Ontvang ons gratis e-boek: 'Geld verdienen door jezelf te zijn.'

Opt-in freebie or newsletter (top)

Kunnen wij je helpen de Bewuste Creator van jouw realiteit te worden?

We helpen je graag op iedere manier mogelijk bij het vervullen van jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele behoeften, op een duurzame en dienstbare manier. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, deze kun je hieronder vinden: 

Het Boek ‘De Kunst van Bewuste Creatie’ inclusief bonus: Afstemdagboek

Leer stap voor stap hoe Bewuste Creatie werkt in dit transformerende boek.

Daarnaast ontvang je als nog een exemplaar van het Bewuste Creatie Dagboek.

Leer hoe simpel Creatie in essentie is: Jij bent de Creator van jouw realiteit en OF jij geeft richting aan jouw dromen of je gaat als het ware mee in de Creaties van andere mensen, maar dat is nog altijd JOUW Creatie.
Dus wordt het tijd om de regie te pakken over jouw eigen Creaties? Dan is dit het Bewuste Creatie Dagboek het grootste cadeau dat je aan jezelf kunt geven!

white printer paper beside blue pen
woman sitting on chair holding leaf

De Bewuste Creatie Legacy Collectie

De Bewuste Creatie Legacy biedt een decennium aan verzamelde wijsheid, inzichten en tools – allemaal gebundeld in één krachtige collectie die je nu kunt ontvangen met maar liefst 95% korting!
Dit is niet zomaar een verzameling; het is de essentie van alles wat ik heb geleerd, ervaren en gedeeld over Bewuste Creatie. En nu krijg jij de kans om dit alles in je eigen tempo en op jouw eigen manier te verkennen.

De Afstemmen & Actie Mastermind

De Afstemmen & Actie Mastermind is een UNIEKE Mastermind voor Missie-ondernemers die een ongeëvenaard niveau van spirituele, mentale, emotionele en praktische support willen ontvangen, zodat zij de missie en visie die zij in hun hart en ziel voelen in de fysieke wereld kunnen realiseren.

Wil je eerst even met ons verbinden?

Heb je vragen over een van onze programma’s? Bij Bewuste Creatie leren we je om jouw “ja” gevoel te volgen. Er zijn 2 manieren om te creëren: vanuit angst en vanuit verlangen. We leren onze klanten om nooit “nee” te zeggen, maar altijd: “Wat dan WEL?” Zo leer je om vooruit te blijven gaan en een positieve energiestroom op gang te brengen.
Wil je eerst even met ons overleggen of wij DE persoon zijn om jou te helpen met het realiseren van jouw dromen, verlangens en initiatieven? Mail je vragen naar info@maartjekoper.nl of vraag vandaag nog een gratis Bewuste Creatie Doorbaak Sessie aan!