Meld je aan voor het gratis online programma: Creëer Bloeiende en Bewuste Co-Creaties

Kunnen wij je helpen de Bewuste Creator van jouw realiteit te worden?

We helpen je graag op iedere manier mogelijk bij het vervullen van jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele behoeften, op een duurzame en dienstbare manier. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, deze kun je hieronder vinden: 

Het Bewuste Creatie Afstemdagboek

Geef richting aan jouw leven op de meest krachtige manier met het Bewuste Creatie Dagboek!

Het Afstemdagboek is terug! In een nieuwe en verbeterde versie: Het Bewuste Creatie Dagboek.

Leer hoe simpel Creatie in essentie is: Jij bent de Creator van jouw realiteit en OF jij geeft richting aan jouw dromen of je gaat als het ware mee in de Creaties van andere mensen, maar dat is nog altijd JOUW Creatie.
Dus wordt het tijd om de regie te pakken over jouw eigen Creaties? Dan is dit het Bewuste Creatie Dagboek het grootste cadeau dat je aan jezelf kunt geven!

white printer paper beside blue pen
woman sitting on chair holding leaf

De Bewuste Creatie Community

De Bewuste Creatie Community biedt Missiegedreven Creators, die zich niet meer op hun plek voelen in de huidige maatschappij, een platform met behulp waarvan ze op een veilige manier hun volste potentie kunnen realiseren, zodat zij de grootst mogelijke waarde kunnen bieden in hun leven, gezin, werk en het creëren van de vrij-gelijk-samen maatschappij.

De Bewuste Creatie Community is geen “gewoon” programma, maar een avontuurlijke reis waarin we vanuit gelijkwaardigheid gaan co-creëren.
Het is een speeltuin waar, zowel beginnende als ervaren Bewuste Creators kunnen leren, delen, experimenteren, ontmoeten, inspireren en initiatieven kunnen nemen.

De Afstemmen & Actie Mastermind

De Afstemmen & Actie Mastermind is een UNIEKE Mastermind voor Missie-ondernemers die een ongeëvenaard niveau van spirituele, mentale, emotionele en praktische support willen ontvangen, zodat zij de missie en visie die zij in hun hart en ziel voelen in de fysieke wereld kunnen realiseren.

Je kunt je NU aanmelden voor de 2023/ 2024 groep. Er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar! 

Wil je eerst even met ons verbinden?

Bij Bewuste Creatie leren we je om jouw “ja” gevoel te volgen. Er zijn 2 manieren om te creëren: vanuit angst en vanuit verlangen. We leren onze klanten om nooit “nee” te zeggen, maar altijd: “Wat dan WEL?” Zo leer je om vooruit te blijven gaan en een positieve energiestroom op gang te brengen. Wil je eerst even met ons overleggen of wij DE persoon zijn om jou te helpen met het realiseren van jouw dromen, verlangens en initiatieven? Vraag dan hier een gratis sessie met ons aan.