Op deze pagina vind je alle testimonials van tevreden klanten

AL onze programma’s kun je volgen in de Bewuste Creatie Community. 
Je krijgt daar toegang tot 36(!) online programma’s waarin je leert wat er voor nodig is om op ieder gebied van je leven te manifesteren waar je diep van binnen naar verlangt, voor een vaste lage investering van €37,00 ex BTW per maand.
HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.

you are worthy of love sign beside tree and road

Hier vind je alle testimonials van het Zielsliefde programma:

Ik voel me nu gedragen door het leven, verbonden en geliefd. Ik vind dat ik echt waar voor mijn geld krijg in dit programma.

“Voordat ik het het Zielsliefde programma begon, liep ik verloren mijn hoofd. Het vroeg zich steeds af of ik moest kiezen voor mijn partner of voor een man waarmee ik vier jaren geleden een hele bijzondere ontmoeting had. Ik kreeg geen rust in mijn zoektocht naar ware, intense, alles vervullende liefde. Nu ik bezig ben met het Zielsliefde programma, vindt ik eindelijk rust in mijn hoofd. Mijn lijf wijst me veel meer de weg. Ik leer achteruit te leunen en me te laten dragen door het leven. Ik leer ook te verbinden en in verbinding te blijven. Ik leer te vertrouwen op mijn lichaam en daar de antwoorden te vinden. Mijn hoofd krijgt geen kans meer in verhalen te gaan (of toch veel minder). Ik leer op een liefdevolle manier te communiceren met mensen. Ik leer om alles bij mezelf te leggen. Ik leer dat ik liefde ben en dat alles vanuit mij vertrekt. Dat al mijn oordelen en overtuigingen iets over mij zeggen en dat ze een kans zijn om te groeien in bewustzijn. Ik voel me zoveel rustiger en kan me veel meer overgeven aan het leven. Ik kan ontvangen wat het leven me brengt, veel meer dan dat ik eindloos op zoek naar wat ik zou willen dat het zou zijn. Ik ben dankbaar dat ik me nu goed voel en dat ik liefde voel. Dat mijn hart zich opent en vaak vreugde voelt. Dat ik liefde kan ontvangen. Dat ik me verwonder over de magie van het leven. Concreet voel ik liefde voor mezelf en vertrouwen dat ik die diepe allesvervuilende verbinding zal ervaren in mijn leven. Ik weet nog niet wanneer, met wie of hoe maar dat doet er eigenlijk niet toe . Mijn leven met mezelf is heel fijn de laatste tijd. Mijn relatie met mijn huidige partner ook. Ik ben dankbaar voor je gedrevenheid. Ik vind dat ik echt waar voor mijn geld krijg. Ik vind het fijn dat er elke week een call is en dat er altijd tijd is voor iedereen. Ik vind ook dat de modules je sowieso elke keer weer doen groeien.”
Hanne Matthys

Ik begin het eindelijk allemaal te begrijpen.

“Ik ben super enthousiast over het Zielsliefde jaarprogramma en de inhoud van de modules, de coachcalls en de aanvullingen. Het ware doel van de twinflame connectie – het resoneert zo 💝! Ik begin het nu eindelijk te begrijpen, wat er allemaal aan de hand is. Dank je wel!! Dit helpt mij 🙏”
Danielle

Dit programma geeft me rust.

“Ik merk dat ik zoveel angst heb en dat ik deze angst allemaal op mijn Zielsliefde projecteer en zelfs dingen in mijn hoofd creëer die er niet eens zijn. Die angst is soms zo heftig om te voelen. Ik zie nu ook steeds duidelijker hoe ik met mijn energie in de push pull zit. Ik ben heel blij met dit programma want het geeft me rust! Zelfs als ik in de angst zit kan ik weer ontspannen als ik een stukje lees uit een module. Dan resoneert alles weer en weet ik, ik ben niet gek! Heel dankbaar voor alles! Ik leer zoveel! ❤️”
Liane

Ik heb veel mooie tools ontvangen en ik heb al veel mooie overtuigingen geschift waardoor ik veel meer zelfliefde en veiligheid ervaar.

"Voordat ik begon met het Zielsliefde programma had ik een zorg of het alleen over zielsliefde zou gaan, want ik wilde vooral ook over zelfliefde leren. Ik heb nu gemerkt dat Zielsliefde vooral over zelfliefde en verbinding met de Bron gaat. Dus dat is helemaal goed gekomen. Ik heb veel mooie tools gekregen zoals de Shift oefening, Intenties zetten, Scripts schrijven en spiegelen waardoor ik veel meer durf te voelen en mijn ego beter doorheb. Ik heb al vrij veel overtuigingen geshift. Vooral mijn buik voelt meer ontspannen, doordat ik minder bang ben in mijn pijn te worden geraakt. Ik voel meer zelfliefde en ik voel me daardoor veiliger in mijzelf. Ik oordeel minder snel naar mezelf en anderen toe. En als ik oordeel, dan kan ik achteraf zien wat dat over mezelf zei. Soms verlies ik mezelf nog wel in ego. Vooral als iets nog een pijnlijke overtuiging raakt. Dan heb ik meer tijd nodig om weer even het juiste perspectief te zien. Ik ben dankbaar dat ik al veel pijn nav mijn scheiding heb kunnen shiften. Ik ben er nog niet, maar dit voelt al veel beter. Ik heb het gevoel dat ik zelf krachtige tools in handen heb om meer zelfliefde en veiligheid te ervaren. Meer regie vanuit liefde dan controle vanuit angst. Toen ik Maartje op you tube ontdekte had ik meteen het gevoel… ja hier ga ik voor. Dit is het. Een soort weten. En je verheldering rondom het verschijnsel zielsliefde. Deze info had ik ergens anders nog niet gelezen of gehoord”
Esther

Ik leer in dit programma wat de waarheid is.

“Het Zielsliefde programma is het nu al meer dan waard.Wat ik graag met jullie wil delen is dat wat ik van jouw Maartje leer en daardoor ook van jullie allemaal is dat het echt voor mij de waarheid is; Het is een perceptieprobleem. Het zijn allemaal overtuigingen vanbinnen die je shift naar de waarheid. De waarheid van ons bestaan die jij uitlegt. Bewuste creatie. Het begrijpen stuk, het voelen stuk en het zo ervaren. En daardoor steeds verder naar de bron. Naar liefde. Ik ben zo dankbaar voor deze lessen van en jouw Maartje en via jullie allemaal ”
Leontine

Ik voel nu onvoorwaardelijk vertrouwen in het Universum.

“Voordat ik aan het Zielsliefde programma begon, had ik geen vertrouwen in het universum. Ik moest echt leren dat het universum de bron is van alles; van geld, mijn business of het manifesteren van mijn zielsliefde. Daar heeft Maartje me continu scherp op gehouden. Ze bracht me elke keer terug bij de waarheid Ik voel dat ik nu echt belichaam dat wij / het universum de bron zijn. Ik reageer niet meer op de 3D fysieke realiteit maar ik creëer echt vanuit afstemming. Ik voel nu onvoorwaardelijk vertrouwen in het universum. Ik kan goed onthechten en loslaten en goed onderscheiden wat liefde en ego is. Ik ben dankbaar voor alle hulp en tijd en dat je altijd eerlijk bent en dat je echt alles doet vanuit liefde.”
Florine

Ik heb nu een nieuwe liefde waarmee ik een hele toegewijde en authentieke relatie aan het opbouwen ben.

“Voordat ik aan het programma van Maartje begon had ik vrij recentelijk een hele pijnlijke relatiebreuk achter de rug die ik toen nog niet kon bevatten en accepteren. Ik wilde aan mezelf werken om in ieder geval weer op een goede plek te komen en om mezelf weer liefde en een relatie te kunnen gunnen, hoe dat er ook uit zou zien. Het programma van Maartje heeft me heel erg bewust gemaakt in wat er precies gebeurd is en waarom. Daar heb ik mijn leringen uit kunnen trekken en daardoor kan ik het nu anders zien en anders aanpakken. Voor de relatiebreuk dacht ik dat ik klaar was voor “onvoorwaardelijke liefde”, maar die situatie en relatie heeft me doen beseffen dat ik absoluut nog niet onvoorwaardelijk van mezelf hield en dat daarom de relatie ook niet stand kon houden. Ik was er nog niet op een diep niveau voor mezelf. Het programma van Maartje heeft me dit alles geleerd en nog veel meer waardevolle inzichten gegevens die belangrijk zijn om een goede relatie met jezelf en met anderen te kunnen hebben. Deze reis heeft me echt dichter bij mezelf gebracht. Maartje heeft me met haar content en coaching elke keer uitgenodigd om eerlijk en transparant te zijn en alles aan te kijken wat er nog aangekeken moest worden. Ik ben weer op een goede plek met mezelf en dat weerspiegeld mijn liefdesleven ook; ik heb een nieuwe fijne liefde in mijn leven waarmee ik veel meer op één lijn zit en waarmee ik een hele toegewijde, open en authentieke relatie aan het opbouwen ben. Soms val ik nog eens terug in oude stukken en kies ik nog wel eens voor angst in plaats van liefde, maar ik heb door dit programma in ieder geval de tools en kennis in handen waardoor ik hier liefdevol doorheen kan werken en weer kan genieten van de liefde.”
Jorien

Ik heb een awaking gehad en opeens kon ik helder denken.

“Afgelopen zomer ben ik actief geweest in de Telegram groep van het Zielsliefde programma. Vanaf september ben ik even offline gegaan om me te richten op m’n werk waarin ik zoveel heb gemanifesteerd (inkomen naar 400%). Op 1 januari, wat ook mijn verjaardag is, heb ik een awakening gehad. Ik voelde hem in december al aankomen. M’n gedachten veranderden, m’n aandacht, m’n gevoel, m’n zicht. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt. Het was alsof iets “openpopte” en ik ineens helder kon zien en denken. Ik heb vorig jaar alle modules van Maartje gekeken en het huiswerk gemaakt, maar ik kon het geloven tot op een bepaalde hoogte. Als ik nu modules bekijk en m’n aantekeningen lees denk ik jaaaa, jeetje ik VOEL het. Wat Maartje en alle andere personen erover zeggen klopt écht! Lieve lieve dames, geef het niet op! Dit gevoel is alle moeite, alle diepe dalen meer dan waard. Alle stress, alle frustratie en alle angst valt weg.”
Lejla

Hier vind je alle testimonials van het Zielsmissie programma:

Ik ga geen zaken meer uit de weg en doe geen dingen meer die niet goed voor mij voelen.

“Door het Zielsmissie programma ben Ik veel meer mezelf geworden en merkte dat ik echt heel lang met een ‘masker’ door het leven ben gegaan. Ik leek wel een kameleon zo goed kon ik mij aanpassen voor een ander. Ik durf nu mijzelf op 1 te zetten. Ik ga geen zaken meer uit de weg en doe geen dingen die niet goed voor mij voelen, ik maak bewuste keuzes en luister hierbij heel goed naar mijn gevoel. Hierdoor zijn er al gigantisch veel mooie dingen ontstaan zowel privé als op mijn werk. Sommige deuren sluiten, maar er gaan vooral veel deuren voor mij open. Het dagelijks afstemming op wat ik wil werkt en nee niet meteen, maar wel steeds sneller;) Ik ben je er dankbaar voor hoe helder je uitlegt op welke manier je je eigen realiteit creëert, welke invloed je hebt op je eigen leven – de bewustwording van zo binnen zo buiten. Het is echt mega veel content. Heel waardevol.”
Bianca Graumans

Er is zelfs een stuk trauma geheeld van bijna 50 jaar geleden.

“Ik ben het Zielsmissie programma gestart omdat ik zichtbaar wilde zijn en nog dieper in mijn Zielsmissie wilde komen. Het Zielsmissie programma leert me ​​om mezelf zijn, niet zoals het “hoort” of zoals veel business coaches het zeggen maar vanuit flow, liefde en de juiste energie. Ik ervaar nu veel meer innerlijke rust, ik kan me heel makkelijk ontspannen en er is zelfs een stuk trauma geheeld van bijna 50 jaar geleden. Ik ben dankbaar dat het Zielsmissie programma zo compleet is. Ik ben dankbaar dat ik alle vragen mag stellen die mij bezig houden, dat we een fijne supportgroep hebben en dat daar een fijne hoge energie is. Ik voel me vrij om daar alle vragen te kunnen en mogen stellen die me bezighouden op dat moment.”
Marianne Vis

Ik tap meer en meer in op mijn eigen energie.

“Voor het Zielsmissie programma was ik Doelloos, vermoeid en had ik geen contact met mezelf. Door het Zielsmissie programma leer ik nu steeds duidelijker hoe ik mijn eigen weg kan gaan. Ik tap meer en meer in op mijn eigen energie en de vermoeidheid wordt steeds minder. Ik ben weer beginnen schilderen en kom zo uit mijn burn-out. Ik focus me nu op het heropstarten van mijn zaak als artiest. De supportgroep is voor mij het meest waardevolle deel van het Zielsmissie programma.”
Linsey Van De Brande

Ik voel me gesteund door bij deze groep te zijn.

“Ik heb net deelgenomen aan de supportgroep met Bob en ik kan je zeggen dat ik blij ben. Blij met het Leven wat me gegeven is. Blij en Dankbaar met jou Maartje en je ondersteuning en support. Ik voel me gesteund door bij deze groep te zijn.”
Diana van Rijn

Hier vind je alle testimonials van het Zielsgelukkig met Geld:

Ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed.

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”
Teersa van Weezel

Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie!

Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad, ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen. De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil. Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!!
Marit Ladenius

Wat nu gaaf is.

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”
Jacqueline

Maartje heeft gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf.

Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.
Frances

Jouw content is verslavend.

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!
Sylvia Bouwer

Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen.

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent
Josje Feller

Dat betekent dat ik eigenlijk mijn investering van geld is liefde voor een JAAR er al uit gehaald heb!!!!!

Ik wil met jullie delen wat ik de eerste maand van mijn lidmaatschap al bereikt heb met het geldisliefde programma! Ten eerste had ik een gelddoel gesteld van €4400,- deze maand. Heb net de balans opgemaakt en heb deze maand €5677,50 gemanifesteerd waarvan €195,50 in vorm van kadootjes. Dat betekent dat ik eigenlijk mijn investering van geldisliefde voor een JAAR er al uit gehaald heb!!!!! Ik ben nu in loondienst. – doordat ik WEET hoe ik moet afstemmen heb ik super toffe mensen op mijn pad en vooral mogelijkheden en kansen gecreëerd! Hierdoor heb ik zo iets tofs in de wereld mogen zetten en hier heb ik in maart op een symposium als gastspreker over mogen pitchen. – in maart heb ik mogen pitchen op een landelijk podium voor zo’n 400 mensen (veelal jeugdartsen, verpleegkundigen, pedagogen, jeugdzorgwerkers, mediators, advocaten) over een innovatieve creatie rondom ouderschap. Deze maand is de lancering en guess what: Er komt LANDElIJKE publiciteit op!!!!! Ik word binnenkort geïnterviewd…… en dat wordt gepubliceerd in een landelijk dagblad!!! WHAAHOEIII! En hoe wordt het NOG beter dan dit?! Ik ga nu afstemmen op televisie want ik wil heel graag mijn boodschap verspreiden en tv lijkt mij gewoon TOF! Dank voor al jullie positive vibes want ik vind t super cool hoe we met z’n allen al in de ochtend aan het afstemmen zijn en onze wekkers eeder zetten om onze VIBES zo hoog mogelijk te houden!! BIG HUG!
Anoniem

Hier vind je alle overige testimonials:

Vanaf het moment dat ons coaching traject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen.

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coaching traject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm. Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken. Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van. Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen. Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap. Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd. In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf. En ze hielp me tussendoor via de mail als ik vragen had, waardoor ik niet tot het volgende gesprek hoefde te wachten, en de blokkade sneller werd opgeheven. Haar mails lijken soms ook op een blog, het raakte vaak iets in mij, waardoor ik weer verder kon. Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”
Margaretha Sanjee-Schokker – Volg je Hart Specialist

Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN. Ik ben laaiend enthousiast over je zielsscript, deze beschrijft precies mijn proces. Lieve mensen echt een aanrader…”
Femke van Kuijk – De Heldere Bron

Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk.

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny

Door het volgen van de modules, heb ik weer geleerd om bij mezelf te blijven.

“Ik had een terugval moment mbt mijn eetprobleem uit het verleden toen ik met het programma “Vertienvoudig je Magnetisme in 10 dagen” begon. Ik wist dat ik weer iets aan het onderdrukken was hiermee, maar de vinger er niet op kon leggen wat het was, waarom ik mij druk maakte over eten en niet willen eten, terwijl ik wist dat dit een afleider was om niet tot de kern te komen van wat mij dwars zat, of waar ik doorheen moest om verder te komen. Door het volgen van de modules, heb ik weer geleerd om bij mezelf te blijven, het niet een probleem te maken dat het mijn leven weer zou overheersen en heb er rust in kunnen vinden, alleen al door het luisteren naar de replays. Bij de laatste replay merkte ik op dat ik helemaal niet meer aan mijn ‘probleem’ dacht. Ik voelde rust in mijn lichaam en schreef weer veel meer in mijn afstemdagboek, maar niet over mijn zogenaamde eetprobleem, maar over wat ik nodig had en graag wilde ontvangen in mijn leven. Het ging als vanzelf, alsof ik me heb geopend voor een compleet nieuwe ik. Ik kan het niet zo goed omschrijven, maar wat er gebeurde is ook niet te omschrijven. Ik ben je heel dankbaar voor je helende woorden, je eerlijkheid en hoe je alles overbrengt, niet alleen in woorden, maar ook op schrift. Ik ben al heel lang bezig met de stof, maar pas sinds ik jou volg, sinds 2016, begon ik de inzichten te krijgen die ik nodig had om te kunnen zien dat ik echt de creator ben van mijn leven en werd het duidelijk zichtbaar hoe ik mijn leven had gecreëerd en welke wonderen ik had binnengebracht in mezelf en mijn leven. Deze 10 daagse hebben me nog meer doen beseffen hoe belangrijk het is welke woorden je uitspreekt en wat je daarmee vraagt aan het Universum.”
Marlene

Is een van de beste investeringen van mijn leven geweest!

“Me opgeven voor Maartje´s high-end programma – terwijl ik haar nog niet kende – is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen …. Ik vind Maartje´s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten! Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet. Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!”
Mirjam

Je liet me inzien dat mijn ego mij in de weg zat, waardoor ik de keuze heb durven maken om mijn soul te volgen.

“Ik wilde jou even bedanken! Bedanken voor het ‘overhalen’ om het miljoen euro missie programma te volgen. Je liet me inzien dat mijn ego mij in de weg zat, waardoor ik de keuze heb durven maken om mijn soul te volgen. Het programma werkt zo fijn. Vooral omdat het een stappenprogramma is en ik per module kan voelen of ik er al aan toe ben, of nog even in een vorige module moet duiken. Ik merk elke keer als ik de module luister; dit precies is wat ik nodig heb om verder te komen. Het is de juiste stap op het juiste moment! Dankjewel voor de fijne modules en alle content erin! Het werkt écht!”
Tessa Brahm

Dankzij jouw programma leer ik nadenken over wat ik echt wil.

Lieve Maartje, wat jouw programma zo bijzonder maakt (zeker als ik kijk naar mijn ervaring met anderen), is dat jij duidelijk bent over wat je kunt verwachten. Je geeft aan dat het om de Wet van Aantrekkingskracht gaat, je noemt namen van anderen, inclusief websites, boeken en YouTube filmpjes. Maar alleen jij weet het zo concreet uit te leggen dat het tot een dieper inzicht leidt. Dankzij jouw programma begrijp ik nu veel beter wat Abraham Hicks te vertellen heeft. Dankzij jouw programma leer ik mijn ogen open te houden voor de minder leuke dingen die op me af komen en hiermee op een liefdevolle manier om te gaan. Dankzij jouw programma leer ik nadenken over wat ik echt wil, waarom ik dat wil en leer ik voelen waarom dat mijn liefste wens is.
Anoniem

Heel hartelijk dank vanuit het diepst van mijn hart.

Dit alles bij elkaar helpt me om elke dag te leven in het besef dat mijn wens er al is. Ik geniet er heel veel van. Ondanks dat ik me bijna 25 jaar bezighoud met spiritualiteit ben jij de eerste die op zo’n nuchtere en tegelijkertijd spirituele manier laat zien wat verbinding met de Ziel en de 12 Universele Wetten werkelijk inhouden. Heel hartelijk dank vanuit het diepst van mijn hart hiervoor.”
Anoniem

Mijn bedrijf groeit explosief en ikzelf ook!

“In april ben ik bij je geweest voor de 2 daagse, dat was zo super gaaf. Je hebt daarin voor mij een zielsreading gedaan. Door liefde mijn gave praktisch in de wereld zetten en daar veel geld mee verdienen. Nou, dat ben ik gaan doen en boy oh boy, wat levert dit mij geweldige dingen op! Zulke toffe klanten! Mijn bedrijf groeit explosief en ikzelf ook! Je bent voor mij een grote inspiratiebron en ik ben dan ook mega super dankbaar dat ik bij jou in je Magische Manifestatie Academy zit. Een van de dingen die door mij heen mocht creëren is een super praktisch card deck, volledig vanuit mijn gave en liefde ontstaan.”
Jacq van der Hoef

Ik ervaar Maartje als heel enthousiast, oprecht en gedreven.

“Wat ik zo mooi vind aan Maartje en haar werk met Geld is Liefde, is haar authenticiteit. Je krijgt alles te zien, successen, maar ook moeilijkheden en groei. Die kwetsbaarheid vind ik boeiend. Dat daagt mij namelijk direct uit ook echt te zijn. Ze vraagt me (letterlijk!) naar mijn gevoel te gaan en dat is precies wat ik nodig heb om te groeien. Ik ervaar Maartje als heel enthousiast, oprecht en gedreven, waarbij ik als voornaamste drijfveer proef, anderen te willen helpen groeien door zichzelf te zijn.”
Cissy

Wat een heerlijk ervaring!

“Vandaag tijd gemaakt en genomen om in te loggen en aan de slag te gaan binnen de Academy. Ik vind het heerlijk. Als ik me afstem op Geld is Liefde voel ik je betrokkenheid, enthousiasme en warmte. Wat een heerlijk ervaring! Het online programma is duidelijk en overzichtelijk! Ik vind het fijn werken.”
Geertje

Ik wil even zeggen dat ik je informatie over twin flames magisch vond.

“Ik wil even zeggen dat ik je informatie over twin flames magisch vond. Ik herkende er zoveel in, maar ik wist niet dat het een naam had, laat staan dat ik wist dat ik niet de enige ben die dit soort zaken ervaar. Het heeft me heel veel inzichten gegeven.”
Anoniem

Dit heeft me zo de ogen geopend. Mijn dank is groot.

“Wow wat een mooie en verhelderende kijk op Twin Flames kreeg ik van jouw training! Ik heb ook heel veel pijn gehad afgelopen 2 jaar en wat heb ik een lieve man, die bij me is gebleven en me geholpen heeft in dit proces! De zielsliefde was nodig om weer bij mezelf te komen! En nu kan en mag ik weer stappen gaan zetten! Maar wat een mooie kijk op dit proces, wat een mooie bewustwording zeg. Eerlijk gezegd bleef ik nog steeds aan mijn zielsliefde hangen, maar dit heeft me zo de ogen geopend. Mijn dank is groot.”
Anoniem

Dank dat jij er bent en een voorbeeld bent in hoe het leven echt werkt.

“Maartje, je laat je zien in je mens zijn en in je ziel, die ons allen iets kan leren wat we blijkbaar nog niet zo goed wisten. Daarin ga je mij voor en kan je mij tools aandragen die mij op een hoger level brengen. Er zijn ook andere die dat kunnen, maar je levenslessen, je voortvarende persoonlijkheid, je enthousiasme en je kleine mens zijn in je grote bezielende taak maken dat ik daar veel in herken en mij daar verbonden mee voel. Ik wil je graag laten weten wat voor waarde je me hebt gegeven, maar ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Ik ben nu een klein half jaar lid van de Community en ik heb er al zoveel uit gehaald. Ik wist nauwelijks iets van Bewuste Creatie, en nu manifesteer ik prachtige dingen. Ik leer van je hoe ik klanten kan aantrekken. Mijn angst voor tekort heb ik grotendeels kunnen omdraaien. Alleen al dat laatste is voor mij zo waardevol. In plaats van me zorgen te maken, ben ik nu bezig met wat ik wil creëeren. Mijn leven is compleet veranderd in een paar maanden tijd. En dat zonder dat ik je ooit persoonlijk heb gesproken. Allemaal door de fantastische content die je creëert en door jouw krachtige energie die ik voel als ik naar de audio’s luister. Dank dat jij er bent en een voorbeeld bent in hoe het leven echt werkt. Juist ook als er contrast is. Ik ben ontzettend dankbaar voor de community en alle content. ❤️🙏🏻”
Carla

Het is mogelijk om rekening te houden met jezelf EN met anderen!

“Ik ben heel dankbaar voor het aanbieden van het programma “Vertienvoudig je Magnetisme in 10 dagen.” Ik heb er veel van geleerd, zoals het shiften van angsten en beperkende overtuigingenen mezelf geven wat ik nodig heb op energetisch en gevoelsvlak. Ik heb geleerd om steeds bij mezelf blijven (mezelf niet verlaten), mezelf te aanvaardenm mijn gevoelens gebruiken als kompas in de richting van mijn verlangens, mijn gevoelens te communiceren en mijn grenzen te stellen Daarnaast ben ik dankbaar voor de shiftoefening die zeer nuttig is en alle nuttige ‘huiswerk’ bij elke module. Ik heb in het bijzonder genoten van de module over communicatie en die over grenzen, en over het algemeen vind ik het heel verfrissend dat Maartje programma’s aanbiedt waarin elk deel van jezelf er mag ZIJN. Ook leert ze je dat je eigen behoeften niet boven die van een ander staan, en dat lijkt in andere programma’s net wel het geval – Het draagt naar mijn gevoel heel erg bij aan het individualisme waarin we nu leven en dat geeft net een gevoel van separatie. Het is mogelijk om rekening te houden met jezelf EN met anderen!”
Anoniem

Ik ga mijn beperkende overtuigingen serieus onder de loep nemen.

“In het programma “Vertienvoudig je Magnetisme in 10 dagen” heb ik geleerd om mijn beperkende overtuigingen serieus onder de loep nemen en voelde ik veel enthousiasme om mezelf een ander verhaal te gaan vertellen. Grappig genoeg kreeg ik nadat ik mijn zelfconcept had verandert opvallend veel complimenten. Ik ben je dankbaar voor de manier waarop je deze inzichten deelt: met humor, nuchterheid, intelligentie, gevoel en wijsheid. Ik kan het van je aan nemen omdat ik voel dat je het zelf hebt door leeft in plaats van alleen ‘boeken wijsheid’ te delen.”
Maartje

Ik zelfverzekerder ben en krachtiger geworden.

“Het resultaat dat ik behaald heb in je programma is dat mijn sociale netwerk enorm aan het vergroten is. Ik zelfverzekerder ben en krachtiger geworden. Van overleven ben ik naar (voorzichtig) leven gegaan. Het vertrouwen dat alles echt goed komt, is enorm gegroeid. Zeker doordat er meer en meer vertrouwen in mij wordt uitgesproken en mijn hulp wordt gevraagd. Ik ben je heel dankbaar voor je onophoudelijke stroom van e-mails! Ik plaagde je er een beetje mee, maar feit is wel dat dezelfde stroom ervoor heeft gezorgd dat ik iedere keer weer terug werd gezet uit de dagelijkse hectiek naar de rust in mij! Dat heeft mij vertrouwen gegeven. Dank je wel daarvoor.”
Anoniem

Ik voel me elke dag ontzettend dankbaar voor alles wat er op mijn pad komt.

Door elke dag af te stemmen, mijn script te lezen en te wijzigen, dankbaarheid te tonen en te voelen en ook met liefde om te gaan met moeilijkheden die ik tegenkom, heb ik de volgende resultaten behaald: – Ik merk dat ik elke dag geld ontvang via verschillende kanalen. – Mijn droomwens is om promotieonderzoek te doen; hiervoor heb ik toezegging, al is het nu nog vrijwillig. Maar ik heb alle vertrouwen dat het geld hiervoor onderweg is. Er komt van diverse kanten hulp waar ik het niet alleen kan. – De relatie met mijn partner is dieper geworden en we doen meer leuke dingen samen. – Ik realiseerde me dat mijn droomhuis het huis is waar ik nu woon, maar dat ik er wel beter voor mag zorgen. Er dient zich geld aan om het op te knappen en op allerlei simpele manieren ben ik nu begonnen met opknappen. Het huis is mooier geworden. – Als ik om kleine dingen vraag, krijg ik het ook: een verdwenen kat komt terug, een vriendin kan haar kat die ze niet wil laten inslapen ergens plaatsen dankzij mijn hulp, er komen opdrachten voor mijn bedrijf binnen, lastige zaken weet ik liefdevol op te lossen, relaties worden hechter of verdwijnen als ze onnodig zijn, etc. – Ik voel me elke dag ontzettend dankbaar voor alles wat er op mijn pad kom en leer ook van minder leuke dingen de wijze lessen die eruit zijn te halen. Dankbaarheid, vreugde en verlangen liggen qua gevoel erg dicht bij elkaar. – Voorheen piekerde ik elke dag, vooral als ik uit bed stapte of als ik ging wandelen. Dat is voor 99% verdwenen.
Anoniem

In 2 dagen dus ruim 1000,00 verdient.

“Na ons gesprek, wat eigenlijk een bevestiging was die ik nodig had en de start gaf om een en ander aan te passen op mijn website/business….met het juiste gevoel erbij, want daar stroom ik van over, gelijk 2 nieuwe klanten erbij en in 2 dagen dus ruim 1000,00 verdient….zo cool….dus we stromen weer verder……DANK JE WEL MAARTJE! X”
Monica Job

Ze laat je dieper graven om echt tot jouw kern te komen.

“Het belangrijkste voor mij was dat ik na de VIP-dag concreet aan de slag kon gaan om mijn bedrijf te laten groeien. En dat is zeker gelukt. Wat Maartje heel goed kan is jouw intentie, jouw droom voor je bedrijf, helpen verwoorden. Je gaat samen met haar opzoek naar wat jou drijft en je krijgt dit ook helder op papier. Je gaat voelen wat met jou resoneert. Ze laat je dieper graven om echt tot jouw kern te komen. Ik heb veel tips gekregen hoe ik het kan aanpakken maar we keken ook goed wat voor strategie/aanpak bij mij past, wat voelt goed. We hebben een persoonlijk script voor mij gemaakt, mijn site bekeken, gebrainstormd over producten en hoe ik verder kon. Toen ik naar huis ging had ik al een aantal teksten die ik zo op mijn site kon zetten! En een actielijst waar ik mee aan de slag kon gaan. Het is heel fijn dat iemand haar kennis met je wil delen om jou verder te helpen. Ik heb het als een super fijne dag ervaren, die mij echt heeft geholpen om de volgende stap te nemen! Bedankt Maartje!”
Anja

Super bedankt dat je dit hebt gecreëerd.

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm. Ik verbind me elke dag met het programma afstemmen op geld en vind het heerlijk om daarnaast ook contact te kunnen hebben via onze facebookgroep. Super bedankt dat je dit hebt gecreëerd.”
Jenny

Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt.

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Ik kon de dromen die ik in mijn leven wilde realiseren niet “voelen” en dat had allemaal te maken met het gebrek aan Zelfliefde. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol. Nogmaals hartelijk bedankt.”
Lia

Erg fijn en verhelderend!

“Maartje weet op een prettige, kalme en luchtige manier zwaardere onderwerpen bespreekbaar te maken. Haar inlevingsvermogen is groot en met haar innerlijke wijsheid, prikkelende vragen en ontwikkelde verbeeldingskracht weet ze je haarfijn te spiegelen. Ze blijft het hogere doel voor ogen houden, waardoor je gefocust blijft op wat belangrijk is. Ook weet ze creatieve oplossingen aan te dragen zonder je eigen verantwoordelijkheid erin te ontnemen. Ze stimuleert op een positieve manier en vol vertrouwen het geloof in je ware kracht, waarde en wijsheid. Maartje heeft een sterk ontwikkelde intuïtie en laat zich leiden door hogere universele energieën/ krachten. Hierdoor functioneert ze prachtig als een doorgeefluik voor essentiële informatie dat vanuit een hoger perspectief nieuw licht op een situatie kan schijnen. Erg fijn en verhelderend!”
Christina

Maartje inspireert en adviseert.

“Ik heb Maartje leren kennen als een sprankelend, energiek persoon. Die deze levensvibe ook gemakkelijk op andere mensen over kan brengen. Ze inspireert en adviseert je hoe je je leven kan inrichten, zoals jij dat zelf wil. Kijkend naar de individuele persoon met zijn/haar eigen wensen en ideeën hoe zijn/haar leven er in de ideale situatie uit moet zien. Wat Ik belangrijk vind aan een coach is iemand die zijn eigen verhaal ook leeft en niet alleen een verhaal verkoopt. Je merkt aan Maartje dat ze haar boodschap zelf ook echt leeft. Dat maakt haar begeleiding des te waardevoller en effectiever. Kortom een aanrader om met haar in contact te komen en samen met haar te mogen ontdekken wat je allemaal zelf kunt bereiken.”
Monique Hautvast

Eindelijk is het kwartje gevallen.

“Dank je wel Maartje. De training gisteren was fijn. Het is alsof er na twee jaar, waarin ik dag en nacht aan mijn tweelingziel dacht, eindelijk het kwartje is gevallen. Hij heeft slechts gespiegeld hoe mooi ik zelf ben en waar ik aan mag werken.”
Anoniem

Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen.

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”
Lia

Ik ben dankbaar dat ik stapje voor stapje oude patronen loslaat.

“Ik ben dankbaar voor alles wat ik in het programma “vertienvoudig je Magnetisme in 10 dagen heb geleerd” en dat ik stapje voor stapje de juiste richting inga. Ik ben dankbaar dat ik stapje voor stapje oude patronen loslaat. En dat ik mezelf doelen (leer) stel(len). Ik heb altijd overleefd (het leven overkwam me met alle negativiteit van dien) en nu leer ik dat het leven mooi is. Als ik dit laatste schrijf word ik ook emotioneel. Het mooie vind ik dat het ook vanuit een zielsmissie wordt gebracht. Dit is heel anders dan de (Amerikaanse) programma’s die ik eerder heb gevolgd. Wat ze daar laten zien is dat als je juist afstemt, je de wereld kan kopen en laten zien wat je hebt. Terwijl je met al je materie diep ongelukkig kunt zijn. Ik vind het in jullie programma fijn, dat het om het gevoel en de ziel gaat, maar dat je het wel zelf moet doen.”
Claudine

Ik heb mijn angst overwonnen door me uit te spreken tegen mensen.

“Het 10X programma heeft me geholpen om te stoppen met het werk wat niet meer passend was en om mensen los te laten waarmee het niet meer stroomt. Ik heb mijn angst overwonnen door me uit te spreken tegen mensen. Ik ben dankbaar voor de oprechtheid en het enthousiame waarmee jij je werk doet. Ik voel dat het diep vanuit je hart komt.
Anoniem

Ik ben je dankbaar voor de liefdevolle sfeer die je neerzet.

“Door het programma “Vertrienvoudig je Magnetisme in 10 dagen” heb ik geleerd de eerstvolgende logische stappen te zetten en me gewoon over te geven aan mijn missie. Als ik ergens tegenaan loop in het contact met andere mensen, eerst zelf de gevoelens oplossen en dan aangeven wat ik nodig heb. Na aanleiding van mijn nieuwsbrief, kwam mijn uitgever met een voorstel voor het uitgeven van mijn boek ‘Afwijkend en toch zo gewoon,’ welke nu wordt geredigeerd. Een ander resultaat is dat ik mijn eerste eigen video heb opgenomen. Ik ben je dankbaar voor de liefdevolle sfeer die je neerzet”
Zora

Ik voel nu onvoorwaardelijk vertrouwen in het universum.

“Voordat ik startte met het Zielsliefde programma, had ik geen vertrouwen in het universum en moest ik echt leren dat het universum de bron is van alles: van geld, mijn business of het manifesteren van mijn zielsliefde bijv. Daar heeft Maartje me continu scherp op gehouden. Ze bracht me elke keer terug bij de waarheid Het echt belichamen dat wij zelf het universum/ de bron zijn en niet reageren op de 3D realiteit maar echt vanuit afstemming creëren. Ik voel nu onvoorwaardelijk vertrouwen in het universum. Ik kan goed onthechten en loslaten en goed onderscheiden wat liefde en ego is. Ik ben dankbaar voor al je hulp en tijd en dat je altijd eerlijk bent en dat je echt alles doet vanuit liefde.”
Anoniem

Ik kreeg heel veel inzichten.

“De workshop “leren geld creëren in een dag” zit als een geweldige en inspirerende dag in mijn lijf! Mijn intentie voor die dag was “beter mijn waarde leren bepalen”. Zowel de lieve coaches, Corina en Rebekka, als de enthousiaste groep die aanwezig was hebben mij daar zo bij geholpen. Ik kreeg heel veel inzichten, er werden blokkades geheeld, er kwamen ideeën naar boven, ik ging naar huis met een heel positieve vibe. In de auto dacht ik: hoe fijn moet dat niet zijn voor Maartje en haar coaches dat je mensen met zó een gevoel naar huis kan sturen!? Ik zou de workshop aan iedereen aanbevelen! Ik kijk er naar uit jullie terug te zien op het geld is liefde event!”
Veel liefs, Sophie ❤

Ik heb me dezelfde dag ingeschreven voor de Academy waar ik geen moment spijt van heb gehad.

“Voordat ik me inschreef, had ik al de gratis content bekeken. Maar ik bekeek al langer content van anderen en vaak heb ik op het punt gestaan om in te stappen (bij die anderen) en toch was er elke keer net iets wat me tegenhield. Ik had Maartje een mail gestuurd met vragen. ‘s Avonds volgde ik een webinar van Maartje waarin ik antwoord kreeg op mijn vragen. De volgende dag ontving ik een antwoord op mijn mail met een heel lieve reactie waarin een gratis sessie om te sparren werd aangeboden. Superlief! Echter, ik had mijn antwoord al en heb me dezelfde dag ingeschreven voor de Academy waar ik geen moment spijt van heb gehad.
Anoniem

Alleen jij weet het zo uit te leggen dat het ook echt wèrkt.

Of het nu een product of een dienst is, ik vind het belangrijk dat mijn gevoel erachter kan staan. Bij de gratis content, de e-mails, webinars en het mailcontact voelde alles oprecht, duidelijk en authentiek. Het gaf een heel goed idee van wat ik kon verwachten van het programma. Wat mij zo aanspreekt aan de content, is het gebruik van werkboeken, werkbladen met concrete oefeningen en de afstem scripten op audio. Waar ik verder houvast aan heb, zijn de mailtjes waarin je door het programma wordt geleid. Elke dag ben ik bezig met de oefeningen uit het programma, aangevuld met andere oefeningen. Ook doe ik elke dag Ho’oponopono (alleen jij weet het zo uit te leggen dat het ook echt wèrkt).
Anoniem

Investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten.

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren. Grappig dat je in het 1e interview-audio hier ook over sprak, “investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten”. Op het moment dat ik je cursus zag en hier aan mee wilde doen boeide mij mijn minder gunstige financiële situatie totaal niet meer, en was er gewoon voor gaan de enige optie en een zeker weten dat de karige maanden van inkomsten binnen mijn bedrijf over waren! Gisteren ontving ik nog een keer vanuit het niets een erfenis waar ik totaal niet op gerekend had, het happy-de-pappy-gevoel was voor het eerst sinds een lange tijd weer voelbaar in elke cel van mijn systeem !”
Jacqueline van de Koevering

Maartje is een liefdevolle vrouw die mij ondersteunt om het mooiste van mezelf te zien en te delen.

“Mijn Deelname aan de Academy geeft me de kracht en de flow om mijn dromen na te jagen. Maartje zet een veilige omgeving voor mij neer waarin ik kwetsbaar durf te zijn. Ik durf te vragen en raak geinspireerd door de input die ik ontvang. Maartje toont mij steeds dat mijn mindset me de weg wijst en zo ontdekte ik dat mijn resultaten een direct gevolg zijn van mijn mindset. Er is een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Maartje is een liefdevolle vrouw die mij ondersteunt om het mooiste van mezelf te zien en te delen.”
Tamara

Ik weet zeker dat ze jou ook goed op weg kan helpen.

“Ik heb me aangemeld bij de Academy, omdat ik me al een hele lange tijd verdiep in de Wet van Aantrekkingskracht en je eigen leven creëren. Alleen met boeken lezen en begrijpen wat het inhoudt, kwam ik er niet uit. Toen zag ik de site van Maartje en werd meteen enthousiast. Ik stuurde haar een mail en kreeg daar heel snel antwoord op. Ze geeft goed advies en je voelt dat het echt uit haar hart komt. Ik denk dat ik met de coaching van Maartje een goede stap maak om ook mijn eigen leven te gaan creëren. Ik zou anderen ook aanraden om deze stap te neen, ik weet zeker dat ze jou ook goed op weg kan helpen.”
Lisette

Wauw wat een aanwinst op mijn leven.

“Het lidmaatschap van de Magische Manifestatie Academy is een aanwinst op mijn leven. Ik vind het elke dag weer een feestje om te schrijven in het afstemdagboek. Dankzij het afstemboek ben ik bewust gaan kijken naar wat ik voel en wat ik graag wil. Hierdoor kom ik steeds dichter bij mijn Bron. En als ik dit schrijf dan word ik van binnen zooooo blij en dankbaar. Er gebeurt op dit moment heel veel. Ik ga nu echt van mezelf houden. Ik ga steeds meer zien wie ik werkelijk ben. Over manifestatie gesproken. Deze gebeuren elke dag. Wauw wat een aanwinst op mijn leven. Ik ben Maartje erg dankbaar voor wat zij mij gegeven heeft. Dit kwam precies op het goede moment. Maartje is echt een schrijfster. Ze kan fantastisch alles verwoorden. Ze schrijft wat ze zelf heeft beleefd en deze beelden komen diep bij mij naar binnen. Je mag jezelf zijn is deze boodschap. Het maakt niet uit wat anderen hiervan vinden. Als je vanuit je Bron werkt dan straal je hele mooie energie uit en deze is zeer aanstekelijk. Dan kan ik voelen dat wij allemaal een ziel hebben en allemaal één zijn. Dank je wel daarvoor Maartje!!!!”
Dorien

De Shift oefening heeft mij elke keer zoveel ruimte en innerlijke vrede opgeleverd.

Ik gebruik de Shift oefening van Maartje regelmatig als ik getriggerd wordt door iets of iemand, als ik door moeilijke stukken met daarbij moeilijke emoties ga of als ik mezelf weer betrap op een oud verhaal. Vooral voor lastige gevoelens zoals je niet goed genoeg voelen, je in de steek gelaten voelen of het gevoel dat je te kort wordt gedaan, is dit voor mij een hele fijne oefening geweest om dat uiteindelijk allemaal in mezelf op te kunnen lossen. Ik kon negatieve overtuigingen en emoties altijd wel zien voor wat ze waren, maar ik had niet echt concrete manieren om er daadwerkelijk mee te dealen en het te helen. De Shift oefening, samen met het schrijven van scripts (letterlijk een nieuw verhaal op papier zetten) hebben mij elke keer zoveel ruimte en innerlijke vrede opgeleverd, waarna er vaak ook mooie dingen in mijn realiteit veranderende of gebeurde. Hiermee hoef je het niet meer buiten jezelf te zoeken of iets buiten je op te lossen. Het resultaat is dat je “echte controle” voelt, het gevoel dat je alles aan kunt en veel liefdevoller kunt zijn naar andere mensen omdat je zelf met alles kunt dealen. En dat kunnen we volgens mij allemaal wel gebruiken tegenwoordig.
Jorien

Hier vind je alle video testimonials: