Online workshop Soulful Sales - Laat het gevoel dat je je opdringt voorgoed achter je en laat de liefdevolle spirit in jezelf het werk doen...

❤️ Leer in deze workshop hoe je kunt verkopen vanuit een heel ander bewustzijn! 
🔥 Voor jezelf – zodat jij je helemaal verbonden voelt met de liefde die in je zit en zodat je voldoende financiële middelen hebt om jouw ware levenspad kunt gaan volgen en in vrijheid te leven.
🔥 Voor je gezin – zodat je hen kunt bekrachtigen, dienstbaar kunt zijn aan hen en hen kunt inspireren wat er mogelijk is als je jouw volste potentie realiseert.
🔥 Voor jouw zielsklanten – zodat ze kennis met je kunnen maken en met de enorme waarde die jij te bieden hebt en zodat zij de stappen kunnen nemen die ze alleen kunnen nemen als jij in jouw volledige kracht gaat staan.
🔥 Voor God/ het grotere geheel – zodat we kunnen leven in een wereld die gebaseerd is op liefde en eenheid in plaats van een wereld die geleid wordt vanuit angst en verdeeldheid. 

Toen ik in 2012 met mijn business begon had ik een HE-KEL aan verkopen.

Ik dacht dat, als ik mijn website publiceerde, dat het daarna allemaal vanzelf zou gaan. Ik dacht om de een of andere reden dat de “gewone” ondernemersregels niet voor mij zouden gelden.
Ik heb dit later bij heel veel van mijn klanten gezien, dus ik ben blij dat ik niet de enige was. Hoe is dit voor jou? Wat zijn jouw gevoelens over verkopen?

De waarheid was… dat ik verkopen gewoon ontzettend ongemakkelijk vond. 

Het confronteerde me met mijn angst voor afwijzing. 
En de meeste mensen zien verkopen als “leuren” en “opdringen.”
Vooral als je een spirituele dienst verkoopt, dan kunnen er veel oordelen op je afkomen als je je dienst of product in de wereld zet.

Ik hoopte dat ik die ingewikkelde gevoelens en situaties kon "omzeilen." Maar helaas was dat niet het geval.

Mijn ontwijkingsgedrag leverde me een omzet op van 300 euro in een half jaar tijd. Oeps. Niet genoeg om te stoppen met mijn baan in loondienst en mijn ware levensmissie te kunnen gaan volgen.

Ik besloot mijn ongemakkelijke gevoelens, mijn angsten en de oordelen van andere in de ogen te gaan kijken en op zoek te gaan naar een antwoord op de vraag:

“Hoe kan ik mijn diensten en producten verkopen op een manier die goed en zuiver voor me voelt?”

Het heeft me ongeveer 2 jaar leren, oefenen en uitproberen gekost, maar toen was ik op een punt dat ik mijn werk kon verkopen EN dienstbaar kon zijn tegelijkertijd.

In de 8 jaar daarna heb ik meer dan 2 miljoen euro aan online programma’s, coaching en events verkocht.

Maar het geld is niet het belangrijkste. Al het geld wat ik verdien, investeer ik terug in mijn Missie, mijn bedrijf en mijn kennis zodat ik kan blijven doen waar ik goed in ben en waar mijn hart van overstroomt: Missie gedreven creators helpen om hun ware levensmissie op aarde te vervullen.
Mensen helpen om thuis te komen bij zichzelf. 
Mensen helpen om van overleven naar leven te gaan.
Mensen helpen om God terug te vinden en een einde te maken aan het gevoel van separatie waar zo veel mensen in deze wereld pijn aan ervaren.

Ik heb tienduizenden mensen de kracht van Bewuste Creatie mogen laten ervaren. Ik heb over de jaren honderden testimonials mogen ontvangen van mensen bij wie we een verschil hebben mogen maken. 

Op DEZE testimonial pagina vind je tientallen testimonials, slechts een kleine greep uit alle impact die we hebben mogen maken de afgelopen 10 jaar.
Op mijn Facebookpagina vind je 50+ reviews met allemaal 5 sterren. 

Maar HOE heb ik uiteindelijk die impact kunnen maken en ben ik uiteindelijk van een omzet van 300 euro in een half jaar naar 200.000 euro per jaar gegaan?

Mensen die aan traditionele sales doen, zeggen dat ik kansen laat liggen, maar ik ben het hier niet mee eens.

Ik vind de energie die achter traditionele sales zit namelijk niet fijn EN ik heb gemerkt dat het ook niet nodig is om mijn programma’s te kunnen verkopen. Ik heb geleerd dat het ECHT mogelijk is om vanuit liefde en dienstbaarheid te komen en om klanten een goed gevoel te geven als ze iets van je hebben gekocht.

Maar HOE doe ik dat dan wel? 

Vooral door het combineren van deze zaken: dienstbaarheid, liefde, bereidwilligheid, eerlijkheid, heel goed luisteren naar wat het leven in me vraagt van me en vooral door het diepe besef dat alles IN me zit. Het is de Spirit in ons die creëert. Ik hoef dus niets van buiten te halen. Ik kan altijd naar binnen keren en kijken wat ik van binnen voel en hoe mijn energie stroomt en DAT gaan veranderen.
Hoe meer ik mezelf losmaakt van de wetten van deze materiële wereld, hoe beter het gaat en andersom ook: Als ik me toch weer laat verleiden door de wetten van deze wereld, dan wordt het weer moeizaam en stroperig en mag ik weer dieper met mezelf verbinden. 

Hoe ik dat specifiek doe, deel ik in deze krachtige online workshop: Soulful Sales.

Wat komt er nog meer aan bod in deze workshop?

Praktische details.

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 8 maart om 13.00.
Hij zal ongeveer 2,5 a 3 uur duren. 
De online workshop wordt opgenomen als je er niet live bij kunt zijn.

En je krijgt ook nog eens toegang tot prachtige BONUSSEN twv bijna €200,00

Als je lid bent van The House of Divine Creation of het Geld is Liefde programma volgt, dan is dit programma inclusief in je lidmaatschap voor jou. 

Online

Investering ex BTW
97
37,-
Ex BTW
  • Toegang tot de Live online workshop op 1 maart
  • Lifetime toegang tot de opname (Video en Audio)
  • Toegang tot een besloten Community van Bewuste Creators - onbetaalbaar
  • De 2,5 uur durende opname van de online workshop: Magnetische Marketing twv €97,00
  • Video: Hoe voer je verbindende strategiegesprekken twv €47,00
  • Een ideale klant en marketing script
  • EXTRA BONUS: Training: Hoe verdien je NU geld (of in ieder geval zo snel mogelijk?) twv €97,00

De investering voor deze workshop is slechts €37,00 ex BTW, maar als je gaat implementeren wat ik je leer in dit programma, dan zijn de resultaten ongekend groot!

Wat zeggen mensen die deel hebben genomen aan onze programma's? ​

Ik heb mijn gelddoel gehaald en veel nieuwe kansen en mogelijkheden gecreëerd.

"Ik had een gelddoel gesteld van €4400,- deze maand. Ik heb net de balans opgemaakt en heb deze maand €5677,50 gemanifesteerd waarvan €195,50 in vorm van kadootjes. Doordat ik WEET hoe ik moet afstemmen heb ik super toffe mensen op mijn pad gemanifesteerd en vooral mogelijkheden en kansen gecreëerd! Hierdoor heb ik zo iets tofs in de wereld mogen zetten en hier heb ik in maart op een symposium als gastspreker over mogen pitchen op een landelijk podium voor zo’n 400 mensen (veelal jeugdartsen, verpleegkundigen, pedagogen, jeugdzorgwerkers, mediators, advocaten) over een innovatieve creatie rondom ouderschap. Deze maand is de lancering en guess what: Er komt LANDElIJKE publiciteit op! Ik word binnenkort geïnterviewd...... en dat wordt gepubliceerd in een landelijk dagblad! WHAAHOEIII! Dank voor al jullie positive vibes!
Anoniem

€10.000 euro omzet per maand voelt opeens heel haalbaar.

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”
Teersa

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland.

"Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”
Josje

De adviezen van Maartje zijn Universeel en zijn zelfs voor mij met mijn meer zakelijke insteek en mijn juridisch adviesbureau heel waardevol.

“Maartje heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”
Francis

Binnen 2 dagen had ik net zoveel omzet als normaal binnen 2 weken.

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik me aan heb gemeld voor jouw programma's en enkele audio’s geluisterd heb, ik de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren. “investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten”. Op het moment dat ik je cursus zag en hier aan mee wilde doen boeide mij mijn minder gunstige financiële situatie totaal niet meer, en was er gewoon voor gaan de enige optie en een zeker weten dat de karige maanden van inkomsten binnen mijn bedrijf over waren! Gisteren ontving ik nog een keer vanuit het niets een erfenis waar ik totaal niet op gerekend had, het happy-de-pappy-gevoel was voor het eerst sinds een lange tijd weer voelbaar in elke cel van mijn systeem !”"
Jacqueline

Ik heb ineens zoveel meer energie!

“Sinds ik Maartje haar programma's volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Ik heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad. Ik ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen. De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil. Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!”
Marit

Dit is een van de beste investeringen die ik ooit heb gedaan.

"Me opgeven voor Maartje´s programma's, terwijl ik haar nog niet kende - is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Ik vind Maartje´s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten! Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet. Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!"
Mirjam

Door jouw advies verkocht ik binnen een paar weken mijn bedrijf, terwijl ik al 2 jaar bezig was zonder succes.

"Ik ben al 2 jaar bezig om mijn bedrijf te verkopen. Maartje deelde met me dat ik er niet met afschuw maar juist met liefde naar moest kijken, dat ik moest terugdenken aan het begin. Dat was dat een soort eye-opener. Ik ben dat gaan integreren en recentelijk heb ik een afscheidsbrief geschreven aan mijn zaak waarin ik ook schreef dat ik wilde dat ze overgenomen zou worden door een lief iemand. 2 weken geleden ineens een geïnteresseerde en na een tweede gesprek hebben we de deal gesloten. Ik heb er ook nog een geldbedrag aan overgehouden. Ik keek erna en dacht "huh, dat ging snel.” Dank je wel!"
Liane

Sinds ik weet dat geld energie is, zijn er al magische dingen gebeurt.

"Je bent voor mij een MEGA inspiratie. Ik had echt een verschrikkelijk gelverhaal. Dankzij jou lukt het me eindelijk om een positievere mindset te creëeren en meer te leven in VERTROUWEN. Dat geld ENERGIE is, was mijn állergrootste eye opener. Er zijn sindsdien al meerdere magische dingen gebeurt. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, (volop leven in OVERVLOED waarbij ik gewoon alles kan doen wat ik wil) maar ben al wel ontzettend op de goede weg!!! Ik heb mijn baan opgezegt en heb mezelf 1,5 jaar geleden, net als jij, in het diepe gegooid. Ik heb een fantástisch bedrijf opgezet en ik heb een nieuwe parttimebaan ernaast. Ik heb mijn inkomen ver(drie)dubbeld en ik heb nog zóveeel ideeën en mogelijkheden. Ik heb nog wel tegenslagen gehad. Normaal werd ik dan altijd depressief, maar nu laat ik me daar inmiddels niet meer zo door uit het veld slaan. Ik voel me zoveel sterker en ook eindelijk zet ik mijzelf in de wereld met alles wat ik te bieden heb. Lieve Maartje, echt ontzettend bedankt voor alles wat je doet en wie je bent!"
Jessica

Ik volg veel Internationale manifestatie experts, maar Maartje blinkt uit!

“Ik ben net begonnen met het Geld is Liefde programma en ik heb in zo'n korte tijd al zoveel geleerd. Reeds lang volg ik veel Engelstalige experts op het gebied van manifestatie en aantrekkingskracht, zoals Bob Proctor, Jack Canfield en Mary Morrissey maar jij blinkt wel uit, Maartje. Je bent zo open, oprecht en eerlijk en dat vind ik zo fijn aan jou.”
Susanne

Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde.

"Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN. Ik ben laaiend enthousiast over je zielsscript, deze beschrijft precies mijn proces. Lieve mensen echt een aanrader…”
Femke

Ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk.

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor. Super bedankt dat je dit hebt gecreëerd.”
Jenny

Door jou hoef ik me niet meer schuldig te voelen om geld te willen EN te krijgen.

"Lieve Maartje, door jou hoef ik me niet meer schuldig te voelen om geld te willen (EN te krijgen), want geld is liefde. Jij gebruikt de woorden die ik wil zeggen maar niet kon vinden. Door jou zie ik in dat ik zelf mijn leven kan creëren op een voor mij aansprekende en passende manier. Ik voel me opgeladen na het lezen van je teksten en het bekijken van je video’s en deze resoneren enorm met me. Jij bent mijn ‘niet lullen maar poetsen’-voorbeeld. Een inspiratiebron. Dus dank je voor wat je doet."
Anja

Mijn leven is compleet veranderd in een paar maanden tijd.

Ik wil je graag laten weten wat voor waarde je me hebt gegeven met jouw programma's, maar ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Ik heb er al zoveel uit gehaald. Ik wist nauwelijks iets van Bewuste Creatie, en nu manifesteer ik prachtige dingen. Ik leer van je hoe ik klanten kan aantrekken. Mijn angst voor tekort heb ik grotendeels kunnen omdraaien. Alleen al dat laatste is voor mij zo waardevol. In plaats van me zorgen te maken, ben ik nu bezig met wat ik wil creëeren. Mijn leven is compleet veranderd in een paar maanden tijd. En dat zonder dat ik je ooit persoonlijk heb gesproken. Allemaal door de fantastische content die je creëert en door jouw krachtige energie die ik voel als ik naar de video’s kijk. Dank dat jij er bent en een voorbeeld bent in hoe het leven echt werkt. Juist ook als er contrast is. Ik ben ontzettend dankbaar voor dit programma en alle content. ❤️🙏🏻
Marlies

Ik heb zo veel geleerd over vertrouwen op mijn eigen missie, over overgave, over overvloed, over geld, over zelfliefde en vooral ook over in de actie gaan!

"Prachtig hoe je jezelf laat zien en opent, met al je kwetsbaarheid. Daar heb ik veel respect voor! Ik heb zoveel van je geleerd in het Geld is Liefde programma. Over vertrouwen op mijn eigen missie, over overgave, over overvloed, over geld, over zelfliefde. En vooral ook over in de actie gaan! Het hoeft niet perfect en doen geeft zulke mooie resultaten. Dat is waarin jij mijn grote voorbeeld bent; geïnspireerde actie nemen. En daar dankbaar voor zijn. Dus dank je wel dat jij er bent!"
Sas

Ik ben al 12.5 jaar zelfstandig ondernemer, maar dankzij het Geld is Liefde programma, ben ik dit jaar voor het eerst ECHT gaan 'ondernemen'.

"Ik ben al 12.5 jaar zelfstandig ondernemer, maar dankzij het Maartje haar programma's, ben ik dit jaar voor het eerst ECHT gaan 'ondernemen'. Dat wil zeggen: vakkennis heb ik, maar verkopen is een andere tak van sport. Ik wil je zeggen dat jij absoluut het verschil maakt in levens!!! Het feit dat jij jouw processen deelt, vind ik zo sterk van jou! Dan denk ik..: "O ik moet doorgaan, want Maartje lukt het ook iedere keer, dus moet het mij met haar hulp, haar woorden, haar lessen ook lukken." Daardoor help je op deze manier anderen die er anders het bijltje bij neer zouden leggen.. (ik o.a. …) 8 januari heb ik mijn eerste 'lancering' met een gratis 5 daagse training. Dat ik dit nu doe en durf komt mede door het programma en doordat ik jou soms letterlijk dingen hoor zeggen die me aanmoedigen om dit te doen! DANK!!"
Sas

Jij bent een levende legende.

"Holy fucking wow!! Jij bént een levende legende. Zo slim, echt, recht voor z'n raap.. groots in je diepgang én in het mensen daarin mee te nemen. No shit, no drama. En als ik mist ervaar, bezit jij de gave om mij helder te doen denken. Ook nu weer help je mij door te laten zien dat dit ècht voor blijft komen. Dat maakt het voor mij nét iets minder lastig om te vertrouwen. Dat is het.... jij maakt een pad en als ik daarop loop wéét ik dat het kan. Jij maakt dat mijn vertrouwen blijft groeien."
Anouschka

Het Geld is Liefde programma is niet alleen voor mij waardevol maar werkt ook door op mijn klanten, mijn kinderen, mijn familie en iedereen om me heen.

"Ik heb voor mezelf hardop de dankbaarheid uitgesproken dat jij op mijn weg bent gekomen en je bedankt voor alles wat je in me losmaakt. Door het Geld is Liefde programma ben ik groter gegroeid, creatiever geworden, meer door gaan stromen, nog meer gaan vertrouwen op het universum en veel meer mezelf geworden. En dat legt me geen windeieren. Die waarde is zo enorm dat het op mij een enorme uitwerking heeft, maar ook op mijn klanten, mijn kinderen, mijn familie en alle mensen om mij heen. Ik heb een aantal prachtige leraren/coaches in mijn leven en daar ben jij er 1 van."
Irene

Ik heb mijn angst van de laatste 2 jaar in een paar dagen kunnen ombuigen naar een diep vertrouwen en we hebben al onze rekeningen kunnen betalen.

“Veel van wat je vertelt, had ik al eerder gehoord, aangezien ik "The Secret" de voorbije jaren in veel verschillende vormen heb gelezen. Ik paste het gedeeltelijk toe met veel vallen en opstaan, maar door jouw overbrengen van deze waarheid werd het voor de eerste keer mogelijk om dit echt te gaan voelen; diep in mijzelf. Het is de manier waarop je de dingen heel eenvoudig benoemt en steeds blijft herhalen op steeds weer iets andere manieren waardoor het nooit saai wordt, maar integendeel doet het de waarheid dieper in mijn cellen zinken. Dankzij jou heb ik mijn negatieve angstgevoelens van de laatste 2 jaar in een paar dagen kunnen ombuigen naar een diep vertrouwen. Mijn man en ik zaten in een financieel heel moeilijke positie al 2 jaar aan een stuk, De afgelopen maand zou de allermoeilijkste, spannendste maand met de hoogste rekeningen worden; maar dank zij het Geld is Liefde programma heb ik de switch kunnen maken van angst naar werkelijk diep vertrouwen. Ik heb 's nachts goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen. Door echt toe te passen wat jij zo bevattelijk verteld, was ik mijn angst op een tweetal dagen kwijt. Plots kon ik heel duidelijk zien hoe ik met mijn angstgevoelens voor tekort; ook tekort gecreëerd had de voorbije 2 jaar. We hadden met ons bedrijf en ook persoonlijk weliswaar grote stappen gezet, maar het was steeds moeilijk en heel vermoeiend. Jouw programma heeft een grote, innerlijke scheppingskracht in mij wakker gemaakt. Dus lieve Maartje, heel erg bedankt voor jouw grote, ontzettend positieve, liefdevolle bijdrage aan mijn leven vol overvoed en dit is nog maar het begin want ik heb nu nog heel veel supertoffe plannen die ik allemaal ga verwezenlijken!!!”
Ann