🙏🏻 SUPER dat je je hebt aangemeld voor de gratis Succes Sleutel Summit. Op deze pagina deel ik hoe je ook nog eens gratis toegang kunt krijgen tot deze bonussen twv honderden euro's:

Bonussen

Het e-boek: De Kunst van Bewuste Creatie

In dit boek leer je wat de stappen zijn van de Bewuste Creatie Blauwdruk en leer je wat er voor nodig is om de Bewuste Creator van jouw realiteit te zijn. 

Het Afstemdagboek (e-boek)

Het afstemdagboek geeft je 8 dagelijkse vragen die een waar verschil in je leven gaan maken. Lees hieronder wat de resultaten zijn die mensen halen als ze dagelijks dit afstemdagboek invullen. 

woman wearing white T-shirt smiling

Het online programma Volg & Vervul je Verlangens

In 22 modules leer jij van A tot Z hoe je jouw verlangens kunt (h)erkennen en stap voor stap vorm kunt geven. Daarnaast leer je wat er voor nodig is om om te gaan met zelfsabotage, uitstelgedrag, perfectionisme en al het andere wat je tegen kan houden om jouw meest afgestemde leven te realiseren.

iPhone on book beside gold-colored earrings

Tientallen Afstemscripts

Het is niet altijd makkelijk om je beperkende overtuigingen te herkennen en te veranderen in overtuigingen die afgestemd zijn op jouw hogere zelf. Deze afstemscripts gaan een enorme bijdrage aan je zijn om te leren hoe je op de meest dienstbare manier naar jezelf, het leven en de mensen om je heen kunt kijken. Je vindt scripts op alle gebieden: geld, je missie, je creativiteit, je gezondheid en ga zo maar door. 

De BONUS workshop: 'Een Succesvol 2024'

Er is niets zo krachtig als terugblikken op het jaar en achterlaten wat niet meer werkt en met dankbaarheid meenemen wat dienstbaar aan je leven is. Op 5 januari om 14.00 kun je deelnemen aan deze krachtige BONUS workshop. Hij wordt opgenomen als je er niet live bij kunt zijn. 

Hoe ontvang je ook nog eens deze bonussen? ​

Bekijk onderstaande video of lees hier de “spelregels:”

Er is niets zo mooi om mensen te zien die hun inspiratie volgen. Het woord inspiratie betekent letterlijk het “inblazen” van ideeën, gevoelens of gedachten in de mens inblies door een goddelijke macht (zoals een god of de Heilige Geest.) 

Wij voelen heel veel passie en drive om de wereld iedere dag een beetje mooier te maken en we denken dat deze Summit daar een prachtige bijdrage aan is.  En we zijn extreem dankbaar als je ons helpt om zo veel mogelijk mensen uit te nodigen voor deze waardevolle Summit. Als dank je wel ontvang je dan bovenstaande bonussen. 

Hoe werkt dit? 

1. Deel jouw persoonlijke link met mensen waarvan je denkt dat deze Summit waardevol voor je is. Dat kunnen vrienden zijn, een zus, moeder, nicht, klanten, collega’s, buren, mensen waarmee je op de yogaschool zit en ga zo maar door. 

Bewaar je persoonlijke deellink goed. Je vindt hem op deze pagina en in de welkomstmail die je hebt ontvangen.

2. Je kunt de deellink sturen op iedere manier mogelijk met mensen delen: via what’s app, email, op social media, via je email lijst of sms.

3. Het systeem houdt keurig bij wie zich via jou aanmeldt. Je ontvangt een mail iedere keer als iemand zich via jouw deellink aanmeldt.

4. Als 3 mensen zich via jouw persoonlijke deellink hebben aangemeld voor de Summit, ontvang je een mailtje waarin je toegang krijgt tot alle bovenstaande bonussen! 

Heb je vragen? Mail gerust naar info@maartjekoper.nl OF start direct met het delen van jouw persoonlijke deellink! 

Hieronder kun je meer lezen over het boek 'De Kunst van Bewuste Creatie' en het 'Afstemdagboek.' Wordt een van de tienduizenden mensen die we al hebben geholpen om de Bewuste Creator van hun realiteit te zijn.

Zo veel mensen hebben we al geleerd over Bewuste Creatie

0 +

Zo veel mensen hebben het Dagboek al gebruikt

0 +

Wat zeggen mensen over het gebruik van het Bewuste Creatie Dagboek?

Voor het eerst in 9 jaar heb ik weer plezier in het bouwen van mijn bedrijf.

“Mijn wereld is veranderd sinds ik het afstemdagboek dagelijks gebruik. Ik heb voor het eerst in 9 jaar plezier in mijn bedrijf bouwen, ben in flow en ervaar meer en meer aantrekkingskracht. lukt me steeds beter vragen te stellen aan het universum en ontvang snel antwoorden. Het opschrijven van geïnspireerde acties zorgen dat ik regie heb en ook daadwerkelijk moeiteloos acties onderneem. Dankbaarheid heb ik zelf uitgebreid naar 10 punten waar ik dankbaar voor ben en dat is erg fijn om de dag mee te beginnen.”
Petra

Het effect is ongelooflijk. Voor het eerst in mijn leven houd ik focus en krijg ik dingen gedaan.

“Sinds 2 weken gebruik ik het afstemdagboek van Maartje en het effect is bijna ongelofelijk. Voor 't eerst in mijn leven houd ik mijn focus. Voor 't eerst in mijn leven houd ik overzicht. Voor 't eerst in mijn leven krijg ik echt dingen gedaan. Dit afstemdagboek voelt als mijn huis. Elke keer als ik even de weg kwijt ben, open ik het afstemdagboek en 'kom ik thuis'.”
Karin

Het schrijven helpt mij om gefocust te blijven op mijn doelen, blokkades te herkennen en te doorbreken.

“Het duurde even voordat ik er aan begon maar elke dag schrijven in mijn afstemdagboek heeft mij zoveel gebracht. Het elke ochtend bewust mijn energie verhogen voelt al heerlijk en je merkt meteen resultaat! Het schrijven helpt mij om gefocust te blijven op mijn doelen, blokkades te herkennen en te doorbreken, en het allerbelangrijkste, om uit mijn hoofd te gaan en in mijn hart te komen om van daaruit mooie dingen te laten ontstaan. Ik kan niet meer zonder. Dank je wel lieve Maartje.”
Manouschka

Mijn hele leven is verandert door het gebruik van het Afstemdagboek.

Maartje is een paar jaar geleden op mijn pad gekomen, precies op het juiste moment toen ik financieel heel moeilijk zat door op mezelf te gaan wonen. Ik heb toen het dagelijkse Afstemdagboek gebruikt en daardoor is mijn hele leven veranderd! 🙏🏻 Nu ben ik zo lazend enthousiast over de wet van aantrekkingskracht en alle wetten die er nog meer zijn. Maar vooral het herinneren wie we zijn en wat we te doen hebben hier op aarde! Ik ben super benieuwd wat deze ontdekkingsreis mij/ons brengt! 🧡
Michelle

Er al heel veel geshift in mijn leven op magische wijze! Zowel op het gebied van werk, geld en relaties.

“Sinds ik het afstemdagboek van Maartje gebruik is er al heel veel geshift in mijn leven op magische wijze! Op het gebied van werk, geld en relaties. Door elke ochtend (of avond het afstemdagboek in te vullen, geef ik veel meer richting aan mijn leven. Ik weet steeds beter wat ik wil (en vooral ook: niet wil) in mijn leven. Ik heb meer focus en bereik sneller mijn doelen. Ik kan het echt iedereen aanraden!”
Nicoline

Voorheen haakte ik vrij snel af met dit soort zaken omdat ik vind dat het niet werkt, maar dit hou ik handig vol, mede doordat ik zo snel zo veel resultaat zie.

"Sinds 1,5e maand vul ik dagelijks het afstem dagboek van Maartje in. Ik was in het begin, ook al ben ik haar partner, erg sceptisch over het effect van het dagelijks afstemmen. Maar nadat ik haar nieuwe boek “de Kracht van Bewuste Creatie” heb gelezen, ben ik iedere dag het afstemdagboek gaan gebruiken. Ik merk een heel groot verschil in mijn eigen leven. Ik zit veel beter in mijn vel, ik voel veel meer verbinding met mijn eigen lichaam en mijn eigen zijn. Maar het belangrijkste verschil is dat ik veel meer afgestemde acties onderneem. Daarvoor deed ik nog heel veel op wilskracht en dat kost gewoon heel veel energie naast het feit dat je toch vaak zaken forceert. ik zou iedereen, zowel vrouwen als mannen, het gunnen om dagelijks af te stemmen. Wat ik wel merk is dat het samen afstemmen het beste werkt. Je kunt ook iedere dag meedoen met aftsemsessies die Maartje begeleid voor de Bewuste Creatie Community. Maartje. Het feit dat je hoort wat Maartje invult helpt heel erg om het nog beter en zorgvuldiger in te vullen en ook om dieper te gaan, waardoor je nog sneller de resultaten kunt behalen. Normaal gezien haak ik vaak al af na een paar dagen omdat ik dan vindt dat het niet werkt. Maar het afstemmen en het invullen van het afstem dagboek gaat me eigenlijk gemakkelijk af. Ik denk dat dit ook komt doordat ik al heel snel resultaten zag. En dat is wat ik zelf heel belangrijk vind dat, als ik ergens tijd in stop, dat het ook snel resultaat oplevert. Ik ga heerlijk ook door met dagelijks afstemmen omdat ik echt zie dat het mij nog veel meer gaat brengen dan wat ik nu al heb mogen ervaren. Ik gun iedereen zowel het boek ‘de Kracht van Bewuste Creatie’ als het dagelijks invullen van het afstem dagboek."
Conrad

Lieve co-creator, heel vaak worden verlangens en behoeftes gezien als egoïstisch.

Maar laten we heel eerlijk zijn met elkaar, wat voor verhaal we er als mensen ook omheen hebben gecreëerd: we hebben allemaal behoeftes en verlangens.
We hebben fysieke, emotionele, mentale en spirituele behoeftes en verlangens.
Ik durf te wedden dat jij meerdere van deze verlangens in jezelf herkent:

Maar voor de meeste mensen is het niet vanzelfsprekend dat hun behoeftes en verlangens vervuld worden.

Sterker nog: de meeste mensen voelen zich niet gezien, gehoord en erkent in hun ware behoeftes en verlangens. 
En we kunnen er heel ingewikkeld over doen, maar dit is waar het op neer komt: onvervulde behoeftes en verlangens doen pijn. 
Ze geven een leeg gevoel van binnen.
Een gevoel van niet compleet zijn. 
Een diepe separatiepijn die gecreëerd wordt omdat we in essentie afgesneden zijn van de Bron van het leven.

Want lieve co-creator, het is niet hoe het leven bedoeld is.
En diep van binnen weten we dat. 
Diep van binnen weten we dat we die pijn niet hoeven te ervaren.

En dan kunnen er 2 dingen gebeuren:

1. OF je verstopt of ontkent je verlangens en behoeftes. Of je zegt dat verlangens niet belangrijk zijn, of zelfs dat verlangens egoïstisch zijn. Dat kan een tijdje helpen. Totdat de pijn van je onvervulde behoeftes te groot wordt en alsnog door je zelfgebouwde muurtje heen breekt.

2. OF je ontwikkelt onbewuste strategieën om via een omweg alsnog je verlangens en behoeftes vervuld te krijgen, zoals:

Maar lieve co-creator, deze strategieën gaan niet werken om je ware behoeftes en verlangens te vervullen.

Misschien geven ze je even een gevoel van valse hoop of valse macht, maar op een structureel niveau bieden ze niet waar je werkelijk naar verlangt.
Je zult merken dat deze strategieën niet de vervulling brengen waar je diep van binnen naar verlangt en dat ze je achterlaten met een gebrek aan energie, spanning, negatieve energie of een algeheel gevoel van leegheid.
Je kunt zelfs fysieke klachten ervaren. 

Maar waarom gebruiken we dan toch deze strategieën als ze niet helpen?

Het gevoel dat je je behoeftes niet kunt vervullen, of de ander niet kunt helpen in het vervullen van zijn of haar behoeftes geeft een extreem groot gevoel van onmacht. Dat is het zwaarste gevoel dat er is. 

Het is een diep gevoel van niet goed genoeg zijn, niet toereikend zijn en niet waardevol genoeg zijn. 

En dat gevoel willen we niet voelen en daarom ontwikkelen we deze strategieën. 

Maar om ECHT op een wezenlijk niveau je verlangens en behoeftes te erkennen en stap voor stap te vervullen, daarvoor is iets anders nodig.

Namelijk de kennis dat wij de Creator zijn van onze realiteit en de vaardigheden om de Creator die we zijn te belichamen.

Kortom: om alle beperkingen IN jezelf los te laten en te herkennen wie je werkelijk bent: de Creator van jouw realiteit.

En dat je gaat erkennen dat alles waar je naar verlangt al IN jezelf zit. In potentie is het in bewustzijn al aanwezig. Er is alleen een proces van Bewuste Creatie, een proces om iets van het geestelijke naar het fysieke te brengen.

En als je dat proces van Bewuste Creatie volgt, dan zul je merken dat je daadwerkelijk vorm kunt geven aan je verlangens en behoeftes.

Je hoeft alleen maar het Proces van Bewuste Creatie te volgen.

Zoals deze mooie quote van Rumi ook zegt: 

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.” — Rumi

Liefde, en al het andere waar je naar verlangt is niet buiten jezelf. Het zit IN de Bron die we zijn. Het enige wat we hoeven te doen is dit te gaan zien en erkennen.

Als je gaat (h)erkennen dat je de Bron BENT in plaats van dat de Bron buiten jou is, dan gaan er zaken veranderen in je leven.

DAN ga je zien dat je behoeftes meer en meer vervuld gaan worden.
Zowel je fysieke, als je emotionele, als je mentale en als je spirituele behoeftes. 

In het ‘De Kracht van Bewuste Creatie’ leg ik je precies uit hoe het proces van Bewuste Creatie werkt.

Daarnaast ontvang je oefeningen om iedere dag af te stemmen op de krachtige creator die je bent en ontvang je een apart dagboek om deze oefeningen iedere dag te doen.
Met heel mijn hart nodig ik je uit om een exemplaar van het Bewuste Creatie Boek en Dagboek aan te vragen.

Wat brengt het Boek 'De Kunst van Bewuste Creatie' je?