Ontvang de gratis Masterclass: de 7 stappen van de Bewuste Creatie Blauwdruk - Leef en creëer in eenheid met Liefde.

Opt-in freebie or newsletter (top)

Wil jij de Bewuste Creator van jouw realiteit worden, levend en creërend vanuit het besef dat je een energetisch wezen bent? Wij kunnen je daarbij helpen!

We zijn energetische wezens die een fysieke ervaring hebben. ZODRA je dat door hebt en je leert je leven vorm te geven vanuit die staat van ZIJN, dan zal je hele leven veranderen. We helpen je dolgraag om op ieder gebied van je leven leert creëeren als energetisch wezen; op het gebied van relaties, ondernemen, geld, creativiteit en al het andere.
Voor veel onderwerpen kun je losse programma’s volgen. En je krijgt toegang tot alle online programma’s in onze ‘House of Divine Creation.
Daarnaast hebben we onze live events, de ‘Samen Afstemmen’ Workshops en onze Afstemmen & Actie Mastermind. Hieronder kun je ons gehele aanbod vinden. Als we je ergens mee kunnen helpen, stuur dan gerust een mail naar info@maartjekoper.nl

Het Boek ‘De Kunst van Bewuste Creatie’ inclusief bonus: Afstemdagboek

Leer stap voor stap hoe Bewuste Creatie werkt in dit transformerende boek.
Daarnaast ontvang je als nog een exemplaar van het Bewuste Creatie Dagboek.
Leer hoe simpel Creatie in essentie is: Jij bent de Creator van jouw realiteit en OF jij geeft richting aan jouw dromen of je gaat als het ware mee in de Creaties van andere mensen, maar dat is nog altijd JOUW Creatie.
Dus wordt het tijd om de regie te pakken over jouw eigen Creaties? Dan is dit het Bewuste Creatie Dagboek het grootste cadeau dat je aan jezelf kunt geven!
white printer paper beside blue pen

Geld, Relaties & Business in afstemming met de 4 Niveaus van Bewustzijn

Laat de illusie los dat er iets “mis” is met jou (of de ander of de wereld in het algemeen.) Bespaar een TON energie door op te houden zaken te fixen die niet stuk zijn. En stop die energie in zaken die je ECHT wilt Creëeren, helemaal in afstemming met de Bron!

Ontvang toegang tot 3 krachtige modules voor slechts €37,00 ex BTW.

Samen Afstemmen Workshops

Ontdek met jouw bewuste vriendengroep, vrouwencirkel, yogacentrum etc. SAMEN de kracht van Afstemmen in deze verbindende LIVE workshop.

Ervaar LIVE de kracht van het Afstemdagboek!
Ontdek in deze inspirerende workshop hoe verbindend Samen afstemmen werkt.

Het Thrive in your Life event - WARE Verbinding!

Deze prachtige dag staat helemaal in het teken van verbinding. Op verschillende manieren gaan we je helpen om de verbinding met jezelf en je dromen aan te gaan. Vanuit deze diepe verbinding kan alles waar je naar verlangt tot leven gaan komen. 

Het online programma: 'Loop met God.'

Ontdek hoe een persoonlijke relatie met God je leven kan transformeren. Vind rust in Zijn eeuwige aanwezigheid, leer liefde en vergeving omarmen, en ervaar hoe God je altijd de weg wijst.

In dit programma leer je leven in overgave en vertrouwen, omarm je compassie en vergeving, en bouw je aan een diepgaande connectie met het Goddelijke. Stap in een leven van langdurige vervulling, geleid door Gods onfeilbare plan.

man raising his arms on sea under black clouds

Het online programma: Geld is Liefde.

Denk je dat je moet kiezen tussen geld verdienen of je hart volgen?
Het ‘Geld is liefde’ programma leert je dat het samen kan gaan! ‘Geld is Liefde’ is HET gelddoorbaak programma voor Bewuste Creators, Missie Ondernemers, Creatievelingen, Coaches, healsers, lichtwerkers en Kunstenaars.

1000+ mensen zijn je voorgegaan in HET meest bekende en succesvolste  gelddoorbraak programma voor Missie gedreven Creators van Nederland. Je leert hoe je je gevecht met geld voorgoed achter je kunt laten en hoe je harmonie en vrede kunt ervaren met de energie van geld. Dit helpt je om keuzes te maken vanuit je hart en niet vanuit “geld of geen geld.”

Het online programma: Zielsgelukkig in de Liefde

Verlang je er naar om een Zielsvervullende relatie te ervaren met je ware Liefde? Dan is ‘Zielsgelukkig in de Liefde’ HET programma voor jou!

In het Online Programma “Zielsgelukkig in de Liefde” leer je wat er voor nodig is om onvoorwaardelijk van jezelf en het leven te gaan houden en om, vanuit de magnetische energie van complete zelfliefde, jouw Zielsliefde moeiteloos je leven in te manifesteren EN een prachtige relatie met hen op te bouwen. 

man kissing and hugging woman during daytime

Het online programma: Succesvol Zichtbaar door Jezelf te ZIJN

Dit programma is speciaal voor Missie gedreven ondernemers, creatievelingen, spirituele ondernemers, leiders van deze nieuwe tijd, pioniers en vernieuwers. 
Heb je het gevoel dat je alleen op social media kunt zijn als je stukjes van jezelf opgeeft of jezelf op een bepaalde manier laat zien? Voel je je soms overspoeld door social media? Mis je creativiteit, FUN en flow? Dat is ZO zonde, want social media is een super krachtige manier om zichtbaar te zijn en te verbinden met de mensen die jij kunt helpen! En de wereld heeft nodig wat jij te brengen hebt! EN jij hebt het nodig om je hart te volgen en te doen in jouw leven waar je echt heel blij van wordt. Maar om daarmee te voorzien in je levensonderhoud,  is het belangrijk dat mensen weten wie je bent en wat je doet. Dit programma gaat je helpen op een liefdevolle manier de juiste woorden en beelden te vinden en zichtbaar te worden op een manier die helemaal bij jou past en waarmee je helemaal je authentieke zelf kan zijn. 

The House of Divine Creation - Nederland

Hoe kun je leven als een energetisch wezen in een fysieke wereld? Dat is wat je in dit programma leert. Je leert om op ieder gebied van je leven de wereld te gaan bekijken vanuit een heel ander perspectief. 

Leef in eenheid met jouw ware zelf en creëer een leven waarin je je thuis voelt; een leven waarin liefde, support, warmte, compassie, openheid, bereidheid en alle mooie zaken waar je naar verlangt, de norm is en waar jij helemaal jezelf mag zijn, precies zoals je bent. 

Als je een diep verlangen voelt om je volste potentieel te ervaren en in eenheid met je ware essentie te leven, dan is ‘the House of Divine Creation’ DE plek voor jou.

group of women in forest drinking

De Afstemmen & Actie Mastermind

De Afstemmen & Actie Mastermind is een UNIEKE Mastermind voor Missie-ondernemers die een ongeëvenaard niveau van spirituele, mentale, emotionele en praktische support willen ontvangen, zodat zij de missie en visie die zij in hun hart en ziel voelen in de fysieke wereld kunnen realiseren.

Wil je eerst even met ons verbinden?

Heb je vragen over een van onze programma’s? Bij Bewuste Creatie leren we je om jouw “ja” gevoel te volgen. Er zijn 2 manieren om te creëren: vanuit angst en vanuit verlangen. We leren onze klanten om nooit “nee” te zeggen, maar altijd: “Wat dan WEL?” Zo leer je om vooruit te blijven gaan en een positieve energiestroom op gang te brengen.
Wil je eerst even met ons overleggen of wij DE persoon zijn om jou te helpen met het realiseren van jouw dromen, verlangens en initiatieven? Mail je vragen naar info@maartjekoper.nl of vraag vandaag nog een gratis Vibrational Alignment Sessie aan!