Volg je inspiratie om stap voor stap je dromen tot leven te laten komen en meld je aan voor de GRATIS Summit: De Succes Sleutels Voor Geïnspireerde Creaties.

Zijn er mooie dromen die je tot leven wil laten komen?

Droom je van je eigen bedrijf, het schrijven van een boek, het lanceren van een online programma, het tot expressie brengen van je creativiteit, het maken van Kunst, het beginnen van een voedselbos, het schrijven van een boek, het ontwikkelen van je spirituele gaves of heb je andere mooie dromen die je dolgraag tot leven wil laten komen?

Dan is dit DE Summit om bij aanwezig te zijn! In deze Summit gaan 7 experts vertellen over hun meest geïnspireerde creaties. Samen gaan we ontdekken wat de overeenkomsten zijn tussen al deze  geïnspireerde creaties en in de afsluitende Succes Sleutels Masterclass wordt jij uitgenodigd om zelf vanuit deze geïnspireerde energie 2024 vorm te gaan geven! 

Meld je hieronder aan om mee te doen aan deze inspirerende Summit! 

Weet je dat Succes niets te maken heeft met hard werken, forceren of duwen maar ALLES met het volgen van de stroom van inspiratie? Dat ga je tijdens deze Summit ervaren!

Er is een oefening die we vaak doen in onze groepen en dat is deze oefening:
Denk terug aan je meest geïnspireerde Creatie die je hebt ervaren.
Aan de Creatie waarbij je extreem veel flow ervaarde. 
De Creatie die helemaal vanzelf tot stand leek te komen en dat je als het ware mee werd genomen door iets dat groter was dan jijzelf. 
Wat heb je toen ervaren? Wat voelde je toen? Wat waren de omstandigheden?

En als iedereen zijn of haar ervaring deelt met de hele groep dan zie je altijd dat er veel overeenkomsten zitten in wat mensen delen. 
En weet je wat er gebeurt met de energie als iedereen zijn of haar ervaring deelt? Dan gaat de energie SKY HIGH. 
Er wordt iets in mensen geopend waardoor ze gaan zien wat er werkelijk nodig is voor geïnspireerde creaties. 

En hoe moeilijk we het onszelf kunnen maken door vanuit forceren en “moeten” te werken, ipv vanuit ware geïnspireerde actie.
Hoe veel energie we verliezen door zaken te doen die niet werken en die niets opleveren. 

Als je in 2024 meer moeiteloosheid, magie, flow, energie EN resultaten wilt ervaren in je leven, dan nodigen we je uit om je aan te melden voor de gratis Summit ‘De Succes Sleutels Voor Moeiteloze Creaties’

De eerste interviews zijn al vrijgegeven, en je hebt nog zo lang de tijd om alle interviews en de Masterclass te bekijken:

Dagen
Uren
Minuten

Wat gaan we doen in deze gratis Summit?

We starten 1 januari: DE beste dag voor een nieuw begin.
Gedurende een week, krijg je iedere ochtend een video van maximaal 15 a 20 minuten, die je op een moment kunt bekijken die jou goed uitkomt, waarin ik met één van onze leden van onze Afstemmen & Actie Mastermind praat over hun meest geïnspireerde Creatie. Iedere ochtend hoor jij hoe zij delen hoe hun meest geïnspireerde Creatie tot stand kwam. Ook Conrad en ik delen onze meest geïnspireerde Creaties met je. 
Als je later dan 1 januari instapt, kun je alle interviews nog terugkijken! 

Aan het einde van de week, op dinsdag 9 januari om 20.00, geven Conrad en ik de afsluitende
Succes Sleutel Masterclass. 
In deze Masterclass gaan we naar de overeenkomsten kijken tussen iedereen zijn verhalen. We gieten dit in een Succes Sleutel Formule, die we met je gaan delen EN we gaan  je helpen om jouw EIGEN Succes-Recept te schrijven aan de hand van JOUW Sleutels.

BONUSSEN!
Iedereen die zich aanmeldt krijgt OOK nog eens een kans om GRATIS een digitale versie van mijn boek en Afstemdagboek te ontvangen EN de bonussen die daarbij horen: Het online programma: ‘Volg & Vervul je Verlangens’ en tientallen afstemscipts twv honderden euro’s!

Deze Summit wil je NIET missen als je in 2024 MEER inspiratie en flow wilt ervaren en als je UIT de energie van moeten, opoffering en zwaar en moeilijk wilt stappen. 

Dit zijn de experts die hun geïnspireerde ervaringen met jou gaan delen tijdens de Succes Sleutel Summit:

Maartje Koper deelt over de inspiratie die zij kreeg voor haar meest succesvolle online programma: Geld is Liefde.

De inspiratie voor het online programma ‘Geld is Liefde’ kreeg Maartje in een ‘flits.’ De woorden kwamen bij haar door en vervolgens ontstond een online programma dat duizenden mensen door heel Nederland hebben gevolgd. Ze gaat in deze summit van A tot Z uit de doeken doen wat ze heeft gevraagd aan het leven, welke antwoorden ze kreeg en wat ze vervolgens heeft gedaan om de deze inspiratie te krijgen EN te volgen. 

Conrad van Pruijssen deelt hoe hij zijn project Dreamstables tot stand is gekomen.

Conrad was niet van plan om een africhtingsstal voor paarden te beginnen, maar het leven leidde hem er heen en hij gaf zich er aan over en heeft hierdoor een paardvriendelijke aanpak ontwikkeld waar hij ontelbaar veel paarden en hun baasjes mee heeft geholpen. 
Conrad deelt hoe hij voelde dat hij dit moest doen, ook al was het niet iets wat hij zelf had “bedacht.” Hij deelt hoe hij trouw bleef aan zijn visie, ondanks veel weerstanden die hij heeft ervaren en hoe hij de stem van binnenuit bleef volgen, ook al waren er veel stemmen van “buitenaf” die tegen hem zeiden dat wat hij wilde niet mogelijk was. 

Yvonne Schrijver deelt tijdens de Summit over haar roeping om contact te leggen met ongeboren baby's.

Voor je diepste gaven en missie uitkomen is niet altijd makkelijk, vooral als mensen niet altijd begrijpen wat je precies doet. Maar de roeping van je Ziel is niet te ontkennen of te stoppen, hoe uitdagend het soms ook is. Yvonne deelt tijdens de summit hoe ze is gestart met een training mediumschap, waar ze moeiteloos contact kan leggen met ongeborenen. Ze ervaart dit als inspiratie en iets wat haar enorm veel inspiratie geeft. Tijdens de summit deelt ze precies hoe ze deze inspiratie is gaan volgen en wat het voor verschil maakt in haar leven.

Jacqueline Rantong gaat delen over hoe haar allereerste huiskamerconcert tot stand kwam.

Dat het spannend is om aan iets nieuws te beginnen, daar weten we alles van. Toen Jacqueline met Martin (samen JaMantra) de inspiratie kregen om hun eerste huiskamer mantraconcert te geven, vond ze dat ook best spannend. Ze ervaarde dan ook niet per se dat het moeiteloos ging. Sterker nog: ze kwam aardig wat weerstanden tegen in zichzelf. Maar ze heeft zich er niet door laten weerhouden. HOE ze dat heeft gedaan, deelt ze tijdens de Summit. EN ze deelt ook dat dat JUIST één van de sleutels was hoe uiteindelijk tijdens het concert alles op zijn plek viel en het een magische ervaring was. Zowel voor haar zelf als voor iedereen die aanwezig was. 

Martijn Hoep deelt tijdens de Summit hoe hij de inspiratie heeft gevolgd om zijn allereerste boek te schrijven.

Heel veel mensen ontvangen de inspiratie om een boek te schrijven, maar voor veel mensen blijft die droom “maar” een droom. Niet voor Martijn. Hij heeft in korte tijd een boek geschreven en is inmiddels met zijn tweede boek bezig. Martijn deelt tijdens de summit hoe hij het schrijven van zijn boek als geïnspireerd en moeiteloos heeft ervaren en hij deelt wat hij daarvoor heeft gedaan en welke sleutels onmisbaar waren om de ruimte en de focus te creëeren om het uit te voeren.  

Cynthia Embrace deelt tijdens de summit hoe het creëren van kunstwerken en het delen van inspirerende TikTok-video's vanuit diepe inspiratie komen.

In een wereld waarin het vaak een uitdaging is om vanuit het hoofd naar het hart te gaan, deelt Cynthia haar inzichten. Ze onthult hoe het creëren van kunstwerken en het delen van inspirerende TikTok-video’s voor haar een weg naar overgave vormen en de impact die dit op haar omgeving heeft. Voor haar is het een natuurlijk proces van loslaten en vertrouwen, waarbij denken plaatsmaakt voor voelen. Ontdek de kracht van creatie en het vertrouwen in je intuïtie, een reis van het hoofd naar het hart.

Mieke van Maanen deelt tijdens de Summit hoe zij haar inspiratie volgde om alles te leren over Zelfheling

Zelfheling is ook al een onderwerp dat vaak veel weerstand oproept bij mensen. Mieke heeft zich dan ook een aantal keren af laten leiden van de inspiratie die ze ontvang. De vraag is: was het afleiding, of is alles exact zo gelopen zoals het moest lopen? Wat je uiteindelijk leert in Mieke haar verhaal is dat ware inspiratie je niet los laat en altijd tot leven wil komen. 

Wat gaat deelname aan deze Summit je opleveren?

Dus, ben je er klaar voor?
Als dit alles je aanspreekt, als je hart hier sneller van gaat kloppen, dan is dit jouw teken. Het universum heeft gesproken. Ben je er klaar voor om te luisteren?

De Kracht van Bewuste Creatie heeft al duizenden mensen in Nederland mogen helpen. Dit is wat deelnemers van onze programma's ervaren:

Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie!

Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad, ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen. De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil. Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!!
Marit

Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen.

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent
Josje

Ik ben dankbaar dat ik stapje voor stapje oude patronen loslaat.

Ik ben dankbaar voor alles wat ik in het programma heb geleerd” en dat ik stapje voor stapje de juiste richting inga. Ik ben dankbaar dat ik stapje voor stapje oude patronen loslaat. En dat ik mezelf doelen (leer) stel(len). Ik heb altijd overleefd (het leven overkwam me met alle negativiteit van dien) en nu leer ik dat het leven mooi is. Als ik dit laatste schrijf word ik ook emotioneel. Het mooie vind ik dat het ook vanuit een zielsmissie wordt gebracht. Dit is heel anders dan de (Amerikaanse) programma’s die ik eerder heb gevolgd. Wat ze daar laten zien is dat als je juist afstemt, je de wereld kan kopen en laten zien wat je hebt. Terwijl je met al je materie diep ongelukkig kunt zijn. Ik vind het in jullie programma fijn, dat het om het gevoel en de ziel gaat, maar dat je het wel zelf moet doen.
Claudine

Ik heb mijn angst overwonnen door me uit te spreken tegen mensen.

Het programma heeft me geholpen om te stoppen met het werk wat niet meer passend was en om mensen los te laten waarmee het niet meer stroomt. Ik heb mijn angst overwonnen door me uit te spreken tegen mensen. Ik ben dankbaar voor de oprechtheid en het enthousiasme waarmee jij je werk doet. Ik voel dat het diep vanuit je hart komt.
Anoniem

Ben je klaar voor een meer geïnspireerd leven?

Meld je dan vandaag nog aan voor deze Summit!