Je wilt het gevoel hebben dat je ECHT op een hoog niveau op komt dagen voor jezelf, je dromen, je missie en de mensen van wie je houdt.

Lieve co-creator, er is maar EEN ding wat hierbij gaat helpen en dat is om echt iedere dag af te gaan stemmen en steen voor steen jouw droomleven te creëren, waarbij je een ijzersterke fundering creëert voor jezelf, vanuit liefde, overgave en toewijding.  

Daarom ga ik iedere dag LIVE zodat we SAMEN af kunnen stemmen op jouw dromen, verlangen en jouw ware Zielspad.

Ik heb een diep commitment van binnen gemaakt om iedere dag op te staan en mijn Missie te leven en mijn ware Zielspad te lopen en die energie ga ik iedere dag met jou delen.

Dat diepe commitment was er niet altijd….
Ruim 10 jaar lang heb ik in het patroon rond gehangen wat ik hierboven beschrijf. Maar nu niet meer!

Maar nu kom ik iedere dag opdagen voor mijn dromen, verlangens en mijn Missie.
Hoe veel uitdagingen ik ook tegenkom op mijn pad, wat ik ook voel en hoe uitdagend het ook wordt: Ik stem iedere dag af op de persoon die ik WIL zijn EN ik neem vervolgens de geïnspireerde acties.

En in dit programma ga ik iedere ochtend die staat van zijn met jou delen en samen met jou afstemmen zodat jij ook IN jouw nieuwe identiteit als krachtige creator te stappen.

Het beste advies wat je kunt krijgen? Als je een probleem hebt, zoek dan iemand die dat probleem op heeft gelost en leer van die persoon hoe dat moet!

Wat levert het je op als je iedere dag af gaat stemmen?

Wat ontvang je bij het Dagelijks Afstemmen programma?​

Dit programma heeft alles in zich om iedere dag afgestemd te raken op het in de wereld zetten van jouw verlangens. Je ontvangt de kennis, support en tools om jouw dromen in de wereld te zetten. 

Woman in White Long Sleeve Shirt With Blue Towel on Head

Dagelijkse Afstem Sessies

Iedere maandag tot en met vrijdag ochtend komen we om 08.30 uur Live samen via Zoom om afgestemd de dag te starten. De sessies duren ongeveer 20 tot 25 minuten.

Alle sessies worden opgenomen en kun je later terugzien als je er niet live bij kunt zijn. Stel 08.30 is geen goede tijd, dan kun je de sessie de volgende ochtend om 07.00 heerlijk vanuit je bed beluisteren en zo op de meest afgestemde manier de dag te beginnen, of juist als je bijvoorbeeld iedere ochtend om 10.00 onderweg naar je werk bent. Ook afgestemd de dag eindigen, is echt heel erg fijn.

macbook pro on brown wooden table

Wekelijkse Q&A Calls.

Iedere week heb je de kans om je vragen te stellen. Mijn expertise ligt hem in het beantwoorden van de vraag: Hoe creëren we onze realiteit? En waarom creëer je wat je creëert en hoe kun je afstemmen op de realiteit waar je naar verlangt om die tot leven te laten komen?
De vragen die je hier stelt kunnen je een snelle doorbraak teweeg brengen zodat je weer verder kunt. 
De calls vinden iedere week plaats op donderdag om 10.00 en worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn. Je kunt dan ook van te voren je vragen stellen. 

white and green remote control

Bonus: Toegang tot een besloten Telegram groep

Zolang je het programma volgt, krijg je toegang tot de besloten Telegram groep van de Bewuste Creatie Community. Ik ervaar Bewuste Creators als hele open en bereidwillige mensen die met liefde en toewijding willen bijdragen aan een wereld die gebaseerd is op liefde en gelijkwaardigheid. 

a laptop on a coffee table

Bonus: Toegang tot online programma's.

Je krijgt toegang tot een aantal waardevolle programma’s die je helpen om je dromen te realiseren, zolang je lid bent van het prohramma. 

 • Online programma: Volg & vervul je verlangens twv €197,00
 • Online programma Afstemmen & Actie twv €197,00
 • Online programma: Next Level Creatie Zonder Excuses twv €197,00
 • Online programma: Ultieme Magische Manifestatie Bootcamp twv €197,00
 • Online programma: Ik kies voor Magie twv €197,00
 • Online programma: Hardcore Creator programma twv €497,00
 • Online programma: Creatie & Mindset Mastery programma twv €197,00
 • Het oneindig Bewustzijn Programma twv €497,00

Wat is jouw investering voor dit programma?

Deelname aan dit programma is van maand tot maand. Je kunt opzeggen wanneer je voelt dat je de toewijding hebt ontwikkeld om je af te stemmen op het leven van jouw dromen en als je voelt dat je niet meer af laat leiden door factoren van buitenaf in het volgen van jouw verlangens.

Jouw Investering voor het Samen Afstemmen Programma

37,-
Ex. BTW Per maand
 • Dagelijkse Samen Afstemmen Sessies.
 • Wekelijkse Coach Calls via Zoom
 • Toegang tot een besloten Telegram groep
 • BONUS: Toegang tot waardevolle Online programma's twv ruim €2000,00

FAQ

Hier kun je de meest gestelde vragen vinden. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar info@maartjekoper.nl

Zolang ik dit programma live geef, kun je instappen. Waar je rekening moet houden is dat ik niet weet hoe lang ik dit programma persoonlijk blijf begeleiden. EN… “geen tijd” is altijd een slechte reden om dit te doen. De werkelijke vraag is: waar verlang ik diep in mijn hart naar? Voelt dit als een bijdrage voor me? Gaat het me helpen om focus te creëren in mijn leven? Dan is het goed om de stap te nemen om je aan te melden en te handelen naar je gevoel. 

Ja, dat kan. Als je in een relatie zit of je hebt een zakelijk partnerschap, dan kun je samen deelnemen om elkaar te inspireren.
Het is niet toegestaan om je inloggegevens aan mensen buiten jouw partnerschap te geven. Zij kunnen zichzelf dan aanmelden via deze pagina.
Nadat je je hebt aangemeld laat je aan ons weten wie jouw partner is die mee gaat doen en wij zorgen er voor dat die persoon inloggegevens ontvangt.

Nee, dat hoeft zeker niet. Het is mijn ervaring dat veel van mijn klanten wel een eigen onderneming hebben of er naar verlangen (vandaar dat we onze prijzen ook exclusief BTW rekenen), maar je hoeft zeker geen ondernemer te zijn om mee te doen met de Samen Afstemmen Sessies. In dit programma leer je ook niet specifiek over business en ondernemen. De Samen Afstemmen Sessies zijn toegankelijk voor iedereen die zich aangetrokken voelt om zijn of haar beste leven te leiden, in co-creatie met de Universele Wetten van Creatie.
In de ‘Bewuste Creatie Collectie & Community’ en de ‘Afstemmen & Actie Mastermind’ die ik begeleid met mijn partner Conrad zijn programma’s die speciaal gericht zijn op ondernemers en daar leer je hoe je stap voor stap je business om jouw Missie heen bouwt.