Ontvang toegang tot het gratis online programma: Voel je gezegend in je door God Geleide Business.

Opt-in freebie or newsletter (top)

Voel je diep in je hart dat je een roeping hebt en dat je hier op aarde bent met een reden? Wij helpen je graag om jouw roeping om te zetten in realiteit!

Hieronder vind je de programma’s die we aanbieden. Als we je ergens mee kunnen helpen, stuur dan gerust een mail naar info@bewustecreatie.nl, we helpen je graag verder.

Het God-Led Business Collectief

Het God-Led Business Collectief is een krachtig netwerk en een  ontmoetingsplek voor voor ondernemende mensen die op zoek zijn naar een antwoord op de vraag: “Wat betekent het om God centraal te zetten in mijn leven, relaties en werk of onderneming?”
Met als uiteindelijke doel om liefdevol dienstbaar te kunnen zijn aan het bouwen van Gods Koninkrijk op aarde.

Online workshop: Soulful Sales

Voor veel ondernemers met een roeping is Sales enorm uitdagend. Het laatste wat je wilt is jezelf opdringen en “pushy” overkomen. Je wilt mensen helpen en je wilt ze zeker geen vervelend en opdringerig gevoel geven. Daardoor gaan veel ondernemers met een roeping sales en marketing uit de weg. Ze hopen dat het “vanzelf” gaat en zien helaas dat dit niet zo is. Dat komt, omdat je vanuit ontwijkingsgedrag niet krachtig kunt creëeren. 
In deze online workshop leer ik je hoe het WEL werkt en hoe je vanuit een liefdevolle en dienstbare energie jouw werk in de wereld kunt zetten! 

man raising his arms on sea under black clouds

Online programma: in 6 weken van idee naar lancering.

Heb je al een tijdje ideeën voor een programma of product en lukt het je maar niet om op een krachtige manier vooruit te bewegen? Dan is dit HET programma voor jou! 
De meeste ondernemers met een roeping maken lanceren (en alle andere zaken om het ondernemen heen) veel te moeilijk. Maar dat HOEFT niet ingewikkeld te zijn. In 6 modules neem ik je mee om jouw idee om te zetten in realiteit. 

Het online programma: Succesvol Zichtbaar door Jezelf te ZIJN

Dit programma is speciaal voor ondernemers met een roeping. 
Heb je het gevoel dat je alleen op social media kunt zijn als je stukjes van jezelf opgeeft of jezelf op een bepaalde manier laat zien? Voel je je soms overspoeld door social media? Mis je creativiteit, FUN en flow? Dat is ZO zonde, want social media is een super krachtige manier om zichtbaar te zijn en te verbinden met de mensen die jij kunt helpen! En de wereld heeft nodig wat jij te brengen hebt! EN jij hebt het nodig om je hart te volgen en te doen in jouw leven waar je echt heel blij van wordt. Maar om daarmee te voorzien in je levensonderhoud,  is het belangrijk dat mensen weten wie je bent en wat je doet. Dit programma gaat je helpen op een liefdevolle manier de juiste woorden en beelden te vinden en zichtbaar te worden op een manier die helemaal bij jou past en waarmee je helemaal je authentieke zelf kan zijn. 

THRIVE!

Dit is een UNIEK programma voor ondernemers met een roeping! 
De meeste coachprogramma’s draait om het vergaren van kennis en informatie, maar niet THRIVE! In THRIVE! gaan we samen met een kleine groep bezielde ondernemers die allen een roeping hebben aan de slag om een prachtig event neer te zetten. In dit creatieproces word je roeping duidelijk, je aanbod en trainen we alle vaardigheden die je nodig hebt om super succesvol te worden in het in de wereld zetten van je roeping. 

Wil je eerst even met ons verbinden?

Mail je vragen naar info@maartjekoper.nl of vraag vandaag nog een gratis Spirit-Led Business Breakthrough Sessie aan!