Welkom bij de Succes Sleutel Summit voor Geïnspireerde Acties.

Op deze pagina kun je alle interviews vinden die al geweest zijn en vind je nogmaals alle belangrijke informatie over de Succes Sleutel Summit op een rijtje en de linkjes naar de afsluitende Masterclass, de Telegramgroep en het Thrive in your Life Event.

Hoe gaat de Summit in zijn werk?

Deze Summit start op 1 januari. Iedere dag ontvang je een interview van een van de deelnemers van onze Afstemmen & Actie Mastermind die verteld over zijn of haar meest geïnspireerde Creatie. In ieder interview deel ik vervolgens de Sleutels met je die in mijn ogen doorslaggevend waren voor het tot stand komen van de geïnspireerde actie.
Je zult zien dat je na een paar interviews overeenkomsten gaat zien. In de afsluitende Succes Sleutel Masterclass die plaats vindt op dinsdag 9 januari om 20.00. De Masterclass wordt opgenomen als je er niet live bij kunt zijn. 

EN je kunt ook nog eens geweldige bonussen krijgen als je andere mensen ook uitnodigt om zich aan te melden voor de Summit.
In iedere mail ontvang je jouw persoonlijke deellink en in de mail staan ook de instructies hoe je deze bonussen kunt krijgen twv honderden euro’s:

Hieronder vind je alle interviews en de Succes Sleutel Masterclass op een rijtje.

Je hebt de hele maand januari om de interviews en de Masterclass te bekijken EN om andere mensen ook uit te nodigen om deze krachtige video’s te bekijken. 

Hier vind je de Succes Sleutel Masterclass

In deze krachtige Masterclass delen we: 

Daarnaast willen we je uitnodigen om de volgende stap met ons te nemen om van inspiratie naar actie te gaan. 

Je kunt hierbij kiezen om naar het Thrive in your Life Event te komen, het Thrive in your Mission Event OF deel te nemen aan onze Mastermind. 

Het Thrive in your life event is waardevol voor je als je: 

Net verbinding hebt gemaakt met het zaadje van je verlangen. 
Voelt dat er nog zaken zijn die je los mag laten om voldoende vertrouwen in jezelf en het Universum te krijgen om dat zaadje tot leven te laten komen. 
Maar als je dat verlangen wel voelt en als je er ook naar verlangt om te verbinden met gelijkgestemden die allemaal vanuit verlangen en inspiratie willen gaan creëren in plaats van vanuit angst. 
Je kunt nog tot en met vrijdag gebruik maken van de vroegboekkorting.

Het Thrive in your Mission Event is waardevol voor je: 

Als je al verbonden bent met de verlangens en dromen die in je leven en als je deze 100% zeker tot leven wil laten komen. 
Je bent er klaar voor om te ontdekken waarvoor je hier op aarde bent en je wilt daar echt vorm aan geven. Of je weet het al, maar je wilt het scherper krijgen en echt tot leven laten komen. 
Je wilt dit niet alleen doen en je wilt daarbij onze expertise en de hulp van gelijkgestemden. 
Hier kun je je aanmelden. Je kunt nog tot en met vrijdag gebruikmaken van 2 hele bijzondere bonussen ter waarde van meer dan €1000,00, waaronder een gratis ticket voor het Thrive in your Mission Event.

OF je kunt je direct aanmelden voor de Mastermind. Als bonus krijg je de komende 3 maanden toegang tot mijn nieuwste Leiderschapstraject twv bijna €3000,00 EN tickets voor het Thrive in your Life en Thrive in your Mission Event. 

Over 15 maanden zal je leven compleet anders zijn. 
Je missie is helder, je weet exact wat je hier op aarde te doen hebt, je aanbod staat, je bent zichtbaar geworden via de Summit en het event en je bent actief mensen aan het helpen en geld aan het verdienen. 

Dit is DE stap voor je als je weet dat je ALL IN bent in het leven van je missie en het creëren van je beste leven. 
Je bent er klaar voor om echt je eigen Goddelijkheid te gaan zien en om vanuit die energie neer te zetten wat het leven via jou tot uitdrukking wil brengen. 
Je bent bereid om je kleine “ik” los te laten en in je grote I AM te stappen. 
Ik heb slechts 10 plekken voor dit Leiderschapstraject de komende 3 maanden en vol = vol. mail me als je vragen hebt, OF meld je direct hier aan voor de Mastermind:

Hier vind je de geïnspireerde actie van Maartje Koper: haar super succesvolle 'geld is liefde' programma die door honderden mensen gevolgd is.

De eerste 6 minuten ontvang je nog wat introductie over de Summit en maar daarna deelt Maartje over haar geïnspireerde actie:

Tijdens het Thrive in your Life event geeft Maartje samen met Conrad de workshop: stap volledig in je kracht met je missie. Deze workshop is super waardevol voor jou als je diep in je hart voelt dat je hier “iets” te doen hebt, maar je laat je tegenhouden door angsten, onzekerheden, kritiek van anderen of simpelweg een “niet weten.”

Als visionairs en pioniers hebben Conrad en ik altijd ideeën die nog geen bedding hebben. We hebben met al onze bedrijven en initiatieven te maken gehad met weerstanden, kritiek, onbegrip, onzekerheid en tegenkrachten. Maar TOCH gaan we door en kiezen we er iedere keer weer voor om de volgende stap te nemen en stap voor stap aan onze dromen te bouwen. Hoe we dat doen en nog belangrijker: hoe jij dat OOK kunt gaan doen, dat komt allemaal aan bod in deze transformerende workshop.

Hier vind je de geïnspireerde actie van Conrad van Pruijssen: zonder dat hij het van plan was heeft hij een africhtingsstal voor paarden opgericht waarmee ze duizenden paarden hebben geholpen.

In zijn interview deelt Conrad: 

Tijdens het Thrive in your Life event geeft Conrad samen met Maartje de workshop: stap volledig in je kracht met je missie. Deze workshop is super waardevol voor jou als je diep in je hart voelt dat je hier “iets” te doen hebt, maar je laat je tegenhouden door angsten, onzekerheden, kritiek van anderen of simpelweg een “niet weten.”

Als visionairs en pioniers hebben Conrad en ik altijd ideeën die nog geen bedding hebben. We hebben met al onze bedrijven en initiatieven te maken gehad met weerstanden, kritiek, onbegrip, onzekerheid en tegenkrachten. Maar TOCH gaan we door en kiezen we er iedere keer weer voor om de volgende stap te nemen en stap voor stap aan onze dromen te bouwen. Hoe we dat doen en nog belangrijker: hoe jij dat OOK kunt gaan doen, dat komt allemaal aan bod in deze transformerende workshop.

Hier vind je de geïnspireerde actie van Mieke van Maanen: Ze volgde het diepe verlangen om alles te leren over Zelfheling

In zijn interview deelt Mieke:

Tijdens het Thrive in your Life event geeft Mieke de workshop: ‘De Kracht van Zelfheling.’ Je krijgt de kans om al je vragen aan Mieke te stellen over dit onderwerp. Als je interesse hebt in dit onderwerp en meer wilt weten over de verbinding tussen lichaam en geest, dan is deze workshop super waardevol voor je! 

Hier vind je de geïnspireerde actie van Jacqueline Rantong: Ze kreeg de inspiratie op haar pad om mantrazangeres te worden en zo nodigde het leven haar uit om haar eerste huiskamer concert te geven.

In zijn interview deelt Jacqueline:

Tijdens het Thrive in your Life Event geeft Jacqueline de workshop: ‘Van Please naar Ease.’
Pleasegedrag kan je helemaal leegzuigen en als je een pleaser bent, is het onmogelijk om je inspiratie te volgen en je dromen te realiseren. 

Jacqueline gaat je helpen op deze dag om meer inzicht te krijgen in je pleasegedrag en om andere keuzes te gaan maken die zowel dienstbaar zijn aan jou als aan je omgeving. 

Je kunt op deze magisch mooie dag maar liefst 3 workshops volgen. Dus nodig je vriendin, moeder, zus, partner of collega uit en kom deze prachtige dag met ons doorbrengen! 

Hier vind je de geïnspireerde actie van Martijn Hoep: Hij schreef in 2 weken zijn boek over hoe mannen weer man kunnen worden.

In zijn interview deelt Martijn:

Tijdens het Thrive in your Life Event geeft Martijn de workshop: ‘Mannen hebben een handleiding nodig.’ Voel jij dat je als man niet helemaal je plek kunt vinden? Ervaar je niet de waardering en het gevoel van voldoening waar je naar verlangt? Dan helpt Martijn je om dat stukje zingeving terug te vinden en je waarde als man opnieuw te ontdekken. OOK super waardevol voor vrouwen die hun man beter willen leren kennen en ook wel eens die “handleiding” zouden willen hebben 😉

Je kunt op deze magisch mooie dag maar liefst 3 workshops volgen. Dus nodig je vriendin, moeder, zus, partner of collega uit en kom deze prachtige dag met ons doorbrengen! De komende week is je ticket slechts €47,00 ex BTW OF €77,00 ex BTW als je een vriendenticket besteld. 

Hier vind je de geïnspireerde actie van Cynthia Embrace: Ze ontving de inspiratie om kunst te maken op Tik Tok.

In haar interview deelt Cynthia:

Tijdens het Thrive in your Life Event geeft Cynthia de workshop: ‘Gun jezelf meer innerlijke rust: Waar Wetenschap en Meditatie elkaar Ontmoeten’

Cynthia heeft een super mooie en praktische oefening die je kan toepassen om meer rust in je van dag tot dag leven te ervaren. Stel je voor dat je in staat bent om een dieper begrip te krijgen van je eigen welzijn, een reis die je ook leidt naar de essentie van je innerlijke kind. Dit is waar hartslagvariabiliteit (HRV) als gids een bijzondere rol speelt.
Ze combineert de kunst van meditatie met wetenschappelijk inzicht en biedt feitelijke, tastbare bewijzen dat het beheersen van HRV daadwerkelijk stress kan verminderen en vitaliteit kan vergroten en dit is van onschatbare waarde voor iedereen die zich onbegrepen of onrustig voelt.

Je kunt op deze magisch mooie dag maar liefst 3 workshops volgen. Dus nodig je vriendin, moeder, zus, partner of collega uit en kom deze prachtige dag met ons doorbrengen! 
De komende week is je ticket slechts €47,00 ex BTW OF €77,00 ex BTW als je een vriendenticket besteld. 

Hier vind je de geïnspireerde actie van Yvonne Schrijvers: ze deelt hoe ze haar mediamieke gaves heeft ontwikkeld.

In haar interview deelt Yvonne:

Tijdens het Thrive in your Life Event geeft Yvonne de workshop: ‘Verbinding, empathie en compassie: de belangrijkste pijlers bij verlies.’

Ik heet je een warm welkom bij mijn workshop over een onderwerp waar we liever niet over willen praten, nl. “Verlies”.
We kennen allemaal grote of kleinere verliezen in ons leven, of je nu zelf iemand hebt verloren of iemand in je leven die zelf door een verlies gaat, deze workshop kan je inzichten geven.
Onze eigen ervaringen met diverse verliezen,  verwacht of totaal onverwacht, hebben allen een kenmerk gemeen :  we hebben niet geleerd hoe daarmee om te gaan. Niet alleen voor onszelf maar ook voor de mensen om ons heen die rouwen om een verlies.
Vaak is er maar weinig nodig : liefde en een luisterend oor kunnen al een wereld van verschil maken.
Maar hoe doe je dat ?
Wat zeg je in zo’n situatie wel en wat juist niet?
Hoe weet je wat iemand die rouw ervaart echt nodig heeft ?
In dit uur neem ik je mee om te verkennen welke handvatten er zijn…..ik nodig je van harte uit!